Verkkokaupat

pentu_tulossa

Ajattelin kysellä teiltä hieman apua verkkokauppojen suhteen. Ostatteko verkkokaupasta ja kuinka usein? Mitä ostatte sieltä? Mikä on teidän suosikki kauppanne?

Pentu on vasta tulossa taloon ja haluaisin ostaa kaiken verkosta, mutta etsin vielä niitä omia verkkokauppoja :)

48

6291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toinen pentu tulossa

      petenkoiratarvike.com
      tassutarvike.fi
      mahtitassut.fi

      Ja kaikkea mahdollista on tullut ostettua, pantaa, hihnaa, valjaita, kuonopantaa, petiä, pentuhäkkiä, jätöstenkerääjää, herkkuja jne jne jne

      • toinen pentu tulossa

        piti vielä sanomani, että
        zooplus.fi,
        mutta toimitus sairaalloisen hidas, saksasta muistaakseni lähettää, eli siinä vielä hidastaa tuo kun rahan siirtää (sitten vasta lähettävät kun on maksettu).. siel on myös laadukasta ja suht halpaa jotkut kuin esim verrattuna petenkoiratarvikkeeseen, zooplussasta tilasin talvimanttelin.. Mutta jos ei hidas toimitus haittaa, niin tuo on myös hyvä.. ja onhan noita vielä vaikka kuinka, jos ei ole väliä meneekö 2 päivää vai 2 viikkoa toimituksessa, esim.:
        lemmikkistore.fi
        doggystyle.fi
        lemmikkishop.net
        petnetstore.fi


      • tassuttelija1

        Mahtitassut on muutaman tuhannen euron liikevaihdollaan tosi pieni eli itse suosin mm. Peten koiratarvike.


    • petepetepete :)

      Petenkoiratarvike taitaa olla suosituin ja nopein. Eli ensisijaisesti ostan petenkoiratarvikkeesta. Kaikenlaista koiratarviketta olen tilannut.

    • TiinaT.
    • ecnkel

      koiratuote.fi

      • älä tilaa

        koiratuote.fi on huijausyritys josta ei kannata tilata yhtään mitään. Kuulemma ottaa rahat muttei toimita mitään. Kannattaa googlettaa nettiyrityksen nimi ennenkuin tilaat, jotta tiedät mitä mieltä muut ovat.


      • Sen toiminta
        älä tilaa kirjoitti:

        koiratuote.fi on huijausyritys josta ei kannata tilata yhtään mitään. Kuulemma ottaa rahat muttei toimita mitään. Kannattaa googlettaa nettiyrityksen nimi ennenkuin tilaat, jotta tiedät mitä mieltä muut ovat.

        on nähtävästi loppunut. Googeli ei anna vastetta ja ficoran mukaan olisi domaini vapautumassa joulupäivänä. Ytj:n mukaan lopettanut toimintansa toukokuussa.

        No toivottavasti pysyykin bisneksistä ja ainakin (taistelu)koirajutuista poissa.


    • VanhaKoirako
      • Ymmällään

        Hei,olen tilannut kerran kuivaruokaa zooplussan kautta ja hyvin toimitus hoitui.Maksoin visalla ja kaikki ok.Tänään tilasin pennulleni lisää eucanubaa ja taas maksoin visalla kun muuta vaihtoehtoa ei ole MUTTA heilläpä oli jo tallessa visakorttini numero jne ja pyysivät vain kortin takana olevaa numeroa.Miten turvallinen paikka ostaa zooplusssasta on kun säilyttävät korttini tiedot?! Aina netistä ostaessani esim. lentoyhtiöltä jota olen jo aikaisemmin käyttänyt min un on pitänyt uudestaan antaa luottokorttini numero ja voimassa oloaika. Tililtäni tosin ei missään vaiheessa kadonnut rahaa kuin vain se mitä kuivamuona maksoi.


      • klpl
        Ymmällään kirjoitti:

        Hei,olen tilannut kerran kuivaruokaa zooplussan kautta ja hyvin toimitus hoitui.Maksoin visalla ja kaikki ok.Tänään tilasin pennulleni lisää eucanubaa ja taas maksoin visalla kun muuta vaihtoehtoa ei ole MUTTA heilläpä oli jo tallessa visakorttini numero jne ja pyysivät vain kortin takana olevaa numeroa.Miten turvallinen paikka ostaa zooplusssasta on kun säilyttävät korttini tiedot?! Aina netistä ostaessani esim. lentoyhtiöltä jota olen jo aikaisemmin käyttänyt min un on pitänyt uudestaan antaa luottokorttini numero ja voimassa oloaika. Tililtäni tosin ei missään vaiheessa kadonnut rahaa kuin vain se mitä kuivamuona maksoi.

        Tuon saat asetuksista muutettua että eivät tallenna korttis tietoja. Vuoden ajan tilannu ko paikasta koiranruoat kahden kuukauden välein ja kortin numero ollut aina siellä (nopeuttaa tilausta ainakin omasta mielestä) koskaan ei ole tililtä mitään ylimääräistä kadonnut :)


    • sinna

      Koulutustarvike.fi

      Sieltä tilasin viimeksi, plussaa nopea toimitus ja ilmaiset postikulut

    • avisa

      Peten koiratarvikkeesta tilasin ennen aina ja todella nopea & luotettava toimitus. Suosittelen kaikkien verkkokauppojen joukosta! Itsellä kuitenkin Musti ja Mirri niin lähellä ja hinnat & valikoimat suht samat, joten käyn nykyisin siellä. Mustilla ja Mirirläkin toki verkkokauppa olemassa.

    • hyvin toimii

      Minä olen tilannut mm.
      lemmikkistore.fi
      petnetstore.fi
      vipstore.fi
      zooplus.fi
      agrimarket.fi

      kaiken näköistä mm. ruokaa, koiraportin, lisäravinteita, hihnan, pannan, kongeja yms...

      • Anonyymi

        Vip storen voi pudottaa tuolta listalta pois. Onnetonta palvelua.


    • zooplus sieltä tilaan kaiken. ehdottomasti paras, nopeasti on ainaki meille tullu perille, tosi halvat hinnat verrattuna kotimaisiin nettikauppoihin ja mikä parasta: tilaus tuodaan koti-ovelle asti. suosittelen!

    • Entinen asiaks

      lemmikkistoressa on hidasta pakettien tulo ja aina on juuri ne tuotteet loppu tai jälkitoimituksessa,mitä tilaat ja aina joutuu huomauttamaan,että niin koska se tilaus nyt tuleekaan.

    • Nopea ja mukavaa

      Peteltä tullut kaikki tarvittava nopeasti ja mukavasti :)

    • Milda

      Mä olen tilannut paikasta Lemmikkimaailma

      http://www.lemmikkimaailma.fi/index.php

      Olen aikaisemmin tehnyt ostokset heidän myymälässä ,mutta nyt kun muutin pois paikkakunnalta niin olen ostanut verkkokaupan kautta. Liike on perinteinen "eläinkauppa" ,joita itse ainakin haluan suosia.
      Pitkään toiminut yritys vanhalla kotipaikkakunnallani, joten uskallan suositella.
      Viime tilaus tuli tosi nopeasti ja sain koirilleni puruluita kaupanpääliseksi.

    • harrastaja6

      suosittelen koulutustarvike.fi monenlaista harrastustarviketta jo tilannut ja nopea toimitus!

    • pettynyt5

      Lemmikkistore.fi = En tilaa mitään enää ikinä kyseisestä puljusta.
      Tilasin vetovaljaat mitä näytti olevan varastossa. He lupaavat toimitusajaksi 3-7 arkipäivää. Odotin tilausta hieman yli viikon ja koska mitään ei kuulunut, otin sähköpostilla yhteyttä.. Viestiini ei ikinä vastannut. Soitin perään ja nainen puhelimessa lupasi asiaa selvittää ja palata asiaan soittamalla minulle samana päivänä. Hän ei soittanut. Olin puhelimitse pariin otteeseen uudelleen yhteydessä, tilauksesta ja tässäajassa tilausksestani oli kulunut yli kaksi viikkoa. Asiakaspalvelun nainen lupasi postittaa tuotteen uudestaan. Jäi hiukan epäilys onko tuotetta ylipäätöään ikinä edes toimitettu. Nyt kun tilauksen tekemisestä oon yli kuukausi aikaa sain postista hakea nämä valjaat... Jotka olivat väärät. saman merkkiset mutta eri väriset.
      Kertaakaan minulle ei pahoiteltu tyhjiä lupauksia tai viivästystä tai mitään muutakaan. Tekisi mieli palauttaa koko tuote, mutta en usko saavani rahojani takaisin kyseisestä puljusta. Palautetta aion kyllä vielä laittaa ja toivon sen tavoittavan yrityksen johdon. En suosittele lemmikkistorea kenellekkään. Jatkossa suosin muita.

      • Pettynyt M&M

        Mulla on huonoja kokemuksia mustista ja mirristä!
        Nettisivulla luvataan toimitus 2-7 päivässä, minulla meni 9 päivää.
        Lisäksi paketista puuttui jälleen kerran tavaraa, ei siis ollut ensimmäinen kerta.
        Laitoin heille palautetta ja pahoiteltiin kovasti luvattiin hyvitystä puuttuneen tavaran lähetyksen mukana. Kuitenkaan mitän hyvityksiä ei tullut.
        Onneksi sain kuitenkin tilaamani ja maksamani tuotteen.

        Siihen loppui minun tilaukset kyseisestä paikasta.

        Peten koiratarvikkeesta tilasin myös ja siihen olen tyytyväinen. Torstaina tilasin ja maanantaina oli paketti postissa :)


      • Myöskinpettynyt

        Raivon partaalla aloin googletella kokemuksia juurikin samaisesta nettikaupasta, sillä viestisi on kuin kopio omasta tilauksestani. Kunpa olisin ehtinyt lukea julkaisusi ennen tilaustani. Tein tilauksen 14.2. ja yhä odotan pakettiani. Toki tilaustani on jouduttu muuttamaan ennen toimitusta (koon vaihto), mutta ei hyvää päivää se näin kauan voi viedä!!! 28.2. tuli viesti, että toimituksen tilaksi muutettiin "lähetetty kirjeenä", mutta mistähän kaukaa tulee kun mennyt jo 7pv. Viesteihin ei saa vastausta ja puhelimessa annetaan tyhjiä lupauksia. Koomisinta tässä on se, että tilaamani tuote ei yllättäin olekaan enää verkkokaupan sivuilla... Kerrassaan hämärää touhua. Oli muuten ensimmäinen ja viimeinen ostokerta (jos tuotteeni joskus nyt edes saan). Luojan kiitos otin laskun. En suosittele minäkään kenellekään.


    • Pisteet petelle

      Pete on luotto paikka mistä tilaan AINA!

      • entinen asiakas myös

        Erittäin huonoa kokemusta koiratarvikkeetnetistä.fi:stä! Tilasin 10.3. 4 pulloa koiran shampoota ja hoitoainetta monella kympillä, toimitusajaksi luvattiin 2-5 päivää. Tuli automaattinen tilausvahvistus, ei muuta. Puolentoista viikon päästä lähetin sähköpostia ja kyselin missä viipyy, ei vastausta. Muutama päivä siitä yritin soittaa, kyseisen nettikaupan sivuilta ei löytynytkään puhelinnumeroa! Googlaamalla löysin firman omistajan numeron, soitin, ei vastattu. Otin yhteyttä kuluttaja-asiamieheen ja sieltä kehotettiin tekemään rikosilmoitus. Ilmoitin sähköpostilla ja tekstiviestillä että jos eivät ota yhteyttä seuraavana päivänä, otan yhteyttä poliisiin. Seuraavana päivänä tuli sähköposti että tuotteet on postitettu. Odottelin neljä arkipäivää, yllättäen shampoita ei tullut. Lähetin viestiä että teen rikosilmoituksen jos ei shampoita tule parin päivän kuluessa. Yllättäen sitten paketti tulikin, kolmen viikon päästä tilauksesta, MUTTA paketissa oli vain 2 tilaamaani hoitoainetta ja pakkauslistaan oli kirjoitettu shampoista "tilapäisesti lopussa" . Ei pidä paikkaansa, koska kyseisten Ring 5 shampoiden valmistus on lopetettu minkä koiratarvikekaupan omistaja varmasti tietää. Eli huijausta huijauksen perään, mitään ei tapahdu muuta kuin koko ajan poliisilla uhkaamalla. Ei enimmäistäkään pahoittelua tai selitystä. Rahoja ei tietenkään ole palautettu, joten rikosilmoitus jää sitten viimeiseksi keinoksi. Poliisista ystävällinen nainen kehotti ilman muuta tekemään rikosilmoituksen netissä, on kuulemma selvä tapaus... Sama omistaja on myös Lemmikkistorella, joten en ikinä tilaa sieltäkään mitään!


      • entinen asiakas myös
        entinen asiakas myös kirjoitti:

        Erittäin huonoa kokemusta koiratarvikkeetnetistä.fi:stä! Tilasin 10.3. 4 pulloa koiran shampoota ja hoitoainetta monella kympillä, toimitusajaksi luvattiin 2-5 päivää. Tuli automaattinen tilausvahvistus, ei muuta. Puolentoista viikon päästä lähetin sähköpostia ja kyselin missä viipyy, ei vastausta. Muutama päivä siitä yritin soittaa, kyseisen nettikaupan sivuilta ei löytynytkään puhelinnumeroa! Googlaamalla löysin firman omistajan numeron, soitin, ei vastattu. Otin yhteyttä kuluttaja-asiamieheen ja sieltä kehotettiin tekemään rikosilmoitus. Ilmoitin sähköpostilla ja tekstiviestillä että jos eivät ota yhteyttä seuraavana päivänä, otan yhteyttä poliisiin. Seuraavana päivänä tuli sähköposti että tuotteet on postitettu. Odottelin neljä arkipäivää, yllättäen shampoita ei tullut. Lähetin viestiä että teen rikosilmoituksen jos ei shampoita tule parin päivän kuluessa. Yllättäen sitten paketti tulikin, kolmen viikon päästä tilauksesta, MUTTA paketissa oli vain 2 tilaamaani hoitoainetta ja pakkauslistaan oli kirjoitettu shampoista "tilapäisesti lopussa" . Ei pidä paikkaansa, koska kyseisten Ring 5 shampoiden valmistus on lopetettu minkä koiratarvikekaupan omistaja varmasti tietää. Eli huijausta huijauksen perään, mitään ei tapahdu muuta kuin koko ajan poliisilla uhkaamalla. Ei enimmäistäkään pahoittelua tai selitystä. Rahoja ei tietenkään ole palautettu, joten rikosilmoitus jää sitten viimeiseksi keinoksi. Poliisista ystävällinen nainen kehotti ilman muuta tekemään rikosilmoituksen netissä, on kuulemma selvä tapaus... Sama omistaja on myös Lemmikkistorella, joten en ikinä tilaa sieltäkään mitään!

        Lisäys tuohon edelliseen kirjoitukseen: sain rahat takaisin ilman rikosilmoitusta, selasin vielä molempien tilieni tapahtumat läpi ennen rikosilmoituksen tekoa ja löysin rahapalautuksen toiselle tililleni 7.4. Jostain syystä 2.5. tuli pahoitteleva viesti (ensimmäinen yhteydenotto lähes kahteen kuukauteen) ja ilmoitus että lähettävät korvauksena toista kokoa shampoota. En tiedä miksi, enkä tuota shampoota hakenut kun olin osasta lopulta saanut tilaamani tuotteen ja loput rahat palautettu.


      • varovaisuutta
        entinen asiakas myös kirjoitti:

        Lisäys tuohon edelliseen kirjoitukseen: sain rahat takaisin ilman rikosilmoitusta, selasin vielä molempien tilieni tapahtumat läpi ennen rikosilmoituksen tekoa ja löysin rahapalautuksen toiselle tililleni 7.4. Jostain syystä 2.5. tuli pahoitteleva viesti (ensimmäinen yhteydenotto lähes kahteen kuukauteen) ja ilmoitus että lähettävät korvauksena toista kokoa shampoota. En tiedä miksi, enkä tuota shampoota hakenut kun olin osasta lopulta saanut tilaamani tuotteen ja loput rahat palautettu.

        Otin hieman selvää Lemmikkistoresta ja eipä ole enää syytä tilata. Verottaja on poistanut Lemmikkistoren ennakkoperintärekisteristä ja viime aikoina tullut trattoja luottotietoihin eli jos ei ihmeitä satu, niin on menossa nurin pikapuoliin. Jätin tilauksen tekemättä.


      • pusseycat
        varovaisuutta kirjoitti:

        Otin hieman selvää Lemmikkistoresta ja eipä ole enää syytä tilata. Verottaja on poistanut Lemmikkistoren ennakkoperintärekisteristä ja viime aikoina tullut trattoja luottotietoihin eli jos ei ihmeitä satu, niin on menossa nurin pikapuoliin. Jätin tilauksen tekemättä.

        Joo, ei koskaan Lemmikkistore.fi! Tilauksen toimitusaika kohtuuton, jos tulee ollenkaan.

        Sähköpostiin eivät vastaa.


      • Ei Lemmikkistorea
        pusseycat kirjoitti:

        Joo, ei koskaan Lemmikkistore.fi! Tilauksen toimitusaika kohtuuton, jos tulee ollenkaan.

        Sähköpostiin eivät vastaa.

        Mä menin tyhmä tilaamaan lemmikkistoresta kuivaruokaa ja lelun johon kuuluu syötäviä osia. Tilauksen jälkeen vasta luin huonoja juttuja siitä ja rupesi kaduttamaan, olin kuitenkin jo tilauksen maksanut. Oottelin parikolme viikkoa tilausta ja kun ei kuulunut, soitin sinne. Selitys oli että siinä lelun syötävissä osissa on päiväys mennyt, että siksi ei ole lähetetty (hähh??). Pyysin lähettämään silti pikapikaa kuivaruoan ja palauttamaan rahat siitä lelusta. Näin sovittiin.

        No ruokasäkki tuli sitten muutaman päivän sisällä ja rahat lelusta parin viikon sisällä. Loppu hyvin, kaikki hyvin, onneksi. Mutta kyllä jännitti, enkä tilaa sieltä enää mitään!
        Mä en henk.koht usko että on mikään "huijarifirma" varsinaisesti, mutta huonosti johdettu ja käytännön asiat huonosti järjestetty. Puhelimessa asiakaspalvelija oli erittäin mukava kyllä!


    • hupsista, sattuiko?

      Lemmikkistore on poistettu ennakonperintärekisteristä 30.4.14 koskien maksuvaikeuksia.

      Älkää tilatko täältä mitään, tuotteitanne tai rahojanne ette saa!

      • Kaksi kertaa petetty

        Älkää todellakaan tilatko Lemmikkistoresta mitään! Odotin isoa tilausta kesällä 6 viikkoa ja soitin sinne lähes joka viikko. Tilaus oli muka aina sillä viikolla lähdössä. Korvaukseksi sain lahjakortin, mutta niitäkin tavaroita jouduin monta kertaa kysymään.
        Jos firma on menossa konkurssiin, että rahoilleni ei tule mitään vastinetta.
        Massiivinen alennusmyynti kielii myös rahoitusvaikeuksista.


    • lemmikkistore

      Älkää tilatko. Tavaraa ei ole, rahoja ei saa takaisin. Tilausaika lähentelee kuukautta, kun paketti tullee niin sieltä puuttuu tavaraa. argh... tuskin saan omiani ikänä pois...

    • Lemmikkistore

      Lemmikkistorea pyöritti alusta alkaen kaksi melko nuorta likkaa, niillä oli myymäläkin. Silloin toiminta vielä oli toimivaa.. Siitä on jo useampi vuosi. Ei kai se pystyssä pysynyt neljääkään vuotta!

    • oivoioi

      Ei oo totta, nyt on näköjään onnistuttu tekemään niin, että firman nimi on: Lemmikkistore.FI entisen Lemmikkistoren sijaan..

    • ipo harrastaja
    • Labbis3

      www.doggallery.fi

      Löytyy kaikki mahdollinen ja toimitus pelaa! Olen tilannut useamman kerran ja saanut aina tavarat jo seuraavana arkipäivänä! Myöskin esim,. ruokavalikoima on laadukkaampaa kuten viljattomia tuotteita täynnä! Suosittelen lämpimästi!

    • hyvhannes

      Koiranruokatukku.fi..sieltä mun emäntä tilaa. Ja saatana minä sen haen postiautomaatista kauppa reissu yhteydessä vaikka kotiinki sais tilattua, mutta säästetää seki euro?...12 kilo paketti olkapäillä ja ruakakassit käes. Ei oo helppoo näi syyslomallakaan. Hyviähän tuo netti on täys, kuha ostaa sitä mitä ei mainosteta nii pirusti nii luultavasti saa iha ruoakaaki. Vaimo ainaki tilas joka kuppilasta noita näytepusseja ja sen perusteella sitte valitti jonkun.

    • käppänänemäntä

      Zooplussalta tilaan ruokaa ja tarvikkeita, pari kertaa vuodessa.

    • helluvaa

      Petholicilta tilaan säännöllisesti ruoat. Tulee ilman toimituskuluja kotiovelle. Nimenomaan kotiovelle eikä todellakaan minnekään postiin itse haettavaksi kuten zooplussan pakettien kanssa on käynyt.

    • jannica-79-

      Näistä oon ostanu. Ei valittamista mistään..

      PetenKoiratarvike.com
      lemmikkistore.fi
      petnetstore.fi
      jahtimaailma.fi
      findogs.fi

      • onsesemmoinentrolli

        ..hah..ootko trolli? tuota 2. ei kannata enää edes Heinolan poliisi


    • maib

      Näistä tilaan
      - peten koiratarvike (muut kuin ruuat), pari kertaa vuodessa
      - petholic (ruuat), joka kuukausi

      • Anonyymi

        PetHolicilla on nyt myös Lyder märkäruokia. Koirat veti täysin överit näistä maistiaisista. Laadukkaat tuotteet ja toimitukset toimineet meillä hyvin. Tosin ei ole verkkokaupan vika, jos/kun posti sössii toimitukset


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vip store Oy:tä en suosittele, hinnoittelu agressiivisen kallis sekä ylimielinen palvelu.

    • Anonyymi

      Joulun lähestyessä ostamme lapsille ulkomaisesta verkkokaupasta koiran. Jotakin pientä ja edullista harkittu. Saa olla sekarotuinen, mielellään terve ettei tarvitse heti uutena vuotena viedä piikille. Joulun odotusta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe