AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

Mummonmökin kuisti lämpöiseksi

5 Vastausta 98 Lukukertaa
Saisi tehtyä sähköisen wc:een sinne ja kaappitilaa hieman lisää.Ulkopuoli lauta+rima ja 2x4" lankut ja paneli.Lattiassa 2x5" lankut+laudat.Millainen olis edullinen ja ok eristys seiniin ja lattiaan?Muovia en laittaisi mihinkään mieluusti!Samalla voisi laittaa varauksen oikealle pas..pytylle,jos haluaa pullokaivon laitella aikanaan.
Kutteripuru, voimapaperi. Kandee välttää näitä nykyajan kotkotuksia vanhojen pytinkien kanssa, niitten kanssa värkätessä sulla muutaman vuoden päästä homeinen ja mätä kuisti.

Meinaat kuitenkin laitta sen lämpimäksi jollain sähköpatterilla, että mukavampi kyykkiä. Olet aloittanut väärästä päästä laittamalla pytyn, ois pitänyt lähteä just tästä kylmän tilan muutttamisesta lämpimäksi ja käyttötarkoituksen muuttaminen. Se ensiksikin vaatii rakennusluvan..............
Säilyttäisin kyllä kuisin kuistina, harkitse ennemmin jatkoa tai lisäsiipeä nykyiseen lämpimään osaan.
Lupia ei tarvitse tuolla korvessa,kun ei ole torpasta tietoja muuta kuin tontin kuvassa näkyy rakennusten paikat.Eihän korpeen kukaan eksy tarkistelemaan.Eli on aina ollut lämpöeristettyä tilaa.Mikäli joskus myyn paikan rakennus on kuitenkin siinä tapauksessa asumiskelvoton.Mikähän villa olis ok seiniin(muissa seinissä purua) ja mikä paras moiseen höyrysuluksi?Tarkoitus olisi saada asua 10v noin siellä ja sitten olisi jo haukkunut hintansa.Lisäsiiven rakentaminen tulisi oman käsityksen mukaan reilusti kalliimmaksi(luvatkin).Voisihan tuo jäädä saunomispaikaksi aikanaan(kunhan en tekisi vaikka muovilla homekasaa).Kiitos teille vastanneille ja toivottavasti lisätietoja tulis!Ai niin lattian eristys? Se on nyt vain lankut ja laudat.
Lisäystä hieman kuisti on kivien päällä ja alla 20cm tuuletusrakoa,että lattia ei tulisi valua tai maata vasten...
Byxmaksissa on bitumi tuulensuojalevyä sitä ajattelin laitella seiniin ja toisel puolen kipsilevyä tai lastulevy puru väliin ja maalina öljymaalia ok?Lattia bropleema ois viel....Nakkaako purua ja samaa levyy alle?Villasukkia on eikä kande tehdä liika tiivistä.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta