Marsa Alam

Hemppa79

Olin viikon Marsa Alamissa. Todella tylsä paikka. Sopii sellaiselle matkaajalle, joka viihtyy altaalla ja ottaa aurinkoa. Shoppailumahdollisuuksia ei ollut. HIntataso erittäin korkea.
Korallit oli ok.

18

2112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turisti.

      Mitä tarkoittaa "korkea hintataso"?

      Muuten kuvauksesi perusteella tuntuu hyvältä paikalta. Saa kunnolla rentoutua. Ei kai ryssiä?

      • -.-

        No ehkä silti halvempaa kuin suomessa ja mitäs ne venäläiset haittaa


    • Hemppa79

      Ei ollut venäläisiä ainakaan meidän hotellisaa. Pääosin saksalaisia ja etelä-eurooppalaisia. Ja kuten sanoin , sopii rentoutujalle joka viihtyy altaalla ja auringossa. Korkealla hintatasolla tarkoitan sitä, että esim. taksi, juomat, ruuat ja kaikki oli todella kallista muuhun maan hintatason nähden. Hotellien yhteydessä olevissa kaupoissa hinnat jonkin verran tingittävissä , mutta ei paljonkaan koska kilpailua ei ollut. Lähin kaupunki on 70 km päässä.

    • zwei3

      Onneksi en varannut matkaa marsa Marsa Alamiin vaikka lähellä se oli.Minkälaiset kulkuyhteydet sieltä on Hurghadaan jos sieltäkäsin tekisi päivämatkan Marsaan katsomassa miltä se paikka näyttää?

      • egyptin matkaaja

        hurghadasta bussilla sinnne matkaan kannattaa vararta kaksi päivää itse kävin siellä vuokra autolla matka kesti suuntaansa 3,5 tuntia pari pysähdystä tosin ja itse marsa alamin kaupunki on aito egyptiläinen turiteja ei nähty kuin kolme tyyppiä tosin aivan mahtavia ruokapaikkoja siellä oli ja edullisia siellä myös yövyimme vuokra asunnossa.ehdottomasti kannattaa vuokrata auto hinta oli kuusi sataa puntaa ilmastoitu auto joka oli myös uusi. muista ottaa kopio passi mukaan ne kysyvät sitä matkalla.
        j


      • reiska299
        egyptin matkaaja kirjoitti:

        hurghadasta bussilla sinnne matkaan kannattaa vararta kaksi päivää itse kävin siellä vuokra autolla matka kesti suuntaansa 3,5 tuntia pari pysähdystä tosin ja itse marsa alamin kaupunki on aito egyptiläinen turiteja ei nähty kuin kolme tyyppiä tosin aivan mahtavia ruokapaikkoja siellä oli ja edullisia siellä myös yövyimme vuokra asunnossa.ehdottomasti kannattaa vuokrata auto hinta oli kuusi sataa puntaa ilmastoitu auto joka oli myös uusi. muista ottaa kopio passi mukaan ne kysyvät sitä matkalla.
        j

        Egyptin matkaaja, on kyllä joko täysin vajakki tai todellinen hinaaja rainbow boy hintti, kuka oikeasti voi olla niin vajakki joka on muka käynyt lomalla egyptissä, väittää että MARSA ALAM ON AITOA EGPYTIÄ !

        Etkö sä vajakki näe jo matkaopaslehdistä että sinne myydään pakettimatkoja !!! Miten siellä ei sillo näkyisi turisteja ?


    • zwei3

      Vai on Marsa Alam aito Egyptiläinen kaupunki jossa ei näy paljon turisteja..? En ole käynyt joten niin voi ollakin mutta minulla on se käsitys ollut että se juuri on vaan lähinnä turisteille tarkoitettu lomakylä

    • jantturainen

      Marsa Alam ei ole aito kaupunki, vaan turistikylä. Lähinnä pelkkää hotellialuetta . Lähin kaupunki on Quseir (miten lie kirjoitetaan) ja sinne noin 70 km matkaa kuten Hemppa79 kertoikin. Matkaa Hurghadaan on noin 250 km. Mutta mitään sellaista ei Marsa Alamissa ole, mitä ei olisi Hurghadassakin. Tai no pikkusen upeammat meranalaiset näkymät. Toisin sanoen pilaamatonta rantaa ja merta.

    • Julet

      Viikko oli kyllä maksimi minkä siellä viihtyy. Mitään nähtävyyksiähän ei ollut. Turistikylä , hinnat Suomen tasoa.

    • Kyllähän paikan luonne tulee hyvin esiin kohdekuvauksesta. Miten se saattoi olla sinulle tuollainen yllätys?

      Hurghadassa oltiin muutama vuosi sitten, maaliskuussa mennään Marsa Alamiin.
      Enpä hirveästi innostunut Hurghadan ostosmahdollisuuksista. Ostettiin "pakolliset" hajuvedet ja papurykset ja siellä ovat edelleen kaapissa käyttömättöminä.

    • Hemppa79

      Kerroinpahan vaan omat kokemukseni. Samapa niille ostoksille, nähtävää oli vaan oma hotelli.Olis sitä mielellään käynyt edes jossain terassilla muualla kun omassa hotellissa.

      • reiska299

        Hemppa79, niin sehän ei ole oma valinta meneekö sinne terassile :D

        Äijä voivottelee tuollaista kantaako sinne sut olis pitänyt


    • dsdg

      ollaan oltu jo viikko ja hyvin edelleen viihdytään. tultiin hakemaan juurikin lomailua ja löhöilyä, eli meiän hotellin monet terassit kelpaa just hyvin siihen. ja on erittäin hyvää palvelua!

      • Aurinkoinen

        Missä hotelleissa olette olleet kyseisessä paikassa?


      • jjijnuh
        Aurinkoinen kirjoitti:

        Missä hotelleissa olette olleet kyseisessä paikassa?

        Finnmatkat on myynyt Marsa Alamina koko matkaa El Quseirista Marsa Alamiin eli 150 km:n matkan rannikkoa. Marsa Alam on hyvin pieni paikallinen kylä ja suurin osa turisteista asuu port Ghalibin läheisyydessä, jossa on myös lentokenttä) kahden mainitun kaupungin välissä. Eli ei kannata puhua Marsa Alamista jos asuu vaikka El Quseirin läheisyydessä. Koko rannikko on täynnä isoja turistiresortteja.


    • resta

      Resta Grand Resorttia voin suositella oikein lämpimästi, jos nyt siis ihan rentoutumista kaipaa. Hotellialue oli suuri ja kaikki palvelu pelasi loistavasti!

    • Olimme viikon Port Ghalibissa marraskuussa 2012. Meille paikka kävi mainiosti. Ilmat olivat juuri sopivat, 30 päivisin ja iltaisin laski 20 paikkeille. Päivät olivat aurinkoisia ja välillä oli pientä vilvoittavaa tuulenhenkäystä. Teimme päivän snorklausmatkan merelle ja snorklasimme myös laiturin tuntumassa. Toinen retki suuntautui aavikolle, piti sisällään kamelilla ratsastusta ja mönkijällä ajelua ja paikallista ruokaa ja ohjelmaa. Melko jännittävä oli paluumatka aavikolta takaisin ihan pimeässä, kun ajoreittejä ei voi siellä kutsua teiksi. Hotelli (Intercontinental) oli erittäin tasokas ja aamiaiset ja illallisetkin monipuolisia. Huone oli erittäin miellyttävä ja terassilta aukeava maisema kaunis. Iltaisin kävimme yksillä hotellin baarissa, josta oli avoin näkymä valaistuun suolalaguuniin. Koko alue oli siisti ja turvallisen tuntuinen. Palvelu oli loistavaa ja monipuolista: hieronnoista manikyyreihin ja kampaamopalveluihin. Viikkoon mahtui sopivasti tekemistä ja sopivasti rentoja hetkiä altaalla ja rannalla. Shoppailuun emme haluakaan lomaamme käyttää. ja lentokentälle oli vain n 10 minuutin matka. Joskus takaisin - ehdottomasti!

    • Minäkin oli Hawaijilla vuonna 1982.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe