Niuvanniemi

Jannesetä

Pääseekö Niuvanniemen sairaala-alueen läpi kävelemään tai ajamaan autolla vai pitääkö se kiertää?

49

11118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jannesetä

      Tietääkö kukaan?

    • julkulasta

      Pääsee. Toki läpiajo autolla on liikennemerkein estetty, mutta kyllä alueella voi ulkoilla aivan vapaasti. Rakennuksissa on sitten tiukka kulunvalvonta. Alueella on asuntoja ja muita toimintoja, jotka eivät suoranaisesti liity sairaalan toimintaan.

    • En ymmärrä sinua

      Miksi sinne pitäisi mennä ajelemaan tai kävelemään?

      • tuijottelija

        No kahtelemmaan maesemia. Pussihoosut jalakaan ja tuijottelemmaan kyläraetille!


      • Anonyymi
        tuijottelija kirjoitti:

        No kahtelemmaan maesemia. Pussihoosut jalakaan ja tuijottelemmaan kyläraetille!

        Pohjanmaan juntti lähtee vähä kattelemaan maisemia


    • hitman codename 47

      Ei kannata mennä niuvannimen sairaalan lähelle siellä on herra 47 päässyt vapaaksi :O

      • Hra 47

        Kottaraiset jonoon ja mä alan raakkaan... ;)


    • Aitosavolainen Olli

      Niuvanniemi on kaunis alue.

      • JUMALAEIANNAARMOATEILLE

        Potilaat tekevät pihamaat kukkaistutukset laatotukset aitojen korjaukset maalaukset isojenkin patioden rakennelmat puunkaadot puuiden pilkkomiset jopa henkikunnan saunalle rantaan myös laatotukset sinne tekivät potilaat ne kaikki piha-kauneudet pitävät yllä työnjohto seuraa että ahkera pitää olla työn Ohjaajat näyttävät mitä pitää tehdä (he ovat inhmmillisiä ja ystävällisiä potilaita kohtaan)puutarhalla potilaita töissä kukkia kasvatellaan ja tomaatteja myös potilaat pitävät viihtyisänä työ paikkana ja sehän on paikan johdosta ja työn ohjaajista kiinnityöstä maksetaan kannustusrahaa 1.60-3.90e päivässä muutamatunti tai koko päivä kannustusraha on tässä ulkotyöt mukana tässä haravoinnit istutukset laatotukset rakennustyöt korjaustyöt puukaadot ym.ulkotyön tietyille pomoille on tärkeäää seurata jaksaako potilas pitää työ tahtia yllä potilailla on kova lääkitys jos väsyt jo huomattavat ne tietyt miespuoliset pomot "tietynlaisia Narsisteja kun ovat "
        inhimmillisyys ei näy edes ulospäin joistakin heistä.Hyvin vähän on ulkoilu lupa potilaita kun heitä pidetään liian pitkään huonokuntoisten osastoilla ja pikku hiljaa siirrrettään kuntoutus osastolle, ja jos puhut luotettavallekin potilaalle että aiot viedä asian Kuopion hallinto-Oikeuteen siirrosta jatko hoitoon Kotikaupunkiin niin menee vain hetki kun potilas siirretään huonokuntoisten osastolle ja pitkät valheelliset kirjaukset alkavat potilaan tilasta ja lääkityksiä lisätään syyttä,,annetaan valheellinen kuva potilaan tilasta "Tämä on sairasta hoitoa"kun viedään potilaan tilaan alaspäin "Ja vain yksi pomppiva pupu jussi yksi y-lääkäri tekeen sen Hallintola antaa määräykset:Tämä on Niuvan Systeemi kuinka monen ihmisen elämän he ovat tuhonnneet ja kaikki mahdollisuudet päästä siviliin evänneet ! NE ulkopuoliset ihmiset jotka ovat luoneet kuvan Niuvanniemen kertomusten pojalta > Ja nimen omaan Kriminaali potilaista kaikki ovat sairaita erittäin väkivaltaisia vaarallisia ja annetaan valheellista kuvaa eräistäkin potilaista
        TÄMÄ ei pidä paikkaansa mm.potilaan koko historiaa salataan jopa hoitavilta Psykiatreilta joten he kohtelevat kaikkia potilaita jotka ovat Krimi statuksella niinkuin Hallintola ja sen lääkärit kirjaavat Senkun vain lyökää tootuus pöytään niin täältä löytyy vastinetta ja yllinkyllin Teidän kirjauksille jotka ovat VALHEITA
        VALHEIDEN vain lisääntyessä.Psykiatri muistatko potilaan jonka kanssa keskustelit Kysyit missä olet käynyt armeijan olen Vekarajärvellä josta siirsivät Hamina RUK sissikomppaniaan ja sotakoira ohjaajaksi JÄRKYTYIT niin että pyysit sanomaan udelleen Ja-sanoi uudelleen kysyi mikä on sotilas arvosi Olen JKV SISSIKOMPANIA SOTAKOIRAKOULUTTAJA-MINULLA ON KORKEAMPI KOULUTUS kuin ALIKERSANTTILLA MUTTA EI KÄSKY VALTAA--Olit niin järkyttynyt että sanoit minä teen itse mielentila tutkimuksen mukana ollut vieras sanoi siitä ei ole hyötyä potilaalle ,mutta teen sen kuitenkin,olit selvästi vihainen kun sinua oli pettänyt Niuvan johto JA olit myös kirjannut samalla tyylillä kuin muutkin hoitavat Psyiatrit mutta sinä et lisännyt omiasi jotka olivat aina muilta Psykiatreilta kirjattu he suorastaa nuolivat Hallintolaa.MUISTAT POTILAAN.


    • hoitoon vaan

      Kulkeehan siellä liikenteen bussikin hakemassa ja tuomassa avohoidokkeja, siksi ei voi aina erottaa kuka on siellä hoidossa vai onko henkilökuntaa kun kaikkien käytöstavat ovat vähän niin kuin samanlaisia .. seura tekee kaltaisekseen on sanonta!!! Hoitsujen kerrostaloasunnotkin on sairaala alueella.

      • tbejab

        Ihan samanlaiset käytöstavat niillä on kuin muillakin bussimatkaajilla.


      • voihan vittu
        tbejab kirjoitti:

        Ihan samanlaiset käytöstavat niillä on kuin muillakin bussimatkaajilla.

        Kannattaa varoa tuota paikkaa, tiedä vaikka sinne vievät "hihasta", jos vähänkin epäilyttää joku


    • Lentäjän poika

      Mites lentäminen?

    • åöä8698

      Saako siellä kuvata?

      • OLLUTPAIKALLA

        EI saa ilman lupaa


      • PAIKKAONKAUHEAPOTILAILLE

        EI POTILAITA SAA KUVATA SEHÄN ON JO SELVÄKIN YKSITYSSUOOJAN TAKIA


    • hefiowefih

      Varohan ettei Jammu-setä tule ja pedofiilistele sinua....

    • iskäiskä

      Ne raiskaajat, pedofiilit ja murhaajat pitäisi lukita loppuiäkseen sinne vankimielisairaalaan!!! Harmi että meillä ei ole texasin oikeusjärjestelmää!

      • veevaan

        Ei ole mikään vankimielisairaala.
        Sairaala "Annes" turussa on suomen ainoa vankimielisairaala.


      • vankivanki
        veevaan kirjoitti:

        Ei ole mikään vankimielisairaala.
        Sairaala "Annes" turussa on suomen ainoa vankimielisairaala.

        Ihan vankimielisairaala se on. Siellä on rikoksentekijöitä eli vankeja!!


      • 7+12
        vankivanki kirjoitti:

        Ihan vankimielisairaala se on. Siellä on rikoksentekijöitä eli vankeja!!

        Niuva on oikeuspsykiatrinen sairaala, jonne syyntakeettomat toimitetaan hoitoon.
        "Vankimielisairaalaan" taas ihmiset toimitetaan suorittamaan vankeusrangaistusta.


      • vankivanki
        7+12 kirjoitti:

        Niuva on oikeuspsykiatrinen sairaala, jonne syyntakeettomat toimitetaan hoitoon.
        "Vankimielisairaalaan" taas ihmiset toimitetaan suorittamaan vankeusrangaistusta.

        Ei kun ne oikeuden päätöksellä tuomittu vankimielisairaalaan eli Niuvanniemeen. Rikoksentekijä=vanki


      • 18+7

      • vankivanki

      • Doctori
        vankivanki kirjoitti:

        Ei kun ne oikeuden päätöksellä tuomittu vankimielisairaalaan eli Niuvanniemeen. Rikoksentekijä=vanki

        ...yksinkertaiset ovat vankivank-nimimerkini mietteet; taidat olla syyntakeeton?...ota vaikka 5 Toilaxia ensiavuksi, niillä saat levollisen yön!


      • leponextappaamyös

        Älä tuomitse kun et tiedä asiat eivät ole niinkuin kirjoitat;HALLINTOLA ON NIUVAN KOMENTO KESKUS MIELIVALTAISTA TOUHUA HARRASTAVAT KUN KUKAAN EI PUUTU EDUKUNNAN OIKEUS AS.MIES LAKIMIEHET VALVIRA SUOJELEE VAIN OMIAAN ELI LÄÄKÄREITÄ EI POTILAITA EIKÄ KAIKKI EDES KRIMI POTILAAT OLE SITÄ MITÄ IHMISET LUULEE EI KAIKKI RIKOKSET OLE MURHIA TAPPOJA MUTTA NIUVALLA ON PAKKO MIELLE SAADA PALJON POTILAITA "ELI RAHAA"ROMANIT OVAT VIISAITA HE SANOVAT EI MYÖ MENNÄ NIUVAAN MYÖ MENNÄÄN VANKILAA HE TIETÄVÄN NIUVAN MIELIVALTAISEN HOITO SYSTEEMIN "SE ON HENKINEN ALITUS "POTILAS ALISTETAAN HÄNNYSTELIJÖIDEN JA MIELENVIKAISTEN PSYKIATRIEN AVULLA NIIN ALAKYNTEEN ETTÄ SIELTÄ ON VAIKEA NOUSTA.
        LEPONEX LÄÄKITYS ON JUMALAINEN KEKSINTÖ JOTA KÄYTETTÄÄN HULVATTOMASTI POTILAISIIN professori jari tiihonen Kuopiosta ylistää maasta taivaaseen vaarallista leponexiä ja ympäri Suomea PSYK/OS psykiatrit istuvat huoneessaan pöydällä useita leponex kyniä joista he saavat trappattia suuret summat kun määräävät potilaille leponexia.


      • YliH.FannyKarski

        Turpa kiinni, tai joudut kellariin hakattavaksi.


      • Anonyymi
        vankivanki kirjoitti:

        Ei noissa mitään sanota, että Niuvanniemi EI olisi vankimielisairaala. Kyllä ne vankeja on niin kun esim. se Jammu-setä oli!!

        Älä ole nolo. Niuva ei ole vankimielisairaala. Sinne joutuvat ihmiset joilla vakavie mt ongelmia eikä tajua mitä ovat tehneet


    • expotilas

      Niuvassa ei ole yhtään avohoitopotilasta. Kaikki ovat tahdosta riippumattomassa sairaalahoidossa. Itse olin aikanaan nuoriso-osastolla vähän yli vuoden. Oli ihan vapaa paikka kunhan sai luottamusta, lomille pääsi joka viikonloppu kun samassa kaupungissa asuin ja alue oli tosi kaunis! Kannatan ulkoilua siellä, mutta varokaa vapaakävelijöitä jotka näyttävät välillä zombeilta...

      • 3+14

        Tietenkään Niuvassa ei ole yhtään avohoitopotilasta. Avohoitopotilaat asuvat omassa kodissaan. Jos potilas on sairaalahoidossa, ei hän silloin ole avohoitopotilas.


    • ihmettelenvaan

      Missä ne potilaat liikkuvat? Ovatko vapaana vai aidan takana? Saako niitä puhutella tai antaa ruokaa? Onko säännöt samat kuin Uhrilampaissa?

    • dani:

      Kävelin kerran sairaala-alueen läpi ja perääni lähti yksi potilas, joka seurasi minua jonkin aikaa. Niitä potilaita pyöri siinä pihalla muitakin, enkä nähnyt ainoatakaan hoitajaa. Säikähdin niin paljon, että toista kertaa en ole läpi kävellyt.

    • Niuva2012
    • punahilkka ja susi

      Sekoja koko sakki. Toivottavasti pysyvät lopun ikäänsä lukkojen takana. Me ainakin pelätään, että meidän tuttu vapautuu. Taas alkaa piilosilla olo.

    • ne lääkkeet, ne lääk

      Hyvä että olet tullut tänne Suomi24:lle, täällä on helppo olla piilossa

      • kääk.lääkkeet

        parhaiten piiloutuu suureen ihmismassaan kunhan ei pukeudu huomiota herättävästi.


    • työmiesmies

      vieläkö on toivo elsilä talossa.

      • Anonyymi

        Entä Kunkku ?


    • Tana-Kele

      Päästävät väkivalta ym. potilaita "vapaa"-kävelylle, ja vielä monenkin karkaamisen jälkeen. Häkkiin vaan kaikki!

      • Menkää_itseenne

        Aika asiattomasti ja kenen, minkä tahansa ihmisarvoa loukkaavasti sanottu.


      • kyttälandiasuomi

        mene sinä vaan sinne häkkiin valkotakkien kumartelija


    • Velmukki

      Onkoha ulkopuolisella mahdollosta saada kierrosta sairaalassa kiinnostais nähdä vähän sen paikan toimintaa

      • Hoitsupa

        Antakaahan nyt hoidettavien ja henkilökunnan olla rauhassa. Uteliaisuutenne on todella sivistymättömän ihmisen puhetta. Mitenhän on, voisiko sinun kotiisi tulla vähän kierrokselle. "Kiinnostais vähän nähdä senkin paikan toimintaa". Jos keskihoitoaika on n. 8 vuotta, kuten sairaalan sivuilta voi lukea, mitäpä luulet, ehtiikö paikasta tulla jo joillekin jopa kuin koti. Et varmasti itsekään haluaisi, että sinua tultaisi pällistelemään, jos olisit hoidossa. Olkaamme ihmisiä ihmisille. Myös rikoksen tehneet ansaitsevat ihmisarvon, eikä uteliaiden ihmisten katseita. Ihan vaan kohdellaan ihmisinä.


      • Jokaisella_on_ihmisarvo

        Samaa mieltä kanssasi.


    • psykiatrianalasajo

      ihmisten kidutusta tuo on

    • järkyttäväämielivaltaa

      Kyllä saa ajaa niuvan ohi kulkevaa tietä ja uskaltaakin ihmiset jotka eivät tiedä kirjoittavat kuvitelmia totuushan on että useat hoidettavat ovat niin leponex-lääke kyllästettyjä etteivät pysty edes ajattelemaan ovat osastoilla tai häkkipiha ulkoilussa joinakin päivinä hoitajat eivät viitsi viedä potilaita ulos ja kukaan ei kontroloi heidän mielivaltaa se on niuvan tapa toimia jos
      teidän perheessä on huume tai mielen terveys ongelmaa niin älkää misssään mimessä vaatiko
      hoitoa niuvanniemeen se on ihmisten tuho ei kohtuu lääkitystä ei terapiaan vaan rankka lääkitys ja 99 %potilaiaista vääristelevät potilaan historia tietoja vain yksi syy on siihen sairaala
      saa suuret summat rahaa per potilas minun hallussa on yksi Mieletila tutkimus tulette hämmästymään kuinka rikollista touhua sisadistisetellä tehdään potilaat ovattäysin arvottomia ja kun henkilökunnassa on osa jotka käyttävät mielivaltaa eli sadisteja johto ei puutu mitä mielivaltaa hyvin useat hoitajat tekevät istuvat pitkät ajat hoitajien kahvi huoneissa mielummin kun olisivat keskustelemassa POTILAIDEN KANSSA ei kukkaan velvoita joto porras on täysin potilas vastaisia hekin, varokaa muuten niuvaan joutumista jos on parempia
      vaihtoehtoja tervehtymisen kannalta sieltä ei parannusta tule päin vastoin ja jumala ei auta.

    • Anonyymi

      Ei pääse. On yksityisaluetta. Kai olet lukutaitoinen, Tien viitassa lukee selvällä suomen kielellä, Asiattomilta pääsy sairaala- alueelle kielletty.
      Kiellettyä on myös kuvaaminen.
      Ota huomioon myös,ettei kaikki hoidokit ole murhaajia,raiskaajia,vaan koulukiusattu ja pahoinpidelty nuori on joutunut masennuksen takia hoitoon,joka yrittää selvitä Traumoista et voisi aloittaa normaalin elämän sairaalan ulkopuolella.
      Niin monen nuoren elämä on koulumaailma pilanut. Kiusaajat saa jatkaa elämää. On se vaan niin väärin. Kiusattu ja pahoinpidelty joutuu kärsimään ties kuinka pitkään.
      Raskasta on monen vanhemman rooli,kuin näkee miten lapsi,tai nuori kärsii..yrittäen etsiä sitä elämän polkua,minkä pahoipiteliät ovat silpponeet.

      • Anonyymi

        Sisään kyllä pääsee mutta ei ulos.

        Nimim. Kokemusta on


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      784
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe