AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / American Airlines ja istumapaikkojen varaus

American Airlines ja istumapaikkojen varaus

5 Vastausta 630 Lukukertaa
Osaisiko kukaan auttaa?
Olemme varanneet matkan American Airlinesin kautta. Lentovaraukset vahvistettu ja kaikki ok. Haluaisimme varata istumapaikat lennoillemme. Ohjeiden mukaisesti olemme toimineet, paikkoja pääsee kyllä valitsemaan, mutta jostain syystä paikkavalinnat eivät vahvistu. Varausta on kokeiltu useana päivänä ja monelle eri paikalle, jotka ovat vapaana. Lopputulos on aina ollut sama.
Kone alkaa hiljalleen täyttyä ja tuntuu turhauttavalta, kun varaus ei onnistu. Kertaalleen on soitettu asiakaspalveluun, mutta kokemus tästä ei ollut kovinkaan hyvä, eikä se edes auttanut asiaa.
Vinkkejä ja neuvoja otetaan vastaan.
Fly Delta
American Airlines varaa osan matkustamoa (etuosa), sekä exit paikat nk Prefferred plus-paikat täyshintaisen lentolipun lunastaneille, sekä statuskortin omaaville. Iso osa koneen käytävä- ja ikkunapaikoista ovat Preferred paikkoja ja ostettavissa USD4 maksua vastaan.
www.aa.com/seats

Itse suosin sen vuoksi esimerkiksi Lufthansaa, jolla myös juomatarjoilu kokonaisuudessaa on maksuton. AA:lla saat maksaa oluesta USD6 ja viinistä USD7.
Pitäisi olla "sekä niille, joilla on tasokortti".
Tai "sekä tasokorttilaisille."
On ollut samaa ongelmaa...

Syynä saattaa toisaan ollu tuo Preferred Seats -juttu. AA:lla ei tainnut voida jättää yksittäisiä paikkoja ikkunariviin tai keskipukille. Tai sitten lento on Code Share ja lentävä yhtiö ei anna varata.

Kerran oli matka joka alkoi AY-lennolla ja sitä mukaa varausta pääsi puukottamaan Amadeuksen kautta (ja myös varailemaan paikkoja). Oletan että olet yrittänyt muuttaa varausta juuri AA:n Record Locatorilla (jonne annetaan myös ne TSA Secure Flight -tiedot).
 /   /  /  / American Airlines ja istumapaikkojen varaus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta