Turun Mehiläinen talloo potilaanoikeudet!!

tuntematon_potilas11

Turun mehiläinen on aivan per****stä. Kyseiseen puljuun on tullut vajutettua valehtelematta tuhansia euroja ja nyt olen vasta valaistunut. Eräs lääkäri on toiminut erittäin epäasiallisesti, johto ei suostu ottamaan kantaa, piti tehdä valitus, valitukseen ei vastattu.

Potilasasiamiestä ja potilaanoikeuksia mainostetaan hienosti verkkosivuilla,
kyseisellä asiamiehellä ei ole edes puhelinnumeroa johonka soittaa!

Sain naisen kiinni ja hän sanoi ettei mehiläinen voi mitään lääkäreille kun ovat yksityisiä palvelun harjoittajia. Sanoi että internetistä voi etsiä tietoa mitenkä valittaa eteen päin. Ei voinut johtajalle jättää soittopyyntöä koska on ensi viikon lomalla.

Tuskin johtaja mitään olisi tehnyt nytkään asian hyväksi.

Ei kiinnosta potilaan oikeudet kyseistä puljua, pelkkä raha,
mutta minä en maksa enää yhtään senttiä kyseisen puljun palveluille.
Huono laatu.

Aina haukutaan julkista puolta, mutta onko yksityinen sen parempi??

Tottakai firman listoilla on ihania huippulääkäreitä, en minä sitä kiellä.
Mutta on myös erittäin epäpäteviä. Heillä ei ole kiinnostusta ovatko potilaat tyytyväisiä. Oikeudet tallotaan.

Ei ihme, että huippuja on myös lähtenyt listoilta muille markkinoille...
seuraavaksi karisevat asiakkaat.

37

4192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nämä osaavat ja tiet

      Eikö ne Mehiläisen lääkärit ole kuitenkin julkisen puolen lääkäreitä myös?
      Lääkärille riittää aina tyytyväisiä asiakkaita, ellei sitten ole joutunut käräjille ja lopulta viety oikeudet harjoittaa ammattiaan.
      Ei lääkäriä kiinnosta yhtään yhden ihmisen nurina, niin kuin ei muitakaan terveydenhuollon ihmisiä. Se on nurisijan omasta syystä se nurina vaan. Pitää sopeutua näetsen siihen, että kyllä terveydenhuollon porukka tietää ja osaa, eikä heidän osaamistaan voi kukaan kyseenalaistaan, sillä sehän on heidän työnsä ja statuksensa alkulähde, että he ovat ne jotka sinunkin terveytesi tietävät! Kiistattomia asiantuntijoita ja kaiken arvostelun ulottumattomissa. Ja ainoa peruste asiantuntijuudelle on se, että on joku terveydenhuollon ammattinimike (nämähän ovat aivan tasapäistä huippuosaajien luokkaa, ainakin silloin kun asiakas on tyytymätön) ja arvostelun ulottumattomissa, sinun valituksesi käsittelee toinen ammattinimikkeen omaaja.

    • Asiat kuntoon

      Jos koet saaneesi huonoa hoitoa voit tehdä valituksen potilasvahinkolautakunnalle. Yleensä valitus tehdään potilasasiamiehen kautta, mutta jos tämä reitti on " kädettömien" hallussa, voi valituksen tehdä itsekin ( http://www.pvltk.fi/ ).

      Kaikki mehiläisen lääkärit turussa eivät työskentele julkisella puolella, vaan osa on ihan täyspäiväisesti yksityispuolen lääkäreitä. Muutenkin trendi on menossa siihen että yhä useampi joko on pelkästään julkisella tai yksityisellä puolella töissä. Ortopedit ainakin on jo aika pitkään tehneet näin.

      Täysin selvä juttu on että yksityispuolen lääkäreitä ei kiinnosta mikään muu kuin raha, ja kaikki mitataan rahassa, siinä ei ole mitään sen kummempaa dramatiikkaa. Eri asia on että tuleeko ahneuksissaan haukattua liian vaikeita tapauyksia, tai liikaa töitä.

      Useasti näitä töykeitä heppuja leimaa myös aika kova narsismi, mikä näkyy hillittömänä itsensä kehumisena. Osaaminen on aika sivuseikka näissä kekkereissä. Potilasparat uskoo että asiat hoituu, ja niin uskoo lääkärikin. Monesti vasta potilasvahinkolautakunta näkee asian objektiivisesti.

      • jep jep...

        Niin, valittamisesta: Kannattaa valittaa siis sellaiseen valitusosoitteeseen, joka ei ole millään lailla tekemisissä Turun kanssa. Siis Turku on niin pieni paikka, että täällä tämän alan tekijät tuntevat toisensa, valitusosoitteessa saattaa olla valituksen käsittelijänä vaikkapa valituksen kohteen entinen esimies/työtoveri tai henkilö, joka on muuten sidoksissa valituksen kohteena olevaan toimijaan, tai vaikka ei olisi käsittelijänä niin asia voidaan junailla niin, että on.
        Niin paljon pieni paikka, että kyllä täällä hyvä veli verkostot toimivat!

        Potilasvahinkolautakunta ja potilasvahinko? Tuossa nyt aloittaja kertonut muuta kuin että oli jotain epäasiallisuutta kokenut, sinänsä käytösongelma ei ole potilasvahinko.
        http://www.potilaanoikeudet.fi/oikeus-hakea-korvausta-potilasvahingosta/


    • LKT Åbo

      Potilasiamies laski luikuria. Mehiläinen vastaa lääkäreiden toimista. Hän on velvollinen tekemään potilasvahinkoilmoituksen. Samat Suomen lait koskevat mehiläisen lääkäreitä ja kaikkia elinkeinonharjoittajia.

      Kuri töppöilijöille.

      • luikuria lasket itse

        Niin, mistä sen potilasvahinkoilmoituksen tekee, jos potilasvahingoksi luokiteltavaa tapahtumaa ei ole?

        Kyllä voi sanoa, että lääketieteen ja kirurgian tohtorin pitäisi nyt ensin miettiä, potilasvahingon määritelmää.


    • meininki on tämä!

      Tramppaako oikein?
      Jos lähdet valituksen tielle, tarkkailepa asuinympäristöäsi, tapahtuuko niin kuin kävi erään julkisen puolen tyypin kanssa - eli arvoisa "loukattu" ammatinharjoittaja tulee valittajan kotitalon parkkiin puolisonsa (joka ainakin on ollut iso kiho paikallisessa elinkeinoelämässä) kanssa autollaan pyörimään.
      Lisäksi pistä kaikki asioinnin dokumentteina muistiin, älä edes hävitä puhelimesta soittolistoja, sillä kunnallisella puolella ainakin valehtelevat vielä - ja kun asiasta valituspaikkaan sanotaan, niin siellä vastataan, että hehän eivät henkilötodistuksia ota vastaan (mitä sitten lieneekään henkilötodistus, ehkä juristi sen selvittää, mutta jos henkilötodistus on sitä että on sana vastaan sana, niin henkilötodistus otetaan vastaan siltä viranhaltijalta, joka ei sanomistaan pysty dokumentein todistamaan, eli valehtelee).
      Ja, eihän sinulla vaan ole mitään suurempaa merkkipäivää tulossa, katsos, jos on, niin päätöksensä siihen valitukseesi lähettävät sitten vaikka viiveellä yrittäen osuttaa sen siihen sinun merkkipäivääsi! Ai niin, tässä vielä kun sitten vielä kysyttiin siitä vastauksesta, niin allekirjoittajan nimellä kysyttäessä sanotaan, että hän on ollut jo aikoja eläkkeellä - eli siis jos on eläkkeellä, niin miten voi allekirjoittaa tuoreeksi sanotun päätöksen! No?
      Näin Turussa!

    • Psykonomi

      Kuluttajariitalautakunta alentaa ylisuuret ja väärin tehdn työn palkkiot. Lounais-Suomen AVI tutkii mielihyvin lääkärien toimimattomuuden.

    • Hoitouhri

      Läheltä erästä tapausta seuranneena, en voi muuta sanoa kuin että välttäkää tätä putiikkia viimeiseen asti vaikka henki menisi. Sillä henki saattaa mennä jos tuolla asioitte. Enkä pelleile. Kirjaimellisesti.

      Epäasiallisesta palvelusta en viitsi edes sanoa mitään, on ollut niin alta arvosteluasteikon kohtelu että ei kannata edes aloittaa.

      Enemmän henkilökohtaisesti sieppaa se, että vaikka nuoren ihmisen koko loppuelämä on räikeiden hoitovirheiden seurauksena pilattu, ko. putiikista ei löydy miestä jolla olisi selkärankaa myöntää virheensä. Ei, vaikka sillä voitaisiin mahdollisesti helpottaa huonosti tehdystä työstä kärsivän ihmisen elämää tai esim. työmenetelmien kehittämistä jotta samoja virheitä ei enää tulevaisuudessa toistettaisi jonkun muun kohdalla. Lääkärin ego ja arvo on tärkeämpää kuin potilaan elämä.

      Mikään ei ole sen määrättömämpää kuin itseään täynnä olevan egoistisen lääkärin täysin perusteeton omanarvontunto. Toivon sydämeni pohjasta että nämä kusipäät edes joskus elämässään joutuisivat eteen omien arvojensa kanssa, tilanteeseen, jossa pitäisi oikeasti laskeutua omasta ylivertaisuudestaan takaisin tavallisten kuolevaisten tasalle ja miettiä miten hyvin sitä lopulta sen oman leiviskänsä on hoitanut. Toive taitaa tosin olla turha.

      Yksi ainoa sana olisi kiva joskus kuulla lääkäriltä joka on munannut todella pahasti.

      Anteeksi.

    • Tuohan on

      se pulju missä lilius rahastaa, kun ei fortumilta saanut tarpeeksi kupattua. Rahastushan siellä tärkeintä näyttää olevan, en ainakaan minä sinne mene.

    • J. Ulkkis

      Ulkolaisessa omistuksessa on firma. Kannattaa viedä Cheymannin veroparasiittisaarille sekä omat että lääkärien tulot kuin verotkin. Näin saadaan kuihdutettua julkisenn sektorin palvelut ja samalla koko Suomen AAA-luokitus putoomaan!?

      Kaikki isot yksityiset lääkäritalot - niinkuin suuri osa vanhusten "palvelutaloistakin" on ulkolaisen pääoman hallussa. Niiden toimintaan ei Suomessa voida mitenkään vaikuttaa. Katselkaa ja kuunnelkaa ympäristöänne - herkällä korvalla - niinkuin Kokoomuskin tekee!

    • Kakadu kävi

      Kävin hiljan luomen poistossa Mehiläisessä. Yhdestä luomesta hinta 211€! Kyllä kadutti, vaikka olisihan minun pitänyt olla sen verran valveutunut, että olisin kysynyt hinnan etukäteen.

      Ja yleisesti ottaen en ymmärrä ykstyisten sektoreiden laskutustapoja. Ymmärrän, että laskun kirjoittaminen on vanhanaikaista ja resursseja sitovaa, mutta se on mielestäni asiakkaan oikeuksien kannalta parempi vaihtoehto kuin käteisellä tai kortilla maksaminen.

      • sdfsd

        Yritin kerran kysellä Mehiläisestä käynnin hintaa, mutta sitä ei osattu kertoa... Jotakin yrittivät selittää, että se riippuu lääkäristä jne.


    • roki

      Mihin voi valittaa lääkärin toiminnasta ja käytöksestä Raision Mehiläisessä?

      • pimpinpim

        Mihin vaan, muttei sillä ole mitään merkitystä.


    • toropaa

      Vikaa on myös johdossa. Kuinka yksityisen firman kannattaa pitää palveluksessaan lääkäreitä, joiden töppäilyjen vuoksi potilaita karkaa muualle?

      Mehiläinen on jo muutenkin menettänyt hyvää mainettaan verokikkailujensa tähden. Jos se aikoo tehdä tulevaisuudessakin hyvää tulosta, ylimmän johdon pitäisi hieman siivota taloa.

      • Ei ainakaan

        ihotautilääkäri tiennyt mitään. Väitti, ettei epäilemäni aine aiheuta ihottumaa, mutta netistäpä löytyi oikeaa tietoa. Melkein satanen turhaan liliuksen kassaan.


      • Hyvä hoito
        Ei ainakaan kirjoitti:

        ihotautilääkäri tiennyt mitään. Väitti, ettei epäilemäni aine aiheuta ihottumaa, mutta netistäpä löytyi oikeaa tietoa. Melkein satanen turhaan liliuksen kassaan.

        Yli- ja turha laskutus kuuluu kuluttajariitalautakunnalle ja ensin kuluttajaneuvojalle.

        Epäonnistunut hoito kuuluu L-Sn AVIlle, Valviralle ja yhtiön potilasasiamiehelle.


      • Oikeudeton potilas
        Hyvä hoito kirjoitti:

        Yli- ja turha laskutus kuuluu kuluttajariitalautakunnalle ja ensin kuluttajaneuvojalle.

        Epäonnistunut hoito kuuluu L-Sn AVIlle, Valviralle ja yhtiön potilasasiamiehelle.

        Se vaan että lääkärit ovat ammattikuntana erityisesti kunnostautuneet peittelemään toistensa tekemisiä ja tarvittaessa jeesimään kavereita tiukan paikan tullen. Lääkäri ei lääkäriä poseen pistä, etiikasta viis. Hyvävelijärjestelmän lonkerot ulottuvat myös vakuutusyhtiöiden, potilasvahinkolautakunnan ym. instanssien suuntaan. Yksityisellä ei ole mitään mahdollisuutta lähteä taistelemaan tätä todella voimakasta koneistoa vastaan, jolta löytyy tarvittaessa niin todistelevia professori-lääkäreitä, armeija päteviä lakimiehiä kuin ennenkaikkea yksityispotilaaseen nähden rajattomat taloudelliset resurssit. Vakavan hoitovirheen kokeneella ei useinkaan ole henkilökohtaisesti voimia lähteä viemään raskaita oikeusselvittelyprosseja läpi - etenkään kun tietää sen raivokkaan vastustuksen jolla lääkäreiden rintama kaikkea heikon yksilön esittämää vastaan hyökkää. Saa olla todella räikeän tuottamuksellinen virhe, ennenkuin yksityinen voi Suomessa saada oikeutta terveydenhuoltoalan virheistä.

        Olen tätä aina ihmetellyt, mikä siinä on että lääkärikunta on niin saamatonta tai halutonta etteivät näitä alan mainetta tahraavia mätämunia saa savustettua pihalle ammattia harjoittamasta. Iso osa lääkäreistä on päteviä ja myös vastuunsa ja etiikkansa tuntevia, mutta valitettavan isosta osasta nämä luonnehdinnat eivät voisi kauempana olla. Eivät lääkäritkään varmaan niin tyhmiä ole etteivätkö näkisi joukossaan tätä alan mainetta tahraavaa joukkoa. Jostain syystä vaan mitään ei tapahdu, ummistetaan silmät mieluummin kuin pidettäisiin laadukkaan hoidon periaatteista kiinni.

        Mehiläinen on erityisesti kunnostautunut tällä alueella. Putiikin osalta on erityisen mukavaa se että hoitovirheen jälkeen saa vielä v*****a kaupanpäällisiksi. Eettinen potilaiden käsittelyn taso on paljon alle keskivertoihmisen omantunnon tason. Ihan vastaavaa settiä tuolla kuin jos ajaisi kadulla jonkun yli, ja pysähtyisi vielä naureskelemaan maassa makaavalle että mitäs hyppäsit auton alle pölvästi.

        Suomessa valitettavasti sekä lääkärikunta itsessään tai valvovat tahot ovat molemmat osoittautuneet yhtä kädettömiksi ja haluttomiksi vastustamaan sitä että kehitys on päässyt tähän pisteeseen.


    • Keisarin vaatteet

      Kun joku on kerran lääkärin ammattiin päässyt, hänen asemaansa on hyvin vaikea horjuttaa, ellei hän sitten tee jotain niin törkeää ettei sitä enää mitenkään pysty peittelemään.

      Esim. valelääkäriä on hyvin vaikea saada viralta:
      "Poliisi olisi saanut valelääkärin uran poikki jo kolme vuotta sitten, mutta se jätti rikosilmoituksen tutkimatta. Niin Suomessa käy kansalaisten ilmoituksille & kanteluille."

      Koko tarina tuolla:

      http://fifi.voima.fi/voima-artikkeli/2011/numero-10/poliisi-ei-viitsinyt-tutkia-valelaakaria


      Niinhän se menee että ei korppi korpin silmää noki.

      • Maria445

        Kaikki huonoa kohtelua saaneet, jaksakaa vain valittaa asiallisesti. Jos oikeasti Mehiläisessä toimii lääkäri, josta jatkuvasti tulee (asiallisia) valituksia, oikeaan osoitteeseen, ilman turhia (vaikkakin ymmärrettäviä, mutta välttäkää!) tunteenpurkauksia, kyllä loppujen lopuksi Mehiläisen johtokin kyllästyy tuollaiseen lääkäriin, josta jatkuvasti valitetaan ja asiakkaita lähtee pois.

        Potilasvakuutuskeskuksesta kai aina saa puolueettoman tuomion näistä asioista, joten jospa sinne kannattaa ensin mennä, ja sitten vasta valittaa Mehiläiseen, kun on kunnon ammukset piipussa, niin sanotusti? Oma mielipide vain. On myös asianajotoimistoja, jotka erikoistuvat hoitovirheisiin tms potilasasioihin, eli jos on varaa syytää rahaa Mehiläisen lääkärihoitoon, niin on ehkä varaa soittaa myös alaan erikoistuneelle asianajajalle ja kysyä häneltä neuvoa, miten toimia. Jaksamista kaikille!


    • Potilas69

      Kotivakuutus korvaa asianajajajn tutkimukset ja selvittelyt.

      Ensin on toki syytä olla yhteydessä lääkärikeskukseen virheen selvittämiseksi sovinnossa. Tekevällekin sattuu joskus virhe, tai hoito ei muutoin onnistu.

    • järkyttynyt

      Varokaa ja välttäkää Hämeenlinnan Mehiläistä!!!
      Tuttavani oli mennyt kilpirauhastutkimuksen vuoksi, koska naisena harmitti, että hiukset tippuvat päästä ja kilpirauhasen vajaantoiminta on yksi syy.
      Tutkimustulosten yhteydessä oli lääkäri laittanut kotiin mielenterveyspapereita, ihan kuin tuttavani olisi jotenkin mielenvikainen kun epäilee kilpirauhasenvajaatoimintaa.
      Todella epäasiallista, tiedän että mitään tällaista syytä ei ole.
      Toisella kerralla hän oli mennyt gynegolille poistamattamaan kierukan. Se, että hän olisi saanut kierukan poistettua, niin ei onnistunut. Ei edes maininnut, että ennen poistoa olisi pitänyt puuduttaa, kierukan poisto ei onnistunut, mutta siitä huolimatta rupesi paasaamaan joistain mielenterveysongelmista, joo, joo gynegologi.
      Siinä jo menee potilaan tietosuojanrikkomisen puolelle, että lääkärit puhuvat potilaidensa käynneistä ja muustakin.
      Kierukka jouduttiin loppujenlopuksi poistamaan julkisessa sairaalassa, kun Mehiläisen gynegologi ei osannut perusasioista.
      Itse en ikinä astukkaan siihen lääkärikeskukseen.

      OUTOA LEIMAAMISTA MEHILÄISTEN LÄÄKÄREILTÄ.

    • elisa51

      Olen muutaman yllä kirjoittaneen kanssa samaa mieltä, että nykyinen systeemi on lääkäreille liian suopea. Suurin osa lääkäreistä toimii varmasti täysin eettisesti ja ammattitaitoisesti, joten heitä ei ole edes tarvis näin järein keinoin suojella. Toisaalta se muutama mätä tyyppi pystyy käyttämään systeemiä häikäilemättä hyväkseen. Mielestäni pitäisi olla yksi puolueeton valitusviranomainen, sanotaan Potilasvakuutuskeskus, jonka tulisi viran puolesta viedä asia eteenpäin jos asiaa tutkittuaan ymmärtää lääkärin syyllistyneen väärinkäytökseen tai tuottamukselliseen toimintaan. Vahinkoa kärsineen ei pitäisi joutua kirjoittelemaan vaikeasta asiasta moneen eri viranomaiseen, ja sen lisäksi vielä lääkärikeskusten johtajille (näin Potilasvakuutuksen sivuilla tällä hetkellä neuvotaan tekemään!) jotka automaattisesti kieltävät mitään väärää tapahtuneen vain koska he eivät itse asiassa pysty tekemään asialle yhtään mitään. Heidän on pakko vain "uskoa lääkäriä" (näin kuulin yhden johtajan sanovan). Miksi Potilasvakuutuskeskus sitten kehottaa tekemään niin? Tämä on vahinkoa kärsineelle liian raskasta. Mielestäni Potilasvakuutuskeskuksen tulisi myös mielestäni haastatella vahinkoa kärsinyttä. Tämä voisi selventää valituksen sisältöä ja ehkä sen myötä nopeuttaa päätöksiä.

    • jeppe4

      Välttäkää Mehiläistä kuin ruttoa. Oma sukulaiseni oli siellä töissä, ja uskon että jos kaikki se järjettömyys ja standardien puute ja työntekijöiden kohtelu - potilaista puhumattakaan - tulisi julkisuuteen niin Mehiläinen menettäisi lupansa. Työpaikassa oli esimerkiksi seksuaalinen hyväksikäyttötapaus mikä painettiin villaisella, töihin palkattiin törkeästi epäpätevää henkilökuntaa, ja sitäkin ohjesäännön mukaan liian vähän, työntekijöiden facebook päivityksiä valvottiin tarkasti (ja ohjeistuksena oli ettei sosiaalisessa mediassa heiluttaisi ollenkaan), lukuisista ylemmälle johtotasolle tehdyistä valituksista ja taisteluista huolimatta yhtiössä ei näkynyt aikomustakaan muutokseen, ja kaikenkaikkiaan ilmapiiri oli kuin hullujenhuoneella. Sukulaiseni on ollut yli 10 vuotta töissä terveysalalla, eikä ole ikinä nähnyt mitään vastavaa niin yksityisellä kuin julkisellakaan puolella. Toinen tuntemani henkilö kävi Mehiläisessä hakemassa psykologin apua, ja joutui täysin tästä maailmasta irtaantuneen hihhulin puheille. Syyksi tuttavani arvioi ko. psykologin rankan huumaantumisen tai humaltumisen, ja tietenkin valitti, muttei ole tähän päivään mennessä kuullut asiasta sanaakaan. Kolmas tuttavani sai Mehiläiseltä ymmärtääkseni täysin laittomat potkut esinnyttyään lääketeollisuutta tutkivassa ohjelmassa - juttu on menossa asianajajalle. Lisäksi on kaikki nämä veroparatiisisotkut ja työsopimussotkut joita mediassakin on jonkin verran puitu, joten yleiskuva alkaa olla niin vastenmielinen että joka kerta kun kuulen Mehiläisen nimenkin pulssini kohoaa. Uskomatonta ettei tällaiselle ulkomaiselle haiparvelle, joka syö täysin välinpitämättömästi kaikkea sitä mitä suomalaiset ovat rakentaneet, voida mitään. Eikö edes YLE voisi ajatella tekevänsä asiasta tutkivaa dokumenttia?

      • Mehiläinen ei kannata!!

        Mehiläinen ei kannata!

        Minulla kävi vähän huonommin mehiläisen kanssa Mehiläisessä oleva lääkäri joka leikkasi polveni epäonnistui täysin ja yritti sitä kiellellä olen siis 17 vuotias jääkiekkoilija ja opiskelen yhteiskuntaoppia, pysyvä haitta jäi jouduin käymään toisessa leikkauksessa, mylläkin tajusin ja menin NEOon, polvessa on vieläkin jäänteitä viime leikkauksesta eikä sitä koskaan saada korjattua, asiaam vaikutti myös mehiläisen leikkaussalin alakerrassa sijaitseva kuntoutus, mikä runnoi polveni täysin, koko ajan vaan väkisin vääntämään polvea eikä kipu muka haittaa...niin siinä kävi että paljastui lopulta että polven kiristävä jänne katkennut. Toistan olen 17 ja joudun täten elämään polven kanssa mikä ei tule ikinä kuntoon. Armeijakin vielä ensi kesänä. KIITOS mehiläinen! Älkää herran nimessä menkö mehiläiseen valitkaa NEO!


    • Neeo

      17 vuotias jääkiekkoilija ja opiskelet yhteiskuntaoppia....Hahhahhaa pääsitkö yliopistoon suoraan peruskoulusta? Kaikenlaiset ääliöt tänne kirjoittavatkin..

      Ainiin tiedättekö mistä lyhenne NEO tulee? Ne Ei Osaa...

    • Mehiläisenuhri

      lisäksi Mehiläinen levittää potilastietoja.

    • Päätöntämenoa

      No nyt ne on yhtä ja samaa veroparatiisiin rahansa syöttävät, Suomen kansaa huijaavaa firmaa, NEO ja Mehiläinen. Enää ei ole Turussa yhtään suomalaista lääkärikeskusta?

    • PEttynyt--

      Eräs psykiatri K.R yrittää rahastaa potilaitaan Raision Mehiläisessä olemattomilla laskuilla. Varokaa!

    • Kaisla688

      Mulla ei koskaan ollu mitään ongelmia Mehiläisen lääkäreiden kanssa. Kokemusta silmä-, neuro-, korva-, fysiatri- ja yleislääkäreistä. Ihan asiallisia kaikki. Tulen jatkossakin käyttään Mehiläisen palveluja.

    • Anonyymi

      Uudessakaupungissa aivan samaa kohtelua lääkärin nimeä mainitsematta mutta komeat on pojalla autot ynm...

      • Anonyymi

        Minkä merkkinen auto?

        Poiketkaa Pulssin autohalleissa Puutarhakadulta tai Rauhankadulta. Te olette niitä maksaneet vaikka avaimet ovat lääkärin taskussa.


      • Anonyymi

        Hyvä tietää Mehiläisen toiminnasta, suututtaa nyt kun ei saa kunnon vastauksia sieltä lääkäriltä. Hammasproteesien kanssa ihan stressi, ei pysy ylhäällä yhtään suussa, koko ajan ns. pohjataan. Mistään ei raha apua saa eläkeläinen, ihan paska juttu. Pieni eläke ja proteesilla ei pysty syömään ei puhumaan, ei pysy edes liimoilla.


    • Anonyymi

      Siinäpä se ja sama koulutus kaikilla. Lääkäriopinnot ovat samanlaisia. Sama tietovaatimus. Jostain syystä yksityiselle puolelle hakeutuu tietty porukka, mikä on syynä?

    • Anonyymi

      Vapaamuurareita ja muita lääkyhtiöiden lobbaajia

    • Anonyymi

      Minulle Mehiläiseen on aikaisemmin virkalääkärinä toisessa sairaalassa hoitovirheen tehnyt lääkäri kirjannut salassa potilaskertomuksen. Mitä voin tehdä, koska tämä kertomus on 500km päässä kotoani enkä olisi mennyt hänen vastaanotolleen. On selvinnyt että ulkopuolinen henkilö tavoitellut myös salassa tätä lääkäriä mutta lääkäri ei ole vastannut puheluun vaan soittanut ulkopuoliselle josta kirjannut valheellisen kertomuksen. Mikä rikosnimike tässä on? Ei tietenkään ole mitään valtakirjaa tmv. Annettuna. Kotisairaalan oma lääkäri on todennut kertomuksen valheeksi.

    • Anonyymi

      Samaa pa.... Oulun mehiläisessä. Kiertäkää kaukaa. Raha ratkaisee ei asiakaspalvelu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe