AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Tulevaisuus.org

Tulevaisuus.org

61 Vastausta 453 Lukukertaa
Mikäs taho tän kyseisen foorumin takana häärää?

Onko rikkaat islamisti-Saudit tämän takana?
En tiedä, mutta siellä on monesti ihannoitu totalitaristi-islamisteja, ja toivottu Suomen lain korvautuvan sharialla...
Hullua porukkaa tosiaan.

Haaveilevat shariasta Suomen lakina. Melkoisen sekopäistä vaatia lakia Suomeen, joka sallii kivityksen. Näin meillä Suomessa tänä päivänä. :/
Jep, siellä kokoontuu oikein alan kerma. :D
Taitaa öljysheikit olla mielissään kun suomi islamisoituu
Tulevaisuus-orgilla tapellaan ja muslimit hehkuttaa shariaa.Nytkin siellä on riita pystyssä, rauhan uskonto jälleen vauhdissa :-D Eivät tajua sitä että heitä seurataan kyllä
Sisäpiirintietoa: Tulevaisuus-orgista käsin valvotaan suomen muslimiväestöä ja eipä hyvältä näytä,ulkomailta käsin hoidetaan koko puljua tottakai
Kyseisellä sivustolla ei ilmeisesti sallita pienintäkään kritiikkiä islamia tai muslimeja kohtaan. En osaa sanoa, kuka tuota sivustoa ylläpitää, mutta aika sekopäistä porukkaa tuntuu siellä pyörivän.
Kerran rekisteröidyin sinne ja juttelin islamin pahoista puolista niin minut bannattiin ja ip-osoite estettiin. Osoitteen nimi jo kertoo sen että ne haluavat Tulevaisuuden suomessa islamin olevan pääuskontona ja koraanin vallassa suomalaiset..

Suomen tulevaisuus: pääuskonto islam, joka kaupungissa moskeija (nyt on jo 11 kaupungissa eri puolella suomea), joka toinen vastaan tulija on mustaihoinen afrikkalainen tai arabi ja suomalaiset ovat vähemmistönä Suomessa.

Siitä tulevaisuudesta voi syyttää vain "suvaitsevaisia" sikoja kuten vasemmistolaisia ja vihreitä!
näinhän se on, hullua populaa täynnä tulevaisuus.org, minäkin rekkasin itseni sinne kun etsin tietoa islamista mutta en osallistunut yhteenkään "keskusteluun" = riitaan kun jokainen muslimi siellä vain tappeli siitä kuka on parhain muslimi ja kuka noudattaa parhaiten islamia ja pelkää jumalaa! Kreisiä!

käykää itse toteamassa
tässä suomen tulevaisuus??????
Tulevaisuus orgissa keskustelee etupäässä suomalaisia noin parikymppisiä nuoria jotka on äskettäin kääntyny islaminuskoon. Useimmat heistä nuorten tapaan hyvin ehdottomia, vailla elämänkokemusta ja veikkaan että kulttuurillinen tausta useimmilla on joko fundamentalistikristitty koti tai päihdekoti tai jotain vastaavaa.
Tällä sivustolla fundamentalisti-islamislaisuus on tiukkoine sääntöineen näiden nuorten turva. Se on heidän "leikkinsä".

Aidolla islaminuskolla tai arabialaisella kulttuurilla ei ole mitään tekemistä tämän sivuston kanssa.
Sivua ei johdeta mistään ulkomailta, se on täysin suomalainen.
Sinä joka kerroit että ip-osoitteesi estettiin Tulevaisuus.orgissa, niin mitä kirjoitit sinne tarkalleen ottaen? Olisi kiva tietää kun näitä banneja tuntuu kyseiseltä foorumilta saavan joka toinen sinne rekkautunut. mahtaa olla kova homma moderaattorilla bannailussa ja ip-osotteiden estelyssä. Ja ainahan voi rekkautua uudestaan työkkärin tai kirjaston koneelta. :D
Minäkin sain potkut Tulevaisuus.orgista. En koskaan saanut täsmällisesti selville, miksi sain potkut eli nimimerkkini käyttö estettiin. Käytin siellä tätä nykyistä nimimerkkiäni tiirismaa. Joku ehkä muistaakin sen, varsinkin valvoja, joka oli innokas väittelijä ja jota muut keskustelijat tuntuivat pelkäävän. Valvoja oli sikäli huono-onninen, että hän keskusteli innokkaasti, mutta ei kyennyt ajattelemaan loogisesti ja siitä syystä joutui vähän väliä alakynteen. Valvoja ilmoitti olevansa yksin potkujeni takana, mutta hänen vastauksestaan selvisi, että tyytymättömyys kirjoituksiini oli laajempaakin. Erään muslimien keskustelun päätteeksi katsoin tulleen todistetuksi, kuinka häijy Allah todella on, koska hän lähettää enkeleitään kiusaamaan vääräuskoisia vainajia vielä haudassakin. Keskustelijoiden tietämän mukaan enkeleiden kiusaamaksi joutuneiden vääräuskoisten vainajien valitus on niin äänekästä, että se häiritsee muslimivainajia eivätkä he halua tulla haudatuksi kristittyjen kanssa samalle hautausmaalle.
Moderointi Tulevaisuus-orgilla on ala-arvoista ja tämä "Sikael"-mode (hih!) tuntuu olevan jonkinlainen uskonnollinen auktoriteetti muulle väelle forumilla.
Tiirismaa, hyvä kommentti! Kertokaa bannatut lisää kokemuksistanne tällä islamistiforumilla!
Ja Suomen lakejahan EI muuteta prkl!
Olen syntynyt suomessa ja olen puoliksi suomalainen, toinen vanhemmistani on muslimi, mutta en ole mikään himouskovainen. Oli ihan pakko kommentoida tähän mut kun ärsyttää, miksi Suomen lakeja mihinkään pitäs mennä muuttamaan!?
Syntynyt Suomessa, mutta ei tiedä Suomesta mitään...:D

Katsos kun Suomen lakeja muutetaan eduskunnan istuntokaudella lähes päivittäin.
Se tarkoitti varmaankin ettei suomen lakeja saa muuttaa sharialaiksi. :o)

Ihan hyvä kannanotto "puoliksi muslimilta".
Ei ole muslimiyhteisö päässyt aivopesemään, se on aina plussaa
Tulevaisuus.org on erään suomalaisen veljen, käännynnäisen perustama ja ylläpitämä foorumi.
Yleensä nämä käännynnäiset ovat sekopääuskovaisista pahimpia...
"Tulevaisuus.org on erään suomalaisen veljen, käännynnäisen perustama ja ylläpitämä foorumi."

Kyllä hän tukea kuulemma Saudeista saa, rahallista siis, eli ei ole mikään suomalainen keskustelufoorumi kyseessä, älä edes väitä mitään sellaista. Islamin kätyri tämä suomalainen vaan on,ei mitään muuta
Saudithan öljymiljardeillaan levittävät islamin radikaaleinta versiota, jota monet tavalliset muslimitkin vastustavat - syystäkin, sillä jos et harjoita islamia kuin radikaalit, voi kaula katketa...
Saudit ei "levitä" maailmalla mitään versiota islamista - Saudi-Arabian lait on voimassa ainoastaan Saudi-Arabiassa. Islaminuskoa harjotetaan eri maissa hyvin eri tavalla.
Ja sille joka tossa väitti että ko sivusto on "saudien rahottama" ja kaikkea muuta ku suomalainen, niin voi voi. - Mitä intressejä joillain kaukaisilla Arabian niemimaan uskovilla ois syytä rahoja tänne Suomeen TÄYSIN suomalaiselle nuorisopalstalle jossa keskustellaan siitä voiko jouluna syödä lanttulaatikkoa kun se on vääräuskosten ruokaa ? Koko sivusto on pystyyn kuollu - Vähänkään fiksu ja elämää ymmärtävä muslimi nauraa tollaselle sivustolle yhtä makeesti ku kaikki muutkin.
Saudit rahoittavat mm. moskeijoita lännessä ja kaikkialla maailmassa. Näissä moskeijoissa todistettavasti levitetään saudien islamia, jossa lietsotaan vihaan ja väkivaltaan uskottomia vastaan. Esimerkiksi Yhdysvalloissa, jonka moskeijoita saudit aktiivisesti rahoittavat, peräti 81% moskeijoista lietsoo väkivaltaa...
Siis mitä? Ihan itsestäänkö esim. Bosniassa alueen perinteinen islam on jäämässä wahhabi-saarnaajien ja näiden aggressiivisten kätyrien jalkoihin?

Saudit myös rahoittavat jättiläismoskeijojen rakentamista ympäri maailmaa ilman mitään omia intressejä, eikö niin? Heillehän on tietysti ihan sama, mitä siellä jättiläismoskeijassa saarnataan.

Tulevaisuus.orgin rahoituksesta en tiedä, enkä ole kiinnostunut.
Niitäkin varmasti löytyy, mutta islam on keskitien kulkemista. Käännynnäinen, joka on vilpitön sydämessään ja tietää, mitä tekee, on varmasti tutkinut islamia pitkään ja on siksi hillitty uskon hyväksymisessä ja sen toteuttamisessa.
Kulkiko Muhammad keskitietä hillitysti käyttäytyen katkaistessaan 600-900 juutalaismiehen kaulat?
a yahyalle

Kovin on rauhaton ja hengenlähdölle altis muslimi "veljien" ja "sisarien" islamiilainen
"KESKITIE" Sodan aikaisen,Raatteen tien jälkiin verrattavat näkymät ovat
lähes jokapäiväisiä.

Raatteen tiellä ei taisteltu minkään henkiolentojen puolesta!
Tulevaisuus.org vaikuttaa vähän samantyyppiseltä suljetuta kulttiyhteisöltä kuin Hommaforum, paitsi että Tulevaisuus.orgissa kunnioitetaan profeettana Muhammedia eikä Jussi Halla-ahoa. :-) Moderaattori- ja bannipolitiikka on ainakin ihan samanlaista, puhumattakaan siitä mitä profeetasta on lupa sanoa ja mitä ei...
Hommaforumilla saa kyllä esittää kritiikkiä Halla-ahoa ja hommalaisia kohtaan suht' vapaasti. Sen sijaan tulevaisuusorigioissa saa bannin, jos sanoo yhdekin poikkipuolisen sanan islamista tai muslimeista.
Mikä on tarve valehteluun?
Tuota olen kysynyt sinulta jo useita kertoja. Miksi sinä valehtelet jatkuvasti?
Puhutko taqiyasta, islamin sallimasta valehtelusta vääräuskoisille? :)
Kurkullani ei taida olla veistä?
Taqiyya antaa muslimeille luvan valehdella aina, kun se on islamin etujen mukaista...
"There is a consensus that whomsoever is forced into apostasy and chooses death has a greater reward than a person who takes the license [to deny one's faith under duress], but if a person is being forced to eat pork or drink wine, then they should do that [instead of choosing death]."
Kyse on muinaisesta islamilaisesta lakiperiaat­teesta: taqiyy­asta. Tä­män sanan juurimerkitys on "pysytellä uskolli­sena” mutta oikeastaan se merkit­see "valheelli­suutta". Sillä on Koraa­nin (3: 28 ja 16:106) täysi valtuutus, ja se sallii muslimien mu­kautua ul­koisesti epä- tai ei-islamilaisen hal­litusvallan vaatimuk­siin samaan ai­kaan kun sisäi­sesti "pysyttelee uskollisena" sille, mitä pitää todelli­sena islamina, odo­tellessaan käännekohdan tapahtumista.

Historiallisesti esimerkit taqiyyasta sisältävät muslimille luvan hylätä itse islam oman nah­kansa pelastamiseksi tai vihollisen suosioon pääse­miseksi. Ei ole vaikea nähdä, että ta­qiyyan seuraa­mukset ovat äärimmäi­sen salakavalat: pohjimmiltaan ne tekevät mah­dotto­miksi neu­vottelurat­kaisut - ja itse asiassa kaiken totuu­teen pohjautuvan kommunikaa­tion - muslimien ja ei-muslimien vä­lillä. Ei pitäisi kuitenkaan olla yllät­tävää, että so­dan osapuoli pyrkii harhautta­maan toista osapuolta menetelmis­tään...
Mielenkiintoinen foorumi. En tiedä, onko siellä ollut aiemmin jotain epäilyttävää materiaalia, mutta eipä nyt ainakaan voi verrata pöperöä nauttineiden höperöiden homma-foorumiin. Ei toisten usko ainakaan mua haittaa. Hienoa, että voivat keskustella netissäkin noista omista jutuistaan, niin tälläinen tavissuomalainenkin voi joskus viisastua :)
Eli sinun ajatusmaailmassasi esim. sharian vaatiminen Suomeen ja juutalaisten tappamisen juhlistaminen ei ole läheskään niin kamalaa kuin Suomen hallituksen harjoittaman maahanmuuttopolitiikan kritisoiminen ja maahanmuuttajien rikollisuuden esilletuominen...
Tulevaisuus-orgissa on pelkkää epäillyttävää kirjoittelua, siellä vaaditaan sharialakia heti suomeen,ei mitään tekemistä minkään muun kanssa kuin sen että suomesta halutaan osa maailmanlaajuista khalifaattia.Kysykää muslimeilta itseltään, ei ole olemassa modernia muotoa islamista näkeehän sen jo kommenteistakin tulevaisuus-orgissa
Tavissuomalainen ei kiinnostu kylläkään heidän puheistaan mitenkään muuten kuin jos he alkavat olemaan uhaksi hänelle.
Lähdetään siitä.
"Mielenkiintoinen foorumi. En tiedä, onko siellä ollut aiemmin jotain epäilyttävää materiaalia, mutta eipä nyt ainakaan voi verrata pöperöä nauttineiden höperöiden homma-foorumiin. Ei toisten usko ainakaan mua haittaa. Hienoa, että voivat keskustella netissäkin noista omista jutuistaan, niin tälläinen tavissuomalainenkin voi joskus viisastua :)"

Ja Mikael-modehan se siinä, täällä taas häiriköimässä multinikkeineen.

Voi huokaus!
Kappas minäkin sain fudut kyseiseltä palstalta vaikka olen käännynnäinen (tai olin, nyt en enää pidä islamista kovinkaan paljoa) koska olin kuulemma liikaa modernia islamia kannattava ja halusin noudattaa islamista vain joitakin vaatimuksia ja puhua avoimesti esimerkiksi kivitysrangaistuksista ja muista negatiivisista islamin puolista.Niistä ei saisi puhua muslimien mukaan vaan pitäisi hiljaa hyväksyä profeetan ohjeistukset,tähän en pysty vaikka kuinka asennoituisin olevani muslimi ja islamia seuraava.

On totta ettei islam tule muuttumaan tai tulemaan moderniksi koskaan muslimit pitävät siitä lujasti kiinni ja se on profeetan oppien mukaista myös.Islam ei ole muokattavissa sellaiseksi mitä ihminen haluaa sen olevan.
Islamin muuttaminen moderniksi, suvaitsevaiseksi uskonnoksi olisi äärimmäisen hankalaa, sillä se todennäköisesti tulkittaisiin kapinoinniksi Alla­hin tahtoa vastaan, ja sharia mää­rää siitä kuole­manrangais­tuksen. Isla­min alkupe­räistä kes­keistä sisältöä ovat islamin ja Muham­madin kri­tisoijien mur­hat, sota- ja ryöstö­retket, orjanaisten raiskaukset ja so­tasaaliin anas­ta­mi­nen, valehtelu vää­räuskoisille islamin ja muslimien edun ajami­seksi, vi­han lietsomi­nen uskotto­mia koh­taan, ei-mus­limien hal­veksiminen, par­jaami­nen ja sortami­nen, raajojen ja kaulo­jen katkomi­nen, avionrik­kojien kivittäminen, raip­parangaistuk­set jne. Jos nämä ele­mentit karsi­taan pois, jäljelle jää vain yksittäi­siä katkelmia tarinoista, jotka eivät liity mihin­kään, eikä Allahilla ja Muham­ma­dilla - isla­min ytimellä - olisi enää mitään vir­kaa. Koko islamin idea on siinä, että muslimit ovat muita ylem­piä ihmisiä, joiden velvol­lisuutena on alistaa kaikki muut ihmiset, ja jos tämä perus­lähtökohta ku­mo­taan, islam me­nettää täysin mer­ki­tyk­sen­sä uskontona - mikä ei tosin olisi ollenkaan paha asia maailmanrauhan saavuttamisen kannalta.
Näinhän tämä islamin perusidea juuri menee kuten tuossa yläpuolella kuvaillaankin. Ei mitään lisäilyntarvetta mihinkään kohtaan.
Käännynnäiset eivät yleensä seuraa islamia niinkuin sitä pitäisi seurata eli Suomessa on helppoa olla muslimi kun yhteiskunta ei pakota seuraamaan islamia tasan tarkkaan.
Kyllä moni käännynnäinen olisi paskat housussa ihan oikeassa islamilaisessa maassa.
Eivät he tuolla Tulevaisuus.orgissa minusta sen kummoisempia ihmisiä ole kuin ketkaan muutkaan, ja mitäs se ketään haittaa, jos he haluavat noudattaa omaa uskoaan? Antaa heidän ajatella asioistaan niinkuin ajattelevat, ei se ainakaan minun tahtia hidasta! Enemmän täällä palstoilla näyttää pyörivän sekopäitä kuin siellä. Eikä siellä kukaan ole vaatimalla vaatinut islamilaista lakia Suomeen, kai sitä kuitenkin toivoa saa? Ja mitäs sekään haittaisi, jos heille asetettaisiin islamilainen tuomioistuin, kuten esim. on Briteissä, saisivatpahan ratkoa omat asiansa siellä.

Muutoin muualla kuin omassa maassaan asuvan muslimin täytyy noudattaa sen maan lakeja, missä hän asuu.
http://en.islamtoday.net/node/604 (englanniksi)

Ei kaikki muslimitkaan (omissa maissaan) seuraa islamia täysin, vaikka valtio siihen yrittäisikin pakottaa. Moni käännynnäinen asuu muslimimaassa, tuskin heillä p:t housussa on.

Ja teistä ei varmaan kukaan koskaan valehtele edistääkseen omia asioita..? Tai piilottaakseen tosiasioita..? Jos joku muuta väittää, niin uskottavaa se ei ole!
http://www.pihkala.net/Kolossalaiskirje/Lisays7.htm

Islamista on muuten jo kauan ollut olemassa moderni muoto, liberaali islam.
http://en.wikipedia.org/wiki/Liberal_movements_within_Islam

Islamia on kritisoitu lähes sen synnystä saakka ja saa edelleen kritisoida, kritisoidaanhan sitä täälläkin kaiken aikaa.
http://en.wikipedia.org/wiki/Criticism_of_Islam

Muslimien tulee kohdella ei-muslimeita hyvin:
http://wiki.answers.com/Q/How_do_Muslims_treat_non-Muslims

Hyvää ja rauhallista Joulun aikaa, kaikille tasapuolisesti! :)
"Muutoin muualla kuin omassa maassaan asuvan muslimin täytyy noudattaa sen maan lakeja, missä hän asuu."

Afrikkalaiset muslimit kuitenkin tulkitsevat tätä niin, että Euroopassa asuinmaan lakeja ei tarvitse noudattaa.
"Eivät he tuolla Tulevaisuus.orgissa minusta sen kummoisempia ihmisiä ole kuin ketkaan muutkaan"

- Käsittääkseni kukaan ei ole täällä kritisoinut tulevaisuusorgilaisia ihmisinä. Olen varma, että suurin osa heistä - ellei peräti kaikki - ovat ihmisinä todella mukavia, hienoja persoonia. Mutta jos ko. sivustoa lueskelee vähän tarkemmin, huomaa, että se yhteiskuntamalli, jota tulevaisuusorgilaiset lähes poikkeuksetta kannattavat, on hyvin kaukana va­paasta ja avoimesta, ihmisoikeuksia kunnioittavasta yh­teiskunnasta länsimai­sessa mielessä.

"mitäs se ketään haittaa, jos he haluavat noudattaa omaa uskoaan"

- Jos tämä uskonto edellyttää ei-uskovaisten alistamista, niin kyllä se haittaa. Tulevaisuus.orgissa onkin useita kertoja vaadittu ei-muslimien oikeuksien rajoittamista, ja erioikeuksia muslimeille.

"Ja mitäs sekään haittaisi, jos heille asetettaisiin islamilainen tuomioistuin, kuten esim. on Briteissä, saisivatpahan ratkoa omat asiansa siellä."

- Minä en ainakaan halua pirstaloitunutta, apartheid-ajan Etelä-Afrikkaa muistuttavaa yhteiskuntaa. Rin­nakkainen sha­ria-oi­keus­jär­jes­telmä nimittäin rik­koo räike­ästi kan­salaisten yhdenver­taisuuden pe­ri­aatetta ja asettaa eri­tyisesti mus­limi­naiset han­ka­laan ase­maan (ks. Koraani 4:34).

"Muutoin muualla kuin omassa maassaan asuvan muslimin täytyy noudattaa sen maan lakeja, missä hän asuu. "

- Muslimien on sallittua mu­kautua ul­koisesti epä- tai ei-islamilaisen hal­litusvallan vaatimuk­siin samaan ai­kaan kun sisäi­sesti 'pysyttelee uskollisena' sille, mitä pitää todelli­sena islamina, odo­tellessaan käännekohdan tapahtumista. Tätä kutsutaan taqiyyaksi.

"Ja teistä ei varmaan kukaan koskaan valehtele edistääkseen omia asioita..? Tai piilottaakseen tosiasioita..?"

- Niinpä. Esim. puheet islamista rauhanuskontona ovat houkuttelemaan länsimaalaisia heikentämään puolustustaan - paljon kertovaa on se, että siinä missä ei-islamilainen maailma on tulvillaan musli­meja, jotka ku­vaavat us­kontoaan rauhanomaiseksi, muslimimaissa näitä on tuskin lainkaan. Eräs islamin hylän­nyt mus­limi ehdotti kerran lak­mustestiä länsi­maalaisille, jotka uskovat, että islam on 'rauhan' ja 'su­vaitsevaisuuden' us­konto: yritä käydä esittämässä tuo näkökanta kadun­kulmassa Ramallahissa tai Riadissa tai Islamabadissa tai missä päin ta­hansa muslimimaail­maa. Hän vakuutti, että et eläisi viittäkään mi­nuuttia.

"Islamista on muuten jo kauan ollut olemassa moderni muoto, liberaali islam."

- On totta, että islam ei ole monoliittinen ja että eri isla­milaisten koulukuntien välillä on mielipide-eroja. Ikävä kyllä liberaalimuslimit ovat marginaalisia, vailla suurta kannatusta. Totuus on, että kaikki islamilaiset koulukunnat ymmärtävät esim. jihadin um­man velvollisuudeksi valloittaa ja alistaa maailma Allahin nimessä ja hallita sitä sharia-lailla. Sunnalaisuuden neljä madhhabbia eli islamilai­sen lainopin (fiqh) pää­koulukuntaa - hana­fiitti­nen, malikiittinen, sha­fi'iittinen, hanbaliittinen - ovat kaikki yhtä mieltä mus­limien kollek­tiivisesta velvollisuudesta käydä sotaa muuta maailmaa vastaan. Lisäksi jopa sunna­laisen puhdasoppisuuden ulkopuolella olevat koulukunnat, ku­ten suufilainen ja ja'fariittinen (shiialainen) koulukunta, yhtyvät nä­ke­myk­seen jihadin välttämättö­myy­destä. Mitä tulee jihadia koskeviin asi­oihin, eri koulukunnat ovat eri mieltä sellaisista ky­symyksistä kuten pi­tääkö vääräus­koisia en­sin pyytää kääntymään islamiin ennen viholli­suuksien aloittamista; kuinka so­tasaalis tulisi jakaa eri jihadistien kesken; onko dar al-har­bia vastaan parempi käyttää pitkän aikavälin varovaista strategiaa vai to­taalista rintama­hyökkäystä; jne.

"Islamia on kritisoitu lähes sen synnystä saakka ja saa edelleen kritisoida, kritisoidaanhan sitä täälläkin kaiken aikaa."

- Islamia on toki kritisoitu aina, mutta islam kieltää sen kritisoimisen. Tästä syystä esim. profeetta Muhammadilla oli tapana murhauttaa häntä arvostelleita vastustajiaan, ja nykyäänkin kaikki omalla nimellään esiintyvät islamkriitikot joutuvat elämään ns. maan alla.

"Muslimien tulee kohdella ei-muslimeita hyvin"

- Tämähän ei pidä ollenkaan paikkaansa. Ko­raani (48:29) tekee jyrkän eron ylempiarvoi­sina pidetty­jen musli­mien ja alempiarvoi­sina pidetty­jen ei-mus­limien vä­lille. Vain mus­li­meja ja mus­limeiksi kään­tyviä kohtaan ke­hotetaan olemaan ar­me­liaita; kaikkia muita koh­taan Allah käskee ole­maan an­kara. Täältä voitte lukea lisää aiheesta: http://www.wikiislam.net/wiki/Qur%27an,_Hadith_and_Scholars:Dhimmitude, http://www.wikiislam.net/wiki/Persecution_of_Non-Muslims, http://www.wikiislam.net/wiki/Muslim_Statistics_%28Tolerance%29
harjoittakoon minunkin puolestani sitä uskontoaan jos tahtovat,mutta siinä vaiheessa siihen aletaan puuttumaan jos ruvetaan väkisin vaatimaan ja käännyttämään ihmisiä islamin uskoon.vai onko tämä tälläinen luvallista sinun mielestäsi.puuttua ihmisten yksityisyyteen ja minuuteen missä on ihmisoikeudet?
Uskokaa nyt hyvät ihmiset ettei muslimien teot ole sama kuin islam. Modernia islamia ei ole eikä tule vaikka kuinka haluttaisiin, on vain harhautuneita muslimeja jotka koittavat muuttaa islamia muuksi mitä se ei ole.Kyllä islam on niin kehittynyt uskonto ja lakipuoli täysin kaiken kattavaa ettei mikään suufiliike tule islamia oikein harjoittavaa muslimijoukkoa kaatamaan vaan päinvastoin.

Älkää jaksako jauhaa modernista ja liberaalista islamista kun sellaista ei islamin oppineiden mukaan ole olemassa ja uudistuksia (bida´h) ei islamissa sallita missään muodossa
Teoriassa maltillinen, moderni islam olisi mahdollinen, jos Koraanista ja sunnasta poistettaisiin kaikki väkivalta ja vihakiihotus, ja muslimilapsille opetettaisiin näitä uudistettuja tekstejä oikeana islamina.
Kysymys kuuluu, onko tämä todennäköistä. Ei.
Kyse ei ole siitä vaan siitä että BIDA´H, islamin uudistaminen kaikissa muodoissaan on täysin KIELLETTYÄ islamissa.

Jotkin oppineet islamissa ovat sitä mieltä että ns. tarpeellisia tai pakollisia uudistuksia voidaan tehdä, kuten ettei mies saa avioitua Aishan (9 v.) ikäisen tytön kanssa, niin kuin Muhammed teki, mutta valtaosa oppineista kuitenkaan ei hyväksy minkäänlaista bida´h islamissa eli käytännössä juuri tämä avioituminenkin noin nuoren tytön kanssa pitää olla mahdollista islamin mukaan elettäessä.

Ei ole olemassa mitään kikkoja joita muslimi voisi käyttää jotta saa kiertää islamin lakeja ja sääntöjä.
Täällä sanotaan selvästi älkää kuunnelko sufilaisia:
Joten älkää kuunnelko myöskään islamia muuttamaan haluavien muslimien tukijoita, jotka ovat ihan yhtälailla islamin uudistajia kuin nämä muslimitkin jotka haluavat uudistaa islamia.

Islamia ei ole sallittua muokata omien intressiensä mukaiseksi, ei kannata väittää sellaista kun läjä opiineita joka tapauksessa kumoaa tälläiset väitteet islamin omilla todisteilla.

On siitä monta hadithiakin että islamissa jumala ei vihaa mitään niin paljon kuin uudistusmielisyyttä.
Minullapa on feisbuukissa kaverinani eräs musliminainen jonka statuspäivitykset ovat hauskaa luettavaa.
Olen huomannut että hänen sivullaan käydään kuumia keskusteluja muslimien kesken. Välillä keskustelut menevät aikamoiseksi väittelyksi kun yksi muslimi sanoo että pitäisi tehdä näin ja näin ja toinen sanoo ihan muuta.
Taitaa tälläinen väittely olla vahvasti osa islaminharjoitusta?
Joskus on tehnyt mieli mennä kommentoimaan heidän väittelyijään jostan typerästä asiasta jolla ei ole mitään merkitystä kenellekään mutta seuraan vain hiljaa sivusta ja naureskelen partaani samalla miettien kuinka sekopäisiä ihmisiä tälle pallolle onkaan syntynyt. Hah haaahah hahaaa ;) Olenkin velmuista velmuin!
Olen itsekin ihmetellyt tulevaisuus.org-sivustoa.

Olen itse shia ja tulevaisuus.org-sivustolla on suurin osa sunneja. Kun sinne kirjoittaa omia mielipiteitä ja shiauskon näkemyksiä asioista, sinut heitetään pihalle. En ymmärrä? Muslimien pitäisi pitää yhtä, oli sunni, shia tai ei edes muslimi.

Monet sunnimuslimitkin ovat kyllä kyselleet ylläpitäjien perään, että mikä heillä on omia siskoja ja veljiä vastaan, jotka eivät ole ylläpitäjien kanssa sunneja. Heillä on ympäripyöreät vastaukset näihin kysymyksiin.

Mutta, jos haluaa tietoa islamista niin omasta mielestäni tähän sivustoon ei pitäisi eksyä. Tai, jos eksyy niin tulisi ottaa selvää kirjoittajien kirjoituksista ja opeista ennen kuin lähtee sokeena uskomaan. Monet kirjoittajista ovat ääripäitä, joilla on todella erikoisia sääntöjä ja oppeja, jotka ei liity millään tavalla islamiin. Sunneilla ja shioilla on joitain erimielisyyksiä, mutta yleiskuva islamista on täysin sama.
Tulevaisuus.orgissa kaikki jotka eivät ole samaa mieltä Mikealmoderaattorin kanssa, saavat monoa. Kummallista.
Tietääkseni hän ei ole mikään oppinut.
Shiioja vainotaan sillä forumilla.
Tarkoitin MIKAEL
Mikael bannaa Tulevaisuus-orgilta kaikki jotka eivät ole hänen kanssaan samaa mieltä islamista.Myös muslimit jotka kehtaavat olla erimieltä hänen kanssaan.On eräitä muslimeja jotka ovat suuttuneet kovasti hänelle siitä että hän on bannannut heidät sieltä törkeällä tavalla
Valvojana toimiva Mikael ei hyväksy eriäviä mielipiteitä eikä kysymyksiä jotka saa kylmän hien hänen otsalleen..siellä palstalla ei kannata käydä hän sensuroi kaiken ja bannaa nimimerkit.Moni muslimikin ons iellä lopettanut käymisen ku se jätkä käyttytyy niin mielivaltaisesti ja läpinäkyvästi tosi nolo.
On noloa toimintaa moderaattorilla. Hävettää hänen puolestaan.
Moderointi on siellä palstalla puolueellista ja sen takana on yksi ja ainoa ihminen, täälläkin multinikkinä esiintyvä Mikael.
Palstan rahoitus tulee Saudeista.
En yhtään ihmettelisi, jos kyseisen antisemitistisen ja islamin ylivaltaa ajavan sivuston taustalla häärisi Muslimiveljeskunta.
Tulevaisuus.orgillakin piilotellaan totuutta naisten ympärileikkaamisesta eli klitoriksen pään poistosta, joka on shafii-koulukunnan mukaan pakollista musliminaiselle. Tulevaisuus.orgissa ei haluta että ihmiset ja mahdolliset tulevat muslimit saisivat tietää tästä naisen seksuaalisuutta pahasti rajoittavasti tavasta.
 /   /  /  /  / Tulevaisuus.org

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta