AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Löysin sinisen pillerin vessan lattialta

Löysin sinisen pillerin vessan lattialta

22 Vastausta 1 967 Lukukertaa
MIkähän mahtaa olla kyseessä, sininen pyöreä n.6-7mm halkaisija ja ymmärtääkseni (!) siinä "kiharaiset" tekstaus kirjaimet dp,
jotka tosin näyttää samalta oli pilleri kummin päin vaan, siis ylösalaisin. Googletin ja minusta tämä näyttää kyllä ihan diapamilta, lähikuvaa en kyllä löytänyt. Toisaalta kirjaimet(?) muistuttaa myös vain koukeroita vaikkapa merihevos tyyliin...
Apua, kyseessä on 15v poika. Tiedän luultavasti keltä on kenties saanut. Hänellä on samassa koulussa tuttava tyttö jolla on ollut aika rankkaa. Lähiomaisen kuolemaa yms. ja muutenkin villi tapaus. Hänellähän nämä voi olla ihan reseptinä kyllä... mutta en lähde suin päin syyttelemään.
Mitä minun pitäisi tehdä, kyseessä niiiiiin kiltti poika tähän asti. Halataan vieläkin ja soittaa joka asiasta. "Olen tulossa kotiin, nyt hyppäsin bussista." yms yms. Kotiin tulee kiltisti vkl klo 23 kun se on raja. Tämä on järkyttävää. MIehelleni en vielä ole kertonut koska löysin sen 2h sitten..
Varmaankin pilleri on Marevan 3mg, eli verenohennulääke..!!Murskaa ja hävitä! tai sitten joku huumaavalääke, ei kuitenkaan diapam 10mg
Apteekissa ainakin farmaseutti pystyy tunnistamaan pillerin ja sinnehän pillerit viedään jos ei käyttöä löydy tai ovat vanhentuneita.
Diapan nyt ei ainakaan, ne tietääkseni ovat valkoisia. Ylipäätään kun noita värejä ja muotoja ei ole niin montaa, ja tuo dp on lääketehtaan logo, niin vaihtoehtoja voi joskus olla monta ja joskus vähän. Eri lääkkeitä on hyvin paljon.
Äkkiseltään netistä tuli vastaan antihistamiini joka olisi tuon kuvauksen kaltainen.
Silti suurin osa lääkkeistä ei ole kovin vaarallisia, mutta kun teineillä ei ole juuri mitään hajuakaan mitä ne vetävät ja yleensä alkoholin kanssa, niin joku hyvinkin tavallinen lääke saattaa olla vaaraksi.

Kannattaisi ihan vaan kysyä asiaa ja hieman aikuisena neuvoa välttämään sellaisia.
Ja sulla ei ole juuri mitään hajuakaan mitä kirjoittelet lääkkeistä, vitosen diapamit on valkosia, kympin diapamit sinisiä ja kympin medipamit valkosia joihin on stanssattu "D".
Ja mihin ryyneihin painetaan lääketehtaan logo?! =DDD
tun urpo.
diapamia löytyy sekä sinisenä, että valkoisena, vahvuuden mukaan.. mutta diapam tuo ei ole. löysin ite samaisia tabuja uudesta kodista ed. asukkaan jäljiltä ja oitan iteki selvittää mitä ovat...
10mg pami on sininen.
Dp merkintä voisi viitata diazepamiin. Tosin suomessa myytävissä diatsepaamivalmisteissa ei missään ole dp merkintää.(diapam, medipam, stesolid)

Toisekseen Suomessakin tavattuun "ulkomaanpamiinkaan"(Valium) tuo dp merkintä ei täsmää.

Voi se olla extaasiakin. Niihin nyt painetaan mitä ihmeellisimpiä kuvioita. Tosin essot ovat yleensä huomattavan paljon paksumpia pillereitä, kuin pamit.

10 mg pamit ovat sinisiä. Tiedoksi aikasemmalle postaajalle.
ei oo essoja, nou hätä!
Allergia lääke,Aerius.
Huih helpotus, olisiko se allergialääke aerius koska meillä on siihen resepti, (en vain muistanut noin tarkaa ulkonäköä siitä, sininenhän se on) tosi nyt loppu lääke.. En voi saada vertauskuvaa. Eli mökkireissua ootellessa, siellä on vielä sitä aeriusta jäljellä. Kiitos vastaneille. Tutkinta jatkuu.
Joo Aerius 5mg sininen tabu, harmitonta kamaa.
Varmasti Dexderine, eli lääke joka parantaa ADHD ihmisillä tarkavaisuutta ja rauhoittaa mieltä.
EI tod. ole Dexderine!!!
Aeriushan se oli. Kiitos kaikille vastaneille ja etenkin näille jotka keksivät sen aeriuksen ja lähikuvaakin löytyi... olispa ollut jo noloa alkaa teinille väittämään kiven kovaan jotain muuta... =D
10 mg diapam on sininen mutta lääkkeessä on vain jakoviiva, ei tekstiä.
Kyllä siinä ORN 13 teksti on.
selvä viagrahan se on ;) potenssi lääke
Panacod

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

Olisko Burana,
 /   /  / Löysin sinisen pillerin vessan lattialta
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta