BENTSODIATSEPIINIT

APUA TARVITSEVA!

Voisiko joku kertoa onko oulun alueella sellaista järkevää psykiatria joka ymmärtäisi ihmistä että on OIKASTI! tarve saada BENTSODIATSEPIINIT! en jaksa tässä selitellä enempää elämästäni mutta sen tiedän aikasemmasta kokemuksesta että olen niiden tarpeessa tietysti vain pahimman ajan ajaksi... ymmärtäviä lääkäreitä/psykiatreja on oulun alueella aivan liian vähän ja työnnetään vaan kalliimpia lääkkeitä provikoiden toivossa joista ei ole itselleni todellakaan apua! Yksi lääkäri kerran myönsikin että onhan ne bentsot hyviä ahdistukseen mutta jos kokeiltaisiin näitä uusia!!! miksi niitä sitten tehdään jos niitä ei määrätä jos tarvii varmaan siksi että nämä uudet ihme lääkkeet ovat kymmen kertaa kalliimpia kuin esim bentsodiatsepiinit!!! Ihminen huutaa apua ja vastauksena saa vain kylmää kämmentä! jos lääkärit ja psykiatrit luetta tämän niin ymmärtäkää että kaikilla ei ole masennus jonka lääkityksessä olemme MAILMAN KÄRKIPÄÄSSÄ!!!

10

628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oma kokemus

      Niin no bentsoja nyt ei päälääkkeenä masennuksessa käytetäkään, vaan tarvittaessa jos on poikkeuksellisen paha olla.

      Itse sain Diapamit käyttöön kun menin terveyskeskuslääkärille ja perusteellisen selkeästi kerroin kärsiväni ahdistuksesta ja rauhattomuudesta. Tämä tosin tapahtui aikoinaan Helsingin alueella, mutta eiköhän Oulustakin löydy lääkäreitä jotka ymmärtävät.

      Pitää vain olla jämäkkä ja perustella tarpeensa hyvin.

    • Oma kokemus

      Niin ja pieni lisäys tähän kun nyt huomasin tämän olevan päihteet palstalla, niin eikö tällaisia asioita kannattaisi ennemmin kysellä mielenterveys palstalta?

      • APUA TARVITSEVA

        Olet oikeassa väärällä palstalla ollaaan ja haluan painottaa ettei minua masenna mikään vaan ahdistaa ja on rauhaton olo! muuten olen kyllä elämäniloa täynnä mutta lääkärit ei sitä ymmärrä ainakaan täällä päin kele!!!


    • Paras.-

      Keino on hankkiutua lopullisesti eroon niistä lääkehöyryistä,se on ainut toimiva tapa,kaikenlaisten mömmöjen naamaanveto ei auta asiaa yhtään.

    • Oma kokemus

      Kyllä Bentsodiatsepaamit auttavat ainakin ahdistuksen ja jännityksen poistamiseen. Masennuslääkkeiden tehosta en mene takuuseen.

    • vicious

      On totta että bentsot auttavat ahdistukseen. Ongelma tosin on, että niitä alkaa nappailemaan yhtä mitää joka tilanteessa eikä ilman voi olla. Alkaa muuten ahdistamaan enemmän kuin koskaan. Ei niitä kuitenkaan voi ikuisesti ottaa. Parempi olisi kuin oppisi elämään ilman.

    • Sanoisin näin

      Musta se on vähän yksilöliistä sopiiko bentsot jollekkin vai ei.
      Niistä ei saa olla riippuvainen, et saa tarvita niitä liikaa etkä tekosyiden verukkeilla.
      Toiset koukuttuu bentsoihin.. toiset ei ollenkaan. Toisille sopii ja toisille ei, se on fakta.

      • On totta että niihin jää pahasti koukkuun ja jopa vieroitus hitaastikkin on todella vaikeaa jos on pitkään syönyt. Toipuminen vieroituksen jälkeenkin on vaikeaa aikaa ainakin vuosi. Mutta sekin on todella yksilökohtaista.


    • Aarniometsä

      Oma mielipide, että lyhytaikaiseen taikka hetkelliseen ahdistus- ja paniikkikohtaukseen hyvä apu, mutta pidempiä ajanjaksoja käytettynä haitallisia varsinkin psyykkisesti ja vieroitusoireet ovat todella tuskallisia ahdistuksen vuoksi, joka maksimoituu ensin bentsodiapsepiineja käytettyä ja niiden äkilliseen lopetukseen, jolloin turvaa ei saa enää lääkkeestä. Jollain sopii nopeampikin lopetus, toiset tarvitsevat pidemmän ajan vieroitukseen.

      • Sanax

        Nämä riippuvuus aspektit kannattaa todellakin ottaa ihan aikuisten oikeina juttuina. Itsellä 20v. xanoria aikanaan pahimmillaan 6mg päivässä. Ei vielä edes mikään älytön määrä. Yhä edelleen tasapainoittelua 1mg-1.5mg/day. Mitään ahdistusta ja paniikkihäiriötä poistavaa vaikutusta ei enää ole. Koko määrä menee elimistön vaatimaan minimi tarpeeseen. Puolen millinkin pois heittäminen aiheuttaa aivan pirulliset fyysiset reflat. Psyykisesti tilanne on on hallinnassa muulla lääkityksellä. Olenko sitten menossa ojasta allikkoon...???? Pieni määrä esim. Diapamia, tarvittavana on ihan OK! joku 5-10mg ajoittain ei koukuta ketään toleranssi kasvaa vaan säännollisellä käytöllä annosta koko ajan nostaen. Joka tapauksessa kannattaa tarvittavaankin käyttöön lähteä pitkävaikutteisilla bentsoilla. Nämä nopean nousun voimakkaat ja lyhyet ovat olleet monelle elämän suurin virhe...!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe