AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Presidenttiehdokkaillamme suuri ero koulutodistuksissa

Presidenttiehdokkaillamme suuri ero koulutodistuksissa

13 Vastausta 374 Lukukertaa
Iltapäivälehti on pistänyt Suomelle työhön pyrkivien presidenttiehdokkaiden todistukset kansalle arvioitavaksi.

Sauli Niinistö pyrkii töihin yo-todistuksen yleisarvosanalla abbrobatur. Pekka Haaviston yo-todistuksessa komeilee monta laudaturia ja todistuksen yleisarvosana on laudatur. On huima ero näillä kahdella ja tämä Pekka Haavisto hallitsee vielä kielet Ranska, Englanti, Ruotsi. Niistä tämän laudatur-miehen todistuksessa komeilee 9 ja 10. arvosana. Sauli Niinistön todistuksessa vaivaiset 6-7.

Ainakaan minulle TÖIHIN ei pääsisi abbrobaturin papereilla.

Sauli Niinistön matikannumerokaan ei ole hääppöinen, yo-todistuksessa matikasta hän on saanut cumlauden. Panee vähän miettimään, mitenkähän hän on oppinut sitten oikeasti laskemaan plussat ja miinukset, kun koulussa tieto ei ole uponnut.
MTV3:n toimittajat pistivät Pekka Haaviston koville siitä, miksi hänellä ei ole yliopistotutkintoa. Eipäs nämä samaiset toimittajat sitten tivanneet Sauli Niinistön heikkoista koulusuorituksista? Ei heikosta matikannumerostakaan, vaikka Sauli Niinistöä markkinoidaan talousosaajana. Kyllähän talousosaajan pitää osata laskea, jos sitten kenen. Heikoista suorituksistahan on kysymys, jos keskiarvo on 6,5 ja yo-todistuksen yleisarvosana on abbrobatur.
Kyllä se näkyy että ei Niinistölle ole helppoa puhua ja ilmaista ajatuksiaan selkeästi. Hän ei ole mikkään neuvottleija- ja puhujatyyppi. Ajatukset ja tarkoitukset jäävät kovin hämäriksi kun hän jotain esittää.

Hämmstyttää että äidinkielen, kirjoittamisen ja suullisen esityksen heikkojen arvosanojen lisäksi Niinistöllä ei ole myöskään luonnontieteellistä eikä loogis-matemaattista lahjakkuutta.
Ei ylioppilastodistuksella töitä tehdä. Jos ei ole ammatillista koulutusta (sopivaa)niin se tietysti miinus.
Hheeehhe
6,5
Voi herranen aika sentään, koulutodistuksetkin? miten pyhäkoulu ja rippikoulu? Entä sotilaskoulutuksen arvosanat?
Järki hoi! Mitä vielä tongittais ja mikä vaikuttaisi kykyyn hoitaa presidentin tehtäviä.
haaviston koulutukset vanhentuneet lisäksi.
28 vk istunut/koulutuksestaan eli kuunteluoppilaana ns.
Muta hirvee hurmostila on esim.facebookissa naiset..nuoriso
ja muut. Itse pidän tärkeänä seuraavia asioita: maan-äiti,
puolustusvoimien päällikkyys ja uskonto.Vihreät arvot on jotaion ihan muuta kuin rahastamista,(likakaivohanke meni pieleen vanhukset maksaa maalla asuvat kalliisti.. jäteasiat meni pieleen,rahastusta nykyään)jnejne.Pelottavinta on suhteiden katkeaminen naapurimaahan..mitä se meinaisi meille suomal.jotka mudissa nytkin olemme.

Niinistöllä on koulutukset kunnossa ja muukin osa elämästä..Siinnä on pressa ehdokas jonka saavutuksia tuskin tarvitsee retostella missään.Olisi varmaan suosittu myös ulkomailla. Muutenkin jämerä hyvä!
Kun taas toinen hyväntahdon lähettiläs..?suomi saisi monta ongelmaa lisää,vihreät arvot kuihduttavat maaseudun kokonaan ja maahanmuuttajia saatas kun meillä ei varaa elättää enää oman maankaan asukkeja.Veromarkat vähentyy.Säästöt lisääntyy.
Täläkö voitatte vaalin?
Siihen ne Haaviston ansiot loppuivat. Jäi ylioppilaaksi. Siitä ongelmia.
Tästä kuuluu vielä: Haavisto ja kehitysyhteistyö

http://www.iltalehti.fi/presidentinvaalit/2012013015138981_pd.shtml
6,5
6,5
Alko
Tosi
 /   /  /  /  / Presidenttiehdokkaillamme suuri ero koulutodistuksissa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta