AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Kolmas maailmansota: USA vs. Iran, Kiina ja Venäjä

Kolmas maailmansota: USA vs. Iran, Kiina ja Venäjä

40 Vastausta 1 405 Lukukertaa
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2058579/Russia-China-warn-America-Iran-nuclear-strike-tensions-rise.html

Kiina ja Venäjä varoittaa USA:ta. Tyypilliseen tapaansa USA ei välitä, hyökkää Iraniin vasallivaltionsa Israelin kanssa. Kiina ja Venäjä suuttuu lännelle, liittoutuu ja julistaa sodan länsimaille. Tästä alkaa (ydin)sota mikä tuhoaa koko maapallon ja hävittää ison osan ihmiskunnasta.
Israelin hallitus on nykyisin konservatiivisten nationalistien ja siionistien käsissä, apunaan äärijuutalainen uskonnollinen Shas-puolue, jonka ohjelmaan kuuluu mm. palestiinalaisten hävittäminen.

Ilmeisesti apokalypsiin uskovat, maailmanlopun sotaa ja messiaan tulemista odottavat kiihkouskovaiset vetelevät tällä hetkellä naruja Israelissa. Heitä ei maailmansota pelota, koska se on "Jahven tahto".

http://www.pmo.gov.il/PMOEng/Government/Panel/

http://fi.wikipedia.org/wiki/Likud

http://fi.wikipedia.org/wiki/Shas

http://en.wikipedia.org/wiki/Yisrael_Beiteinu
Yhdysvaltain ilmavoimat on syyskuusta lähtien saanut käyttöönsä uusia 15 000 kilon bunkkerinmurtajapommeja. Niitä on tilattu 8 kappaletta!

http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/report-u-s-air-force-receives-new-15-ton-bunker-buster-bombs-1.395920
Jos aikoo käyttää ydinpommeja ensi-iskuun, niin on hyvä olla varastossa edes jotain lähes saman teholuokan epäkäytännöllisiä jötkäleitä, että voi valehdella uskottavasti käyttäneensä tavannomaisia pommeja.
Samaa mieltä, MOAB tai FOABkaan ei paina noin paljoa ja teholuokka on huomattavasti kovempi, ei toki alaspäin suunnattaessa mutta kuitenkin...

Hieno mainostemppu jenkeiltä, mitä ton painosella pommilla oikeesti tekee?
Sota voi olla tulossa mutta tätä menoa se on varmasti totta jo 10 vuoden sisällä kun Irani rakentaa aseitaan koko ajan jotta voi iskeä Israeliin, Eurooppaan tai Usa:n sotilastukikohtiin lähi idässä..
Soppa on valmis kun Venäjä ja Kiina tukee Irania konfliktin alkaessa koska molemmat haluavat hallita Iranin öljyvaroja ja hyötyä Iranista asekaupoissa..

Kiina hyötyy myös sen että se voi samalla hyökätä Vietnamiin, Thaimaaseen ja Taiwaniin unohtamatta Nepalin täydellistä vaientamista sen aikana Kiinasta on poistunut suurin osa länsimaalaisista yrityksistä ja Kiinan omat tehtaat on muutettu puhtaasti sotakoneistoa varten ja sotatarvikkeiden valmistukseen silloin todellinen Kiina näyttää kasvonsa..

Japani kokee tilanteet todella uhkaavaksi ja rupeaa suunnittelemaan mahdollisesti jopa ydinaseen hankkimista..
En ymmärrä mistä asiasta pitöisi sotia?
Sota on huonoin ratkaisu pienillekkin erimielisyyksille. Tärkeämpää on, että voimme pitää maapallon kunnossa ja että voisimme elää sovussa vielä niin kauan kuin maapallo jaksaa pysyä ehjänä. Näitä ennustuksia on tulossa niin paljon, ettei tiedä pitäisikö mihinkään niistä uskoa. Toivon, ettei asia pahenisi ja sotaa ei tulisi. Se olisi kaiken loppu. Elämä menisi varmasti jokaiselta pilalle totaalisesti. Itselläni on läheisiä ihmisiä USA:ssa ja Venäjällä.
Sanompa minäkin sanasen. Kun kolmas maailmansota syttyy, (en sano jos) sen aloittaa USA ja israel. Kaksi maailman sotaisinta valtiotra. USA on sotinut ainakin lähimmät sata vuotta ja Israel koko olemassaolonsa ajan: Että se siitä !
Vaikka Israelilla ja Yhdysvalloilla on kristillis-imperialistinen sotilasyhteistyö, minä en usko, että ne rikkaat herrat uskaltavat aloittaa kolmannen maailmansodan. Perustelut ohessa.

Kolmannen maailmansodan aloittaminen tarkoittaisi ydinsotaa ja YK:n loppua. Sekä
Yhdysvallat että Israel ovat jo niin velkaisia valtiota, ettei herrat ala kalliisiin sotiin. Näin
ollen lännen imperialistit pyrkii yhteistyöhön rikkaiden arabien kanssa, jotta he voisivat riistää Lähi-idän kansoja ja öljyvaroja. Totta kai nämä asiat tunnetaan esimerkiksi Kiinassa ja Venäjälläkin, jotka aloittavat kesällä valuutta- ja kauppasodat. Sen jälkeen
ihmiskunnan on pakko luopua sielunlain perusteella pikkuhiljaa sekä rahasta että pahasta. YK on sivuseikka.
Venäjä ja Kiina on jo aloittanut vastakkain asettelun syyriassa ja se tulee pahenemaan vuosien aikana entisestään. Kun USA joutuu vähentämään joukkoja euroopassa se on todella ikävä meidän kannalta kun toveri Putin nousi juuri takaisin valtaan ja alkaa olemaan aika näyttää länsimaille esimerkkiä kuinka vahva Venäjä on eli Suomi tulee olemaan ensimmäisiä maita jotka joutuvat sotimaan III maailmansodan alku vaiheessa.

Häviö tarkoittaa sitä että Venäjä tekee meistä puskuri vyöhykkeen Natoa vastaan torjunta voitto taas mahdollistaa meidän liittymisen Natoon kun olemme ymmärtäneet faktat missä Suomi elää nykypäivänä.
varmaa riittää pelkkä kiina ei siihe tarvi sit venäjää ym, eiks kiinalla ole jotai sata kertaa suurempi armeija ku usalla?
jostai jenkki uutis sivulta luin et kiina voittas sodan ilman laukaustakaan pelkästään laittamalla raha hanat kiinni??
Nykypäivänä sotaa ei voiteta pelkällä mies ylivoimalla ja jos raha hanat laitettaisiin kiinni niin Kiina kärsisi itsekkin todella kovia taloudellisia tappioita välittömästi ja se samalla pakottaisi Usa:n tekemään kauppa ja velkaa muiden maiden kanssa jolloin Kiinan tuhoaminen olisi entistä huolettomampaa.

Kiinalla voi olla vaikka 500 miljoonaa kivääri miestä rannalla mutta minkä ne sille voi että ohjukset ja mattopommitukset tuhoavat Kiinan teollisuus kompleksit yksi kerrallaan aiheuttaen laajoja huolto ongelmia armeijalle joka taas heikentää taistelu moraalia ja lietsoo kapina henkeä.

Kiina tarvitsee todella paljon enemmän sota voimaa ja kalustoa jos se aikoo voittaa Yhdysvallat puhumattakaan että koko Nato olisi Kiinan kimpussa...

Ehkä tässä tarvittaisiin sitä Venäjää sitten?
"Kiina tarvitsee todella paljon enemmän sota voimaa ja kalustoa"

mut eihä tai muutkaan me edes tiedetä kiina sotakalustosta mitään!? pitää muistaa et usa on ainut maa joka tekeee telkkariohjelmii,mainoksii ja dokumentteja omista sotavoimistaan, mikään muu maa ei tee :D esm saksa on varmaan noin 50 vuotta edellä sotatekniikas edelleen kuten ennenkin ja japani varmaan myös nykyää kuin eri planeetalta, me ie vaan nähdä telkkariohjelmii,mainoksii yms niistä :D
No voi hyvää päivää...
Kyllä niitä mainoksia ja "telkkariohjelmii" on ihan joka maan kalustosta joka sitä kaupaksi haluaa saada.
Kiinan sotakalusto on edelleen sitä NL kopiota ja ylijäämää, muutama ex-NL prototyyppi kiillotettuna.
Ei käytännön tasolla minkänälaista tapaa siirtää joukkoja muutakuin kävelemällä.

Saksalla ja Japanilla on edelleen hyvin ankarat rajoitukset ko. alalla, joskin jonkun verran niille sallitaan joukkoja ja kehitystä, koska ovat USAn puolella enemmän tai vähemmän Venäjää/Kiinaa vastaan.
Älä sinä naurettava pikkuporvari unohda sitä, että myös Kiina on ydinasevaltio.
älä sinä naurettava kuksaaja aina oleta että olet oikeassa vaikka kiinassa on ydinaseita niin mitä sitten pommitus voidaan suorittaa ilman niitäkin ja kiinan vähäiset ydinaseet voidaan lamauttaa sabotaasi iskuilla jolloin täsmälliset pommitukset tuhoavat kiinan moraalin ja kääntää kansan omaa korruptio hallintoa vastaan..

Kiinan hallitus on riistänyt kiinan kansalaisia jo 40 luvulta saakka.. vuosina 1954-1975 Kiinan hallitus tappoi noin 70 miljoonaa omaa kansalaistaan mutta sehän oli vain osa kommunismin tuomaa ihanne maailmaa ja uuden ajan aatetta long live commies hahahah
Sota on kaikken turhin asia, luulisi että nykyisessä tilassaan ihmiskunta jo tajuaisi että sota on turhaa resurssien ja ihmishenkien tuhlausta. Ollaan olevinaan niin älykkäitä ja sivistyneitä ja silti tehdään asiat täysin päinvastoin.

Ja sotaa ei voiteta laittamalla rahahanat kiinni, se vasta sodan tuokin.
Esim. Japani hyökkäsi yhdysvaltoihin koska sillä ei enää ollut muuta menetettävää kiitos yhdysvaltojen julistaman kauppasaarron vuoksi.
Lisäksi valtiot eivät oikeen rahahanoja kiinni laita kun valtiot eivät hallinnoi rahaa vaan pankit. Ja pankit ovat yksityisiä ja raha menee sinne missä se tuottaa lisää rahaa.

Nurkkaan ajettu ihminen on vaarallinen ja arvaamaton, sekä yksilönä että yhteiskuntana.

Jos maailmaan tulee vielä se kolmas mailmansota on se selvä merkki ihmiskunnan täydellisestä epäonnistumisesta jälleen kerran. Siinä sodassa saakin sitten koko ihmiskunta kuolla pois kun ei osaa tällä planeetalla elää.
Voi hyvänen aika sekö olikin Usa:n vika kun Japani hyökkäsi Usa:n kimppuun?

Miksi ihmeessä Usa:n olisi pitänyt myydä öljyä Japanilaisille kun ne sotivat pitkin tyyntävaltamerta valloittaen ja raiskaten ja ryöstäen jokaisen valtion minkä pystyivät

http://historianet.fi/2-maailmansota/japanin-pahimmat-sotarikokset

No tämä todistaa kuinka kapea katseista porukkaa täällä on ja kaikesta pitää syyttää isoa ja parasta Ameriikkaa joka tilanteessa...
Tämä sinun paras Amerikkasi ,mitä se on: Valtio joka on sotinut ja ryästänyt heikompia koko olemassaolonsa ajan.Ainut maa joka on käyttänyt sodassa atomipommia,kasvinsuojelumyrkkyjä ym kiellettyjä menetelmiä. Joka edelleen kiduttaa vankejaan ym....ym.
Tämäkö on se paras valtio maailmassa ????
Jos sinne saadaan valtaan tämä "sotahullu" konservatiivi niin a``vot. Kaikki järjestyy taas. Hän sanoikin jossakin puheessaan "ennen seuraavaa sotaa" Tämähän on hyvä keino työttömyyden torjuntaan. Muutamia tuhansia tai kymmeniätuhansia nuoria miehiä multaan.Ne ovat pois työmarkkinoilta.Hyvä !
Yhdysvallat ei välitä, koska Israel hallitsee Yhdysvaltoja. On helppo lähettää muiden maiden sotilaat sotimaan omasta puolesta.

Tietopaketti:

http://www.youtube.com/watch?v=dp9F3XumYQA

Tämän vuoksi sotia luodaan ja ihmiset eivät herää niitä vastustamaan, koska heitä pidetään tietämättöminä tiedotusvälineiden toimesta. On olemassa vahvaa näyttöä juutalaisten roolista ensimmäisen, toisen ja kolmannen maailmansodan luomisessa.

Juutalaiset hallitsevat länsimaita kulisseista ja tyhmät kansalaiset eivät aavista asiaa, vaikka demokratiamme on lievästi sanottuna vinksallaan.

Rahajärjestelmä perustuu velkaan ja teatteri televisiossa antaa ymmärtää, että nämä velat voidaan maksaa, kun uutta rahaa syntyy ainoastaan, kun joku ottaa lainaa.

Monikulttuurisuus on toinen esimerkki, kuka on sen puolesta äänestänyt? Entäs sodat tai tämä viallinen rahajärjestelmä? Ei kukaan ja miksi valkoiset eivät saa omissa maissaan ajaa omaa etuaan joutumatta leimatuksi rasisteiksi tai natseiksi?

Kaikki johtuu mediasta ja juutalaiset hallitsevat mediaa hajoita ja hallitse taktiikalla. Tavoite on pitää kansalaiset toisten kurkuissa kiinni eri asioihin liittyen ja estää heitä kääntymästä korruptoitunutta nukkehallitustaan vastaan.
Lääkkeet muista ottaa lääkkeet hei äiti en ole ottanu pillereitä minä näen salaliittoja hui olen varmasti oikeassa....
jenkkilä on täysin riippuvainen kiinasta (kuten suurin osa maailmasta), eli kiina voittas sodan pelkästään sulkemalla rahahanan sinnepäin.. jostain jenkkisivustolta luin tollaisen

mut en usko muutenkaan et usa voittas edes kiinaa yksinään vaikka sotisivatkin, saati sit et siihen venäjä tunkis vielä apustaan maailman suurimalla ydinase arsenaalillaan
"jenkkilä on täysin riippuvainen kiinasta (kuten suurin osa maailmasta), eli kiina voittas sodan pelkästään sulkemalla rahahanan sinnepäin.. jostain jenkkisivustolta luin tollaisen"

Rahaa ei syödä ja velat voi jättää maksamatta.

"mut en usko muutenkaan et usa voittas edes kiinaa yksinään vaikka sotisivatkin, saati sit et siihen venäjä tunkis vielä apustaan maailman suurimalla ydinase arsenaalillaan"

Sinäkö uskot, että ydinsodan jälkeen(kin) on yhä elämää? Toivorikas sielu:-D
käytetyistä maksalaatikoista tekee folio hatun, ni iha saletisti selviää! varsinkin jos muistanu ostaa hernekeittopurkkeja ainski kymmenen, 42 tuumasen telkkarin aggregaatin, pari tuhatta dvd elokuvaa, playstationin ja xboxin.
99% amerikkalaisista on köyhiä ja vain prosentti rikkaita. Ennustan sinne sisällissotaa.
Mutta vain 1/6 USA:laisista näkee nälkää, joten enimmäkseen asiat ovat siellä helvetin hyvin verrattuna esim. Bangladeshiin. Sitä paitsi köyhillä ei ole aseita, eikä armeijaa, joten ne voidaan ampua saman tien, jos jotain yrittävät.
Paikan päällä käyneenä voin vakuuttaa, että 1/6 paikallisista ei näe ainakaan nälkää vaan ylipaino on suurin ongelma. USA:ssa ruoka on todella halpaa. Sen sijaan asunnottomuus ja syrjäytyminen on varmaan ongelma. Heillä ei ole samaa sosiaaliturvaverkkoa estämässä putoamista kuin meillä.
Sinulta on näemmä USA jäänyt näkemättä? Rikkaampi maa se on kuin Suomi.
Ei sinulla ole hyvää sotataktiikkaa.

Esimerkiksi Kuuban kommunistien sotataktiikka oli varastaa rikkailta aseita ja ruokaa.
Ei ihme, että Castron kannattajat tuhosivat amerikanherrat, imperialistit.
Tuhosivatko? USA:ssa on yli 300 miljoonaa asukasta ja maa on yhä varakas. Kuuba sen sijaan on köyhä ja maata vaivaa tavanomaiset kommunistimaan rajoitukset.
Kommunismin tulevaisuus Kuubassa ja eri valtioissa ei riipu vieläkään USA:n imperialisteista vaan sielunlaista.
No siitä sinun vessapaperistasi se nyt kaikista vähiten riippuu:-) Siitäkin huolimatta, että kommunistimaissa on yleensä huutava pula vessapaperista:-D
Maapallon kommunistit eivät ole kiinnostuneet amerikanherrojen imperialistisesta arvovallasta vaan demokratiasta ja sielunlaista.
Kommunistit ja demokratia ovat aina olleet kuin tuli ja vesi. Ne eivät koskaan kohtaa toisiaan.
Kaksijakoisen sielunlain perusteella herrojen arvovalta on todellisen demokratian vastakohta.
"Vallan kolmijakosi" on vain porvarillista eli epädemokraattista näperteyä.
Vallan kolmijaon perusteella on sielunlakisi järkevän lain vastakohta ja täyttä puppua.
Tuo on vain kristillisporvarillinen erehdys. Ha.
Ja tuo on vain möläytys silloin kun argumentit loppuu, ha.
Nyt sinä porvariskäppyrä unohdit pilkun väliltä..."silloin, kun"... HA!
He! Minähän arvasin, että sinulta löytyy oikeita asia-argumentteja kun vaan etsit. Ha!
 /   /  / Kolmas maailmansota: USA vs. Iran, Kiina ja Venäjä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta