AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  / Galaxy S2 ja Saunalahden netti

Galaxy S2 ja Saunalahden netti

2 Vastausta 825 Lukukertaa
Saunalahden netti ei toimi. Yritin verkkovierailijana yms. aina aamulla sai laittaa APN asetukset uusiksi, vaikka ne näyttivät olevan oikein. Sittenkin pätki pahasti. Kävin hakemassa Soneralta muutaman kymmenen megaa ja toimi hyvin, mutta oli Saunista puolet hitaampi. Seuraavaksi otin DNA:n ja on toiminut ihan kunnolla. Menetin rahallisesti, mutta ei voi mitään. Ilmeisesti Saunalahti on Elisan verkossa ottopoikana ja elisalaiset menevät aina edelle. Miten sen muuten selittää, että on sama omistaja ja toinen on paljon edullisempi.
Minulla on Saunalahden nettiliittymä toimut mainiosti LG optimus 2X mallissa. Ei ole pätkinyt eikä sammunut ikinä.
Höpö höpö.

" Ilmeisesti Saunalahti on Elisan verkossa ottopoikana ja elisalaiset menevät aina edelle. Miten sen muuten selittää, että on sama omistaja ja toinen on paljon edullisempi."

Samaa firmaa molemmat, ei Saunalahti toimi millään ostosopimuksella Elisan verkossa.

Itselläni toimii Saunalahden verkko kuin ajatus, ei mitään harmeja S kakkosen kanssa. Koska olet päivittänyt galaxysi ohjelmiston viimeksi? Samsung on julkaissut parikin päivitystä ihan pienelle aikaa, oletko ne asentanut? Ai miten ne asennan? Kiesillä. Löytyy Samsungin sivuilta.

Näitä juttuja luettuani olen ajatellut, että miksi ihmiset hankkivat itselleen liian teknisiä vempaimia, jos kerran eivät niistä juurikaan mitään ymmärrä.......?

Ja kyllä se Saunalahden netti vaan toimii, paremmin kuin kellään muujlla......
 /   /  /  /  /  / Galaxy S2 ja Saunalahden netti

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta