AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  /  / Kokemuksia ekasta Kreikan matkasta Rethymnon Aristea finmatkat

Kokemuksia ekasta Kreikan matkasta Rethymnon Aristea finmatkat

12 Vastausta 1 269 Lukukertaa
Palasimme juuri tyttöystäväni kanssa 8 päivän Kreetan lomalta.Ruoka ja juoma oli hyvää samoin hotellin henkilökunta erittäin mukavaa.Myös varkaita ei tarvinnut pelätä.Ruuan ja juoman hintataso oli todella alhainen.Kokeilin useita paikallisia ruokia.Haittapuolena oli koko viikon kestänyt taksilakko joten käytimme bussia.Seuraavalla reissula kyllä vuokrataan auto.Liikenne oli aika kaaottista tiet aika puolalaiskuntoisia ja esim bussikuski saattaa vetää tupakkaa ja juoda kahvia samaan aikaan;=).Muutenkin jäi kreikasta hälläväliä meininki yleisesti mieleen.Kyseinen ranta oli aika kivikkoinen ja ensimmäisenäpäivänä sain merisiilin piikit jalkaan joten hommattiin uimatossut..Kreikan lentokentän väki lähetti vielä kruunuksi laukkuni pariksi päiväksi kööpenhaminaan mutta muuten oli onnistunut reissu.
Tuohan oli ihan normi reissu :)
Voitko suositella hyviä ravintoloita. Meillä matka lähestyy - lähtö reilun kuukauden päästä. Oliko tämä kivinen ranta kaupungin keskustan lähellä vai kauempana?
Ranta on keskustan lähellä, itäpuolella. Siellä rantaan vieväkkä rantakadulla on lukematon määrä ravintoloita, mutta ehkä parhaat ruokapaikat läytyvät vanhasta kaupungista pikkukatujen varrelta. Siellä ei juuri huonoja ole. Alue on aika pieni, kadut kyllä kävelee ristiin rastiin
Siis ranta oli kylässä nimeltä misori en sata varma oikeikirjoituksesta.2km rethymnomista ,aristea huoneistohotelli se oli on aivan meren rannassa.Siellä kyseisessä kylässä melkein parhaat ruat ei sisään heittäjiä niinkuin Rethynomissa .Jos menette Rethynomiin välttäkää paikkaa jota Finmatkat suosittelee en nyt muista nimeä mutta pitsat ovat siellä valmispitsan tasoisia ja gyros aivan kuin porsaan suikalepaistia .omassa kylässä taas sain loistavaa kiviuunipizzaa;)
siis misiria;=/
Niin kun Kreikkaan menee, niin en ihan pelkästään pizzapaikkoja etsi, Ja Aristea on ihan Rethymnonia , kolmisen kilometria keskustasta. Rethyhän on ihan oikea kaupunki ka suurimpia Kreikassa, yliopistokaupunkin.
Me majoitumme Bio Hotelissa. Ei ihan rannalla, mutta lähellä. Gyros pita on kyllä helppo, nopea ja halpa lounas, jos jostakin syystä ei halua lounastaa pitkän kaavan mukaan ja usein Kreikassa se on hyvää.
Voisitko vielä kertoa, miten bussit pelasivat? Oliko helppo päästä Aristeasta Rethymonin kaupunkiin? Kiitos!
Aikatauluja ei näkynyt missään mutta vähintään niitä meni puolen tunnin välein.Marketista ostettiin liput euro per nenä yhteen suuntaan hyvin toimi.Kerran käveltiin edes takas.Päinvastaisella suunnalla on kanssa hyvä kylä missä paljon shoppailumahdollisuuksia 2 km ja sama bussi bussit menee sinne.Niin ja en mitään pitsoja syönyt kun yhden kerran se huonopizza oli tuttavasuomalaisilla.Söin gyrosta souvlakia viinilehtikääryleitä zaganakia tatsikia lammasta ja niin tietty ruan päälle pari snapsia rakia;;=)
ja jos jotain pitää kehua niin lammas siis niin mureaa ja hyvää.Suomesta tosin ei kokemusta kuin lammaspullista ei niin hyviä.mythos olut jäädytetyistä tuopeista tosi hyvää
Valitettavasti nyt hotelli ei vastannut huutoon.

Henkilökunta näytti lopen kyllästyneeltä jo turistehin. hotelli on lisäksi alueella, jonne pitää keskustesta ottaa taksi (n 2,5-3 km). Mitään mukavia ruokapaikkoja ei ole lähellä.

Hotellin wifin sai käyttöön vasta, kun oli käynyt peukuttamassa hotellia facebookissa. Ikävä tapa hankkia pojoja.

Emme ole kyllä menossa toista kertaa.
Pakkopeukku taisi johtaa siihen, että loppujen lopuksi hyvin moni ei tykännytkään ja antoi muutenkin kuulua hotlan Fb-sivulla?

Vai tuliko, nöyrästi suomalaiseen tapaan päätettyä, että ensi kerralla muualle ja jätettyä asia silleen?
 /   /  /  /  /  / Kokemuksia ekasta Kreikan matkasta Rethymnon Aristea finmatkat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta