AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / 20000 euroa Pinsiön tilataideteoksen kunnostamiseen

20000 euroa Pinsiön tilataideteoksen kunnostamiseen

14 Vastausta 219 Lukukertaa
Nancy Holtin tilataideteoksen kunnostamiseen on löytymässä kaupungilta kaksikymmentätuhatta euroa rahaa.

Onhan se nyt tuiki tarpeellista, että tuo teletappikylää muistuttava soramonttu Pinsiössä saadaan kuntoon. Näin matalalla lentävistä lentokoneista voivat ihmiset ihailla taidetta ilmassakin.

Kolmekymppiä Vihnuksen hyppytorniin vai kaksikymppiä tilataideteoksen kunnostamiseen?
Nokia pääsee halvimmalla, kun antaa kymppitonnin sulle.
Jos jokaiselle nokialaiselle luvataan 1000 e siitä että osaavat ajaa suoraan Nancy Holtin teokselle ei se kovin kalliiksi tule. 96% nokialaisista ei nimittäin edes osaa sinne ja 98% ei ole siellä käynytkään. Itse kävin kerran. Näytti aivan loistavalta moottoriurheilupaikalta. Nyt Nokian Pyryn moottorijaosto hereille ja Nokialle maailmantason trial-, enduro- ja motocross-kisat.
Taideteos olisi todella hieno, jos se olisi kunnossa. Me olemme aina vieneet sinne vieraitamme ja kaikki ovat tykänneet, erityisesti tietysti lapset. Kyltitystä kyllä voisi hieman parannella niin tuonne kuin Tree Mountainillekin.
kyllä se nyt vaan on niin että kyllä ton taideteoksen olis saanut tuupata pillarilla kumoon jo aikaa sitten aivan järjetöntä rahan tuhlausta,ei ketään täyspäistä kiinnosta tommonen turhanpäiväinen teos,paitsi teletappihomoja.
saishan tolla rahalla pohjois-nokian alueelle vaikkapa omalääkärin edes vähäksi aikaa.....
Kun sille hyppytornille on kerran Teklalla runsaasti pätäkkää varattuna, niin annetaan Nancy Holtin suunnitella myös se hyppytorni !!!!!
Eikös se Nancyn taideteos ole Hämeenkyrön puolella? Se "taideteos" on kuulemani mukaan Nokian puhdistamon putkikaavan mukaan vain vähäsen tyylitelty jäljitelmä. Ihan tosi, olen monesti käynyt ihailemassa sitä. Kyllä Rauhala tiesi kenet hankki tuomaan valoa täkäläiseen kulttuurin pimeyteen.
Hämeenkyrön puolellahan se. Olisiko osoite jotakuinkin Sasintie 500. Nokian kaupungilta riittää siis rahaa Hämeenkyrössä olevan sorakuopan kunnostamiseen.
Tossa on parenpaa taidetta ja halvalla nimittäin keskuskentän katsomorakennus. Ei päästetä rapistuun Kyllä siinä rauhalan yltä ja alta patsas jää kakkoseksi. Ja helponpi osata vaikka nokian uutisten pääkirjoituksessa mainittiin että väkee on käyny ja paljon
Pääsymaksu sinne tappimontuille vaikka 100e niin pianhan se 20.000 tonnia on kasassa ja saa nokialaiset viedä vieraansakin sinne.
Tilataideteoksen kohdalta on kaivettu soraa paljon Oli Nokian kaupungin soramonttu. Kyllä soramiljoonista vähän saa sijoittaa maisemointiinkin.
Niin mistähän sen maisemoinnin aloittas , soramontustako. Ehkä jostain vaikka keskuskentän katsomosta. on vähän näkyvällä paikalla
Kyllä tässä tapauksessa se tilataideteos on kyllä ihan oikea kohde. Ei se huoltamatta pystyssä pysy.
Kyllä se on huoltamattakin ihan oikean näkönen , Aurinko polttaa nurmet ja sorakasa ei mene miksikään pitkänkään ajan myötä.Eli turhaa rahan haaskausta
 /   /  /  / 20000 euroa Pinsiön tilataideteoksen kunnostamiseen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta