Keskustelua pelistä skyrim

Skyrim4ever

Olettekos innolla pelanneet uutta The elder scrollssia, minkä race teitte ja minkä classin?

35

1013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mika++

      Skyrimissä ei ole luokkia, vain rodut. Dark Elfin tein niin kuin monesti Oblivionissa. Sain eräältä kauppiaalta tehtäväksi hakea takaisin erään varastetun esineen. Näin tein, mutta sen jälkeen pistin pelin jäähylle odottamaan seraavaa patchia. Näppäintoiminnot on todellä tökeröt. Ei voi pelata.

      Aseita ei saa bindattua mihin halua. Käytössä on vain erilliset numeronäppäimet ja mininäppiksellä peluu on täysin mahdotonta. Pitäis koko ajan hamuta funktionäppäintä ja mulla ei sormet yllä. Kaikki aseden ja taikojen valinnat joutuu tekemään pitkän kaavan mukaan valikoiden avulla.

      Aseet voi laittaa oikeaan tai vasempaan käteen, mutta kilpi tulee aina vasempaan. Eli joudut lyömään hiiren oikealla ja torjumaan vasemmalla. Juuri toisin kuin Oblivionissa. Ei vaan opi uutta systeemiä. Sama homma kahden käden miekalla. Periaatteessa M1 ja M2 voi vaihtaa toisin päin, mutta sitten esim taikojen kanssa tahtoo mennä sekaisin.

      Jos sulla on molemmat kädet sidottu aseisiin/kilpeen, niin taikominen ei enää onnistu. Toinen käsi pitää olla vapaana. Muuten menis, mutta yhden käden miekalla ei voi torjua. Velhon lähitaistelu on päätöntä huitomista.

      Ei helevata, pelisysteemi on ihan räveltämistä Oblivioniin verrattuna.

      • Mika++

        Nyt hiffasin miten aseet ja taiat saa bindattua 1-8 näppäimiin. Mun omilla näppäinasetuksilla hiiren keskimmäisellä saa valittua favoritet ja sitten f-näppäimellä asetetaan numerot. Se vaan että 1-8 pitäis saada muutettua miksi haluaa. Oblivionissa pystyi räppäämään ini-tiedostoa mutta ei näköjään Skyrimissä. Täytyy etsiskellä sopivaa modia. Taistelu on kömpelömpää kuin Oblivionissa. Heikentää taktikointia. Nopeanäppiset pelaajat kärsii.

        Jousella ampuminen on mennyt vaikeaksi. Nuoli ei lähde kursorin suuntaan vaan pikkuisen yli. Ainakin mulla koron otto on hankalaa.

        Vakaampi kuin Oblivion alussa. Oon tasolla 7 ja kerran vaan on kaatunut.


      • J'Ram-Ku argonian

        dragon claw...?


      • bwoas

        Skyrimiä en vieläkään läpi vetänyt vaikka sen ennakko tilasin.


      • bwoas

        Skyrimiä en vieläkään läpi vetänyt vaikka sen ennakko tilasin.


      • mr mr
        bwoas kirjoitti:

        Skyrimiä en vieläkään läpi vetänyt vaikka sen ennakko tilasin.

        skyrim ei lopu


    • omfg

      i'm finnish

    • lol

      i'm swedish -.-

    • tittaa

      Minä tein Dark Elffin ja minä käytän Mehrunes Razoria! Se on vitun hyvä ja kevyt! olen nyt sen dagotin joku servant.

    • joonas13

      pennut pelaa dark elffiä.....lame....

      • Mie33

        33v pentu tunnustaa pelaavansa dark elffinä!

        Yhden käden miekkaa ja magiaa yhdistelevä hybridi lvl 56. Ei oikeastaan erikoistunut mihinkään. Light armor vedetty kerran täysille, legendarisoitu ja nyt menossa hevi armor. Enchantig ja spiitsi satasessa. Smithingi legendarisoitu kahteen kertaan. Tavoitteena tällä hetkellä kehittää lisää tiirikkaa, hiippailua ja taskuvarkauksia. Sen jälkeen ehkä vois kokeilla kilven käyttöä tai kahden käden aseita. Vaikea sanoa vielä kun peli on niin alussa. 160h vasta takana ja vielä ehtii tapahtua yhtä jos toista =)

        Ajattelin kyllä kaikki skillit vetää ainakin kerran sinne 100. Saas nähä kuin mamman käy.


    • dsfgoidfjgo

      Kyllä, olen hakannut sitä tauotta vapaa-ajallani siitä lähtien kun ostin sen (myönnettävästi aika äskettäin).

      Rodukseni valitsin Nordin, koska se jotenkin tuntui sopivimmalta Skyrimin pelimaailmaa ajatellen. Voi olla, että muut rodut ovat parempia, mutta Nordilla mennään, eikä ole hidastanut vaikka on unohtanut käytännössä kokonaan sotahuudonkin.

      • pc peluri

        Toimiiko skyrim directx 11


    • RT

      mulla on 32 level imperial ja käytän mace of molag balia , mehrunes razoria, chillrendiä, kaiken maailman destruction taikoja ja muita artefacteja. oon vetäny pääjuonen, thiefien killan ja dark brotherhoodin läpi.

    • Skyrim nerd

      Onko kellään kokemust pc koodeista kun yhellä kaverillani ei toiminut???

      • J'Ram-Ku

        on tässä liuta koodeja:
        paljon rahaa player.additem 0000000f 10000000
        paljon lockpickejä player.additem 0000000a 1000000


    • tjaaa

      Mä tykkään pelata Bretonilla kun se on aika ainutlaatuinen, kun en ole nähnyt yhtään toista Bretonia. Oonkin kyllä pelannut Skyrimiä aika vähän.

      • The argonian

        argonian on hyvä


    • rtry

      Breton Thief. Vielä hahmokehityksensä alkuvaiheessa.

    • fus-ro-dah!

      Oma hahmoni on 40-levelinen Nord Warrior. Heavy armorit on käytössä ja Ebony Greatsword (legendary) aseena Sanguine Rose. Oon aina ollut pelaajana sellainen "suoran toiminnan" ihminen, eli hiiviskely ja taioilla leikkiminen ei ole ihan oma juttu, vaikka sitäkin pitäisi harjoittaa :D

      PS3:lla pelailen ja siinä pelisysteemi on varmasti toimivampi kuin PC:llä.
      Ostin Skyrimin ennakkotilauksena, mutta pidin yhessä vaiheessa aika pitkän jakson pelaamatta sitä, koska ei vain jaksanut innostaa. Nyt olen taas aloittanut pelaamisen ja sivutehtävien parissa mennään.

      • j44kk0l4v1

        Ite oon aina suosinu hiippailua Skyrimissä. Sala-ammunnoilla ja backstabeilla oon pärjänny pitkälle. Suoralla toiminnalla oon aina vaan päässy hengestäni kun tappelut menee joka kerta mahottomaksi häslingiksi.

        Konsoleilla Skyrim vaikuttais toimivammalta kun on kerran konsoleiden ehdoilla tehty.


    • kyllästyy?

      Skyrimin ehkä huonoin puoli ( ja monen muunkin pelin) on se että sitä tunnetta ei voi koskaan tuntea uudestaan innolla kun saa esim ekan skillin 100. Kun on pelannut monta sataa tuntia pelissä ei ole mitään järkeä kun tietää kaiken... ite pelannu yli 800 tuntia eikä enää mitään makua pelissä vaikka alottais uudestaa.
      Mut ekat 300 tuntia on erittäin nautinnollisia.

      • skyrimikko

        skyrim on mahtava peli mutta mielestäni pieni miinus pelissä on se että potioneita ja poisoneita on hieman liikaa itselläni niitä on varmaan valehtelematta lähes sata ja jos joku sanoo et miks et käytä niitä niin kyllä käytänkin mutta en nyt ihan joka skeletonin tai normi vihun kohal laita potionei tulille sanokaa mielipiteenne tästä asiasta


      • mr mr
        skyrimikko kirjoitti:

        skyrim on mahtava peli mutta mielestäni pieni miinus pelissä on se että potioneita ja poisoneita on hieman liikaa itselläni niitä on varmaan valehtelematta lähes sata ja jos joku sanoo et miks et käytä niitä niin kyllä käytänkin mutta en nyt ihan joka skeletonin tai normi vihun kohal laita potionei tulille sanokaa mielipiteenne tästä asiasta

        jos ei muuta keksi niin kannattaa hankkia talo ja jättää osan sinne


    • skymirri

      Skyrim on paras peli ikinä eikä siihen kyllästy ikinä.Joka muuta väittää puhuu paskaa.

    • gamer96as96

      Lähin kelailemaa vanhoja skyrimchatteja ja täältä löyty sitte yks:) ite en oo ehtiny skyrimia pelata ku puolisen vuotta, kaveri kehu sitä paljo ni oli pakko sitte ostaa! Mulla on joku 8 eri tyyppiä ja muutama on 90 levelisiä kiitos oghma infiniumin :D mutta alkuperäinen ja ensimmäinen on dark elf ja 70 levelinen mage:) käytössä on yleensä archmage robes, shrouded shoes, aetherium crown (atronach stone ja lord stone) ja ring of erydite sekä necromancer amulet. mythic dawn gauntleseista virittelin vähän paremman version ja ne lisääkin sitte magiaa 50 :) alteration,restoration,destruction,illusion,conjuration kaikki lvl100 ja täysillä perkeillä :) siihen ku lisää vielä sen että pystyy muuttumaan vampire lordiks tai käyttää slow time ja dragon aspect huutoa ni pärjää lähestulkoon mille vaan jopa master vaikeustasolla:)

    • MrCreeeeeeepypastafani

      Oon 18lvl Breton ja saan 2-4 levua päivässä veettyä. (Ps3) Pyytäkää PSN: MinniKatariina

      • Fandoms United

        Nyt oon 42 lvl. En oo jaksanu pelaa viimesen 4 kuukauen aikana kauheesti mut joo. Käytän daedric swordeja ja mehrunes razorii.aika tylsää ku vetäny pää tarinan ja ne dlc tarinat läpi. Mut khyl on viel kivaa ettii uusii paikkoi ja tappaa ukkoi. Elämä on ihmeellistä.


    • Skairimi

      Pitkää taukoa olen pelistä viettänyt. Melko raskaanpuoleista pelattavaa, ja joskus parempina aikoina meinaan palailla SKyrimin pariin modeilla tehostettuna.

    • Qweerttyyuiio

      Pelaan Ylihaltia (high elf ) maagilla ja hyvä peli on

    • Gamer91pmk

      Pelannut Skyrimin läpi kaikilla hahmoilla. Argonian tosin suosikki ja hiiviskelytaktiikalla peli tulee useimmiten pelattua. Omistan kaikki DLC:t (Dawnguard, Dragonborn ja Hearthfire) joten enemmän pelattavaakin, kuin pelkässä Skyrimissa, mutta nyt kun on kaikki questit pelannu useaan kertaan läpi ja muistaa ne ulkoa niin on maku peliin mennyt. Ei edes lohikäärmeillä ratsastuskaan tunnu yhtä hienolta, kuin alussa. Pitäisi löytää peli joka olisi yhtä suuri, upea, täynnä questeja ja jossa saisi yhtä vapaasti liikkua. Toistaiseksi tätä nälkää tyydyttää Fable 3 pienillä rajoituksilla. Olen aika nirso pelien suhteen, koska jotta peli olisi itselle nautittava niin sen pitäisi sisältää:

      1. Vapaa maailma tutkittavana tai hyvin pienet rajoitukset esim. questin tekeminen avaa uuden paikan.

      2. Upeat grafiikat

      3. Paljon erilaista tekemistä kuten questeja, craftausta, housing system eli oma talo, killat yms.

      4. Pelissä tehdyt päätökset vaikuttaa jollain tapaa peliin (hyvinä esimerkkeinä Fable, Mass effect ja Dragon Age-sarjan pelit).

      5. Suuri pelimaailma, että tekeminen ja tutkittava ei ihan heti lopu.

      6. Persoonalliset hahmot eli kaikki ei ole toistensa kopioita (Skyrimin hahmot hyviä esimerkkejä).

      7. Ajattelua vaativia tehtäviä ja puzzleja.

      Dungeon tyyliset Hack&Slash pelit ja ammuskelu saattoi joskus lapsena innostaa, mutta ei enää.

      • mr mr

        mä voin kertoa miten saa jonkun aseen menkää ensin markartiin niin siellä pitäs olla joku tyyppi joka sanoo ,että sen talossa kummittelee. puhukaa sen kanssa niin sen pitäis päästää sut sen taloon ole siellä niin kauvan kunnes ovi joka vie johonkin huoneeseen niin mene sinne niin sun pitäs päästä luolaan mikä on kyseisessä huoneessa. siellä on joku alttari niin käytä sitä niin talon kummitus puhuu sulle ja jos teet oikein niin saat tehtävän ja kun olet suorittanut tehtävän niin saat jonkinlaisen nuijan. ja tehtävän pitäs olla the house of horror enkä ole varma et toimiiks tää koneella


      • vanhemmat pelit

        "Pitäisi löytää peli joka olisi yhtä suuri, upea, täynnä questeja ja jossa saisi yhtä vapaasti liikkua."

        Pitää mennä ajassa taaksepäin ja pelata vanhempia PC:n crpg pelejä. Ultima 7 on edelleenkin on lyömätön mestariteos crpg-genressä. Pelimaailman laajuus, interaktiivisuus, questien määrä, juoni, ja kaikenlaiset pelitekniset yksityiskohdat ovat vertaansa vailla.

        Voit esim. vuokrata hevoskärryt ja siirtää niihin arkkuja ja säkkejä tavaroiden säilytystä varten, ja ohjata kärryjä itse. Jos löytyy luolista ym. niin paljon arvotavaroita, ettei niitä jaksa kantaa, niin laittaa ne hevoskärryihin säkkeihin säilöön, ja kaupunkiin päästyään myy kaupassa.
        Skyrimissä on hienoja vaatteita kaupoissa, mutta missä on pelimaailman kangaspuut joissa ne kankaat on kudottu. Ultima7:ssa on kangaspuita, ja voit myös itse kutoa kankaita, kuten voi leipoa leipääkin (yhdistämällä vettä ja jauhoja ja laittamalla taikinan leivinuuniin) ja on vaikka mitä pelimaailman hienouksia jotka skyrimistä puuttuvat. Esim. sekstantti tarvitaan jotta voi tähdistä paikantaa sijaintinsa maailmankartalla, kun skyrimissä jotenkin automaattisesti tietää koordinaatit missä on.


      • Riekling
        vanhemmat pelit kirjoitti:

        "Pitäisi löytää peli joka olisi yhtä suuri, upea, täynnä questeja ja jossa saisi yhtä vapaasti liikkua."

        Pitää mennä ajassa taaksepäin ja pelata vanhempia PC:n crpg pelejä. Ultima 7 on edelleenkin on lyömätön mestariteos crpg-genressä. Pelimaailman laajuus, interaktiivisuus, questien määrä, juoni, ja kaikenlaiset pelitekniset yksityiskohdat ovat vertaansa vailla.

        Voit esim. vuokrata hevoskärryt ja siirtää niihin arkkuja ja säkkejä tavaroiden säilytystä varten, ja ohjata kärryjä itse. Jos löytyy luolista ym. niin paljon arvotavaroita, ettei niitä jaksa kantaa, niin laittaa ne hevoskärryihin säkkeihin säilöön, ja kaupunkiin päästyään myy kaupassa.
        Skyrimissä on hienoja vaatteita kaupoissa, mutta missä on pelimaailman kangaspuut joissa ne kankaat on kudottu. Ultima7:ssa on kangaspuita, ja voit myös itse kutoa kankaita, kuten voi leipoa leipääkin (yhdistämällä vettä ja jauhoja ja laittamalla taikinan leivinuuniin) ja on vaikka mitä pelimaailman hienouksia jotka skyrimistä puuttuvat. Esim. sekstantti tarvitaan jotta voi tähdistä paikantaa sijaintinsa maailmankartalla, kun skyrimissä jotenkin automaattisesti tietää koordinaatit missä on.

        Muilla samanlaista "bugia"? Nimittäin tällä hetkellä mulla on viisi seuraajaa. Kaksi db initiatea, Cicero, riekling warrior ja yksi maagi mahd. koira.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      280
      3104
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1565
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1291
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1207
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe