Onko olemassa 16-vuotiaalle jääkiekkomaalivahdille höntsyseuraa?

vahti ilman seuraa!

Joo morjes eli oisko TAMPEREELLA olemassa jonkinlaista höntsyseuraa maalivahdille ja jos on niin onko semmosessa mitenkää mahdollista alottaa 16-vuotiaana jos ei ole koskaan kiakkojoukkueessa pelannut. Mulla on kaikki kiakkovahdin varusteet ja ollu pienestä pitäen maalissa. Nyt viime talveks ostin ekaa kertaa kunnon varusteet ja kiekot jäi hyvin kiinni ulkokentil. Joten kysymys siis selvästi: Onko TAMPEREELLA kiakko höntsyseuraa? voiko 16-vuotias aloittaa maalivahtina sellaisessa? kiitän kaikkia jotka vastaavat. Ja vastauksia tarvitaaaan!!!!!!!!!!!

27

415

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • boyhh-91

      Harmillisen vähän niitä tuntuu olevan. Itte ollu samanmoisessa tilanteessa, joten perustettiin itse urheiluseura mutta keskitytty pääasiassa säbään harrasteliigassa höntyissä ja kalastustouhuihin :D Kyllähän noissa kaikenmaailman harrastesarjoissa on porukkaa, ei auta kun niitä ettiä netistä ja kysellä että kelepaisko. Itse ollaan harkittu menemistä harrastesarjaan kiakossa mutta salibandy vienyt toistaseks voiton :p

      • vahti ilman seuraa!

        juu on kulutettu aikaa ettimiseen mut ei oikein tahdo löytyä tampereelta.. mites tommonen perustetaa? paljon tarvii porukkaa ja miten siitä eteenpäin?


    • boyhh-91

      No siis urheiluseuran alle pitää perustaa yhdistys. Kolme heppua tarttee vähintään olla ja maksaa 75€. Toki yhdistyksen ylläpitämisessä on vuoden aikana jonkin verran paperihommaa. Oma aktiivisuus ja tietenkin muutama hyvä kaveri pyörittään hommaa niin ei mikään mahdoton homma. Kyllähän niitä pelaajia sitten aina netin syövereistä pystyy kaivamaan. Kyllä meidänkin säbään olis ollut tulijoita vaikka toiset 20 mutta ei millään pystytä ottamaan. Veskari pitää kyllä vielä jostain kaivaa, ne tuntuu olevan kivenalla.

      Helpompihan toki on, että pääsis johkin valmiiseen harrasteporukkaan jos tuntuu mahdottomalta ajatukselta.

      Meillä tosiaan samanmoinen systeemi, ympäri vuoden pelataan säbää 20 pelaajalla ja talvella jääkiekkohöntsyvuoroja hajavuoroin jäähalleista sekä koulukadun kenttää varailtu.

      • vahti ilman seuraa!

        luulen että mulle ainakin liian vaikeeta toi yhdistyksen perustus:D nii ois juu helppo mutta niitäkää ei tahdo löytyä:( siis pelkkä höntsykin kelpais olla maalissa. Kun talvisin on vaan ulkokentillä. Mutta koska kaikki ei aina pääse kentälle nii jää väliin vähäseks toi maalissa oleminen..


    • boyhh-91

      Harmin paikka kyä. Kyllä luulis, että veskareille aina käyttöö olis. Säbän puolella ainakin kun etittiin veskaria niin kyllä aikas kiven takana on ollut :D

      • vahti ilman seuraa!

        Säbässäkin oon ollu maalissa aina kun on koulus ollu säbää:D aina ollu maila mukana mut lopulta menny aina maaliin koska kukaan ei mee ja se on vähän tylsää pelata kun ei oo veskarii. Jalkapallossakin yleensä maalissa ja vähän kaikis lajeissa missä maalissa voi olla niin yleensä tieni löydän maaliin:D


    • boyhh-91

      Sunlaisias pitäs olla useempi urheilupiireissä sitten! :D

      • vahti ilman seuraa!

        Niin ja munkin pitäs olla jossai piirissä:D:D


    • boyhh-91

      No älä muuta sa! :) Meillä on kuitenkin vaan säbähöntsyjä tällä hetkellä kerran viikossa ja talvihöntsyjen suunnittelu vielä aikas vaiheessa, koska osa vakihöntsääjistä on armeijassa tällä hetkellä.

      Spiral-liigaan osallistutaan säbän puolelta ensvuonna, kiekkotouhuja höntsäillään enstalvena vissiin normi ulkokentillä. Ei olla haettu esim. koulukadun vuoroja tälle vuodelle, koska osa porukasta käy samalla armeijaa.

      Tuskin etit ihan tällästä? :D

      • vahti ilman seuraa!

        No en oo mikää semmonen hyvä säbävahti. Joskus tarttuu joskus ei:D ite oon joskus kauden harrastanu säbää mut ei menny hyvin reeniajat jalkapallon kaa nii lopetin. toi kiekkotouhu kuulostaa sinänsä hyvältä mutta kun ite on vasta 16 ja te ootte vähän vanhempia nii ei tiäminkälaista se olis ottaa vanhempien kiekkoja kii:D viime talvena yks aikuinen veti mulle rankun ja multa murtu sormi (huonon räpylän takia) viime talvena kyllä oli hyvä ottaa kiekkoja vanhemmilta jätkiltä kiinni kun ei noi 12-vuotiaat oikei saanu mitää aikaseks:D toi oli kyllä vähän sekane selostus:D


    • boyhh-91

      Hehe :D No kyllähän meille vielä yks säbämaaliin mahtuu jos siltä tuntuu. Ensperjantaina on ensimmäiset höntsyt tälle syksylle ja siitä eteenpäin höntsätään aina perjantaisin muutamaa viikkoa lukuunottamatta klo 20.00-21.15

      ____JOS_____ systeemi kiinnostaa niin sulla ei vissiin oo säbämolarin vehkeitä? Ookko minkälaisissa mitoissa, jos meiltä löytyis yhdistykseltä sopivia?

      Kiakkotouhut tosiaan hieman jäissä mutta normaaleja ulkokenttähöntsyjä harrastetaan tulevanakin talvena aina tilaisuuden tullessa. Tulevina vuosina sitäkin enemmän ja varaillaan myös hajavuoroja koulukadulta/jäähalleista. Niissä vaan tuppaa olla tunkua aika paljon, joten ne pitää varata yli puotta vuotta etukäteen. Nyt varsinkin kun osa porukkaa ollut armeijassa, ei olla varailtu vuoroja. Meille tuli nyt uusia jäseniä 5, jotka nähdään kanssa ensviikon höntsyissä ekaa kertaa.

      Paha sanoo, minkä ikästen kanssa oot aiemmin pelattu. Meillä se on sellasta mukavaa höntsyä, mennään päästä päähän ja parilla kaverilla kuti on tietenkin astetta laadukkaampi mutta kunnon vehkeillä ei pitäis tuntua missään. Itselläkin oli viimevuonna kiakkomolarinvehkeet mutta myin ne pois ja nyt talvella tai sitten seuraavana tarkoitus ostaa mahdollisimman uudet vehkeet yhdistyksen käyttöön.

      Meillä on säbähöntsyjä/kiekkohöntsyjä/kalastussysteemejä ympäri vuoden tän yhdistyksen jäsenien kanssa aktiivisesti. Mukaan pääsee jos siltä tuntuu. Ensviikolla meille aukeaa kotisivut www.pelijengi.com, facebookista löytää Pelijengi ry.

      Jos siltä tuntuu ja halajat mukkaan niin voit tulla "tutustuun" (=johkin höntsyihin maaliin) joku kerta. Jos tuntuu mieluiselta ja alat ringissä pyöriin niin sitten liity ihmeessä jäseneks, ei oo paha hinta vuodessa. Tän vuoden jäsenmaksu on 18 euroa ja se kattaa kaikki höntsyilyt. Joskus tehdään talkoohommia, että pystytään hommaamaan yhdistykselle uusia välineitä mm. veskarinkamoja, mailoja yms. niin ei tartte jäsenien niistä sitten mittään maksaa kun talkoohommilla tulee kuittailtua.

    • vahti ilman seuraa!

      no oon pituudelta tommonen vähän yli 180cm ja painoo on joku 60. Viime talvena mulle pääosin veteli kiekkoja pari vuotta vanhemmat ja samanikäset ja noh ne nappulat:D ja ne on kunnon varusteet ettei pitäs tuntua. Kerran tuntu yks aika painava kuti rinnassa mut kyl sen kesti kun se on kuitenki hyvä rintapanssari. Ei oo säbämolarin vehkeitä muutakun nyt maski millä oon ollu maalissa kiekossa ja yks toinen vähän heikompi maski joka sopii varmaa paremmin säbään. Minkä ikäsii siin porukas suunnilleen on? ja ensinnäkin missä päin on toi en perjantain?

    • boyhh-91

      Oukeih. Eiköhän jotkut väliaikaisvarusteet ainakin löytyisi. Ollaan muutenkin hommaamassa uusia molarinvehkeitä. Yhdet ihan upouudet onkin mutta ei toivookaan, että ne menis sulle (piänet). Sitten on parit toiset varusteet, jotka on väliaikaiskäytössä meillä, niitä ainakin pystyis käyttään. Luulisin kans et se heikompi maski soveltuu paremmin säbäkentille, mun lätkämaski pleksillä olis ollut ainakin ihan mahdoton säbäkentille (vaikka ei oliskaan ollu pleksiä) :D

      Meillä on suurinosa porukasta 17-20v (-91-93 syntyneitä), yks 26v , yks 42v ja sitten sitten toinen veskari on 23v. Tällä hetkellä pelaajia on 18 kenttäpelaajaa 1 veskari (kaikki ei käy joka kerta mutta porukasta ei pulaa todellakaan tule olemaan, päinvastoin kun meillä on suhteellisen pieni sali tällä hetkellä käytössä, me yritetään vaihtaa isompaan saliin parhaillaan sitä).

      Höntsyt on aina Hervannassa, Etelä-Hervannan koululla.

      • vahti ilman seuraa!

        Joo. Ainoo vaan on että en oo mikään niin hyvä maalivahti säbässä kun kiakos. Mut ei kai se haittaa sinänsä höntyis? toi että noi on hervannassa ei oo sinänsä kesällä mikää ongelma kun mopolla pääsee mut talvel on sitten vähän eri. siis jos nyt satun käymää siellä. täytyy vähäse mietiskellä:D


    • boyhh-91

      Nojuu. Eihän se nyt niin haittaa mutta kyllä siinä vaan tahtoo kehittyä nopeesti :D Itsekin pelaan normaalisti aivan eri pelipaikkaa ja vuoden ollut luukulla niin kyllä yön ja päivän ero on jo entiseen ja nykyiseen maalissa olemiseen.

      Mutta jooh, eipä mittään kiirusta ilmotella, ilmottelet sitten vaikka huomenna tai ensvuonna. Me höntsätään vuodet läpeensä. Jos käytät esim. facebookkia niin tonne ryhmään (Pelijengi ry) voi ilmotella tulohaluistaan tai sitten facebookissa privaviestiä Jani Rummukaiselle (Jani Rummukainen). Mieluummin ehkä privaviestiä. Jos ei oo facebookkia niin sitten meiliä [email protected]

      Ilman ilmotusta ei paikalle kannata tulla, koska meillä on joka viikko ilmottautumiset omilla internetsivuillamme www.pelijengi.com tai facebook-ryhmässä. Etukäteen pitää tietää ketä tulee, että tiedetään vähän millä kokoonpanolla pelataan ja ketkä menee maaliin.

      Meille tulee kyllä porukkaa lähestulkoon jokapuolelta Tamperetta, että kyydilläkin kyllä pääsee jos halajaa.


      Muuten ei auta kun jatkaa vakikiakkoporukan ettimistä! :)

      • vahti ilman seuraa!

        joo kyllä tässä on vielä ettiny niiitä porukoita:D että ei tässä mikää oo varmaa ku täytyy miettiä vähä sitä sun tätä:D mut joo kiitos jo näistä tiedoista:)


    • vahti ilman seuraa!

      tää alkaa oleen jo niin turhauttavaa tää netistä ettiminen!! tiesittekö sitä ihmiset:D tuntuu että kaikkialla muualla vois pelata mutta ei vahingossakaan tampereella vaikka on tunnettu kiekkokaupunki.

    • justusss555

      Ilves on sellainen höntsyseura. Täysin puupäitä ovat vaket

      • vahti ilman seuraa!

        no en mää ilveksee. Vaikka oonkin tapparan miehiä niin en mää kuitenkii noin korkeessa joukkueessa halua pelata kun ei oo mahdollisuuksia


    • ulkokentät!!

      Voisit jopa pärjätäkkin jossai pikkujoukkuees. Mutta älä vaan mee meinaa teitä veskareita on niin vähän ulkokentillä että on mukava kun teitä on sielkin!! joten pysy vaan ulkokentil!!

    • vahti ilman seuraa!

      Joo kyllä se niin taitaa olla, että pysyn ulkokentil:)

    • Kunniaan!!

      Ulkokenttä maalivahdit kunniaan!! Ensinnäkin nne on ostanu aika kalliit varusteet ja raahavat todella painavia varustekasseja joskus jopa umpihangessa. Pakkaset ei pidättele(tosin niillä varusteilla aika lämmin tulee). Ei ole niin itseään täynnä kuin jotka pelaavat jossain seurassa! ja onhan meillä "pelaajillakin" mukavempaa kun saa haastetta eikä aina tarvitse vetää tyhjään maaliin.

    • maalivahti1

      Vieläkö mv hommat kiinnostaa?:D perustin ite höntsäporukan jolla ollaan otettu vuoroja sillon tällön hallissa. ja oon itekkin mv niin ulkojäilläkin sais aika hyvät pelit jos molemmissa päädyissä on MVt.

      • UJ-Kingi

        MInkä ikäsiä äijii teil siä höntsyporukas on ja pelaatteko Tampereella? Meinaa ite pelasin lätkää 6-12 vuotiaana ja lopetin futiksen takii mut ny tekis kyl mieli 16-vuotiaana palata kaukaloo ja höntsyporukoista ois hyvä alottaa:D


    • höntsyää

      Meillä olis höntsyporukka Tampereella vailla pelaajia! Vakituisia pelaajia on semmonen 9, parhaimmillaan 14. Että lisää kaivattas! 1 maalivahti myös puuttuu. Ollaan ikäluokkaa 18-23. Nuoremmatkin mahtuu mukaan:)

      • höntsyää

        Ja siis hallissa pelataan.


      • höntsäilyä

        Kiinnostas tulla höntsäämään, olen nyt 15v. Tarvitseeko ostaa jotain varusteita vai riittääkö pelkästään kypärä ja maila?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1372
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    Aihe