Hopean talli

ludo3

Onko kellään kokemuksia? Milainen opetus? Onko hyvä tallihenki? Lähinnä nyt vaan kiinnostaisi onko tunnit tehokkaite, mutta kaikesta mahdollisesta tiedosta olen kiinnostunut!

16

1674

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanni+assi

      Itse ratsastan hopealla vakituisesti, ja hoidan. Opetus riippuu opettajasta. Olen käynyt kaikkien hopean opettajien tunneilla. Opetus on hyvää, (ainaskin minun mielestäni) kunhan kestää kritiilkkiä. Tallihenki on hyvä, jos ei hoida eikä käy milloinkaan muulloin tallilla, sitä ei huomaa. Tervetuloaa vain hopealle!


      Terveisiä kaikille hopealaisille!

    • 3v kokemus

      Itselläni on 3vuoden kokemus. Hopean talli on minun mielestäni paras ratsastuskoulu mitä Porvoosta löytyy. Hopean tallilla on hyvä opetus. Kaikilta opettajilta oppii jotain. Hopean tallilla on 4 virallista opettajaa: Maane ( tallin omistaja ) Vaula, Heidi & Rhonda. Hopealla käy myös koulu - ja estevalmentajia. Hopealla on hyvä tallihenki. Kenestäkään ei puhuta pahaa, jos puhutaan niin pitää ilmottaa heti opettajalle! Tunnit ovat tasokkaita. Jokaiselle löytyy ihan varmasti sopiva ratsu.

      Tervetuloa vain Hopean tallille kokeilemaan! (:

    • lelluska

      Heippa! Onko vaula vielä Hopealla? Porvoossa liikkuu niin paljon kaikenlaisia huhuja, että ajattelin kysyä josko joku oikeasti tietäis :) Eli siis ketkä siellä opettavat?

    • apina

      Hopealla opettaa: Heidi, Rhonda & Ida

    • tittu

      ja varmaan maane kans?

    • apina

      Joo Maane kans (:

    • Lilli24

      Minkätasoisia senioritunteja siellä on? Pääseekö myös sennuryhmät hyppäämään? Ja onko opettajat hyviä ja koulutettuja? Kuinka nopeasti tuolla kehittyy? Hevoset ainakin nettisivujen perusteella näyttävät oikein kivoilta.

    • ----

      senioritunnit on helppo B- helppo A vaihdot tasoisia. senioritunneilla ratsastetaan väistöjä,avoja sulkuja yms. estetunnit ovat erikseen ja niissä hypätään ratsastajan tason mukaisesti :) opettajat osaavia ja heillä on paljon kokemusta. hevoset hyvin koulutettuja ja suurin osa senioritunnin hevosista koulutukseltaan helppoa A

      • En suosittele

        En suosittele hopeantallia. Henki on erittäin huono, muutamat kamppulalaiset teinit kuvittelevat omistavansa tallin ja karkoittavat asiakkaat pois. Henkilökunta on asialle sokeita ja välinpitämättömiä.


    • erja3

      Onko Hopean talli SRL:n hyväksymä? Etsin tyttärelleni ratsastuspaikkaa muuttaessamme Porvooseen, mutta en löytänyt merkintää SRL:n hyväksynnästä. Ei sillä, että se todellakaan olisi se ainut ja tärkein kriteeri.

    • lillan

      En suosittele on oiekassa! Kävin hopealla alkeiskurssin, ja maane rages siitä, jos poni ei asettunu kulmissa... ja kaikki hoitajat yms. porukka oli tosi törkeitä ja ilmapiiri on tosi huono! Hopeantalli on SURKEE! Älkää edes harkitko menevänne sinne!

    • Tilhi1

      Hevoset ovat ihania turvamopoja noin 99,9 prosenttisesti. Tämä on mukava juttu aloittelijoille ja "vanhuksille"eikä todellakaan ole itsestäänselvyys. Aika villejä talleja tässä suhteessa löytyy - tunneilla tämän tästä yleinen kaaos, kun hepot sinkoilevat sinne sun tänne hallitsemattomasti - ei ole kiva viedä lasta tämän tästä klinikalle kuvattavaksi tippumisten jälkeen.

      • mommotti

        Mutta minkäs hintaisi nämä tunnit olisivat, alkeis/irtotunnit??


    • ratsastaja alokas

      Kuinka pitkä matka vuosaaresta Hopealle ois?? Olisin kiinnostunut tunneista ja myös HINTOJA kyselisin, alkeiskurssiin/irtotuntiin???

    • aloittelija

      En ole vielä itse ikinä ratsastanut. Haluaisin aloittaa mutta ei tiedä mikä talli sopisi eniten aloittelijalle. Olen myös kuullut huhuja entisestä "hopean tallista".. jos joku tietää hyviä talleja ilmoittakaa! !

      • Suosittelen ;)

        Hopean tallin omistaja(t) on vaihtuneet, nykyään talli on nimeltään porvoon ratsutalli, ja srl:län hyväksymä. Maane jäi tallille kuitenkin opettamaan omistajien vaihduttua. Omistajat ovat nykyään pia ja katja(?).
        Itse starttasin myös koko heppaharrastuksen pari kuukautta sitten, ryhmä oli aivan ihana, niin myös opettaja (ryhmä minulla tässä välissä vaihtunut, silti edelleen kiva ryhmä ja osaava opettaja) ja hevoset olivat kilttejä ja tottelevaisia. Luulen että tuo kyseinen talli on muuttunut aika paljon omistajien vaihduttua. ;) Tallilla on minusta todella hyvä ilmapiiri ja kaikkia autetaan jos ei itse osaa, jos vaikka kysyt joltain tuntemattomalta (oppilaalta) niin ihme jos ei suostu auttamaan! Opetus on tasokasta ja ryhmiä on aina 5 vuotiaiden ponikouluista senioreiden hyppyryhmiin ja äijäkursseihin! Ryhmien koot ovat pieniä, (pienryhmä) 3-4 ratsastajaa tai (isompi ryhmä) noin 5-7 ratsastajaa, joten opettajat ehtivät kiinnittää kaikkiin oppilaisiin huomiota. :) Tallilla voi käydä myös yksityistunneilla.
        Ainoa huono puoli minusta tuolla on, että ei ole maneesia, ja pakkasrja on noin 17 asteen luokkaa... Ja tallilla on kaksi kenttää, toinen on iso, ja toinen todella pieni ja oudon muotoinen. :/
        Kymmenen kerran kortti (Isommassa ryhmässä) tallilla maksaa noin 260e, ja irtotunti 30e.

        Mutta onhan porvoossa muitakin talleja, esim. Hagnäs ja Kylmäkiven talli. Mutta noista muista talleista itselläni ei ole kokemusta.

        Jos päätät aloittaa, onnea matkaan! Ratsastus on ihana harrastus! :3


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3421
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      176
      1468
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1228
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1122
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      805
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      782
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      769
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      42
      750
    Aihe