AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / Silmäluomet

Silmäluomet

5 Vastausta 320 Lukukertaa
Olen 20 vuotias nuori nainen. Minulla on ollut silmäluomet aivan turvoksissa ja ne ovat punoitaneet. Ne ovat myös kuivat ja kirvelevät usein. Talvella tämä turvotus ja punoitus tuli minulle ekaa kertaa. En tiedä, mitä erilaista muka sitten olen tehnyt, että minulle tämä tuli, ja nyt sitä on jatkunut. Joskus on aikoja, kun ei ole mitään näitä oireita. Luomet ovat aivan normaalit. Mutta sitten taas tulee päiviä kun huomaan luomien turvonneen ja punoittaneen. Yleensä tämä tulee aina aamuisin ja turvotus ja punoitus jatkuu melkein koko päivän. Kävin asiasta lääkärissä talvella, mutta siellä sanottiin että pitää välttää liikaa rasvaamista ja pesemistä. Olen käyttänyt niin kauan kuin muistan saman merkkisiä meikkejä, meikinpoistoaineita ja rasvoja. Minulla on apteekista hankittu silmänympärys voide nimeltä Avene Soothing eye contour cream. Sitä olen käyttänyt keväästä asti melkein joka aamu ja ilta. Tätä minulle neuvottiin laittamaan kun apteekissa kävin. Mutta kun silmät ovat turvoksissa, niin ei minun tee mieli niihin mitään tunkea. Tuntuu että ne vaan pahenee. Olen sitten saanut turvotusta laskemaan kylmällä(kastellut pumpulin kylmään veteen ja pitänyt luomella 5-10min). Mutta punoitus ja kuivuus ei ole lähtenyt pois ei sitten millään keinolla. Ja tätä tulee jaksoittain, joskus kamala turvotus kestää monta päivää, joskus ei ole mitään. En voi edes astua ulos ovesta kun turvotus on niin kamala :( mikähän minua vaivaa...? Olen ajatellut silti vaihtaa tuotteita. Osaisiko joku suositella hyvää ripsiväriä ja meikinpoistoainetta? Entä kasvorasvaa? Jos tuotteiden vaihto ei auta, niin menen lääkärille. Kiitos jo etukäteen!
Huoh, eikö ketään osaa auttaa.. :/
Hmm.. Voin vastata vain sen verran, että minulla on atooppinen iho ja pahimpina aikoina minun silmäluomille ja silmän alle tulee turvotusta, ihottumaa ja iho kuivuu. Olen kokeillut kaikenmaailman rasvat. Ja nyt olen huomannut että tehokkain on sibacort ja niin hassulta kuin se kuulostaa niin vauvoille tarkoitettu natusan rasva.. Kehoitan kuitenkin menemään ihotautilääkärille.
Noi kortisonivoiteet pitää laittaa huolella, niitä ei saa mennä silmään yhtään...

Kuivat silmät, apteekista saa niihin sopivia kosteutustippoja.

Allergia tulee mieleen... jos pitäisit muutaman viikon taukoa meikeistä jne ja katsot tilanteen, jos se ei auta, niin onko sulla joku pyykinpesuaine, untuvatyyny, hometta tms kodissa, jolle reagoit? Onko vesinuhaa..?

Sitten vielä yksi, luomireunantulehdus, mulla on ollut sellainen ja se vaatii silmälääkärin arvion, ainakin minä pääsin nopeasti silmäpolille kun terveyskeskuslääkäri teki lähetteen...
Okei. Itsekin kävin tänään apteekissa ja kokeilen eri tuotteita. Nyt jo helpottaa, mutta jos pahentuu niin menen kyllä lääkärille. Pitääpäs tsekata toi sun suosittelema tuote. kiitos :)
kiitos avusta.)
 /   /  /  /  / Silmäluomet
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta