AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Mistä keittiö, Puustellista / Iskusta / Topista vai Parmasta?

Mistä keittiö, Puustellista / Iskusta / Topista vai Parmasta?

15 Vastausta 952 Lukukertaa
Tarjoukset pyydetty kaikista suunnilleen samoilla matskuilla.
Minkä hinta-laatusuhde kohdillaan? Entä tavaran toimitukset ja takuut?
Kokemuksi?
Kiitos jo etukäteen!
Tuskin voi olla samoista matskuista, edes suunnilleen, eiköhän Puustellissa sentään ole itävaltalainen runkolevy.
Kannattaa ottaa selvää mikä olisi merkitys sillä.
Eikö Puustellin kalusteet olekaan Suomalaisia? Tiedätkö tästä itävaltalaisesta runkolevystä enemmänkin, kestävämpi vai mitä?
Luulin, pyytäväni tarjoukset Suomalaisilta valmistajilta.....
Täälä kotimaista keittökaluusteet.Lappeenrannan keittiökeskus oy.Toimitus ympäri suomea.
Suomessa lastulevyä valmistaa Koskinen Oy. Toinen valmistaja Puhos Board Oy teki juuri konkurssin. Euroopan suurin lastulevyvalmistaja on Viro.

Suuret valmistajat ostavat usein levynsä sieltä mistä halvimmalla sen saavat.

Kotimaista levyä suosivat enemmän sitten pienet valmistajat jotka eivät tilaa sitä rekkakuormittain.
Puuseppä kertoi niinkuin asia on ja olen itsekin puuseppä tosin aika pienessä keittiö firmassa mut kyl kalusteiten helat ja levyt mitä käytetään tekevät hinta eroja paljon noihin.T:PUUSEPPÄ 30 Vuotta keittiö hommia tehnyt : ))
Topilta sinun on sitten laitettava.
Onhan Puustellilla tehdas Harjavallassa, mutta taitaa kotimaista olla vain puuovet - korjatkaa jos olen väärässä. Itsekkin hain keittiötarjouksia kotimaisuuden perusteella ja Puustellin tarjous oli halvimpaan tarjoukseen verrattuna tuplat. Tarjoukset olivat ovimalliltaan, kalustemääriltään ja materiaaleiltaan toisiaan vastaavat. En oikein saanut kunnon selitystä hintaerosta, joten hiukan jäi hämärän peittoon selittyykö tuo hintaero laadulla?
Sekunda soppiin vaan! sieltä löytyy parasta!
Tarjouksissa on vielä tinkimisen varaa ainakin Puustellissa oli, kokeile. Esitä halvin tarjous Puustellissa ja kysy mitä eroja loytävät ja paljonko tulevat hinnassa vastaan, ihan avoimin mielin.
Sellaisen neuvon sanon,että valitse vain yllämainituista liikkeistä, mutta VARO HTH- keittiötä. Asuntoomme tuli HTH- keittiö Tampereelta suunnitelmineen. PALVELU todella SURKEAA, mutta pakko ostaa sieltä kun rakentaja oli valinnut toimittajaksi. Yksinkertainen suora seinä oli saatu suunniteltua siten, että yhden yläkaapin ja alakaapin ovet aukesivat vain 30%. Muitakin yksinkertaisia suunnitteluvirheitä ja muita anteroita oli yllin kyllin. Yritin lähettää palautetta näistä "anteroista", ja suunnittelusta, mutta vastaus oli , että niihin "anteroihin " syyllinen oli asiakas ja rakentaja. Yliolkainen ja venäläinen palvelu menttaliteeti yhdistettynä syyttelyyn kertoo yrittäjän ammattitaidosta paljon. Kalusteiden laatutaso ei vastaa em. kotimaisten valmistajien laatua.
AKA-Kaluste
Topista on meillä ja hyvin on toiminut ja kestänyt! ts. hintalaatusuhde musta ihan ok kohdallaan :)
Älä ainakaan Iskusta ota. Myyntimies lupaa ja puhuu, todellisuus aivan muuta.
Keittiö on tilauksessa Espoon Suomenojan Noblesse-keittiöltä ja ainakin toistaiseksi kaikki vaikuttaa hyvältä. Materiaalit vaikuttavat erittäin hyvälaatuisilta ja esim. runkojen kokoja ja mekanismeja oli saatavana erinomainen valikoima toisin kuin joillakin kotimaisilla putiikeilla, joilla kaikkea tilaa ei olisi saatu mielestäni yhtä hyvin käytettyä. Palvelu on myös ollut erinomaista. Haluamamme muutkoset on tehty pikapuolin ja olemme saaneet hyviä vinkkejä asioista, joita emme olisi itse osanneet ottaa huomioon...
ruotsissa puustelletin ostajan on oltava varakas. viidenkymmenen euron vähittäismaksu seitsemän vuotta maksaa 2400 euroa
 /   /  /  / Mistä keittiö, Puustellista / Iskusta / Topista vai Parmasta?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta