kossupekka

jöööss

koskas kauppapaikka remontoidaan? olis kyl jo aihetta,,käväisin pyörähtään kempassa kyläilemässä ja ihmettelin kun se koivuniemen kauppa ei uudista yhtään,,ihan samanlainen kuin kymmenen vuotta sitten kun muutin pois sieltä..kauppa samanlainen aina ollut,,eikö kauppias halua uudistaa jo kauppaa,,vai mikäs maksaa....

133

6629

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kossu maistuu

      Ei se mitään oikeasti uudista, puhetta kyllö löytyy mutta ilman katetta!
      Eläkkeelle --->

    • sillä siisti

      siistiäkkkin pitäisi. erittäin epäsiistin näköinen kauppa.

      • 32

        Oikeesti hei. On muuten todella laajalla valikoimalla varustettu "maaseutukauppa". Ihme, että yleensä voi pitää pienellä paikkakunnalla oin hyvää kauppaa.


      • Jaapar

        Täällä kateellinen ja katkera henkilökunta parjaa hyvää työllistäjää ja työntekijöistään huoltapitävää. Jo on aikoihin eletty. Onneksi parhaajia ei ole kovin montaa. Kaupassa varsinkin yksi henkilö puhuu jatkuvasti työnantajaansa vastaan.


    • tak budet

      Muuten Kemijärven asukasluku pienenee tuhannella viidessä vuodessa eli 35 vuotta niin asukkaat loppuu kokonaan. Näin ei kuitenkaan käy vaan viisumivapauden myötä täällä alkaa ollla enemmän venäläisiä kuin suomalaisia.

    • tak budet

      Niin, että ei tarvitse lopettaa Koivuniemen kauppaa kun asiakkaita on tulevinakin vuosikymmeninä. Muuten paras ja monipuolisin kauppa mitä on näissä pikkukunnissa. Lapin kaupat on mulle tuttuja..

      • paras kauppa

        Hei monestikkin on käynyt niin, että päivän on hakenut Rovaniemeltä jotain ja ei löydy. Mutta kun tulee Koivuniemelle niin sieltähän se löytyy. Hieno kauppa ihan paras.


    • vakiasiakas

      kyllähän ihan hyvä tarjonta kaupas on mut onhan se yleisilme kyl aikansa elänyt,jotenkin sekaisen ja likaisen oloinen koko kauppa,toivottavasti kauppias pian uudistaa ilmettä.
      missäs tämä kauppias isäntä nykyään on kun harvoin sitä kaupal enään näkee?? ennen se hääri siinä kaupal aina kun kävi ja oli juttelemassa ihmisten kanssa,,ja muisti kyl tervehtiä kaikkia asiakkaita..
      onko jo vanhuus iskenyt vai miksi pysyy poissa kaupalta..

    • ainahan se on

      Ainahan se on siellä. EI sellasta käyntikertaa etteikö kauppias kulkisi tervehtimässä ihmisiä.

      Hyvä kauppa mutta rakennus kaipaa tosiaan pikaista ja isoa remppaa.

      • Pekka minäkin

        Ainahan se siellä oli, mutta enpä ole nyt enää nähnyt. Kun vielä oli, niin tervehti minutkin aina, kun tuli vastaan hyllyjen välissä. Nolotti hänen puolestaan oikein, kun ei muistanut jo tervehtineensä kaksi minuuttia aiemmin. Kohteliaisuuttako?


    • jouluuuus

      Palvelu parempaa, kuin muissa ruokakaupoissa. Ei töykeillä.

    • venäjä

      pitäähän se yrittäjänkin lomaa pitää

    • enemmän laatua

      Remontin tarpeessa on kauppa, laatat irtoilevat eikä kylmätilatkaan taida oikein olla kylmiä. Kauppias on jämähtänyt ja tuntuu uskovat että kauppa käy koska on aina ennenkin käynyt. Vaan kyllä minuakin ärsyttää kun kauppias moneen kertaan tervehtii kun tulee eri hyllyn takaa vastaan. Se ei ole enää kohteliaisuutta vaan asiakkaiden halveksuntaa, ei edes oikeasti viitsi muistella ketä on jo tervehtinyt.

      Kauppias taitaa uskotella itselleen että kun on kerran saanut maineen hyvänä kauppiaana se on ikuista. Ja uskoo myös että koska nyt on pitäjän laajin valikoima se riittää pitämään asiakkaat jatkossakin.

      Niin voisi kiinnittää huomiota päivämääriin, olen useasti osatnut vanhoja tuotteita joista päivämäärät ovat menneet aikoja sitten. Nykyisin olen oppinut tarkistamaan kaikista tuotteista päivämäärät ennen ostamista.

      • asiakas se maksaa

        Vanhaa tai heti vanhenevaa tavaraa on hyllyt täynnä ja se tekee kaupassa käynnin myöls rasittavaksi, kun joka ikinen paketti on syynättävä päivämäärän osalta. Muutama vuosi sitten ainakin oli hyllyissä vain vanhenevaa tavaraa lihatiskillä. Päiväystä oli enää jäljellä vain päivä pari koko tiskissä eikä niistä ainakaan ole pakastettavaksi. Arvelenkin ja ilmeisesti ihan syystä, että Pekka ostaa vanhenevia eriä halvalla ja me sitten ostamme niitä täydellä hinnalla.S-marketeissa ja Siwoissa on tuollaiset jo 30 % alennuksessa monissa liikkeissä, mutta eipä taida Kempassa olla.

        Henkilökunta ei ole huonompaa, jos ei nyt parempaakaan kuin muualla, mutta Pekka saisi muuttaa liikeideaansa asiakasta kunnioittavaksi. Ehkäpä uusi S-market tuo sitten sitä kaivattua kilpailua.


    • Valintalato

      Uutistaminen maksaa..kuka hullu sitä tekkee ko saa rahat muutenki pois?

    • harmin paikka

      Enpä usko että ylihintainen kärpäsen paskan kokoinen uusi S-market tuo paikkakunnalle minkäänlaista kilpailua. :(

      • asiakas oli oikeassa

        On tietenkin helpompaa ostaa Pirkkaa kuin Rainbowta.

        S-market K-järvi myy brasialaista naudanlihaa Lidlin tavoin. Ehkä S-ketju yrittää olla Lidli tai ainakin uskotella asiakkaille sitä. Kuitenkin paikkakunnan kaupat toimivat paikkakuntalaisten ostovoimalla ja siten se mikä menee toiselle kaupalle on toiselta pois. S-ketjun etuna on bonukset, jotka tunnetusti ovat parhaimmat bonukset edellyttäen, että hinta on sama. Lisäksi erityisesti vanhemmassa väessä on S-uskollisia ostajia ihan vanhaa maalaisperua, kun heillä taas ei ole kilpailevaa E-ketjua.

        Ehkäpä kuitenkin tuloaulassa olevat yksikätiset rosvot ohjaavat asiakkaita heille parhaiten sopivaan myymälään.


    • post/muu pal

      Onko vaikutusta marketin palvelulla positiivisesti vai nekatiivisesti.

    • toivoa uudesta on

      Niin miksi investoida kun saa asiakkaita muutenkin? On aika ylimielistä touhua uskoa että asiakkaat pysyvät uskollisena. Jos vaan uusi s kauppa laajentaa valikoimaa nykyisestä niin taitaa suuri osa asiakkaista vaihtaa kauppaa. Nyt ainoa syy miksi k kaupassa käydään on se valikoiman laajuus.

    • kilpailu on hyväksi

      Investointeihin tarvitaan tulevaisuudenuskoa ja luottamusta siihen että asiakkaat pysyvät myös jatkossa oman kaupan asiakkaina. Kauppias joka ei edes itse usko selviytyvänsä tulevasta kilpailusta voittajana ei tietenkään uskalla investoida tulevaisuuteen. Otetaan nyt kaikki rahat mitä vaan saadaan kun asiakkaat vielä käyvät.

    • Korea Kim

      Kauppapaikkakin taitaa kärsiä pahiten samasta ongelmasta kuin monet muutkin suurehkot työpaikat. Pahantahtoisuutta löytyy eniten siitä porukasta, joita on kohdeltu hyvin. Pitäisi Kemijärviläisten olla iloisia, että on Koivuniemen kaltaisia 50 ihmisen työllistäviä työpaikkoja. Ettei vain näilläkin palstoilla ole oman pesän likaajia?

    • iskä asiakkaan

      Jos kaupassa on vanhenevaa tavaraa paljon kuten Pekalla, niin sitä on liikaa tai Pekka huijaa vanhalla tavaralla. Asiakas haluaa tuoretta tavaraa tai että ei ainakaan pitäisi tarvita kytätä päivämääriä niin, että 4 v. lapsikin kehottaa isukkia tarkistamaan päiväyksen äidin oppien mukaan. Jos kaikki muu roina poistettaisiin kaupasta, että vaan ruokapuoli jäisi, niin ei se kauppa kovin suuri olisi. Siihen pystyy pikkumarketitkin. Oikeaan osunut ja tuore tuote on sitä, mitä minä haluan ostaa. Kuka sitä myy?
      Otapa ne vaaleapunaiset lasit pois päästäsi!

    • Kommunismikunniiaan

      Katto päivämäärä!! Tarkista se ja valita että vanhaa, vaikka et edes hahmota missä kuukaudessa mennään, se oli jo vanhnaa kun päivämäärä 17.12 vaikka elettäisiin päivää 20.11. ja ihan samana vuonna.

      Itse olen nähnyt kauppiiaana entisenä moista ja paljon.

      Missä järki? Äitin tykönä?

      • asiakas maksaa

        Rahaa minulla kyllä on toisin kuin sinulla. Sen huomaan kommentistasi ja on moraalisesti väärin antaa hölmöjen säilyttää rahoja.

        Vastauksesi on kommunisti ryssältä.


      • Pekka minäkin

    • pösilö

      Kauppoja riittää kemijärvellä, jos ei koivupekka tyytytä menkää toiseen.
      Hetelmätöntä narinaa ja neuvomista, miten pitäis remontoija ja ku että muuta keksi niin alatta vit tui lem han toisillenne.
      Menettäkö siitä.

    • aitoa tunnelmaa

      Kauppapaikassa kieltämättä on sitä aitoa 80-luvun lopun - 90-luvun alun tunnelmaa, niin hyvässä kuin pahassa. Kaupparakennus kyllä natisee jo liitoksistaan varsinkin vilkkaampina aikoina. Kylmälaitteethan siellä olikin jo pimeänä jokin aika sitten, ilmeisesti niin vanhoja,

    • elpassoo

      pekka ei kun porskuttaa. Kun muut vikisee. onko palvelua toisessa isossa marketissa.

      • kanta-asiakas

        Olen täysin samaa mieltä edellisen kanssa. Pekka se vain porskuttaa ja käärii taas joulun aikaan useamman sadantuhannen myynnin.
        Valittajat voivat hakea sitä parempaa niin kaukaa, kuin tahtovat. Hyvä kun Pekka jaksaa työllistää tuollaisen porukan; nuoret saavat sopivaa lisätienestiä lomiensa aikana ja työpaikka Kouluniemellä on kuulemma haluttu. Ei sinne kaikki pääsekään hakemisesta huolimatta.
        Tsemppiä Pekalle ja koko porukalle !!!!!


    • myös asiakas

      Olen kyllä kuullut toisenlaistakin puhetta kyseisen työpaikan ilmapiirista, johtamistavoista ym.

      • Pyhän kävijä

        Olenkin ihmetellyt, että miten ujoja naismyyjiä kaupassa on. Ehkäpä heidät on takahuoneessa juuri koulutettu olemaan nöyriä. Palvelu on mielestäni ihan hyvää näin lappilaiseksi palveluksi ja riittävää minulle. Kassalla on samaten kaupan terävin kärki ja erityisesti nuoret miehet reippaudellaan ja kohteliaisuudellaan saavat kiitokseni. Ehkäpä he ovatkin jo valinneet alansa.


      • Elli Katenen

        Varmaan kuuluu toisenlaistakin puhetta. Onhan siellä "töissä" katkera komunisti, joka parjaa työnantajaansa asiakkaille milloin minkäkin hyllyn välissä. Hyi sentään noita oman pesän likaajia.


    • hiljainen sokos

      Kyllä oli Kauppapaikka pakissa tänään. Samaten Lidl. Sokoksella ei ollut edes minkäänlaista jonoa kassalla.

    • eikötoimiii

      Mistä hijaisuus johtuu.

    • ex kemppa

      onko se vanha koivujallun kauppa ,jos on niin on aikansa elänyt ?

    • a si a kas

      Ei ole Jallun aikanen, on uusittu moneen kertaan. Aivan toimiva nytkin.

    • s o k o s

      Sokoksen hiljaisuus johtunee kaupan hintatasosta ja asiakasrakenteesta.

    • mökki Pyhällä

      Puiteet ovat vanhahtavat mutta laatutavaraa,ainoa paikka itä-lapissa josta saa sitä lähiruokaa ,on tuoretta kalaa niin Kemijärveltä ja Norjasta. Kauppa-paikasta saa tuoretta poronpaistia,hirveä,riekkoa,eri kalojen kaviaaria. Hyvät tuoretavarat myös talvella. K-kaupassa on kallis mutta euroopan paras tavarankuljetus kalusto.
      Mökkiläisenä palvelutiskiä voi verrata Hesan Stockmanniin mutta hintataso on Kauppapaikassa todella edullinen. Itä-Lapin paras ja monipuolisin kauppa.

      • Byydäjä

        Vain naarassammesta tulee kaviaaria, muut naaraskalojen sukutuotteet ovat mätiä!


    • ruhkaa

      Jälleen nähtiin missä todellisuudessa tehtiin kaupat. Ruuhkat

    • Köpölä

      Ruuhkaa siellä on siksi koska ihmiset on niin köpöjä että käyvät "periaatteen vuoksi" kaupassa mikä on todella epäsiisti, kallis ja tavaroissa lyhyet päiväykset vaikka paikkakunnalta löytyy myös kauppa mikä on edullinen, todella siisti ja tavaroissa pitkät päiväykset.
      Mutta Kemijärveläisethän on tunnetusti sisäänpäin lämpeävää sakkia!

    • Ääliöt vituttaa.

      Hei tallukka !

      Eiköhän ne ole muualta ne ruuhkantekijät jouluaikana. Normaalisti ei ole mitään ruuhkaa siinäkään kaupassa. Mutta sinähän oletkin tunnetusti aivan ääliö.

    • Sisseen vaan

      Niin olen, eteenkn paikallisten (kuten sinun) mielestä kun en käy kyseisessä kaupassa!

    • ruuuhkaa

      Mikä teitä vaivaa kun ei voda sanoa missä kaupassa kävitte.

    • ruuhkaaaaa

      Katsotaan miten huomenna kaupat tehdään ja missä ruuhkat.

    • Kyrjättynyt

      Eräs kaupan myyjä puhuu työpaikastaan asiakkaille pahaa. Härskeintä siinä on, että myyjä tekee sitä työajallaan, josta pahojen puheiden kohde eli työnantaja maksaa hänelle palkkaa. Kuulostelkaa asiakkaat mitä eri myyjät teille puhuvat?

    • ..vta..

      Toivottavasti Pekka vaan paukuttelee henkseleitä ja nauraa olemattomaan partaansa näitä juttuja. Ei oo Kemppa muuttunut eikä kateus kaikonnut sieltä. Pah.

    • kauppa käy

      Ei se ole tyhmä joka myy vanhaa tavaraa, kohtelee työntekijöitä miten kohtelee tai ei korjaa kiinteistöä vaan tyhmä on se joka käy siellä kaupassa eikä älyä vaihtaa kauppaa!

      • Kämpatyri

        Hahaa, "kauppa käy" sinähän sen niin hyvin tiedät että kauppa käy paremmin kuin ikinä, koska olet siellä töissä ja palkkaa vasten puhut paskaa työnantajastasi. Eikö harmita, kun et saa muita työntekijöitä kateuskaunaiseen reilun työnantajan panetteluun mukaan? Kuka tahansa muu kuin juuri tämä kauppias, olisi erottanut sinut pellolle välittämättä siitä, mitä pam sanoo. Eikö kannattaisi harkita psykiatrille menoa, jotta pääsisit eroon katkerasta kaunaisuudestasi?


      • entinen asiakas
        Kämpatyri kirjoitti:

        Hahaa, "kauppa käy" sinähän sen niin hyvin tiedät että kauppa käy paremmin kuin ikinä, koska olet siellä töissä ja palkkaa vasten puhut paskaa työnantajastasi. Eikö harmita, kun et saa muita työntekijöitä kateuskaunaiseen reilun työnantajan panetteluun mukaan? Kuka tahansa muu kuin juuri tämä kauppias, olisi erottanut sinut pellolle välittämättä siitä, mitä pam sanoo. Eikö kannattaisi harkita psykiatrille menoa, jotta pääsisit eroon katkerasta kaunaisuudestasi?

        Ainakin mitä kuuluu.... ei hyvin reilua ole kohtelu työntekijöitä kohtaan! Pitäisköhän kauppiaan lukea ja noudattaa lakipykäliä. Pian tuolla menolla menee maine ja asiakkaat katoaa. Turhaa työntekijää tai työntekijöitä syytetään.


    • ostajaaa

      Pekalla kävi kauppa ei muuta kuin porskutellmaan kohti juhannusta.
      miten lie muilla.

    • uusasiakas

      Kyllä sitä yritetään kammeta . Porskuta pekka menemään. parasta palvelua.

    • Lorvinjaansaitsen

      Taas kuulemma joku pois aiheesta joutunut puhuu mitä sattuu, kun ei uskalla läheisilleen totuutta kertoa.

      • SENTTIKIIRE

        NIINKÖ SINÄ TEET


    • epäkohtakohtakohta

      pam pam pam pam. Ne vasta mukavia työntekijöitä ovat.

    • totisia, totisia

      totisia. ei päivää osata sanoa. heille kuuluu. mennään silmät ummessa ohi. jokainen asikas on edes tervehtimisen arvoinen.
      nämä hyllyntäyttäjät. onko kusi noussut päähän, vai mikä

    • ddddddddd

      Missä kaupassa on parempaa palvelua, kuin Pekalla ja kuka myyjä hymyilee.

      • tuoreempaa

        SOKOKSELLA!!!!!!! Sinne muutin asiakkaaksi ja moni tuttavani teki saman ratkaisun.


    • paikkakuntalainen 45

      Minä ostan koivuniemeltä mitä tarvitsen samoin lidilistä/sokokselta.Ei se kaupan ulkonäkö meitä sen rikkaammaksi tee. Molemmissa hyvä henkilökunta...pekka jos tervehtii kahdesti..mitä sillä on väliä..vanhuus tulee meille,kullekkin omalla tavallaan.
      Ollaan ihmiset tyytyväisiä, että meillä on vielä rahaa millä ostaa.Tyhjät narinat pois

    • ...vto...

      Ostakaa pois ja tehkää mieleisenne. Ei se Pekka varmaan enää kauaa kauppiaana jatka.

    • mie käyn missä vain

      On täälä kummaa porukkaa. Mitä se kellekkään kuuluu, missä kaupassa kukin käy, huolehtikaa vain omista käymisistänne.
      Pekka, pekka, kossupakka, eihän sinne kenenkään ole pakko mennä, käykää vaikka sokoksen takana.

    • jösse 53

      Pekka harvoja yrittäjiä joka on kehittänyt ja palkannut lähes joka vuosi lisää henkilökuntaa kauppaansa,älkää narisko tyhyjää.PS,sääli on sairautta,kateus pitää ansaita!

    • AUTOPAIKKA

      KOIVUPEKAN PARKKIHALLI ON VISSIIN TEHTY HENKILÖKUNNAN AUTOJA VARTEN . ASIAKKAILLE EI OLE TILAA. PEKKA PEKKA

    • Kauppaosuuskannattaa

      Kyllä siellä näkyy olevan kuntalaisten ja osuuskaupan asiakkaiden, expoliisien autoja yms. Ehkä korkeintaan puolet on henkilökunnan. Että ne on röyhkeitä nuo osuuskaupan asiakkaat. Tuovat autonsa kauppapaikan halliin ja kävelevät osuuskauppaan.

    • Kapakalakankaanpala

      Mitesse menikään vanha sanonta jotenkin näin: kun kissa on pois paikkakunnalta, niin hiiret valtaavat parkkihallinkin.....

    • tietoa1

      Parasta palvelua kevyesti koko kemijärvellä ja pekka on yksi mukavimpia ja hienoimpia kauppiaita mitä olen tavannut.. alkaahan ikää jo olla ja se pitää ymmärtää. mikähän kemijärviläisiä monia aina vaivaa kun joku tekee tulosta niin haukkua pitää. olisitta onnellisia että nuinkin hyvä työnantaja on ollu jo vuosikymmeniä. herätkään pahvit. tehkään ite samanlaista tulosta. ette pysty kukaan etes suurimmissa unissanne. olkaan rehellisiä ja myöntäkään että hyvää on tehnyt vain kemijärvelle Kauppapaikka.

    • kokonaan uusiksi

      Ei kait kukaan kauppapaikan ansioita kiistäkään mutta jos olet vieraillut kaupassa niin tiedät kyllä että rakennus on auttamatta täydellisen remontin tarpeessa. Itseasiassa niin suuren että saattaisi olla helpompi rakentaa samantien kokonaan uusi.

    • paikkakauppa

      Täällähän on viisaita kaupan asiantuntijoita. Mitä siinä valitatte! Ei muuta kuin oma komea ja siisti kauppa pystyyn, jos ei KauppaPaikka miellytä. Miksi remontoisi toimivaa kauppaa nyt, kun uuden tekeminen on vireillä. Silloin kauppias laittaa paikat kuntoon sekä vanhassa osassa että laajennuksessa. Ei tänä päivänä tuosta vain rakenneta kauppaa, vaan se vaatii suunnittelua, lupa-asioiden selvitystä, rahoitusmahdollisuuksien kartoittamista yms. Hieno kauppias ja antanut monelle kymmenelle Kemijärveläisnuorelle hyvän mahdollisuuden edetä kauppiasuralla. Älkää parjatko kunniakasta ja taitavaa kauppiasta tyhyjää!

      • ei parjausta

        Sulla on nyt ihan siellä oman pääsi sisällä se parjaaminen.

        Karu tosiasia on se että kauppa on rähjäinen sekä ulkoa että sisältä. Asiakkaat kompastelee irtoileiviin lattialaattoihin. Onneksi sentään osa kylmäkoneista uusittiin koska viime vuosien aikana olivat jatkuvasti rikki. Kassat on nykykaupaksi aivan käsittämätön sumppu.

        Ei kauppa ole mikään museo jonka pitää näyttää ja tuntua samala kuin parikymmentä vuotta sitten. Sen pitää elää ajassa ja kyetä muuttumaan ihmisten tarpeiden muuttuessa.


    • aina asiakas

      Koivu - Pekalla on kaupungin liikkeiden paras lihatiski. Tuoretta tavaraa porosta lähtien. Ei tarvitse pakasteporoon sotkeentua. Hyvä palvelu ja kohtelias henkilökunta - asiansa osaava. Oikea marketti hvyällä ja ystävällisellä palvelulla.

    • Pekkakoivupaikka

      Pekka Koivuniemi on viisas kauppias. On huomioinut venäläismatkailun suuren kasvun ja pitää kauppaansa auki joka päivä klo 21 asti. Ja sunnuntaisin aukeaa jo klo 10. Ja on hienosti kouluttanut henkilökuntansa mainioiksi asiakaspalvelijoiksi. Työlki ellää mut kaupal rikastuu. Ja niin kuuluu ollakin. Se on pitkä tie, minkä kauppias Pekka Koivuniemi on kulkenut päästäkseen nykyiseen asemaansa. Onneksi olkoon!

    • voe voe

      Näin sitä ei päällepäin nää mitä potaskaa ihmisen päässä pyörii, mutta täällähän se kaikki tulee ilmi! Mikä olisi mielipide oikean nimen kanssa? Kuvitelkaapa käpykyläläiset tätä paikkakuntaa ilman Pekan yrittäjyyttä! Jos löytyy mielikuvitusta siihen suuntaan. Ajatella että pitäis rakentaa kaikille vielä parkkihalli jäisten autojen sulatukseen! Kaupungeissa parkkihallien käyttö maksaa, miten Pekalla? Kuka nuija kuvittelee että kauppias itse syynää päiväykset tuotteista? Älä Pekka lannistu, nämä on jostain tynnyristä päästetty ihmettelemään maailmanmenoa! Valikoimaa ja laatua löytyy ja virkeää ystävällistä henkilökuntaa. ..mistä kaukaa löytyy vastaavaa!
      Niin kuka oli se mies joka oli jo muinoin sanonut että muutenhan se tämä Kemijärvi olis hyvä paikka mutta kun yli puolet on pölijiä.

    • voe voe

      Tällaisesta kauppiaan nimittelystä voi jo päätellä nimittelijän sivistyksen ja käytöstavat. Voiko joku väittää vastaan jos sanon että Pekka on aika vaatimaton ja ystävällinen ihminen, luottanut ilmeisesti teidän kemijärveläisten ihmisyyteen ja "kaveruuteen" että voi käydä myös soittoruokaloissa kuin muutkin. Osta Pekka musta limusiii, palkkaa autonkuljettaja, käväse joskus Bossin puku päällä hakeen sisäfilettä, kukkia ja etelän hetelmiä ja kattele taivaalle ( sieltähän ne sanoo avun tulevan, ei maasta), juhlimassa voit käydä vaikka lentäen missä tahansa, ei jää nekään rahat osuustoimintaan. Ja kauppahan ei ole mikään julkinen tila, se on yksityiskotiin verrattava tila, voit joskus ovella käydä sanomassa että sinä et muuten tule tänne oot sen näkönen.
      AJATELKAAPA MITÄ TÄÄLLÄ PALSTALLA SITTEN KIRJOITELTAS? Lisääntyiskö kateus vai kunnioitus?

      • voe voe

        Oletteko koskaan tulleet ajatelleeksi, miten hieno asia on ympäristön asukkaille että Koivuniemelle ostetaan lihat, kalat, marjat, sienet ja mitä kaikkea lieneekään?
        Vaan joku laiska kateellinen varmaan haluais lopettaa senkin toiminnan, siitähän kans joku yritteliäs saa rahaa.


    • melkoinen palopuhe

      Voi jestas tuota sinun palopuhetta. Kyllä kauoan täytyy kestää moitteetkin jos sihen on aihetta. Jos Pekka olisi noin herkkänahkainen kuin sinä niin olisi varmaan elämäntyönsä tehnyt jollain muulla alalla kuin kaupan alalla. :)

      • voe voe

        Niin se vain on, että mitä enemmän tätä asiaa alkaa ajattelemaan, tulee halu puolustaa ja kannustaa Koivu-Pekkaa toteuttamaan uudet suunnitelmansa ihan meidän kaikkien paikkakunnan asukkaiden etujen nimissä.Mitä jos talo jäis tyhjilleen ja resu lippu liehumaan väärän kellonajan kans kun Pekka löis hanskat tiskiin ja vaihtais vilikkaammille seuvuille. Odotellaan nyt kannustaen ja mielenkiinnolla uusia tiloja ja nostellaan laahustava kansa jalkoja että laatat kestää remppaan asti.
        AJATELKAA.... JA JOSKUS AVOIMESTI POSITIIVISESTI.
        Tule mieleen nyt "viisaus"?: Jo et millään keksi mitään hyvää sanottavaa asiaan joka ei sinulle kuulu, on fiksumpaa ollla hiljaa.
        Pas:n puhujille voi aina antaa ajattelemisen aihetta, kato kannustaa ajattelemaan positiivisesti, ihan omaa nokkaa pitemmälle.


    • voe voe

      Toivoisin keskustelun jatkuvan, ei kai tää nyt tähän lopu ? >Mielipiteitä!!!!!

    • tosiasiat ei muutu

      Itsehän tuota juuri palopuheissasi kielsit ja nollasit negatiivisena paskan puhumisena kaikki vastakkaiset mielipiteet joten se siitä keskustelusta. :)

      Tosiasiat ei kuitenkaan muutu. Kauppa on rempallaan ja tarvisi erittäin pikaisesti täydellisen uudistuksen. Asia vain korostuu jos ja kun viereen rakennetaan uusi Sokos. Silloin tilanne on kovin lohduton Kauppapaikan kannalta. Vieressä uudenkarhea Lidl ja uusi Sokos.

      • snp

        Kaupan lattiat on todella huonossa kunnossa, ois korjauksen paikka ennekuin joku loukkaa itsensä. Muutenhan palvelu on hyvää ja tavara valikoima laaja ,mitä nyt joskus tavara on lopussa. Paras kauppa kuitenkin.


    • häviö pelissä

      Eipä se taida Pekan haluista kiini olla lattian korjaukset yms koska nimi on k superkauppa eikä Koivuniemi.

      • kostariikaa

        Mitä te kulutatte niitä lattioita. kahvitarjouksia laukotte hakemassa. Johan ne kuluu ko usita kertoja pöäivässä ravaatte niijen perässä.


    • mustapekka.

      Niinpä, ei kait Pekka omista kuin kievarin jos sitäkään?

    • pian 2015

      Tuostapa tuli mieleen kenelle menee venakkojen rahat? Vasemmistoporukkahan nosti alvia ettei vain omat kansalaiset pysty ostamaan.

      Se siitä vaalilupauksesta!

    • se siitä

      Huvittavaa kuultavaa Pekka ja Pekka korjaa lattiat, mitkä lattiat Pekka on samanlainen palkallinen kuin kassaneidit.

      • hallelujaa1

        lapissa seitsemänneksi eniten tienaava kassaneiti. vuositulot yli 3000000 €.
        Tienestit tulevat vuosien työstä eikä mistään keskon renkinä olosta, ne rahat tulee meidän taskuista. nyt ja aina.


    • faktaa!!!!!!!!!!!!!!

      heh oppikaa sanomaan Supermarketti ei ole Koivuniemi niinkuin aikasemmin, joskus.

      • paras kauppa.

        hei koivuniemi on paras kauppa. Hyvät valikoimat ja iloiset ja ystävälliset myyjät. Parempaa palvelua ei voi vaatia. Menkäähän valittajat katsomaan itseä peilistä.


      • EI PURKKAA
        paras kauppa. kirjoitti:

        hei koivuniemi on paras kauppa. Hyvät valikoimat ja iloiset ja ystävälliset myyjät. Parempaa palvelua ei voi vaatia. Menkäähän valittajat katsomaan itseä peilistä.

        KYLLÄ OLI IHNOTTAVA KATSELLA KASSANEITIÄ, KUN PURKKAA MÄISKYTTI JA TOINEN NEITI KATSELI JA OLI KUIN TOISESSA MAAILMASSA. KATOHAN NIITÄ ASIAKASPALVELIJOITA JA OPASTA PEKKA.


    • pös...

      Jokainen sanoo niin kuin ittestä parhaalta tuntuu. Mikä haahka siellä neuvojannsa jakaa.

    • mustapekka.

      Asioista pitää keskustella oikeilla nimeillä, se vaan on niin "kauppias", renki. Tämä haahka ei muni.

    • kokes

      Olkoot vaan Pekka Keskon renki. Ja K-kauppiaat ovat Keskon suurimpia omistajia ja Pekka ties kuinka suuri. Toisaalta jos K-kaupan kauppias ei ole tuottoisa, käynnistää Kesko heti kauppiaan eläkkeelle siirron. Niin on käynyt 5-kymppisillekin kauppiaille ja Keskon valitsema on tullut tilalle. Pekka taitaa olla kohta 7-kymppinen, mutta kauppiastaidon osaa, joten Kesko laajentaa kohta sitä kauppaa ja Pekka jatkaa niin kauan kuin haluaa ja terveenä pysyy, jos tulosta tulee ja sitä tulee, jos terveyttä riittää!

    • omaruoka

      Koska laajennus toteutetaan? Vai ehtiikö Lidl vielä laajentua. Lidlin leipäosasto esimerkillinen, ei tuotteita muovipussissa. Siksipä lopetin leivän oston K -kaupasta.
      Joskus kyllä käyn sieltä valmista muonaa, mutta sekin on ravintolahinnoissa. Joten lidliin ostamaan raaka - aineita ja ruoka tehdään itse.

    • +perr

      ostakaa vaan lidlistä,tyypillistä kateellista kemppaa,ei kannateta paikallista vaan annetaan vähäiset ropot saksanmaalle..
      en jalallani astu liiteriin..

      • lapamatoja saa

        Joo syödään Kiuaspullan ja Kursun leipiä eikä jotain fatsereita K-kaupoista. Syyään paikallista kalaa eikä norjan huonoa lohta.Syyään poroa eikä muka ulkolaista härkää. Son vanahaa lehemää K-kaupoissa ja Litleissä. Tuotu jostain rasiliasta. Hyi..


      • Ovetauki

        Käyt kuitenkin viinakaupassa ja ostat koivuniemeltä ruokaa velaksi.Köyhyys ei ole ilo kenellekkään!


      • sosiaalista
        Ovetauki kirjoitti:

        Käyt kuitenkin viinakaupassa ja ostat koivuniemeltä ruokaa velaksi.Köyhyys ei ole ilo kenellekkään!

        Joo son lähelläki tuo viinakauppa tos Litlissä. Sieltä juomat kätteisellä ja koikkarilta syötävät velaksi. Son heleppoo.


    • Punapena

      Onko Lidl työläisen kauppa?? Siwakin on nykyään kapitalistien omistuksessa oikein kunnolla. Mitä teen?? Mistä työläisen tulee nyt ostaa joka päiväinen leipä. ? K-kauppa on kapitalistien, sinne emme rahojamme vie kuitenkaan. Onko osuuskauppa eniten työläisen kukkarolle sopiva?

    • Sininen ja valkoinen
    • käynyt muuallakin

      En ole kertaakaan saanut K-market Koivuniemeltä vanhaa tavaraa, enkä edes alennuksessa olevaa, jossa on viimeinen myyntipäivä. Kinkun joskus ostin joulun jälkeen alena. Pitäähän asiakkaan itse osata katsoa päivämäärät. Hyviä tarjouksia on ollut. En katsele seiniä vaan ostoksia ja tarjolla on monipuolisesti elintarvikkeita ja kodin tarvikkeita.

    • Persut jyrää

      Nimimerkille Jöööss:Pysy siellä mihin olet muuttanut jos ei Koivuniemen kauppa mielytä.On täällä muitakin kauppoja.

    • höh

      Kuka vielä ostaa velaksi, ruokaa?

      • E L Lappi

        Höh,ehkä sinä tulet jonakin päivänä niin tekemään.Suhdanteet muuttuvat elämässä,ja koskaan ei tiedä mitä huomispäivä tuo tullessaan,ja koskaan ei pidä sanoa ei,niin monta kertaa joutuu sanansa pyörtämään.
        Ja sitten...ootte te osa Kemijärven pölkkypäistä vaan tosi omituisia otuksia,kun lukee tätäkin palstaa,tai noita muitakin.
        Koivu-Pekka on erittäin hieno ja fiksu mies, josta olen kuullut Kemijärvisten työkavereitteni kautta,ja osin näiltä palstoilta,josta jokaisen Kemijärveläisen tulisi olla ylpeä,taitaa olla vielä lähes suurin veronmaksajakin kauppoineen,on tuonut työtä,ja toimeentuloa,ja teille särvintä,että pysyy perseenne paskasena,ja mikä on teidän kiitoksenne,tuolle hienolle miehelle.....osalle porukkaa,hävetkää,jos osaatte.
        Ja Pekalle hyvää jatkoa,............................. ......... .......... .


      • hyvää päivän jatkoa
        E L Lappi kirjoitti:

        Höh,ehkä sinä tulet jonakin päivänä niin tekemään.Suhdanteet muuttuvat elämässä,ja koskaan ei tiedä mitä huomispäivä tuo tullessaan,ja koskaan ei pidä sanoa ei,niin monta kertaa joutuu sanansa pyörtämään.
        Ja sitten...ootte te osa Kemijärven pölkkypäistä vaan tosi omituisia otuksia,kun lukee tätäkin palstaa,tai noita muitakin.
        Koivu-Pekka on erittäin hieno ja fiksu mies, josta olen kuullut Kemijärvisten työkavereitteni kautta,ja osin näiltä palstoilta,josta jokaisen Kemijärveläisen tulisi olla ylpeä,taitaa olla vielä lähes suurin veronmaksajakin kauppoineen,on tuonut työtä,ja toimeentuloa,ja teille särvintä,että pysyy perseenne paskasena,ja mikä on teidän kiitoksenne,tuolle hienolle miehelle.....osalle porukkaa,hävetkää,jos osaatte.
        Ja Pekalle hyvää jatkoa,............................. ......... .......... .

        Näinhän se on, ei täälä kaikki hauku Pekkaa.Velaksi ruuan osto on vain erikoista. Miksi siitä ottaa herneen? Minä käyn melkein aina pekalla ja aina on Pekka tervehtinyt ja jutellut.
        Vihje: Sinäkin voisit ottaa itsellesi sitä fiksuutta!


      • laatoitusta
        hyvää päivän jatkoa kirjoitti:

        Näinhän se on, ei täälä kaikki hauku Pekkaa.Velaksi ruuan osto on vain erikoista. Miksi siitä ottaa herneen? Minä käyn melkein aina pekalla ja aina on Pekka tervehtinyt ja jutellut.
        Vihje: Sinäkin voisit ottaa itsellesi sitä fiksuutta!

        Tietysti..........kuten me kaikki.kukaanhan ei ole ilmeisesti täydellinen.

        Ja ottaa...onko olemassa joku kori,josta sitä otetaan?....ja nyt pihatöihin,heippa.


      • näin se käy
        laatoitusta kirjoitti:

        Tietysti..........kuten me kaikki.kukaanhan ei ole ilmeisesti täydellinen.

        Ja ottaa...onko olemassa joku kori,josta sitä otetaan?....ja nyt pihatöihin,heippa.

        Ja osoitin kyllä taas FIKSUUTENI.......näin se meni,huomenna SE selviää...


      • Avarakatseinen ?????
        laatoitusta kirjoitti:

        Tietysti..........kuten me kaikki.kukaanhan ei ole ilmeisesti täydellinen.

        Ja ottaa...onko olemassa joku kori,josta sitä otetaan?....ja nyt pihatöihin,heippa.

        Ja minulla ,kun on perusrehellisenä jousimiehenä tapana sanoa asiat aina suoraan,eikä kaarrella,ja hyssytellä.
        Toki siitä on ollut joskus haittaa,varsinkin esimiesten kanssa,mutta jäljelle on jääneet tosiystävät.
        Monet on ne henkilöt jotka ovat pulmineen kääntyneet puoleeni,kun tietävät,että saavat aina jonkunlaisen luottamuksellisen vastauksen,aina seurusteluista lähtien.
        joskus on ollut vihaa,ja haukkumistakin,kuten kerran kun keskeytin erään äijän työskentelyn,joka omin päin työskenteli jännitteisen voimavirtakiskon vieressä,melkein väkisin piti ukko raahata pois.
        Mutta pari päivää myöhemmin hän kädestä pitäen kiitti,kun oli tajunnut jutun,siinä oli hengenlähtö tosi lähellä,tai vielä pahempaa,elää palovammaisena vihanneksena loppuelämänsä.
        Minkäpä sitä luonteelle......ja sivistykselle.

        http://www.youtube.com/watch?v=FJUpaQgJjd8


      • erikoista?
        Avarakatseinen ????? kirjoitti:

        Ja minulla ,kun on perusrehellisenä jousimiehenä tapana sanoa asiat aina suoraan,eikä kaarrella,ja hyssytellä.
        Toki siitä on ollut joskus haittaa,varsinkin esimiesten kanssa,mutta jäljelle on jääneet tosiystävät.
        Monet on ne henkilöt jotka ovat pulmineen kääntyneet puoleeni,kun tietävät,että saavat aina jonkunlaisen luottamuksellisen vastauksen,aina seurusteluista lähtien.
        joskus on ollut vihaa,ja haukkumistakin,kuten kerran kun keskeytin erään äijän työskentelyn,joka omin päin työskenteli jännitteisen voimavirtakiskon vieressä,melkein väkisin piti ukko raahata pois.
        Mutta pari päivää myöhemmin hän kädestä pitäen kiitti,kun oli tajunnut jutun,siinä oli hengenlähtö tosi lähellä,tai vielä pahempaa,elää palovammaisena vihanneksena loppuelämänsä.
        Minkäpä sitä luonteelle......ja sivistykselle.

        http://www.youtube.com/watch?v=FJUpaQgJjd8

        http://suomalainennaisliitto.fi/2012/02/ruoan-velaksi-ostaminen-havettaa-suomalaisia/

        http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/1285585-luotolla-velaksi-ostaminen/


    • kuha,ahven,taimen

      "lapamatoja saa" Sai nauraa, tuommoset ihmiset ovat melkein aina oikeassa ja hauskoja. Vasiten lovastavat, hah haa, muistinpa sanonnan.
      Järvikaloistahan niitä lapamatoja tulee.

    • kipinkapin

      ps. Pitääpä käydä ostamassa Norjan lohta saa sitä antibioottia tähän tukkoseen oloon.

      • Mu Dekka Doctor

        Minä tietäsin paremman konstin tuon tukkosen olon helpottamiseen,mutta en viitsi nyt tässä näitä ammattisalaisuuksia kertomaan,ja joku vois ottaa pultin?


    • rr.ww.rrr

      Parempi on niin.

    • hoksotin

      Jokohan 2015?

    • lwp

      Lomilla ollessa suunnistan aina Koivu Pekan kauppaan. Siellä hyvät valikoimat ja palvelussa löytyy. Tykkään siitä irtotäytekakusta ja kääretortusta myös. Ei täällä missä asun niin myydä kaupassa noita. Poronlihaa on kans myytävänä. Namskis.

      • koo koo kauppa

        Hyvä on


    • KP paras paikka

      Paskan jauhajat! Kempasta ohi ajaessa viimeiset 10 vuotta, olen käynyt pääasiassa Kauppapaikassa, enkä ole pettynyt. Joskus olen erehtynyt Lidliin, mut on pitänyt sen jälkeen paikata ostoksia Kauppapaikasta

    • oppes3

      Voi hyvän tähen että on ihme sakki ,onneksi vähemmistönä nämä Koivu Pekan mollaajat. Viimeisen pääle palveleva kauppias ja henkilökunta kestää vertailun, hävettää teidän puolesta.

    • 4rrrr33r

      joo pekka kyl palvelee,takahuoneessa,,kaataa leijonaa ahneesti lasiin..
      eipä pekka paljon kauppaan tai maksaviin asiakkaisiin ole sijoittanut.
      onneksi saatiin uusi hieno kauppa ja saa pekka vanhaa kauppaa rauhassa pitää..kippis vaan kauppiaalle.

      • Rahallamaksava

        Kuusamolaisten "lestojen" kauppa tuli valintatalon paikalle.Avaimetkin on kuusamolaisten hallussa!
        Kyllä on törkeää mollata Pekka ja arvostella,omiaan kaataa kuppiin,jos kaataa.
        Sinä kaadat sossun keskaria,kun ei muuhun rahat riitä!


    • ojieW

      KIPPIS!!! Ja kaikki hyvin, koululaiset pyörittää kauppaa!

      • näitänimimerkkejä

        Mitkä koululaiset?


    • EiMullaMuuta

      Tulee niin kauan koikkalaisessa käytyä, kun koikkalainen on olemassa! Muut kaupat ovat siinä sivussa. Koivuniemi on yhtä kuin Kemijärvi, kaikeasta huolimatta.
      Täälä hehkutettiin, kuinka meille tulee hieno marketti (Uitto) jo nimikin harhaa ja hevonkakkaa, ei mitään uutta. Edelleen "koivuniemi" ja Lidl pesee yksin ja yhteensä tämän Uiton.

    • nioiiikkii

      hyvä kauppa pekan kauppa,missä muussa kaupassa kauppias tarjoo paukkuu ,sitä monesti kauppareissulta tullut lähdettyä kotiin päissään...

    • omanelämäniasperger

      Mä en ainakaan osaa ostaa enää mitään tuosta uudesta marketista. Liian paljon valikoimaa. Eilen kävin taas yrittämässä, Sisu-askin ostin.

      • ppoooppo

        joo sulle varmaan parempi et asioit tästä lähin kallaanvaaran siwassa tai joutsijärven kyläkaupassa.


    • vaiennettuääni

      OK kauppa ja hyvä palvelu jne., harmi on vain että eräs henkilö ei saanut jakaa asiallista toimintaa harjoittaen vaalinateriaalia kaupan edessä.

    • Paras11

      Kiitos, Pekan vanhemmille!
      Kiitos Pekalle työllistämisestä, moni saanut elantonsa!
      Koivuniemet työllistäneet kemijärviläisiä vuosikymmeniä.

    • kauppaa.vaihtanut

      Koivuniemi on mennyt kalliiksi. Asiakkaat on näyttäneet siirtyvän Lidliin. On tympeä mennä aamulla kauppaan kun tuote on tarjouksessa niin tavarat tulee päivällä. Jos on tarjouksia niin tavarat pitää olla jo aamusta. Onneksi Lidlissä on tarjoukset ja tavarat paikallaan kun menee kaupan auettua. Väki vaihtaa kauppaa pian jos tuotteita ole saatavilla. Cityssä ainakin on korvaava tuote jos tarjous tuote on loppu.

      • lidlikutsuuu

        Näyttää pekan omat myyjätkin käyvän lidlissä ostoksilla. Kauppa on korjauksen tarpeessa ollut jo pitkään.Pekan on keksittävä jotain jos meinaa pitää asiakkaat kaupassa.


    • poro.kuivaliha.tarpeet

      KauppaPaikassa halvempaa kuin Uitossa.
      ____"_________ valikoima myös runsaampi.

      • dsee

        uitossa ei saa leijonaa.


    • punkkujuusto

      Uitossa kyllä juustovalikoima on laaja ja monipuolinen, on jopa Vintage Goudaa ja jos jotakin. Kyllä nyt passaa laadukkaan punaviinin kanssa nautiskella muutakin kuin mustaleimaemmentalia.

      • pulinat

        Miksi ihmeessä te valitatte ja valitatte. Kauppapaikka on ollut aina paras kauppa ja kyllä se remonttikin tehdään kun on sen aika. Remontin ja laajennuksen tarpeessa se on, pitää paikkansa.(Huom. laajennuksen) miksiköhän mieti sitä. Pekka on hyvä työnantaja ja kauppias. Moni nuori on saanut hyvän startin elämäänsä kun on saanut olla kaupassa töissä. Henkilökunta on ammatinsa osaavaa. ISO KIITOS


      • Muutkinviinit

        Punaviini vain pitää hakea "LIDLISTÄ"!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe