Revanssi

Revanssi

Kukaan käynyt aseman viereen avatussa Revanssissa? Lähinnä kiinnostaisi minkälainen on ruokalista, netistä ei löydy. Sen verran on kuitenkin sinne matkaa, ettei vaan viitsisi käydä katsomassa ruokalistaa pelkästään, eli onks kellään tietoa?

126

7645

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sherwoodin sininen

      Netti sivujen pitäisi aueta kohta.

    • asiosta tietävä

      Ruokalista on perus suomiruokaa eli nakkikastiketta ja muuta jauhopaskamakkaraa...luulis nyt puupäiden jo ymmärtävän,että siinä tontilla ei ruokala pärjää....tosin pieni plussa sporttibubista,jos näyttää vapaaottelua ja boxingia,koska nykyään ihmisiä ei kiinnosta mikään helvetin hiihto.

      • Pariskunta

        Olemme käyneet useasti lounaalla ja ruoka on ollut hyvää "kotiruokaa", kuten lehdessä olleessa jutussa luvattiin. Kävimme viikolla ensi kertaa syömässä illalla ja ainakin meidän mielestä ruoka oli tosi maistuvaa. Viihtyisä paikka ja toivomme onnea ja menestystä ravintolalle. Tulemme varmasti uudelleen ja olemme suositellet myös ystävillemme.


    • dkjdkdkdkkd

      Lähinnä itseäni kiinnostais se sporttibubi puoli, mitäköhän urheilukanavia mahtaa näyttää? Kellään tietoa?

      • keravan kolli

        kävin eilen siellä ja näkyi urho ja toisessa oli max ja myyjä sanoi että myös canal näkyy eli kaikki tärkeimmät minulle boxingit, formulat ja lätkä


    • Sateensaari

      Ruokalista muakin kiinnostaisi. Ja varsinkin se, onko listalle merkittu erityisruokavaliot (laktoositon ja gluteeniton).

      • jepaa jee

        minä ainakin kävin siellä ja oli laktositoomat ja gluteenitomat ilmoitettu selkeästi ja sain kastikken vaihdettua kuin haluamassani ruoassa oli gluteenia


    • uusi vakkari

      Kävin eilen sporttibaarissa ja siellä oli joku uusi työntekijä joka oli mahtava drinkkien kanssa teki koko ajan erillaisia juomia ja sillä sai meidät jatossain käymään siellä.

    • Ruuanystävä

      Kävin seurueineni kyseisessä ravintolassa syömässä viime lauantaina. Ruoka oli mielestäni hyvää ja menu oli ainakin minun mieleeni eli lihapainotteinen. Ainoastaan alkuruokien puute häiritsi. Ruokailu jälkeen siirryimme sporttibaariin, jossa saimme todella huonoa palvelua. Tarjoilija tuli väittäämään , että seurueessa oli nukkuva henkilö vaikka näin ei ollut. Samalla loppui tarjoilu vaikkei kukaan ollut edes juovuksissa.
      Ravintolapäällikkö yhtyi tarjoilijan näkemykseen vaikka ei ollut tilanteesta tietoinen.
      Tämän ravintolan asiakaspalvelua pitää pystyssä järjestysmies joka sanoi pahoitellen ettei ollut nähnyt seurueessamme sopimaton käytöstä. Lopuksi tarjoilija kertoi myös ruokatilauksemme olleen epäkohoteliasta ja sopimatonta.
      :) Tuolloin emme olleet ottaneet vielä edes ruokajuomia. Lopuksi Järjestysmies antoi omista tipeistään korvauksen juomistamme, jotka tajoilija oli pöydältämme ottanut. Jos touhu jatkuu näin en usko myöskään tämän ravintolan mahdollisuuksiin näin pienellä paikkakunnalla. Me emme sinne enää mene koska paikkakunnalla on muitakin ravintoloita mistä valita esim. Onnellinen Kana ja Provencale joista molemmista saa erinomaista ruokaa.
      Kannattaa toki kokeilla Reva-anssia ja olkaa erittäin ystävällisiä tajoilijoille;)

      ps. Sporttibaari muuten tyhjeni tapauksen jälkeen kun ei siellä muita ollut.

    • Pipa 48 Kerava

      Joo, minäkin paljasjalkaisena Keravalaisena kaipaan viikon lounaslistaa???En ole käynyt Revanssissa ja kysyn samaaa kun sinäkin....Syön päivittäin vain Keravalaisissa lounaspaikoissa.Mutta en Onnellisessa Kanassa,hintataso TOSI HUIKEA LOUNASHINTAANKIN!!!Kävin aiemmin sielläkin poismenneen omistajan aikana.mutta IKÄVÄÄ PALVELU EI VASTANNUT ODOTUKSIA EDES HANNULTA.Ja lopetimme käymisen.Nyt toivon Revanssilta HYVÄÄ RUOKAA JA PALVELUA! Terv.Varma päivittäinen asiakas Keravalta

    • popz

      Pari viikko sitten tuli käytyä syömässä revanssissa. Ruoka oli hyvää ja hinta/laatusuhde kohtasi. Silloin vielä lopulliset ruokalistat eivät olleet tulleet ja esim. viineistä ei ollut listaa ollenkaan. Palvelu oli hyvää ja ripeää.
      Siirryimme vielä syönnin jälkeen pubiin istumaan jonka palvelussa ei siinäkään ollut mitään valittamista.
      Erityismaininta järjestysmiehelle, keravalla harvoin tapaa järkkäriä joka tiedostaa olevansa asiakaspalvelutehtävässä, eikä vain poistamassa örveltäjiä ulos.

      • Tyytyväinen

        Joo sehän ei ole toiminut vielä kauaa,tarjoilija sanoi,että koko ajan kehitetään ja lisätään ruokalistaa.Toivotaan että se menestyisi.Käykää ihmiset siellä ihmeessä kokeilemassa niin tiedätte.


    • Tyytyväinen

      Kävimme eilen lauantaina syömässä.Tyttären perhe tarjosi minulle Syntymäpäivä illallisen.Täytyy sanoa,että oli ihan positiivinen yllätys.Ruoka todella hyvää.Meistä neljä söi pippuripihvin,oli erittäin hyvää.Yksi meistä söi Catoprianin,ainoa miinus,hän pyysi medium,tuli kypsä.Yksi meistä söi lohta ,oli kuulemma hyvää.Palvelu hyvää ja rentoa.Olimme tyytyväisiä.Tulee kyllä mentyä uudestaan.Voin suositella.En tiennyt oikain mitä ottaisin alkutrinkin,tarjoilija sanoi,saako hän tehdä ja se oli ihan loistava pirteä ja hyvä;ei äklö,hän osa homman:)

    • Lissu T.

      Ei voi olla totta miten surkeaa palvelua. Ei, ei ja ei, ei näin. Nimi todellakin pitäisi olla reva-anssi. Taitaa henkilökunta tietää että loppu on jo lähellä kun palvelu on mitä on.

    • Hck fani

      Eilen olimme siellä ja juhlimme HCK nousua mestiksen ja yllätyin kuin kaveri kertoi että ravintola tekee yhteistyötä HCK kanssa ja toinen kaverini sanoi että ovat myös yhteistyössä Kori 80 kanssa eli pisteet kotia..........

      Kokemus eilisestä oli hyvää ja yllätyin että jotkut haukkuivat tottakai ei aina voi onnistua mutta minusta tarjoilu ja maku olivat hyviä ja varmasti muutkin ovat samaa mieltä.....

      Taisi tuo tosi pettynyt asiakkas olla vain tosi humalassa ja lähetetty kotia.... hah

    • cssd3

      Kävin tänään kyseisessä paikassa, ja kun huomasin että tekee yhteistyötä HCK ja Kori80 kanssa, jätin ruokani syömättä ja poistuin paikalta.

    • ihmettelijä keravalt

      jaa hassua kuin että jos tekee paikallisten joukkueiden kanssa yhteistyötä niin hassua siksi mukamas jättää ruoka syömättä

      • xdvgt555

        No, provohan se oli, en vain näe mitä etua asiakkaalle on siitä että ravintola tekee yhteistyötä urheiluseurojen kanssa.


    • Jaana T.

      Urheiluseurojen tukeminen ei auta jos palvelun taso on sitä mitä se tällä hetkellä on. Ruoaltakin olisin odottanut enemmän, Kerava todella tarvitsisi kilpailijan Onnelliselle kanalle ja Provencalelle, valitettavasti Revanssi ei yllä edes lähellekkään näiden ravintoloiden tasoa. Pakko yhtyä muutamaan kommenttiin mitä täälläkin on kirjoitettu palvelusta, se on todellakin ala-arvoista. Jos meinaa menestyä tällä alalla niin ravintolan nettisivut olisi pitänyt avata silloin kun ravintolakin aukesi.

      Onko kellään tietoa kuka tällä kertaa tällä paikalla pyörittää ravintolaa? Kun toiminta ei vaikuta yhtään ammattimaiselta.

    • eituetaei.

      Onko Keravalla ravintolaa joka tukee Madridin kulkukoiria, menisin sinne mielelläni asiakkaaksi? Myös Etelä-Afrikan Pensas-Shamaanien tukeminen olisi eduksi ruokaravintolalle, mutta löytyykö Keravalta sellaistakaan?

    • mietiskelijä keraval

      No ei kai mitään etuakan ole mutta hassua että joku mukamas jättäisi syömättä sen takia.....tai lähtisi kesken ruoka pois sen takia että tekevät yhteistyötä.... hei haloo.... ja no minä olen käynnyt ja olen ollut tytyväinen heihin ja ruokaan....

      ja no tännehän voi kirjoita mitä vain mutta onkos kaikki totta...
      tuossakin tuo seurue on vain tainnut olla liian humalassa ja siksi lähetetty kotia.

    • Sporttibaari

      Jos kyseessä on sporttibaarii niin onhan se ihan loogista, että on yhteistyötä (paikallisten)urheiluseurojen kanssa. Varsinkin tässä tilanteessa, kun HCK nousi Mestikseen. Luultavasti televisioidaan mahdollisuuksien mukaan esim. vieraspelejä.

    • williamso

      joko konkassa?

    • pettymys x 3

      Olen käynyt "sporttibaarissa" muutaman kerran. Viimeksi (lätkän MM-kisojen aikaan) screeniltä tuli lätkää äänettömänä, kolmesta televisiosta tuli sama ruokaohjelma ja radiossa soi Aalto!!! Mikä sporttibaari? Yksi ruokakokemus lounasaikaan - ei tartte mennä toista kertaa! Ihmettelen, jos paikka on toiminnassa vielä ensi vuoden puolella. Nettisivujen puuttuminen ruokalistoineen kolmen kuukauden jälkeen avaamisesta on käsittämätöntä. Liekö yrittäjä tosimielellä liikkeellä?

    • Nälkäinen

      Olen kans odottanut noita nettisivuja ja ruokalistoja, mut ei oo näkyny. Ois otettu duunipaikan lounaspaikaksi, mut ei väkisin...otettiin toinen, Kotoisa Keravan keskustasta ja on hyvä ruoka :)

    • päpsy

      Niin no jos ei ole halua palvella ja ruoka on mitä on niin heippa vaan.En mene uudestaan.Pitäis löytää ammattitaitoa sekä keittiöstä että tarjoilun puolelta.
      En ole saanut sitä vielä(enkä aio hakea) vielä mistään!

    • päpsy

      En minäkään toiste enää mene.Ruoka ylihinnoiteltu ja tarjoilija kaukana ammattitaidosta.

      • jepulis jee

        heh no hassua että sanot että ylihinnoiteltu itse hinnat on jopa halvemmat kuin esim Rosson joita on syöty jo 20 vuotta saman makuista ruoka ei kiitos....

        ja hei haloo nauravakana hei missäs kunnon liharavintola...

        minusta hyvää perusruoka...

        itse en kaipaa mitään 6 euron pizzerioita....
        vaan kunnon ruoka ja hei tuo teidän keravan isoin Hampurilainen mainostakaa sitä se oli mahtava yli 1.4 kg .....

        ja hei jos haukku niin kerros mitä söit ja paljonko sen olisi pitännyt maksaa....

        aina on niin helppoa haukkua....


    • Aino_Kaino_

      Hyvät pihvit ja aidot maalaisranskalaiset, joita ei monesta paikasta saa!

    • kiitos ja anteeksi

      huono palvelu, tsempatkaa!

    • Keravan kolli

      Itse kävin ja ihmetellin miksi tuota paikka on niin haukuttu????

      siis hei ihan oikeasti ihan jees paikka ja mukava henkilökunta ruoka oli hyvää ja Hei Keravan hienoin Terde.....

    • vaikea asiakas

      Minäkin kävin tänään viimeksi jättämättä syömästä, kun kerran niin moni oli sen jo tehnyt siksi, kun ne tukee jotain urheiluseuraa, jota minäkään en halua kaiketi tukea ja jätin lautasen pöydälle koskemattomana.

      Kalliiksi tuli ja nälkä jäi.

      Huomenna uudestaan. ; )

    • Paikallinen asukki

      Ruoka on erittäin hyvää ja listat vaihtelee päivittäin, eivät ole vilä saaneet listoja nettiin. Asiakaspalvelun suhteen on kyllä parantamisen varaa, epäsiisti ulkoasu on tarjoilijalla. Muuten kyllä erittäin mukavia. Hyvärä ruoka parempi mieli. Suositelen.

      Paikallinen asukas

    • keravalainen

      Karmeaa palvelua - isolla koolla.

    • namnam

      Revanssissa on todella hyvä hinta-laatu suhde ja itse en ole huomannut asiakaspalvelussa mitään moitittavaa.. Naurettavia kommentteja

      • yök yök

        Selvästi kuulut henkilökuntaan.


      • Surkeeta touhua
        yök yök kirjoitti:

        Selvästi kuulut henkilökuntaan.

        Julli idioottien valtaama paikka! Haastavat riitaa,ja henkilökunta ei puutu....
        Kannattaa vältellä paikkaa,jos on jonkin muun joukkueen kannattaja.(ei ikinä enään tänne!) Ps,Jokeri fanit osaavat käyttäytyä.


    • hiphei3

      Paikka on ihan jees pari kertaa käynnyt....
      ruoka on jees ainakin parempaa kuin rosso ja se joku onnelisen tylsää kanaravintola jos kunnon pihviä haluaa syödä.....

      sitä en tajua haukutankos tässä nyt baaria vai ravintola itse en ainakaan huomannut mitään haukuttavaa.....

    • niinpä666

      Haukuttu paljon juu itse käyn melkkein kerran viikkossa ja nyttenkin menossa kun ovat alkaneet bändejä tuomaan taisi olla froikkarit ja dave lindholm ja hei Dannykin tulossa . itse viihdyn siellä loistavasti ja suositellen kavereilekiin.

      Ja onhan siellä hyvää karaokekin niin jos vertaa teinien panaman jackin karaoken.....

      • keravalainen 96 alk.

        samaa mieltä. Huomenna esiintyy Tauski. Tällaista paikkaa Keravalle kaivattu. Pitkän päälle ongelmaksi muodostuu tilan pienuus.


    • bilehile ;)

      Eilen oli mahtavat bileet revanssissa ja paikka oli ihan täynnä kiitos tauskin .... ja naisia oli paljon..... ja meno mahtavaa tätä minä keravalaisena haluan lisää.... kuin viime aikoina kerava on ollut aika kuollut vain 2 paikka jotka ovat tasaisen tylsiä discoja........

      Mites hei henkilökunnalle viestiä että Mites Ressun saisi teille.....

    • EI MINUN MAKUUNI..

      Jaa.. niin varmaan hyvää kuin pahaakin.. ruoka oli loistavaa, palvelu ala-arvoista..(uusia tarjoilijoita kiire iltana?) kaiken huippu oli miesten vessa! Kummassakaan ovessa ei ollut lukkoa, wc-tilat todella sotkouiset sekä vessan toinen ovi repsotti ja tuli melkein päälleni.
      Tapasin myös illan aikana toisen omistajan.. aika kova on herra puhumaan ja lupailemaan ravintolan uudistuksia.. kuulin myös sivukorvalla henkilökunnan keskustelevan siitä kuinka suurin osa henkilökunnasta on irtisanoutunut..!?

      -En suosittelisi ystävilleni...

      • pieni korjaus

        Tunnen tämän omistajan kuin usein käyn siellä ja tämä oli aika huhaa kommentti.

        Ensinnäkin se wc.n ovi hajosi juuri tuon illan aikana siellä ja korjasivat sen heti seuravana päivänä....

        Ja toikin oli aika hauskaa että kuinka he ovat irtisanoutuneet....

        Kuppilat kuntoon tv ohjelma oli kuvamassa siellä ja vanha henkilökunta varmaan pelästyi ohjelmaa ja siksi irtisanoutui.....

        Uusi henkilökunta on kyllä mukavempi ja monia uusia asiakkaita näkkynyt.... Ihan oikeasti itse viihdyn siellä...

        En tiedä kummasta omistajasta puhut mutta onkos huono jos on suunitelmia oman yrityksen kohdalla... Ja hei tekivät aika isoja ja hyviä muutoksia ravintolan puolelle jo nyt viime viikkolla


      • kyllämätiiän
        pieni korjaus kirjoitti:

        Tunnen tämän omistajan kuin usein käyn siellä ja tämä oli aika huhaa kommentti.

        Ensinnäkin se wc.n ovi hajosi juuri tuon illan aikana siellä ja korjasivat sen heti seuravana päivänä....

        Ja toikin oli aika hauskaa että kuinka he ovat irtisanoutuneet....

        Kuppilat kuntoon tv ohjelma oli kuvamassa siellä ja vanha henkilökunta varmaan pelästyi ohjelmaa ja siksi irtisanoutui.....

        Uusi henkilökunta on kyllä mukavempi ja monia uusia asiakkaita näkkynyt.... Ihan oikeasti itse viihdyn siellä...

        En tiedä kummasta omistajasta puhut mutta onkos huono jos on suunitelmia oman yrityksen kohdalla... Ja hei tekivät aika isoja ja hyviä muutoksia ravintolan puolelle jo nyt viime viikkolla

        Älä pete viitti valehdella. Se vessan ovi oli ollut pitkään rikki, mut sua ei vaan kiinnostanut sitä korjata. Ja niitä lukkoja ei oo ovissa ollu pariin vuoteen.
        Hyvin sä osaat ton soopan puhumisen, mut sun mottohan oli "asiakas aina väärässä ja asiakkaita voi kusettaa, kun ei ne sitä tajuu kuitenkaan."


    • minä

      Nyt löytyy netistä uusi ruokalista ja aukioloajat

      • jäke007

        kävimme eilen ja olipas hieno paikka .... siihen verrattuna mitä odotin näiden haukumisten jälkeen.... ja ruoka oli todelle hyvää..... huomasin myös että ensi kuussa oli pelle miljoona ja tuomari nurmio esintymässä...... aikaa jees ainakin tuota pellen keikka aion mennä katsomaan täältä jäkestä,.....


    • burgerfan

      Kävin siellä eilen syömässä ja olivat hampurilaisetkin oikeasti parthaat mitä suomesta saa saa nyt mc ja heset jäädä pois.... Revanssi burgerit oli mielettömiä.....

    • mimi50

      Kävin perheeni kanssa 2012 äitienpäivälounaalla,ruoka maukasta ja palvelu hyvää.Ainoa suuri miinus tulee siitä että Tv laitettiin todella kovalle ruokapuolella.Sattui olemaan F1 meneillään,miksi siis ei voitu laittaa sporttipuolelle näkymään ja halukkaat sinne.Toinen kerta myös huudatettiin urheilua kummallakin puolella.Taitaa olla niin että jatkossa jätän käymättä.

    • Revanssi Rock Rock !

      Tulevaa Ohjelmaa Rav.Revanssissa / Keravalla :

      LA.14.9 =TOMMI LÄNTINEN
      LA.21.9 =TIMO KOTIPELTO
      PE.27.9 =DANNY Show
      PE.4.10 =JANI WICKHOLM
      PE.11.10 =VEETI KALLIO

      Ennakkoliput 10€ kpl Revanssista ...

      Tervetuloa !

    • ex keravalainen

      tänään on kyseinen paikka kuppilat kuntoon jyrki sukula

    • jatkoluvat rulezzzzz

      Ravintola Revanssi Keravalla on nyt auki 04:n

      Tervetuloa !

    • Juriz Zukula

      Surullista! Sääli että Suomi pysyy tällaisena takapajulana näissä ruokaravintola asioissa edelleen vaikka Jyrki Sukula tekee työtä asian parantamiseksi. Eilinen kokemus oli mieleenpainuva. Käytännössä saimme odottaa 65 minuuttia ruoka-annoksiamme siitä kun astuimme ravintolaan sisään....ennätys 50 vuotisella urallani. Ruoka oli hieman palanutta, eilistä ja vaikka mitä. Harmi, koska Kuppilat Kuntoon jakson jälkeen olisi olettanut että edes vähän ois yritetty...tai osattu?! MUTTA, ajattelin silti käydä uudestaan kuukauden päästä ja jos tilanne on edelleen sama niin sitten asia on lopullisesti selvä = omistajat vaihtoon!

      • kyösti kateellinen

        taitaapi olla kateellinen "naapuri" ravintoloitsia liikkeellä he he !


      • ihan oikein heh
        kyösti kateellinen kirjoitti:

        taitaapi olla kateellinen "naapuri" ravintoloitsia liikkeellä he he !

        Kuka nyt surkeudelle kateellinen olis...ei tarvii kun tunnin istua Reputuksessa istua nälällä vatsalla ja palkakaksi saa palaneen kuivan sämpylän niin tietää mixi kannattaa ruoka tehdä kotona tai käydä Mäccärissä.


    • Kerava cappucino

      Pari faktaa. Ensiksi: salityöskentely kuntoon, ihan perustaso riittää (perustaso = Rosso-taso). Toiseksi: ruoka kuntoon, J.Sukulan laatima lista on hyvä, älkää pilatko sitä!
      Ravintola sai niin loistavaa mainosta TV:ssä että ihmiset oikeesti seuraa hetken mitä siellä tapahtuu. Jos kokemus on koko ajan pettymys, ihmiset haluavat unohtaa ja kuopata paikan....kunnes omistaja vaihtuu!

    • Jotaintolkkua5

      Ei hyvä Luoja! Yleensä en vähästä hetkahda ja ravintola-alalla työskentelevänä tiedän ettei aina vain kaikki voi mennä nappiin, MUTTA meidän toivotettiin tervetulleeksi silmiä hivelevällä friteerausrasvan käryllä, joten nyt ei ollut ainakaan fritti pesussa. Dunkkiksesta huolimatta päätimme kokeilla ruokaa. Tunnin odottelun jälkeen lohikeittona oli kasaan keitettyä kermaa ja riskillä tilattu burgeri mediumina ei kannattanu, sillä burgerin väliin oli laitettu jauhelihaa suoraan paketista. Kypsänä tilattu oli ihan hyvä. Palvelu-asenne: -"Oliko teille sienikeittoa?"
      -"Ei vaan lohikeitto" -"no keitto kun keitto anyway"
      Lusikat likaisia, juomatilaus väärin, pöydät notkuvat likaisia astioita.

      Eli siis lopputuloksena voin sanoa, että asenne oli täysin välinpitämätöntä tai sitten ei vain ymmärretä miten asiat täytyisi tehdä. En edes saa pettymykseltäni puettua kokemusta sanoiksi.

      Ei voi suositella edes Keravalaisille.

    • Milloinmekehitytään

      Olishan se kivaa jos voisi mennä perusluotettavaan ruokaravintolaan täällä Kerava-Tuusulan korkeudella milloin vain ilman että tarvitsee jännittää että mitäköhän siellä ravintolassa tänään menee pieleen? Nyt se tahtoo olla vähän sellaista että pitää aina hypätä junaan ja kulkea Helsingin keskustaan ollakseen varma siitä että saa ok ruokaa ja palvelua...

      Missä suomalainen rehellinen suoraselkäinen yrittäjyys?

      • Jallukolallako

        Kokeiles Krapihovia tuusulassa, jos lompakko kestää. Siellä on loistava menu, sekä henkilökunta. Ei juoppoja, koska aukioloajat lyhyet. Varaathan pöydän ajoissa.


    • Revanssi ohjelmaa

      Tulevaa ohjelmaa Rav. Revanssissa Keravalla:

      PE.4.10 =JANI WICKHOLM
      PE.11.10 =VEETI KALLIO Duo
      LA.19.10 =OSMO'S COSMOS
      PE.25.10 =TIMO RAUTIAINEN & VALTTERI TYNKKYNEN (YUP)
      PE.1.11 =LAURA VOUTILAINEN
      PE.8.11 =ESA PULLIAINEN (Agents) C-COMBO & MR.BREATHLESS
      LA.16.11 =PAVE MAIJANEN
      PE.22.11 =FRANCINE

      Ennakkoliput Rav.Revanssista 10€ kpl Tervetuloa !
      Paikka auki pe-la 04:n...
      Karaoke

    • joulukuu

      Joulukuun esiintyjät Rav.Revanssi / Kerava

      To.5.12 =PELLE MILJOONA UNITED feat: TUMPPI VARONEN (itsenäisyyspäivänaattona)
      Pe.6.12 =TOMMI LÄNTINEN
      La.14.12 =KOOP ARPONEN & FLUTE OF SHAME
      La.21.12 =TIMO KOTIPELTO (stratovarius)
      Uuden vuoden super bileet =Tulossa

      Seuraa Revanssia www.revanssi.info/ tai Facebook sivuilta !

      Ennakkoliput tapahtumiin Revanssista 10€ kpl
      Karaoke
      Auki 04:n

      Tervetuloa

    • Happy New Year 2014

      Revanssi / Kerava

      -Ti.31.12 uuden vuoden aaton super bileet :

      MATTI NYKÄNEN Show
      Trubaduuri : LONDE klo:22.00-24.00
      Karaoke
      Auki 04:n...

      Ennakkoliput Revanssi / Tervetuloa ja Hyvää Uutta Vuotta 2014 !

    • Hunks Keravalla

      Revanssi / Kerava La.28.12 bileet 04:n

      -SCANDINAVIAN HUNKS

      Ennakkoliput Revanssi 10€kpl

      Tervetuloa !

    • kävelykadun thaikkukuppilassa käyn jos ulkoruokintaan joutuu,palvelu pelaa,ruokakin on hyvää,hintataso kohtuullinen,vai vietnamilaisiako lienevät,sama tuo

    • tammikuu 2014

      Revanssi / Kerava Tammikuu 2014 Ohjelma :

      La.11.1 =OSMO'S COSMOS
      La.18.1 =EDU KETTUNEN
      La.25.1 =22-PISTEPIRKKO

      Karaoke
      Auki 04:n

      Ennakkoliput 10€ kpl Revanssi Tervetuloa !

      Ps. Muistathan myös :

      -La.28.12.2013 =SCANDINAVIAN HUNKS
      -Ti.31.12 =MATTI NYKÄNEN Show Trubaduuri : Londe (alkaen klo:22.00-24.00)
      jokaiselle uuden vuoden bileisiin ennakkolipun ostaneille ILMAISEKSI Matti Nykänen CD levy "Jokainen Tzäänsi on mahdollisuus"

      Merry Christmas and Happy New Year 2014

    • Helmikuu 2014

      Revanssi / Kerava : Helmikuu 2014 Ohjelma

      La.1.2 =JARKKO MARTIKAINEN (YUP)
      Pe.7.2 =KAUKO RÖYHKÄ
      La.15.2 =TURO'S HEVI GEE
      Pe.21.2 =FREEMAN (menneisyyden vangit,virve rosti)
      Pe.28.2 =ANTTI RAILIO Band "Voice Of Finland voittaja 2013"

      Karaoke
      Auki 04:n

      Ennakkoliput 10€ kpl Revanssista

      Tervetuloa !

    • herätys valvonta

      kova on esiintyjä kaarti mutta miksi ja miten voi yrittäjä hoitaa rupumestan mainostamisen suomi 24 kautta ?!!?

    • Maaliskuu 2014

      Revanssi / Kerava Ohjelma Maaliskuu 2014 :

      Pe.7.3 =MARTTI SERVO
      Pe.14.3 =TAUSKI JANNE HURME "sinä vain 20v. juhlakiertue"
      La.22.3 =HAUSMYLLY Duo
      Pe.28.3 =SIR ELWOOD Duo

      Karaoke
      Auki 04:n

      Ennakkoliput Revanssista 10€ kpl Tervetuloa !

    • servo siirtyy

      Huom: Pe.7.3 =MARTTI SERVO SIIRTYY /
      Uusi päivä ilmoitetaan myöhemmin ...

      Tilalle tulee La.8.3 =KAIJA KÄRKINEN & ILE KALLIO

    • Uskomatontasontaa

      Täysin luokatonta palvelua ja epäsiistit ravintolatilat. Wessat luokattomassa kunnossa ja nurkissa paskaa. Ei todellakaan tarvitse revanssiin mennä enään.

    • Huhtikuu 2014

      Revanssi / Kerava Huhtikuun Ohjelma 2014 :

      Pe.4.4 =JONNA TERVOMAA
      La.12.4 =DANNY Show
      Pe.18.4 =MARTTI SERVO & NAPANDER
      La.19.4 =PELLE MILJOONA UNITED feat: TUMPPI VARONEN
      La.26.4 =HERRA YLPPÖ & IHMISET
      Ke.30.4 =FREUD MARX ENGELS & JUNG (Vappuaattona)

      Ennakkoliput tapahtumiin Rav.Revanssi

      Karaoke
      Auki 04:n

      Seuraa Rav.Revanssia www.revanssi.info/ tai Facebooksivut ...

      Tervetuloa !

    • alotusajat Revanssi

      Huom: SIR ELWOOD Pe.28.3 keikka alkaa poikkeuksellisesti jo Klo:22.00 !
      muuten kaikki keikat alkaa normaalisti noin 24.00 pintaan ...
      Tervetuloa viihtymään ...

    • PlimplomNytseonkii

      Minne katosi ne hienot ruokalistat? Nyt on vaihtunut johonkin käytetynnäköisiin. Entä ne upeet lihaveitset? Oli asennetta syödä burgeria sillä puukolla, nyt tuli voiveitsi D:

    • Toukokuu 2014

      Revanssi / Kerava Toukokuu Ohjelma 2014 :

      -La.3.5 =Duo KUMMITUSJUNA JOUNI HYNYNEN & MIITRI AALTONEN
      Sing's KOTITEOLLISUUS
      -La.17.5 =ANSSI KELA Soolo
      -La.24.5 =TUOMARI NURMIO
      -La.31.5 =AIKAKONE "Koulunpäättäjäiset"
      -La.7.6 =HANNA PAKARINEN

      Auki 04:n
      Karaoke

      Ennakkoliput tapahtumiin Revanssista
      Seuraa Ravintola Revanssia : www.revanssi.info/ tai Facebooksivut

      Tervetuloa !

      • Pelle fani

        Pellen konsertti oli hieno, kiitos siitä!

        Mutta ravintolan palvelu innokkuus on kadonnut jos sitä on ollutkaan.
        Lipun ostossa olisi pitänyt olla käteistä, pubin puolella ei oikein mikään toiminut, kassakoneen kanssa sählättiin, kassaneidit vain ihmetteli. Kaikki vain kesti ja kesti...
        Todella alkeellisen tuntuista.
        Tällaista paikkaa tarvittaisiin Keravalla mutta ei tuollainen voi menestyä jos ei yhtään
        panosteta asiakaspalveluun


    • palvelu kohdillaan !

      1.Palkkasimme juuri uuden Työntekijän (pari vuoroa takana) toki vuorossa myös muita työntekijöitä Ko.Iltana palvelemassa teitä parhaansa mukaan
      2.Kassakone meni RIKKI ja sitä korjattiin puh.avulla
      (Pub-puolella kaikki toimii norm.koko illan ajan)
      3.Innokkuussa / motivaationtaso on itseasiassa parempi kuin vuosiin ja nousee
      4.Palkkasimme myös "Huippu" keittiömestarin hoitamaan ruokapuolta
      5.Kassalta saa nostettua käteistä AINA ja naapurissa korttiautomaatti
      6.Paikkaa tarvittaisiin keravalla ollut jo yli 2v. ja tulee olemaan myös
      seuraavat vuodetkin
      7.Asiakaspalvelua toki harjoitellaan aina,järkevä-asiallinen palaute/kritiikki otetaan vastaan ja tehdään tarvittavat asialliset korjaukset-lisäykset ym ja parannuksia koko ajan palveluihin-palvelutasoon asiakkaiden mieltymysten mukaan

      Mutta näiden naapuriravintoloiden "kilpailijat" Ns. vuodatuksia tänne on turha tulla kirjoittelemaan kun oma kapakka on tyhjä !

      Tervetuloa uudestaakin !

    • Vappu rok

      La.26.4 =HERRA YLPPÖ & IHMISET (noin:24.00 pintaan)

      ______________

      Ke.30.4 =FREUD MARX ENGELS & JUNG
      Vappuaaton "super" bileet 04:n ...
      Karaoke

      Tervetuloa !

    • Revanssi Rock 2014

      Tulossa : Revanssi Rock 2014 Vol: 2
      Seuraa www.revanssi.info/ tai Facebooksivut !

    • Revanssi Rock 2014

      Revanssi Rock 2014 Vol : 2
      ______________________

      4.7-5.7.2014

      Pe.4.7 =EGOTRIPPI
      La.5.7 =MELROSE

      Trubaduurina : LONDE (molempina iltoina)
      Karaoke
      Makkaraa
      2 Terassia

      Auki 04:n

      Ennakkoliput Tapahtumaan Rav.Revanssi Kerava
      Seuraa Revanssia www.revanssi.info/ tai Facebooksivut ...

      Tervetuloa !

    • vapun showtime

      Vapun 2014 Aikataulut Revanssi / Kerava :
      __________________________________

      -FREUD MARX ENGELS & JUNG
      soittaa 2 settiä noin 45min per veto seuraavasti ...

      Klo:23.30 - 00.30 (ensimmäinen setti)
      Klo:01.00 - 02.00 (toinen setti)
      Klo:02.00-03.30 Karaoke
      Auki 04:n

      Oikein Hyvää/Hauskaa Vappua kaikille ja Tervetuloa !

    • Kummitusjuna kerava

      Muista myös "Huippu" ohjelma heti vapun jälkeen La.3.5 :

      -JOUNI HYNYNEN & MIITRI AALTONEN
      Duo Kummitusjuna Sings/Plays : KOTITEOLLISUUS

      Ennakkoliput tapahtumaan Revanssi / Kerava ...

      Tervetuloa !

    • herätys 24

      milloin valvonta lopettaa tämän pesupaikan' mainostuskampanjan

    • siis mitä ?

      Ystävä tämä on avoin keskustelupalsta missä kerrotaan mitä tapahtuu ja käydään asioita läpi liittyen Ko. Ravintolaan jaetaan kokemuksia ym ...
      Tulevat tapahtumat,
      ohjelmat,parannukset,korjaukset,aikataulut,viihtyvyys,asiakaspalaute, jne ...
      mistä ihmeen mainoksista te oikein puhutte ???
      Mainonta tapahtuu lehdissä,Radiossa ja verkossa !

    • hyva paika kiitos

      mina kaydä tämä paika kerta olla KIVA paika paljon ihminen ja mukava bandi paikalla me keravalais tarvii tälaine paikka taalla EI olla mitään muuta kiva paika ku Revanssi aina mukava menna ja paljon ihminen siela jatkataan täma on hyvä
      kiitos paljon teille ravintolasa kiitos hyva hyva ...
      hauska vapu muutan !

    • revanssi tietoa

      Seuraavat Tapahtumat Revanssissa Keravalla :
      _________

      -La.17.5 =ANSSI KELA "Soolo"
      -La.24.5 =TUOMARI NURMIO
      -La.31.5 =AIKAKONE "Koulunpäättäjäiset"
      -La.7.6 =HANNA PAKARINEN

      Karaoke
      Auki 04:n
      Biljardihuone 2 Pöytää
      _________

      Revanssi Rock 2014 Vol 2 :

      Pe.4.7=EGOTRIPPI
      La.5.7=MELROSE

      Trubaduuri : Londe (molemmat illat)
      Makkaraa
      Karaoke
      2 Terassia
      Auki 04:n

      Ennakkoliput Tapahtumiin Revanssista ...
      Seuraa Revanssia www.revanssi.info/ tai Facebooksivut

      Tervetuloa !

    • kuitit?

      yrittäjän palsta !

    • hyvää oli ja kiitos

      revanssi keravan PARAS paikka huh mitä bändejä tulossa sinne jes ...
      kiitos henkilökunnalle ja hyvää oli ruoka kun pari kertaa sielä syötyki eli rohkeesti vaan tilaamaan kiitos hyvä meno teillä !
      Jatkakaa samaan malliin vaan ...
      Hyvää kesää teille muuten

    • oma kokemus

      Packa lensi ripulimuodossa viikon revansissa käynnin jälkeen.

    • kyllä uudestaan

      käytiin Revanssissa oli "loppuunmyyty" bändi ilta en nyt muista mikä bändi se oli mutta hieno oli meininki ja tosi paljon porukkaa myös toisella pubin puolella ...
      kiva bailu-paikka tulen uudestaan ehdottomasti !

    • Aikakonetta katsomaa

      Hei, Kiva paikka käytiin noin kuukausi sitten tyttöporukalla
      meillä oli ainakin hauska ilta ja kaikki meni tosi hyvin
      nyt siellä esiintyy 31.5 kuulemma Aikakone jee
      ihana 90 hittiputki tulossa eli se täytynee kyllä mennä katsastelemaan taasen
      hyvä te lisää näitä kivoja musiikki-iltamia pls !

    • Dumari keravalla

      Huisia DUMARI nyt lauantaina 24.5 sinne siis
      viimex oli huippu setti tais muuten olla tasan vuosi sitten
      eli harvinaista herkkua tiedossa siis WHOOP WHOOP !

    • revanssi on jes !

      Huippu mesta tätä lisää ...
      Kiitos iso ja Hyvää Kesää Revalaisille !

    • Koulujenpäättäjäiset

      Ihguu Aikakone koulunpäättäjäisissä keravalla 31.5 uskomaton fiilis päästä taas katsomaan tätä ysäri legendaa muistan hyvin keltainen toukokuu,neiti groove ja tietenkin Odota "miksi karkuun juoksit niin varoen"
      ja monet muut kivat pippaloinnit tyttöjen kaa 90 luvulla huisia jee...
      ollaan NIIN tulossa Revanssiin bailaamaan tona iltana kannat kattoon kaikki !

    • keltainen toukokuu

      Minäkin tulen fiilisteleen tätä ysäri legendaa joka on Aikakone varsinkin Keltainen Toukokuu iski ja lujaa aikanaan ...Hyvät pippalot tiedossa kivaaaa !

    • pakarinen rulez

      siis HANNA PAKARINEN 7.6 Revanssissa jee sinne pitää kyllä mennä
      kiitos tästä !

    • revanssi is best

      Kyllä Revanssi on ehdottomasti keravan paras "bailupaikka" kaikenikäisille
      keikat melkein aina tukossa ja karaokea siihen päälle toimii aina
      biljardipuoli on taktinen kans kun sielä pari pöytää ja jukeboxi
      Urheilutapahtumat on kans omiaan kun Pub puolella huudetaan yhdessä
      Suomi voittoon tai F1-kisoissa Räikkönen jne ...
      Huippu meno tätä lisää !

    • Revanssin kesä

      Tulevaa ohjelmaa Revanssi / Kerava :
      ______________________________

      La.31.5 =AIKAKONE "Koulunpäättäjäiset"
      La.7.6 =HANNA PAKARINEN
      Pe.13.6 =Hot Rod Rhythm Boys
      Pe.4.7 =REVANSSI ROCK Vol.2 =EGOTRIPPI
      La.5.7 =REVANSSI ROCK Vol.2 =MELROSE
      Trubaduuri : LONDE (Molemmat illat)
      Karaoke
      2 Terassia
      Makkaraa
      Auki 04:n
      Pe.11.7 =KOOP ARPONEN & FLUTE OF SHAME


      Kaikkiin tapahtumiin ennakkoliput Rav.Revanssi
      Seuraa Revanssia www.revanssi.info / Facebooksivut


      Tervetuloa ja oikein hyvää kesää kaikille !

    • Pakarinen Ihgua

      Siis tuleeko Hanna Pakarinen Keravalle 7.6 mahtavaa sinne on päästävä !
      Muistan hyvin suomen euroviisut ja Hannan huikean shown ...
      tästä tulee niin hyvä jee Kiitos tästä Revanssi !

      • Melrose fani

        Ehkä Revanssi porukankin on hyvä tiedostaa, että kuluttajan on voitava tunnistaa markkinointi markkinoinniksi. Aika selvästi paistaa läpi edellisistä viesteistä, että sama kirjoittaja mainostaa tulevia tapahtumia muka kävijän kehuina. Jos tarkoitus on tekeytyä useaksi eri yksityihenkilöksi, jotka kehuvat esiintyjiä, kannattaa vaihtaa kirjoitustyyliä ja käyttää vaihtelevempaa sanastoa. Se on nähkääs niin, jos kyse on selvästi yrityksen markkinoinnista, eikä yksityishenkilön arviosta, viestejä arvioidaan mainonnan tunnistettavuutta koskevan sääntelyn valossa. Sepä ei enää olekaan kuluttajasuojalain mukaan sallittua. Toisaalta antaa suhteellisen huonon kuvan paikasta, joka markkinoi itseään Suomi24:n keskustelupalstalla.


    • Hanna on kiva

      Moikka kyllä tässä ollaan ihan oikeasti Hanna faneja ja varmasti tulossa
      ainakin tätä keikkaa katsomaan keravalle en tiedä teidän motiiveja ja eikä oikeastaan kiinnosta mutta hyvää kesää teille ja keikalla tavataan !

    • Pakarinen

      Hanna Hanna Hanna !

    • Egotrippi rulezzz

      Revanssi Rock jee !

    • 5.7 rokkia revanssi

      Kyllä minäkin menen Keravalle 5.7 katsomaan nuoruuteni suosikkia : MELROSE
      tää on kova ...

    • Tokela keravalla

      MELROSEEEE ...

    • alter-ego

      moi nyt kyllä täytyy sanoa että Egotripin "älä koskaan ikinä" Vuoksenmaan leffasta Nousukausi oli niiiiiin kova juttu että oksat pois siis vieläkin kylmät väreet kun kuulen sen radiosta tai jostain Huippu "kesäbiisi"

    • Revanssin kesä

      Ravintola Revanssin Kesä :

      -Pe.27.6 =ROCK OLA (Liput :7€) Aloitus noin klo:22.00
      -Pe.4.7-La.5.7 =Revanssi Rock 2014 Vol : 2
      -Pe.4.7 =EGOTRIPPI
      -La.5.7 =MELROSE
      Trubaduuri : LONDE (Molemmat illat)
      Pe.11.7 =KOOP ARPONEN & FLUTE OF SHAME (Olut-festarit)

      Ennakkoliput Tapahtumiin Rav.Revanssi Kerava

      Seuraa Revanssia www.revanssi.info / Facebooksivut

      Kaikki MM-Jalkapallopelit suorana Revanssin Pub-Puolella

      -2 Biljardipöytää (omassa kerroksessa)
      -Tilaussauna (myös ruokatilaukset,juoma)
      -A la Carte Ruokalista
      -Jukebox
      -Electroninen Tikka
      -2 Isoa Terassia
      -Karaoke
      -Auki 04:n

      Tervetuloa viihtymään ja oikein mukavaa kesää kaikille !

    • Loiventava

      Yksi Keravan huonoimmista paikoista palvelun puolesta. Muutaman kerran eksynyt darroissa ottamaan " loiventavaa", mutta henkilökuntaa ei näy, ei kuulu missään, joten onko siellä itsepalvelu ja maksetaan mitä jaksetaan, jos jaksetaan?
      Kannattais varmaan panostaa tuohon asiakaspalveluun enemmän että rahaa kantavat asiakkaat tulisivat uudelleen , tai jäisivät ottamaan vielä sen seuraavan ja seuraavan ja jne... jne...
      Onhan siellä "pubin" puolella se "ovikello", mut siltikään ei ketään näy vaikka kuinka monta kertaa sitä rinkuttaa.

      Eli siis, päättelen näin: Mene Revanssiin, jos henkilökuntaa ei näy, ota mieleisesi drinkki ja jätä mieleisesi summa baaritiskille!

    • RevanssiRock 2014

      Tulevana viikonloppuna Keravalla Pe.4.7 ja La.5.7 Revanssi Rock 2014 Vol.2
      ________

      Pe.4.7 =EGOTRIPPI
      La.5.7 =MELROSE
      Trubaduuri : Londe (molemmat illat) Klo: 22.00-24.00 noin

      -Makkaraa
      -2 Isoa Terassia
      Ja paljon muuta mukavaa kesä-meininkiä ...

      Ennakkoliput Rav.Revanssi Kerava
      Seuraa Ravintola Revanssia www.revanssi.info tai facebooksivut

      Tervetuloa bailaamaan "kesän" kunniaksi Keravalle !

    • lah2

      Bailaamaan?? Bubiin jossa alkoholisoituneet neli/viiskymppiset hakkaavat kännissä lyöntipalloa ja mölyävät olemattomia panojuttujaan vuosien takaa? Ei kiitos enää toiste.

    • alter1

      moikka päädyin tänne palstalle vahingossa kun katselin Egotripin keikkakalenteria
      että ovatko pääkaupunkiseudulla päin keikalla jossain tänä kesänä
      ja Revanssi oli listalla niin suuntana Keravan revanssi tulevana perjantaina
      jippii hip hip hurraa

    • itk3

      moi no kyllä varsinkin kun Egotrippiä ei näe missään muualla tänä kesänä täällä pääkaupunkiseudulla päin niin pakkohan se on mennä keravalle sitten ...

    • rich little bitch

      hep hep ainakin järvenpää oli aivan tukossa kun Melrose veti sielä
      eli tulossa huippu keikka TAAS jossa paljon uusia biisejä ja energiaa riittää
      Revanssi here i come

    • Revanssi sinne mars

      T.O.K.E.L.A. / Melrose Keravallaaaaa Tänään sinne sinne !

    • OlutFestarit Kerava

      Iso Kiitos kaikille Revanssi Rockiin osallistuneille aivan Mahtava meno !

      Seuraavana vuorossa :

      -KOOP ARPONEN & FLUTE OF SHAME Pe.11.7 "Olut-Festarit"

      Oikein hyvää kesää kaikille kiitos ...

    • SunHill Kerava

      Ravintola SunHill (Ent.Revanssi) / Kerava Lokakuun Esiintyjät Avajaiset :
      _______

      -PE.10.10 =REMU & HURRIGANES "Avajaiset"
      -PE.17.10 =MATTI NYKÄNEN
      -PE.24.10 =ESA PULLIAINEN C-COMBO & Mr.BREATHLESS
      -PE.31.10 =TURO'S HEVI GEE
      _______

      -Täysin Remontoitu
      -Auki Pe-La 04:n

      Tervetuloa !

    • hdlsbzusb

      Missä uuden sunhillin kotisivut? Jos ei ole, suosittelisin tekemään..

      • asiakas1961

        sisäänpääsy baariin 3 euroa lauantai-iltana. Samaa hölmöilyä kuin ennenkin. Toivottavasti kaatuu pian


    • SunHill Marraskuu

      Ravintola SunHill / Kerava Marraskuun Esiintyjät :

      -PE.7.11 =FRANCINE
      -LA.15.11 =TAUSKI Reloaded Show
      -PE.21.11 =KAUKO RÖYHKÄ
      -PE.28.11 =TOMMI LÄNTINEN

      Täysin remontoitu ja auki 04:n ...

      Tervetuloa !

    • Sunhill rocks

      Aivan mahtavaa 7.11 FRANCINE taas keravalle viimex oli tajuton meno huh ...

    • SunHill Karaoke auki

      SunHill Kerava uusi KARAOKE-Puoli on NYT avattu

      Tervetuloa tutustumaan ...

      Auki 04:n !

    • Joulukuu SunHill

      Ravintola SunHill / Kerava Joulukuun Esiintyjät :

      -PE.5.12 =DAVE LINDHOLM "Itsenäisyyspäivänaattona"
      -LA.13.12 =MARTTI SERVO & NAPANDER
      -LA.20.12 =FREUD MARX ENGELS & JUNG

      Täysin Remontoitu / Auki 04:n

      Tervetuloa

    • Freukkarit Peruttu !

      Huom: La.20.12 =FREUD MARX ENGELS & JUNG PERUTTU !
      Sairaustapauksen (Ei Ravintolan toimesta) vuoksi ja korvaavaa päivää EI ole tällä hetkellä tiedossa
      Pahoittelemme tapahtunutta ...

    • Joulukuun bändit

      SunHill / Kerava Joulukuun Esiintyjät :
      _______

      -PE.5.12 =DAVE LINDHOLM "Itsenäisyyspäivänaattona"
      -LA.13.12 =MARTTI SERVO & NAPANDER
      _______

      Auki 04:n / Täysin Remontoitu / Uusi upea Karaoke-Puoli Avattu ...

      Tervetuloa

    • uuno ulosottomies

      Kohta se on konkassa tämäkin.

    • Röyhkä ja Läntinen

      No nyt Keravalle äkkiä kun siellä vetää 2 huippua peräkkäin :
      -PE.21.11 KAUKO RÖYHKÄ ja PE.28.11 TOMMI LÄNTINEN
      kyllä toimii ...
      Jes !

    • kerava go go

      joo Läntinen tullaan me kans perjantaina tsekkaan on kova livenä aina ollu

    • uusivuosi 2014/2015

      No entä uusi vuosi?

      Mikä ohjelma, mika menu?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe