AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Viri-ja vara

9 Vastausta 414 Lukukertaa
Onko kukaan saanut varaosia ko yrityksestä? Olen tilannut ja maksanut varaosat jo viikkoja sitten, minkäänlaista vastausta kyselyihin ei saa, ei sähköpostilla eikä puhelimella. Ainoastaan rahat on otettu sujuvasti vastaan, jos muilla on samoja kokemuksia, ei sieltä kannata tilata mitään.
tilasin sieltä 70cc pytyn vuosisitten ja ei mitään kuulunu niin yritin soittaa eivät vastanneet ja sitä ei sit vieläkään oo näkyny
Olen tilannut kaksi kertaa ja nyt olen sitä mieltä etten tilaa koskaan enää mitään sieltä!!
Ensimmäisellä kerralla kesti melkein 2 kk toimittaa osat ja toisella kerralla yli 3 viikkoa.
Ja oli vaikea saada yhteyttä koko lafkaan että mikä kestää.
Jep, onneksi ei ole suuresta summasta mun kohdalla mutta ei voi mitenkään suositella tuota firmaa. Ja kun tuotteet pitää maksaa etukäteen! Sahaavat oksaa altaan tuolla tavalla...
Itse tilasin samalta yrittäjältä jo vuonna 1997 mopon osa. Sama herra alalla edelleen uudella firmalla. Eipä ole vieläkään tullut suzukin sylinterisarjaa minulle. Alussa soitin kolmekin kertaa ja aina luvattiin, että seuraavassa kuormassa on tilaamani osat. Ehti mennä mopoikä minulla ohi sitä odotellessa.
Olen täysin eri mieltä, ja nähtävästi kaikkien kanssa! Tilasin ViriJaVarasta osia 2.11-2011 ja ne oli jo postissa 7.11! Sitä ennen olin kysynyt meilillä, esim. sopivista kytkinjousista, ja vastaus tuli lähes heti.
Asun PK-seudulla, joten en mielelläni tilaa netistä, mutta kun niitä Solifer XTR50 Export osia ei juurikaan tahdo viistä vähistä putiikeista löytyä. MopoSportista haen ensisijaisesti, ja paikan päältä, mutta tästä lähin tilaan muut osat ViriJaVarasta! Hinnatkin tuntuvat olevan kohdallaan.
Alla näette ostokseni.

Tilauksien seuranta.

2011-11-02 04:19:20

Ennakkomaksu, tilisiirto
Avoin

Avoin (2011-11-02 04:19:20)

Tuote

100201 CDI 4+2 liitin AC Casoli Moto;
100151 Kytkinjousisarja 1500 rpm Keltainen;
100166 Sytytystulppa Iridium HIX-C7;
100088 Kromi Kahvat vasen + oikea;
100165 Suurtehopuola 31000 V.;
Yhteensä
61.50 €
minä tilasin viime vuonna 2 kertaa ja osat tuli viikossa.ei ongelmia
Sehän siinä puljussa on ongelma kun eivät vastaa kyselyihin eivätkä ilmoita mitään toimitusajoista! Kaksi kuukautta olen odotellut tavaraa ja viimeksi pyysin lähettämään ne mitä on varastossa, eikä ole vastausta kuulunut. Vaikuttaa petokselta tuollainen toiminta.
Ite tilasin kyseisestä lafkasta osia viime lauantaina ja keskiviikkona oli jo perillä!
Itse tilannut 2 tai 3 kertaa ja aina sujunut moitteetta, osat tulleet viikon sisällä.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta