Porin baarit

uus asukas

Missä porukka käy Porissa baarissa? Sellaisessa jossa voi tanssia. Bar kinossa ja Cabaressa vissii vaan nuorta porukkaa? Onko muita kuin DU sen teini iän ohittaneille.

60

13542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varo puukkoja

      DU:ssa on linnakundeja, mutta missäpäin poria ei olisi?

    • Edelleenm

      City Pub

    • Kosminen nauraja

      City pub on RÄKÄLÄ !

      • jaa -ah!

        Onko tässä tuppukylässä edes muita kuin räkälöitä ???


      • ghjhgytrdkhk
        jaa -ah! kirjoitti:

        Onko tässä tuppukylässä edes muita kuin räkälöitä ???

        On keskustassa, joskin sielläkin räkälöitä piisaa. Vähänkin "paremmissa paikoissa" on syystä järkkärit. Tosi räkälässä sitä hommaa hoitaa riehujien kaveri joka on känninen asiakas. Ulos ei tietyt tyypit joudu vaikka vetäisivät jotain turpaan. Ovathan kanta-asiakkaita. Harmi että isolla kaupunginosalla ei ole enää muuta paikkaa. Pitää mennä keskustaan. Tai vaikkapa Puolaan. On turvallisempaa. No eipä tarvitse kuunnella niitä läpeensä idioottimaisia horinoita. Eikä tämä ole yksin oma mielipide. Räkälä sen kun räkälöityy tällä menolla.


    • Dazzy-possu

      Ei ole yhtäkään asiallista baaria/ravintolaa. PK:ssa juuri ja juuri viitsii joskus käydä, muiden taso ihan out mikäli haluaa oikeesti tanssia. Jos haluaa ryyppyseuraa, kriminaalikavereita ja huoria niin kaikki Porin baarit on silloin sun paikkoja.

      • Just just juu !

        PK:sta löytyy se epätoivoisin pohjamuta porin sakoista.


    • menoa ja meininkiä

      Niin ja Sampolan baarit...

    • hupskeikkaa130

      PK on mennyt ihan perseeksi. Pääsylippu kympin ja siihen narikat päälle. palvelu huonontunut todella paljon. lenkkarimiehiä paikka täys- aiemmin sentään oli vielä jonkin sortin taso. Sitä se ahneus teettää. entinen asiakas

      • "PK" en ole käynyt

        Jos on bändi, yleensä pääsymaksu elävästä musiikista. Tuskin paikkaa, jossa ei ole pääsymaksua bändi-iltoina.


    • daddadada

      vaakuna

    • osaan käyttäytyä

      Peekoossa on kyllä melkoinen meininki nykyään. Tuntuu että kaikki karavaanarit ovat kympin farkuissaan ja paskaisessa mainos t-paidassa samaan aikaan paikalla. Myös tuntemattomille sössötys ja riidanhaastaminen kuuluu asiaan. Vinkki teille kaikille köyhille sosiaalitapauksille: pysykää siellä kaanaassa tai sossun kämpässä missä asutte,ja antakaa kunnollisten ihmisten bilettää rauhassa. Teitä juntteja sonnalta haisevia sönkköjä ei kukaan kaipaa !!!

      • Samaa mieltä.

        Juuri näin.


      • joo-o!
        Samaa mieltä. kirjoitti:

        Juuri näin.

        PK on ollut aina junttien paikka


    • lomailija

      Hei
      Olimme ystävättereni kanssa muutama vuosi sitten Porissa lomalla ja illalla kävimme tansimassa ravintolassa jonka nimi oli ehkä punainen kukko tai mikä lie oli, mutta puutalo se taisi olla ja mikä tärkeintä meillä oli todella hauskaa.
      Nyt olemme lähdössä taas jokakesäiselle retkelle ja ajattelin josko sama paikka olisi vielä toiminnasssa ja saisin teiltä apuja , että mikä sen paikan nimi on en ole onnistunut netin kautta sitä selvittämään.
      Jos sitä ei enää ole niin onko jotain muuta paikkaa tanssijoille...
      Kiitos ja ehkä nähdään ensi viikolla

    • Kyllähän

      Punainen kukko on vielä toiminnassa

    • Meitsi11

      Joo kyllä se PK/Punainen kukko on edelleen voimissaan tosin enään vaan viikonloppuisin. Ainoa aikuisten ravintola tässä kylässä!!

    • ikinuorisoo

      Eikö PK ole suonokohjuväen tanssipaikka? Jotain 50

      • No mene

        katsomaan


    • tiivistetty yö

      Porin yökerhot = PK: 40 ikinuoret vonkaajat ja jakajat. Kino: 16-18 vuotiaat äidin kullannuppupikkupissaliisat ja kylän kovimmat jääkiekkoilijat, jotka kävelevät rinta rottingilla lippalakki väärin päin ja tottakai nuuska huulessa. Cabaret: Viikosta viikkoon alaspäin menevä paikka jossa hinnat on pääsylipusta lähtien naurettavat paikan tasoon nähden. Myös juomista kannattaa varautua maksamaan normaalia enemmän. Yleisin kävijä 20-25 vuotias ylimielinen kakara, joka käy paikassa "koska eihän muuallakaan mitään ole" ja Cabaretti on vaan niin ihana Sedumaisen kimalteleva. DU: Jos haluaa tutustua entisiin linnassa aikaansa viettäviin "oon tosi kova jätkä tyyppisiin" tai vaihtoehtoisesti nisteihin niin DU on sopiva paikka. Soma: Siisti paikka, ainoa ongelma asiakaskunta joka katsoo päästä varpaisiin naama nyrpeänä ellei sinulla olekaan päällä uusimpia "trendikkäitä" muotivaatteita. Vaakuna: Entinen ykköspaikka jossa nykyään bileitä on hankala saada pystyyn, koska kävijöitä tuskin on 50 enempää illan aikana.

    • hmrmm..

      entäs winston?

      • mhhh...

        entäs passion?


    • Kuoppa!

      Mitä mieltä pystis ja monttu?

      • Anonyymi

        Pystiksessä paljon lapsen tasolle jääneitä.


    • lakusnapsi

      Käytiin eilen, tullipubissa, cantina riossa, vanhassa mestarissa, pystiksessä, montussa, 92:sessa ja amarillossa. Kaikissa kivaa ja hyvä palvelu, erityisplussaa cantinan pienelle söpölle ja ystävälliselle tytölle.

    • tiivistetty yö

      winstonissa keski-ikä on siinä 40 hujakoilla ja ässien kotipelien aikaan tuppaa olemaan aika täynnä. samat kanta-asiakkaat siellä tuntuu pyörivän illasta toiseen, jotka välillä tuntuvat pitävän itseään "etuoikeutettuina" koska ovat ns. vakkareita... muuten ihan leppoisa paikka ja välillä ihan hyviä "mies ja kitara" tyylisiä esiintyjiä.

      • tiivistetty yö

        muista paikoista vielä: Passion: kesällä mukava terassin tuodessa tilaa, mutta talvisin ahdas sisätilojen ollessa pienet. Juomien hinnat kuitenkin kohtuulliset verrattuna yökerhoihin. Mukava aloittelupaikka. WanhaMestari: Jos tykkää viettää aikaa mustalaisten kanssa niin tämä on oikea paikka. Monttu: Paikka mihin useat "ryysyläiset" hakeutuvat sankoin joukoin koska eivät muualle pääse sisään. 92: Jos tykkää karaokesta niin tämä on siihen hyvä ja rauhallinen aloittelupaikka. Asiakaspaikkoja ei tosin montaa ole... Amarillo: Paras paikka aloitella jos haluaa yhdistää syömisen ja juomisen. Hiipunut bilepaikkana melkoisesti, mutta isot tilat takaavat usein istumapaikat isommallekin seurueelle.


    • Bändäri

      Onko Amarillossa vielä yläkerta vai kuuluuko se Vaakúnaan? Joskus oli jotain bändi-iltojakin aikoinaan.

      • tiivistetty yö

        Itse en ole täysin kartalla onko koko entinen Vaakunan yökerho nykyistä Amarillo Klubia vai onko ns. uudistunut osa pelkästään Klubia ja loput yläkerrasta sitten Vaakunan yökerhoa. Mutta ainakin viime aikoina myös perjantaisin ja lauantaisin on Klubin puolella ruokaa tarjoiltu, joten ainakin viikonloppuisin itse Amarillo on kaksikerroksinen. Kertoo paljon paikkaan panostuksesta että tämä suuren suuri "remontti" ja nimenmuutos tehtiin noin vuosi sitten, eikä vieläkään asiakkaat tiedä minkä nimiseen yökerhoon ovat tulossa, jos ylipäätään paikkaan eksyvät. Bändi-iltoja oli ainakin Jazzien aikaan, mutta nykyisestä tilanteesta en ole varma... Tuskin bändejä enää tulee, sillä tuskin se bändille maksaminen maximissaan 100 asiakkaalle soittamisesta paljon rahaa taloon tuottavat...


    • entinen vaakunalaine

      Oon myös itse ihmetellyt kauan tota vaakunan touhua. tilat olis ja varmasti s-ketjun kautta rahaakin takana, mutta yökerhomeininkiin ei panosteta yhtään?! Alkaa itseä vaan ottamaan päähän, koska cabaree alkaa olemaan jo nähty ja alkaa kaipaamaan sitä vanhaa vaakunan meininkiä.

      • Anonyymi

        Jaa, avasko purjehdusseura oman pubin?


    • jebb-

      WanhaMestari: Jos tykkää viettää aikaa mustalaisten kanssa niin tämä on oikea paikka.
      heikäläisiä siellä kyllä silloin tällöin on, mutta muuten kiva paikka. kaikennäköstä sakkia siellä kyllä on joo, mut henkilökunta aina mukavaa, se on iso plussa!

    • gsggsgsssssssg

      henkilökunta kyllä kyseisessä paikassa on ihan mukavaa. varsinkin isompi vanhempi mies. mutta muuten en paikasta välitä.

      • Mohla-Jukka

        Itse käyn aika harvoin baareissa ja kapakoissa, viimeksi olin Nalle-Pubissa koska pidän paikan fiiliksestä, asiakas/henkilökunta mukavaa eli suosittelen !


      • Nalle Puh
        Mohla-Jukka kirjoitti:

        Itse käyn aika harvoin baareissa ja kapakoissa, viimeksi olin Nalle-Pubissa koska pidän paikan fiiliksestä, asiakas/henkilökunta mukavaa eli suosittelen !

        Hei haloo! Nalle Pubia ei ole ollut enään aikoihin pystyssä. Sijaitsi aikoinaan nyk. Martinan paikalla ja joku koitti ratsastaa samalla nimellä Liikekulman paikalla myöhemmin. Tosta viimisestä Nalle Pubistakin taitaa olla jo yli 10 vuotta.


      • Maijastiina Molla
        Nalle Puh kirjoitti:

        Hei haloo! Nalle Pubia ei ole ollut enään aikoihin pystyssä. Sijaitsi aikoinaan nyk. Martinan paikalla ja joku koitti ratsastaa samalla nimellä Liikekulman paikalla myöhemmin. Tosta viimisestä Nalle Pubistakin taitaa olla jo yli 10 vuotta.

        No siitä voi päätellä ettei Mohla-Jukka käy kovin usein ulkona :D


    • Koko totuus

      Cabaret on viimeinen vastaus yöklubille, jos epäilet itsemurhaa ja haluat varmistua että maailma ei ole elämisen arvoinen, niin mene Cabarettiin. Ihmiset juttelevat vain ystävilleen, semi kuollut meno ja sen lisäksi järkkärit on alikoulutettuja kusipäitä. Esimerkiksi kun olin soittamassa tyttöystävälleni ystäväni nojasi minuun ja fiilisteli, kun villi jälkkäri ilmestyy paikalle ja väittää ystävääni "Sammuneeksi" Joten ottaa häntä kaulasta kiinni ja lähtee taluttamaan häntä kohti uloskäyntiä. Matkan aikana "Sammunut" ystäväni yrittää sovitella asiaa ja osoittaa täysin järkevästi ettei hän ole sammunut. Hetken luulin, että kaverini kaunis puhe toimi, mutta ei, ylimielisen vallanhimoinen järkkäri sanoi: "Ei, olen päätöseni tehnyt." Ja alkaa taluttamaan häntä kaulasta ulos ja sinne heitti. Palaan sisälle etsimään järkkäriä, löydän hänet. Yritän keskustella hänen kanssaan järkevästi ja kertoa miten juttu meni, ja vetosin, että kyllähän hän huomasi ettei ystäväni ole sammunut,. Hän käski minua painua vittuun. Huomaa että on alikoulutettu paskajo liikenteessä, jos et halua samoja vihakokemuksia niin jätä cabaret väliin ja mene kinoon.

    • nääe o

      Eipä tartte ihmetellä noiden cabaretin portsarien käytöstä oikeastaan . Jos saisivat itse valita täysin niin tuskin olisivat tiedontahtoen tuolla nokkavien ja ylimielisten pissisten ja itseään aikuisiksi kuvittelevien kakaroiden seurassa.
      Kyseiseen baariin tosiaan tuntuu eksyvän vain tätä "olen itse täydellisyys" porukkaa jotka mihinkään pikku baariin halua mennä kun se ei heidän omalle arvolleen sovi.

      Itsehän et tietenkään mitään tehnyt saati tyttöystäväsikään

    • dokaaja

      Dokaan asunnossani yksin.

      Kalsarikännit on muodissa nykyään!

    • perinteinenmesta

      pub keidas vähärauma

      • homppibaarihanseon

        Skeida pubissa käy lähinnä gayt


      • perinteinenmesta

        Juuri siksi


      • Anonyymi
        homppibaarihanseon kirjoitti:

        Skeida pubissa käy lähinnä gayt

        Porilaisissa baareissa se vika,että siellä käy
        porilaisia.paska räkälöitä kaikki.


      • Anonyymi

        Räkälä ja asiakaskunta sitä samaa.paska ja kusi haisee
        ulos saakka.


      • Anonyymi

        Räkälä ja asiakaskunta sitä samaa.paska ja kusi haisee
        ulos saakka.


      • Anonyymi

        Räkälä ja asiakaskunta sitä samaa.paska ja kusi haisee
        ulos saakka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Porilaisissa baareissa se vika,että siellä käy
        porilaisia.paska räkälöitä kaikki.

        porilais mulkerot sopivat mielummin jonnekin
        sikolättiin kun ihmisten ilmoille naamariin.


      • Anonyymi
        homppibaarihanseon kirjoitti:

        Skeida pubissa käy lähinnä gayt

        ja porissahan niitä riittää.


      • Anonyymi
        homppibaarihanseon kirjoitti:

        Skeida pubissa käy lähinnä gayt

        ja porissahan niitä riittää.


      • Anonyymi

        Keidas on homojen räkälä


      • Anonyymi

        Löyhkä räkälä


    • Anonyymi

      Mikä on tilanne kesäkuussa 2019? Saisko päivitystä?

      • Anonyymi

        Liikebaari on kuulemma suljettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liikebaari on kuulemma suljettu.

        Ja Sanna-Liisakin huonossa hapessa.


    • Anonyymi

      Pub rektaali on paras!

    • Anonyymi

      Minä tykkään pub pillukasta!

    • Anonyymi

      Tulli on hyvä mesta

      • Anonyymi

        Per Saukon Pub on paras!


      • Anonyymi

        Makee mimmi


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe