Belarus 825 turbo

Belkkumies

Joo kysyisin teiltä viisaammilta että kun olisi kiikarissa tommoinen belarus 825 turbo,mutta kun myyjä ei okein osaa sanoa että paljonko se maksaa ja itte en uskalla luvata mitään koska en itsekään tiedä noista hinnoista paljo mitään.Koneella on ajettu vain 1750 tuntia ja kone on ollut omistajallaan uudesta asti.Kone on rekisterissä ja valot ja kaikki toimii mutta akut on huonot ja oven lasi ja takalasi on rikki.Kone ei ole kauneimmasta päästä ja jarruissa on semmonen vika että kun painaa jarrupoljinta niin lyö jarrut lukkoon ja vapauttaa sitte vasta ku koko kone pysähtyy.Lähtee pirun hyvin käyntiin jos vain on akuissa virtaa.Renkaista 1 on uusi ja muut ovat aika huonoja.Kone on vuosimalliltaan 1985 ja heppoja on sata koska on alkuperäinen turbo ja turpottomassa on n.85 heppaa.

17

3734

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • trasrui

      hinta voisi olla 1500 euroa.itse kyllä miettisin tarkkaan ottaisinko riesakseni sittenkään!miten voi olla,että tuolla tunti määrällä on renkaat ajettu loppuun?rikkoutuneet lasit ja ruttuinen ulkonökö kertoo kyllä traktorin saamasta kohtelusta muutenkin. minkähän takia kaikilla myynnissä olevilla belaruksilla on ajettu vain muutamia satoja tai korkeintaan 1500 tuntia?

    • Belkkumies

      Ei ne renkaat loppu ole vaan ovat perstuneet, koska on ollut ulkosäilytyksessä. Ei pellit ole rutussa vaan maalipinta alkaa olla aika huono. Kone on ollut uudesta asti samalla omistajalla ja viimeiset 20 vuotta ollut lähes käyttämättömänä

      • exbelkuisti

        Belkun mittariin kertyy hitaasti tunteja, koska ne on laskettu täysille kierroksille tunti tunnista. Sekään ei kaiketi riitä - muistan kun joskus onnellisena Belakuun omistajan käänsin maata ainakin 8 tunnin päivän ja mittariin kertyi kokonaista kaksi tuntia, just ja just.


    • !?.

      ite olen kans ihmetelly että minkähäntakia nois belaruksis on vaan yleensä se 1500 tuntia?eiköhän ole kenessäkään miestä ajaa enempää!kyllä noi belkut on aika karuja koneita joten sanoisin että ei kannata ostaa.Toki ne 2 toimiset nostolaitteet on vaan mukavat.

    • iuytfghjkl

      Riippuu ihan mihin konetta tarviit, jos omia lumitöitä ja muuta vastaavaa teet, saattaa tuollainen kestää 40 vuotta ilman mitään isompaa remppaa. Jarruissa on levy kulunut, silloin ne lukittuu, maksaa muutaman kympin. Jos olet sievistelevä neiti älä osta, tosimiehille karu kone, jossa on ominaisuuksia mitä ei löydy edes kalliimmista. Tuntimittarin mukaan tuolla on odotettavissa moninkertainen määrä vielä käyttötunteja.
      Hinta on neuvottelukysymys, tarjoa jotakin, alle kolmentonnin ei saa enään edes 50-60 luvun vanhoja raatoja ja niillä ei tee yhtikäs mitään verrattuna belkkuun.

    • belkkumies

      Tarvisin konesta lumitöihin ja sitte vähäiseen puun ajoon omasta metsästä.Toi nykynen omistaja on muuten just vaihtanu jokku uudet tarvikelevyt tohon traktoriin eli ei ole kulumisesta kiinni.lumihommiin toi ois kova kone koska lähtee 20 asteen pakkasesta vaivatta käyntiin ja hyttiin jos ostais uudet lasit niin ois talvellaki lämmin.Tosin noi 3 rengasta on perstunu niin pahoin että ei ole ainakaan metsään asiaa.

      • Pönttö-Einari

        Ainut ostettava Belkku on just tää 800-sarjalainen. Hinta 1500-4000€ kunnosta riippuen, toss kuvailusi perusteella renkaita himppa lusuna ja ehostusta, nii hinta lähempänä tota alarajaa. !tse pitää osata laskea, että mitä kärsii maksaa, ei me sitä voida alkaa hinnoittelemaan. Itse olin hiljan ostamassa samanlaista Belkkua yhdeltä papalta ja kone "kuin pakasta" vetäisty, vähän ajettu, siisti jne. Olisin maksanut 6000€, pappa pyysi 9000€, oli sitten myynnyt jollekin toiselle sen Belkun 6000€. Eli nää on tossa iässä jo ihan yksilökohtaisia hinnoiltaan.
        Renkaat ei alle kummoisia tietty maksa, kun rengastaa, mutta rahaa menee, akkuja kaksin kappalein, rahaa menee, istuinta, jarruja, laturia, kopin lasia (takalasi vaikea löytää tohon kabiiniin) jne. Herkästi ollaan aina siinä 5000-6000€:ssa kun kone on kunnossa. Toisaalta on sitten konetta pitkäksi aikaa.


    • exbelkuisti

      On se kuitenkin monta kertaa parempi vehje kuin mitä samalla rahalla muuten saisit ja varmasti karumpia kuin se Belarus! Minullakaan niin pahaa sanottavaa siitä ole, nimenomaan siitä Progress-mallista. Käsi tottuu kyllä vaihdekepille. Niihin jarruihin pitäisi ehkä paisuttajan osat vaihtaa, ei ne varmasti kalliit ole. Saattaisi olla että pelkkä jarrujen säätö lähemmäksikin auttaisi niin, ettei paisuttajien tarvitsisi käyttää koko aluettaan, jolloin paisuttajan kuulat päittää urassaan.

      • exbelkuisti

        P.s. Unohda koko jarrun säätö-juttu, se oli ajatteluvirhe!


    • belkkumies

      Kiitos asiallisista viesteistä.

    • lutkurätti

      belarusonihanoikeestiihantäyspaskajollaeiteemitääitelläonkokemuustajaonihantäyspaskaeimuutakusulattoonvaankaikkibelarukset

    • Valkorascha

      Vaarilla on 4 kappaletta 800'sarjalaisia. toinen toista rumemmassa kunnossa, mutta jotenkin ne vain talven jäljiltä lähtee kuin lähteekin käyntiin. Ja Vaari ei pahemmin rakkautta ole antanut. Joten sitkeitä noi kyllä on !

    • ikuinen#
      • Farmi ja 150m vaijeria

        Etuvedon kitkalukko ainakin luistaa. Yks tuttu oli koittanu Agrossilla nousta jyrkkää rinnettä keulaedellä. Ei päässy ei. Perässä oli vinssi ja heureka !! Vaijeri rinteeseen suurimpaan puuhun ja eikun veto päälle. Ja Belarus selätti rinteen.


    • pelastus

      525een kun laitettiin tarvikelevyt niin kylläpä alkoi jarrut jumittamaan. Vaikka mitä teki niin aina kun pakittaessa jarrutti levyt meni nahnikkaan. Ostin virosta original levyt ja nyt ei voi jarruja moittia.

    • KombinatKolkutin

      No eipä nuo viat suurilta kuulosta. jarrujen jumituksen yleisimmät syyt on että joko jarrulevyjen ruostuminen on siinä pisteessä että ruosteen määrä paisuttaa jo kitkapinnat irti niettauksistaan tai vaihtoehto kaksi palautin jouset ovat katkenneet. Minski Tractora (Belarus Мтз) on kyllä ihan hyvä ja ennekaikkea taloudellinen valinta jos ajoa on vähän.tai vähän enemmän.jos saisin itse valita vapaasti kumman ottaisin Belaruksen vai Länsi Traktorin niin kyllä tuo uusi Belarus olisi valintani se on sentään oikeasti neliveto ja suunniteltu arctisiin olosuhteisiin, kylmäkäynnistystä varten saat kevennettyä hydrauli pumput pois kuormittamasta starttia ja näin saadaan ripeä starttaus myös mahdolliseksi -40 asteen pakkasessa,, Länsi Traktorin jäädessä talliin lämmitelemään :-) ja pistetäämpä umpihanki ajo testiin niin Belarus se vaan mönkii eteen päin vaappuen puoleta toiselle kuin ankka kun "länkkäri" jo upposi.. Fiksu vekotin se on Belarus :-)

    • antti-h

      Paras belarus ikinä!

      Seuraavat mallit huonovääntöisiä koneiltaan.Aika tuhonnu renkaat.
      Osta pois ja laittele kuntoon..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe