AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / KOKEMUKSIA: simplyelectronics.net

KOKEMUKSIA: simplyelectronics.net

6 Vastausta 520 Lukukertaa
Olisin tilaamassa järjestelmäkameraani uutta objektiivia Simplyelectonics.netistä. Se mainostaa ilmaisia postikuluja Suomeen ja löysin tän verkkokaupan googlesta ja laitoin et "Sivuja maasta Suomi". Kielenä näyttäisi olevan silti englanti. Miten uskallan tilata kalliin objektiivin tuolta, jos en ole varma?

Löytyiskö kellään kokemusta kyseisestä nettikaupasta? :)
Tilasin kaksi vuotta sitten Sonyn G-sarjan telezoomin kyseisestä kaupasta. Epäilytti kyllä kun hinta oli järkyttävän halpa (muistaakseni n. 2/3 halvimmasta Suomessa), mutta kaikki toimi hienosti. Putki tuli perille kunnolla pakattuna parissa viikossa.
Kyllä ihan kelpo kauppa tilasin juuri Nokia N9 ja paketti tuli 1 viikossa
-ilmaiset toimituskulut
VAROITUS! SimpleElectronics.net verkkokauppa HUIJAA IHMISIÄ!

Kyseinen verkkokauppa käyttää hajoita-ja-hallitse huijaustapaa, osalle myydään halvalla ja näin saadaan hyvää palautetta, loput menettävät rahansa.

Hakekaa netistä kokemuksia lisää, esim.:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/8132085#comment-54239548
http://forums.moneysavingexpert.com/showthread.php?t=2195149

TEITÄ ON VAROITETTU!
Luin verkosta PALJON tästä verkkokaupasta ennen tilaamista. Suurin osa ihmisten fiiliksistä tästä kaupasta oli negatiivisia. Hinta kilpaileviin kauppoihin oli niin paljon parempi (Rajala Camera 2400€ <> SimplyElectronics 1650€) ja kun en löytänyt yhtään tapausta, jossa asiakas ei olisi saanut lopulta tilaamaansa tuotetta tai rahojansa takaisin, päätin laittaa tilaukseni. Tai oikeastaan laitoin parit kysymykset verkkokauppaan, joihin yllätyksekseni sain välittömän ja asiallisen vastauksen. Ei muuta kuin tilaus tulille... tänään, 4. päivä maksusiirrosta (PayPal), sain ilmoituksen että tilaus on paketoituna ja DHL:n seurantanumero. Olin varautunut mielessäni että tässä saattaa kestää jopa kolme viikkoa (7-14 arkipäivää), joten olen erittäin positiivisesti yllättynyt.

Oletan että negatiiviset palautteet ovat johtuneet ruuhkista ja tuotteista, joissa on saatavuusongelmia, ja ennen kaikkea malttamattomista asiakkaista.

Tässä vaiheessa voin suositella SimplyElectronics.net verkkokauppaa erittäin lämpimästi.
Tilasin firmasta puhelimen. Kaksi viikkoa tilauksesta tilauksen seurannassa näkyi, että se on käsittelyssä. Meni viikko, jonka jälkeen tilauksen status muuttui viivästyneeksi toimitusten ruuhkautumisesta johtuen. Viikon kuluttua lähetin firmalle sähköpostia, jossa tiedustelin puhelintani, ja vastaus oli, että olivat joutuneet lähettämään vialliseksi todetun erän puhelimia takaisin valmistajalleen, ja lähettävät tuotteen heti kun saavat uuden erän varastoon. Hyvän tahdon osoituksena olivat lisänneet hdmi-kaapelin toimitukseeen veloituksetta. Kun tilauksesta oli kulunut 6 viikkoa, tilaus lähti viimeinkin toimitukseen, ja muutaman päivän kuluttua DHL kiikutti paketin työpaikalleni. Olin varautunut, ettei puhelimen kielivalikosta löytyisi suomea, mutta löytyipä kuitenkin!

Kaikkihan me tiedämme, mitä kiireellä saa aikaan, joten en suosittele hätäisemmille ihmisille kyseistä firmaa. Itse olen toimitusaikaa lukuun ottamatta tyyttyväinen saamaani palveluun, ja ennen kaikkea tuotteeseen.
Great post. I was http://lynxconcept.com/ checking constantly this weblog and I'm impressed! http://growingmushrooms.org/ Extremely helpful info specifically the closing section :) I handle such information much. http://howtopleaseaman.org/ I was looking for this http://fantasticdecks.com/ certain information for a lengthy time. http://boatbuildingplans.org/ Thanks and best of luck.
 /   /  / KOKEMUKSIA: simplyelectronics.net

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta