Chihuahua kennelit Virossa?

chichihuahua-83

Kokemuksia Viron chihu kenneleistä, onko toiminta minkälaista? Voiko luottaa että koira on mitä luvataan ja että paperit on aitoja? Miten tavallinen pulliainen edes tietää, minkä näköinen sen rekisteröintitodistuksen pitäisi olla?? Yhden kennelin kasvattajan mukaan heillä on Suomen puolella jo monta koiraa, Techichi Maya kennel, tunnistaako joku?

T. Chihusta haaveleva, mutta rekisteröitynä..

18

6074

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Chihu 3.11

      Heippa!

      Minulla on koira kyseisestä kennelistä. Hyvin on kaikki mennyt. Kennelin edustaja toi minulle koiran Helsinkiin laivaterminaaliin. Sain koiran mukana eestin kennelliiton rekkarit,joiden avulla tilasin export pedigreen eestin kennelliitosta ja muutin sitten koiran Suomen rekkariin. Koiran tuoja antoi suullisesti selvät hoito-ohjeetkin englanniksi,vaikka rotu onkin minulle ennalta tuttu. Myös koiralle tuttua ruokaa sain pussillisen mukaan. Kaikki rokotukset ym. olivat ok.

      • chichihuahua83

        Kiitos paljon vastauksesta! :))


    • uteliaalle

      Chihu 3.11

      Miten tilasit kyseiset paperit?
      Kerro toimintamenettely?

    • Chihu 3.11.

      Maksoin Viron kennelliiton tilille export pedigreen maksun ja lähetin ekl:n paperit kuitin kera Viron kennelliittoon. Rekkareihin merkkasin omistajan kohdalle omat tietoni, mutta laitoin vielä liitteeksikin yhteystietoni. En enää muista laitoinko myös mukaan palautuskuoren, josta postimaksu maksettu vai maksoinko postimaksun pedigreen yhteydessä. Viron kennelliiton yhteystiedoista löydät kyllä sähköpostiosoitteen, josta voit vielä varmistaakin ajantasaiset ohjeet.

    • chihu2012

      tietääkö kukaan virosta kasvattajaa Ulle tölpt Kennel Smurff 's dog? Suomessa on kahdessa kennellissä häneltä chihuahua koirat. Onko luotettava??

      • Paulen family

        Meillä on 3 vuotias koira paulen familyltä ja 1kk sitten tuli samalta kasvattajalta pentu. Vanhemmankanssa käyty näyttelyissäkin hyvin arvosanoin. Tosi mukava kasvattaja ja kasvattajan tuki säilyy koko koiran eliniän.


      • toisenlainenkokemus

        Ja ei muuten säily. Koiran ostamisen jälkeen minulla heräsi koirasta huoli ja kasvattajaa se ei kiinnostanut vaan tiuskaisi takaisin jotain tyyliin, että ei ole aikaa tämmösille jutuille. Kyse oli kuitenkin koiran terveydestä!


      • hienokoira

        Ainakin Techichi Maya Kennelistä sai hyvää palvelua. Hieno urospentu ostettiin, nyt puolitoistavuotias jo ja ollut terve ja hyväluontoinen. Kasvattaja antoi ohjeet kirjallisena, samoin mukana tuli passi. Hän myös soitti parin viikon kuluttua, että miten on mennyt. Suosittelen.


      • Koiruli80

        Tää kennel smurff's dog ainakin kusettaa ihmisiä. Sovittiin koiran kaupat. Ajettiin 300km helsinkiin niin ei kulma päässyt laivaan. Sit sovittiin uusi päivä viikon päästä että haen koiran Helsingistä niin oli jo myynyt sen eteenpäin. Yritti tarjota toista koiraa mutta sanoin että ostan koirani joltain luotettavalta ihmiseltä.


      • estonia

        Tän takia menisin itse hakemaan jos päädyn virosta ostamaan. Samalla ehkä olisi mahdollista nähdä emä ja olot.


    • Nipsu12

      Varasin urospennun Techichi Maya-kennelistä, pentu oli Helsingissä. Kävimme katsomassa pentua ja sovimme kasvattajan kanssa, että tulemme hakemaan pennun n. 2 viikon kuluttua. Tämä sopi kasvattajalle hyvin, sovimme luovutusajan ja aloimme hankkia varusteita valmiiksi tulevaa perheenjäsentä varten. Noin viikko ennen sovittua luovutusta kasvattaja laittoi sähköpostiviestin, että meille varattu pentu oli myyty toiselle perheelle. Perhe oli käynyt katsomassa pentuja ja meidän varaamamme pentu oli myyty perheen lapselle syntymäpäivälahjaksi. Yritin, että hän peruisi kaupat, koska pentu oli varattu meille, mutta hän ei aikonut tehdä niin.

      Otimme pennun suomalaiselta kasvattajalta ja pentu on rekisteröity Suomeen. En voisi tällä hetkellä olla tyytyväisempi, että tilanne loppujen lopuksi meni näin. Nyt kun meillä on terve urospentu, en voi olla olla miettimättä, oliko virolaisen kasvattajan pentu terve. Pentu ei leikkinyt, vaan meni suoraan petiinsä nukkumaan perimmäiseen nurkkaan. Virolainen kasvattaja suositteli, että 16 viikon ikäistä pentua ei vietäisi vielä ulos ainakaan 2 kuukauteen. Minulla ei aiemmin ole koiraa ollut, joten ajattelin, että pentu on vain hieman arka. Nyt tosiaan olen huolissani pennun terveydestä. En voi omasta puolestani suositella kyseistä kenneliä ja kasvattajan toiminta oli minusta todella pöyristyttävää.

      • Saia Lehtinen

        Minulla on 2 chihuahuan koiraa. Pitkäkarvainen uros tuli meille Virosta. Se tuli Techichi Maya-Kennelistä. Meidän pikkuinen oli erittäin sosiaalinen ja reipäs. Olin onnellinen että pentu oli tottunut lapsiin koska otimme pennun kun mun lapsi oli vain 3 vuotta vanha. Pentu oli myös varattu meille ja saimme pennun 3 viikon kuluttua. Teimme varaussopimusken ja maksoin noin 300 euroa varausmaksuna:) Kun saimme pennun kennelistä se oli terveena. Mukaan tuli eläinlääkärin todistus ja takuu että pentu oli terveenä ja valmiina mennä uuteen kotiin:)Samassa kävin eläinlääkäriasemalla pennun tarkastamassa ja kaikki oli kunnossa. Tällä hetkellä koira on 2 vuotta vanha ja sen paino on vain 1600gr.
        Lisäksi saimme sopimuksen pennun kaupasta ja 5 vakuutuspäivää.


        Mun mielestä kasvattaja on vastuullinen ja ammattilainen. Voi olla että kasvattaja ei halunnut myydä pentua teille. Tietän että hän ei myy pentuja kaikille asiasta kiinnostuneille koska se ei ole turvallista pennulle. Myyjällä on oikeus peruuttaa kaupat jos ostaja ei ole sopivaa.


      • ÄläTuePimeääPentua

        Ei mitenkään ihmeellistä, sillä tää Techichi Maya- kennel tehtailee pentuja. Heillä on käytössä useampi kennelnimi. Myös jäljet johtaa venäjälle, missä pitäis olla maatila. Maatila onkin kerrostalo. :'D


    • tiedosta
    • Anonyymi

      Ei kai nyt Venäjälläkään ihan kaikki koirankasvattajat huijareita ole. Ihan samallalailla huijataan joka puolella.

    • Anonyymi

      Ostimme myös koiran Teichici Maya kennelistä ja kokemuksemme olivat erittäin positiiviset. Myyjä oli miellytävä, luotettava, asiallinen ja ammattimainen, kaikki tarvittavat paperit ja rokotukset olivat asianmukaisesti hoidettu ja saatavilla. Pentu vaikutti hyvin hoidetulta. Kaikki sujui erittäin hyvin, emmekä havainneet merkkejä mistään epäasiallisesta toiminnasta. Koira on nyt hieman yli puoli vuotias ja on terve, iloinen ja eloisa pentu, jolla on aivan mahtava luonne. Suosittelen lämpimästi.

      • Anonyymi

        Hei, puhuiko myyjä suomea?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei, puhuiko myyjä suomea?

        Ei, ranskaa, venäjää ja jonkin verran englantia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4894
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3217
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1365
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1196
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      868
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      63
      865
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      837
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe