Orient suite hotelli, kokemuksia?

Alanyan aurinkoon..

Onko kellään kokemuksia ko. hotellista? Olisi ihanaa kuulla siellä
majoittuneiden mielipiteitä hotellista. :)

62

4046

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Belkkari

      Elokuun lopussa oltiin Orient Suite hotellissa, itse tykkäsin. Yöt sai nukkua, sijainti hyvä.

    • MiMiMiMa

      Hyvä hotelli, ei merkittäviä puutteita. Iltaohjelmaa 3-4krt viikossa, maksullisia (live-musaa, tanssi-ohjelmia, käärmeshow jne.). Aamupala riittävä, ei hirveän monipuolinen kuitenkaan. Ruoka hotellin ravintolassa hyvää. Bussipysäkit lähellä, pääsee helposti esim. keskustaan. Hotellin henkilökunta ystävällistä.
      Nukuttua sai hyvin, mutta joitakin kovaääninen musiikki voi häiritä, joka kuului allasalueelta noin puoleen yöhön saakka.

    • orientsuite

      Aivan mahtava hotelli ! Tulin juuri pari päivää sitten sieltä takaisin Suomeen ja lähtisin vaikka samantien takaisin. Ei voi muuta sanoa kuin että hieno hotelli ja TODELLA MUKAVA henkilökunta. Turkkilainen ilta, joka pidetään kerran viikossa oli hintansa arvoinen, ruoka oli hyvää ja esitykset hienoja (tanssia, käärmeshow, tulishow yms.) Aamiainen oli ihan hyvä, tosin viikon aikana kävi hieman yksitoikkoiseksi mutta kyllähän sitä söi :) Shoppailu paikat oli kävelymatkan päässä (bazaarit) Ravintoloita löytyi joka puolelta tosin Orient Suiten kokki oli kyllä todella hyvä. Ruoka oli aina hyvää siinä hotellissa, ikinä en pettynyt :)
      En voi muuta kuin suositella, ja olen varma siitä että ensi syksynä palaan viimeistään takaisin sinne ! :)

      • mxsiöom

        Hyvä hotelli, olin siellä pari viikkoa sitten.
        Rauhallinen paikka, ruoka ihan ok, varsinkin pizza oli maukasta.
        Hyvät huoneet, aamupallalla olisi saanut olla hieman enemmän vaihtelua.
        Ystävällinen henkilökunta.


    • MatkaKuumeinen

      Tuoreempia kokemuksia ?

    • Orient Suite

      Me ollaan oltu toukokuun alussa Orient Suite hotellissa.Hyvä ja siisti hotelli. Henkilökunta todella mukavaa ja ystävällistä. Voitas mennä uudelleen!

    • Jumpsu

      Loppukesästä on varattu reissu tänne. Minkälainen hintataso hotellin ravintolassa? Tarkoitan etenkin ruokia. Olisi kiva kuulla lisää kokemuksia ja matkatarinoita, saisi matkakuumetta mukavasti nousuun..

      • sunsetgirl

        2011 heinäkuussa olimme mieheni kanssa siellä. hintataso korkeampi kuin esim, vuoristoravintolassa, mutta ihan ok kuitenkin. me oltiin kauheessa taudissa siellä, vesipiipusta häkämyrkytys ja ruokamyrkytys, mutta hotellilla hyvä palvelu, pitävät huolta =) kantsii odottaa , on sen arvosta. meillä 27.6 matka alanyaan uudelleen ,paremman voinnin toiveissa =)


    • Türkiye

      Erittäin hyvä hotelli.
      Ohjelmaa on ainakin kaksi kertaa viikossa: latinalainen- ja turkkilainen ilta.
      Henkilökunta on erittäin ystävällistä.

    • Uimapeto

      Miten pääsee helpoiten mereen uimaan, onko bussikuljetusta? Onko mitään hyvää kylpylää lähellä?

    • hippi

      Meren rantaan on vajaa kilometri ja oppaat kyllä kertovat, missä on hyvä hamam.

    • hapatsus

      Tietääkö kukaan, että onko toukokuussa altaan vesi lämmintä? Onko huoneissa keittiö?

    • Alanyasta kotiutunut

      Juuri kotiuduimme ko. hotellista. Hotellialue ihan mukiin menevä, mukavat huoneet, altaan vesi riittävän lämmintä ym. Aamupalassa ei suurta vaihtelua, mutta kyllä siellä jokaiselle jotakin löytyy. Ravintolassa ruoka hyvää, hinnat 30-40 TL, juomat melko arvokkaita, mm 0,5l EFES 13TL, kun muualla 8TL. Henkilökunta on palvelualtista, joskin toisinaan liiankin kanssa. Eivät tahtoisi päästää asiakkaita muualle syömään, aina pitäisi tehdä pöytävaraus illaksi jo aamupäivällä. Pari kertaa pelottelivat muualla syömisen vaaroista, käyttävät kuulemma monessa paikassa niin vanhaa lihaa, että siitä sairastuu, ainoastaan heillä joka päivä tuore liha.. Useampana iltana ruokailimme muuallakin, emmekä sairastuneet..

      Turkkilainen ilta oli näkemisen arvoinen tuli-, käärme- ja napatanssiesityksineen, hyvää ruokaa suoraan grillistä niin paljon kuin jaksaa syödä, hinta 35TL/henkilö.

      Ihan kiva paikka, joskin seuraavan kerran menemme kyllä Kleopatra -rannan puolelle, tämä hotelli kun sijaitsee hiukan kaukana kaikesta, ja keskellä paikallisten asuinaluetta, lisäksi minareetti suoraan hotellin kulmalla ja osui vielä suoraan meidän makuuhuoneen ikkunan kohdalle, joten joka aamu herätys aamu viiden aikoihin.. Muuten rauhallinen paikka, joskin musiikki soi puolille öin hotellin ravintolassa, alue vartioitu, varkaita ei tarvitse pelätä lainkaan.

      • Hippiäinen

        Orient Suite on todella hyvä hotelli, viihtyisä ympäristö, monipuolinen, kauniisti esille
        asetettu aamiaistarjoilu Ja todella ihanaa on olla normaaliasutuksen keskellä. Rukouskutsut kuuluvat, mutta nehän ovat osa Turkin kulttuuria ja niihin tottuu niin
        ettei edes herää.
        Henkilökunta on mukavaa eivätkä tosiaankaan vaadi Orientin ravintolassa istumista.
        Aluksi kyllä mainostavat oman keittiön aterioita, mutta me ainakin kävimme joka
        päivä kaupungilla syömässä ja silti oltiin kavereita henkiläkunnan kanssa. Emme
        edes juo olutta, viinistä puhumattakaan.
        Hinnat ovat kyllä jonkin verran nousseet, mutta Alanyassa on huomattavasti halvem-
        paa kuin Marmariksessa.


    • ttv

      Toukokuun alussa olimme viikon Orient suite hotellissa. Paikka rauhallinen. Huoneet ok! Kaksioissa pieni keittonurkkaus(huonosti astioita) ja olohuone sekä makuuhuone. Ilmastointi kannattaa ottaa maksaa 7e/pvä, tallelokerot huoneessa 14e/viikko. Meillä tuli koko viikon lämmintä vettä mutta naapuritalossa ei koko viikolla. Aamupala: kylmä ja lämminpöytä ei kehuttava! Hotellin ravintolassa työskentelevät paikalliset rasittavia, suuttuvat jos ei ostetuttu. Kaikki pitäisi ostaa ravintolan puolelta altaalla ollessa. Ei saisi hotellin kaupasta ostettuja limppareita ja vesiä juoda altaalla. Ruoka ei kehuttavaa hotellilla(yksi kerta riitti). Uima-allasta ei puhdistettu koko viikolla kertaakaan! Alanyassa hinta taso pilvissä! Ruokapaikoissa kebab ranskalaiset ja kokis 19liiraa turkkilainen mousaka olut 32liiraa turkkilaiset lihapullat ei perunoita 24liiraa. Turkkilainen viini 10-30liiraa. Kentältä Alanyaan mennessä pysähdys puolessa välissä, ostin 1kokiksen, 2olutta ja suklaa patukka 14euroa!!! Ei ole enää Turkki halpa maa matkustella.

      • Compositae

        Mitä sä sitten kotona syöt, jos Orient Suiten aamiainen on mielestäsi ei-kehuttava?


    • JaanaJär

      Lisää kokemuksia tältä vuodelta? Juhannukseksi ollaan menossa :)

    • siiri11

      Viime kuussa vietimme viikon Orient suitessa. Viihdyimme hyvin, huone oli siisti, aamupala hyvää ja allasalueella hyvin tilaa. Altaan baarista emme juuri muuta ostaneet kuin vettä, henkilökunta baarissa/ravintolassa oli niin rasittavaa. Ruokaa emme hotellin ravintolassa syöneet kuin turkkilaisessa illassa, jolloin se oli oikein maukasta ja ohjelma viihdyttävää. Tosin miinuksena: tilasimme pöytäämme tuolloin pullon punaviiniä - yllätys oli melkoinen, viini maksoi lähes 40 euroa!

      Lähistöllä ja kauempana oli paljon hyviä ravintoloita, joista sai ruokaa huomattavasti edullisemmin kuin hotellilta. Olen aiemmin käynyt kaksi kertaa Alanyassa vuosina 2008 ja 2010, täytyy sanoa, että hintataso on muuttunut valtavasti jo ihan näiden muutaman vuoden aikana: esimerkiksi olutta harvoin löysi ravintolasta alle 8 liiran, yleensä n. 10 liiraa (5e). Vuoden alussa kävin Kanarialla ja tuntuu, että sekin on monessa mielessä jo halvempi turistirysä kuin Turkki. Ikävä kyllä on turkkilaisilla noussut paikan suosio vähän hattuun ja kuvitellaan, että turisteilta voidaan pyytää mitä tahansa.. Tähän liittyy myös Orient Suiten baarin jankuttava henkilökunta, joka ei kertakaikkiaan suostunut hyväksymään sitä, ettemme vietä koko lomaamme hotellialueella. Toisaalta, palvelu oli aina hyvää ja siivoojat ja receptionin henkilökunta oli mitä ystävällisintä. Isona plussana myös, että receptionista pystyi vuokraamaan tunniksi läppärin hotellin ulkoalueille hyvin edulliseen hintaan (muistaakseni 5 liiraa tunti).

    • alanya4

      onko kyseinen hotelli siis missä päin alanyaa? onko orient suosittu nuorten keskuudessa ja miten pitkä matka kleopatra rannalle? niin ja siis onko se ataturk kadun lähistöllä?

      • hopeikko

        enemmän itäisellä puolella, eli aika kaukana kleopatrasta, mut keykubatin ranta ei kaukana. enemmän lapsiperheille ja varttuneemmille


      • Mormor

        Onneksi ei ole nuorison suosiossa!!


    • mirrrrra

      onko orient suitessa mahdollisuus saada parveke kadun puolille, kun aurinkomatkojen sivulta ei selviä... kenelläkään kokemuksia?
      millainen henkilökunta?

    • lanzar1
    • Bittersour

      Lauantaina olemme menossa ison perheen kanssa tähän hotelliin. Palaan sitten kertomaan paikasta :)

    • suitessa

      Orient suitessa ollaan ja kivaa on.kävelläkkin saa jos ei taksilla ja yleisillä mene..kannattaa sitä käydä muuallakin syömässä kuin hotellilla.sinne isoon vesipuistoon kyyti lähtee aamulla joten saa nähdä mikä on mesta.ja wlan toimi...

      • antti983

        Kahden viikon päästä Orientiin. Nyt viimeisimmät vinkit lapsiperheelle tänne! Kiitos!


    • pari päivää jäljellä

      Olemme perheen kanssa nyt orientissa. Kannattaa mennä rannalle, jonne lasten kanssa kävelee mukavasti. Alanyassa on ainakin tällä hetkellä vähemmän turisteja kuin yleensä ja rannalle mennessämme tänään oli kova kilpailu siitä, kenen alueelle menemme. Rantatuoleista ja aurinkovarjoista ei tarvinnut maksaa mitään, myös siisti wc ja suihku olivat ilmaiseksi käytössämme ja palvelu muutenkin pelasi. Rantaravintolan hinnat ei halvimmasta päästä mutta ihan kohtuullinen ja ruoka maistui. Myös paraseiling oli edullista viime vuoteen (sama ajankohta) verrattuna. Henkilökunnassa hääräävä vanhempi herra nimeltään Marko on aika päällekäyvä, vaikka myös ystävällinen, ja tuputtaa hotellin ravintolan palveluita jatkuvasti. Kyselee myös aina minne olemme menossa ja miksi ei olla hotellilla. Muu henkilökunta erittäin ystävällisiä niinkuin yleensä Alanyassa. Mukavaa lomaa. :)

    • alanya4

      olen lähdössä perheeni kanssa 2 viikon päästä orien suite hotelliin.
      Haluaisin kyllä kuulla enemmän hotellin aamupalasta ja tietää että mitä siellä oikein on?

    • Damlatas

      Tuli juuri vietettyä 10 päivää Orient Suitessa. Meillä oli perhehuone, eli kaksi huonetta, joiden välissä kylppäri. Ei keittiövarusteita, paitsi pieni jääkaappi. Parveke oli tosi pieni, kun taas viereiset parvekkeet (ehkä kaksioita) olivat valtavia.

      Huoneet olivat ihan siistit ja siivous pelasi todella hyvin.

      Aamupala oli ihan kelvollinen, ainakin jos pitää juustoista! Kylmiä tarjoiluja on pitkä rivi, mutta suurin osa tosiaan on juustoja. Fetajuustojakin oli eri muotoon leikattuna, kuutioina ja murskattuna varmaan 6-7 vadillista. Oliiveja 4 vadillista.
      2-3 lajia leikkelettä ja fetan lisäksi 3-4 lajia erilaisia juustoja. Salaattia, persiljaa, tomaattia ja kurkkua oli myös aina.
      Lämpiminä tarjoiluina oli joka aamu erilainen uunimunakas, sekä lohkoperunoita, fetapiiraita, kasviksia, makkaroita ym vaihteleva lajitelma. Lämpöastioissa olevat sämpylät ja fetatäytteiset soikeat "leivät" oli tosi hyviä.

      Leipänä pääasiassa ranskanpulla, joita koko Alanya on täynnä, eikä siellä varmaan muuta syödäkään.

      Lisäksi on montaa lajia muroja ja tietysti turkkilaista jugurttia, jonka laatu vaihteli kovasti. Parina aamuna jugurtti oli ihanan paksua ja kermamaista ja muina aamuina luonnonjugurtin kaltaista happamampaa ja rasvattomampaa.

      Mehuja on 4 eri lajia, teetä tietysti löytyy ja kahvia automaatista. Appelsiinimehua sai puristaa itse, mutta viimeisinä päivinä puristin oli viety pois.

      Aamiainen tuntui mahtavalta ekoina päivinä, mutta loppua kohden se juusto tuli ulos korvistakin :)

      Ruoka hotellin baarissa oli ihan ok. Samaa mättöä kuin muissakin paikoissa, joissa kävimme.
      Turkkilaisen illan ja Pool partyn buffet oli todella hyvä, ja tarjolla oli kymmeniä tarjoiluvateja, mutta tarkemmin kun niitäkin tarkasteli oli salaateissakin kaikissa ihan samat ainekset, vain vähän eri muotoon leikattuina. Hyvää oli silti, nam!

      Turkkilaisen illan ohjelma oli ihan ok. Kulta-Kirka vaan oli ärsyttävä ja arpajaispalkintoina oli yllätys yllätys Kirkan liikkeestä pieni lahja. Lahjan saaminen edellytti liikkeessä käynnin (ja pakkomyynnin). Emme menneet ollenkaan, vaikka voitimmekin.

      Ainoa miinuspuoli ohjelmailloissa oli lasten kannalta ohjelman odottelu. Ohjelma alkoi vasta ruuan jälkeen ja parhaat palat saatiin vasta 22-23 aikaan, jolloin muksut olivat jo aika väsyneitä.
      Pool party oli tosi kiva, siis siinä vaiheessa kun sinne altaaseen vihdoinkin sai mennä.

      Kovasti siellä baarin pojat tekevät hommia. Samat naamat jotka jo hyörivät aamiaisella, olivat paikalla vielä myöhään yöhön.
      Baarin "esimies" (kai?) Marco oli kova myymään ohjelmailtoja ja oli hieman päällekäyvä joskus. Mutta vastaavasti tarjosi juomia ja jälkiruokahedelmiä ym.

      Hotellin sijainti oli lapsiperheen kannalta vähän syrjäinen. Alkupäivinä oli tajuttoman kuuma (kuulemma jopa 38) ja kaupungille kävely oli tuskaa. Taksilla kuljimmekin alkupäivinä paljon (Kalelle 30 liiraa, keskustaan 20 liiraa), mutta sitten käytimme dolmuksia, joita olikin helppo käyttää. Dolmukset suhaavat kolmea päätietä päästä päähän tauotta. 2 liiraa aikuisilta ja 1 liira lapsilta. Monesti pääsimme kolmen muksun kanssa vitosella.

      Lähimmälle rannalle oli lyhyt matka. Me menimme pari kertaa sinne hölmösti katuja pitkin, kunnes huomasimme, että sinne meni koko matkalta rauhalliset kävelykadut. Leikkipuistojakin oli monta matkan varrella.

      Olemme aiemmin käyneet Rodoksen Falirakissa, Zakinthoksella, Kreetan Malemessa ja Agia Pelagiassa ja Alanya oli niihin verrattuna vähän liian suuri. Etäisyydet oli pitkiä eikä kävellen viitsinyt lähteä siinä helteessä kovin pitkälle.

      Ehkä ensi kerralla pääsemme Alanyaan ilman lapsosia :)

      • arttu4

        minun ukin talo on alanyassa.


    • antti983

      15.7. Orient Suiteen ja perhehuone varattu. Harmi, että parveke on pieni, mutta eiköhän sen kanssa pärjää.
      Mikä siellä on nyt hintataso? Saako vielä eurolla döner-kebabit kadulta? Ja kahdella eurolla oluen? Kaksi vuotta sitten oli näin.
      Mikä hotellin ravintolassa ja allasbaarissa hintataso?
      Entä nuo ohjelmaillat? Silloin oli n.35 liiraa ruoka juomat päälle.

    • Damlatas

      Halpaan ruokaan en törmännyt missään. Siis "euron kebabeihin" ym. Mutta me emme juuri pääkaduilta poikenneetkaan.

      Hotellin ravintolassa lasten annokset 10-12 liiraa, pitsat 12-20 liiraa, kebabit ja pihviannokset 20 ---> Samoissa hinnoissa olivat joka paikassa missä käytiin. Limut taisi olla ruuan kanssa 5 liiraa ja olut peräti 14 liiraa. Upeat coctailit (mansikka daiqiri ym) 20 liiraa.

      Turkkilainen ilta maksoi 40 liiraa aikuiselta ja 20 liiraa lapselta. 5v sai ilmaiseksi. Pool partyjen ateria oli muistaakseni 25 liiraa aikuiselta ja puolet lapsesta.

      Hotellin marketti oli kallis, mutta kun kävelee alas 25-kadulle on siinä kulmassa heti SOK-market, joka oli todella halpa. Hotellilta noin 200m. Hotelli on myös keskellä paikallisasutusta ja sivukaduilta löytyy todella halpoja vaateliikkeitä. Hotellin kampaamo on myös kallis. 50m päässä hotellilta olevassa kampaamossa maksoi puolen pään letitys lapselta 30 liiraa. Ja toisen tytön veimme hotellin kampaamoon ja otimme hänelle 10 lettiä (hintaa kysymättä...) ja hinnaksi tuli 50 liiraa!

      Dolmus pysäkki on SOKin vieressä, samoin taksipiste. Taksin saa myös napista hotellille, mutta me tinkasimme hinnoista taksipisteellä.

      • Killetär

        Lähin taksitolppa on hiukan ylöspäin katua, lähes Isabella-hotellin edessä.


    • alanya4

      Kiitos paljon aamupala tiedoista! Pelkäsin vain kahden tyttäreni puolesta jotka ovat 10,ja 5 vuotiaita. He eivät oikein välitä mistään erikoisimmista ruuista joten on hyvä jos löytyy muroja ja jotain leikkeleitä leivän päälle:)

      Minulta löytyisi kyllä kysyttävää uima altaisiin kohdistuen.
      Onko vesi miten lämmintä?
      katsoin muutamia kuvia altaista ja eikö niin, että hotellissa on 2 lasten allasta ja 2 aikuisten allasta, mutta eikö se yksi iso allas ollut joku kylmä merivesi allas vai kuinka?:D

      • Hippiäinen

        Altaita on kaksi: toinen aikuisten, toinen lasten.


      • Sastmola

        Muroja löytyy etsimättäkin!!!


    • kiiki771

      Meidän perhe suuntaa Alanyaan 22.-29.7.2013 olen lukenut pelkkää hyvää siitä hotellista saas nähdä mitä mieltä sitten kun on sen itse nähnyt..

    • alanya-tietäjä

      miä olen käynyt orient suitessa ihan hyvä hotelli kävin jeeppi-safarilla ja laiva risteilyllä yn. menkää itsekin

    • tärkeääää meille

      Onko hotellissa vesiliukumäkeä vähän isommille lapsille

      • Faddern

        ei onneksi!!!


    • antti983

      Terveiset Orien Suitesta! Ilmainen wlan toimii hyvin. Ihan hyvä hotelli,tosin ehkä ***- ennemmin kuin *** . Hamam oli tosi hyvä, 2,5 tunnin kylvetys ja hieronnat 35e. Halvemmallakin saa kyliltä,mutta tätä voi suositella! Myös naisille, naishieroja on.

      Aiemmin joku kirjoitti oluen maksavan 14tl. Ei, hinta on 8tl 0,5 litran a-olut, Efes.
      Muuten hotellin ruokien hinnat kuten mainittu.

      Rullakebab maksaa halvimmillaan 3,5tl. Ihan hyvä välipala.

      Rannalla tuolit 5tl kappale, sisältäen aurinkovarjon,jos sen haluaa.
      Hotellin yhteistyökumppanin rannalla 2,5tl.

      Vesipullo hotellin kaupassa maksaa 1,5 litraa, 1tl.

      Isojen markettien hinnat ovat huomatravasti edullisemmat,jos jaksaa kantaa.

      Jotkut valittelivat Alanyan kallista hintatasoa,mutta mielestäni täällä on vielä aika edullista. Taskussa oli kuitti Suomen hotellin ravintolasta : keskiolut 0,4l, siideri 0,33l, 2xcocacola 0,33l reilut 22e, eli 55tl. Sillä hinnalla Alanyassa neljä henkeä syö kevyen lounaan juomineen. Lapsille spagetti bologneset, aikuisille keitot, 2xefes ja 2xcocis oli 47tl.

    • antti983

      Päivitystä vielä hintoihin hotellin kaupassa:

      5 litraa vettä 1,5tl
      0,5l Efes a-olut 4,5tl

      Ja tänään siis eurolla sai 2,51 liiraa eli 1 liira on 40 senttiä.

      • o zaman sarhos oldum

        Ai että jos se oliski toista päin,elikä efesit 1,5TRL litralta,ja vesi sitten tuo toinen. :D


    • t-risti

      Parhaillaan kyseisen paikan parvekkeelta tätä viestiä naputan. WLANin kuuluvuus on todella hyvä ja se kuuluu ihan koko hotellin (hotellien) alueella, mutta nopeus on hidas, ehkä keskiarvo 30kt/s.
      Aamupala on hyvä. Itse vedän ranskalaisia, lohkopottuja, nakkeja ja munakasta sen verran tuhdisti että seuraavan kerran syön vasta päivällisen. Olisi siellä myös muroja ja vaikka mitä kasvisjuttua mutten ole niitä juuri syönyt.
      Hotellin ruoka on parasta mitä olen turkissa syönyt. :D Olen toista kertaa Turkissa ja melkein aina ruuat ovat olleet kuivia tai mauttomia. Täällä mausteita uskalletaan laittaa ja sen huomaa. Makuaistiani ei ole turruutettu chilillä, vaan pidän kotimaista Troiijan kebabin keskivahvaa äkäisenä.
      Altaan ympärillä penkkejä näyttää aina olevan jokunen vapaana joten ei ole pakko herätä aikaisin viemään pyyhettä varaamaan.
      Kukaan muu ei ole vielä tainnut mainita huoneista mitään, ehkä minulla kävi vain huono tuuri... Suihku toimii kunhan toisella kädellä pitää hanaa päällä. Silloinkin veden paine on pieni ja kirosanoja kuuluu varmasti ensimmäisenä päivänä. Vessan hana on irti ja heiluu, mutta kaakelit sun muut ovat siistit ja valokuvissa nättejä. Huoneiston ovien lukot heiluvat ja tuntuu että ne jäävät käteen ,tiedä sitteen onko se vain ominaisuus. :D Tuttuva perheen parvekkeen oven ripa jää aina käteen ja oman parvekkeen ovea saa hakata kiinni ihan tosissaan. Sängyt ja tyynyt ovat mukavia. Ilmastointi on hyvä kunhan huomaa miten se toimii. Tosin tuttavien huoneessa on vain yksi ilmastointilaite ja olohuone jää siksi täysin käyttämättä.
      Huoneistossa kumminkaan ei juuri vietetä aikaa niin ei ole paljoa haitannut pikkuviat.
      Hieronnat, tatuoinnit, kauppa, allas, baari sun muut huvitukset löytyy.
      Olen tyytyväinen. Erityisesti ruoka yllätti.

    • antti983

      Hotelli mainostaa rantatuoleja puoleen hintaan. Ei kannata ostaa vaan kävelee rantaa kohti ja sinulla on ainakin kahdelle rannalle ilmaiset tuolit. Jos kuitenkin haluaa hotellin rannalle, sanoo "ovella" että naapuriin pääsee ilmaiseksi ja kas, eipä tarvitse hotellin rannallakaan lavitsoista maksaa.

      • Yrjö1

        Jep. Täällä hotellissa ollaan. Aika osuvia kommentteja nuo edelliset. Ihan perussettiä jos on Turkissa ennen käynyt. Luokitusta voisi ehkä hieman pudottaa. Ollaan oltu täällä samoilla tähdillä varustetuissa paikoissa ja ovat olleet kyllä "hienompia". Allasalue on melko pieni ja allas heti aamusta niin täynnä ettei olla käyty siinä ollenkaan. Hotellilla myydään rantalippuja puoleen hintaan mutta jostain kumman syystä ranta nro.1 on ilmainen kunhan sanoo asuvansa tässä hotellissa?? Siellä on mukavia heppuja töissä. Ei liian lipeviä mutta ystävällisiä ja ahkeria. Mutta hotelli itsessään on ihan asiallinen, siivous joka päivä. Ruokapalveluista ei osata sanoa muuta kuin Turkkilaisen illan perusteella. Lajeja paljon mutta ei mitään mullistavaa. Esim. leipä loppui kesken. Henkilökunta on ystävällistä eikä muutenkaan ole mitään isompaa valittamista. Mutta niinkuin aina, maassa maan tavalla. Ovet voi vähän repsottaa ja telkkari on 10 tuumainen ilman suomalaisia kanavia, roskakuskit kolistelee iltamyöhään ym. Mutta lapsiperheelle varmaan ihan hyvä valinta sopuhi taan.


      • Sastmo
        Yrjö1 kirjoitti:

        Jep. Täällä hotellissa ollaan. Aika osuvia kommentteja nuo edelliset. Ihan perussettiä jos on Turkissa ennen käynyt. Luokitusta voisi ehkä hieman pudottaa. Ollaan oltu täällä samoilla tähdillä varustetuissa paikoissa ja ovat olleet kyllä "hienompia". Allasalue on melko pieni ja allas heti aamusta niin täynnä ettei olla käyty siinä ollenkaan. Hotellilla myydään rantalippuja puoleen hintaan mutta jostain kumman syystä ranta nro.1 on ilmainen kunhan sanoo asuvansa tässä hotellissa?? Siellä on mukavia heppuja töissä. Ei liian lipeviä mutta ystävällisiä ja ahkeria. Mutta hotelli itsessään on ihan asiallinen, siivous joka päivä. Ruokapalveluista ei osata sanoa muuta kuin Turkkilaisen illan perusteella. Lajeja paljon mutta ei mitään mullistavaa. Esim. leipä loppui kesken. Henkilökunta on ystävällistä eikä muutenkaan ole mitään isompaa valittamista. Mutta niinkuin aina, maassa maan tavalla. Ovet voi vähän repsottaa ja telkkari on 10 tuumainen ilman suomalaisia kanavia, roskakuskit kolistelee iltamyöhään ym. Mutta lapsiperheelle varmaan ihan hyvä valinta sopuhi taan.

        Allasalue on aivan riittävän suuri ja ympäristö viihtyisä ja onneksi mukulat menevät
        pian takaisin Suomeen koulun alkaessa.
        Mitäs mullistavaa sä Yrjö1 sitten laittaisit ruokalistalle? Eikä lomalla todellakaan
        tarvita suomalaisia TV-kanavia, välttämättä ei edes telkkaa kaipaa.


    • Jake711

      2.11.13 menossa paikalle, päivitellään sitten myöhäis syksyn kuulumiset hotlasta.

      • hippiåinen

        Miksi et , Jake, kommentoi?


    • Minä13

      Olimme syyskuun 3.9 - 14.9 ko hotellissa. Aivan upea palvelu ja buffetaamiainen oli alkuun tosi hyvä mutta loppu lomasta siihen kyllästyi, paljon, paljon erilaisia juustoja, leikkeleitä mutta kannatta syödä pysyy suolatasapaino kohillaan :) allas-alue hyvä ja työntekijät ystävällisiä ja auttavaisia. Huone oli odotuksiin nähden vaatimaton mutta toimiva. Siivous erinomaista ainakin meidän kohdalla, jos lakanat oli hiukan likaantuneet jaloista tulleista roskista, ne vaihdettiin ja hienosti taiteiltu peitto odotti kun tuli, me olimme tyytyväisiä siivoukseen. Ovelle voi laittaa lapun haluaako siivousta vai ei, hyvä systeemi. Aioin mennä keväällä uudelleen ko hotelliin. Ohjelmaa oli liki joka ilta ja niissä tosi mukavaa :) Rannalle oikoteitä lyhyt matka ja taksilla halpa kulkea minne vaan. Meriretket kannattaa ostaa suoraan satamasta ovat halvempia. mitä ikinä osaa pyytää henkilkunnalta he auttavat :) Hyvää reissua ja nautikaa ystävällisestä ilmapiiristä ja Auringosta :)

      • hippiäinen

        Miten Orient Suiten monipuoliseen aamiaiseen kukaan voi kyllästyä? Juustoja ja
        leikkeleitä on paljon, mutta onhan tarjolla kurkkua, tomaattia, melonia ja muitakin
        hedelmiä, börekejä, leipää (miksi suomalaiset ovat niin ihastuneita ranskanleipään,
        vaikka muutakin on tarjolla?), niin ja jugurttia lisukkeineen, kananmunia tai kokke-
        lia, joitakin vihannesvuokia, ranskalaisia, kahvia, teetä, tuoremehua
        Siivoojat tekevät siistiä jälkeä ja peitosta taiteilevat joutseniakin. Itse en ohjelma-
        illoista välitä, vaan illat vietän rantakadulla elämänmenoa katsellen ja ihmisten kanssa
        jutellen.
        2.11. taas mennään tuttuun, ystävälliseen Orient Suiteen


    • NevereverOrientSuite

      Jo oli paska loma, kiitos Orient Suiten.
      Markon tyrkytys alkoi ensimmäisestä päivästä ja käytiinkin niin paska illallinen syömässä ettei mitään järkeä. On hyvä ensiksi kinua syömään ja sitten kertoa ettei n. 30% menusta saakaan, kun on kausi loppumassa... WTF? Toisena aamuna huomattiin että aamupalalla tarjottavat kinkun ovat aivan homeessa... Sitten ensimmäinen ryhmän jäsen sairastuikin vatsatautiin ja loppuloma meni kun se kävi seitsemän ryhmän yhdeksästä jäsenestä läpi. Kun ei menty maanantaina Turkkilaisiltaan, niin siihen loppui Markon ystävällisyys. Ei enää tervehditty aamulla, päivällä, illalla. Viimeisenä iltana mentiin ryhmän viiden jäsenen kanssa allasbaarille, kun suurin osa ei jaksanut pidemmälle ja alkoi ruoka pysymään sisällä. On mielestäni ihan ok, jos tarjoilija opettelee muutaman sanan suomea, mutta ei se että ensimmäisenä tölväistään "mita sina halua? Mina tuon uksi kalja, lonkero, siideri." Just just. No tulin kyllä syömään ja ottaisiin vaan vettä kun ollaan oltu aika huonossa hapessa koko viikko. "No mita menette suomaan keskustaan." No sillä lailla, taitaa kyllä olla tässä tapauksessa niin että se koira älähtää, kehen kalikka kalahtaa.
      Odotan niin Aurinkomatkojen palautelomaketta...
      Ja allasta ei puhdistettu kertaakaan viikolla ja olisi ollut kiva info että allas ei ole lämmitetty. Veden lämpötila n. 15C...

      • hippiäinen

        Kyllä esiteessä on tieto lämmitetystä altaasta, jos sellainen hotellissa on. Orient Suitessa ei ole. No, olisitte menneet mereen uimaan, jos allasvesi oli liian kylmää.
        Ja Markosta: kyllä Marko meitä tervehti ja jutteli, vaikka emme koskaan menneet
        OS:n raflaan syömään.
        Aamiaispöydän antimet olivat aivan yhtä hyviä kuin kesälläkin, vain appelsiinimehu
        oli viimeisellä viikolla loppunut. Mitä te sitten teitte homeen huomattuanne? Valititte
        vain pienessä mielessänne?


    • Minä13

      Paras hotelli, kaikki toimii :) Marco, Alex, Simo, Raimo, Ugur muut kaikki huippu ihmisiä. Eivät tyrkytä jos turisti osaa käyttäytyä kunnolla heitä kohtaan, he tekevät työtään ja herkkähipiäiset turistit ottaa nokkiinsa kun muutaman kerran tarjotaan esim. illan viettoa hotellilla.
      Minä pidin ja aioin mennä uudelleenkin ko hotelliin.
      Nimimerkkini ei edelleenkään viittaa ikään :)

      • Orient Suite

        Paras hotelli kaikin puolin :) palvelu pelaa eikä tyrkkyjä "hotellipoikia" ystävällistä palvelua, suosittelen. Ensi vuonna uudelleen!


    • mirja.M

      Hotellin henkilökunta tyrkyttää jatkuvasti palveluitaan (turkkilainen ilta, allasbileet yms.). Tulevat jopa tuputtamaan syödessä ja altaalla maatessa. Suuttuvat jossei suostu maksamaan ja menemään.

      • eknmek

        Eivät tuputa, jos ollaan jo muutaman kerran kieltäydytty.


    • Anonyymi

      Kyllä kelpasi, kaikki oli hyvää, safari, ruoka, shoppailut ym

    • Anonyymi

      Shoppailu oli erityisen hyvää.

    • Anonyymi

      Ei ole enää orient suitea, harmi .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1418
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1165
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1164
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1063
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe