VR-Track irtisanoo

?????????????

MIllainen paikka tämä kyseinen työmaa on? Onko yhtä huono työntekijöitä arvostamaan kuin muut konsernin toimijat?

33

525

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • apwomf

      aikalailla tuhoontuomittu. YT-neuvotteluita jatkuvalla syötöllä.

    • johto miinakenttään

      Koko syksyn työ meni hukkaan, lakihenkilöltä ja maisterilta. Kävelivät uusilla sopimuksilla keskelle miinakenttää, osaakohan tulospalkkiojohtajat neuvoa työmyyrilleen paluuperiä vai astuivatko jo miinaan. Sähköasentajat ei taida ollakaan suurin ongelma. Olisiko pitänyt tehdä vielä sopimus missä 7 ensimmäistä sairaslomapäivää olisi palkatonta.

    • Leviltä

      Narsismi on vankila, kateus on kuolema.

    • Kohti Pohjoiskoreaa

      Työläiset näännytetään ja kesäksi yöleireille tai kortistoon. Johto ja projektipäälliköt rikastuu tulospalkkioilla.

    • Fuck all

      Johdon erinomainen palkkio 50% vuosipalkasta (huonostakin 30%), merkittävässä tulosvastuussakin olevat (yli kymmenen alaista ) 25% vuosipalkasta. Palkkiot laukeaa kunhan tavoite täyttyy edes 80% suunnitellusta.

    • 2010-2014, 2014 nyt

      Muutosjohtamisen finaali vuonna 2014, johdon huomattavat palkkiot tulee maksuun. Tavoitteet asetettu Vantaalla 24.11.2010 , sopimukset kilpailijoita huonommat, yt-ja irtisanomis uhka jatkuvasti päällä, työntekijät vaiennettu. Muissa asetetuissa toimenpiteissä ei ole tapahtunut mitään tavoiteltua kehitystä. Vantaalla asetetut tavoitteet alkoivat 2vk johdon päivien jälkeen. Mittavat irtisanomiset ja työntekijät saatiin pelkotilaan. 600 henkilön hilebile esikunnilla menee ihan mukavasti.

    • Lakonmurtajat os 177

      Kunnossapitopäälliköt, rakentamisen projektipäälliköt, rakennusmestarit ja rataesimiehet osaa varmasti pistää kaksi johtoa kiskoon kiinni.

    • Tulevaisuus ????????

      VR Trackin kuulumista VR-konserniin.
      Jos käy niin, että tällaisessa valtion kokonaan omistamassa yhtiössä saavutettuja etuja ei pystytä tuomaan nykypäivän tasolle, on tunnustettava tosiasiat.
      Silloin VR Track ei voi enää olla osa konsernia. Lopputuloksena olisivat
      joko valtavat tappiot tai liikevaihdon menettäminen kilpailijoille.

    • Näi naapurisa

      Palkansaajajärjestö SAK:n varapuheenjohtaja Matti Huutola sanoo valtion omistajaohjauksen epäonnistuneen täysin Finnairin kohdalla. Huutola vaatii hallitusta valvomaan tiukemmin, miten valtionyhtiöt kohtelevat työntekijöitään.

      - Finnair polkee työntekijöiden oikeuksia minkä ehtii, ja valtio-omistaja siunaa toiminnan hiljaa vierestä, Huutola soimaa tiedotteessaan.

      Matkustamohenkilökunnan ulkoistaminen ei Huutolan mielestä ratkaise Finnairin kilpailukykyongelmia. Hänen mukaansa yhtiön pitää hakea säästöjä esimerkiksi tehostamalla johtamista.

    • Rakmestarit pihalle

      Rataesimiehet ottaa rakennusmestarien työt joskin puolet niistäkin joutuu pihalle. Tarjous ja kunnossapitopäälliköt voi ottaa vasttun viankorjauksesta. Itäsuomen kunnossapitopäälliköllä on kaikki turvalaiteperuskurssit käyty ja kiskoliikenneasentajan ammattitutkinto suoritettu. Sillä tutkinnolla voi lähteä viankorjaukseen, ottaa varauksia ja loistaa käytännön töissä. Ei tarvitse jäädä löhömään kotisohvalle tiukanpaikan tullen.

    • Nuoret naiset tykkää
      • Laita itsesi likoon

        Nyt etelän miehet pärjää yt-neuvotteluissa. Muitten kieli ei yletä etelään. Kun luottamusmies ja työsuojelu on alueilta lopetettu ei nekään bileet auta pisteidenkeruuseen. Kyllä niillä reissuilla ennen monta hyvää kaveria irtisanottiin ja kivoja naisia jäi hoidoiksi pitkäksi aikaa.


      • Tracks nenäpäivään

        HottDog'sitsit ja kaks Tapolan mustaa makkaraa (lämmitettävä itse)


      • Goog. VR Track johto
        Tracks nenäpäivään kirjoitti:

        HottDog'sitsit ja kaks Tapolan mustaa makkaraa (lämmitettävä itse)

        Nyt on uudet johdon hotdogit niin tiukat ja kokemattomat ettei mene Itä-Suomen prinssinakki edes väliin. Kuvasta päätellen valmistelukausi on menossa. Siitä ne paikat avautuu.


      • Fihty-sexty
        Goog. VR Track johto kirjoitti:

        Nyt on uudet johdon hotdogit niin tiukat ja kokemattomat ettei mene Itä-Suomen prinssinakki edes väliin. Kuvasta päätellen valmistelukausi on menossa. Siitä ne paikat avautuu.

        Toinen on auki ja toinen kii


      • Onks toi oiiihhhh

        Vielökö on isomolo vesillä.


      • Ylöjärven pitkäsääri
        Laita itsesi likoon kirjoitti:

        Nyt etelän miehet pärjää yt-neuvotteluissa. Muitten kieli ei yletä etelään. Kun luottamusmies ja työsuojelu on alueilta lopetettu ei nekään bileet auta pisteidenkeruuseen. Kyllä niillä reissuilla ennen monta hyvää kaveria irtisanottiin ja kivoja naisia jäi hoidoiksi pitkäksi aikaa.

        Tumma pitkäsääri ay tapaus Ylöjärven hoitsu jätti vaikutuksen vaikka taisi olla varattu savoon pitkälle vaalealle isolle miehelle


    • Säälipleijarit Oulu

      LiVi on järjestänyt TRaksin tarjouspäällikölle säälipleijarit pohjoisen kunnossapidon tarjouksen ensimmäisen kierroksen epäonnistumisesta.
      Eikö Liville KP 6 halpa kolmasosahinta seuraavaan enää olekaan mahdollinen. Sääli on sairautta ja kantakoon aina uhoava johto vastuunsa.
      Raha häviää kuitenkin johdelle L1-L5 tasolle palkkioina kuten Venäjän Allegro urakoissa.

    • Rusina Raimo kaput

      Mies liehuu joja paikassa ja antaa huuhaa lausuntoja kuin Helsingin entinen asemapäällikkö eika ymmärrä laskennasta ohjelmineen yhtään mitään. Jos jotain sattuu piiloutuu aseman vessaan. Onkohan mies jotain etelään muuttaneita lestoja kun on takuu työpaikka. Jo yks(tai kolektiivisesti muutama muihin tehtäviin)i ja toinenkin R.I.P. irtisanottiin yhdestä perstarjouksesta.

    • TRacsin pääko. paras

      Töistä saa lähteä joka päivä klo 14.00 ja kaikki työmatkat saa tehdä työajalla.

      • Aluepäällikö ei osaa

        Hoitaa TRMI indeksi 1 hoitaa henkilöstöasioita, palkataan henkilöstöasioita hoitamaan taas toimialapäällikkö. Taas työntekijöitä viedään yksi porras kauemmaksi yrityksen johdosta. Siitä ei kyllä pörinä johtoon päin vähene yhtään vaikka laitettais toinenkin kilpimies väliin. Ammattimiehet tuhotaan lopullisesti suoritusportaasta.
        Riittääkö näitä naisinsinöörejä joka alueelle toimialapäälliköksi.


    • Heli on varmasti

      Katan mieleen

    • kp 11ja12 työmiehet

      Työpisteet ja työkaluvarastonne tulee kiertämään auto johon kerätään käytössänne olleet härät, sapinät, polttomoottorivesipumput ja sähkögeneraattorit, moottorisahat, lehtipuhaltimet, killvet ja tienviitat jotka kertoivat olemassaolostanne, kangit, harjat, lapiot yms. Huonokuntoiset lapiot yms katkotaan varret. Kaikkien tilojen vuokrasopimukset irtisanotaan välittömasti kun kp loppuu. Nämä asiat hoitaa kuupo ja vanhempi tumma mies Oulusta joka on tehokkuudellaan melkein johtoryhmässä. Tämän teidän hävityksen jälkeen Tuomo onkin palkintovirassaan. 10v sitten nousi pilviin verstaallaan.
      Rkm tulkinnan mukaan olette itse aiheuttaneet ongelmanne niin saatte ansioittenne mukaan. Tämä on vanha rakennusmestareiden tulkinta jos joku joutui pulaan Sillä hoidettiin tuotantopäällikölle oman selustan varmistus ja persnuolenta. JHL on sopinut että palkat teiltä jo lasketaan Asenne on etelässä vakaasti tämä. Teillä ei ole enää ystäviä VRT kunnossapidossa.
      Koska teille ei ole töitä on teidän siirryttävä kilpailijalle tai teidät irtisanotaan. Sääli on sairautaa Tracksillä.

    • Voi harmi

      Luumäellä vaihteen v016 tarkastuksen jälkeen paikalle aseteettu rajoitus 20 km/h. Vaihteen kääntölaitteet joudutaan uusimaan. RH

    • 2003-2010 lähteneet

      JUUTI, KAKSONEN, KANNINEN, KILKKI, KOSONEN, KUKKONEN, LAAKKONEN, LAINE, LANTTA,LESKINEN,MARKKANEN,MÄKIPÄÄ,NIITTYMÄKI,PUSSINEN,
      ROMPPANEN,ROSSI,

    • kustannustehokas!

      Putiikissa vaikuttaa olevan menossa jatkuvat irtisanomiset? Homma lienee oikein huippuunsa jalostettua kapitalismia. Jos oikein olen ymmärtänyt niin jokainen oven avaaminenkin on hinnoiteltu erikseen, ja sitä varten palkattu ihan oma tyyppi.
      - Irtisanomisilla pidetään jäljelle jääneet nöyrinä. Tiedän myös tapauksia, että irtisanomisen käytännön hoitava henkilö on potkastu ulos tehtyään likaisen työn. Liekö ihan käytäntö? Oppi mahtaa olla apinoitu natsi-Saksan tuhoamisleireiltä, missä "kapot" lähetettiin desinfektioon lopulta itsekin.

    • lärveisiä

      Kokemusta on ja tuttuja miehiä tuossa ylempänä listattu (2003-2010). Terveisiä vaan täältä... Kysymykseen: jos maksaa enemmän kuin muut, niin mene ihmeessä VRT:lle. Mutta katso että sulla on "ovi takana raollaan". Etenkin jos menet kunnossapitoon. Rakentaminen ainakin oli tässä pari vuotta sitten inhimillisempää, pl. se niiden hemmojen matkustus. Suunnittelu on siinä firmassa ainakin ollut "päällikköä", mutta taitaa olla enemmän "kiemurtelua kaltevalla pinnalla" sielläkin. Menitpä minne tahansa siinä firmassa, niin missään nimessä ei kannata sitoutua eikä etenkään uskoa ihan kaikkea luvattua. Luumäen v016: oliko ELP:it? Lohduttautukaa sillä, että joskus sitä on tarkastuksen lopputuotteena täräytelty käyttökieltojakin. Hauskaa loppuvuotta 2015!

    • tsuccer

      VR Trackin ongelmat alkoivat siitä kun Sivunen lähti eläkkeelle ja hänen tilalleen tuli rataa tuntematon mies yksityispuolelta. Hän lisäsi organisaation yläpäätä heti raskaimman mukaan ja turvasi sillä Trackin johtoportaan hyvinvoinnin. Työtekijät jätettiin heitteille.

    • 19+5

      Näin on! Uusi johtaja uudessa organisaatiossa haalii ensimmäisenä "suklaakielisen sisäpiiriin" ympärilleen, jotta saadaan aikanaan hulluimmatki ideat läpi. Kun johdon palkitseminen on korkealla tasolla, niin hanskatyön pääsee tekemään sama sisäpiiri. Puhutaan vaikka musta valkoiseksi henkilöstölle, jotta optiot saadaan. Kyllä rautatiet on tänä päivänä miltei viimeinen paikka olla töissä..

    • 50 Vuotta - kuolema

      Tällä välille nämä Skanskan pervot ovat ajaneet suorittavan työväkensä. Huvittavinta on muutto pois Hki rautatieasemalta. Niin näkyvää on ollut nuorten kokemattomien pitkäsääristen nuorten naisten hunting aseman kaljabaareista ohikulkevaan massaan.
      Ja nämä onnettomat nauravat naiset pikkupimut luulee että ovat jollain pätevyys ansioilla päässeet töihin.Paperit ovatkin siellä polvien välissä.
      Tämä Sulkavan Paunosten lankomies on kaikkien pahin kuolaaja.

    • Missä vika

      Olen 35-vuotias kolman lapsen äiti. Kaksi korkeakoulutukintoa hyvin arvosanoin. Perä on vähän levinnyt, rinnat kasvaneet mutta riippuvat. On nuo hiuksetkin huonontuneet imetyksen ja valvomisen myötä. Ylipainoa sen verran että aviomies tykkää.Kun katselen esimerkiksi VR Track valittuja nimitysuutisia niin siellä on tosiaan jokapäivä kuntosalilla käyviä, pystyrintaisia lapsettoman näköisiä pikkumissejä.
      Itse olen hakenut VR Track kolmasti. Vastaus on on ollut konekieli valitettavasti valintanne ei kohdistunet teihin.
      Eikö nämä poikaset pomot kestääkatsella haastattelussa perussuomalaista ylipainoista perheenäitiä jota ei kiinnosta työmatkat pohjoisten tunturihotelleihin.

    • Retinax vaseliini

      Parasta ongelmiin ahtaiden synnytyskanavien kanssa.

    • Vain elämää

      Lehti- ja painotalo Karprintin johtokaksikko on tuomittu ehdolliseen vankeuteen ja kymmenientuhansien vahingonkorvauksiin. Oikeuden mukaan johto syyllistyi tahalliseen työturvallisuusrikokseen.
      Liian suuri työtaakka, pilkkaamista. Muun muassa tällaisiin laiminlyönteihin käräjäoikeus katsoi lehti- ja painotalo Karprintin johdon syyllistyneen.
      Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi yhtiön johtokaksikon ehdollisiin vankeusrangaistuksiin ja yhtiön 40 000 euron yhteisösakkoon työturvallisuusrikoksesta.
      Yhtiö ja sen johto tuomittiin myös yhdessä maksamaan yli kymmenelle työntekijälle kymmenientuhansien eurojen vahingonkorvaukset. Maksettavaa kertyy yli 60 000 euroa.
      Oikeuden mukaan kaksikko oli muun muassa painostanut työntekijöitä tekemään töitä sairauslomalla ja uhkaillut irtisanomisilla työpaikan ongelmiin puuttuneita työntekijöitä.
      Työntekijät kuvasivat oikeudessa, että yrityksessä vallitsi jatkuva pelon ilmapiiri.
      Oikeuden mukaan työtaakka oli liian suuri.
      Oikeus piti työntekijöiden kertomuksia uskottavina.
      Oikeuden mukaan hallituksen puheenjohtaja oli käyttäytynyt nöyryyttävästi ja epäasiallisesti vuosikausien ajan.
      Oikeuden mukaan kaksikko ei piitannut työturvallisuusvelvoitteistaan ja aiheutti vahinkoa useille työntekijöille. . Kaksikko kiisti syyllistyneensä mihinkään rikokseen tai epäasiallisuuksiin.
      Useat työntekijät kertoivat oikeudessa yrittäneensä puhua epäkohdista yrityksen johdolle.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      2970
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2079
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1852
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe