AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Homohyysäys tappaa ystävyyden

Homohyysäys tappaa ystävyyden

60 Vastausta 114 Lukukertaa
Kohta ei uskalla enää pitää yllä ystävyyttä saman sukupuolen henkilöihin, kun kohta jo joku luulee homoksi tai lesboksi. Tää koko pöljäily on tehnyt elämästä likaista ja kaksinaismoralistista ja jotenkin vinksahtanutta.
Kitos osaltaan hölmöilleen kirkon, joka ei enää tiedä, mikä on vasen ja mikä oikea.
Taitaa kuitenkin olla oikeassa.
Ei ole. Ensinnäkään kukaan ei kuvittele että olet homopariskunta samaa sukupuolta olevan ystäväsi kanssa jos ette nyt pariskuntamaisesti käyttäydy. Ja vaikka kuvittelisikin niin mitä sitten. Mitä likaista, kaksinaismoralistista tai vinksahtanutta siinä olisi? Luullaanhan minua ja miespuolista homokaveriniakin AINA pariskunnaksi.

Sivuhuomautus: Katsohan sanakirjasta mitä kaksinaismoralismi on. Tämä on nimittäin sen vastakohta :)
Tässä olen kanssasi samaa mieltä. Tämä loputon seksuaalisuuden korostaminen on ahdistavaa ja todella tappaa luonnollisen ystävyyden ja läheisyyden.
Se toimii kahteen suuntaan. Kun ihmistä arvotetaan sen mukaan mitä hänen jalkojen välissään on, sekä sen mukaan mitä hän sillä jalkovälillään tekee, olaan täydellisessä suossa. Se ei ole oikein, että sillä mitataan kuinka ”pätevä” hän noissa toimissaan on. Eikä sekään ole oikein, että kielletään kaikki mitä seksuaalisuuteen liittyy.
Moni uskova ei tunnut ymmärtävän sitä kuinka ihmisen mieli toimiin. Se mitä kieleltään, alkaakin hallita mieltä jopa enemmän kuin se, mitä sallitaan. Kun seksuaalisuus ja päteminen siinä alkaa olla vaatimus, sitäkin ihmiset lopulta kavahtavat. Aikansa se toimii, mutta kun kärsivällisesti odottaa, mielet alkavat muuttumaan. Joku akti jos alkaa muistuttaa enemmän urheilusuoritusta, se vain kanna kovin pitkään. Tulee tympäännys.

Olen itse joskus ärsyyntynyt vähän liikaakin siihen, että ihmissuhteita ja etenkin ystävyyssuhteita leimaa niin vahva seksuaalisuus. Kuinka kivaa on leimata ystävyys joksikin pelkäksi limakalvojen hankaamiseksi? Näin vähätellään ja mitätöidään jotain sellaista, mikä on Raamatunkin mukaan tärkeää ja olennaista. Lähimmäisen rakkaus.

Näin olemme mukana talkoissa, mistä Raamattukin puhuu, luonnollisen kiintymyksen ja ystävyyden katoamisessa.
Kyllä näin on. Itse olen saanut elää ja kokea läheisyyttä ystävyyssuhteessani ja kaikki oli aivan luonnollista ja oikein niin kauan, kun ystävälleni selvisi, että olen biseksuaali. Kerroin rakastavani häntä, mutta hän jäi ajatuksineen suuntautuneisuuteni vangiksi. Koen siitä loputonta surua, mutta uskon, että Jumala näkee sydämeeni ja tietää sen olevan tässä asiassa puhdas.
Bi-hössötys on vain tämän ajan keksintöä. Ennen osattiin erottaa tuntemukset ja todellisuus. Luultavasti jokaisesta ihmisestä löytyy tuollainen bi-, jos sitä alkaa ruokkia.
Niin sillä jokainen ihminen on luultavasti biseksuaali pohjimmiltaan.
Jokainen ihminen on pohjimmiltaan luultavasti eläimiin sekaantuja ja pedofiili ja joukkomurhaaja ja verinen tyranni ja vaikka mitä, jos sitä itsessään ruokkii.
Sairaitten primitiivisten taipumusten varasto on meissä varmasti paljon runsaampi kuin osaamme kuvitella.
"Jokainen ihminen on pohjimmiltaan luultavasti eläimiin sekaantuja ja pedofiili ja joukkomurhaaja ja verinen tyranni ja vaikka mitä, jos sitä itsessään ruokkii"

Ei ole. Vaikka kuinka ruokkisin mainitsemiasi poikkeavukksia ja mielen sairauksia itsessäni minusta ei eläimiin sekaantujaa, pedofiiliä, joukkomurhaajaa eikä veristä tyrannia tulisi.

"Sairaitten primitiivisten taipumusten varasto on meissä varmasti paljon runsaampi kuin osaamme kuvitella"

Puhu vaan omasta puolestasi.
Huonostipa sitten tunnet otusta nimeltä ihminen eli itseäsikin, ja yhtä huonosti sitä, mitä on kulttuuri ja miten se vaikuttaa ihmisiin jo vauvasta saakka.
Kun sinä näköjään tiedät, niin kerro nyt missäs kulttuureissa sekaannutaan yleisesti elämiin, harrastetaan pedofiliaa, ihmiset ovat joukkomurhaajia tai verisiä tyranneja? Ja linkit mielellään mukaan, muuten sinusta saa käsityksen että höpiset omiasi ja sinulla on kenties joitain omia piileviä taipumuksia kyseisiin "poikkeavuuksiin".
Laps rakas, kulttuurit juuri estävät sairaimpia taipumuksia pääsemästä esille, koska ne vahingoittaisivat liiaksi yhteisön elämää. On asioita, joita pidetään niin itsestäänselvästi erittäin pahoina, että jyrkän torjuva asenne niitä kohtaan on "sisäänkirjoitettu" kulttuuriin ja se omaksutaan huomaamatta jo kasvuiässä, vaikka kukaan ei puhuisi siitä ääneen.

Ihmisessä on potentiaalisina olemassa ties mitä taipumuksia ja yllykkeitä, ja osa niistä on ympäröivän kultuurin hyväksymiä ja ehkä ihailemiakin, osa paheksuttuja ja osa sitten kerta kaikkiaan kiellettyjä. Noista kaikkein kielletyimmistä opitaan jo varhain, ettei niitä saa päästää edes tietoisuuteensa, ja niinpä ihminen on sitten yleensä niistä onnellisen tietämätön. Hän uskoo, ettei minussa tuollaista ole. Me emme tiedä, mitä kaikkea meissä tosiasiassa olisi.
Aha…
Tunnistatko siis myös itsessäsi tuon kaltaisia yllykkeitä?
Asia kuitekin tainnee olla toisinpäin. Jos lapsen ja nuoren terve seksuaalinen kehitys estetään tai traumatisoidaan, silloin on vaarana, että tuo seksuaalisuus etsii reitin, joka ei ole yhteisön hyväksymä.

Sen vähän minkä näistä tiedän, niin taustalla on monenlaista traumaa, jonka on juuri seksuaalisuuden perversioiden takana. Niihin ei siis kuulu normaaliin vaihteluun liittyvät erilaiset seksuaaliset muodot.

Kulttuurista omaksutaan ne moraalikäsitykset, joita toivotaan noudatettavan. Joskin nämä käsitykset muuttuvat aina ajan kuluessa. Kun halutaan tutkia näitä, kohteena ovat erityisesti mm. alkuperäiskulttuurit jotka eivät ole olleet tekemisessä ns. länsimaisen sivistyksen kanssa. Osa näistä kulttuureista on jo tuhoutunut (esim. Pohjois-Amerikan Intiaanit, eskimot). Melkein jokaisessa on suurin piirtein samankaltaisia ilmiöitä, eli homoseksuaaleja ja transihmisiä. Insesti tabu on ehkä kaikkein tunnetuin – paitsi hallitsijoiden keskuudessa. Samoin kuolleen kanssa sekstaaminen tai eläimiin sekaantuminen.

Totta on että seksuaalisuus on tavallaan se eläimellinen osa meitä, eli siinä vaistot näyttelevät osaansa. Vaistoja ei voida oppia eivätkä ne poistu. Vaistoilla tarkoitan biologisia vaistoja. Seksuaalinen tarve on suurimmillaan nuorena. Kun meillä keinotekoisesti pidetään nuoria ei aikuisina, niin ristiriita on valmis. Fyysisesti olemme siis valmiita 14 -15v. iässä. Kulttuuri taas ei anna lupaa, ei edes seksuaaliseen kasvamiseen ja kokemuksista oppimiseen. Seksuaalinen kanssakäyminenkin kun on taito, joka opitaan vuosien varrella.

Meissä olevat ”yllykkeet” ovat siis normaaliin luonnolliseen seksuaalisuuteen kuuluvia. Jos tuo kehitys häiriintyy, silloin tuo vaisto etsii seuraavan sopivan kohteen. ajatellaan vaikka entisajan maaseutua, jossa naisia oli vähän, oltiin pitkät ajat vain samaa sukupuolta olevan kanssa ja samalla paimennettiin karjaa. Mikäs olikaan se kohde, joka tuolloin oli lähellä? Eikä kenenkään tarvinnut opettaa tai vihjata.

Homoseksuaalisuus on ollut paheksuttua vasta muutamia vuosisatoja. Sitä on koetettu kitkeä hoidoin ja kuolemantuomioin, tuloksetta. Vasta kristinusko on tehnyt seksistä syntiä ja pahan asian. Miksi ihmeessä, sillä ei minusta Raamatussa seksiä esitetä niin pahana asiana?
Homoseksuaalisuus on ollut paheksuttua koko historian ajan - ainakin Mooseksen ajoista saakka. Ja on yhä paheksuttu kansan keskuudessa. Nykyajan ilmiö on, että jotkut liberaalit "suvaitsevaiset" ovat alkaneet puolustamaan sitä.
Tuota, homous ei ole ollut ongelma kuin vasta muutaman vuosisadan. Ehkä tutustut historiaan vähän tarkemmin?
Pidät totena sitä, mitä nykykulttuurimme pitää totena. Emme vain tiedä, onko se totta. Emme tiedä sitä noista syistä, joista kirjoitin tuolla edellä.
Suurimmat tabut kulttuureissa ovat ääneen lausumattomia. Ne ovat sitä ilmaa, jota hengitetään lapsista saakka, ja ne muodostuvat osaksi omaa identiteettiä.

Näyttää olevan vaikeaa ajatella, että minussa voi olla sellaisia pimeitä puolia, joista en itse tiedä.
Sanoit

"Huonostipa sitten tunnet otusta nimeltä ihminen eli itseäsikin, ja yhtä huonosti sitä, mitä on kulttuuri ja miten se vaikuttaa ihmisiin jo vauvasta saakka."

Ja sitten yhtäkkiä

"Laps rakas, kulttuurit juuri estävät sairaimpia taipumuksia pääsemästä esille, koska ne vahingoittaisivat liiaksi yhteisön elämää."

Kyllä tuosta ensimmäisestä kommentistasi saa kuvan että tarkoitit juuri sitä miten joku kulttuuri olisi syynä mainitsemiisi käyttäytymisiin. Kannattaisiko kirjoittaa selkeämmin?
Tuo aiempi kommenttini oli looginen vastaus sinun viestiisi.
Minusta ei ollut.
Treenaa sitten ajattelukykyäsi.;)
Treenataan... vain sinun vuoksi? ":D"
Ei ole. Olisimme jo kuolleet sukupuuttoon jos näin olisi. Näytä minulle yksikin eläinlaji, jossa sen kaikki jäsenet olisivat kaikkea tuota? Minä voin kuitenkin näyttää esimerkkejä biseksuaalisista lajeista.

Ja kertoo paljon että rinnastat biseksuaalisuuden (sen että voi tuntea vetoa ja rakastua ihmiseen sukupuolesta riippumatta) asioihin joissa toista vahingoitetaan.
Et sinäkään tajunnut.

Kerropa sitten, miksi sota raaistaa helposti, jos ei siksi, että se nostaa ihmisissä pintaan sellaisia yllykkeitä, joita he eivät ole normaalioloissa uskoneet itsessään olevan?

Eläimiin vertaaminen on vähän ontuvaa, koska ne elävät vaistojensa mukaan. Ne ovat luontonsa ja olojensa sitomia. Ihminen on sellainen neropatti, että pystyy voittamaan luonnon ehtoja, jos haluaa toteuttaa omia yllykkeitään. Ihmisellä olisi käytännön mahdollisuudet paljon laajempaan luonnottomuuteen kuin eläimillä, jos kulttuurit eivät olisi häntä sitomassa.

Biseksuaalisuus on noihin muihin verrattava siinä mielessä, että se kuten nuo muutkin saattaa olla tukahdutettu taipumus. Ei kuitenkaan niin tukahdutettu kuin nuo muut, koska se ei ole niin vaarallinen.
Biseksuaalisuus ilmeisesti kuitenkin vahingoittaa yhteisöä, koska se on ollut ja on edelleenkin torjuttu. Biseksuaalille kukaan ei periaatteessa ole sukupuolisesti neutraali, ja se synnyttää monia ylimääräisiä jännitteitä yhteisöön.Yhteiselämä vaikeutuu.
Biseksuaalisuus on tukahdettu, sillä elämme heteronormatiivisessa kulttuurissa. On typeryyttä väittää, että biseksuaalisuus olisi vahingollista ja siksi tukahdutettu. Onko naiseus vahingollista? Onko naisen orgasmi vahingollista?

Kulttuuri ei ole tietoinen olento, joka tukahduttaa vahingolliset puolet meissä. Kulttuuri tukahduttaa paljon täysin harmittomia ja jopa hyödyllisiä puolia meissä ja voi kannustaa vahingollisia.

Katso vaikka maita, joissa uskonto on ja on ollut normi.

"Ihmisellä olisi käytännön mahdollisuudet paljon laajempaan luonnottomuuteen kuin eläimillä, jos kulttuurit eivät olisi häntä sitomassa."

Mihin ihmeen luonnottomuuteen?
Riippuu pitkälle olosuhteista, mitkä taipumukset katsotaan vahingollisiksi ja mitkä harmittomiksi tai hyödyllisiksi.
Biseksuaalisuus on mitä ilmeisimmin katsottu vahingolliseksi, koska se on ollut niin torjuttua. Sitä voi olla nykyisen pullamössö-cityihmisen vaikea ymmärtää, koska hän elää oloissa, joissa ihmiset voivat valita seuransa ja yhteisönsä. Sitten hän vaatii, että kaikkien yleisesti pitäisi ajatella sillä häneen maailmaansa sopivalla tavalla, eikä käsitä ollenkaan, että toisilla on aivan toisenlaiset elinolosuhteet.

Citykulttuuri on enemmän tai vähemmän rappeutunutta, luonnosta vieraantunutta. Itse uskon lähinnä noihin vanhanaikaisiin yhteisökulttuureihin, joissa ympäröivä luonto määräsi pitkälle, miten ihmiset keskenään elävät ja ovat. Kun on tuosta vieraannuttu, aletaan löytää tilalle "luonnonmukaisuuksia" ihmisestä itsestään ja päädytään helposti perversioihin.

"Mihin ihmeen luonnottomuuteen?"

Eikös tässä ole koko ajan ollut puhe luonnottomuuksista? Vai mitä ovat esim. pedofilia, eläimiin sekaantuminen, joukkomurhaaminen, verinen tyrannia, jos eivät luonnottomuutta siinä mielessä, että ne vahingoittavat liiaksi elämää?
Samaa mieltä.
Ystävyys on aliarvostettua tässä seksihullussa maailmassa. ja kaikki kaunis katoaa.
Kirkko pilaa seksin.
Eiköhän se seksi yleensä pilaa kirkon. Väärinkäytettynä. Ja sitä väärinkäyttöä kyllä piisaa.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011112914843272_uu.shtml

Voithan aina pyytää ystävyydellesi kirkon siunauksen.
Kaikkea sitä jotkut näköjään pohtivat... Minusta sinä vaikutat vainoharhaiselta pöljältä. Anteeksi nyt vaan.
pöljä maailma sanoi :
Kohta ei uskalla enää pitää yllä ystävyyttä saman sukupuolen henkilöihin, kun kohta jo joku luulee homoksi tai lesboksi.
__________
Niinpä niin minäkin olen jo ruvennut katsomaan tarkemmin kun näen miesparin
istuskelemassa baarissa vaikkapa syömässä , että onko niillä neitimäisiä elkeitä ja
naisparin kohdalta , että olisiko toinen niistä tyyppiä rekkalesbo.

Kirkko on antanut noille synneillle ilmiasun ja oikeutuksen , mutta jännityksellä
seuraan mitä sieltä luterilaisesta perverssihautomosta seuraavaksi pullahtaa ulos.
Jaa niin sehän onkin jo tietysti tiedossa : morsian saa suudella sulhasta :-)
No voihan nenä! Onko vika yhteiskunnassa vai katsojassa, jos jokaisessa saman sukupuolen edustajien ravintolapöydällisessä pitää nähdä homo/lesbopari? Varmaan sitten näet jokaisessa eri sukupuolia edustavassa ravintolapöydällisessä "asianmukaisen" heteroparin, vaikka kyseessä olisivat esim. vaan työkaverit lounaalla.

Kukahan sitä seksiä koko ajan oikein korostaa, homot/lesbot ja inhottavat lipilaarit vai sittenkin seksiä joka paikassa kurkkivat fundikset??? Itse en koskaan tule ensimmäiseksi ajatelleeksi kenenkään makuukammaripuuhia, istui ihminen ravintolassa missä seurassa hyvänsä.
vänkyrä... sanoi :
Kukahan sitä seksiä koko ajan oikein korostaa,
_________
Kirkkohan tuon asian on nostanut pöydälle ja siellä se pysyykin jonkin aikaa
elleivät tee institutionaalista parannusta.
___
Kouluissa alkaa tilanne riistäytyä myös käsistä ja tuossa allaolevassa tapauksessakin dildon sijasta remmiä niin eiköhän kurssit korjaannu.
___
http://pienoinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/67244-homokampanja

Pääkaupunkiseudun helsinkiläisessä ja espoolaisessa yläkoulussa tytöt ovat painostaneet toisia tyttöjä lesbosuhteisiin. Tyttöjä on uhkailtu ja painostettu suutelemaan toista tyttöä. Erään opettajan puuttuessa koulussa tapahtuvaan tyttöjen väliseen kähmintään, eräs tytöistä vastasi hänelle: "Onko sinulla jotain lesboja vastaan? Aina meitä syrjitään!"
______
Mitä siis haluatte vanhemmat nuorilllenne???
Niinpä. Yhteiskunnassamme on menossa varsinainen aivopesu. Herra varjelkoon nuoriamme kaikelta pahalta.
Ev.lut. sanoi :
Niinpä. Yhteiskunnassamme on menossa varsinainen aivopesu. Herra varjelkoon nuoriamme kaikelta pahalta.
__________
Tuommoista siellä kulisseissa tapahtuu ja sitten kun mitään ei ole enää tehtävissä
nuorisomme hyväksi niin nuo "vänkyrät" toteavat vain kylmän rauhallisesti
ettemme ymmärtäneet ja kuka sen olisi tiennyt , että noin kävisi.
No olethan sentään linjoilla! Meillä jäi nimittäin vähän kesken juttu ketjussa Kirkon peruskysymys http://keskustelu.suomi24.fi/node/10312576. Ihan kuin sinulta olisi loppunut sanottava, kun kyselin kristityn suhtautumisestasi Jeesukseen ja hänen oppeihinsa. Kurkkaa eilinen viestini (klo 15 jälkeen, en näe tarkkaa aikaa, siinä on noi plusmiinustassut edessä).

Mutta tämän ketjun aiheeseen, joka yllättäen(?) on homous... Miten omaan havainnointiisi vaikuttaa, jos kirkko mielestäsi nostaa homoasian pöydälle? Ei kirkko tosin sitä ole tehnyt, ottanut kylläkin kantaa, kun siitä on muuten huudeltu kuten vaikka "Anni"-kampanjassa. Mutta tekipä kirkko mitä hyvänsä, niin miksi se vaikuttaa siten, että alat kurkkia homopareja joka ravintolaseurueesta, jossa on kaksi miestä syömässä? Niinhän sanoit tekeväsi.

Tuntuuko ihan hullulta se, miten esim. minä asian näen, että homoasiaa pitävät tapetilla sinunkaltaisesi kauhistelijat? Tai sellaiset, joita toisten ihmisten seksuaalisuus kiinnostaa merkillisen paljon. Niinkuin tällä palstalla, aika monta homoaihetta nytkin ja niistä suuri osa "voikauhia"-mentaliteetilla.

Mitä tulee nuoriin, niin mielestäni kaikki seksikokeilut ovat väärin liian varhaisessa vaiheessa. Nuorten pitäisi saada olla nuoria eikä pikkuaikuisia. Eikä minkäänsortin pakottaminen ole oikein, ei missään olosuhteissa, ei nuorille eikä aikuisille. Mutta nuorilla on ihmeellinen... tapa kapinoida aikuisia vastaan. Ja jos aikuisten viesti on, että homous on kamalaa, niin tuleehan siitä kiellettyomena nuorille ihan varmasti. Vai olitko itse teini-iässä aina kaikesta samaa mieltä kuin aikuiset ympärilläsi? Pitäisikö homojen kauhistelu lopettaa, niin asia voisi tasoittua oikeisiin mittasuhteisiinsa ja menettäisi nuorten kokeilunhaluisten silmissä sensaatioarvonsa?
vänkyrä sanoi :
Eikä minkäänsortin pakottaminen ole oikein, ei missään olosuhteissa, ei nuorille eikä aikuisille.
______
Nuoret tekevät pääsääntöisesti kuten vanhemmat sanovat piste.
Jos minä saisin määrätä niin tuonkaltainen nuortemme turmeleminen lopetettaisiin jokseenkin kertaheitolla.
____________________________________________________________
Kirkosta kaikki on lähtöisin.Katsastelin pitemmän aikaa mitä kautta pääsisin
kertomaan papeillle heidän suuntimavirheestään ja sitten yhtäkkiä huomasin
täällä valmiin keskustelualustan.

Kurkkia ja kurkkia aivot tekevät prosessointia monisäieperiaatteella ja aivan
yleensäkin ajatteleminen on mielenkiintoista.

Yksikään luopio ei ole tullut perustelemaan käsityksiäni vääriksi paitsi eräs
papitar yritteli naisen järjellään saada minut lukemaan jonkin monisatasivuisen
mietinnön jossa ei ollut mitään järkeä.Sitten olisimme kuulemma jatkaneet keeskustelua :-)

Valkoisella maalilla on hiukan huono peittää punaista seinää , mutta ovathan
nuo henkiset jätejoonakset kyllä sitkeitä.

Mäkinen johdattaa porukkaansa pitkin laveaa tietä joka johtaa iankaikkiseen kadotukseen :

http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194666822547/artikkeli/hajoaako+kirkko+11+teologia+luopuu+piispoista+-+lue+koko+ilmoitus.html

Jo vuosia on ollut nähtävissä se, miten Suomen kirkkoa viedään määrätietoisesti Sodoman tielle. Tällä tiellä emme voi emmekä tahdo olla mukana. Allekirjoittaneista Anssi Simojoki ja Martti Vaahtoranta ovat aikanaan ilmoittaneet tämän myös Turun tuomiokapitulille. Nyt varoitamme myös jokaista kristittyä. Sodomaan ei pidä etsiytyä eikä antaa viedä sinne itseänsä. Päinvastoin, SODOMASTA on paettava. Kirkon asioissa on aina kysymys iankaikkisuudesta. Antamalla SYNNILLE LUVAN ja kirkollisen muodon, PIISPAT johtavat ihmisiä perässään IANKAIKKISEEN KADOTUKSEEN.
____________________________________________________________
Jo on aika loppua syntejä suosivan papiston ylläpito - lähtekää ihmiset pois
tuosta paheiden pesästä!!!

https://www.eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/erolomake

Herra pitää kyllä huolen erakkolampaistaankin.
Olen vahvasti eri mieltä, että nuoret tekisivät pääsääntöisesti kuten vanhemmat sanovat. Tunnen sellaisiakin nuoria, mutta nuoruuteen kuuluu kapinallisuus ja kyseenalaistaminen. Joskus se on kiukuttelun vuoksi kiukuttelua, mutta joskus voi olla aiheellista tuulettaa luutuneita käsityksiä.

Yleisesti ottaen, kiellettyhedelmä kiinnostaa enemmän kuin sallittu, ei sitä muuten kerrottaisi niissäkin teksteissä, jotka ovat siteerauslistasi kärjessä. Jo muinaiset VT:n kirjoittajat ymmärsivät sen verran ihmisluonteesta, että kertoivat tarinan, jonka mukaan se kiinnosti, mikä oli kiellettyä.

"Kurkkia ja kurkkia aivot tekevät prosessointia monisäieperiaatteella ja aivan
yleensäkin ajatteleminen on mielenkiintoista"

Kyllä juuri näin. Silti ihmettelen, millainen homotutka pörrää sellaisen ihmisen aivoissa, joka näkee homoja kaikkialla eli pohdit onko kaksin pöydässä istuvilla miehillä "neitimäisiä elkeitä" tai naisilla "rekkalesbon" oireita. Jos olen ravintolassa ja näen pöydässä kaksi miestä tai kaksi naista, en etsi heidän elekielestään homoseksuaalisia viitteitä. Kuten en seurueesta, jossa on mies ja nainen, etsi heteroseksuaalisia viitteitä. Jos kiinnitän heihin huomiota, totean kaikissa mainituissa tapauksissa, että kaksi ihmistä on ravintolassa syömässä. Mitä he puuhaavat vällyjen alla ravintolaillallisensa jälkeen ja kenen kanssa, ei kiinnosta minua.

Uskallan väittää, että niitä näkee ympärillään, jotka jollain tavalla kiinnostavat. Tiedäthän, vauvakuumeileva nainen näkee kaikkialla vauvanvaunuja ja vatsa pystyssä kulkevia tulevia äitejä. Siksi palaan aiempaan ja ehdotan, että jos haluat homoasialle vähemmän huomiota, jätä tarttumatta joka täkyyn, jonka joku homokammoinen palstalle tyrkkää (niitä tuntuu riittävän). Eivät homojen asiaa yhteiskunnassa tee kissankorkuisiksi homot tai lipilaaripapit, kyllä sen puolen hoitavat räsäsläiset (kirkon) fundikset, homokammoiset kansanedustajat jne.
vänkyrä sanoi :
Silti ihmettelen, millainen homotutka pörrää sellaisen ihmisen aivoissa, joka näkee homoja kaikkialla eli pohdit onko kaksin pöydässä istuvilla miehillä "neitimäisiä elkeitä" tai naisilla "rekkalesbon" oireita.
________
Ei minun tarvitse erikseen miettiä noita asioita vaan aivot poimivat vain erilaisia assosiaatioita sieltä "kovalevyltä."
Sen verran kiertelevää elämää olen viettänyt.
Eiväthän nuoret välttämättä tee kuten sanotaan , mutta heistä on kaikin voimin pyrittävä pitämään huolta eikä ehdoin tahdoin kasata heille ansakuoppia astuttavaksi.

Minä olen kyllä tutustunut siihen sinun ihmeelliseen homokulttuuriisi käytännössä - seilasin villillä linjalla noin 6 vuotta ja asuin
Saksassa vuoden päivät.
Laivalla homoja esiintyi ja maailmalla niitä näki vielä enemmän.
Heidän kieroutunutta maailmaansa en suomalaisillle lapsille haluaisi tuoda.
"Ei minun tarvitse erikseen miettiä noita asioita vaan aivot poimivat vain erilaisia assosiaatioita"

Aika jännästipä aivosi toimivat. Pysyäksemme ravintolaesimerkissäsi, minun aivoni poimivat vastaavissa tilanteissa esim. assosiaatioita, onko muilla hyvännäköisiä ruoka-annoksia (kokeilisinko tuollaista?) tai onko ravintolassa täyttä (kestääköhän kauan saada tilaus?). Kun olen tilaukseni tehnyt, ja ruoanmutustelun alkuun päässyt, olenkin pöytäseurani kanssa yleensä jo niin kiintoisassa keskustelussa kiinni, etten paljon huomioi muita elleivät erityisen häiritsevästi esiinny. Jos taas olen yksin, keskityn ruokaan ja siihen, että saan tilaisuuden olla ihan itsekseni hyvän ruoan parissa.

"heistä on kaikin voimin pyrittävä pitämään huolta"

Tästä olemme samaa mieltä. Jos olisin tavallasi huolestunut homouden oletetuista vaaroista, en toitottaisi homoista joka käänteessä.

"olen kyllä tutustunut siihen sinun ihmeelliseen homokulttuuriisi käytännössä"

En todellakaan halua tietää enempää, mitä olet käytännössä tehnyt!!!! Minua eivät kiinnosta toisten seksuaaliset kokemukset eivätkä fantasiat. En tiedä, mitä on "ihmeellinen homokulttuurini". Hääpäivämatkaa kun taas ensi vuodelle suunnittelen - ja olen siis Suomessa avioliittoon aikanani astellut.
vänkyrä sanoi :
Aika jännästipä aivosi toimivat.
_________
Niin toimivat.Nuorempana kun lueskelin vielä kirjoja niin lukaisin kirjat noin
sivu kerrallaan.
Ei minun siis tarvitse tarkkailla ympäristöäni kuten aiemminkin sanoin - aivot vain
prosessoivat ..............
Nyt meni sen verran tajunnanvirraksi, että putosin. Mutta jatketaan toki, jos sinulla jotain oikeaa juttua aiheesta on ja toisaalta minun puolestani voidaan tämä ketju meidän osalta kuitata.

Anyway, täytyy sanoa tähän väliin, että vaikka olemme usein eri mieltä asioista, olet palstan parhaita tyyppejä. Tykkään siitä, ettet vain heittele jotain horinoita vaan palaat kommentoimaan ja perustelet asiasi. Kuinka onnistut (tai minä onnistun), sen ratkaisee kukin tykönään. En pidä siitä, että olet suvaitsematon "fundis" - tai paremminkin minua kauhistuttaa, ettet ole ainoa laatuasi etkä ollenkaan edes pahin! ;-) Mutta puolustan oikeuttasi sanoa fundikset mielipiteesi! Illanjatkot!
vänkyrä sanoi :
Mutta puolustan oikeuttasi sanoa fundikset mielipiteesi! Illanjatkot!
_________
Hyviä öitä vaan!!
Jatketaan toiste.
Ihan rehellisyyden nimessä, jos tekisi tutkimuksen Tallinnan laivoilta ja noilta Saksan punaisten lyhtyjen alueelta siitä, mitä HEYTERO miehet tekevät, niin huh huh. Se elämä mitä nuo miehet viettävät, on jotain ala-arvoista. Mitä ovat ne hetero leikkivät miehet, joilla on melkein lapsinaisia Thaimaassa, villiä menoa Venäjällä jne.?

Jos heistä vetäisi johtopäätöksen että miehet ovat todellisuudessa juuri tuollaisia, eikä silloin sortuisi vähän vääriin johtopäätelmiin? Kukaan ei ole kiistänyt, etteikö homoissa olisi aivan samanlaisia irstailijoita kuin heteroissa on.

Luulen että sinäkin kiistät sen, että jos väitän, ettei mies kykene pitämään moraaliaan, ellei hänellä ole mukana nainen vahtimassa? Että jokainen mies himoaa lapsinaisia ja jännittävää seksiä ja siksi he eivät soi olla uskollisia tavalliselle naiselle?

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

mummo sanoi :
Että jokainen mies himoaa lapsinaisia ja jännittävää seksiä ja siksi he eivät soi olla uskollisia tavalliselle naiselle?
_________
Minä olen aina ollut uskollinen omalle vaimolleni , mutta meninkin naimisiiin vasta
36 vuotiaana ,kun huomasin ,että tarjontani alkoi ylittää kysynnän.
Aviollinen uskollisuus on rehellisyyskysymys.

Lapsia en ole hyväksikäyttänyt vaikka siihen olisi tietysti ollut mahdolllisuuksia seilausaikoina.

Huoria sitten käytin seilausaikoina ,kun en vielä olllut naimisissa.
Eli ei minulla kuitenkaan ole edes siiventynkiä :-)

Nuo paheet ovat tapahtuneet kauan sitten.
Ottaisin kantaa tuohon, että kuinka tulkitaan se kun kaksi ihmistä on vaikka ravintolassa syömässä. Itseäni rasittaa erityisen paljon se, että tulisi aina ajatella sitä, mitä sen toisen haarojen väli on. Olen kiinnostuneempi ihmisestä ja enkä itse kiinnitä moiseen huomiota. Samoin ystävät olivatpa kumpaa sukupuolta tahansa, en osaa ajatella sukupuolisina.

Rasittavinta ovat he, jotka itse näkevät seksuaalisesti vääristyneiden silmälasien läpi kaiken ja tulevat siitä huomauttelemaan tai heittävät ilkeämielisiä vihjailuja. Luulin että se olisi ollut jo historiaa. Toinen tilanne on , kun ei vielä tunneta kovin hyvin ja toinen nostaa seksuaalisuuden framille. ”Kun sinä nyt olet nainen, niin…”, tai ”kun minä olen mies…”, käytös muuttuu, jopa ääni saattaa muuttua.

Tuosta olen samaa mieltä, mitä tiukemmin kielletään eikä kyetä antamaan sellaisia perusteluja, jotka nuori ymmärtää, se on sama jos käskisi. Nuorien kehitykseen kuuluu laittaa aina edeltävän sukupolven säännöt koetteelle. Niillä vain varmistetaan, ovatko nuo säännöt enää kohdillaan ja turhia, vai onko niissä kenties jotain perää. Sitä kutsutaan elämän kouluksi.
"Itseäni rasittaa erityisen paljon se, että tulisi aina ajatella sitä, mitä sen toisen haarojen väli on. "

Historian saatossa kukaan ei ole julkisella paikalla katsonut kenenkään haarojen väliin. Silti homon tunnistaa heti !! Pitäisi nyt vähän edes yrittää puhua totta.
Anteeksi että räjähdin nauramaan : D
Sanonta oli vertauskuvallinen, ei konkreettinen. Tarkoitin sitä, että ei ihmisen sukupuoli ole se tärkein asia, vaan se, mitä hän on ihmisenä!

Sinulla on vahvoja ennakkokäsityksiä ja etenkin ennakkoluuloja siitä, että ihmisien päältä voisi nähdä sen, mitä hän makuuhuoneessa puuhaa. Siinä kuljet harhaan. Et elä totuuden mukaan. Totuus on, että useimmiten et tunnista homoja. Suurin osa ovat kuin sinä. osa on korostetun miehekkäitä ja osa sitten hiukan naisellisen oloisia.
"Niinpä niin minäkin olen jo ruvennut katsomaan tarkemmin kun näen miesparin
istuskelemassa baarissa vaikkapa syömässä , että onko niillä neitimäisiä elkeitä ja
naisparin kohdalta , että olisiko toinen niistä tyyppiä rekkalesbo."

Miksi ihmeessä noin teet? Koetko sinä tuntemattomien ihmisten seksielämän tosiaan niin mielenkiintoiseksi, että katsot tarpeelliseksi jopa tarkkailla samaa sukupuolta edustavia ja yhdessä liikkuvia ihmisiä löytääksesi heistä jotain homoseksuaalisuuteen viittavaa?

Entä jos tätä tapaasi suhteutetaan aloittajan ongelmaan, eli siihen, että hän kokee vaikeaksi olla enää edes ystävä samaa sukupuoilta olevien kanssa, koska pelkää ihmisten luulevan häntä homoseksuaaliksi: Mistä luulet että tällaiset pelot kumpuavat ja mikä niitä ruokkii? Ei suinkaan vain sinun kaltaisesi ihmiset, jotka etsimällä etsivät itselleen tuntemattomista ihmisistä ns. "homosignaaleja"?

"jännityksellä
seuraan mitä sieltä luterilaisesta perverssihautomosta seuraavaksi pullahtaa ulos.
Jaa niin sehän onkin jo tietysti tiedossa : morsian saa suudella sulhasta :-)"

Sekö sinusta on perverssiä että morsian suutelee sulhasta? Vai mitä ihmettä mahdat tarkoittaa? Eikö ylipäätään kristillisessä "perverssihautomossa" moinen ole ollut varsin yleistä ja ihan hyväksyttyäkin jo aika pitkään? Vai etkö sinä ehkä hyväksy edes suutelua ennen avioliittoa?
Dara sanoi :
_________
Miksi ihmeessä noin teet? Koetko sinä tuntemattomien ihmisten seksielämän tosiaan niin mielenkiintoiseksi, että katsot tarpeelliseksi jopa tarkkailla samaa sukupuolta edustavia ja yhdessä liikkuvia ihmisiä löytääksesi heistä jotain homoseksuaalisuuteen viittavaa?
______________
Eihän sille mitään voi kun aivot vain viestittävät jotakin , kun ne huomaavat
miesparin pitelevän toisiaan kädestä tai naisten "kihnuttavan" toisiaan.
____________________________________________________________
Dara sanoi :
Sekö sinusta on perverssiä että morsian suutelee sulhasta?
___________
Kumpiko niistä kahdesta Paavosta olisi se morsian :-)
Sitähän minä Dara ihmettelin.....
Jos Paavo suutelee Paavoa niin kyllähän se on perverssiä :-)
_________________________________________________________
"Eihän sille mitään voi kun aivot vain viestittävät jotakin , kun ne huomaavat
miesparin pitelevän toisiaan kädestä tai naisten "kihnuttavan" toisiaan."

Ahaa, no tuosta aiemmasta viestistäsi sai hieman toisenlaisen kuvan. Ehkä ei kannattaisi kertoa oikein etsivänsä keskenään aterioivista miehistä neitimäisiä piirteitä ja naisista vastaavasti rekkalesbo-piirteitä, jollei kuitenkaan niin tee? Toki tuo on eri asia, kuin se mitä nyt kerrot, että kiinnität vain huomiota selkeästi seksuaalisen suuntautumisensa ilmituovaan samaa sukupuolta olevaan pariin.

Miten tämä sitten enää edes liittyi aloittajan ongelmaan?

"Kumpiko niistä kahdesta Paavosta olisi se morsian :-)"

Mikäli molemmat Paavot ovat miessukupuolta, niin ei kumpikaan.
Mutta sinulla on ilmeisesti tässäkin ihan ikiomat määritelmäsi termeille morsian ja sulhanen...

Ihan mielenkiinnosta, minä pidät naispuolisia ihmisiä, jotka ovat menossa naimisiin, jos morsian termin varaat homomiehille?
Dara
______
Kysy helsinkijokkerilta kumpi heistä on vaimo hän vai se toinen joka asuu hänen
kanssaan samassa osoitteessa.

Naipuolisista pitääkin ihmetellä ,että kumpi heistä on aviomies.
Vinkki.

Kannattaisi olla vittuilematta. Ihan omantuntosi vuoksi. Eikä tarvitsisi rukoilla joka ilta jumalaltasi anteeksiantoa kun taas tuli vittuiltua.

Vinkki 2

Ei myöskään kannata täyttää päätään miettimällä homoja ja etsimällä etsiä homomaisia piirteitä ihmisistä..

Vinkki 3

Elä ja anna toistenkin elää. Maailmassa tulee aina olemaan homoja, et sinä sile mitään voi. Joten kannattaa antaa olla.
Voi jumalauta saatana oikeesti. Miks sua kiinnostaa meidän asiat? Sä et tajua homoseksuaalisuudesta yhtään mitään, sä et tiiän kuin paljon mä oon saanu kärsiä sen takia, sä et tajua kuin paljon mä oon vihannu itteäni sen takia. Sä et oo nuori, joten älä puhu nuorisosta ja mikä meihin vaikuttaa. Kun näet samaa sukupuolta olevan parin niin sun ei tarvi ajatella että toisen niistä pitäisi edustaa naista ja toisen miestä, jos kaksi naista on yhdessä toisen ei tarvi olla aviomies, vaan molemmat voivat yksinkertaisesti olla naisia. And thats fuckin it!

Oon 18 vuotias poika, oon ollu 5-6 vuotta ihan sairaan masentunu siitä asti ku 12 vuotiaana tajusin että oon homo. Oon kasvanu uskonnollisessa perheessä jossa se on aina ollu väärin, olin mielestäni ihan vitun sairas ja olin sillon viel uskovainen nii arvaa kuin helvetin paljon se vaikutti muhun? Meinasin tappaa itteni useemmin ku kerran. Inhosin itteäni... ja sit viel jotkut sanoo et on mahollista muuttua... ei se vaan valitettavasti ole niin... pakottauduin hankkimaan itelleni tyttöystävän... masennuin enemmän enkä rakastanut sitä ihmistä... onnistuin vain satuttamaan sitä ja itteäni. On näköjään väärin rakastaaa toista ihmistä vaikka siitä toisesta tuntuisi samalta, ainoostaan sen takia et ollaan samaa sukupuolta... miten se satuttaa ketään? Jos joku antais mulle yhen hyvän järkevän loogisen syyn et miks homous on väärin tai pervoa niin jumalauta ois mahtavaa kuulla. Mut ei... syy on aina vaan: "Musta vaan tuntuu siltä" "raamatussa sanotaan" etc etc. fuck. Mun poikaystävä hakattiin koulun parkkipaikalla pesismailalla vain ja ainoastaan sen seksuaalisuuden takia... mitä vittua se on tehny pahaa? Ei me olla epäluonnollisia.. ja oikeesti meistä on apua täs yhteiskunnassa... me ei lisäännytä... maailmassa jossa ihmisten populaatio on exponentaalisessa kasvussa... mut silti pystytään antaan koti jollekkin sellaiselle joka on hylätty.

Mä rakastan mun poikaystävää, ja se rakastaa mua. Jos halutaan pitää toisistamme huolta ja elää tätä saatanan elämää nii miksei me saada tehä sitä? Tä koko homous juttu ei ees oo ollu ongelmana hirveen pitkään... Keltit, ja amerikan monet intiaani heimot piti homoutta luonnollisena ja hyväksyttävänä.

Mut hei ihan sama... mä en saa muutettua sun mielipiteitä... uskovaisen kanssa väittely on kuin pelaisi pulun kanssa shakkia. Se kaataa nappulat, paskoo laudalle, ja lentää omiensa luo kehumaan voitollaan. Mitä te kaikki oikeesti halutte? Tappaa meiät? Poistaa meiät ettei jotenkin ihmeellisesti häirittäis teitä? Pykätkää sitte joku vitun leiri ja laittakaa kaasukammiot valmiiks. Mihin vittuun te oikeesti pyritte? Jos teiän mielestä homot puhuu liikaa seksuaalisuudestaan nykyään nii se on siks et me yritetään päästä tähän yhteiskuntaan, me yritetään tulla hyväksytyiks ja ymmärretyiks... meis on samat viat mitä on heteroissaki.... ei me olla sen ihmeellisempiä.

USA:ssa on jo fundamentalistien perustamia leirejä, joihin sitten viisaat uskovaiset vanhemmat lähettävät lapsensa jos vain ilmenee että he saattaisivat olla homoseksuaaleja.... Tunnen yhen... se haluttiin "parantaa" ... silt vietiin kaikki yhteydet ulkomaailmaan, se ei voinu pitää yhteyttä sen poikaystävään, sitä hakattiin, ja haukuttiin kunnes sen psyyke oli ihan rikki.... eiks kristinusko kiellä väkivallan? Mut joo... ku se pääsi sielt ulos se sai paniikkikohtauksia, eikä se ollu parantunu, myöhemmi se teki itsemurhan vetämällä oman mahansa auki jollain veitsellä... mut sitähän te halutte... siihenhä te pyritte... eiks vaa? Eiks tän yhteiskunnan pitäis muuttua? Joskus orjuus oli yleistä ja ne jotka vastusti sitä tuomittiin... nyt homous on väärin ja jos jotkut on sitä mieltä ettei se oo väärin nii sit ne taas tuomitaan...

Halun vaan et joku teist vitun idiooteista istuis hetkeks alas, ajattelis ite ihan omilla aivoilla... et miks joku on väärin ja mikä on sit oikein, kyseenalaistais IHAN kaiken. Poistais kaikki ennakkoluulot... ja ajattelis asiaa uudelleen.. ja kertois sitte mulle et millaseen lopputulokseen pääty.
Gaschambersready....sanoi :
Miks sua kiinnostaa meidän asiat?
______
Minua kiinnostaa se miten kirkko suhtautuu niiihin niinsanottuihin teidän asioihinne.
Raamatullisessa mielessä homoakti on synti kuten varmaan tiedät ja edes kirkonmiesten olisi luullut pitävän dogmit mielessään.
Heidät on siis tätä kautta helppo todistaa valapatoiksi.
________________________________________________________________
Minulla ei ole valtaa muuttaa Raamatun säädöksiä , mutta ei ole myöskään niillä jotka näköjään luulevat niin.
Sinun on itse tehtävä valintasi kristinuskon suhteen - joko hyväksyt sen tai sitten et - ei ole monimutkaista?
Lue Raamatusta ne asiat ,jotka koskevat sinua.
"Niinpä niin minäkin olen jo ruvennut katsomaan tarkemmin kun näen miesparin
istuskelemassa baarissa vaikkapa syömässä , että onko niillä neitimäisiä elkeitä ja
naisparin kohdalta , että olisiko toinen niistä tyyppiä rekkalesbo."

Tuollainen ei ole normaalia. Et varmastikaan kykene kuvittelemaan lainkaan kuinka oudolta ja vinksahtaneelta tuo varmastikin lähes kaikista ihmisistä kuulostaa.
Kyllä synti näkyy. Ei voi mitään.
.... ja kuuluu :))
"Kohta ei uskalla enää pitää yllä ystävyyttä saman sukupuolen henkilöihin, kun kohta jo joku luulee homoksi tai lesboksi. Tää koko pöljäily on tehnyt elämästä likaista ja kaksinaismoralistista ja jotenkin vinksahtanutta."

Ainoa joka täällä näyttää tätä käsitystä luulosairaasta mileikuvasta vieljelevän on aloittaja itse. Jonka aloituksesta ei juuri muu paista kuin kaksinaamaisuus. Ja omien sanojensa ympäripyöreys.
 /   /  /  / Homohyysäys tappaa ystävyyden

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku
Hae Raamatusta
Loading

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta