AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Osuuspankki!.

Osuuspankki!.

4 Vastausta 178 Lukukertaa
Nyt on osuuspankissa pankki palvelut laskunmaksu päin pee tä, illalla kun yrittää tuuli kaapisa käydä pankin koneella maksaan, sisälle tuulikaappiin ei pääse, kolmena iltana yritin, kortilla oven avaus ei onnistu!. Pankin aukiolo aikana ei saa hetken rauhaa kun porukkaa lappaa sisään ja ulos, kun sisälle meno ja ulos meno juuri tänän tuuli kaapin kautta. Tänäkö hyvää pankki palvelua kysyn vaan pe.k..e!.
jaa mikset untamo maksa laskujas netissä?
Pankissa on remontti kesken, ihan luonnollista ettei illalla sinne höseltämään pääse. Ps. siirry nykyaikaan ja maksa laskut netissä.
URPOT! Eiköhän ketjun aloittaja ole juuri pankin tietokoneella netissä op.fi yrittänyt käydä maksamassa laskujaan. Syy kaikilla ei vaan satu olemaan omaa tietokonetta. Juuri siksihän tuulikaapissa/eteisessä pankeissa on tietokone, jossa sellaiset ihmiset jolla ei ole omaa konetta voivat käydä maksamassa laskunsa. Ne vanhat 80-luvulta peräisin olevat laskun maksu automaatit on poistettu pankeista alku vuodesta. Tuliko tämä nyt kaikille selväksi, vai pitääkö vääntää rautakangesta!.
Osaako kukaan sanoa millon pankin remontti on valmis?.
 /   /  /  / Osuuspankki!.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta