AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Kirouksia...

Kirouksia...

8 Vastausta 840 Lukukertaa
Kertokaa jotain pientä magiaa.. esim: Jonkun pahan toistamista tai sitten jotain pikku kirouksia ei mitään. "aziovanni kuole kurjimus" taikoja. Ja kertokaa joku mitä on ne kaiken mailman magia asteet?

loitsu

mä en noista magia-aseista tiedä mitään, mutta yhden loitsun olen joskus kuullut: seesam aukene! :D ja zadaam, tiedän olipa taas asiaton viesti :)

Eikä siinä vielä kaikki

Sitten on vielä toi Hokkus Pokkus Filiokkus!

Niitähän löytyy...

Voi, kyllähän niitä loitsuja löytyy vaikka millä mitalla! Täytyy vaan osata ettiä oikeesta paikasta. Ja se riippuu myös että millasia taikoja haluat tehdä ja varsinkin se että mihin uskot! Esim. voit lukea Harry Potterit ja kerätä niistä siinä velhojen/noitien käyttämät loitsut jos todella uskot että joku "Tylypahka" todella on olemassa. Mutta millasia taikoja haluaisit tehdä? Ja noita loitsuja ja taikoja löytyy netistä ja kun käpäiset kirjakauppaan ja katselet ympärillesi voi käteesi osua aiheesta kertova kirja jne... http://groups.msn.com/WiccanOnes/loitsuttaiatsunmuut.msnw <--- käy katsomassa, paikka jossa kerrotaan asiasta enemmän...

Okei

Mä tarviin sellasta taikaa jolla saisin... Siis oikeestaan kirousta... Mitens saan jonkun kirouksen jollekkin ei mitään kamalaa mutta jotain pikkuärsyttävää... Kyl mä sen maanantaiyönä täysikuunaikaan pistä valokuva kuun valoon ja sit jotain lauluu ja vastapäivään sitä kuvaa kiertämistä jne... mut se ei riitä.. kun on yks pövästi jarno joka ei usko mihenkään maagiseen.. Nii olis kiva jos sen mersulle kävis jotain... yms jotain tollasta

mitä vikaa?

Mitä vikaa "aziovanni kuole kurjimus" taiassa on?

Juu-u

Että jos sä et osaa vastata asiallisesti nii jätä vastaamatta!!!!!!!!!

eikun keikun

Ei vaan ihan oikeasti, mitä vikaa siinä on?

Älä edes yritä

Tässä on lainaus tuolta keskustelun Wicca-puolelta:

Kirjoittanut: Elrond, 26.6.2004 klo 17.33

"Tässä maailmassa olevat tahot, jotka pystyvät OIKEASTI kiroamaan esineitä, pystyy laskemaan yhden käden sormilla. Yksikään "noita" tai muu jästi, joka luulee omaavansa kykyjä polttamalla oreganoa, uhraamalla Domino-keksejä Äiti Maalle ja kantamalla rihkamakoruja ei (kiitos ylemmille voimille) omaa kykyä kirota tai purkaa kirousta.
Piste."

Aika tyhjentävä eikös vaan?
 /   /  /  /  / Kirouksia...

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta