AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Sodankylän kansalaiskanava Facebookissa

Sodankylän kansalaiskanava Facebookissa

33 Vastausta 3 187 Lukukertaa
Sodankylän kansalaiskanava on viimein saatu auki myös Sodankylässä.
Kanavan tarkoitus on toimia avoimena keskustelupalstana kuntaamme koskevissa asioissa ja sinne toivotaan kommentteja ja palautetta. Se ei ole polittiinen foorumi, vaikka siellä voi politiikkaakin puhua.

Suomi24 -palsta tarjoaa hyvän alustan nimettömille puheille, mutta valitettavasti asiallisiltakaan kuulostaviin kommentteihin ei taida olla kenelläkään halua vastata. Nyt saa keskustella aivan omilla kasvoilla avoimesti.

Päästäksesi kansalaiskanavalle Sinun on ensin rekisteröidyttävä Facebookiin ja sen jälkeen voit hakea haulla "Sodankylän kansalaiskanava".

Yst. terveisin

Anu Laukkanen
Avoin keskustelukanava johon vain tietyt ihmiset voi osallistua?
"Kohteesta ei voi tykätäTämän kohteen tykkääminen ei onnistu, koska kohde ei ole saatavilla (kohde on saatettu poistaa tai sinulla ei ole enää lupaa nähdä sitä)."
Kiva. ei tarvitse enää nimimerkin takaa puoluetovereita puolustella. Nyt vaan omalla nimellä edustamaan.
Työnantaja näytttää maksavan joillekin kunnan työntekijöille facebookkaamisestakin. Koko viikolla lukuisia päivityksiä virka-aikana kansalaiskanavalle. Eikö ne asiat kuuluisi vapaa-ajalle??? Veronmaksajana en hyväksy tälläistä verovarojen hukkakäyttöä. Työaikana tedään töitä, vai onko kunta toisin ohjeistanut?
Muutenkin olisi näiden avointen facebook-kirjoittajien syytä olla heittelemättä kiviä lasitalossa. Henkilökophtaisten asioiden ajaminen ja politiikan verhoaminen avoimeksi keskusteluksi ei ole hyvä yhdistelmä. Tuosta omien juttujen hoitoa työajalla puolueen ihmisillä on kokemusta entuudestaan. Hoitakoot työnsä niin kuin muutkin!
Facen Sod.kansalaiskanavalla on viime viikkoina keskusteltu hyvin reippaasti "kanttoria koskevasta asiasta", onko se yksityisasia vai koko kunnan yhteinen asia yleisellä tasolla? on kommentoitu viimeaikaisia ikäviä ja surullisia tapahtumia. onko ne kaikki kunnan yleisiä asioita? on aika ajoin kiivaasti otettu kantaa jos mihinkin asiaan! Rajan veto on joskus hyvin vaikeaa, se on syytä muistaa. Jokaisen ikävän asian tai tapahtuman takana on aina ihminen ja sama koskee myös niitä iloisempia asioitakin. Toisaalta Suomessa on sananvapaus! Ja toisaalta, miksi näitä kanavia luodaan mediaan, jos siellä ei voi keskustella kuin niistä koko kunnan yleisiä ihan yleisesti hyviksi asioiksi julistettuja asioita tai tapauksia. on myös syytä muistaa, että ne positiiviset asiatkin ovat henkilökohtaisia ja yksityisiä asioita. Asioissa on monta puolta! "juoruakkojen ja juoru-ukkojen" suutahan ei saa tukittua :)
vituttaa maksa veroja ku luuserit istuu naamakirjassa työaikana... vitunko takia ne o myötään burnout ku sättäävät kokoajan
niimpä, työaikana, yhteiskunnan ja yksityisen työnantajan piikkiin
Idiootti? Kaikilla ei ole työaika 8-16 arkisin! Sejos yksityisen työläiset kirjoittaa vaikka työaikanaki niin sejasama, vaikka polkkaa tanssivat. Verovaroin maksetut työläiset on asia erikseen. Mitäpä muute ite kirjoittelet työaikana suomi24? (maanantai klo 10?)
Mä oon kans samaa mieltä, että Anu olkoon kunnanpyskologi - ei se ainakaan valelääkäri ole. Kelpaa kyllä duunareillekin - mitä ittekin olen. Just ton edistyksellisyyden vuoksi mm. ...
Onpi kanava muuttunut kovin mainoskanavaksi.
Siellä toimii valikoiva sensuuri. En ole vielä täysin sisäistänyt kenen etuja se ajaa. ("Kanavan tarkoitus on toimia avoimena keskustelupalstana")
Anu anteeksi nyt,

Tiedän sinun tarkoittavan hyvää, mutta haluaisin tietää millä kriteerillä aloittamani vietiketju poistettiin, ja kenen aloitteesta?
Mitä aihetta se ketju käsitteli?
Myytävänä: junalippu Rovaniemi-Tampere, 20.12. klo 18.35
(heirau@aol.fi)
Hienoa. Jokainen voi kommentoida kotonaan...EI TYÖAJALLA.
Virka-aika taitaa olla klo 8-16.
virka-aika voi olla jollakin henkilöllä vaikka keskellä yötä, jos on on kunnanvirassa ja tekee työtään ja ratkaisujaan vaikkapa illalla :)
Heh...uskotko itekkään laittamaasi viestiin...Laita viestejä yöllä omalta koneeltasi...ei veronmaksajien maksamalta tabletilta työaikana siis Klo 8:00 - 16:00
Ps...et saa ääniä ensi kaudelle ja saat palauttaa tabletin.*nauraa sinulle*
Heh....kuka kunnanvirassa tekee ratkaisuja yöllä? Ei kukaan. Kaikilta kunnanvirassa olevilta pois työkännykät,läppärit ja tehovalvontaan ylitöiden laskutukset. Takaan että säästöjä tulee.
no mistähän tuolla kanavalla saa puhua kun tuntuu etttä kohta kaikki on kiellettyä paitsi säkkisen mainokset?
Jotenkin tuntuu että vanhemmalla sukupolvella on vieläki vähän hakusessa mitä minkäki julkisen ryhmän sisällä on sopivaa kirjoittaa. Jos kanavan nimi on Sodankylän kansalaiskanava ja selitteenä "Sinulle, joka haluat keskustella avoimesti Sodankylän kunnassa tapahtuvista asioista, saada taustatietoa vaikka kunnalliselle päätöksentolle tai haluat antaa palautetta." niin se tuskin vastaa samaa kuin Sodankylän kyräilykanava taikka juorukanava. Jos niitä uutislinkkejä on pakko jakaa jokka ei varsinaisesti paikkakunnan asioihin liity vain jonkun henkilökohtaisiin toilailuihin joka vain asuu tälläpaikkakunnalla, niin eikö niitä voi jakaa sielä omalla facebook seinällä?
Oletteko huomanneet, että poromiehet pieree aivan uskomattoman paljon, ja pierut TODELLA haisee! Ehkä paikalliset on tottuneet niihin, mutta turisti tai junantuoma kyllä ikävästi haistaa nämä poromiehet. Osasyynä voi olla se, että kalsareita ei vaihdeta kovinkaan usein, ja niin on pinttynyt melkoset jarruraidat.

Tähän ketjuun tämä ja siihen se kuuluukin.
Täällä ei kannata arvostella ketään. Joutuu poliisitutkintaan vaikka nimettömänä puhuu totta nimettömistä henkilöistä.
Sivusta seuranneena voi vain ihmetellä tuota kakofoniaa. Uus hieno ylläpito alkaa etsimään uriaan luoden sääntöjä lennosta. Kanavan tasosta kertoo jotain sekin että ensimmäisenä pitää vedota lakeihin?

T. Jäsen ainoastaan mielenkiinnosta. En aio tuonne mitään kirjoittaa... niinkuin ei n.1980 muutakaan ;)
Mutta tänne suoli24 palstalle uskallat kirjoittaa? Kokeile rohkeasti kirjoittaa kansalaiskanavallekin ihan omalla nimellä. Kokeile alkuunsa kirjoittaa vaikka "hei".
Oletteko huomanneet, että poromiehet pieree aivan uskomattoman paljon, ja pierut TODELLA haisee! Ehkä paikalliset on tottuneet niihin, mutta turisti tai junantuoma kyllä ikävästi haistaa nämä poromiehet. Osasyynä voi olla se, että kalsareita ei vaihdeta kovinkaan usein, ja niin on pinttynyt melkoset jarruraidat.
Olette juuri onnistuneesti nostattaneet keskustelun tasoa
Hei kultsut.Vieläkö siellä kunnantalon pihalla kesäisin siirretään pihakiviä paikasta toiseen.Vai onko arkkitehti setä väsähtänyt vai johtoporras vaihtunut,byebye
Ei siirretä enää. Kunnassa on vain johtajia ja päälliköitä.
Olen onnellinen.
Joopas. Empä ole miekhän aikaan sinne kanavalle kirjottanu mithän, ko ei tiijä kuka jostaki herneet vettää ja suuttuu. Seuraan juttuja kyllä, muttei tehe mieli puuttua tai kommentoija. Menny vähä lapselliseksi ko pittää aikusia ojennella säännöillä ja juttujen poistoilla.
Säälittävä juorukanava. Muutan pois kylästä.
Esto päällä, ei saa sanoa enää mitään. Siellä pitää olla tiettyä mieltä.
Vähän niinkö töissäki...
 /   /  /  / Sodankylän kansalaiskanava Facebookissa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta