AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Uusi Miss Suomi

Uusi Miss Suomi

24 Vastausta 527 Lukukertaa
Olisiko hän riittävän eksoottinen maailmalle?..Vai häviääkö brasialiailaisten 180cm pitkäsäärten (plast.kirurgien luomusten)taakse,,
Kaunis nuori nainen mutta epäilen että ei pärjää maailman kauneimpien mittelöissä..ostareilla kävelee samanlaisia vastaan..:) ILO Silmille!
missikisojen nimen voisi muuttaa tyrkkykisoiksi. tyrkyllä julkisuuteen kaikki ovat ja sitten kun sinne pääsevät, niin seuraavaksi rikkaiden julkkismiesten rahapussi kiinnostaa. Tyhmiä kuin saappaat!
No jos rikkaan miehen saa,,ei voi tyhmäksi tyttöä sanoa..panostaa tulevaisuuteen ja varmistaa että kaunuden säilyttäminen onnistuu kun on sponsori ja rakas vierellä..
Hyvä valinta Suomelle, mutta liekö ulkomailla samannäköisiä ihan muutama jo valmiiksi...
Niin kauan kuin MS-maailma kisat ja tuomarit ovat jostakin etelänmaasta, ei sinisilmäisellä ja vaalealla ole mahdollisuuksia, oli tämä miten nätti taahansa. Paikalliset ovat niin kateita, eikä ihanne voi edustaa jotain muuta, kuin he itse ovat.
Ja tuomaripeliä on isotkin kisat..pitänee olla kovat rahalahjoitukset kisaa ylläpitävälle järjestölle jos meinaa edes jotenkin pärjätä..Luonnollisuus on kaukana Miss Maailma-kisoista..Kaunis neito Miss Suomi mutta en jaksa uskoa että pääsisi loppumittelöihin..
Nätti tyttö mutta haastatteluissa vaikuttaa melko yksinkertaiselta.
Miten toi olla jonkun mielestä kaunis?

Naama tällä uudella missillä on kyllä aikamoisen karu... Ihan hävettää että hän on edustavinaan kaunista suomalaista naista kansainvälisissä kilpailuissa!
Kaikkihan ne vähä yksinkertasii on. Ei fiksut naiset lähe tollasiin tyrkkykisoihin ihteään esittelemää. menny iha huonoiks koko kisat ja koko missitouhu.
Isot korvat, isot posket, iso nenä
Sellanen herttainen pulloposki. Perus-söpö, mutta maailmalla ei tule pärjäämään.
noh.. erottu joukosta, ku ei suomalaiset näköjään enää oikeen loista ees kotimaassa, ni pitää ottaa tommonen.. kaukaa katottuna ihan NÄTTI, mutta naama ei kyllä erikoinen. t. nainen.. plaah, missikisat wanha...
Minusta missit on ylipäänsä jokseenkin tyhjänpäiväisen näköisiä typyköitä -ainakin kasvoiltaan. Monella on ihan hyvä kroppa, mutta naamaltaan ovat järkiään taviksia. Tänä vuonna nuo kaikki oli kasvoiltaan jopa rumia. Ei mitään väliä minkä väristä pimatsua siellä oli -blondit, tummat ja kaikki siltä väliltä oli rumia ja tyhjänpäiväisiä pikkusutturoita. Missikisat on tyhmien ja itserakkaiden sutturoiden leikkikenttä. Olen aina ihmetellyt koko touhua, että miksi kukaan haluaa olla joku missi, ja kuinka itserakas pitää olla, että osallistuu tuommoiseen...
Pienen pieni suppusuu, pieni leuka ja tarkka saa olla tuokin tyttö mistä kulmasta kuvat otetaan. Mutta kaunis vartalo ... Miss Suomi kuitenkin, onnittelut.
"Vai häviääkö brasialiailaisten 180cm pitkäsäärten (plast.kirurgien luomusten)taakse,,"

Offtopicina tosta...

Kun lukee suomi24:n kommentteja suomalaisista naisista, saa sen kuvan, että olemme maailman rumimpia naisia. Tuosta brasseille häviämisen mahdollisuudesta tuli mieleeni, että kauneuskilpailuissa menestyminen on suomalaisilla ja brasseilla samaa luokkaa (olikohan, että järjestys meni niin, että ollaan heti seuraavalla sijalla brassien jälkeen). Kuitenkin Brasilian väkiluku yli 200 milj meidän köykäistä 5 milj vastaan.

En silti pidä kauneuskilpailuissa menestymistä kauneuden mittana (puhumattakaan "naisten paremmuuden mittana"). Moni tosi kaunis nainen ei edes harkitsisi osallistumista missikisoihin, vaan pitää niitä vaan noloina.
IIsossa populaatiossa on(Brasilia) takuulla maaiilmaluokan kaunottaria enemmän..:) ja suomalaisten geenit ovat vähän persjalaksita väkeä..mutta yleesä ottaen nuo isot maat jotka vaurastuttavat miss maiilma-organisaatiota-pärjäävät! Ja onhan ne upeita olleet..
"suomalaisten geenit ovat vähän persjalaksita väkeä.."

Tuohon väitteeseen sulla ilmeisesti löytyy jotain tilaston tynkää tms perusteluksi? Kummassa maassa on pitkälahkeisille housuille suurempi menekki vaikka (suhteutettuna väkilukuun)?

En parhaalla tahdollakaan saa lähipiirini suomalaisnaisista persjalkaisia (kroppa, jossa mittasuhde selän ja jalkojen suhteen siis selkävoittoinen).

Kun seuraa esim urheilua, viimeksi taitoluistelun em-kisoja, juuri suomalaisten naisten pitkäsäärisyys/raajaisuus korostui vaikkapa latino-kilpailijattariin verrattuna.

Nimim. ei se haittaa hyvin esiintoi tuon ilmiön, joka s24:lla on nähtävissä: suomalaisiin naisiin liitetään -perusteetta- negatiivisia piirteitä.
Miehen näköinen nainen valittiin tänä vuonna missiksi. Ei hyvä ei...
>>Miehen näköinen nainen valittiin tänä vuonna missiksi<<

Ai onko miehen näköisillä nykyään kapeat leukaperät ja pieni siro leuka? kuten tällä uudella miss suomella.
http://is13.snstatic.fi/kuvat/missinaamu/img-1288671230769.jpeg

Kyllä minusta hänessä on jotain miehekästä... Vartalo on kyllä hyvä, mutta naama ei oikein nappaa...
Kaunis kaunis Sara!
Ex missi Tanja Vienonen on yksi aikamme kauneimpia missejämme, siitä huolimatta, että hänellä on esim. melko maskuliininen iso leuka ja iso nenä joiden ei pitäisi olla näiden kauneuden mittapuiden mukaan haluttavia ominaisuuksia naisella.
http://static.iltalehti.fi/missit/missisara2_3001JID_mm.jpg
Jos tolla eukolla ois lyhyt tukka/lakki päässä ni ihan miehestä menis :/
http://static.iltalehti.fi/missit/missisara3_3001JID_mm.jpg
Ja ei se oo siitä leukaperien koosta kiinni, vaan yleisesti kasvonpiirteiden karuudesta, just tyypilliset semmoset eräänlaisen arabiukkelin kasvot; pitkä nokka, ei leukaa, korostuneet posket ja kaiken kruunaa vielä ne suuret korvat...
Tulee mieleen tää:
http://www.jisppd.com/articles/2010/28/4/images/JIndianSocPedodPrevDent_2010_28_4_326_76170_f7.jpg
Tuommoistahan kutsutaan "birdfaceksi", samanlainen löytyY myös esim.Hjallis Harkimolta. Sara voisi pikemminkin olla siis nimeltään Ara! :D
Ei todellakaan mitkään kauniit, naiselliset ja sopusuhtaiset kasvot tällä Saralla!
http://static.iltalehti.fi/missit/saraheras33001MZ_mm.jpg
1,2 olivat paljon kauniimpia.
 /   /  / Uusi Miss Suomi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
25 v. Pohjanmaa
35 v. P-Häme
36 v. Uusimaa
41 v. K-Suomi
49 v. E-Karjala
46 v. Uusimaa

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta