"Ufouskonnollisuudesta"

Truth Seeker.

Jotkut vähättelevät ja leimaavat kaikkea ufoihin liittyvää "ufouskonnolliisuudeksi", vaikka kyse on yleensä yksinkertaisesti siitä, että ufojen olemassaoloon uskovat huomioivat omassa ajattelussaan ja maailmankatsomuksessan tosiasioita ufoihin liittyen. On tosiasia, että ufoaluksia on olemassa, joten rehellinen ja mieleltään avoin ei voi jättää ufoja huomiotta, vaikka olisi uskonnollishenkinenkin. Ufojen olemassaolon tunnustaminen johtaa luonnollisesti pohdintoihin siitä mistä ufot ovat peräisin ja moniin muihinkin kysymyksiin.

Tässä on aluksi muutama fakta ufoihin liittyen:1) Meriufoja (USOja) on kiistatta olemassa. Tämän asian todistavat mm. Venäjän ufoarkistojen tiedot (ks. Venäjä ja meriufot). Meriufoilmiö on hyvin laajalti tunnettu. 2) "Aurinkoihmeiksi" nimetyt ilmiöt ovat todellisuutta. Ilmiön alkuperää ei varmuudella tiedetä, mutta auringon näköinen objekti ei ole ollut ainakaan varsinainen aurinko. Ilmiön yhteydessä on tavattu yliluonnollisia korkeampien ulottuvuuksien olentoja ainakin kahdessa eri tapauksessa (Fatimassa vuonna 1918 ja Heroldsbachissa vuonna 1949)).Heillä on ollut uskonnollishenkistä sanomaa välitettävänään (muistaakseni molemmissa tapauksissa kontaktihenkilöinä olivat lapset). 3) Ainakin kymmenen astronauttia on kertonut ufohavainnoista, joita he ovat tehneet kuumatkoillaan. Tämä on aika vahva todiste ufojen olemassaolosta ja ufojen ja maanulkopuolisten olentojen läsnäolosta Kuussa.

Ufomassahavaintoja on tehty runsaasti, mutta enimmäkseen niistä vaietaan, mikä selittyy mm. psykologisella ja kollektiivisella pelolla.

Maapallon ihmiset ovat rakentaneet jonkinlaisia ufoluksia jo 1940- luvulta lähtien. Aluksista on olemassa valokuvia, mutta niiden lentokelpoisuudesta ei ole varmaa tietoa. Tuollaiset ufoalukset selittävät kuitenkin vain murto-osan ufohavainnoista.
Ufojen ja vieraan älyn olemassaolo on siis faktaa, mutta mistä nuo ufoalukset ja olennot ovat peräisin?

12

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Truth Seeker.

      >>Ufojen ja vieraan älyn olemassaolo on siis faktaa, mutta mistä nuo ufoalukset ja olennot ovat peräisin?

    • Truth Seeker.

      Usein uskomusten ja myyttien taustalla siiis on jotain todellista. Aiemmin mainittiin jo jättiläiset jotka kuuluvat monien uskontojen oppeihin (esim. Anakim, Nefilim). Todellisuutta ovat myöskin ilmestykset, joista löytyy kuvauksia Raamatustakin. Nykyäänkin nähdään joskus ilmestyksiä, kuten pilvistä muodostettuja kuvioita taivaalla (ks. "Miracle in Russia-video"). Suomessakin enkelilmestys nähtiin pohjanmaalla pari vuotta sitten. Kertomus havainnosta on uskottava, vaikka useampia silminnäkijöitä ei ilmeisesti lopulta löytynytkään vahvistamaan tuon havainnon todenperäisyyttä. Vaikeneminen on melko tavallista tuon tyyppisissä asioisssa ja liittyy ennenkaikkea leimautumisen pelkoon. Ilmestysten aheuttajiksi kerrotaan usein enkelioelnnot, ja suuret valo-olennot ovatkin ylensä niiden takana (Enkelit ovat täysvalo-olentoja). Näkymätön henkimaailma on siis todellisuutta, eikä pelkkää uskomusta. Tämän totuuden monet ihmiset - tämän kirjoittajakin mukaan lukien - tietävät omien kokemustensakin kautta.

      Urantiakirja kertoo henkimaailmoista yksityiskohtaisestikin, mutta on vaikea
      tietää varmuudella kuinka luotettavasta tiedosta on kyse. Monet teosofit ovat epäileväisiä ko. teoksen sisällön suhteen, mutta oma näkemykseni on se, että Urantiakirja on osittain totta, ja on osa suurta suunnitelmaa, jolla ihmiskuntaa valistetaan ymmärtämään henkisyyttä laajemminkiin kuin tavanomaisessa uskonnollisuudessa tapahtuu.

      Ihminen on paitsi sielullinen olento, niin myöskin Hengen omaava olento ja persoonan on mahdollista saada tietoa sekä sielulta, että Hengeltä, jos sitä vilpittömästi haluaa ja tarvitsee. Uskovien "Pyhän Hengen" kokemukset ovat käsittääkseni tuon Hengen ilmauksia. Kokemus annetaan silloin kun aika on oikea ja kypsä. Teosofit puhuvat "vihkimyksistä", mutta asia on ymmärtääkseni sama, eli kun ihmien on kypsä vastaanottamaan henkistä kokemusperäistä tietoa, niin sellaista hänelle - muodossa tai toisessa - kokemusperäisesti annetaan.

      Elämän tarkoituksesta ollaan montaa mieltä, mutta varmasti eräs päätarkoitus on se, että ihminen (sielu) tekee elämänsä aikana valinnan suuntautumisessaan, eli suuntautuuko sielu Hyvään vai Pahaan, eli valitseeko Valon vai Pimeyden. Tuota valintaa ei kuulemma voi tehdä enää henkimaailmassa. Syy voi olla siinä, että fyysisessä elämässä, eli täydellisen unhoduksen tilassa, sielun positiiviset ja negatiiviset ominaisuudet korostuvat, eikä taivaallsilta tarkkalijoiltamme voi
      kätkeä mitään.

    • Truth Seeker.

      Maapallon historiaan kiistatta kuuluvat maanulkopuoliset sivilisaatiot jollakin tavalla, eivätkä kakki nuo sivilisaatiot ole todellakaan olleet hyväntahtoisia. Pahantahtoisuuteen liitetään yleensä Anunnakit ja tietyt reptiliaanirodut. Hyväntahtoisuuteen liitetään muun muassa Plejadilaiset ja Siriuslaiset.

      Siriuksen ja Maan yhteisestä historiasta:
      http://www.tiedontalo.net/viestit/sheldannidle_22072003.htm

      Erään vallalla olevan näkemyksen ja teorian mukaan tietyt avaruusolentorodut eivät ole koskaan lähteneetkään maapallolta kokonaan pois, vaan tämä planeetta on ollut heidän kotinsa kenties jo satojen tuhansien vuosien ajan. Näin todellakin ilmeisesti asia on. Se, että nämä asiat ovat pysyneet niin hyvin salassa näihin päiviin saakka on tietysti aika ihmeelistä. Sen saattaa kuitenkin selittää Suuri Jumalalinen Suunnitelma, jota korkeampien ulottuuvuuksien olennot valvovat ja toteuttavat.Eli, ihmiskunta etenee kolektiivisen tietoisuutensa ja kehityksensä suhteen ohjatusti - suurten linjojen osalta. Nyt elämme sitä aikaa jolloin ihmisten tietoisuus kasvaa ja suuretkin salaisuudet paljastuvat koska niin on tarkoituskin tapahtua.

      Kuka tai ketkä sitten olisivat vastuussa tuollaisesta Suuresta Suunnitelmasta?
      Uskontojen vastaus on luonnollisesti "Jumala", mutta paremmin tätä asiaa kuvannee käsite "Taivaallinen Hallinto". "Jumalan" voidaan ajatella olevan kaikkeuden alkulähde ja korkein luojaolento, mutta korkein luojakaan ei luo
      itse kaikkea henkilökohtaisesti, vaan tarvitaan kanssaluojia, myötäluojia ja muitakin taivaallisia työntekijöitäi. Hyvin korkeasti kehittyneet sivilisaatiot tunetevat näitä asioita ja he toimivat itsekin Henkisten Hierarkioiden apuna
      (Valon Galaktinen Liitto toimii yhteistyössä Taivaallisen Hallinnon kanssa).

      Ihmisen mielikuvitus ei juurikaan kykene hahmottamaan ja ymmärtämään
      mitään niin suurta ja valtavaa kuin satojen miljardien galaksien muodostamaa kokonaisuutta... ja kun siihen lisätään korkeampia ulottuvuuksia ja korkeampia maailmoja, niin asia menee aina vaan vaikemmaksi. Sen sijaan on helpompi ymmärtää se, että Taivaallinen Hallinto ulottuu hyvin laajoista kokonaisuuksista ja Hierarkioista myös paikallisiin aurinkokuntiin ja planetaarisille tasoille. Vouimme ymmärtää myös sen, että Sirius on merkittävässä asemassa tässä galakssissa, mutta Siriuskin on osana paljon suurempaa älykästä kokonaisuutta.

    • aaaaaaaaaaahhhh

      Hallelujaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aamen !!!!!!!!!!!!!!!!!! Minähän kaadun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • "Ufojen ja vieraan älyn olemassaolo on siis faktaa, mutta mistä nuo ufoalukset ja olennot ovat peräisin? "

      Ufot ovat faktaa eikä uskontoa, mutta vastausta tuohon kysymykseesi pitäisi varmaan kysyä Aurum-papilta.

    • ---------

      Valon Galaktisen Liiton tiedotteista ilmenee mm se, että maaplaneetan ihmiset ovat peräisin eri puolita tätä galaksia. Tämä tarkoitaa luonnollisesti sitä, että sielut ovat peräisin eri paikoista - ja myöskin sitä, että sielu on identifioitunut johonkin maailmaan, rotuun ja tähtikansaan kuuluttuaan kyseisen maailman sielukiertoon jo pidempään (puhutaan mm. "maapallosieluista", "tähtilapsista" jne). Sieluilla kuitenkin on lähes aina kokemuksia monenlaisista maailmoista ja monenlaisista kehollistumisista. Asia ei siis mene aina niin, että ihminen syntyy automaattisesti ihmiseksi myös seuraavalla kerralla. Jotkut sielut taas ovat saavuttaneet sellaisen kehitystason, että heidän ei ole välttämätöntä matalampiin aineellisiin maailmoihin syntyä (mm. tähtilpsia tälläkin planeetalla kuitenkin on ja he ovat vapaaehtoisesti liikkeellä eri syistä).

      Ihmispersoonallisuuden tärkemmät ominaisuudet ovat suoraa sielun heijastumaa.

      New Age- ajattelussa sielun ikä on merkityksellinen kun on kyse sielun henkisestä kypsyydestä. Tuo on järkeenkäypää, mutta toisaalta puhutaan myöskin siitä, että sielu fyysisen elämän aikana päättää oman suuntatumisensa, eli suuntatuuko se Valoon ja totuuteen - vai valheellisuuteen ja Pimeyteen. Pimeyttä edustaa mm. kollektivistinen laumahenki joka tukahduttaa yksilön oman ajattelun vapauden ja usein totuudenkin. Tällöin auktoriteetuit helposti korvaavat ihmisen omat ajatukset ja myöskin terveen järjen. Vahingollisista kollektiivisista massaliikkeistä on paljon esimerkkejä..

      Aivopesulla ihmiseen voi vaikuttaa ja sitä tapahtuu jatkuvasti, mutta suorakaan aivopesu ei vaikuta kaikkiin yksilöihin ihan samalla tavalla. Kollektivismiin ja auktoriettisukoisuuteen taipuvaiset yksilöt on helpompi ohjata ajattelemaan halutulla tavalla (esimerkiksi kaventaa heidän maailmankuvansa äärimmilleen) .

      Miten tämä kaikki edellä esitetty sitten liittyy ufoaiheeseen? - Ufokielteisyys on selvästkin joskus sieluperäistä. Tuollaiset ihmiset eivät useinkaan itse tunnusta - ja kenties eivät tunnistakaan - alitajuista pelkoaan. He eivät osaa kertoa mistä se johtuu. Tällä palstallakin on varmasti monia jotka ovat itse nähneet ufoja ja/tai kokeneet ufokontaktin. Negatiivinen reaktio lienee yllättänyt joitakin heistä, kun
      he ovat kertoneet avoimesti kokemuksistaan. Melko järkevän oloisetkin ihmiset saattavat reagoida täysin epärationaalisesti ja voimakkaasti tunnepohjalta kun on kyse ufoista tai muusta "yliluonnollisesta". Tätä ei aina voi selittää pelkästään viihdeteollisuuden vaikutuksella, vaikka silläkin on oma osuutensa mielikuviin joita ufoista ja maanulkoisesta elämästä on.

    • -------

      Otetaan tähän yksi esimerkki reaktiosta, joka voi olla sieluperäistä....ainakin se on reaktio, joka perustuu kollektivismiin ja ehkä jonkinlaiseen ehdollistumiseenkin:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/4674856

      "Kirjoittanut: silminnäkijänen 13.3.05 klo 18.53
      Olen jutellut kahden ihmisen kanssa ko. ilmiöstä jonka hekin näkivät, samaan aikaan kuin minäkin. Luulenpa että heidän käytöksensä ilmiön aikana ja sen jälkeen voi valottaa vähän tilannetta, miksi monikaan ei ota tätä asiaa esille. Pariskunta joka oli aivan lähettyvilläni kun näimme ilmiön 27.8.2003 noin klo.20, ei ollut erityisen kiinnostunut siitä sen jälkeen kun se haihtui ylös pilvien sekaan. Kysyin heiltä näkivätkö he saman kuin minäkin, sain heiltä positiivisen vastauksen. He eivät kuitenkaan olleet ennen nähneet moista mutteivät pitäneet näkemäänsä kovinkaan kummallisena, luulivat ilmeisesti sitä jonkinlaiseksi luonnonilmiöksi, olin tästä erimieltä. Ilmiö liikkui hyvin hitaasti ja näytti olevan todella korkealla, se näytti hetkittäin olevan kokonaan läpinäkyvä ja sitten kuitenkin osittain kuin kiinteää ainetta josta valo pääsi läpi. Ilmiö oli näkyvissä ehkä noin 20min kun itse sen havaitsin."

      Monet ufoja nähneet kohtaavat "kommunikaatiomuurin", eivätkä useinkaan ymmärrä sitä mistä on kyse. Uskon, että ihmisen sielu heijastaa tietoisuuteen asioita joita tietoinen minä ei aina välttämättä edes ymmärrä.

      Joidenkin tietojen mukaan maapallon ihmiset - tai ainakin suuri osa heistä - on kokenut "Suuren Muutoksen Ajan" jossakin toisessa maailmassa aiemmin, eikä nyt käsillä oleva muutos olsikaan siten mitään uutta. Tieto mm. ufoistakin on jo ihmisten sielussa.

    • 99,naintinain

      mitähä ne nyt on noist nefilimeist löytäneet, ku tutkijat piti kertomuksii niistä pelkkinä myytteinä "tähän saakka"?

      • 99.naintinain


      • 99,naintinain
        kekek-kekek kirjoitti:

        Siis niitä venytyskalloja.

        niin niitä sellasii juu. Tuossa videossa vähä niist eroista normaalii kalloo verrattuna. Ne lopulliset DNA testit ois kiva tietää, tähän mennes vastaavuutta ei oo löytynyt?
        http://www.youtube.com/watch?v=JnERUZNqwbc

        Ny muute siinä Aftonbladetissa luki et, "Forskare: Jättar har existerat – i Europa"
        eli ei se sitte ainakaan noit kalloja koske se arkeologinen löytö. Mut suomeks tuo kääntyy niin et "tutkijat: Jättiläisiä on ollut olemassa - Euroopassa". Maksas vaa lukee koko juttu :(


      • 99,naintinain kirjoitti:

        niin niitä sellasii juu. Tuossa videossa vähä niist eroista normaalii kalloo verrattuna. Ne lopulliset DNA testit ois kiva tietää, tähän mennes vastaavuutta ei oo löytynyt?
        http://www.youtube.com/watch?v=JnERUZNqwbc

        Ny muute siinä Aftonbladetissa luki et, "Forskare: Jättar har existerat – i Europa"
        eli ei se sitte ainakaan noit kalloja koske se arkeologinen löytö. Mut suomeks tuo kääntyy niin et "tutkijat: Jättiläisiä on ollut olemassa - Euroopassa". Maksas vaa lukee koko juttu :(

        Tuokin mukamas iso kallo on aivan normaalikokoinen ihmiskallo silmien nenän ja leuan osalta. Epämuodostunut se kyllä muuten on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4914
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3227
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1375
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1206
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      64
      887
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      868
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      847
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe