AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Siunauskaava homopareille/Tulkaa kaikki liike

Siunauskaava homopareille/Tulkaa kaikki liike

49 Vastausta 223 Lukukertaa
http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/2172/tulkaa_kaikki_-liike_ajaa_uutta_aloitetta_homoparien_siunaamisesta

Tulkaa kaikki -liike on valmis tekemään aloitteen samaa sukupuolta olevien parien siunauskaavan saamiseksi kirkkoon, jos ryhmittymä saa hyvän tuloksen KAHDEN VIIKON päästä käytävissä kirkollisvaaleissa.

- Päätöstasolla se [tavoitteemme kirkolliskokouksessa] olisi, että samaa sukupuolta olevat parisuhteet siunataan kirkossa. Se voisi myös tarkoittaa sukupuolineutraalin avioliittolain toteuttamista. Vähemmistöjen asiassa olemme yksimielisiä ja siitä emme tingi, Raittila linjaa.
________________
Tuosta ne homoparien kirkkovihkiäiset lähtevät kehittymään kohti arkitodellisuutta.
Moniko hyväksyy tuommoisen kehityksen??
Tuohon on kaikille annettu mahdollisuus äänestää jaloillaan, Ei muuta kuin lähtekää pois tuollaisesta laitoksesta joka on polkenut Jumalan Sanan jalkoihinsa, eihän siellä ole pakko olla. Huulilla kyllä kunnioittavat mutta sydän on kaukana Jumalasta.
ulosmarssi sanoi :
Tuohon on kaikille annettu mahdollisuus äänestää jaloillaan, Ei muuta kuin lähtekää pois tuollaisesta laitoksesta joka on polkenut Jumalan Sanan jalkoihinsa, eihän siellä ole pakko olla. Huulilla kyllä kunnioittavat mutta sydän on kaukana Jumalasta.
___________
On noissa antikristillisissä liikkeissä paljon pappejakin mukana , Sakari
Häkkinen on peräti yhteys-liikkeen puheenjohtaja ja suurin osa saitin
papittarista kuuluu johonkin niistä.
Varsinkin meidän kirkkoon mahtuu-porukassa heitä oikein parveilee.

http://www.yhteys.org/tuki_frame.html
http://www.tulkaakaikki.net/ohjelma.html
http://meidankirkkoommemahtuu.blogspot.com/
___________________________________________________________

https://www.eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/erolomake
JÄLLEEN kirkossamme niitetään sitä satoa,mikä kylvettiin 80-luvulla,kun nainen sai saarnaviran.Tämä jumalattomuus on melkein tavoitteessaan:Enää homoparin vihkiminen kirkossa,niin SE ON SIINÄ! Turha enää kuvitella että tämä kansa nöyrtyisi parannukseen.Nyt mennään sitä tietä jolta ei paluuta enää ole.Kaikkein surullisinta asiassa on että tämän tien oppaina ovat useat papit.
Yu sanoi :
JÄLLEEN kirkossamme niitetään sitä satoa,mikä kylvettiin 80-luvulla,kun nainen sai saarnaviran.Tämä jumalattomuus on melkein tavoitteessaan:Enää homoparin vihkiminen kirkossa,niin SE ON SIINÄ!
_____________
Kun he saavat tuon siunausasian virallistettua niin eihän siitä sitten ole pitkä
hyppäys kkirkkovihkimisiin.
"Matti saa suudella vaimoaan Marttia" :-)
_____________________________________________________________
Yu sanoi :
Kaikkein surullisinta asiassa on että tämän tien oppaina ovat useat papit.
_________
Ei useat vaan kaikki sivuston papit miinus Taneli , joka yhdessä kirjoituksessaan sanoi "rivien välissä" pitäytyvänsä Raamatussa.
__________________________________________________________
Kyllä tänne pian ryntää joku jumalaton valepapitar helmat liehuen ja poistaa
koko ketjun , kun emme ole muistaneet kehua homoilua.
"Kyllä tänne pian ryntää joku jumalaton valepapitar helmat liehuen ja poistaa
koko ketjun , kun emme ole muistaneet kehua homoilua" Hehheh,Pertsalla noita oivia kielikuvia riittää....On selvää etteivät naispapit KÄRSI kuulla tervettä oppia,vaan saarnaavat omaan ja kansan-varsinkin homokansan-korvasyyhyyn mieluisia asioita:"Jumala on rakkaus"-he hokevat homoille jotka liikuttuneina ottavat tuollaisen saarnan vastaan.
En hyväksy. Enkä tingi minäkään Jumalan kannasta. Jumalan sanan opetuksen mukaan niin homoseksuaalisuus kuin lesbous ovat luonnonvastaisia seksuaalisuuden harjoittamismuotoja.

Herra Jeesus Kristus profetoi jo 2000 vuotta sitten, että lopun ajan ihmiskunta on samanlainen kun se oli Lootin päivinä, jolloin homoseksuaalisuus jylläsi voimakkaana Sodoman ja Gomorran kaupungeissa. Old King James version on tarkka käännös alkukielestä ja se sanoo, että kun Jeesus Kristus tulee, niin silloin on samanlaista kuin oli Lootin päivinä, jolloin Loot lähti ulos homoseksuaalisesta Sodoman kaupungista.

Tulkaa kaikki -liike palvelee ihmisten synnillisiä taipumuksia ja ovat tukemassa näitä ihmisten synnin korvasyyhyjä.Kehotan kyseiseen liikkeeseen kuuluvia tekemään parannuksen.
Herran armo pysyy aikakauden loppuun, valitettavasti myös on kirjoitettu niistä jotka eivät tahdo parannusta tehdä, mutta autuaat ne, jotka halajavat Jumalan hyvyyttä ja myös lähimmäisen parasta ja osoittavat rakkautta ja Jeesuksen todistusta ja armolahjojen kautta myös voivat palvella kaikkia. Kaikki kunnia ja kiitos Isälle Jeesuksen nimessä, amen!
Raamattu kyllä sanoo, että sitä hyvyyttä pitää toivoa myös MUILLE KUIN ITSELLEEN.

joten olette sangen epäraamatullisia vihassanne ja kiihkossanne.
Jumalan sana opettaa sanoi :
Tulkaa kaikki -liike palvelee ihmisten synnillisiä taipumuksia ja ovat tukemassa näitä ihmisten synnin korvasyyhyjä.Kehotan kyseiseen liikkeeseen kuuluvia tekemään parannuksen
___________
Niin minäkin kehoitan - tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi.Kristuksen veri puhdistaa teidät kaikista synneistä - jos haluatte.
Hyväksyn. Tässä kysymyksessä kenties kuitenkin jättäisin tässä vaiheessa sen varauksen, että kukin pappi kohdallaan saakoon tehdä päätöksensä siunaamisesta itsenäisesti.

Jos ja kun sitten sukupuolineutraali avioliittolaki joskus tulee tilanne on juridisesti hiukan hankalampi ja joudutaan varmasti pohtimaan sitäkin voiko pappi edustaessaan valtion virkamiestä vihkihetkellä suorittaa työtehtäviään valikoiden.

Naispappeuden kohdalla on erinäisiin lainkohtiin viitaten todettu ettei voi edes toimiessaan pappina, niin outoa olisi pidemmällä tähtäimellä, että virkamiehenä voisi näin toimia.
a-teisti sanoi :
Hyväksyn.
___________
Koska olet ateisti niin sinun hyväksymisesi on hieman eri asia kuin jos esimerkiksi joku pappi hyväksyy tuon saman asian.
Sinä pysyt ateistina mutta pappi ei ole enää kristitty uskova jos hän tekee
samoin.
Hän rikkoo omaa perustuslakiaan ja seisoo itse asiassa todellisen
seurakunnan ulkopuolella.
"valtion virkamiestä"???
Tuollainen tuli ensimmäiseksi vastaan, FINLEXissä sitten tarkemmin:

"(KL 5:4-5, KJ 5:8-10, KJ 6:21-33, KJ 19:1)

Pappi on virkatoimissaan julkisoikeudellinen virkamies ja toimii virkavastuulla. Hänet voidaan viime kädessä asettaa virkavelvollisuuksiensa laiminlyönnistä taikka virka-asemansa väärinkäytöstä rikosoikeudelliseen, kurinpitooikeudelliseen taikka vahingonkorvausoikeudelliseen vastuuseen."

http://www.helsinginhiippakunta.evl.fi/koulutus_ja_toiminta/ordinaatiot/papin_paras_tawara/2_pappisvirka_ja_papinvirka/

Esimerkiksi vihkiessään pappi käyttää sitä hänelle luovutettua virkamiesasemaa joka mahdollistaa vihkimisen ja useissa muissakin tehtävissä syntymään, kuolemaan etc. liittyen. Perustuslain 124 pykälä mahdollistaa viranomaisten hallitotehtävien siirtämisen muullekin kuin viranomaiselle ja tätä oikeutta pappi käyttää viranomaistehtäviään suorittaessaan. Näin asian ymmärrään, papit tietänevät paremmin.
a-teisti sanoi :
Perustuslain 124 pykälä mahdollistaa viranomaisten hallitotehtävien siirtämisen muullekin kuin viranomaiselle ja tätä oikeutta pappi käyttää viranomaistehtäviään suorittaessaan. Näin asian ymmärrään, papit tietänevät paremmin.
______
Noin minäkin sen ymmärrän ja kirkon ei tarvitse vihkiä homopareja jos tuo
asia aktualisoituu ,mutta silloin he menettävät vihkioikeutensa jos valtio
niin vaatii - homojen avioliittoa kirkon ei tarvitse kuitenkaan SIUNATA missään oloissa , tulee vain mahdollisesti siis seurauksia.
Totta, mikään ei velvoita kirkkoa siunaamaan samaa sukupuolta olevia pareja. Mikään ei myöskään estä sitä sallimasta :)

Sukupuolineutraalin avioliittolain suhteen asia on kai sitten juridisesti epäselvempi, mitään tulkintojakaan laista ei ole kun asia ei ole ajankohtainen.

Lait eivät ole tietenkään kiveenhakattuja, mikään ei estä sorvaamasta lakeja tai yksinkertaisesti: päättää kuinka olemassaolevia lakeja täst'edes tulkitaan, kuten usein korkeimpien oikeusviranomaisten toimesta tehdäänkin.

Eli kirkon vihkioikeudesta, sen menettämisestä tai kirkon omasta päätäntävallasta asiassa ei voi tehdä oikein mitään johtopäätöksiä kun ei ole lakia sukupuolineutraalista avioliittolaistakaan. Keskustelua asia toki tulisi herättämään ja se tulisi olla ratkaistu tietenkin siihen mennessä kun laki astuisi voimaan.
Uumoilekoohan tämä taas uutta eropiikkia, koska kuitenkin taas aiheesta saadaan aikaan julkinen keskustelu. Ja taas osa porukasta kummallakin laidalla loukkaantuu.

Mikä ihmeen kiire näillä muutamilla papeilla on runnoa tätä asiaa läpi.
Mikä ihmeen kiire näillä muutamilla papeilla on runnoa tätä asiaa läpi. -------näin kysyi kohta taas kuohuu.Heillä on kiire saada runnoa tämä nopeasti läpi,koska heidän herransa tietää että sillä on enää vähän aikaa jäljellä ennen Kristuksen tulemista.
kohta taas kuohuu sanoi :
Uumoilekoohan tämä taas uutta eropiikkia, koska kuitenkin taas aiheesta saadaan aikaan julkinen keskustelu. Ja taas osa porukasta kummallakin laidalla loukkaantuu.
Mikä ihmeen kiire näillä muutamilla papeilla on runnoa tätä asiaa läpi.
_________
Siitä tulee jonkinlainen eropiikki , mutta millainen - jää nähtäväksi.

Lestadiolaisia on maksimissaan noin 164000 ja minimi on noin 94000.
Jos vaikka 100000 lesettä nostaisi kytkintä niin jo siinä olisi kunnon lovi , ja
sitten muut päälle niin porukkaa eroaisi ehkä vähintäin 150 000 - 200 000.
Lestadiolaisuus (SRK) pitää varmasti kiiinni kirkosta viimeiseen asti eikä järjestö ryhdy tällöin usuttamaan jäseniään eroamaan vaan pysymään jäseninä.
tuskin vain sanoi :
Lestadiolaisuus (SRK) pitää varmasti kiiinni kirkosta viimeiseen asti eikä järjestö ryhdy tällöin usuttamaan jäseniään eroamaan vaan pysymään jäseninä.
_____________
En tunne tätä lestadiolaisten nuorta polvea , mutta olettaisin ettei SRK ole
heille enää samanlainen auktoriteetti kuin 1970 - luvulla.
Nuoriso tulee varmasti vetämään omat johtopäätöksensä asioistaan ainakin
jossakin määrin.
Osalle nuorista ja varttuneemmistakin (vanhoillis)lestadiolaisista taitaa kuitenkin SRK:n yksinvalta, sanelupolitiikka ja menneisyyteen juuttunut oppinäkemys olla jo riippakivi?

Lestadiolaisuuden parissa käydäänkin nyt kiivasta keskustelua näistä asioista ja tulilinjalla on juuri SRK vanhoillisine näkemyksineen joita ponkitetään kovalla kädellä.

Vaikka tapetilla onkin näkyvimmin olleet hyväksikäyttötapaukset kuohuu myös muutoin: aiheena on ihmisen itsemääräämisoikeus vs. uskonnolliset dogmit.
a-teisti sanoi :
Vaikka tapetilla onkin näkyvimmin olleet hyväksikäyttötapaukset kuohuu myös muutoin: aiheena on ihmisen itsemääräämisoikeus vs. uskonnolliset dogmit.
____________
Oletko siis kuullut jotakin vai lukenut tai molempia?
Olisiko liikkeen sisällä kiehunut nyt jo jonkin vuoden? Hyväksikäyttö, naispappeus, ehkäisykielto ja naisten asema ylipäätään, puhujakiellot, hoitokokoukset, SRK:n lausunnot julkisuuteen...

Tuossa asiaa sivuava linkki, vaikka se on jo vanha ei keskustelu ole kuitenkaan hiipunut, katsohan sivun oikeaa laitaa, "Kuukauden luetuimmat", 7 aihetta ja vanhoillislestadiolaisuutta niistä käsittelee.. Niin montako?

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/444-lestadiolaisuus-puhuttaa-verkossa
Tämähän tuon Yhteysliikkeen agenda on ollut jo pari vuotta.
Kerätään samanmielisiä kirkkovaltuustoihin, jossa he saavat runnottua tahtonsa läpi, mutta missä on se yhteys, josta Jeesus puhuu Joh.13: 34, 35 ?

Ei ollut Pietilä väärässä yhtään kirjoittaessaan tämän liikkeen tavoitteesta pidemmällä tahtäimellä;

http://uskonpuolesta.blogspot.com/2010/11/kirkon-sisallissota-vantaan-sanomista.html

Vaikka piispainkokous laati rukousohjeen rekisteröidyille parisuhteille, tämä ei näköjään riitä yhteysliikkeelle, vaan pitää hajoittaa enemmän ja polkea Raamatun sanomaa, sekä ajaa Jeesuksen seuraajia ulos kirkosta.
Tuleva presidenttimme sanoi viisaasti;" Ei pidä suvaitsevuuden nimissä mennä sellaiselle alueelle, joka on suurelle osalle suomalaisia Pyhä asia".

Olen samaa mieltä, miksei yhteysliike perusta omaa kirkkoaan, jossa saavat siunata mielin määrin ketä haluavat.
Raamatun ilmoitus tässä asiassa on täysin selvä, sen Jeesuskin sanoo monessa kohtaa, esim. Matt.5: 17- 19, vuorisaarnassa.
"Kerätään samanmielisiä kirkkovaltuustoihin, jossa he saavat runnottua tahtonsa..."

Ketkäs heidät sinne valitsee? Kirkon jäsenet? Ja täällä purnaa etunenässä kirkkoo kuulumattomat joilla ei oo edes äänioikeutta.
ööööh? sanoi :
Ketkäs heidät sinne valitsee? Kirkon jäsenet? Ja täällä purnaa etunenässä kirkkoo kuulumattomat joilla ei oo edes äänioikeutta.
_____________
Jokaisella uskovalla on velvollisuus puuttua asioihin kun havaitsee antikristillistä
toimintaa.

Luterilainen kirkko alkaa olla jo luopioitunut lähes kokonaan , kiitos siitä kuuluu
myös paljolti Kari Mäkiselle.

Me uskovat vikaeeraamme täällä Lassila&Tikanojaa ja poistamme sitä
sontaa jota Sanan päälle paiskotaan , koska papit eivät puutu siihen vaan
päinvastoin kuuluvat jätteitten tuottajiin.
Onneksi kuitenkin kirkon sisällä toimii myös Raamattuun pitäytyviä henkilöitä, muutenhan se olisi jo hajonnut.
Kuopion hiippakunta saa tässä kuussa uuden piispan Ruokasesta tai Jolkkosesta, jotka eivät aja yhteysliikkeen agendaa, kuten hiippakuntadekaani Häkkinen:

http://www.kotimaa24.fi/blogit/article/?bid=234&id=3113

Saattaahan se olla niinkin, että kyseinen dekaanin paikka on kohta haussa myös, Häkkinen taisi lupailla, että jättää paikan, mikäli toinen jäljellä olevista tulee valituksi ?
Shrink sanoi :
Häkkinen taisi lupailla, että jättää paikan, mikäli toinen jäljellä olevista tulee valituksi ?
___________
Niin lupaili.Täytyy toivottaa hänelle onnea tuossa pyrkimyksessä.
Pertsa ja Yu voivat perustaa oman Tuomitkaa kaikki, Vihatkaa Kaikkia- liikkeen. hallelujah!
agnus Dei sanoi :
Pertsa ja Yu voivat perustaa oman Tuomitkaa kaikki, Vihatkaa Kaikkia- liikkeen. hallelujah!
___________
Agnus olisi varmasti valmis mitätöimään koko Raamatun kuten yleensäkin ne
jotka valhetta rakastavat.
Minäkin kuulun luterilaiseen seurakuntaan ja se on takuu varma että eroan heti kun aletaan homopareja vihkiä. Se on raamatun vastaista. Kauhistuttavia tekoja sitä Suomessakin hyväksytään.
kirri sanoi :
Kauhistuttavia tekoja sitä Suomessakin hyväksytään.
__________
Homoparien parisuhteita nähtävästi jo siunaillaan kaiken aikaa , antoivat piispat
mitä ohjeita hyvänsä.
Kuopiolaisia kyllä ihmettelen. Oli neljä ehdokasta omasta hiippakunnasta, kaikki jätettiin rannalle. Jäljelle jäi kaksi Helsinginherraa.
"Erotkaa kaikki"- liike osoitteessa eroakirkosta.fi
Jos Jumala ei hyväksy homojen vihkimistä kirkoissa, niin tulkoon kertomaan itse oman mielipiteensä tai vaietkoon iäksi.
Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä. opettaa nimenomaan, että homoseksuaalisuus on seurausta Jumalan kieltämisestä ja tottelemattomuudesta Häntä kohtaan. Kun ihminen jatkaa elämistä synnissä ja epäuskossa, Raamattu kertoo meille, että Jumala ”luovuttaa” hänet vielä kamalampaan ja paheellisempaan syntiin näyttääkseen hänelle, miten turhaa ja toivotonta on elämä erossa Jumalasta. 1. Kor. 6:9 sanoo, että homoseksuaaliset vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa.

Jumala ei luo homoseksuaalisia ihmisiä. Raamattu sanoo, että ihmisestä tulee homoseksuaali synnin vuoksi ja pohjimmiltaan omasta tahdostaan. Ihmisellä saattaa olla synnynnäisesti suurempi taipumus homoseksuaalisuuteen, aivan kuten joillakin on taipumusta väkivaltaisuuteen tai joihinkin muihin synteihin. Tämä ei anna ihmiselle lupaa tehdä syntiä antamalla periksi syntisille mielihaluilleen. Jos jollakulla on taipumusta vihaan tai raivoon, saako hän silloin antaa periksi noille taipumuksille? Ei tietenkään! Sama pätee homoseksuaalisuuteen.

Room. 1:18-21 sanoo: Jumalan viha ilmestyy taivaasta ja kohdistuu kaikkeen jumalattomuuteen ja vääryyteen, jota ihmiset tekevät pitäessään totuutta vääryyden vallassa.Sen, mitä Jumalasta voidaan tietää, he kyllä voivat nähdä. Onhan Jumala ilmaissut sen heille.Hänen näkymättömät ominaisuutensa, hänen ikuinen voimansa ja jumaluutensa, ovat maailman luomisesta asti olleet nähtävissä ja havaittavissa hänen teoissaan. Sen vuoksi he eivät voi puolustautua.Vaikka he ovat tunteneet Jumalan, he eivät ole kunnioittaneet ja kiittäneet häntä Jumalana, vaan heidän ajatuksensa ovat käyneet turhanpäiväisiksi ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. "

Sitten vielä Room. 1:24-27
Sen vuoksi Jumala on jättänyt heidät mielihalujensa valtaan sellaiseen saastaisuuteen, että he keskinäisissä suhteissaan häpäisevät oman ruumiinsa. He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa -- olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen.Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan. "

Älä rakasta valhetta, se vie helvettiin. Ota vastaan pelastus, jonka vain Jeesus voi sinulle antaa.

Jeesus on tie, totuus ja elämä.
Raamatun lainauksia toisensa perään. Miten ne liittyvät edelliseen?

Eivät ne ole Jumalan mielipiteitä tällä hetkellä, joita kysyjä oli vailla, vaan ammoin kirjoitettuja viestejä sen aikaiselle keskustelupalstalle.
Olet väärässä, koska olet täynnä kaikenlaista vääryyttä, halpamaisuutta, ahneutta ja pahuutta, täynnä kateutta,riitaisuutta, petollisuutta ja pahansuopuutta, olet röyhkeä ja pöyhkeä, ymmärtämätön, epäluotettava, valheeseen mieltynyt ja tyhmä kuin petäjä.

http://fi.wiktionary.org/wiki/tyhm%C3%A4

Ps. En käytä sanaa tyhmä sinusta haukkumasanana vaan toteamissanana.
"Olet väärässä, koska olet täynnä kaikenlaista vääryyttä, halpamaisuutta, ahneutta ja pahuutta, täynnä kateutta,riitaisuutta, petollisuutta ja pahansuopuutta, olet röyhkeä ja pöyhkeä, ymmärtämätön, epäluotettava, valheeseen mieltynyt ja tyhmä kuin petäjä."

Olen samaa mieltä sinusta. Mutta älä välitä siitä. Se on ainoastaan mielipiteeni.
''Olet väärässä, koska olet täynnä kaikenlaista vääryyttä, halpamaisuutta, ahneutta ja pahuutta, täynnä kateutta,riitaisuutta, petollisuutta ja pahansuopuutta, olet röyhkeä ja pöyhkeä, ymmärtämätön, epäluotettava, valheeseen mieltynyt ja tyhmä kuin petäjä.''

Minä rakastan myös sinua.
Minulle kävisi vihkiminen ihan maistraatissakin, jonkun virkamiehen toimesta.
Minä hyväksyisin.

Mutta eniten kannattaisin sellaista mallia, jossa
- kirkko luopuu vihkimisoikeudestaan
- kirkko voi siunata niin homo- kuin heteropareja
- jokaisella papilla on oikeus omantunnonsyistä olla siunaamatta jotakin pariskuntaa. Voihan edelleen löytyä jopa sellaisia pappeja, jotka eivät halua siunata eron jälkeen uudelleen avioituvia heteroja, vaikka harvat enää taitavat noin uskollisia Raamatun sanalle olla.

Muutenkin ihmettelen, miksi te kirkon konservatiivit olette homovouhkaamisessanne ihan tyystin unohtaneet heteroiden avioerot ja heteroita eron jälkeen uudelleen avioon vihkivien pappien sättimisen. Ihan selvää huorin tekemistähän uudelleen avioituminen Raamatun mukaan on. Koetatteko ehkä mielistellä heteroenemmistöä taaksenne homokysymyksessä ja siksi vaikenette? Heteroliitoissa vielä usein on lapsia mukana kärsimässä vanhempien köykäisin perustein ottamasta erosta.
"Koetatteko ehkä mielistellä heteroenemmistöä taaksenne homokysymyksessä..."

Kyllähän siitä sellainen hiukan läpi paistaa, että pyritään keräämään tukea omien pikkuriikkisten joukkojen lisäksi myös laajemmalta rintamalta, myös heteroilta jotka eivät kuitenkaan "ainoa oikea uskova ™" statusta ole ansainneet mutta tuki homokampanjoinnissa olisi kuitenkin tervetullutta.

Vähemmistön kimppuun on helppo hyökätä Raamatullakin mutta jos samalla intensiivisyydelä ryhdyttäisiin tuomitsemaan vaikkapa avoliittoa "huorinteon syntiä" kampanjoimalla julkisesti ja huorittelemalla olisi se jo aika rohkeaa. Tähän ei vain rohkeus riitä, vähemmistön tuomitsemiseen kyllä.

Synti vs. synti ei taida olla koskaan tasapeli kun syntejä ryhdytään arvottamaan, "huorinteon synnin" ovat useat fundamentalistitkin jo hiljaisesti hyväksyneet, siihen ei puututa useinkaan edes oman lahkon sisällä, avoliitot ovat arkipäivää kuten eroamiset ja uudelleen naimisetkin.
Kun halutaan niin kovasti olla hyviä, silloin on pakko salata se, ettei ihminen vain voi olla täydellinen. Niin kivaa kuin se olisikin.

Itseäni hämmentää juuri tuo kummallinen yksisuuntainen intensiivisyys. Yhdessä ketjussa (joka ilmeisesti poistettiin) koetettiin vakuuttaa, ettei oli mitään niin suurta syntiä kuin ihmisen seksuaalisuus – jopa huumetalouden pääjehut ovat ”kevyttä kamaa” näiden rinnalla.

Kuitenkin ne silmätä suljetaan totuudelta, ettei tuossa oikeastaan kukaan kykene täyttämään vaatimusta olla ”huorin” tekemättä. Jos esim. vapaat suunnat nostaisivat tuon esiin, niin kuinka monta käännynnäistä he voisivat saada? He kuitenkin kutsuvat syntisiä joukoonsa.

Yhtä moni eroaa tai jatkaa toimintaansa jopa noissa yhteisöissä. Tätä likapyykkiä ei voida siivota, koska se ylpeys estää sen. Enkä tällä tarkoita että jokaisessa tai jokainen olisi tuollainen. Vaan joukossa on aina heitä, mutta silmät suljetaan. Jos joku nostaa niitä esiin, vastaus on kovin välttelevä; ei ollutkaan uskossa oikeasti,( vaikka kaikki olivatkin vakuuttuneet) tai ei ollutkaan saanut ”oikeaa” uskoa?
Synnit ovat erilaisia ei ihmisille, jos ei ymmärretä oikeasti miettiä ja ymmärtää niitä.
"...niin kuinka monta käännynnäistä he voisivat saada?"

Ovatkohan huomanneet asian itsekin? Blogi parin vuoden takaa:

"Mutta suurin uutinen oli RiVon uutisissa se että helluntailaiset kastavat nyt lehden tutkimuksen mukaan tupakoitsijoita ja alkoholin viihdekäyttäjien lisäksi avoliitossa olevia. Näin on toimittu tapauksissa joissa avoliitossa asuvan puoliso ei halua naimisiin ja perheessä on pieniä lapsia. Nyt Turussa sijaitseva pieni helluntaiseurakunta ilmoitti tutkimuksessa että kastaa myös vakiintuneessa parisuhteessa avoliitossa elävia lapsettomiakin."

http://www.kotimaa24.fi/blogit/article/?bid=402&id=11048#kommentit

Alkuperäistä Ristin Voitonuutista en jaksanut alkaa kaivelemaan.

"ei ollutkaan uskossa oikeasti"

Ja näin poistettiin pahuus keskuudestamme ;)
Kaikki rakkausliitot ja rakkausparisuhteet ovat siunauksen arvoisia ja tarvitsevat rukousta myötä- sekä vastoinkäymisissä.
Meniköhän suukku kiinni..... :o)? hetkeks ainakin..taukos tässä homojen pommittaminen. -Tosiaan miettikää nyt edes vaihteeks jo noita muitakin syntejä.
Tulipa hijaista kun ruvettiin puhumaan näistä avoliitoista sun muista.
..Ja mistähän on muuten otettu tuo "tulkaa kaikki..", muistaakseni jostain yhdestä kirjasta taitaa.. olla tuokin lainattu, joten ei kai tuo nyt niin paha nimitys uskonliikkeelle lie..vai?

Miksi sitä siis niin parjataan:) - Eikö kaikille olekaan tilaa -?

Vaikka virressä olen kuullut laulettavan: "Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on.."
Mitähän virressä oikeasti sitten halutaan sanoa? Jos ei juuri tuota - Ehkäpä että tiettyyn rajaan saakka kaikille on tilaa?
 /   /  /  / Siunauskaava homopareille/Tulkaa kaikki liike

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku
Hae Raamatusta
Loading

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta