Bi-miehet?

kaitsu_34

Sitä vain ihmettelen, miksei tällä palstalla ole juuri ollenkaan bi-miesten/poikien kirjoituksia. Itse olen 34-vuotias "nuori" bi-mies ja mielelläni lukisin muitten kaltaisteni juttuja. Tietty voisin itsekkin kirjoittaa, mutta kun minä olen todella huono kirjoittamaan, enkä edes keksi mitään järkevää sanottavaa. : D Kait tässä maassa nyt kuitenkin fiksujakin bi-miehiä löytyy?

77

7357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 14+1

      Kyllä meitä täällä joskus piipahtaa, mutta kun palsta näyttää olevan nykyään enimmäkeen parikymppisten tyttöjen ihastumistarinoita, anti jää melko vähäiseksi.

      Itse olen Helsingistä, mutta en silti oikein keksi, missä fiksuja ja mukavia bi-miehiä muualla voisi tavata kuin verkossa, joten täällä piipahdetaan satunnaisesti.

    • biäijä

      Moni bi-mies ei halua huudella asioitaan kaikelle kansalle. Parempi kesksutella kahdenkesken vaikka mesessä tms vastaavassa. Mesetys useammankin äijän kesken ihan kivaa. Koodi net on aika siivoton paikka, mutta jos sieltä löytää mukavan toisen bi-äijän, niin homma pelittää sitten paljon mukavammin.

    • 16+3

      Joo, täällä olaan, ehkä kerran kuussa tsekkaan onko mitään uutta.

      Aika hiljainen palsta bi-miehille, ehdotuksia otetaan vastaan?

      • Bimjkl

        Samat sanat. Käyn välillä katsomassa mitä puhutaan, mutta valitettavan usein on ainoastaan teinityttöjen tajunnanvirtaa...


      • En uskoisihaittaavan
        Bimjkl kirjoitti:

        Samat sanat. Käyn välillä katsomassa mitä puhutaan, mutta valitettavan usein on ainoastaan teinityttöjen tajunnanvirtaa...

        no naisiahan te olette..


      • Den andra
        Bimjkl kirjoitti:

        Samat sanat. Käyn välillä katsomassa mitä puhutaan, mutta valitettavan usein on ainoastaan teinityttöjen tajunnanvirtaa...

        Jep. Meitä löytyy. Onkin samalla ilo havaita, etten ole ainut palstoilla vieraileva bi-mies Jyväskylästä.


      • biman6
        Bimjkl kirjoitti:

        Samat sanat. Käyn välillä katsomassa mitä puhutaan, mutta valitettavan usein on ainoastaan teinityttöjen tajunnanvirtaa...

        Juuri näin. Pitäis olla bi palsta,mutta eniten tuntuu kirjoittelevan itseään muita parempina pitäviä "heteroita". Haukutaan kaikki mahdolliset kirjoitukset.
        Itse muuten olen jkylän ympäristöstä ja ukmbi. Kokemuksia miesten välisestä ei vielä ole, mutta ehkä kun kiva mies sattuu kohdalle, niin...
        Kävin äsken peppuhuuhtelulla ja join muutaman kermalikööripaukun. Vielä kun sais kaverin illaksi... On poikamiesilta.
        Mukavaa kevätaikaa, kun se nyt vihdoin tuli.


    • ukkobimies

      Seksi osiossa, miesten itsetyydytys ja siellä peppuun tyydytys, ai kun mukavia juttuja.

    • Meitä bi-miehiä on kaikkialla, myös tällä palstalla. Taitaa vain olla niin, että bi-miehillä on jotain muuta tekemistä kuin kirjoitella tänne. Vai eikö meillä ole mitään sanottavaa?

      Aktiivisesti vain palsta haltuun, hyvät herrat!

    • Just...

      Mikähän siinä on, että bi -miehet saa aikaan näiden ylläolevien kaltaisten kommenttien kirjoittelijoiden mielenkiinnon. Se mitä olemme ei ole teiltä pois eikä uhkaa teitä mitenkään, olkaa siis ihan rauhassa...

      • bimjkl

        Ylläoleva puhuu pelkkää asiaa. Respect.


    • Respektos

      Moi! :D .. Mä en tiiä .. Olenko mä bi - seksuuali ? :) Siis... Yhtäkkiä tässä 2- 5kk aikana mulla on tullut sellanen olo että mä jollain tavalla tykkäisin miehistäkin... Oon pari kertaa " kokeillu" miespuolisen kanssa suuseksiä.

      Hmm.. Siis musta tuntuu että oon hetero .. tykkään naisista ja haluan naisen / tytön itselleni seurustelukumppaniksi ja näin pois päin ... mutta jollain tavalla mä " hyväksyn" miehetkin ja homouden jne.. tää on outoo :D kai mä sit voin olla bi-seksuaali tai jotenkin bi- taipuvainen :D
      Siis.. Mä en oikeestaan halua olla miehen kanssa .. mutta kyllä mä voin viehättyä miehestä ja nähdä sen komeuden ja ihailla sitä persoona..
      Mutta kyllä mä naisia himoitsen / rakastan .. hmm.. tuntuu että oisin niinkun naisiin päin mutta sitten ehkä iha ihan vähän miehiin... oon aika tuntenut itseni heteroksi .. hmm.. Kai mä olen hetero jolla on bi - taipumuksia tai jotain .. olen vasta 20.
      Eli siis ei sinäänsä tee mieli miestä , mutta oikeassa paikassa ja tilanteessa voisin ehkä jopa tehdäkkin jotain miehen kanssa " vapautua" :D

      Ja siis pääsääntöisesti tykkään naisista ja tytöistä.. Ja seksi naisen kaa on ihanaa ja tuntuu hyvältä.. olen sitä mieltä että mies ja nainen kuuluu toisilleen jne.. Mutta kai toi sitä pitäs vaa hyväksyy toi taipumus .. ja oon huomannu et selvästi parempi ja huojentunut rento olo nyt kun on on vaan hyväksynyt ittensä sellaisena kun on ... en mä itteeni silti viel ihan Bi - seksuaaliksi sanois ! :D mutta...hmm.. oon miettinyt itteäni" vapaana , vapaamielisenä " jne.. en sit tiiä... oonko mä BI :D .. ja tosiaan Naiset on se mun juttu :) mut en mä yhtään oo homoja tai bi - seksuaaleja vastaan X) eemättiiää.. homoseksi ei silleen kiinnosta oikeestaan mutta välillä kyllä oon silleen että " onpas komee / kaunis mies jne " vähän ihastun... aika jännä tunne kun huomaa et pystyy viehättyä miehestäkin .. avartavaa :D ja jotkut muijat on mua sanoneet bisseks jne.. :) hmm..tajunnan virtaa jep jep... no ei kai täs auta kun vaan hyväksyy omat tuntemukset ja havainnot... :)

    • bi.

      ilo huomata,että meitä kuitenkin on olemassa......siis ainaki vähän fiksumpia ja muustaki ku iskemisestä ja nussimisesta jauhavia.
      no noita `terveitä hetero`kuittailioitaki näemmä pyörii sairastamassa täälläkin.mut heikäläisillähä suun ja persee erottaa toisistaa vaa se.et suus on risat hampaat ja alapääs on paskat housussa-mut samaa tavaraa tulee molemmista....
      mut asiaan:
      itse oon kokenu olevani jotenki outsider sekä homoje että heteroje piireis.
      mun kohdalla mitkään nk klassiset stereotypiat ei tod.toteudu.
      en oikein oo himas homojen kuvioissa mut omien kavereitte kans ei todellakaa voi näistä asioista puhua.
      ne nimittäi on laidasta laitaa umpiheteroita.
      ts melkonen ristiveto välillä.
      oon ajatellu.et olis paljon helpompaa jos olis pelkästään joko hetero tai homo
      välttäis paljolta miettimiseltä ja säätämiseltä mitä esim tulee puolison kanssa jne....ei tarttis selitellä muijakaverille et miehetki kiinostaa jne
      tuntuu.että binaiset helpommin hyväksytää:mun kaveri oli sellase kans iftis,ja sille se oli iha jees mut mun kohdalla sen oliki vaikeempi sulattaa biseksuaalisuutta.
      oliski mukava saada samanhenkistä kaveriseuraa ollaan kuiteski vähä niinku samassa venees.

      • tempputimoteus

        Moikka?Tääl samoin ajatteleva 36 bikaveri Itä-Helsingistä..Olis mukava jutskata privana kaikista asioista maan ja taivaan välillä...Mispäi ite asustelet?


    • biimään

      Aina kuulee puhuttavan duunissa sun muualla että se kiihottavaa kun kaksi naista hommailee keskenään. No ohan se! mut mitä ihmettä ihmiset moralisoi miesten touhui... kaks biologista faktaa: nainen on kauniimpi ja miehen G-piste on ihan joka jannulla kakkosessa.

      Sanokaapa miehet ja miksei naisetki onko pk-seudulla bi-ihmisten parinhakupaikkoja? DTM:n tiedän, se tuntuu olevan enempi homo/lesbomeiningillä mikä ei tietty haittaa, muttei se oo mun tyylinen paikka.

      • 18+4

        Samaa olen miettinyt itsekin, koska livenä haluan tutustua ihmisiin. Ja kun miesten väliset netti-ilmot ovat lähes aina tasoa "paikka on, tule käymään panoilla", niin sen tyylinen meno ei kiinnosta. Mielessä itselläni on toki seksikin, mutta jutun pitää luistaa myös, esim omasta bi-seksuaalisuudesta ei kovin helposti viitsi alkaa kertomaan, jos asia tulee jollekin yllätyksenä.

        Pk-seudulla itselle tulee mieleen juuri tuo DTM eikä muita, mutta en koe paikkaa oman tyyppiseksi. Ehkä joku Seta tms voisi järjestää teemailtoja vaikka sitten dtm:ssä, niin olisi samantaustaista porukkaa enemmän paikalla.


    • Here long ago

      Tässä on yksi bi jätkä mutta enpähän paljoa edes ole tällä sivustolla joten älä suutu kun yllättävästi kaikki ei käy täällä

    • Temppu-Timoteus

      Moi Sinulle?!

      Olen 36-vuotias bi-mies ja rakastan molempia sukupuolia ja asun ex-vaimoni kanssa..Hän tietää kiinnostukseni miehiin..EDIKÄ SANO MITÄÄN!Minuun saat yhteyden:[email protected] mukava tutustua bi-miehiin..Ystäviä ei ole koskaan liikaa!!

      -Temppu-Timoteus76-

    • kysyjä

      Mistäpä löytäs luotettavan bi miehen kaveriksi pohjois suomesta salaisesti?

      • ikuinen hakia

        ehkä myöhäistä mutta vaala- suomussalmi


    • määrittelemätön

      On aika outoa että miten "näkymättömiä" bi-miehet on... Tai siis ainahan mediassa on jos jonkinmoista homomiestä ja heidän poikaystäviään, mutta bimiehistä ei juurikaan puhuta.

      Usein vaikuttaa siltä että ajatellaan että miehen on oltava joko homo tai hetero, eikä mitään muuta vaihtoehtoa ole. Ja ehkä osa bi-miehistäkin identifioituu tämän vuoksi homoiksi, vaikka myös naiset herättäisivät tunteita. Naisilla on ehkä nykyään yleisempää se että voi sanoa rakastavansa kummankin sukupuolen edustajia, tämä johtunee ihan mediankin luomista malleista, monissa tv-sarjoissa on bi-naisia.

      Ylipäätään seksuaalisuuden suhteen on vallalla hirveän ahdamielinen ja kaksijakoinen suhtautuminen. Ihmiset halutaan määritellä osaksi jotain ryhmää ja heidän halunsa koitetaan määritellä tiettyjen mallien mukaisiksi.

      Sitten kuitenkin kyselyiden mukaan bimiehiäkin on huomattava määrä, itse asiassa enemmän kuin homomiehiä! Sama pätee myös naisiin, bi-naisia on enemmän kuin lesboja. Se mitä enemmän asiaa tutkitaan, tulee selväksi ihmiset eivät ole mitenkään selvästi jonkin tietyn seksuaalivähemmistön jäseniä, vaan seksuaalinen suuntautuminen vaihtelee elämässä. Eikä ole mitenkään epänormaalia että heteroksi itsensä määrittelevällä olisi myös homoeroottisia kokemuksia.

      Itse olen ehkä jollain tapaa biseksuaali mies. Useimmin olen kiinnostunut naisista, mutta pidän kyllä joitain miehiäkin seksikkäinä ja haluttavina. Homoseksiä en ole vielä kokeillut, kun tunteet ovat minulle vielä sen verran uusia, ymmärsin ne vasta vähän aikaa sitten.

      En aio kuitenkaan määritellä itseäni bi-seksuaaliksi. Olen sellainen kuin olen, kiinnostunut milloin mistäkin ja hyvä niin. Ehkä joskus tulen rakastumaan mieheen tai sitten vietän elämäni naisen kanssa, en osaa vielä sanoa. Elämä voi aina yllättää minut näissä asioissa.

      • tempputimoteus

        Samma här!!


      • määrittelem. nro2

        Miehillä on tietty ahdas ja rajoitettu "koodi", josta ei saisi poiketa. Miesten pitää pukeutua tietyllä tavalla ja hiukset pitää olla tietyllä tavalla ja saa harrastaa vain tiettyjä koodiin sopivia harrastuksia, jne. No onhan tämä tiukka koodisto jo vähän alkanut osoittamaan säröilyn merkkejä viimeisten vuosikymmenten aikana, mutta vielä liian vähän.

        Esim. tyttö voi ihan hyvin olla ns. poikatyttö eli villi ja harrastaa urheilua ja olla silti hyväksytty kunhan pariutuu vastakkaisen sukupuolen kanssa. Tyttö voi valita leikkaako hiukset ihan lyhyiksi vai kasvattaako pitkiksi, käyttääkö meikkiä vai eikö käytä ollenkaan meikkiä, pukeeko päällensä housupuvun vai hameen, jne ja kaikkea siltä väliltä. Naiset saa pukeutua kauniisti ja värikkäästi juhlissa, miehillä täytyy aina olla tylsä klooniasu. Monenlaiset vaihtoehdot sallitaan naiselle. Nainen saa vapaammin ilmaista itseään. Nainen saa tuntea ja itkeä ja osoittaa herkkyyttä julkisesti. Mies ei saa, se rikkoo näkymätöntä lakia. Mies saa tuntea kyllä vihaa.

        Eikä ole mikään ihme, että miehet aiheuttaa maailmassa niin paljon väkivaltaa, koska heidän koko olemus on niin ahdistavan rajattu. Ja esim. juuri tällaisissa keskusteluissa puhutaan tabuaiheista ja kosketaan niitä rajoja joita ei saisi koskea niin ei mikään ihme että koodin uhreissa tällainen avoin ja hyväksyvä keskustelu aiheuttaa ensin pelkoa ja sitten aggressiivisen puolustusreaktion, yritetään saada "poikkeava" lauman ulkopuolelle. Eikä edes eletä mitään luolamiesaikoja. Voi kun kaikki miehet vois vaan vapautua. Mutta ei herranlettas kun se vois olla niin vaarallista että vois romahtaa vaikka koko yhteiskunta... Romahtaiski.

        Koodista poikkeaminen ei välttämättä ole sosiaalisesti hyväksyttävää, mutta mitä useammat miehet uskaltavat rohkeasti olla täysin omia itsejään ja itselleen rehellisiä, sitä helpompaa se tulee olemaan jälkipolville.

        Minua on aina ahdistanut tällaiset typerät rajoitukset. On kestänyt kauan tajuta, että kyse on koodista eikä kaikki ole aina sitä mitä päällepäin näyttää. Ja sen takia, että itse lukeudun enemmän tällaisiin herkkiin kaunosieluihin niin miehet ovat jääneet kovin etäisiksi minulle tämän koodiston takia. Olen siis nainen.


    • hetero vai homo?

      Joko imet kyrypää tai et? Yksinkertaista loppujen lopuksi, kunhan vain lopetatte tuon lässytyksen.

      • Jos tuon kirjoittaja nuolee pillua, niin onko hän silloin lesbo?


      • Anonyymi

        noin se on. jos haluat niin teet ja nautit.


    • grå

      oon 53 onneton ja arka se on se se....

      • onneton 10

        missä oot


      • onneton 1019

        olen kans 53 ja kun ei oo arka missä oot grå jag är också


    • onneton 10

      tulkaa ja kertokaa mistä heti mukava tyyppi täält pohjosest kylä-kainuusta haluis olla alasti

      • kiinnostunut2

        Onneton, minkä ikäinen olet?


    • peepingtommi1

      Kuinkas moni bi on kaapissa olosuhde pakosta? Jos "tulet kaapista", kohtaat todella rankkaa syrjintää ja ennakkoluuloa. Tässäkin saattaa olla yksi syy, miksei montaakaan bimiestä täällä viitsi käydä kirjoittamassa. Suurin osa täällä on ollut olen ihastunut siihen ja siihen kirjoituksia, joita ei jaksa lukea aina. Eikä minusta bi miehille ole oikein mitään foorumia, missä kirjoitella.

    • Bimies1978

      Minua kiinnostaisi vaihtaa ajatuksia bi-miesten kanssa, olisiko kiinnostuneita perustamaan foorumia asian ympärille? Toki myös bi-naiset, joita kiinnostaa muukin kuin naisten kesken juttelu, olisivat tervetulleita.

    • Täällä yksi BI-mies Espoosta.

      Saa ottaa yhteyttä! :-)

      • Kik: Hybr1di


      • Tauon jälkeen takaisin täällä ja nyt tunnuksella BiMies1971.

        Kik yhä sama: Hybr1di


    • kysymyksiä

      Kertokaahan bi-miehet, miten koette seksin naisen kanssa? Voiko se olla yhtä hyvää kuin miehen kanssa? Sain tietää, että tapailemani mies on bi-henkinen ja tuntuu, että jokin meni rikki, kun en naisena mitenkään voi riittää hänelle.

      Pelkään, että mies alkaa kiinnostumaan enemmän vain miesten välisistä jutuista, eikä minulla kohta ole enää sijaa hänen elämässään. Ikävältä tuntuu sekin, että jos mies kokee seksin jotenkin tylsänä kanssani. Pohdin, pitäisikö lopettaa tapailu kokonaan tähän mieheen.

      • Anonyymi

        Seksi on mahtavaa olipa kyseessä nainen tai mies. Molemmat käy.


    • kysy halut

      kysy, haluaisiko hän straponia peppuun tms. "homoilua"

    • tyttöilyä

      Jos mies jota tapailet on alistuvaa tyyppiä niin bi-puolen tyydyttämiseen riittää melkoisen varmasti että mies saa välillä olla sängyssä "tyttönä". Laitat miehen imemään sträppiä ja sitten panet. En tiedä olenko itse bisse mutta nautin sträpistä. Seksi naisen kanssa tyydyttää minut täysin ja naisen kanssa haluan elää enkä ole koskaan tuntenut mitään romanttista tai edes läheisyyttä miehiä kohtaan. Sinun kannattaisi kysyä mieheltäsi onko hän koskaan ihastunut mieheen vai onko hän vain pervo.

    • kysymyksiä

      Missä asennossa straponia kannattaa käyttää? Miehen ollessa kontallaan vai selällään? Millaisia työntöjä kannattaa tehdä? Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta 'miehenä olosta'. Liukuvoidetta ilmeisesti tarvitaan reilusti.

    • 1-1

      Aluksi tosiaan paljon liukkaria ja sormetat miestäsi että lihakset rentoutuvat. Voit "ottaa" miehen niin että hän on kontallaan, selällään kantapäät kattoa kohti tai laitat miehen ratsastamaan mikä ainakin minusta on jollakin hassulla tavalla ihanan nöyryyttävä asento. Kuitenkaan valitset minkä asennon vain niin sträppiä ei saa työntää kerralla voimalla sisään vaan hiljaa ja hyvin varovasti. Sattua ei saa sillä se vaaran merkki siitä että sulkijalihakset saattavat vaurioitua. Voit olla itse vaikka paikallaan ja mies itse työntää takapuoltaan taaksepäin. Ei mitään kovia työntöjä silloinkaan kun olet sisällä vaan panet vain rauhallisesti. Jos olet itse saanut mieheltäsi peppuun niin tiedät varmasti miten herkkä paikka se on. Ellet ole niin kokeile itse dilolla niin ymmärrät.Jos sträppiä saadessa miehestä tuntuu siltä että suoli ikään kuin liikkuu niin liukkaria pitää laittaa lisää ettei tule hankaumia suoleen. Peppuseksi on nautinnollista mutta siinä pitää kuunnella toista ja olla varovainen ettei satu vahinkoja.

    • täälläkin on yksi bi mikkelin suunnalta 58v tykkää asuista

      • bi51

        Kyllä mäkin tykkään asuista. Välillä puen naisten asuja ja koska olen jokseenkin hoikka, ne tuntuu istuvan kivasti. Joskus olis kiva saada kaveri jonka kanssa pukea ja sit...


      • bi51 kirjoitti:

        Kyllä mäkin tykkään asuista. Välillä puen naisten asuja ja koska olen jokseenkin hoikka, ne tuntuu istuvan kivasti. Joskus olis kiva saada kaveri jonka kanssa pukea ja sit...

        olis kiva löytää kaveri jonka kanssa vois harrastaa


      • Olen suunnillen samanikäinen ja tykkään toisinaan ottaa omaa aikaa ja lähteä ajelemaan naiseksi pukeutuneena.Kokovartaloliivin puristus ja seisoo liivien alla.Kun vielä olen bi,olisi kiva tavata toinenkin ja olla vaikka pukeutuneena ja samalla runkkailla


    • Moi, tässä on yksi 36 ”nuori” bi-mies, etsin bi-seuraa ymmärtääkseni parempiin itsenäni. Olisi kiva tutustua kaverin kanssa, että sais’ esim. harrasta yhdessä urheilua, intellektuaalista keskustelua ja syventää ystävyyttä. Minuun saat yhteyden: [email protected] Andrei

    • Rolf

      Että sellaista. Senkö takia sinäkin tällä palstalla pyörit ettei sama sukupuoli kiinnosta =D

    • Rolf

      Kylläpä näyttää toi mun edellinen kommentti hölmöltä kun se vihapuheviesti johon viittasin, on poistettu :-D

    • Bi.

      Tässä varttuneempi ilmeisesti bi mies, seurustelen naisten kanssa, suutelen pussailen nuolen naisen kuumaksi, rakastelu hienoa upeaa. Kyllä rinnalla mieskin kiinnostaa katselen alastonta miestä halulla, hyväilen peppua, patukkaa palleja, kaikki tuo ilman syvällisiä tunteita, se on lähinnä hupia. En voi kuvitellakaan esim, suutelevani miestä, myös anaaliseksi täysin mahdoton ajatus. Mutta joskus viettää yhdessä aikaa, höpötellä, saunoa ym. Kyllä miehen vehkeet komeaa katseltavaa. Löydänköhän kaltaiseni kaverin 05?

    • Up tällekin ketjulle! Bi-palstalla on edelleen aika yksipuolinen sukupuolijakauma joten rohkeasti vaan miehet kommentoimaan jos on mitään asiaa ;)

    • Kinkkihölmö

      Olen varmaan jotenkin kinky mutta olispa hauskaa jos puolisokin olisi bi-henkinen ja voisi ottaa 2m1n tai jopa 2 2 :D

      Kerrankin näin päin, naisena voisi katsoa miehiä touhussa...

      • pervoinfantasia

        Bissemiehenä mulla on käynyt tollainenkin mielessä. Bissenaitset kuitenkin tuntuvat yleensä olettavan että mies on top. Mutta mitä jos miehesi imisikin katsellessasi munaa ja saisi sitä sisään. Mä olen itsekin kinky ja alistuva mies ja tuo ajatus olla miehen kanssa, olla muna suussa ja voihkia kulli sisällä nautinnosta, naisensa katsellessa on todella nöyryttävää mutta myös kiihottava ajatus. Olisin sen jälkeen kyllä todella nöyrä aviomies. Mikäli antaisit minun enää edes koskea itseesi...


    • bimKevo

      On tavattoman vaikeaa löytää varttuneempaa, luotettavaa, siistiä bi miestä j kenen kanssa viettää aikaa retkeillen, ulkoillen, saunoen mitä kaikkea yhdesssä sovitaan. Nuorena parikymppisenä lienee helpompaa ? Sama ongelma kenties bi naisillakin, en tiedä. Alaston mies komea katseltava vierellä. Levarit ei, baarit yök.

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä mistä löytää mies jonka kanssa harrastaa seksiä ja harrastaa yhteisiä juttuja. Olisi varmaankin kiva tavata koska olen varttuneempi mies.


    • sal5

      Moi! olen Bi mies porista , olis kiva löytää kavereita

      • bi-m56pori

        mäkin porista ja bi-m56v.


    • nyansseja

      Vanha avaus, mutta samat puutteellisuudet ilmaisusissa pitkin ketjua vaikuttavat aina vain toistuvan.

      Aivan ensiksi tulisi kertoa millaiseksi kommentoija itse kokee bi:n, sillä tuon teeman alla on paljon eri variaatioita henkilöistä riippuen.

      Osa on bi-henkisiä siinä merkityksessä, että omaa jollakin liukuvalla asteikolla pelkkää seksuaalista kiinnostusta samaan sukupuoleen, aktiivisesti tai mahdollisesti vain aika ajoin, hyvin harvakseltaankin, mutta ei omaa lainkaan tunnepitoisia fiiliksiä miehiin kuten naisiin.

      Tällaiset henkilöt voivat kokea liukuvalla asteikolla yksilöstä riipuen olevansa vaikkapa 80-90% heteroita ja pelkkä seksuaalinen bi-uteliaisuus on extrana tuossa ja siksin niitä pelkkiä seksityyppisiä m m hakuja piisaa. Osalla se jää erinäisistä syistä johtuen pelkälle fiiliksen tasolle ilman minkään asteista toteutusta. Ps. Osa gay-väestä esittäytyy hakupalstoilla bi-hekilöinä saadakseen laajemman otannan seksiseikkailuihinsa.

      Sitten tässäkin "kategoriassa" ne seksuaaliset kiinnostukset ovat sisällöltään hyvin vauhtelevia henkilöistä riippuen, yhdellä pelkkiä käsinautintoja, toisella myös suuseksiä ja jollakin seuraavalla kaikki mielyttää varsinaisiin yhdyntöihin saakka, joko bottomina, toppina tai versana.

      On melko paljon bi-henkilöinä esiintyviä miehiä, jotka ovat naimisissa ja hakevat pelkkää miesten keskeistä seksiä, eli pettävät naiskumppaniaan miesten kanssa milloin missäkin, suojamattomanakin ja potentiaalisti vielä vievät tauditkin naiselleen ottaen huomioon, että tuossa kategoriassa on valtavasti riskikäyttäytymistä. Osa heistä on seksuaalisesti tyytyväisiä kotona, osa ei.

      Sitten toiset taasen voivat ihastua myös miehiin kuten naisiinkin ja haluta luoda tunnesidettä ja omata yhden suhteen kerrallaan.

      Miksi sitten naiset ovat vahvasti edustettuina tällä palstalla? Mahdollisesti siksi, että ovat suurelta osin (?) enempikin tunnepohjaisella profiililla bi-henkisiä, eli pohtivat fiiliksiään, ihastuksiaan ja hakevat vahvaa tunnesidettä toisen naiseen.

    • Anonyymi

      Olisi kyllä kiva tutustua toisiin samanhenkisiin bi-miehiin...avointa keskustelua omasta seksuaalisuudesta , kun molemmat samassa tilanteessa. Suurin osa on kaapissa näiden asioiden kanssa ja ei ole siksi juuri keskustelu kumppania, jonka kanssa voisi vapaasti jutella/kirjoitella.

    • Anonyymi

      Olen jo pitkään koettanut löytää mukavaa ja puheliasta bi seuraa toisesta ukm miehestä ... mutta hankalaa tuntuu olevan. Olen 50v ja samanikäinen top kiinnostaisi kun olen btm.

      Mutta suomalainen mies kun ei kauheesti puhu, joskus saa järjettömän lyhyitä vastauksia viesteihinsä. Tai siis melkein aina...

      Muilla samoja kokemuksia? Mistä löytäisi salaista järkevää bi seuraa? Kumppanille ei oikein voi kertoa mutta haluaisi tätä puolta itsessään ruokkia.

      • Anonyymi

        Juuri näin... ei ole todellakaan helppoa löytää sopivaa ja luotettavaa kaveria jolle voisi tilaisuuden tullen, säännöllisen epäsäännöllisesti, hieman pyllistää...
        t: M45-utelias-Tre


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin... ei ole todellakaan helppoa löytää sopivaa ja luotettavaa kaveria jolle voisi tilaisuuden tullen, säännöllisen epäsäännöllisesti, hieman pyllistää...
        t: M45-utelias-Tre

        M45-uteliasTre: itse olen 43-vuotias bi-mies mutta gay-kokemukset ovat vielä aika vähissä. Muutamia juttuja takana mutta ainakin itselläni on vielä pieni uskalluksen puute miestenvälisiin juttuihin. Jos haluat mahdollisesti saada kuvailemaasi seuraa, ilmoittele, keskustellaan sitten tarkemmin jossain muussa paikassa tarkemmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        M45-uteliasTre: itse olen 43-vuotias bi-mies mutta gay-kokemukset ovat vielä aika vähissä. Muutamia juttuja takana mutta ainakin itselläni on vielä pieni uskalluksen puute miestenvälisiin juttuihin. Jos haluat mahdollisesti saada kuvailemaasi seuraa, ilmoittele, keskustellaan sitten tarkemmin jossain muussa paikassa tarkemmin.

        Itsellä ei näitä MM-kokemuksia vielä ole, kun en ole sitä sopivaa ja luotettavaa kaveria löytänyt...

        t: M45-utelias-Tre


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itsellä ei näitä MM-kokemuksia vielä ole, kun en ole sitä sopivaa ja luotettavaa kaveria löytänyt...

        t: M45-utelias-Tre

        Eli kiinnostusta edelleen on jos sen sopivan kaverin jostain löytäisi :)

        t: M45-utelias-Tre


    • Olisi hyvä, jos tämä keskustelualue saisi "Bi":n sijaan jaetuksi kahteen osioon; "Bi-miehet" sekä "Bi-naiset". Olisi silloin helpompaa päästä keskustelemaan siitä mitä kiinnostaa...

      • Anonyymi

        Vähän käy mielessä eikö bi-miehet ja naisetkaan mahdu samalle palstalle kuten eivät homot ja lesbotkaan...


    • Anonyymi

      Salabimies revittää persettään.
      Kotona lapset ja vihitty, valehdeltu, vaimo.

    • Anonyymi

      Näin on.

      Bi on ok, kun se tehdään selväksi suhteen alkuvaiheessa.
      Olen itse bi-miehen ikuinen vanha tyttöystävä, rakas.
      Jossain vaiheessa tuo piirre nostaa päätään, vaikka kuinka rakastaisi.
      Sen pointin jälkeen miehellä erektiohäiriöt, haluttomuus.
      Tuntuu kuin saisi sääli-/velvoiteseksiä : huonoa.
      Miehen tunnemaailman tuntee: onko ilmassa odotuksen jännä syke tai sen salapanon jälkeinen angsti.
      Pierut haisee ja katse nolo, tekee kotona kaiken ja leikkii aviomiestä.
      Noloa pusuttelua, läheisyydenkaipuuta, kainalossaoloa, yhdessätekemistä.


      ..niin pikkupojat toimivat ihastuneena ja ah niin saaneena

      Muna ei temppuihin juurikaan pysty.
      Sisään, ulos ja siemensyöksy (mielikuvien ja esirunkun jälkeen).

      Oi tätä onnea.

      • Anonyymi

        Mä olen tuollainen mies. Muna ei ole koskaan seisonut kunnolla tai jos ollenkaan naisen kanssa. Nyt yli 30v on tullut vielä halu pukeutua naiseksi. Naisen vaatteissa on hirveä halu olla miehen kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä olen tuollainen mies. Muna ei ole koskaan seisonut kunnolla tai jos ollenkaan naisen kanssa. Nyt yli 30v on tullut vielä halu pukeutua naiseksi. Naisen vaatteissa on hirveä halu olla miehen kanssa.

        Lisään vielä etten halua mitään salasuhteita. Naisen pitäisi hyväksyä etten ole hetero. Sitä olen miettinyt tulisiko suhteesta mitään. Haluaisin lapsen mikä on kai ratkaiseva syy katsella naisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä olen tuollainen mies. Muna ei ole koskaan seisonut kunnolla tai jos ollenkaan naisen kanssa. Nyt yli 30v on tullut vielä halu pukeutua naiseksi. Naisen vaatteissa on hirveä halu olla miehen kanssa.

        Mulla taas on aina seisonut naisen kanssa, mutta nyt tullut halu panna myös naisellisia miehiä.


    • Anonyymi

      Kaappi-bi-mies on törkeä joka suuntaan valehteleva paska.

      • Anonyymi

        Niinkö olet?


    • Anonyymi

      ... valehtelee satunnaispanoille (miesringille) että naiselle

    • Anonyymi

      Lukekaa (kaappi)bi-"miehiä:

      Kyse ei ole kaveripuheista, kivasta seurasta, vaan ronskista seksistä, vain ja vain siitä, seksistä. Kaikki ei tykkää eikä kaipaa persepanoja, mutta silti persepanot kunniaan.

      .... Ja siihen ei mee kuin pikkuautolenkki, pyöräily, kellari yms

      ... Pikkutyttis tai vaimo kotona, ja taas leikitään "oikeaa miestä", vaikka tämä henkilö haluaisi itse olla nainen

      • Anonyymi

        Johan on tekstiä ja rankkaa yöeistämistä. Taidat olla jostain syystä harvinaisen katkera? Kaikki eivät läheskään mahdu tuohon muottiin onneksi, meitä iskollisia bi-miehiä on olemassa.


    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4269
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      236
      2100
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1550
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1367
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      66
      1039
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1025
    7. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      242
      1023
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      135
      1021
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      923
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      898
    Aihe