Mikä on paras Suomen kylpylä?

murmelitatti

Eli mikä on mielestänne Suomen paras kylpylä lapsiperheille ja mistä löytyisi liukumäkiä? Mikä on myös mielestänne huonoin kylpylä lapsiperheille? Nokian Edenissä, Lapinniemiessä, Caribiassa, Serenassa, Flamingossa, Ikaalisten kylpylässä ja Aulankolla olemme jo käyneet. Onko muuten Katinkullassa liukumäkiä?;)

74

22326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hiukkaa

      Katinkullassa on aivan pienille lyhyt (n. 2 m) liukumäki ja sitten yksi vähän pidempi mäki, jossa voi muksua pitää sylissä ja laskea alas. Ei siis kovin ihmeellisiä. Vuokatin uimahallissa on isompi mäki, joka ei pienille sovi.

    • Kukkaa

      Millainen paikka mielestänne Rauhalahti Kuopio?

      • mie vaan

        Rauhalahti on ehkä vähän aikuisempaan makuun, mutta lapsille sopii paremmin Vesileppis Leppävirralla ja Kunnonpaikka Siilinjärvellä.

        Vantaan Flamingo on pelkkä venäläisten rahastus paikka.


      • Fontanella
        mie vaan kirjoitti:

        Rauhalahti on ehkä vähän aikuisempaan makuun, mutta lapsille sopii paremmin Vesileppis Leppävirralla ja Kunnonpaikka Siilinjärvellä.

        Vantaan Flamingo on pelkkä venäläisten rahastus paikka.

        Siilinjärvellä Fontanella saattaa olla vielä parempi kuin Kunnonpaikka. On se piitkä liukumäkikin.


      • asol
        mie vaan kirjoitti:

        Rauhalahti on ehkä vähän aikuisempaan makuun, mutta lapsille sopii paremmin Vesileppis Leppävirralla ja Kunnonpaikka Siilinjärvellä.

        Vantaan Flamingo on pelkkä venäläisten rahastus paikka.

        Imatran kylpylä paras lapsiperheille!


      • kushätä
        Fontanella kirjoitti:

        Siilinjärvellä Fontanella saattaa olla vielä parempi kuin Kunnonpaikka. On se piitkä liukumäkikin.

        lsaken tarpeet altaaseen aina kun voin!


      • Ella3
        mie vaan kirjoitti:

        Rauhalahti on ehkä vähän aikuisempaan makuun, mutta lapsille sopii paremmin Vesileppis Leppävirralla ja Kunnonpaikka Siilinjärvellä.

        Vantaan Flamingo on pelkkä venäläisten rahastus paikka.

        Sinulle häiritsevät veneläisiä?


    • sibyllavon

      Olen tutustunut Naantalin kylpylään ja se ei ole erikoistunut lapsiperheisiin. Suurin osa asiakkaista on varttuneempaa ja paikka haluaakin esittelyn perusteella erikoistua muihin kuin lapsiperheisiin. Haikon kartanokaan ei mielestäni ole lasten paikka.

    • ihminen7

      Menkää Lappeenrantaan Holiday Club Saimaalle! Se on ihan uus ja kuulemma kiva paikka. Sinne rakennetaan semmosta turistialuetta (pääosin venäläisille), jonne tulee loma-asuntoja, safariajeluja, uimaranta ja vaikka mitä.

      • jori--

        en suosittele.. monet pettyneet jotka käyneet ja sanoneet ettei toista kertaa mene! esim. asiakas saa odottaa ruokaa yli tunnin ja kun se vihdoin tulee, on se kärähtänyt yms.. muutenkin kaikenlaisia puutteita ja ongelmia.. olen kuullut että työntekijöitä ei kunnioiteta ja annetaan potkuja tiuhaan tahtiin.. allas puoli on pimeä ja lasten allas erittäin pieni, liukumäki kyllä löytyy


      • koettu

        ruostuu jo käsiin


    • Birgit Krause

      Lapsiperheelle kokemistani paras on Nokian Eden.

      Vaikka näin pääkaupunkiseudulta Nokialle on matkaa.

      Vantaan Flamingo on suht OK, mutta Edenin liukumäet ja ulkoallas ovat plussaa.

    • Birgit Krause

      Laukaalla sijaitseva Peurangan kylpylä mainosti uusimmalla ja pisimmällä liukumäellä mitä Suomesta löytyisi.

      Lieneekö kellään kokemusta onko paikka lapsiperheelle sopivainen?

      • Seppo Kokkonen

        kyllä peuragassa on lapsille ihanne kylpylä. Olen itse käynyt 3: lme kertaa ja aina on ollut lapsiperheitä uimassa. Myös katinkullassa on lapsille ihanteellinen kylpylä.


    • Vappu2012

      Niin, riippuu aina vähän mitä hakee. Mutta lapsille sopivia ovat Karibia, Eden, Flamingo. Vähän vanhoja ja ehkä enemmän aikuisille Lapinniemi ja Ikaalinen.
      Itse olen sitä mieltä että paikan kuin paikan tekee parhaimmaksi asiakaspalvelun laatu. Jokaisen firman, hotellin tms. kannattaisi ehdottomasti hankkia vähän "tuloksia" esim. www.informatumresearch.fi tekee näitä. Veikkaan että aika moni suomalainen ei anna palautetta suoraan vaan murisee sitten jälkikäteen jos jokin asia oli huonosti ja yleensä nämä palautteet eivät koskaan mene yritysten johtoon asti - vaan jäävät sinne puskaradioihin ja pahimmassa tapauksessa vielä muuttuvat superpaljon edetessään suusta suuhun. Yritysten johto varmasti mielellään kuulisi miten heidän asiakkaitaan palvellaan.

      • PuuskaJaskari

        Karibia mielestäni paras lapsi perheille


    • uimamaisteri
    • kylpyläfanit

      Meillä kokemusta lasten kanssa kuusamon tropiikista, katinkullasta, uudistuneesta levin kylpylasta, rauhanlahdesta, tampereen kylpylasta ja oulun edenistä. Eli aikamoisia kylpyläfaneja olemme. Parhaaksi kylpyläksi nostamme rauhanlahden. Myös oulun eden nousisi pikku parannuksilla huipulle. Olemme myös yöpyneet näissä ja silloin kokonaisuuden paras on kuusamon tropiikki, erityisesti leppoisan tunnelman takia. Pohjoisen lomalla yövyimme myös kemissä ja sieltä löytyi yllättäen lähes kylpylätason uimahalli liukumäkineen ja 5 altaalla, kylpylänäkään ei olisi huonoin. Levin kylpylä on kyllä hieno mutta tunnelmaltaan rahat pois ja kiire, ei lapsiperheen paikka.

    • Äiti 80

      Olemme olleet sekä kesällä, että talvilomalla Ikaalisten kylpylässä. Ehdottomasti paras kylpylä lapsiperheelle jos lapset aika "pieniä" lapsemme 7v. 5v. 1½v. Perhepaketteja saa kohtuu hintaan jolloin saa mukavan hotellihuoneen (hotelli Ikaalia -> huone on iso, jossa parvi jota lapset rakastaa, iso parveke), liput x2 (molemmiksi päiviksi) kylpylää, sekä kaiken kukkuraksi olemme käyneet hotellialueella sijatsevassa Titi-nalle talossa -> paljon tekemistä ja touhuamista, lapset saa itse tehdä.
      Kylpylästä sen verran, että vauvojen allas on ihana, paljon leluja, luistamaton lattia, pieniä liukumäkiä, allas on iso kooltaan ja vesi on lämmintä. Isossa altaassa on liukumäki josta uskaltaa laskea jo 4-5v yksin, altaassa johon liukumäki loppuu on 100cm vettä (monissa kylpylöissä liukumäki päättyy hukuttavan syvään veteen, lapsen jalat eivät ota pohjaan). Vauvakin uskaltaa laskea liukumäestä äitin tai isän sylissä. Ei ikä kieltoja.
      Kylpyä on muutenkin puhtaan ja uusitun oloinen esim. suihkut. pukukopit.
      Kesäisin ranta ulkona vielä suuri plussa, paljon kivaa ilmaista tekemistä. Kantahotellissa on myös ilmainen leikkihuone yöpyjille jossa paljon tekemistä mm. pallomeri.
      Olemme käyneet myös Nokia Edenissä -> ihan ok, vauvojen allas kiva, mutta vesiluokumäet liian hurjia 5 tai 7 vuotiaille. Muutenkin siisteys ja suihkutilat evät niin kivat.

      • Nokian Eden

        Just tultiin kotiin Nokian Edenistä. Ei ne liukumäet ole liian hurjia 5-7-vuotiaille! Sekä rengasmäessä että pidemmässä liukumäessä oli koko ajan just tuon ikäisiä pikkusällejä laskemassa uudelleen ja uudelleen. Vauhti ei kiihdy liian hurjaksi eikä alastulon kohdalla ole vettä kuin reilun metrin verran. Se on tietysti eri asia, jos äiti on sellainen kanaemo, ettei päästä niitä 5-7-vuotiaita Arttu-Kyllikkejä niihin mäkiin...

        Muutenkin oli ihan positiivinen kokemus tuo Eden. Puhdas, iso, selkeä ja monipuolinen mielestäni. Olimme mieheni kanssa kahden, mutta uskon että monenikäiset lapsetkin viihtyvät tuolla. Seuraavalla kerralla menenkin 12-vuotiaan tyttäreni kanssa sinne.

        Kolme poreallasta, ulkoallas, rengasliukumäki, sisätilojen kaksi liukua, "vesiputoukset", useat erilaiset saunat ym ym saavat kyllä viihtymään kaikenikäiset. Me jaksoimme miehen kanssa viitisen tuntia lillua, uiskennella ja nautiskella.

        Ainoa miinus allasbaari Bahian hinnoista... Tilasimme kummallekin ruoaksi Eden Combon, jonka piti sisältää paneroituja kananfileitä, jättikatkaravun pyrstöjä, sipulirenkaita, ranskikset ja kaksi dippiä. No, meille sanottiin että katkat on loppu, mutta sopiiko että lisäämme ranskisten ja kanafileiden määrää. Sopihan se. Silti eteemme tuodut annokset olivat naurettavan pienet, ja hintaa per annos 14,90 eur. Eli kolmekymppiä kahdesta annoksesta, joista kummallakaan ei lähtenyt edes nälkä. Muutenkin se ruoka oli sellasta perus "Pirjon Grilli"-tasoa. Hampurilaisten hinnat olivat sellaista 11-14 euroa, salaatit 12-17 euroa jne. Kallista mielestäni, varsinkin kun annokset eivät koolla ihmetyttäneet.

        Mutta kyllä minä tuonne vielä uudelleenkin menen :)


    • silvia4

      Peurungan kylpylästä on meidän perheellä kokemusta olimme siellä 4 pv kylpylä lomalla ja 6v ja 8v tytöt tykkäs iha sairaasti. Ja se liukumäki on muuten suomen pisin ja kun itsekkin kävin sen laskemassa niin kyllä siinä sitä vauhtiakin tullee!

    • Krokk

      Jos menee ruissalon kylpylän sivuille, niin miksi siellä ei ole mitään kuvia, itse kylpylästä? Onko jotain hävettävää? Tuttu kehu, mutta ei mitään tietoa saa itse kylpylästä.

      • Ikäihmiset omineet

        Ruissalo on hienolla paikalla, kauniissa maisemassa.Mutta siitä on tullut jonkinlainen veteraanikoto.Kuka siellä sitten muu viihtyis kuin ikäihmiset.


    • Jotain kokemusta

      Ikaalisissa oli toukokuun lopussa, juuri silloin allasosasto suljettu!!! Tietävät varmaan etukäteen huoltopäivän-olisi pitänyt ilmoittaa nettisivuilla ja varausta tehdessä. Tulimme kaukaa ja juuri kylpylä oli houkutus tulla.
      Huoneemme sijaitsi pitkän tunnelin päässä. Kävely aamiaiselle reipasta vauhtia kesti 10 min.

      Ruissalossa pääasiassa veteraaneja-siellä on yksi kerros jopa laitoshoidettavia. Kesäajasta en tiedä? Kylpylä? hmm. pari uima-allasta, siinä kaikki. Ei mitään menoa, vanhoja ihmisiä.

      Naantalin kylpylä allasosato myös kollko. Yksi iso allas-ei mitään kylpyläjuttuja. Hotelli on tosihieno ja Naantali on hieno kesäkohde! Muumimaailmat ja Kultarannant ym.

      • sisälukutaito?

        No kyllähän siellä nettisivuilla oli selkeästi ilmoitettu nuo huoltopäivät.
        Ainakin meidän koneella ne näkyi.

        Me olimme siellä viime viikonlopun 12-14.7, majoituimme Ikaaliassa, sieltäkin tulee kävelyä päärakennukseen, mutta parvellinen huone oli hieno ja ilmakin suosi, joten mielellämme kävelimme.
        Uimaranta hotellin takana oli myös mukava, paljon tekemistä kaiken ikäisille, niin lapsille kuin aikuisille.
        Ikaalinen ehdottamasti ennemmin kesäpaikka, kuin talvikohde.


    • oma apu paras

      Laittakaa muoviräpiskä pihaan ja piereskelkää siinä, kiljukaa ja sotkekaa, siinä teille oma, paras kylpylä.

    • Ikaalisten

      Ikaalisten kylpylä on ihana. Allasosastolla ei sellaista meteliä ja kaikua kuin muualla. Pienten lasten kahluuallas monipuolinen ja isohko. Kesällä luonto lähellä. Kauniilla paikalla. Titi-nallen talo pihapiirissä. Kokonaisuudessaan kotoisa ja viihtyisä vaikkakin hieman vanhahko.

      • joopajoouh

        maa-uimala


      • mimmu2

        kyllä se on niin et pieni ja vanha paikka. eläkeläisten suosima.


    • kultakatti

      Katinkulta. Ehdottomasti. Kerran myös joku Eurooppaa kiertänyt vanhempi mies tuumasi että paras kylpylä missä on ikinä käynyt.

    • ookkii

      Varmaan jo aiemminkin mainostettu Holiday Club Saimaa on meidän perheen suosikki.

    • Paikallinen

      Kuopion Rauhalahti soveltuu ehkä enemmän aikuiseen makuun sekä aivan pienille lapsille, lämminvesiallas aivan loistava, ihan hyvät kahluualtaat pikkulapsille mutta muuten tylsähkö paikka uimataitoisille ja liukumäistä pitäville.

      Noin 20 km Kuopiosta pohjoiseen Siilinjärvellä Fontanellassa 90m pitkä liukumäki ja aaltoallas jossa aaltoja 30 min välein. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, lapsiperheille huomattavasti Katinkultaa (kylpylää jonka liukumäki lyhyempi kuin paikallisessa uimahallissa...) parempi paikka.

      Siilinjärven ja Kuopion väliin jää kylpylähotelli Kunnonpaikka jonka Osmanni-saunat ovat kokemisen arvoisia mutta muuten melko tylsä paikka.

      Majoitusmahdollisuudet Siilinäjrvellä ovat surket, kannattaa piipahtaa Kuopiosta käsin. Samalla tarjoutuu mahdollisuus vierailla Ikeassa ja Matkuksen ostoskeskuksessa sekä kokea Kuopion Kauppakadun yöelämä aivan "mualiman navan "kupeessa.

      Eivät ehkä maan parhaiden (Flamingo, Eden) tasoa, mutta 200 km lähempänä kuin syrjäinen Kainuu ja pikkuinen Vuokatti sekä alueena huomattavasti moipuolisempi ja molemmissa käyneenä voin vaan nauraa kaikille jotka väittävät Katinkullassa olevan liukumäkiä.

    • Tyrsky

      Nokian Eden mielestäni sopiva kouluikäisille ja uimataitoisille lapsille. Pienemmätkin tosin huomioitu kahluu/leikkialtaiden muodossa. Vesiliukumäkiä voisi olla enemmänkin mutta muuten mielestäni varsin kelpo ja viihtyisä paikka. Saunaosasto on ollut mielestäni siisti ja rentouttava kokemus viimekäynneillämme viime vuoden puolella. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka vaikka allasosasto ei olekaan suuren suuri.

    • Aulangolla varkaita

      Aulanko on ainoa paikka/kylpylä missä minun matkatavaroihini iski varas.Minulta katosi joulukuussa kaksi huivia, kuin pieru erämaahan ja kyllä harmittaa.Koska toisella huivilla oli muistoarvoa.Varkaan matkaan lähti siis, punainen kreppikaulaliina ja toinen leveä hopeanmustakirjailtu hapsullinen juhlahuivi.Toinen katosi ravintolasalista tuolin selkänojalta ja toinen aulasta matkatavaroiden päältä heti kun selkänsä käänsi.
      Vetääköhän paikka puoleensa näpistelijöitä.Tämä ei varsinaisesti ole hotellin syy.
      Mutta vältän ko.hotellia tästälähtien varkaiden takia.Kannattaa muidenkin pitää silmät selässäkin.

      • ryssä rules

        alulangolla varkaat ryssiä ja virolaisija


    • Reps

      Jos olisin varas, kyllä minäkin rupeaisin ehdottomasti näpistelemään kaulahuiveja! Niistähän voi saada 2 euroo kirppiksellä :)! Ettei vaan olisi rouva itse hukannut huivejansa tai muutoin sattunut jokin väärin käsitys :D

      • Mutta joku vei

        Sattui olemaan hieman erikoisempi ja kookas juhlahuivi.Ei mikään kirpparirätti.


    • kylpylälomailija

      Kylpyläfanina lähestyn aihetta lapsiperheen näkökulmasta. Aivan pienten kanssa on Turun Caribia paras, tosin möhlivät ahneuksissaan joskus huoneiden kanssa ja ruoka ei aivan huipputasoa ole. Eikä kyllä ole Nokian Edenissäkään, jonka nostaisin 2. sijalle aivan pienten kanssa, jos lapset ovat uimataitoisia on Eden ykkönen.
      Edenissä on kyllä buffet-lounas parempi kuin Caribialla, joskus jopa erittäin hyvä. Eden on kyllä hieman nuhruinen ja kaipaisi ehostusta, mutta jos katsoo vain toiminnallisuutta, on paikka loistava.
      Muut kylpylät jäävät mielestäni näistä kahdesta roimasti jälkeen jos matkalla on lapsiperhe.

      • torpedo2

        No missä muissa oot sitten käynyt


      • torpedo2

        No missä muissa oot sitten käynyt


      • Kylpylä?
        torpedo2 kirjoitti:

        No missä muissa oot sitten käynyt

        Mikä on Kylpylä? Mielestäni nämä Caribiat ja Edenit ovat huviuimaloita,kun lapseni olivat pieniä nämä paikat tuli koluttua. Jos puhutaan kylpylästä,niin Naantalin kylpylä on kylpylä isolla koolla.Siellä voi uida ja rentoutua lämminvesi-altaassa tai pienessä ulko-altaassa,jossa on mahtava istuskella talvella illan hämärtyessä. Tämä on vain minun mielipiteeni,kylpylässä rentoudutaan ja huviuimaloissa melskataan.


      • Kivaa oli
        Kylpylä? kirjoitti:

        Mikä on Kylpylä? Mielestäni nämä Caribiat ja Edenit ovat huviuimaloita,kun lapseni olivat pieniä nämä paikat tuli koluttua. Jos puhutaan kylpylästä,niin Naantalin kylpylä on kylpylä isolla koolla.Siellä voi uida ja rentoutua lämminvesi-altaassa tai pienessä ulko-altaassa,jossa on mahtava istuskella talvella illan hämärtyessä. Tämä on vain minun mielipiteeni,kylpylässä rentoudutaan ja huviuimaloissa melskataan.

        Naantali ei oikein natsaa junnujen kanssa...
        Vieläkö siellä pääsee ruotsin tyttöjen kanssa yhteishöyrysaunaan ilman naruja?
        (ennen oli risteilypaketteja)


      • Ei naantaliin
        Kivaa oli kirjoitti:

        Naantali ei oikein natsaa junnujen kanssa...
        Vieläkö siellä pääsee ruotsin tyttöjen kanssa yhteishöyrysaunaan ilman naruja?
        (ennen oli risteilypaketteja)

        Naantalin kylpylä aina ahdistavan täynnä.Näkee jo parkkipaikalla liikakansoituksen.
        Tulee sellainen liian hulabaloofiilis.Eikä rentoudu.


    • tiinu vaan

      Meidän perhe kävi takavuosina hyvinkin usein Katinkullan saunamaailmassa. Paikka on hieman kallis mutta puitteisiin ja palveluihin on panostettu.
      Siellä erityisesti pidimme siitä että voimme koko perhe saunoa yhdessä kuin kotona. Tähän yhteissaunomiseen Suomessa törmää harvoin, mutta ihanaa että tämäkin on heille mahdollusta jotka näin haluavat. Paikkaa on suosittu upeiden saunojensa vuoksi myös ystävien kanssa reissatessa.

      Viime kesä jäi väliin mutta ensi kesänä on tarkoitus mennä kahden tuttavapariskunnan kanssa viikoksi. Voi että kun jo odotankin tuota matkaa.

      • kusetaa aina

        tiinu moi. kävin katissa kusella


    • Hiekkasärkille siis!

      Kalajoen Hiekkasärkillä oleva kylpylä-hotelli Sani on kokeilemisen arvoinen paikka, mukava kylpylä, jossa myös täyspitkä uima-allas, täydelliset spa-hoitolapalvelut ja kampaaja. Ruoka on tosi hyvää ja laadukasta ala-cartessa ja henkilökunta ystävällistä, yleisilme on kaikinpuolin siisti ja viihtyisä. Tähän kun yhdistää Hiekkasärkkien upean luonnon ja ulkoilumahdollisuudet, niin viihdyttiin tosi hyvin näissä merellisissä tunnelmissa.

    • 112233

      Minä pidän päiväkummun kylpylästä,siellä on hyvää musiikkia ja lasten allas että kyllä suosittelen.

    • mistäkös hyvä?

      Ruissalosta ei ainakaan ole positiivista sanottavaa, huone oli oikea homepesä ja se piti vaihtaa. Eihän nuo saunatilatkaan herättäneet positiivista mieltä, naisten saunan lauteet haisivat virtsalle? Kaiken kukkuraksi viikonloppuna siellä saivat kaikessa rauhassa virolaiset naiset kaupata itseään ja horiseville. Perjantaista sunnuntai-iltaan tätä peliä pidettiin, saunatiloissa huljuteltiin kauppavärkkejä ja sitten taas aulaan iskemään uutta saalista ja pelamaan pillulottoa kuntoutuksessa olevien vanhojen höperöiden ukkojen kanssa.

    • jp15

      kyllä täytyy sanoa,että katinkulta sotkamossa paras kylpylä suomessa lapsiperheille.joka vuosi viikko ollaan

      • jonnapuh

        Katinkullassa pitkät altaat on hyvät, mutta kolmen lapsen kanssa ihan kamala paikka kun on niin sokkeloinen, pimeä, katveinen ja liukumäen alastuloallas liian syvä.


    • ihan hyvä

      juu on ihan hyvä toi katinkulta, mut kaipais jo remppaa ja ne venäläiset... tuohan ne rahaa pienelle paikkakunnalle

    • tii4

      Laajavuori on ihana, mutta enemmän aikuiseen makuun. Ei liukumäkiä, mutta mutta taaperoille on mukava allas.

    • Kumiankka

      Hei murmelitatti!

      On tullut koluttua Flamingot, Edenit, Ikaaliset, Katinkullat ja Naantalit. Caribia Turku on mielestäni ylivoimaisesti paras ja monipuolisin. Ulkoaltaat, lasten altaat, liukumäet, Onni orava, savusauna, kuntosali, hieronnat ym. takaavat koko perheen viihtyvyyden. Lisäksi keskikaupungin "ostosparatiisiin" kaupungin leffateattereihin, Kauppatorille, tai kauppakeskus Skanssiin on vain kivenheitto.

      Eli jos NYT pitäisi päättää menisin Caribiaan ja mielellään ainakin pariksi yöksi. Oiva mesta mielestäni siis. =)

      -Kumiankka

    • piparminttu1

      Komppaan Kumiankkaa!
      Tuli tällä viikolla oltua Caribiassa kaksi yötä ja oli kyllä mukavaa. =)

    • kyl4

      http://www.rantasipi.fi/fi_FI/kylpylat-suomessa/ Näistä kylpylöistä tulossa reissu Aulangon kylpylään. Flamingo Spassa on hyvin tekemistä myös lapsille ja aikuisten osio on mukava kahdestaan oleiluun. Saimaalla oli mukavan erilainen allasosasto.

    • jonnapuh

      Kajaanin kaukavesi on taatusti paras vaihtoehto kylpylälomalle. Nuo ns. Kylpylät kuten katinkulta ja tropiikki ovat pimeitä ja sokkeloisia. Esim uimataidoton ei voi kyseisten kylpylöiden liukumäkiä laskea kun alastulo on niin syvä. Lisäksi tropiikissa ei ole kunnon uintimahdollisuutta. Siis Kajaanissa on sekä kunnon uintimahdollisuua aikuisille, hyppypaikka, kunnolliset lasten altaat, pitkä liukumäki jossa jopa täysin uimataidoton voi laskea. Kaukavesi on valoisa ja siellä on myös kuumavesiallas ja hieroma allas, mahtava akvaario uimahallissa! Ja ennen kaikkea edullinen, samaan rahaan kun jossain kylpylässä käyt perheen kanssa kerran, käyt kaukavedessä kolme kertaa.

    • pekka_pouta

      Kalajoella on Jukupark, josta löytyy paljon erikokoisia liukumäkiä sekä altaita, kyseessä ei tosin ole kylpylä, mutta hyvällä säällä erinomainen paikka lapsille.

      • paju21

        Naantali on vaan paras! Lapsi aina mukana, alkuun mentiin kellukkeilla ja nykyään jo oma uimataito vahdittataessa riittää.Jos liukumäkiä toivotte menkää vaik puuhamaahan.Naantalissa aikuinenkin lepää ja uudistuu.


    • miun mielest

      Aikuisille naantalin kylpylä
      lapsiperhe sytävällisimmät hinnat ja laatu caribia
      hauska lapsiperheille oulun eden

    • mie en mee

      Kaikki ns. viihdekylpylät ovat aivan järkyttäviä paikkoja. Tai itse paikat eivät muuten välttämättä, mutta ääliömäiset asiakkaat pilaavat kaiken. Ei huolehdita omasta hygieeniasta, tehdään tarpeet altaisiin ym. Sitten päälle kehuskellaan ja naureskellaan tekosillaan.

    • Rönkkö
    • mari744

      Aulangon kylpylä hämeenlinnassa on paras pienille lapsille, siis ikäluokassa 0-6. Nokian eden sopii parhaiten jo uimaan osaaville, ihan pienet lapset voi pelätä aaltokonetta ja kaikuvia tiloja. On siellä pienten lasten altaat myös, mutta silti sanoisin, että parhain hyöty on kouluikäisille. Ikaalisten kylpylästä ei tykätty. Imatran kylpylä on myös kiva, mutta sielläkin olisi parempi, jos jonkunlainen uimataito jo olisi. Siinä ne, missä me ollaan käyty. Ite tykkäsin aulangosta eniten vaikka se onkin noita muita pienempi.

    • poreilua

      Kokemusta löytyy Rauhanlahti,Eden Oulu,Katinkulta ja Kuusamon tropiikki,joista kaikissa oli mukavaa perheelliselle,mutta Kuusamon tropiikki jäi erityisesti mieleen niin mukavan tunnelman..kuin pöydän antimienkin .
      Toki jäin kaipaamaan savusaunaa..

    • Eskola2

      Ei ainakaan Nokia Edeni. Meillä lapset todella pettyineitä reissuun, samoin kuin me vanhemmatkin. Ruokailut vaihtioehdot tosi vähäiset. Henkilökunta ilkeää (ei tietenkään kaikki). Huoneet mitä sattuu, epäsiistejä (huoneessamme viipelis pieniä ötököit laittialla) Ei jähdytystä, vaikka huomeissa reilusti ylilämpöä.

    • korvaton

      Vaasan Tropiclandia pääsee oikeuksiinsa kesäisin kun allasalue kuin jatkuu ulkona olevaan vesipuistoon jossa liukumäkiä ja altaita kaikenkokoisille.Meidän perheen kesähotelli ja kylpyläpaikka!Turun Caribia muuten hyvä perhepaikka mutta meidän perheen lähdettävä kunnon ruokailulle hotellilta kun ei ole mieleistä ruokapaikkaa,kerran päivässä oltava kunnon ruokaa eikä mitään roskaa.Naantalin kylpylä aikuiseen makuun jossa viihtyi myös parikymppinen esikoisemme.Tampereen kylpylä myös mieleinen vaikka on vaatimattomampi,sopii myös aikuisille paremmin.Otamme majoituksen aina mukaan kylpyläreisuillamme;huone ja tilava parveke plussaa Tampereen kylpylässä.Hämeenlinnan Aulangon kylpylä myös mieleen.Nokian Eedenissä mukavasti muutakin ohjelmaa järjestetty koulujen lomien aikaan,kodikas paikka jossa kaikenikäiset viihtyvät ja ravintoloista löytyy syötävää koko sakille,ei tarvitse lähteä erikseen hotellilta etsimään kunnon ravintola ruokaa kuten Caribiassa,kun emme ole heseihmisiä(altaalla voi kerran pientä roskasuolapalaa ottaa)ja pitsaihmisiä.sieltä poistui ainoa kunnon ruokapaikka Havanna ja tilalle tuli joku amerikkalaista mautonta höttöä tarjoileva ravintola.Kerran paikassa ruokailleena meidän 6henkinen pesueemme totesi:ei enää koskaan tänne!

    • Risukimppu.kalajoelle

      Kalajoella, ainakin loma-aikaan on sairas tungos, niin kylpylöissä kuin muuallakin.
      Liian pienelle alueelle ängetty ihan liikaa kohteita. Lisää näyttää tulevan.
      Ihan inhotti katsella, kun ihmiset niihin jonotti ja änkesi sankoin joukoin.
      Ei tuollaisesta uimisesta ja lomailusta uskoisi kenenkään nauttivan. Campingalueellakin, jos astut vaunusta, tai matkailuautostasi ulos. Vastapäätä ja vieressä, molemmin puolin ja takanasi ja edessä kaikkialla, kylkikyljessä vaunuja ja autoja. Ollaan kuin sardiinit purkissa.
      Täyteen ahdettua karua campingaluetta voit kauhistella sieltä hotellien rinteeltä.
      Alueella ei ole mitään yksityisyyttä, ei puita, pensaita, aitoja.
      Se on kuin paljas parkkipaikka ruutuineen! Huoltorakennuskin on kuin navetta. Raha kyllä kelpaa, mutta mihinkään viihtyisyyteen ei satsata. Eipä tarvitse, koska suomalaiset tykkää niin jonottaa ja tungeksia ja jopa maksaa siitä hyvin. Kaikenlainen yksityisyys kun ilmeisesti pelottaa laumasieluisia suomalaisia. Kalajoella vuokrattavissa mökeissä ja huviloissakin kaikenlaisia puutteita. Eipä omistajat viitsi niitä tarkistella. Ei, vaikka, saisivat palautteitakin puutteista. Kun kelpaavat puutteineenkin.

    • Lapissakin.osataan

      Parasta en osaa sanoa, mutta tänä kesänä tykästyin kovasti Levin kylpylään. Se ei ole valtavan suuri, mutta mukavasti löytyy kaikenlaisia porejuttuja ja suihkuja sekä hyvän pituinen vesiliukumäki. Ulkonakin on allas ja sinne pääsee tunnelia pitkin uimalla. Kunto-uimareitakin on muistettu 20-metrisellä altaalla, mikä on jo ihan riittävä. Monessa muussa kylpylässä ei ole oikein kunnollista kuntouintiallasta ja se on minusta niille iso miinus. Erikoisuutena yhden altaan yläpuolella pöllähteli ajoittain suuttimista "lunta", mikä varmaankin on lasten mielestä jännää.

    • Perhe

      Meren toisella puolella on Tallinnassa paremmat kylpylät kun Suomessa

      • Anonyymi

        Paras duomen kylpylä,

        Pääkonttorissa löytyy.
        Olisko estonia spa. Paljon hoitoja ym ja allaskin on pitkähkö spaksi.

        Tv spailja


    • Anonyymi

      Imatran Kylpylässä oli ainakin ennen kauneimmat (venäläis)naiset.

    • Anonyymi

      Äänekosken sataman kylpylä on kyllä yks Suomen hienoimmista , jotka on eu rahoilla rakennettu.

    • Anonyymi

      Imatran kylpylä ja punapää apulaisravintola päällikkö takaa märät paikat katseenkestäville ukkomiehille.

    • Imatran kylpylä ja punapää apulaisravintola päällikkö takaa liukkaat paikat katseenkestäville ukkomiehille.

    • Anonyymi

      Imatran Kylpylä oli varsin miellyttävä. Sillä kerralla kun kävimme, lapsia viihdytti merenneito.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe