Luontainen syövän hoito

autatko

Pyytäisin teitä kertomaan omasta kokemuksestanne tai tuttavanne kokemuksesta
luontaisesta syövän hoidosta.... Tuttavani sairastaa eturauhas syöpää kuten myöskin liian moni muukin tänä päivänä.Hän sanoo ei sytostaateille ja haluaisi luonnon apua.
Mitä tuotteita olette käyttäneet ja onko niistä ollut apua...
Toivoisin palautetta ihan reiluissa ja rehellisissä vastauksissa.
Kertokaa hyvät ihmiset!

40

4261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naturelialisx

      Valitettavasti on niin, että luonnon apu ei syöpään tehoa. Mutta jos ystävästi on päättänyt kieltäytyä hoidosta ja haluaa antaa sairauden edetä luonnollista rataansa päätepisteeseen, hänellä toki on siihen oikeus.

    • Luontoonin

      Hei!

      Taistele voita syöpä - kirja. Arstila
      Havupuu-uute
      Marja /vihannes smoothiet
      Valkosipuli
      pakurikääpä
      D- vitamiini sinkki tehostettuna C-vitamiinilla
      Osta tai hae kirppiksiltä divareista luontaisterveyslehtiä niissä on paljon asiaa.

    • apua saanut

      Olen käyttänyt vuosia KULTAHERA nimistä juomaa eturauhasen tulehdukseen.
      Minulla oli myöskin pikkupojasta saakka käsivarressa iso luomi joka alkoi märkimään kivun ja kutinan kanssa. Vaiva kesti pari päivää jonka jälkeen luomi kuivui ja sen jälkeen ei ole ollut luomesta ongelmia. Luomesta ei ennätetty ottaa koepalaa koska paraneminen tapahtui niin äkkiä. Olisikoha tällä juomalla jotakin yhteyttä luomen häviämiseen???

      Olen saanut selville että tuote myöskin tehostaa ruuasta (lha ja kala) saatavien B-vitamiinien imeytymistä.

      Tämä on minun juttuni...uskokoon ken haluaa ...

    • avuksi9076

      Itse olen henkeen ja vereen luontaislääkinnän, tai oikeastaan järkilääkinnän kannattaja. Olen huomannut että kun perehtyy erittäin hyvin syy-seuraus-suhteisiin niin on vastauksen lähellä.
      Minulta kotonta löytyy Ranintoterapian käsikirja, ja hyvä kirja onkin! Suosittelen!

      Jos minulla todettaisiin syöpä, mitä tekisin? Ensiksi kävisin hivenaineanlyysissä, sieltä löytyy onko syöpä esim kehooni kertyneiden raskasmetallien, tai myrkkyjen seurausta, jos on, niin niiden poisto antioksidantein on paranemisen avain. Minulla testissä löytyi liian suuret lukemat mm. kuparissa, ja raudassa.
      Toinen juttu, soittaisin itse Tohtori Toloselle ja kysyisin miten hoidan itseäni ettei syöpä voita. Soitin tuonne kun koirani oli syöpäsairas, sain hyvän avun. Turhat hiilarit myös ruokavaliosta heti pois, syöpä elää hiilareilla jotka ovat nopeata energiaa, ja voimistavat kasvua.

      Lukekaan tämä juttu tuotteesta Angiobalans, Suomen lääkäriliittokin suosittaa. Euroopassa syöpäklinikoilla käytetty tuote! Suosittelen perehtymään, tappaa syöpää nälkään, ja estää leviämistä:
      http://terveyshymy.fi/artikkelit/syopa-tuli-ja-meni-taas

    • 125µg

      D-vitamiinin tärkeys elimistölle on korostunut viimeaikaisissa tutkimuksissa. Nyt on jälleen julkaistu uusi tutkimus, joka puhuu tämän ”aurinkovitamiinin” puolesta.

      Kiinassa Shanghain Jiao Tong –yliopistossa tehdyssä meta-analyysissä tarkasteltiin kaikkiaan 18 aiemmin tehtyä tutkimusta, joihin oli osallistunut yhteensä noin miljoona ihmistä seitsemässä eri maassa. Tutkimuksissa oli selvitetty joko D-vitamiinin tai veren D-vitamiini-25-OH-pitoisuuksien vaikutusta paksu- ja peräsuolensyöpäriskiin.

      Tutkimuksen tuloksista ilmenee, että D-vitamiinia eniten saaneiden henkilöiden paksu- ja peräsuolen syöpien suhteellinen riski (relative risk, RR) oli 12 prosenttia pienempi kuin vähiten saaneilla. Henkilöillä, joiden veren D-vitamiini-25-OH-pitoisuudet olivat suurimmat, paksu- ja peräsuolen syöpien suhteellinen riski oli peräti 33 prosenttia pienempi.

      Tutkijat kirjoittavatkin tutkimuksen päätelmissä, että D-vitamiinin saannilla ja veren D-vitamiini-25-OH-tasoilla on yhteys paksu- ja peräsuolen syöpiin. Lisätutkimuksia yhteyden varmistamiseksi ja ymmärtämiseksi joudutaan varmasti tekemään, mutta jo nyt selvää on, että D-vitamiinin vaikutus terveydelle on merkittävä.

      Shanghain Jiao Tong –yliopiston tutkimus julkaistiin Journal of Clinical Oncology –lehdessä elokuun lopulla.


      http://personal.inet.fi/koti/remeli/D3.htm

    • luontaistuotteet

      Ole kiltti ja ohjaa ystäväsi lääkärille ja kehota ottamaan siellä tarjottu hoito vastaan. Syöpä on niin ilkeä tauti, ettei siihen luontaistuotteet ja luonnon tarjoama apu valitettavasti riitä. Sytostaatit ovat rankkoja lääkkeitä, mutta se vain siksi, että mikään muu (sädehoitoja, kirurgiaa lukuunottamatta) ei oikeasti tahdo toimia syöpiin. Mikäli toivoo itselleen mahdollisimman pitkää ikää ja selviytymistä, niin sitten lääkärille ja lääkärin kaikki neuvot käyttöön.

      Ja kuten huomasit yllä olevista vastauksista, ettei kenelläkään näistä vastaajista ole ollut syöpää ja siten saaneet siihen luonnontuotteista apua. Esimerkiksi ehkäisevässä mielessä kasvisten syönti on paksusuolen syövässä hyödyllistä, mutta ei niistä enää apua ole, kun syöpä on puhjennut. Sama D-vitamiinin kanssa.

      Toivottavasti ystäväsi selviää mahdollisimman pitkälle. :( Mutta älä ihmeessä anna hänen hakea vastauksia luontaistuotteista. Se olisi iso virhe.

    • Nuunuuonpölynimuri

      Itse asiassa vastasin tähän ketjuun ja minulla on syöpä joka on uusiutunutkin. Olen tähän mennessä kyllä ottanut kaikki normi lääketieteen hoidot vastaan mitä on tarvinnut mutta itse uskon kyllä, että kaikilla vaihtoehtoisilla hoidoilla voidaan tukea elimistöä kestämään hoidot ja minulla ainakin hidastamaan syövän etenemistä. Minusta missään tapauksessa ei ole esimerkiksi väärin käyttää ravintolisiä, energiahoitoja tms.
      Mutta kyllä minäkin kuitenkin puollan, että lääkärit on sitä varten että he auttavat minkä pystyvät.
      Itse ainakin näen asian, että jos minä jaksan ja kykenen hoitamaan terveyttä niin hoitakoon lääkärit sairautta. Niin ollaan oikein tasoissa.:D
      ELi ei muutako marjat ja vihannekset, vitamiinit , havupuu uuteet , kultaherat mitä vain terveyden edistämiseksi on keksitty niin käyttöön jokaisen oman järjen sallimissa rajoissa. Ja kaikista eniten olkaamme kiitollia etenkin elämästä ja siitä että meillä on vaihtoehtoja parantaa elämän laatua :)

      • Mikä parantaa?

        Usko parantaa. Usko siihen, että parantuu tai että ei parannu. Mielen voima on tutkimatonta edelleen. Uskoo sitten lääketieteeseen tai mielen voimaan tai poppamiehiin tai jumalaan. Nykyisin vahvinta on usko LÄÄKE-tieteeseen. Mikä lopulta parantaa? Onko se lopultakin se vahva usko?
        Mikä sairastuttaa? Onko sekin mieli? Myös kollektiivinen mieli, eli läheisten ajatukset? Tähän ei kellään vastausta, koska tätä ei ole tutkittu. Tämän vaikutusta ei ole tutkittukaan, koska aina voidaan heti esittää esim. kysymys: entä vastasyntyneiden sairaudet, tutkitut geeneistä johtuvat sairaudet ym. eli koska näitä on ei voisi olla "mielen"aiheuttamia sairauksia... Ei tutkita, koska niitä ei voisi lääkitä (eli niillä ei voisi ansaita myymällä lääkkeitä)? Lääketieteen tutkimuksia rahallisesti tukevat tietenkin tahot, jotka tutkimusten perusteella myös tekisivät voittoa rahallisesti. Ok. Mutta kun tästä on tullut sitten vain se yksi ja ainoa totuus virallisesti.


    • jatkoajalla .

      Steven Jobs. Muistanette herran, joka kieltäytyi lääketieteellisistä hoidoista ja kuoli jokunen kuukausi sitten. Eturauhassyöpä tappoi tämän upporikkaan miehen, joka luotti luontaislääkintään. Surkuhupaisaa, että lääketieteen keinoin häntä olisi voitu auttaa. Edellisen kirjoittajan asialliseen vastaukseen kommentoin vielä; on varsin mahdollista ja jopa todennäköistä, että sama tulos olisi saavutettu ihan pelkillä lääketieteellisillä hoidoilla. Se, että käyttää ns. vaihtoehtoisia tukihoitoja varmasti kyllä antaa itselle tunteen aktiivisesta osallistumista hoitoon ja sitä kautta pitää mielialaa yllä. Ja tosiaan: elämälle kiitos jokaisesta päivästä!

    • 100µg
    • ----

      Suomessa kaikki luontaistuotteet. on tosi kalliita. Itse tilaan niitä iherb.com kaupasta. (Alennusta saa tällä: EME166 )
      Ajattelin koota sieltä tuotteista sellaisen "selviytymispaketin" kaverille joka käy sytostaattihoidoissa. En paljon asiasta vielä tiedä, mutta parin päivän aikana kun oon asiaan perehtynyt niin antioxidantit sun muut voi auttaa estämään syöpää.
      Sytostaatit kun tappaa niitä syöpäsoluja niin ajattelin että kaverin olisi saatava paljon antioxidantteja ja muita hyviä aineita kehoonsa ettei ne kuolemattomat syöpäsolut pääsisi lisääntymään vaan antioksidantit suojais kehoa ja lopulta sytostaatit olisi tappaneet kaikki syöpäsolut... Ja taistelu olis voitettu.
      Tottakai syöpää vastaan taistelu on monimutkaisempi prosessi, mutta kaikki pienikin apu on eteenpäin ja on koitettava kaikkea!
      Ostin myös tuota havupuu-uutetta. Annan senkin ystävälle ja kyselen josko se auttaa.
      Sekava oli tekstini ja sekava on olo muutenkin kun suruttaa kaverin puolesta...

      • Rintasyöpäpotilas-10

        "Ajattelin koota sieltä tuotteista sellaisen "selviytymispaketin" kaverille joka käy sytostaattihoidoissa. En paljon asiasta vielä tiedä, mutta parin päivän aikana kun oon asiaan perehtynyt niin antioxidantit sun muut voi auttaa estämään syöpää.
        Sytostaatit kun tappaa niitä syöpäsoluja niin ajattelin että kaverin olisi saatava paljon antioxidantteja ja muita hyviä aineita kehoonsa ettei ne kuolemattomat syöpäsolut pääsisi lisääntymään vaan antioksidantit suojais kehoa ja lopulta sytostaatit olisi tappaneet kaikki syöpäsolut.."
        Ei meistä syöpäpotilaistakaan moni tiedä paljoakaan parin päivän googletuksen jälkeen. Eikö olisi parempi kysyä enemmän asiaan perehtyneiltä "asiantuntijoilta"? Tiettyjä lisiä ei saa käyttää hoitojen aikana, koska ne auttavat myös syöpäsoluja vahvistumaan, ei heikkenemään. Tutkikaa eri syöpäjärjestöjen sivuja, joilla kaiken läpikäyneet kirjoittavat kokemuksistaan.


    • 20
      • Kiitos linkistä

        Linkin takan on se elokuva, mistä tässäkin ketjussa alempana mainitaan: Miksi syöpää ei saa parantaa. Siinä on myös tekstitys suomeksi.

        Suosittelen katsomaan.


    • Dr M

      Lontainen syövän hoito?
      Uskooko joku 2000 luvulla vielä tähän?
      Ai siis, että tolosen, heikkilän, arstilan tai jaakkolan ja lukuisten "luontaistuotekauppiaiden"
      bisneksellä syöpä, oli se niistä useista mikä tahansa, paranee tai tukee syöpähoitojen haittavaikutuksissa???
      Ihanko oikeasti Suomalaiset uskovat em. henkilöiden sanomaan?
      Sekä Tolonen (työterveyslääkäri), että Heikkilä ( luukirurgi) ovat julistaneet itsensä lisäravinne-,elämäntapa.,ja ravinneguruiksi. Taitavasti ovat tehneet vuosia sairaiden ihmisten epätoivolla rahaa.
      Luottavat tavallisten ihmisten osaamattomuuteen tulkita tieteellisiä tutkimustuloksia, suomentavat ne omia (bisnes) tarkoituksiaan varten ja sanoma menee kansaan kuin häkä.
      Dr M

    • kokemuspuhuu

      Syöpä on tauti, jonka kanssa ei kannata pelleillä = puoskarihoidot. Menee henki.

    • Kokeiluaine?

      Ruokasoodaa kannattaa kokeilla. En tiedä auttaako se.

    • gersonist1

      http://www.youtube.com/watch?v=U7Ck9D45OT4

      Max Gersonin kehittelemä terapia, pelkistetysti puhdas luomuvihannesruoka ja runsaasti vihannesmehuja, parantaa syöpää. En jaksa enkä pysty tähän täydellistä selostusta Gersonista antamaan. Tuo video kannattaa katsoa aluksi ja sitten vaan lisää tietoa hankkimaan.

      Hyeenat hyökkää kohta kimppuuni ja tämä kommentti luultavasti poistetaan, joten ottakaa linkki talteen ja levittäkää sitä edelleen.

    • 100µg

      Lapset saavat uusista suosituksista huolimatta yhä liian vähän D-vitamiinia, arvioi HYKSin lasten ja nuorten sairaalan apulaislääkäri Outi Mäkitie Kaleva-lehden verkkosivuilla.
      D-vitamiinin saantisuosituksia nostettiin vuosi sitten, mutta käytännössä uusia suosituksia ei ole omaksuttu.

      - Veikkaan, että enemmistö yli kaksivuotiaista on edelleen ilman D-vitamiinilisää ja harvat murrosikäiset syövät sitä, Mäkitie sanoo Kalevalle.

      Mäkitie tutki helsinkiläisten koululaisten D-vitamiinin saantia. Mittaukset osoittivat, että jopa 70 prosentilla koululaisista oli D-vitamiinin puutos. Mäkitien mukaan tulos on yleistettävissä koko maahan.

      Kaleva kirjoittaa, että D-vitamiinilisää suositellaan kaikille lapsille 18-vuotiaaksi asti kaikkina vuodenaikoina. Alle kaksivuotiaiden suositeltava päiväannos on kymmenen mikrogrammaa ja sitä vanhemmille lapsille 7,5 mikrogrammaa D-vitamiinia.

      Mäkitien mukaan nykyisetkin D-vitamiinisuositukset ovat liian alhaisia. Tutkitut lapset saivat D-vitamiinia keskimäärin nykyisten suositusten mukaisesti ja joivat maitoa. Siitä huolimatta heidän verestä mitattiin liian vähäisiä pitoisuuksia.
      http://yle.fi/uutiset/terveys_ja_hyvinvointi/2012/01/kaleva_lapset_saavat_yha_liian_vahan_d-vitamiinia_3156627.html

      Tässä Mäkitien aikaisempi kirjoitus:
      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2090

      http://www.terveysportti.fi/xmedia/duo/duo99587.pdf

      70 prosenttia eurooppalaisista kärsii D-vitamiinin vajauksesta. Näin arvioidaan tuoreessa asiantuntijaraportissa. Riittävänä pidettiin 75 nmol/l (30 ng/ml) ylittävää D-vitamiinitasoa.
      http://www.eurekalert.org/pub_releases/2012-01/f-sf-7oe011012.php

      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2250

    • D-vitamiinia
    • Goji marja

      Havupuu uutejuoma ja goiji marjat ,niitä söi minun mies hän sairasti lymfa syöpää.Ei ottanut hoitojen aikana mutta muuten otti joka päivä.Hän tykkäsi että niistä oli apua ,veri arvot eivät päässeet ihan alas kuin muutaman kerran.Toipui aina hoitojen välissä aika nopeesti.Viimeinen myrkytys oli marraskuun lopussa . Nyt ihan hyvässä kunnossa ,,joten ei niistä ainakaan mitää haittaa ole ollut siis kannattaa kokeilla

    • EI MARGARIINIA

      "" Margariinin kulutukseen onkin liitetty useita vakavia seuraamuksia, esim. sydänsairaudet, alentunut älykkyys ja syöpä. Margariinin lisäksi kovetettuja kasvirasvoja löytyy nykyään myös seuraavista tuotteista: keksit, leivokset, murot, leivät, kasvisrasvajäätelöt jne. Tässä on taas hyvä syy välttää mahdollisimman monia teollisesti valmistettuja tuotteita. ""


      ""Ruotsalaisjärjestö vaatii, että Ruotsin elintarvikevirasto vetää kolesterolia alentavan margariinin myynnistä syöpäriskin vuoksi.

      Ruotsalaisen kuluttajajärjestö Skis vaatii terveysmargariinin vetämistä pois markkinoilta. Järjestön mukaan Becel proactive -margariini sisältää liian suuria pitoisuuksia syöpää aiheuttavaa ainetta. Järjestö on tutkituttanut margariinia ja vaatii nyt, että Ruotsin elintarvikevirasto vetää sen myynnistä ja varoittaa kuluttajia.

      -Suhtaudumme tähän vakavasti ja olemme pyytäneet yhtiötä antamaan selvityksen, sanoi elintarvikeviraston tarkastaja Åsa Eneroth uutistoimisto TT:lle.

      Skisin mukaan tutkimukset ovat osoittaneet, että Becel proactivessa on lähes kaksi kertaa enemmän karsinogeeni PAH:ta eli aromaattista hiilivetyä kuin raja-arvot sallisivat. Becel proactive -margariinia markkinoidaan ns. toiminnallisena elintarvikkeena ja sen sanotaan alentavan veren kolesteroliarvoa.

      Elintarvikevirasto pitää Skisin tekemiä tutkimuksia luotettavina, mutta ei aio vielä määrätä myyntikieltoa. Enerothin mukaan virasto ei voi ryhtyä toimenpiteisiin, ennen kuin se itse on tehnyt omia kokeitaan.

      Margariinia valmistavan Unilever-yhtiön vastausta odotetaan maanantaina."

      Saas nähdä miten vaikuttaa Suomeen. Vedetäänköhän Suomessakin pois markkinoilta... ""

      Ja tämä oli vuonna 2003 ja edelleen kyseistä rasvaa on kaupan!



      "" Millä tahansa menetelmällä jalostetut luonnolliset kasvisöljyt aiheuttavat ongelmia keholle solutasolla. Nämä rasvat eivät ole enää luonnollisessa tilassaan eikä keho osaa käsitellä niitä. Elimistö yrittää käyttää niitä ja siinä prosessissa nämä rasvat päätyvät solukalvoille ja muihin paikkoihin, missä ne voivat aiheuttaa tuhoa terveydelle.

      Onneksi näiden rasvojen välttäminen on suhteellisen helppoa, koska niitä on käytännöllisesti katsoen kaikissa ravintoaineissa, joten välttämällä transrasvoja ja teollisesti valmistettuja ruokia yleensä vältetään myös interesterifioituja rasvoja. Jos teollisesti valmistetun ruoan seloste sisältää ”0 % transrasvoja” tai ”ei transrasvoja”, mutta on valmistettu kasvisöljyistä, voitte olla varma, että se sisältää joko interesterifioituja rasvoja tai kokonaan vedytettyjä vihannesöljyjä, joita molempia on syytä välttää.

      Käyttäkää voita (mieluummin raa’asta maidosta valmistettu) margariinien ja kasvisöljylevitteiden sijasta. Voi on terveellinen täysravinto, joka on saanut aiheettomasti huonon maineen.
      • Käyttäkää kookosöljyä ruoanvalmistuksessa. Se on ylivoimainen muihin ruokaöljyihin verrattuna ja sillä on runsaasti terveysetuja.
      • Parantaaksenne terveiden rasvojen saantianne huolehtikaa, että syötte raakoja rasvoja, joita saa esimerkiksi avokaadosta, raaoista maitotuotteista ja oliiviöljystä. Ottakaa myös korkealaatuisesta lähteestä tulevia eläinperäisiä omega-3 -rasvoja esimerkiksi krilliöljyä.


      JA NYT , MARGARIINISTA:
      * paljon transrasvahappoja.
      * kolminkertaistaa sepelvaltimotaudin riskiä
      * nostaa kokonaiskolestrolin ja LDL- kolestrolin määrää sekä alentaa sitten HDL:ää, joka on muuten se hyvä kolestroli
      * nostaa syöpäriskiä viisinkertaiseksi
      * alentaa äidinmaidon laatua
      * laskee immuunipuolustusta
      * laskee insuliini vastetta

      JA MITÄS SANOT TÄSTÄ!

      MARGARIINI ON VAIN YHDEN MOLEKYYLIN PÄÄSSÄ SIITÄ, ETTÄ SE ON MUOVIA !
      JA SIINÄ ON 27 SAMAA VALMISTUSAINETTA KUIN MAALISSA.

      RUOKA OLKOON LÄÄKKEESI (Hippocrates)

      Tavallista kansalaista huijataan kaikilla elämän alueilla ja todistetaan erilaisten johtajien tai muiden auktoriteettien sanomisilla vääriä asioita oikeiksi. Meille esitetään uskottavaksi erilaisia totuuksia: erilaisten valkotakkisten totuus, tieteellinen totuus, lääketeollisuuden totuus, elintarviketeollisuuden totuus, virkamiesten totuus ja monta muuta ns. virallista totuutta.

      Lyhyt rasva-aapinen
      http://www.elinahytonen.fi/2011/03/lyhyt-rasva-aapinen/

    • 100µg

      D-vitamiini on immuunijärjestelmän avaintekijä, joka suojaa meitä lähes kaikilta sairauksilta flunssasta syöpään. Keskityn tässä katsauksessa siihen, mitä tällä hetkellä tiedetään D-vitamiinin vaikutuksista virus- bakteeri- ja muihin infektioihin. Kuten tiedämme, D-vitamiinia saadaan kahdesta lähteestä, auringonvalosta ja ravitsemuksesta (ruoasta ja ravintolisistä). Pohjoisilla leveysasteilla (45 leveyspiirin pohjoispuolella, jossa Suomikin sijaitsee) auringosta ei saada riittävästi D-vitamiinia. Suomessa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ja Valtion ravitsemusneuvottelukunta kehottavat kaikkia suomalaisia ottamaan D-vitamiinia ravintolisänä vuoden jokaisena päivänä. Uusien tutkimusten valossa viranomaissuositus vain on aivan liian pieni. Aikuisen todellinen tarve on noin 100 µg päivässä. Ihanteellinen S-D-25:n pitoisuus infektioiden torjunnassa on yli 95 nmol/l.
      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2129

      Odottavan äidin D-vitamiinin puute haittaa lapsen kielellistä kehitystä

      Raskaana olevan naisen tulee nauttia riittävästi D-vitamiinia ruoan lisänä, sillä se turvaa syntyvän lapsen keiellistä kehitystä yli 10-vuoden ikään, osoittaa uusi austalialainen 750 naisen ja lapsen tutkimus. Suomen viranomaisten suositus raskaaana oleville (10 µg/vrk) on kymmenen kertaa liian pieni.

      Australian Perthissä sijaitseva The Telethon Institute for Child Health Research on tutkinut 750 raskaana olevan naisen seerumin D-vitamiinin pitoisuutta (S-D-25) ja verrannut sitä syntyvien lasten kielelliseen kehitykseen yli 10 ensimmäisen elinvuoden kuluessa. Äidin matalat S-D-25:t liittyvät lapsen kielen kehityksen ongelmiin.

      Tutkimusta johtanut apulaisprofessori Andrew Whitehouse kehottaa odottavia naisia lisäämään D-vitamiinin saantiaan ravintolisistä. D-vitamiini on tärkeä lapsen normaalille neurologiselle kehitykselle. D-vitamiinin niukkuus vaikeuttaa uusien sanojen oppimista ja lauseiden muodostamista sanoista, tutkija selvittää. Whitehouse on erikoistunut tutkimaan autismin ja muiden lasten muiden kehityshäiriöiden geneettisiä ja neurobiologisia syitä.

      Amerikkalaiset tutkijat (mm. neonatologi Karen Wagner) ovat jo aikaisemmin todenneet, että riittävä D-vitamiinin saanti, 100 µg/vrk) ehkäisee raskauskomplikaatioita ja turvaa lapsen normaalia kehitystä. Suomen viranomaisten raskaana oleville naisille antama saantisuositus (10 µg/vrk) on ilmeisesti kymmenen kertaa liian pieni.
      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2269

      D-vitamiinin kokonaissaantia auringosta ja ravinnosta mittaa sen metaboliitin, kalsidiolin, pitoisuus seerumissa. Yleinen mielipide on, että D-vitamiinin saanti tulee varmistaa lisäämällä
      sitä ravintovalmisteisiin ja käyttämällä D-vitamiinivalmistetta. Virallisen suosituksen mukaan aikuisen päivittäinen D-vitamiinin lisätarve vitamiinivalmisteesta on 7,5 µg. Luoja ei kuitenkaan laskenut D-vitamiinin päiväannosta puolen mikrogramman tarkkuudella vaan mahdollisti aurinkohormonin jopa 250 µg:n kertatuotannon ihossa, mikä etelässä tuottaa seerumin kalsidiolipitoisuuden 100–200 nmol/l (Vieth 2009). D-vitamiinin toksisuudesta on yllättävän vähän raportteja. Jopa vuoden tarvetta vastaavat kerta-annokset eivät ole aiheuttaneet myrkytysoireita. IOM:n uusin suositus kaksinkertaisti D-vitamiinin turvallisen päiväsaannin 50:stä 100:aan µg:an. Aikuisilla ei ole osoitettu toksisuutta, kun D-vitamiinin pitkäaikainen päiväsaanti on ollut 250 µg:n tasolla. Sattumoisin noin 250 µg on D-vitamiinin määrä, jonka iho tuottaa auringon UVB-säteiden kerta-altistuksen aikana. Suomalaiset saavuttavat 75 nmol:n tason yleensä vain kesäkuukausina. Duodecim 2011;127:1242–3

      Suomalaiset tarvitsevat 100 mikrogrammaa (µg) D-vitamiinia päivässä, etenkin nyt talviaikaan ja kun influenssa- ja flunssa-aalto uhkaa. Seerumin D-vitamiinin (S-D-25) tulee nousta 75–150 nmoliin/l, jolloin immuunijärjestelmä toimii parhaiten. Turvallisena päiväannoksena jatkuvassa käytössä yli 9-vuotiaille lapsille pidetään nyt 100 µg ja aikuisille jopa 250 µg. D-vitamiini ehkäisee ja jarruttaa monia sairauksia vaikuttamalla suotuisasti satoihin geeneihin. D-vitamiini ehkäisee masennusta ja tehostaa mm. syöpälääkkeiden vaikutusta. Syöpäpotilaan tarve on 175 mikrogrammaa päivässä ja S-D-25:n tavoitearvo vähintään 125 nmol/l. D-vitamiini vahvistaa myös ikääntyvien lihaskuntoa. Raskausajan D-vitamiini ehkäisee vauvojen virusinfektioita. Odottavan äidin D-vitamiinin tarve on yli kymmenen kertaa suurempi kuin nykyinen viranomaissuositus.
      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=247

      • Suosittelen jokaisen luettavaksi,
        terveelle ja sairaalle, tai
        jos läheinen on sairastunut:

        Bernie S. Siegel : Rakkautta, lääkkeitä ja ihmeitä.

        "Siegelin potilaskertomukset vakuuttavat sielun ja ruumiin
        tiiviistä vuorovaikutuksesta.
        Tässä kirjassa kerrotaan etupäässä syöpäpotilaista,
        mutta he voisivat yhtä hyvin olla ms-tauti, nivelreuma
        tai sydäntautipotilaita.
        Paranemiseen vaikuttavat voimat ovat samat."

        Turhauttavinta on hoidattaa ruumistaan toisessa paikassa,
        ja sitten lähteä bussilla vaihtolipulla toiseen paikkaan
        hoidattamaan mieltään :) Tämä omaa tuumailuani.
        Näin meidät "paloitellaan" tässä tieteen ja teknologian
        "hyvinvointiyhteiskunnassa".


    • 100µg

      Peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardson (sd) piilottelee valtion ravitsemusneuvottelukunnan selän takana D-vitamiinin saantisuositusasiassa. Hänen tulisi vaatia valtion ravitsemusneuvottelukuntaa nostamaan suositus tutkimustiedon edellyttämälle tasolle, sillä nykyinen suositus heikentää kansalaisten terveyttä ja lisää yhteiskunnan kuluja. Suomalaiset tarvitsevat 100 mikrogrammaa (µg) D-vitamiinia päivässä, etenkin nyt talviaikaan ja kun influenssa- ja flunssa-aalto uhkaa. Seerumin D-vitamiinin (S-D-25) tulee nousta 75–150 nmoliin/l, jolloin immuunijärjestelmä toimii parhaiten. Turvallisena päiväannoksena jatkuvassa käytössä yli 9-vuotiaille lapsille pidetään nyt 100 µg ja aikuisille jopa 250 µg. D-vitamiini ehkäisee ja jarruttaa monia sairauksia vaikuttamalla suotuisasti satoihin geeneihin. D-vitamiini ehkäisee masennusta ja tehostaa mm. syöpälääkkeiden vaikutusta. Syöpäpotilaan tarve on 175 mikrogrammaa päivässä ja S-D-25:n tavoitearvo vähintään 125 nmol/l. D-vitamiini vahvistaa myös ikääntyvien lihaskuntoa. Raskausajan D-vitamiini ehkäisee vauvojen virusinfektioita. Odottavan äidin D-vitamiinin tarve on yli kymmenen kertaa suurempi kuin nykyinen viranomaissuositus.

      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=247

    • Kale-51-61v

      Olen onnekas, eturauhasen syöpä löytyi "vahingossa" alkuvaiheessa. Oli kilpirauhasen vajaatoiminta ja alhainen testost. taso. Psa oli koholla ja suhde osoitti syövän todennäköisyyttä. Kilpir.hormonilääkitys korjasi myös testos. tason. Seurattiin psa arvoa n.9kk, ja kun se nousi edelleen otettiin neulanäytteet ja löytyi agressiivisen solutyypin syöpä. Ehdotettiin eturauhasen poistoa mutta kieltäydyin. Olen turvautunut vaihtoehtohoitoihin ja nyt 1 ja1/2v myöhemmin psa laskee edelleen, 1/2v sitten kieltäydyin neulanäytteiden otosta. Psa konrolli 1/2 vuosittain tästä eteenpäin. Olen tyytyväinen ratkaisuuni. Mielestäni meillä seurataan orjallisesti amerikan mallia syövänhoidossa(lääketeollisuuden ehdoilla). Potilasjärjestöjä johtavat ko opin saaneet eläkel.lääkärit ja tuki ja vaihtoehtohoidot ovat potilaan oman aktiivisuuden varassa. Jonkun pitäisi perustaa todella potilaan parasta ajava uusi järjestö. Jos on kielitaitoa ja elämänhalua suosittelen perhtymistä vaihtoehto-ja tukihoitoihin mieluummin ennen kuin sairastut syöpään. Katso vaikka aluksi suomeksi tekstitetty: Miksi syöpää ei saa parantaa. Löytyy hakukoneelta tuolla nimellä.

      • kalle 5

        mikä oli vaitehtoinen hoitosi nimim.kalle


    • 125µg

      Auringon säteily saa aikaan ihossa D-vitamiinin tuotannon. Valitettavasti tätä ilmaista elämän eliksiiriä ei näillä leveysasteilla saa kuin keskellä kesää ja silloinkin vain keskipäivän aikaan. Iän myötä tämäkin herkku vähenee: mitä vanhempi, sen huonommin iho kykenee sitä muodostamaan. D-vitamiinin muodostuminen voi jäädä vain neljännekseen nuoriin verrattuna. Järkevät ihmiset eivät polta nahkaansa keskipäivän aikaan, vaan käyttävät aurinkosuojavoiteita, jotka myös estävät D-vitamiinin muodostumista. Niinpä järkevät ihmiset saavat ruskettuneen ihon, mutta eivät D-vitamiinia. Huonona kesänä he eivät saa kumpaakaan.

      Luiden ja lihasten lisäksi D-vitamiini näyttää suojaavan sydäntä ja verenkiertoa. D-vitamiinin puute lisää riskiä kuolla sydämen ja verenkierron sairauksiin. Erityisen myönteinen vaikutus sillä näyttäisi olevan aivojen verenkierrolle. Nyt jo selvitetään voisiko se osaltaan suojata aivohalvauksilta.

      D-vitamiini on olennainen steroidihormoni, joka lisää lihassolujen määrää ja massaa. Näin se vaikuttaa tukielimistön toimintaan. Se vaikuttaa lihaskipuihin myös analgeettisesti.

      D-vitamiini on elintärkeä luuston ylläpitäjä, kasvattaja ja lujuuden rakentaja. Sitä tarvitaan, jotta kalsium imeytyisi luustoon. Se on hormoni, jota elimistö tuottaa ihossa auringonvalon vaikutuksesta. Riittävä D-vitamiinin saanti ehkäisee myös monia kansanterveydellisesti merkittäviä sairauksia ja edistää siten suomalaisten yleistä hyvinvointia. D-vitamiinin on todettu parantavan lihasten toimintaa ja siten vähentävän esimerkiksi vanhusten kaatumisriskiä. Myös syövän, diabeteksen, nivelreuman ja MS-taudin ehkäisyssä D-vitamiinin käytöstä on näyttöä.
      Lapsilla vakava D-vitamiinin puutos johtaa riisitautiin ja aikuisilla luiden pehmenemiseen. Lisäksi D-vitamiinilla saattaa olla vaikutusta myös kaamosmasennuksen ja sydäntautien torjumisessa. Sen on myös todettu parantavan vastustuskykyä ja ehkäisevän influenssaa. D-vitamiinin terveysvaikutuksia tutkitaan jatkuvasti.

      Lihas- ja luustokivut ovat yleisiä ja ne voivat johtua D-vitamiinin piilevästä puutteesta, kertoo uusi Manchesterin yliopiston tutkimus. Sen tekijöiden joukossa on myös suomalainen nimi, Huhtaniemi, IT. Raportin julkaisee reumalääkäreiden lehti Annals of Rheumatic Diseases.

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/puhutaandeesta.pdf

      D-vitamiini ja urheilu
      http://youtu.be/gQs4CFc3yNE

      Peak Athletic Performance and Vitamin D
      http://www.vitamindcouncil.org/news-archive/2007/peak-athletic-performance-and-vitamin-d/

      Riittävä D-vitamiinitaso veressä, yli 80 nmol/l, auttaa ylläpitämään tervettä luuntiheyttä ja -kovuutta kaikenikäisillä, erityisesti ikääntyvillä. Terve luu paranee nopeammin murtumasta kuin pehmennyt. D-vitamiini myös lisää lihasvoimaa ja kestävyyttä, jolloin kaatumiset vähenevät.. Osteoporoosi on luuston sairaus, jossa luun lujuuden heikentyminen altistaa murtumalle. On arvioitu, että Suomessa on yli 400 000 osteoporoosista kärsivää henkilöä, ja ehkä saman verran niitä, joilla luun haurastuminen on alkanut lievänä (osteopenia). Ja vuosittain tapahtuu noin 30 000 - 40 000 luunmurtumaa, joissa osasyynä on luuston haurastuminen.
      http://www.pronutritionist.net/luusto-lujaksi-kirja-apua-osteoporoosin-itsehoitoon/

    • älä kuole vielä...

      Ei ole totta, annatte sellaisia neuvoja jotka johtavat viestiketjun aloittajan kuolemaan, onko teillä joku murhanhimo päällä, pitäisi joku saada tapettua? En lukenu kaikkia viestejä, mutta ainut keino on antaa lääkärien tehdä niinkuin on parasta, eikä ruveta kuusenkerkkäjuomia nauttimaan, ja uskomaan että näin se syöpä lähtee.

    • 100µg

      Auringon säteily saa aikaan ihossa D-vitamiinin tuotannon. Valitettavasti tätä ilmaista elämän eliksiiriä ei näillä leveysasteilla saa kuin keskellä kesää ja silloinkin vain keskipäivän aikaan. Iän myötä tämäkin herkku vähenee: mitä vanhempi, sen huonommin iho kykenee sitä muodostamaan. D-vitamiinin muodostuminen voi jäädä vain neljännekseen nuoriin verrattuna. Järkevät ihmiset eivät polta nahkaansa keskipäivän aikaan, vaan käyttävät aurinkosuojavoiteita, jotka myös estävät D-vitamiinin muodostumista. Niinpä järkevät ihmiset saavat ruskettuneen ihon, mutta eivät D-vitamiinia. Huonona kesänä he eivät saa kumpaakaan.

      Luiden ja lihasten lisäksi D-vitamiini näyttää suojaavan sydäntä ja verenkiertoa. D-vitamiinin puute lisää riskiä kuolla sydämen ja verenkierron sairauksiin. Erityisen myönteinen vaikutus sillä näyttäisi olevan aivojen verenkierrolle. Nyt jo selvitetään voisiko se osaltaan suojata aivohalvauksilta.

      D-vitamiini on olennainen steroidihormoni, joka lisää lihassolujen määrää ja massaa. Näin se vaikuttaa tukielimistön toimintaan. Se vaikuttaa lihaskipuihin myös analgeettisesti.

      D-vitamiini on elintärkeä luuston ylläpitäjä, kasvattaja ja lujuuden rakentaja. Sitä tarvitaan, jotta kalsium imeytyisi luustoon. Se on hormoni, jota elimistö tuottaa ihossa auringonvalon vaikutuksesta. Riittävä D-vitamiinin saanti ehkäisee myös monia kansanterveydellisesti merkittäviä sairauksia ja edistää siten suomalaisten yleistä hyvinvointia. D-vitamiinin on todettu parantavan lihasten toimintaa ja siten vähentävän esimerkiksi vanhusten kaatumisriskiä. Myös syövän, diabeteksen, nivelreuman ja MS-taudin ehkäisyssä D-vitamiinin käytöstä on näyttöä.
      Lapsilla vakava D-vitamiinin puutos johtaa riisitautiin ja aikuisilla luiden pehmenemiseen. Lisäksi D-vitamiinilla saattaa olla vaikutusta myös kaamosmasennuksen ja sydäntautien torjumisessa. Sen on myös todettu parantavan vastustuskykyä ja ehkäisevän influenssaa. D-vitamiinin terveysvaikutuksia tutkitaan jatkuvasti.

      Lihas- ja luustokivut ovat yleisiä ja ne voivat johtua D-vitamiinin piilevästä puutteesta, kertoo uusi Manchesterin yliopiston tutkimus. Sen tekijöiden joukossa on myös suomalainen nimi, Huhtaniemi, IT. Raportin julkaisee reumalääkäreiden lehti Annals of Rheumatic Diseases.

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/puhutaandeesta.pdf

      D-vitamiini ja urheilu
      http://youtu.be/gQs4CFc3yNE

      Peak Athletic Performance and Vitamin D
      http://www.vitamindcouncil.org/news-archive/2007/peak-athletic-performance-and-vitamin-d/

      Riittävä D-vitamiinitaso veressä, yli 80 nmol/l, auttaa ylläpitämään tervettä luuntiheyttä ja -kovuutta kaikenikäisillä, erityisesti ikääntyvillä. Terve luu paranee nopeammin murtumasta kuin pehmennyt. D-vitamiini myös lisää lihasvoimaa ja kestävyyttä, jolloin kaatumiset vähenevät.. Osteoporoosi on luuston sairaus, jossa luun lujuuden heikentyminen altistaa murtumalle. On arvioitu, että Suomessa on yli 400 000 osteoporoosista kärsivää henkilöä, ja ehkä saman verran niitä, joilla luun haurastuminen on alkanut lievänä (osteopenia). Ja vuosittain tapahtuu noin 30 000 - 40 000 luunmurtumaa, joissa osasyynä on luuston haurastuminen.
      http://www.pronutritionist.net/luusto-lujaksi-kirja-apua-osteoporoosin-itsehoitoon/

    • peipponen1

      Cancertutor.com
      Tuolta löytyy englanniksi tietoa luonnonmukaiseen hoitoon ja ehkäisyyn. :)
      Paasto on hyvä!

    • potilaan tytär

      Tässä läheisen sukulaisen kokemus (akuutti lymfaattinen leukemia, joka todettiin 66-vuotiaalla äidilläni).

      Todettu kesäkuussa 2013, ohjattu yliopistolliseen keskussairaalaan syto-hoitoon joka aloitettu heti muutaman päivän kuluttua diagnoosista. Tarkoitus oli tehdä puolen vuoden hoitojakso, jonka jälkeen mahdollisesti kantasolusiirto, jos leukemia saadaan hallintaan.

      Hematologit luovuttivat kahden kuukauden sytostaatti-hoitojen jälkeen ja antoivat elokuun lopussa kuolemantuomion. Sytostaatit eivät ole tehonneet toivotusti ja niitä on turha enää jatkaa, maamme parhaat hoidot on nyt annettu eikä mitään ole enää lääketieteen puolesta tehtävissä. Tervemenoa kotiin odottamaan kuolemaa. Odotettavissa että punasoluja tarvitsee antaa tiputuksessa noin viikon välein, että kunto pysyy jonkinlaisena. Elinajanodote ei kovin kummoinen.

      Tämä sukulainen oli tietoinen siitä, että ns. funktionaalisen lääketieteen puolelle voisi vielä kääntyä. Kaarlo Jaakkola on koulutukseltaan lääkäri ja lisäksi luontaispuolen syhöpähoitojen uranuurtaja Suomessa. Sukulaiseni hakeutui hänelle Helsingin Antioksidanttiklinikalle, missä on sitten käynyt lokakuusta 2013 alkaen.

      Antioksidanttiklinikalla kartoitetaan aluksi laajoilla verikokeilla, mitkä ovat elimistön vitamiini-, kivennäisaineä- ja hivenainetasot, taisi olla rasvahapot myös mukana. Joka tapauksessa 9 putkilollista oli verta otettu... Tulosten perusteella laadittiin täsmäohjelma puutosten korjaamiseksi. Mm. B12-vitamiinia terveyskeskuksessa pistoksina, koska siitä oli selvä puutos. Asiaa tuli sekä apteekkiin että luontaiskauppaan.

      Ei tuo hoito ole ollut turhaa. Ennuste perinteisten syöpähoitojen puolelta (yliopistollisen keskussairaalan hematologit) oli, että tilanne tulee tästä asteittain huononemaan ja verisolutiputusta tarvitaan usein. Siis noin kerran viikossa. Aluksi tarvittiinkin, sitten väli harveni kahteen viikkoon ja on tällä hetkellä eli maaliskuussa 2014 jo kuukausi. Aikaisemmin nopeasti laskenut hemoglobiini on alkanut pysyä paremmin kohdallaan eikä sen takia tarvitse enää tiputtaa sen useammin. Väli näyttää pidentyvän koko ajan. Myös laskemaan pyrkinyt verihiutaleiden määrä on kääntynyt nousuun, samoin tosi alhaalle menneet valkosolut ovat alkaneet nousta hitaasti lähemmäs normaalia. Olivat matalimmillaan 0,5 ja nyt jo lähempänä yhtä. Nousu olisi ollut ehkä nopeampaakin, jos ei marraskuussa olisi tullut kiusaksi kuumeilujaksoa jonka syyksi selvisi lopulta sytojen kylkiäisenä tullut keuhkon sieni-infektio, johon täytyy syödä (keskussairaalan, ei siis Jaakkolan määräämää) sikakallista sienilääkettä useampi kuukausi. Sieni on keuhkokuvan mukaan poistumassa onneksi ja sienilääke voidaan ehkä pian lopettaa. Sillä on kuitenkin kuulemma taipumus heikentää veriarvoja, joten on aika hyvin että noilla lisäravinteilla ja muullakin ruokavalion muokkauksella veriarvot ovat onnistuneet hiukan nousemaan ja erityisesti se hemoglobiini on alkanut pysyä aika hyvin sienilääkkeen käytön aikana.

      Tämä sukulainen oli viime kesänä ennen sytostaattien aloittamista todella pahasti hengästyvä (hemoglobiinin rajun laskun takia) ja väsyi helposti. Sytot veivät huonompaan kuntoon. Henkilö itse arvelee jälkeenpäin, että niihin hoitojen sivuvaikutuksiin olisi todennäköisesti ainakin kuollut, jos niitä olisi jatkettu, jos ei itse leukemiaan... Ne olivat ainakin hänelle todella kovia hoitoja, jotka veivät kuntoa alaspäin, aiheuttivat kovia kipuja mm. ruokatorveen, huimausta niin että käveli seinistä tukea ottaen...

      Nyt hän jaksaa kotona suunnilleen samaan malliin kuin ennen koko sairastumista. Ei hengästy juuri sen enempää kuin aikaisemmin terveenä, jaksaa hyvin hoitaa kaikki kotihommat ja toimia taas kotona olevan 70-vuotiaan monisairaan miehensä omaishoitajana. Mies oli noin puoli vuotta palvelukodissa silloin, kun puoliso ei jaksanut oman heikon kuntonsa takia huolehtia hänestä, mutta nyt onnistuu taas. Oma vointi on kuulemma sellainen, ettei tunne itseään sairaaksi. Terveyskeskuksessa otetaan muutaman viikon välein kontrolliverikokeita, jotka lähetetään sieltä keskussairaalaan mistä lääkäri soittaa sitten tulokset ja arvioi, pitäisikö käydä tiputuksessa hakemassa punasoluja (ja verihiutaleita). Yhä harvemmin siis on enää tarvinnut, koska veriarvot ovat alkaneet pysyä paremmin kohdallaan eikä laskua tapahdu enää samalla tavalla kuin sytostaattien aikaan tai niiden jälkeen ennen kuin hän hakeutui Helsingin Antioksidanttiklinikalle.

      Tässä siis positiivinen kokemus tähän asti henkilöstä, jonka tilan piti vain huonontua eikä missään nimessä ainakaan palautua enää noin hyväkuntoiseksi kuin mitä hän nyt on. Ennusteen mukaan hän olisi todennäköisimmin jo kuollut. Sattui nimittäin kohdalle nopeasti etenevä leukemiatyyppi. Yli 60-vuotiaiden ennuste on hoidettunakin huono eli parhaimmillaankin ehkä 20 % selviää siitä.

      Ei tuo funktionaalisen lääketieteen puoli välttämättä huuhaata ole, kuten jotkut edellä kirjoittaneet ovat väittäneet ;)

      • potilaan tytär

        Lisään vielä, että omatoimisesti äitini on nauttinyt Havupuu-uutejuomaa. Sitä ei määrätty hänelle mistään.

        Ruokavalio meni osittain uusiksi. Makeiden syöminen loppui melko lailla seinään. Ainakin englanniksi löytyy paljonkin tekstiä siitä, miten sokeri ruokkii syöpäsoluja ja nopeuttaa syövän kasvua. Siispä sokeri ja muutenkin makeat minimiin. Henkilö oli ollut siihen astisen elämänsä melkoinen sokerihiiri, mutta sytot veivät onnekkaasti ensin kaiken mieltymyksen syödä makeaa ja kun siitä pysyi sitten kotona tietoisesti erossa, ei vieroitusta tarvinnutkaan tehdä itse kovalla tahdonvoimalla. Sytostaatit olivat tehneet sen hänen puolestaan.

        Kasviksia huonosti syönyt ihminen popsii nyt reilusti kaaleja, erityisesti lehti- ja parsakaaleja. Acokadoja suositeltiin syömään pari kappaletta viikossa. Kasviksia muutenkin aikaisempaa enemmän ja "tyhjiä ruokia" vähemmän (tarkoittaa että leipää vain tummana luomuversiona eikä mitään pullamössöä enää, kaurapuuro ok, makeat leivonnaiset kokonaan pois). Hiilihydraattien vähennystä jonkin verran, mutta ei kuitenkaan mitään tiukkaa rajoitusta eli karppauksesta tuossa ei voi kuitenkaan puhua. Höttöhiilarit vain pois.

        Lisäravinteina mm. d-vitamiinia 125 mikrogrammaa päivässä, B12-vitamiinia pistoshoitona, viherkuutioista tehtävää juomaa (sis. mm. jotain levää ja vehnänorasta), mineraaleja ja hivenaineita suuremmalla annostuksella kuin mitä apteekin tai luontaiskauppojen purkkien suositeltu perusannostus on.

        Ideana on vahvistaa elimistöä korjaamalla sen puutoksia. Sen tuloksena voi sitten tapahtua paranemista, koska elimistöllä on taipumus pyrkiä terveyteen jos sillä vain on siihen oikeat rakennusaineet joilla korjata vaurioita. Antioksidanttiklinikalla tehdään tietyin aikavälein verikokeilla kontrolleja, joiden mukaan ravitsemusta säädetään edelleen. Joitain aineita vähennetään, jos puutos on korjautunut tai korjautumassa. Potilas myös kirjoittaa lääkärille sovituin väliajoin terveyskuulumiset ja terveyskeskuksessa otetut koetulokset, joten hoitosuhde on sillä tavalla tiivis.

        Antioksidanttiklinikan vastaanottoaikakin on aivan eri luokkaa kuin perinteisen lääketieteen puolella. Lääkäriajat ovat 1-1,5 tuntia per potilas, tarvittaessa pidempiäkin, eikä tyyliin vartti sisällä, reseptit kouraan ja ulos. Harmi toki että kalliimpaahan tuo on kuin jos olisi selvitty julkisen puolen terveydenhuollolla, mutta se tosiaan luovutti äidin toivottomana tapauksena, joten eipä tuossa ollut enää hirveästi menetettävää vaikka kokeileekin jotain muuta.

        Todella harvat tuntuvat tietävän mitään koko Antioksidanttiklinikoista. Eihän niistä paljoa kai puhuta. Ainakaan kukaan muu tuttuni ei ole koskaan kuullutkaan moisista. Antioksidanttiklinikan toimipisteitä on Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kristiinankaupungissa.


    • Kevättä

      Tässä on hyvä englanninkielinen sivu luontaisesta syövänhoidosta http://www.healingcancernaturally.com/healing-cancer.html
      Siellä on mm. Dr. Johanna Budwigista, Gerson terapiastam, Maria Trebenin yrttihoidoista ja paljon muuta, mistä toivottavasti on apua.

      Tässä on artikkeli puna-apilasta syövänhoidosta
      http://www.healingcancernaturally.com/red-clover-flowers-anti-cancer.html
      Ja tässä kaalinlehdistä
      http://www.healingcancernaturally.com/testimonial-cabbage-leaf-poultices-unconditional-love.html

      Ja jos ei englantia osaa, niin googlen kääntäjä auttaa hyvin,

    • izz

      Olin vapaaehtoistyössä Miriam Hackerin viidakkoklinikalla ja näin omin silmin kuinka hän paransi syöpäpotilaita ja muuten sairaita ihmisiä, joille länsimainen lääketiede oli jo antanut kuolemantuomion. Tätä mittaamattoman arvokasta työtä Miriam on tehnyt koko elämänsä kutusmuksesta, ei rahasta.

      http://goddessofamazon.com/

    • Lukekaas tuo!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe