Kumisaappaista pitävä trans onko heitä

Eija K

Onkohan kenties muitakin trans ihmisiä kuin minä ,jotka pitää kumisaappaista
naisellisista ja tyylikkäistäkin .Itse olen aina pitänyt naisten kumisaappaista,ja
kun laittaudun ne kuuluvat asuihini ihan olennaisena osana.En vain omista juuri yhtään naisellisia kumisaappaita ,ainoastaan viinit lenat ja tuohen väriset cityt .Jos naisten malleista on kysymys ,onhan minulla punaiset sekä tuohenväriset kontiot . Ne eivät ole ihan naisten malleja ,itselleni tuli mieleen jotta kysäisenpä
onkomuita kumisaapaista pitäviä trans ihmisiä.

64

1444

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • transihminen

      Miten reagoit jos tähän vastaa joku transmies, että hän tykkää kunnon mustista ja jykevistä miesten kumisaappaista, että ne on komian miehekkäät ja hän tykkää niillä lotistella sadekeleillä?

      Tiesithän mitä kaikkea trans _ ihminen tarkoittaa?

      • Eija K

        Todennäköisesti jättäisin väliin kyse on naisten kumisaappaista ei kontioista ne ovat yleissaappaita naisten kumisaappaat on asia erikseen


    • Kolmois-S

      On ne kätevät asusteet vaeltaessa ja Yyterin mudissa kahlaillessa. Olin tuossa Posiolla kansallispuistossa UKK-reitillä ja siellä satoi vettä ja maastossa oli kenttäkerroksessa paljon korkeita varpuja. Ne, joilla oli pikkukengät saivat kenkänsä kasteltua siellä, mutta pitkävartisissa kumisaappaissa ei ollut mitään ongelmaa.
      Kalastusliikkeestä ostin sellaiset, että on nyhäpohjaiset. Niillä on pitoa niin paljon, että kelpaa liikkua vaikka kostealla kalliolla tai ylittää joki liukkaita kiviä pitkin huoletta.

    • Eija K

      Olisi kai pitänyt mainita .että kyse on myös kumisaappaita käyttävistä transihmisistä eikä pelkästään kumisaappaista tykkäävistä trans ihmisistä anteeksi jos olen loukannut jotakuta.

      • njvbsdvbahbfv

        Enpä tiedä selvensikö tuo mitään. Minä käytän kumisaappaita, yhdet kaupunkikäyttöön on tuollaiset hempeän väriset kuviolliset. Sitten on vielä Ilvekset kun pitää liikkua sateella vähän arvokkaammassa tilaisuudessa. Taitaapa jostain kaapin pohjalta löytyä kunnon Kontiotkin ja maalla on tuollaiset tavalliset yleissaappaat. Kaikki saappaani on nimenomaan asianmukaiseen käyttöön sateella, metsässä ja yleensäkin silloin kun tarvitaan saappaan suojaavia ominaisuuksia. Kumisaappaat eivät ole minulle fetistinen asuste.


      • sotketaan taikinaa

        Sinun olisi pitänyt kai mainita, että kyse oli sinun tapauksessa kumisaappaita käyttävistä transvestiittimiehistä, jotka siis tykkäävät pukeutua ja eläytyä naisiksi silloin tällöin vaihtelevasti. Tällä palstalla on paljon ihmisiä, joilla ei ole sinun transvestisuutesi kanssa mitään tekemistä, kuten transsukupuolisia. Transmiehet ovat sukupuolensa mieheksi korjaavia ihmisiä ja transnaiset sukupuolensa naisiksi korjaavia ihmisiä. Paitsi ne jotka eivät halua transpaskartelua osakseen miltään osin. Näistä muista ketään tuskin kiinnostaa transvestinen pukeutuminen tai kumisaappaat sinällään, elleivät sitten satu olemaan kumisaapasfetisistejä tai ellei se transmies satu olemaan myös transvestiitti ja pukeutuu ja eläytyy ajoittain naiseksi (näitä ihmisiä muuten on olemassa).

        Haiskahtaa siis siltä, että sinä jotenkin yleistit trans ihmiset tai transihmiset kirjoitusasusta huolimatta lähinnä transvestiiteiksi ja mahdollisesti pidät vielä sukupuolensa korjanneita naisiakin jotenkin yhteneväisinä transvestiitteihin. Samoin haiskahtaa siltä, ettet edes tiennyt mitä transmiehet ovat tai että heidänlaisiaan ihmisiä edes on olemassa. Luultavasti et edes tarkoittanut tai olisi ollut kiinnostunut naispuolisesta transvestiitista, joka tykkäisi pukeutua ajoittain mieheksi ja vaikkapa tykkäisi käyttää miesten pukua ja kumisaappaita yhdessä, vaan sinulle oli olennaista että on miespuolinen joka tykkää pukeutua naiseksi ja on kiinnostunut naisten kumisaappaista.

        Puhutaan selkeästi. Selvensikö tämä yhtään sitä miksi täällä ihmeteltiin kyselyäsi eikä vastattu siihen kunnolla?


    • Eija K

      Anteeksi aiheuttamani sekaannus,kyse oli transvestiitti miehistäjotka tykkää pukeutua naisiksi. ja käyttävät tai tykkäävät naisten kumisaappaista-

      • Kyllä transsukupuoli

        nenkin voi käyttää naisten kumisaappaita ja nauttia siitä.


    • Hyvä Eija

      Turhaan pyytelet anteeksi....

      Asiasi ei ollut varmasti epäselvä kenellekään.... täällä on vain näitä omaa paremmuuttaan korostavia "aitoja ihmisiä", joille on tärkeintä saada Sinut tuntemaan itsesi mitättömäksi hylkiöksi.

      • säkin olemus

        Eihän Eija mitään sekaannusta aiheuttanut. Hän näytti olevan vain vähän sekaisin mitä kaikkea "transihminen" ja tämä palsta pitää sisällään. Eikö ole hyvä että hänelle ja muille mahdollisesti lukeville selvennettiin asia? Vai haluaisitko Anukatariina että transvestiitteja ja transsukupuolisia laitetaan yhteen säkkiin? Tai oletko sitä mieltä että he kuuluvat yhteen säkkiin? Sinulta on niin vaikea saada vastausta tähän kysymykseen koskaan. Olet siis ehkä vain diplomaattinen ja mielipiteesi asiasta on sitä myötä arvattavissa.

        Nythän Eija tietää tarkemmin mitä hakee ja kenestä. Eikö se helpota hakemista?

        Jatka vain Eija ihan rauhassa hakuasi. Ehkä joskus joku toinenkin tiitti löytyy.


    • Eija kyseli eksaktisti naisten tyylikkäistä kumisaappaista kiinnostuneista transihmisistä. Kyseessä voi siis todella olla minkäsorttinen "transtapaus" tahansa. Ja kyllä cisnainenkin olla kumisaappaista kiinnostunut, vaikka Eija heidät tässä rajasikin pois joukosta.

      Mikä ihmeen tarve ivaileviin ja halventaviin vastauksiin on sellaisilla, jotka eivät ole oikeasti noista menopeleistä kiinnostuneet....? Eija ei kaipaa Teidän ojennustanne ja valistustanne, mutta joku muu saatta kyllä olla sekaisin sotkiessaan saapasasiatkin transeipästransjuupas-hölynpölyyn.

      Tämän ketjun kulku on tyyppiesimerkki siitä, mitä tarkoitan tämän palstan "korppikotkilla"!

      Ja nyt mentiin kyllä hieman offtopic, mutta....

      Tuohon säkin kysymykseen en vastaa tässä ketjussa muuten kuin että tunnen transsukupuolisia, jotka ovat mielestään olleet aina samassa säkissä ja toisia, jotka oman kertomuksensa mukaan ovat elämänsä aikana siirtyneet säkistä toiseen. En ole itse ts, joten en ota asiaan mitään omakohtaista tai asiantuntijakantaa. Siksi tuohon kysymykseen en ole myöskään aiemmin suoraan vastannut, jos sitä jossain yhteydessä (???) olet odottanut. Toivoisin, että vastaavasti myös henkilöt, jotka eivät ole olleet koskaan tiittejä, eivät laukoisi ylivertaisia viisauksiaan asiasta, josta he eivät ilmeisesti tiedä hölkäsen pöläystä.

      • jhgiughaig

        Jatketaan vähän tällä OT linjalla.

        "Tuohon säkin kysymykseen en vastaa tässä ketjussa muuten kuin että tunnen transsukupuolisia, jotka ovat mielestään olleet aina samassa säkissä ja toisia, jotka oman kertomuksensa mukaan ovat elämänsä aikana siirtyneet säkistä toiseen."

        Ehkäpä tunnet enemmän tuollaisia ihmisiä, mutta vaikka tunnen ainakin päällisin puoli paljon transsukupuolisia niin en muista yhtään joka olisi itse kertonut siirtyneensä säkistä toiseen. Mutta tunnen kyllä useitakin joita joku sivullinen on olettanut siirtyneen säkistä toiseen kun aiemmassa elämässään ei ole pystynyt transhoitoihin. Minulle taas nämäkin henkilöt ovat sanoneet kokeneensa jopa lapsuudessaan olleensa toista sukupuolta.


      • pusainen vilma

        Olet antanut ymmärtää erilaisesti rivien välistä. Vaikka et kylläkään vieläkään vastannut joihinkin tiettyihin kysymyksiin transsukupuolisuudesta, naiseudesta ja naisista mitä sinulle on esitetty täällä.

        Eijan kanssa arvelut olivat näemmä oikeassa ja hän itsekin korjasi käsityksensä ja sen mistä on kiinnostunut. Se ei sisältänyt sukupuoltaan korjaavia naisia, joita on turhaa tässä erotella "cisnaisista" kuten Sinä Anukatariina halusit tehdä, ei Eija. Ei se siis mennyt niin että kyseessä oli "minkälainen transtapaus tahansa". Etkö oikeasti pystynyt mukamas rivien välistä ja Eijan viestihistorian perusteella huomaamaan että jotkut asiat eivät näyttäneet ehkä olevan aivan kohdallaan ja sisäistettyjä? Tai että aivan mitä tahansa transssiuteen liittyvää ei haettu vaan vain tiettyä porukkaa? Ei tämä kirjoittelu ja lukeminen ole pelkkää kirjaimellisen sanan mukaan pakertelua. Miksi ei Eijalle voinut täsmentää hänen hakukohdetta? Kaikki muutkin lukijat saivat enemmän irti tästä kun asian selvittyä tiesivät tarkemmin mistä on kyse.

        Olet A selvästi suivaantunut joistain asioista täällä, mutta olen sitä mieltä että et osu maaliin kovin usein sovittelevuudessasi. Ammut turhan usein ohi. Marja-Siskon tapauksessa niin tapahtui.

        Eija, pahoittelen tätä. Tämä ei liity nyt mitenkään sinuun enää, vaan tuon A:n kirjoitteluihin.


    • Voi hyvät sylfidit....

      Eija tarkensi kohteensa kolmannessa kirjoituksessaan, jota ennen hän oli saanut kyykytystä neljän repliikin verran. Ja kuten aiemmin totesin, oletus siitä, että oli kyse tiittimiehistä, oli yleisesti lukijoiden ja erityisesti kaikkien näiden häntä hyvin halventavasti "valistaneiden" tiedossa. Polemisoin tuossa edellä vain siltä pohjalta, että Eija ei sitä itse ollut vielä siinä vaiheessa sanonut.

      Kirjoittajien pyhä raivo kohdistuu siihen, että Eija puhuu transihmisistä, vaikka tarkoittikin tarkemmin tiittimiehiä. Pelkkä maininta tyyliin "tarkoitat varmaan naisten saappaista kiinnostuneita tranvestiittimiehiä" olisi riittänyt, jos asiaan oltaisiin puhtain jauhoin haluttu tietoa lisätä.

    • asdfghqwerty

      hei väittelijät:

      olisi parempaa ajankulutusta kirjoittaa esimerkiksi blogia, joka ajaa transihmisten oikeuksia, kuin tehdä iso numero kumisaappaista pitävistä transihmisistä Suomi24 foorumilla.

      • lkbnjbnjb

        Kyllähän noita yksittäisten transihmisten blogeja on olemassa kun vain etsii.

        Nämä kumisaapasjutut kuuluisivat paremminkin fetissit ja leikit -osastolle.


      • ihmettelen vaan

        Mistä ihmeestä sinä revit tähän transihmisten oikeudet?


      • Pysy poissa

        Mikä poliisi sinä muka olet?

        Palstalla on sana vapaa ja jos ei kiinnosta. älä osallistu!


    • Suomi24:n transpalsta lienee satunnaiselle transihmiselle todennäköisimmin vastaantuleva keskustelualue. Kun hän ensin ehkä arkaillen rohkaistuu tänne asiansa esittämään, olisi toivottavaa, että hänen asiansa otettaisiin perustavalaatuisesti asiallisesti ja toivon mukaan häntä positiivisesti tukien.

      Nyt todellisuus on, että tänne pesiytyneet kokopäivätrollit (Gyps fulvus) iskevät kiinni viimeistään kolmannessa vastauksessa ja tuloksena on pohdistekelevan ja tukevan keskustelun sijasta kuviteltujen rivien välien kaivelua, termikiihkoilua ja muuta kuonaa, joka hautaa alleen niin alkuperäisen asian kuin sen esittäjän halun esittää enempiä ajatuksiaan.

      Pitkään katselen sitä vain surullisena, mutta aina välillä se vain ylittää ärsytyskynnykseni ja ryhdyn mahdottomaan tehtävään keskustelun ilmapiiirin raikastamiseksi.

      Tyhmää kaiketi, kyllä....

    • Eija K

      Anukatariina,kirjoitit asiaa joten senkun jatkat. Trollit vain pilaa lähes aina kaiken.

      • kjhvbhvba

        Tässä ketjussa on tainnut törmätä vastakkain ääritransvestiitit ja -transsukupuoliset. Palstalle on kylläkin ilmaantunut viimeaikoina trolli ja useampi mutta eivät ole vielä päässeet taannoisen Tanelin vauhtiin. Tässä ketjussa ei ole varsinaista trollausta vaan enemmänkin omien asemien puolustamista. Jotkut tykkää tyttöilystä, toisille taas naiseus on jokapäiväistä rutiinielämää.


      • kjhvbhvba kirjoitti:

        Tässä ketjussa on tainnut törmätä vastakkain ääritransvestiitit ja -transsukupuoliset. Palstalle on kylläkin ilmaantunut viimeaikoina trolli ja useampi mutta eivät ole vielä päässeet taannoisen Tanelin vauhtiin. Tässä ketjussa ei ole varsinaista trollausta vaan enemmänkin omien asemien puolustamista. Jotkut tykkää tyttöilystä, toisille taas naiseus on jokapäiväistä rutiinielämää.

        Wikipedian mukaan trolli on "nettislangissa henkilö tai keskusteluviesti, jonka tarkoituksena on provosoida ja häiritä muita keskustelijoita".

        Nämä tuntomerkit täsmäävät täydellisesti niin taannoiseen Taneliin kuin tämän saapasketjun avauksen ensimmäisiin vastaajiin. Yhdistävä piirre heillä on tämän lisäksi, että ilmeisesti luulevat olevansa "oikealla asialla" .


      • kjhvbhvba
        anukatariina kirjoitti:

        Wikipedian mukaan trolli on "nettislangissa henkilö tai keskusteluviesti, jonka tarkoituksena on provosoida ja häiritä muita keskustelijoita".

        Nämä tuntomerkit täsmäävät täydellisesti niin taannoiseen Taneliin kuin tämän saapasketjun avauksen ensimmäisiin vastaajiin. Yhdistävä piirre heillä on tämän lisäksi, että ilmeisesti luulevat olevansa "oikealla asialla" .

        En katsoisi että ensimmäiset vastaukset olisi ollut trollausta koska ne olivat täysin totuudenmukaisia. Vastaukset olivat sen vuoksi Eija K:n tarkoittamasta aiheesta sivusta koska hän ei tarkentanut mistä oli kyse. Sitten vielä tarkennuskin meni pieleen ja joku otti asiasta nokkinsa. Jos Eija K olisi heti alkuun kysynyt mielipidettä transvestiittisiltä fetisteiltä, tai vaikka vaan yleisesti transvestiiteiltä, keskustelu ei olisi lainkaan kehittynyt tällaiseksi keskinäiseksi väittelyksi. Mutta kun hän alkuaan puhui transihmisistä (joita ovat myös transsukupuoliset) syntyi aika jyrkkääkin keskustelua.


    • "Tässä ketjussa on tainnut törmätä vastakkain ääritransvestiitit ja -transsukupuoliset. "

      Omituinen asettelu: Onko ääritranvestiittisuutta se, että edellyttää lähtökohtaisesti muiden kirjoittajien ihmisyyden kunnioittamista, olipa kyse niin tiiteistä kuin transsukupuolisistakin.

      "Tässä ketjussa ei ole varsinaista trollausta vaan enemmänkin omien asemien puolustamista."

      Kenen asemia puolustetaan sillä, että nälvitään toisia ihmisiä (siis sellaisia transihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet naisten kumisaappaista) ketjussa, joka ei edes koske itseä? Se, että joku käyttää transihminen-käsitettä tämän ketjun asiayhteydessä, ei sellaiseen oikeuta.

      "En katsoisi että ensimmäiset vastaukset olisi ollut trollausta koska ne olivat täysin totuudenmukaisia. Vastaukset olivat sen vuoksi Eija K:n tarkoittamasta aiheesta sivusta koska hän ei tarkentanut mistä oli kyse."

      Vaikka en pidäkään rivien välien tonkimisesta, kyseisissä viesteissä oli kyllä tuo trollipiikki juuri siellä väleissä hyvin tarkoituksellisesti.

      • kyllästynyt tähän

        Olet Anukatariina tässä(kin) asiassa yksinkertaisesti väärässä ja mielialasi on nähtävästi latautunut. Sinulla on jotain asioita joista olet suuttunut. Ehkä ei kannattaisi kirjoittaa tänne ja lukea tätä, jos niin harmittaa se että ihmiset täällä nielevät tarinoita vähän erilailla? Näet trolleja ja pahoja aikeita siellä missä niitä ei ole. Selkeästi ei kannata kuitenkaan tämän enempää asiasta sinulle kirjoittaa. Nimimerkki kjhvbhvba on minusta asian ytimessä.

        Vai haluaisitko oikeasti selittää mitä trollaamista ja epäkunnioitusta on esimerkiksi tuon ensimmäisen vastausviestin kysymyksessä:

        "Tiesithän mitä kaikkea trans _ ihminen tarkoittaa? "

        Sehän on keskustelunavaus. Täytyy hieman ylitulkita että siitä saa trollausta ja vittuilua.


      • kyllästynyt tähän kirjoitti:

        Olet Anukatariina tässä(kin) asiassa yksinkertaisesti väärässä ja mielialasi on nähtävästi latautunut. Sinulla on jotain asioita joista olet suuttunut. Ehkä ei kannattaisi kirjoittaa tänne ja lukea tätä, jos niin harmittaa se että ihmiset täällä nielevät tarinoita vähän erilailla? Näet trolleja ja pahoja aikeita siellä missä niitä ei ole. Selkeästi ei kannata kuitenkaan tämän enempää asiasta sinulle kirjoittaa. Nimimerkki kjhvbhvba on minusta asian ytimessä.

        Vai haluaisitko oikeasti selittää mitä trollaamista ja epäkunnioitusta on esimerkiksi tuon ensimmäisen vastausviestin kysymyksessä:

        "Tiesithän mitä kaikkea trans _ ihminen tarkoittaa? "

        Sehän on keskustelunavaus. Täytyy hieman ylitulkita että siitä saa trollausta ja vittuilua.

        Tuossa sitaatissa ei tosiaankaan ole mitään moitittavaa, juuri sellaistahan tuolla aiemmin peräänkuulutin, jos tarvetta Eijalle vastaamiseen aidosti oli. Mutta liekö SInulla ristiinkarsastava lukutapa, kun et trollia näe nenäsi edessä samassa viestissä:

        "Miten reagoit jos tähän vastaa joku transmies, että hän tykkää kunnon mustista ja jykevistä miesten kumisaappaista, että ne on komian miehekkäät ja hän tykkää niillä lotistella sadekeleillä?"

        Kirjoittaja oli niin innoissaan trollaamassa, ettei edes huomannut, että pilkka ei edes osunut; Eija kun puhui nimenomaan tyylikkäistä naisten saappaista....

        Mutta ääh, teidän kanssa en taida tästä enää jaksaa jauhaa.....

        p.s.

        Saksalaiset dekkarisarjat sivuutan järjestelmällisesti, myös ne naiset


    • breach_soul

      Rrrrakastan saksalaisten dekkarisarjojen naisia.. Siska tulee taas tänään, hyvä tyyppi sekä kiva seurata sitä Peteriä. Henkilökemiat ovat aina toimineet sekä kaikki muukin saksalaisella tarkkuudella näissä sarjoissa. Se tunnusmusiikki on niin hypnoottinen, aivan ihana. Kummasti jää muuten melkein aina haaveilee kuultuaan sen, milloin mistäkin, mutta niillä on kuitenkin yhteinen nimittäjä.. Ahh, on ne vaan niin ihania, ne naiset! Nyt puhutaan siis vaan näistä dekkarisarjoista Siska, Kettu, Derrick, Kahden keikka, Tutkija.. Anukatariinan nähtyäni tuli heti mieleen. Voisi sanoa, että on televisiohistorian pitkäkestoisin rakkaussuhde näihin naisiin..

      • cis-nainen

        Breach_soul...

        Olen itse cis-nainen, mutta minäkin ihailen Ketun ja Derrickin yms. naishahmoja, olen aina ihaillut. He ovat tyylikkäitä, älykkäitä, hillityllä tavalla naisellisia, elämäntyyliltään konservatiivisia, "bimbonaisen" vastakohtia. Ulkonäöltään Ketun ja Derrickin naiset ovat yleensä ruskeahiuksisia, etelä-saksalaisen, pohjois-italialaisen näköisiä, he pukeutuvat peittäviin, tummansävyisiin villakangasmekkoihin ja paitapuseroihin ja kynähameisiin. Heillä on sileät, tyylikkäät kampaukset, usein nuttura, joka on kiinnitetty näkymättömillä, ruskeilla pinneillä.

        Näin siis ainakin niissä vähän vanhemmissa jaksoissa, jotka ovat ehkä 90-luvulta.


    • Eija K

      Jätä dekkarisarjat muihin keskusteluketjuihin ,nyt puhutaan ihan muusta.ja tiedät varmasti mistä kumisaappaista pitävistä tai niitä käyttävistä transvestiitti miehistä
      jotka tykkää pukeutua naiseksi siitä on nyt kysymys. oltaisikohan eksytty keskustelusta hiukan niinkuin sivuraiteelle.

    • X X X

      Olen Eijan kanssa samaa mieltä, pysytään asiassa eikä hypitä sinne tänne.
      Eija etsii seuraa kumisaapastrans ihmisistä ja yksi tomppeli vaihtaisi puheenaiheen saksalaisiin poliisisarjoihin !!mitäs tämä tämmöinen on.

    • 676756545

      Se on trollausta, ja tyhmää onkin. ei trollauksessa ole mitään järkeä. Saksalaiset poliisi sarjat kuuluu muualle ,ei tälle palstalle.

    • Eija K

      Olisi kiva tyttöillä ja olla kuin hienonainen ,tyylikkäissä kumisaappaissa jos löytyisi toinen samanlainen naisellisissa kumisaappaissa viihtyvä translady

      • 8+5

        Hmmmm, hieno nainen ei yleensä käytä kumisaappaita. Korkokengät sopii paremmin.


    • breach_soul

      Eijeijei. Korjataan tuo nyt. Täysin tahatonta, ei ole tarkoituksellista. Assosiaatioita. Tällä hetkellä minulla ei ole kuin norjalaiset, harmaansävyiset, korolliset sekä teddyvuorilla varustetut sadejalkineet, anteeksi maalaisuuteni.. Mutta nyt on se aika vuodesta, että kannattaa mennä katsomaan syysjalkineita sekä myös hienostuneempia sadejalkineita. Sadejalkineita on tullut katsottua sieltä sun täältä. Sateenvarjo on tietysti aina yksi jo olemassaoleva vaihtoehto.

    • breach_soul

      Eräässä liikkeessä on vaate- sekä kenkäpuolella yksi ihana nainen.. Haaveilin tuossa ja edelleen siitä, että muiden jo mentyä ja liikkeen sulkeuduttua jäisimme sinne kahdestaan.. Hän käyttää muuten aina hametta, se mitä olen
      nähnyt.

      Tästä se alkaa. Iso kassillinen lähinnä sukkanauhasukkia jo paikan päälle mennessä mukaan. Minä toimin sukkistenvaihtajana sekä kenkiensovittelijana, lähinnä avokorkokenkiä sekä pitkävartisia korkosaappaita, seksikkäitä sellaisia tottakai, ei maatuskoja! Musapuoli toimii myös oleellisena osana. Playnappula alas=> http://www.youtube.com/watch?v=RtRFRHek-pA ..ensimmäisien mustien pitsisomisteisten sukkisten rullausta ja kiinnittämistä oujee sekä kirkkaansinisten avokkaiden sovittelua sekä asusteiden kohennusta grr..

      Jotkut kappaleet saisivat myös näkyä eikä vain kuulua, niin kuin esim. tämä. Tällä aloitellaan. Itsekin näin vasta eilen ensimmäisen kerran tämän esityksen. (Alakerrasta jättiscreen yläkertaan, jep!) It's showtime! Stage is yours, honey! Play=> http://www.youtube.com/watch?v=0bxgkcBKT7Q ..awesome! Minä sovitan ja hän siis esittelee sukkiksia että kenkiä kävellen käytävällä edes takaisin musiikin pauhatessa taustalla, ihanaa.. Huh, huh, illan päätteeksi siirrymme alakerran kahvioon pikkusuolaisille ja yömyssyille and let's play it=> http://www.youtube.com/watch?v=JyZW4Egk6Jc&feature=related ..huoh. Sieltä sitten poistumme pääovien kautta oikealle kulman takana sijaitsevaan hotelliin yöpuulle, nukkumaan, sweet dreams!

      Pss.. Laittakee työkin jotain kuvitteellisia stooreja perustuen kuitenkin todellisiin henkilöihin sekä paikkoihin.

    • saapasfani

      Kyllä on, katsohan sivusto: www.pleasure.fi

      • uyrt6ydr

        Olen transvestiittimies (hetero) ja on mukava pukeutua neljän seinän sisällä naisellisiin vaatteisiin ja siroihin Nokian korollisiin kumisaappaisiin. Vielä ei ole ollut uskallusta lähteä julkisesti ulos niin pukeutuneena.

        Löytyisiköhän muita vastaavalla tavalla pukeutuvia? Ja onko kiinnostusta tavata?


    • Eija K

      Minäkin tykkään naisellisista kumisaappaista,juuri tänään aamuvarhaiselle kun oli pimeää käväisin ulkosalla pika visiitillä.Ylläni musta hame valkoinen paita ja ihanat tuohenväriset korolliset kumisaappaat nokian cityt.En minäkään ole uskaltautunut ulos vielä päiväsaikaan laittautuneena ,ainoastaan aamulla kun on pimeää ja joskus yöllä .Et ole yksin on meitä muitakin samankaltaisia naisellisuudesta tykkääviä ja myös muita naisten kumisaappaista tykkääviä .Ei vain tahdo löytyä nokian valmistamia naisellisia malleja ,korolliset kumisaappaat on ihania samoin ne joissa ei ole korkoja. Hyvää syksyn jatkoa sinulle -muuten missäpäin asut anteeksi jos olen utelias.

    • Eija K

      Minäkin tykkään naisellisista kumisaappaista,juuri tänään aamuvarhaiselle kun oli pimeää käväisin ulkosalla pika visiitillä.Ylläni musta hame valkoinen paita ja ihanat tuohenväriset korolliset kumisaappaat nokian cityt.En minäkään ole uskaltautunut ulos vielä päiväsaikaan laittautuneena ,ainoastaan aamulla kun on pimeää ja joskus yöllä .Et ole yksin on meitä muitakin samankaltaisia naisellisuudesta tykkääviä ja myös muita naisten kumisaappaista tykkääviä .Ei vain tahdo löytyä nokian valmistamia naisellisia malleja ,korolliset kumisaappaat on ihania samoin ne joissa ei ole korkoja. Hyvää syksyn jatkoa sinulle -muuten missäpäin asut anteeksi jos olen utelias.

    • Helena cd tv

      Kyllä kumisaappaat ovat ihan asiallinen lisä asusteisiin näin sateella ,itsekin tykkään kumisaappaista ja ilman niitä ei tulisi mitään jalat kastuisivat.Sitäpaitsi kumisaappaat näyttävät uskottavammalta kuin korkkarit tms jalkineet,eilen kun olin kävelyllä minulla oli hameen ja muun asusteen lisäksi pitkävartiset naisellisen tyylikkäät Susanna kumisaappaat sellaiset punaiset ja ihanat.Eikä varmaan kukaan
      kiinnittänyt huomiotansa minuun ,kävelin tyylikkäänä ja naisellisena ihan kaikessa rauhassa.

    • Eija K

      Moi Helena olen samaa mieltä kanssasi,kyllä kumisaappaat näyttää sadesäällä ja loskakelillä uskottavammalta kuin korkkarit .Varsinkin kun ne kumisaappaat ovat naisellisen sirot ja tyylikkäät kuten sinulla mitä ilmeisimmin ovat .On vain vaikeaa löytää nykyään sellaisia malleja kun joskus esim kahdeksankymmentä luvulla oli.

    • Sunnivs cd tv

      Minulle naiselliset kumisaappaat on olennainen osa minun asusteitani,sitäpaitsi kumisaappaat on käytännölliset sadesäällä..Miksi kastella jalkojansa kun ne voi suojata ,korkkarit näyttäisi sateella hiukan omituisilta ja herättäisivät turhaan huomiota.Nytkin lähden sateeseen ulos kumisaapissa,en voisi kuvitella muita jalkineita kumisaappaat sopii sateeseen parhaiten.

    • Eija K

      Kumisaappaat on ihan asialliset ulkoillessa kun on märkää,olin äidin ystävättären Helenan kotona pitämässä talosta huolta ja olin siivonnut hänen ullakoaan.Löysin kumisaappaita vähän vanhempia sellaisia jotka sopi minulle yllättävän hyvin ,vedin jalkaani keltaiset pusta merkkiset kumisaappaat suoraan 60 luvulta.Olin pukenut ylleni Helenan skottiruudullisen hameen ,se näytti ihan kivalta keltaisen villapuseron kanssa.Läksin ulos kasvimaata hoitamaan ja nostamaan perunoita pois,ainoat okeat jalkineet niinhin töihin oli kumisaappaat ei olisi korkkareissa onnistunut.Joten turha mainita miksi kumisaappaat on hyödylliset ,ei sitä halua jalkojaan kastella.

      • Sunniva cd tv

        Aivan ,olen samaa mieltä kanssasi Eija ei ole mitään järkeä kastella itseään eikä varsinkaan jalkojansa.Eilen kävin maaseudulla sieniä etsimässä,autoilin muutaman kymmenen ehkä kaksikymmyntä kilometriä ja löysin siniä metsästä hiukan.Ylläni oli farkut sekä farkkupusakka,jalkaani vedin punaiset Susannat ja astelin metsässä sieniä etsien.Löysinkin niitä ja nautin maaseudun rauhasta.Mutta ilman kunnon kumisaappaita ei olisi tulut sieniretkestä yhtään mitään.Minun oli hyvä olla nautin naisena olemisesta kuten varmaan sinäkin ja palasin kaupunkiin tyytyväisenä.Hyvää syksyä sinulle Eija kumisaapastellaan ,,sataa sataa ropisee van eise haittaa tee,,,,


      • Ihan normaalia
        Sunniva cd tv kirjoitti:

        Aivan ,olen samaa mieltä kanssasi Eija ei ole mitään järkeä kastella itseään eikä varsinkaan jalkojansa.Eilen kävin maaseudulla sieniä etsimässä,autoilin muutaman kymmenen ehkä kaksikymmyntä kilometriä ja löysin siniä metsästä hiukan.Ylläni oli farkut sekä farkkupusakka,jalkaani vedin punaiset Susannat ja astelin metsässä sieniä etsien.Löysinkin niitä ja nautin maaseudun rauhasta.Mutta ilman kunnon kumisaappaita ei olisi tulut sieniretkestä yhtään mitään.Minun oli hyvä olla nautin naisena olemisesta kuten varmaan sinäkin ja palasin kaupunkiin tyytyväisenä.Hyvää syksyä sinulle Eija kumisaapastellaan ,,sataa sataa ropisee van eise haittaa tee,,,,

        Kyllähän ne mustat Kontiotkin pitää naisen jalat kuivana märässä metsässä tai kasvimaalla. Mitä erikoista siinä on? Minullakin on Kontiot "tosikäyttöön", vähän hienommat kukikkaat kumisaappaa kaupunkiin ja ns. jokasään Ilvekset hienompaa käyttöön kun sataa. Eikä saappaat "värisytä" mitenkään.


    • Sunniva cd tv

      Punaiset kontiot vielä menettelee mutta mustat enpä moisia rumiluksia jalkaani laittaisi.jostain syystä en pidä miesmäisustä kumisaappaista hyi.

      • Ihan OK

        Olet siis kumisaapasfetisti. Eipä silti, eihän siinä ole mitään pahaa. Yksi vaarattomimmista fetismeistä.


    • Sunniva cd tc

      Houmenta ja ihanaa aamua,olen maaseudulla tätini maatilalla puutarha hommissa.Tulee ihana päivä saan puuhastella ulkosalla ja nauttia syysaamusta,menen kohta ulos ja alan leikata nurmikkoa.Tätini tietää taipumuksestani ja hyväksyy sen,joten saan olla sellainen kun tahdon.Hänellä on vanhempia kumisaappaita jossain ullakolla joten lainailen niitä.Kasvimmakin pitäisi laittaa pian kuntoon ja korjata kesän sato talteen niinkuin ennenkin joten,,,,

      • kiinnostunut cis

        Kerro Sunniva tänne sitten vähän, että mitä teit. Minusta on kiva lukea sinun juttujasi.


      • Sunniva cd tv
        kiinnostunut cis kirjoitti:

        Kerro Sunniva tänne sitten vähän, että mitä teit. Minusta on kiva lukea sinun juttujasi.

        Mukava viikonloppu täällä maaseudulla,nautin alkusyksystä ja puuhastelen kaikenlaista.Eilen leikkasin nurmikon ja siivosin paikat kuntoon.Oli ihanaa olla ulkona ja touhuta kaikkea kivaa,nautin olostani ja siitä kun saan olla nainen.Tyhjensin kasvimaalta satoa talteen nostin porkkanat ja perunat jo pois,oli kivaa olla naisellinen farkkuhameessa ja punaruskeassa paidassa ja farkkupusakka yllä,jalassa ihanat kumisaappaat punaiset pitkävartiset susannat .Oli ihana olla ja autella tätiäni sain olla hänen sisaren tyttärensä ja se mikä haluankin olla.Hän tiesi taipumuksestani jo ennenkuin muut edes huomasivat koko asiaa,kohta lähden läheiseen metsään sieniä etsimään täytyy laittaa farkut ja kumpparit kun lähden ulos .On pilvistä muttei sada susannat jalkaan ja takki niskaan ja tämä tyttö se lähtee sienestämään,,,,,.


      • kiinnostunut cis
        Sunniva cd tv kirjoitti:

        Mukava viikonloppu täällä maaseudulla,nautin alkusyksystä ja puuhastelen kaikenlaista.Eilen leikkasin nurmikon ja siivosin paikat kuntoon.Oli ihanaa olla ulkona ja touhuta kaikkea kivaa,nautin olostani ja siitä kun saan olla nainen.Tyhjensin kasvimaalta satoa talteen nostin porkkanat ja perunat jo pois,oli kivaa olla naisellinen farkkuhameessa ja punaruskeassa paidassa ja farkkupusakka yllä,jalassa ihanat kumisaappaat punaiset pitkävartiset susannat .Oli ihana olla ja autella tätiäni sain olla hänen sisaren tyttärensä ja se mikä haluankin olla.Hän tiesi taipumuksestani jo ennenkuin muut edes huomasivat koko asiaa,kohta lähden läheiseen metsään sieniä etsimään täytyy laittaa farkut ja kumpparit kun lähden ulos .On pilvistä muttei sada susannat jalkaan ja takki niskaan ja tämä tyttö se lähtee sienestämään,,,,,.

        Alkusyksy onkin ihanaa aikaa, kun on luonnossa paljon puuhailtavaa, ilma on vielä mukavan lämmin ja aurinkokin näyttäytyy useimpina päivinä. Elo-syyskuu on myös aistillisesti runsasta aikaa, maa ja sade tuoksuu, samoin kaikki maan antimet, ja siten erityisesti naisten kulta-aikaa, koska naiset osaavat nauttia ympäristön tuoksuista ja kirpeän syystuulen tunteesta iholla.

        Itse olin tämän viikonlopun kotona kaupungissa, mutta ensi lauantaina suunnittelen herääväni varhain, ehkä kahdeksan aikaan aamulla, ja lähteväni bussilla kaupungin ulkopuolella olevaan isoon metsään kävelemään muutamaksi tunniksi, ehkä sienikorin voisi ottaa mukaan.


      • Sienestäjä
        kiinnostunut cis kirjoitti:

        Alkusyksy onkin ihanaa aikaa, kun on luonnossa paljon puuhailtavaa, ilma on vielä mukavan lämmin ja aurinkokin näyttäytyy useimpina päivinä. Elo-syyskuu on myös aistillisesti runsasta aikaa, maa ja sade tuoksuu, samoin kaikki maan antimet, ja siten erityisesti naisten kulta-aikaa, koska naiset osaavat nauttia ympäristön tuoksuista ja kirpeän syystuulen tunteesta iholla.

        Itse olin tämän viikonlopun kotona kaupungissa, mutta ensi lauantaina suunnittelen herääväni varhain, ehkä kahdeksan aikaan aamulla, ja lähteväni bussilla kaupungin ulkopuolella olevaan isoon metsään kävelemään muutamaksi tunniksi, ehkä sienikorin voisi ottaa mukaan.

        Minäkin aion lähteä sienestämään ja laitan isot, vanhat ja reikäiset Kontiot jalkaani. Reissun jälkeen sukkani kuulemma haisevat kuvottaville ja kaverini kantaa ne ulos nenäänsä pidellen, mutta allergista kärsinyt naisen nenäni ei haista mitään.

        Kahdeksan aikaan palaan jo sienestämästä sienikorieni kanssa, kun laiskemmat vasta heräävät.


    • Sunniva cd tv

      Mukava viikonloppu tätini ystävättären luona,olimme eilen kasvimalla satoa korjaamassa .Ihana syyspäivä oikein nautti ulkoilmasta kun sai puuhastella ulkosalla,kaivoimme perunat pois ja muutenkin otimme sadon talteen.Meillä oli
      hauskaa ja nautin omasta naisena olostani.Minulla oli punainen pusero ja farkkuhame sekä punaiset saga merkkiset kumisaappaat.Tuntui ihanalle kun sai olla se mikä halusikin olla, nautin täysin siemauksin ja tätini sekä hänen ystävättärensä pitivät minua sukulais tyttönä.Olin kuin nainen muiden naisten joukossa,naisellisen tyylikäs ja hyvännäköinenkin.Tänään lädemme sienestämään ja puolukoita etsimään ,,,

    • shemale

      kaksi tai kolme numeroa liian pienet Kontiot puristavat kivasti jalkoa, mikä vie sex. kiihotukseen. Niissä kulkee ilolla ruohonleikkurin perässä yms. mökkipuuhissa

    • Sunniva cd tv

      Ihana viikonloppu ,sain nauttia kivasta syyssäästä ja tietysti naisena olemisesta myös.Lauantaina nostimme perunat pois perunamaasta,oli kivaa olla perunan nostossa olimme kolmistaan tätini ja minä sekä hänen ystävättärensä.Siellä minä ahersin perunapellolla farkkuhameessa ohuessa puserossa ja punaiset saga kumisaappaat jalassa,tuntui ihan kivalle kun sai ahertaa ja puuhastella ulkona.Tuntui jotenkin mukavalle kun kumisaappaat multaantuivat ja niitä sai peseskellä iltapäivällä ,tunsin jotenkin outoa nautintoa moisesta nautin kun sain pestä punaisia siroja ja naisellisia kumisaappaita työn jälkeen.Sunnuntaina kävimme sieniä etsimässä ,oli kivaa astella metsässä ja nauttia ihanasta syysilmasta .Löysimme sieniä ja jonkin verran puolukoita,olo tuntui ihanan naisemaiselta ,sain olla se mikä halusinkin ,sukulais tyttö joka oli tullut kaupungista maalle.

    • Sunniva cd tv

      Kolea sateinen syysaamu, olen lähdössä aamu kävelylle ja laittaudun tyylikkääksi.Musta hame valkoinen villapusero musta jakku, ja ne naiselliset nokian punaiset cityt jalkaan.Sateenarjo mukaan ja meikänainen astelee ulkosalle ,vaihteeksi olen kotosalla ja heräsin aikaisin lähteäkseni ulos kävelylle korko kumisaappaat tuntuu mukavalta ja saan nauttia aamun rauhasta kun astelen pitkin hiljaista katua eleganttina ja tyylikkäänä.,,,,,

    • Sunniva cd tv

      Sataa sataa ropisee mutta ei siitä sen enempiä,meikätyttö se lähtee aamukävelylle
      Musta jakku ja hame ylle pitkä musta sadetakki ylle sateenvarjo mukaan ja ei kun ulos kävelylle,punaiset korolliset kumisaappaat jalkaan ja ulos aamuiseen sateeseen .Tyylikkäänä naisellisena ja nättinä tyttönä kävelemään, sade vain ropisee kivasti satenvarjoon kun astelen eleganttina pitkin hiljaisia katuja ,,,.Nautin syyssateesta ja syksystä täysin rinnoin ,olen onnellinen kun saan astella kaikessa rauhassa ja olla nainen .

    • Sunniva cd tv

      Sataa sataa ropisee mutta ei se haittaa ,meikätyttö on maaseudulla tätinsä luona ja pian lähdemme ulos kävelylle.Fakut jalkaan ja pusakka niskaan kumisaappaat jalkaan ne ihanat punaiset susannat sateenvarjo mukaan ja pian mennään kävelylle ihana syysaamu joten eikun menoksi.

    • sUNNIVA CD TV

      Kiva syyssää saa nauttia ulkoilmasta aurinko paistaa eikä ole kylmä,kävimme sienestämässä tätini kanssa voi että oli ihanaa.Farkkuhame farkkupusakka ja ihanat kumisaappaat jalassa,punaiset susannat taas välillä, mutta oli mukava olla metsässä sai nauttia kivasta syysilmasta.Palasimme juuri hetki sitten takaisin ja lähden ulos lehtiä haravoimaan ,mutta ensin juodaan kahvit ja ollaan tyttöjen tai naisien kesken.Taidan vaihtaa kumppareita ,ottaisikohan nuo vanhat mutta tyylikkäät päivi kumpparit pihatöihin,,,,hmmmm,,,,,,.

    • Sunniva cd tv

      Kiva lauantai aamupäivä,lädettiin sienestämään tätini ja minä ja hänen ystävättärensä.Ajelimme autolla ensin jokusen kilometrin,sitten pysähdyimme ja nyt olemme metsässä.Ihana syysilma tästä ei voi muuta kuin nauttia,näpyttelen tämän ensin tietsikalle ja sitten menemme metsän siimekseen.Ylläni on farkkupusakka ohuehko villapusero ja ruudullinen punaruskea hame ja ne paksummat vaaleat talvi sukkikset,jalkaani vedin punaiset kumisaappaat ihanan sirot nokialaiset saga kumpparini.Käymme metsässä sieniä etsimässä sitten ehkä juomme kahvit,tuntuu niin kivalle käyskennellä metsän siimeksessä .Kumisaappaiden varret hankaa ihanasti pohkeita ja hamosen helma saa heilahdella veihkosti,,,no nyt taidamme lähteä joten moi,,,,,,kivaa päivän jatkoa toivoopi Sunniva,,,

    • Sunniva cd tv

      Harmaa ja sateinen syysaamu,ei haittaa yhtään pian lähden ulkosalle taas kävelemään ,nautin sadesäästä on kiva kävellä ulkona kun vähäsen satelee .Musta hame ja paksummat sukkikset sekä musta bleiseri ylle naiselliset pitkävartiset kumisaappaat jalkaan ja sadetakki ylle sekä sateenvarjoa mukaan ja niin tämä nainen lähtee aamuiseen sateeseen kävelemään,jalkaani vedän punaiset Susannat tällä kertaa ne tuntuu hyvältä vaihtoehdolta saa nauttia syysilmasta ja astella nättinä naisena pitkin aamuisia katuja.

    • Sunniva cd tv

      Uusivuosi ja uudet kujeet niinpä niin,olihan kivaa astella sohjoista maantietä pitkin täällä maaseudulla.No eipä mittään kumisaappaat on ainoat okeat jalkineet tällaisella säällä,punaiset pitkävartiset Susannat jalkaan ja ulos kävelylle .Tuntuu niin mukavalle kun saa olla oma itsensä ja olla naisellinen,farkkuhame ja farkkupusakka yllä ja ei kun kävelemään .Ihanaa uuttavuotta kakille tyttöilystä tykkääville ja kaikille trans leideille toivoo Sunniva cd tv

    • Saapas Kantaa

      Työntäkää helvetin ransut päänne niihin kumisaappaisiinne ja heittäkää ne saappaat sen jälkeen likakaivoon.

      • Mihin sinä pääsi

        työnnät?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe