AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Mikkelin poliisilaitos

Mikkelin poliisilaitos

12 Vastausta 469 Lukukertaa
Voiko huonompaa palvelua saada? Ponnaripäinen punertavahiuksinen nainen sekä tukeva lyhet vaaleat hiukset, miespoliisi siellä kopissa, ette omaa alkeellisiakaan inhimillisen käyttäytymisen muotoja.

Olin surutyötä vielä omaiseni vuoksi tekemässä ja jouduin siellä asioimaan aivan normaalissa asiassa. Ei edes mitään rikollisuuteen viittaavaakaan.

Olitte uskomattomia. Kuvitteletteko olevanne jotakin muuta, kuin pienipalkkaisia palkkaorjia? Onko hieno pitää univormua ja ilkeillä ihmisille?

Vaihtakaa alaa, toivottavasti esimiehenne puuttuu käytökseenne. Nimet ovat saatavissa tarvittaessa.
Poliisilaitoksesta saa myös työkkärin palvelut samalla. Kuulusteltiin miksi minulla ei ole työtä, mistä olen hakunut työtä ja miksi en muuta muualle jne.
Nämä univormu ihmiset ovat niin tämän univormun hallinassa, että unohtavat kokonaan että ihan samasta paikasta tullaan ja mennäänkin, inhoan näitä univormu ihmisiä suuresti, sillä egoilevat, kuten olisivat muita ihmisiä ylempänä.
Tämähän on työasu, eikä sen pitäisi ketään kohottaa olemaan ilkeä ja ylimieleinen.

Armeijan ihmiset ovat ylivoimaisia tässä lajissa, luulevat olevansa kaiken tietäjä ja käyttäytyvät aivan sikamaisesti vielä lisänä olevien nimikkeidensä vuoksi, sillä monessa ammatissa tehdään paljon enemmän työtä tämän maan eteen ja sen ihmisten eteen, mutta siellä ei herrastella arvomerkeillä, titteleillä ei univormuilla.
On paljon lukeneita tieteen tekijöitä ja insinööreitä, jotka todella tekevät arvokasta työtä, kuten kaikki muutkin ihmiset, mutta heitä ei arvosteta. Jo se että tämä, että saneerauksissa nämä tyhjäntoimittajat saavat pitää virkansa, mutta nämä arvokkaat osaajat ovat täyttä riistaa, kyllä löytyy syitä laittaa ulos taloudellisten ja tuotannolisten syiden vuoksi, onko armeijassa saaneettu kantahenkilökuntaa, joilla kaiken lisäksi on aivan mielettömän alahianen eläkeikä. Saataisiin valtiolle paljon varoja käyttöön, kun nämä saneeraukset pantaiisin koskemaan myös näitä virkanimikkeisiä henkilöitä.
sellasta se on kun menee sotkee poliisin panohommat,
Niin,kyllä se poliisin ammatti on palveluammatti, kuten myyjän tai tarjoilijankin. Silloin tulisi osata kohteliaan käyttäytymisen perusteet.

Syynä voivat olla esim. amerikkalaiset poliisisarjat, jotka ruokkivat töykeää käyttäytymistä. Lisäksi alalle hakeutuu runsaasti tunne-elämältään tietynlaisia ihmisiä, sekä heitä, jotka eivät oikein muualla pärjää.

Yleistäminen on aina pahasta ja minullakin on hyviä ystäviä poliiseina, mutta jotain ongelmaa Mikkelin poliisissa on. Sisäiset ongelmat tulisi selvittää, mikä saattaisi lopettaa turhaa kukkoilua suhteessa asiakkaisiin. Moinen käytös herättää asiakkaissa ainoastaan antipatiaa ja kyseisen ammattikunnan halveksintaa.

Niskojen nakkelulla ja lapsenomaisen typerällä käytöksellä ei voiteta mitään.
Yleensä suljetulla sektorilla narsisti luonne pärjää ja voi hyvin. Menee
koko työelämä mukavasti.
muistitko edes ottaa vuoronumeron ? VUORONUMERO ON OTETTAVA !!!! perkele !!!!
Minä olen aina saanut asiallista palvelua Mikkelin poliisilaitoksella.
Ruoka tuli kaksi kertaa päivässä ja putkavahdit keitti kahvia ja kävivät ostamassa tupakkaa.
Lukemistakin riitti ajan tappamiseksi ja suihkuunkin laskivat, kun pyysi.
Välillä otetiin valokuvia ja leikittiin musteella ja tehtiin jälkiä paperiin.

Rikosylikonstaapeli kävi välillä kysymässä kohteliaasti, josko menisimme juttelemaan kahdenkesken ja kirjailemaan asioita ylös paperille.
Millään tavalla ei painostanut tai ollut töykeä kysyessään.
Välillä käyttivät naapuritalossa tuomarin edessa, kahden miehen ollessa mukana. Varmaan varmistivat etten eksy matkalla ja osaan takaisin koppiini lepäämään.

Vaikka palvelu ja huolenpito olikin ensiluokkaista, niin jostain kumman syystä en silti enää sinne kaipaa.

Terveisiä vaan putkavahdeille jotka jaksoivat käydä tulta antamassa ja keittelivät termariin kahvia.
Liekö enää samoja kavereita, kuin v.2003?
Löytötavaratoimiston naiset on todella kieroja. Kerran kun menetin kortin, niin neuvoivat antaa läheisen ajankohdan kortin katoamiselle vaikka aikaa oli kulunut vuosia, jotta rangaistus olisi mahdollisimman suuri. Tosi törkeetä. Muuten ei valittamista.
Ai onkos siellä nykyisin putkavahdit?! Eipä ollut vuosia sitten kun tuttuni teki putkassa lopun elämästään, missä olivat silloin vahdit jotka olisivat voineet estää tapahtuman??!!
Putkavahti tulee kun nappia painaa. Ei putkavahti päivystä tirkistysluukulla 24/7. Jos on syytä epäillä että on itsetuhoinen, niin kamerakoppiin valvonnan alle.
Mutta harva kai ilmoittelee aikeistaan etukäteen?
Sellaista se on kun toinen osaa lukea ja toinen just ja just kirjoittaa. :D Ihan oikeasti, joku raja ja vaatimustaso pitää olla poliisikouluunkin!
Monikohan siellä poliisilaitoksella on suorittanut poliisikoulun koko virastaon väki huomioon ottaen.

Olen kuullut jotain muuta , että kun toinen valtion laitos on saneerattu, on väkeä siirretty myös poliisilaitoksella ja aivan muista tehtävistä.
 /   /  /  / Mikkelin poliisilaitos

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta