minivarastot

minivarastoja

Suositelkaa hyviä minivarastoja hki alueella.
Minkälainen on esim pelican self storage?

30

9601

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varastoekspertti

      Helsingistä toimivista alan firmoista toi pelican uusin tulokas. Tilat on tosi siistit (koko lattiamatot ainakin Vallilassa) ja siellä oli ihan rentoa porukkaa asiakaspalvelussa. Lähellä on muitakin firmoja, mutta niissä pitää erikseen varata aika että joku tulee tiloja näyttämään. Hintojen osalta kaikki näyttää olevan suunnilleen samalla tasolla.

    • kemppis2

      Cityvarastolta voi vuokrata varaston jopa netin kautta. Ja tulevat kyllä mielellään myös näyttämään varastoja. Heillä on eniten toimipisteitä Helsingin alueella. Ja ainakin Pelicanin verrattuna edullisempi vaihtoehto.

      Itse olen ainakin tyytyväinen. Lisää tietoa löytyy www.cityvarasto.fi

    • onko laillista

      Pelicanista on tehty ainakin yksi tutkintapyyntö poliisille. Kuulin siitä.

      • liipottaa

        hallinnan loukkaus on rikosnimike kun oman käden oikeudella ovat realisoimassa kuluttajan omaisuutta realisointi kuuluu lain mukaan ulosottoviranomaiselle eivätkä nämä ole mitään viranomaisia

        lisäksi: palvelunumero on maksullinen kolmen minuutin puhelusta tuli lähes kympin vajaus crediittiin

        lain mukaan puhelun alussa täytyy ilmoitta normaalista poikkeavan puhelinmaksun hinta


    • Isoveli valvoo

      Pelican on oikeastaan tosi kallis (myös ne hinnat, kun siellä mainostetaan että 50% alennuksella!). Kyllä ne hinnat on ihan tapissaan...

      Pelican varastot rajoittaa myös monella tavalla ihmisten liikkumista omien kamojensa luo jos et ole maksanut laskuja ajoissa. Esim. ovikoodit menee yllättäin lukkoon heti kun olet myöhästrynyt laskuista. Seuraavaksi ollaan jo pulttaamassa inhottavaa ja kaikille näkyvää punaista (!) lukkoa oveen, että varmasti nolostuttaa muiden silmissä jos ei ole sattunut olemaan rahaa tilillä juuri sillä hetkellä kun Pelican haluaa sitä. Lisäksi siellä kyllä osataan nyhtää joka asiasta, laatikoista, pakollisista vakuutuksista, maksumuistutuksista ym.

      Jotenkin sellainen "moderni" ja varmasti nuorisolle viehättävä "coolin" näköinen mesta mutta armoton bisnesmielisyys haisee joka nurkassa.

      Tavaroiden luo ei myöskään pääse 24h vaan vain klo 6-22. Outoa, eikä tätä mitenkään motivoida asiakkaille. 24h palvelu olisi ihan normaalia etenkin näillä hinnoilla.

      Siellä kyllä tulee fiilis että tietokoneohjaus on valjastettu asiakkaiden kyttäämiseen, rahastamiseen ja laskuvalvontaan.

    • Muuttoapulainen

      Kaverini oli Pelicaanilla myös ja vaihtoi halvempaan kotimaiseen varastoyritykseen. Toki Pelicaanilla hintavampaa, mutta onhan olemassa valinnanvaraa joka on edullisempi eikä myy pakkovakuutusta (kotivakuutus korvaa, tarkista).
      Toki maksat varastostasi enenmmän jos se on pääkadun varrella.
      Asiakas sen päättää mihin tavaransa vie millä hinnalla.

      Onpa Pelicaanilla myös mittavat investoinnit jonka pitää jonku maksaa, sinun jos niin päätät.
      Ovilukkojen sulkeutumiset ja punaiset muistutuslukot on vuokralaisen itse aiheuttamia eli niihin voit itse vaikuttaa ....

    • Hullut päivät

      Pitää olla arvokasta tavaraa, jos sitä on vara säilyttää noissa Pelikaaneissa sun muissa pienvarastoissa. Vuokrat on järjettömiä, jo pieni 5 m2 varasto maksaa n. 200 € / kk = 2400 € vuodessa. En keksi mitään, mitä minulla olisi varaa säilöä noilla hinnoilla.

    • ihmetys_88

      Eivät he edes aina haluakkaan et asiakas niiitä maksaisi ihan heti. Modernit yritykset toimivat niin.... huomautusmaksu on tuloa.
      Varmaan kaikki lukee siinä mihin nimesi laitat et turha valittaa.
      Varmaan tavarasi on sulle rakkaita ja tärkeitä kun tuollasia summia maksat...
      pienellä googlettelulla löytyi heti paljonkin edullisempia varastoja.

    • 911carrera

      Helsingistä löysin edullisen varaston kehä I:n kupeesta Vihdintiellä jossa toimii iso konttivarastofirma. Halvin varasto oli 49 € . Nuo kontit ei tietty ole lämmitettyjä , mutta kuitenkin kuivia ja ihan uusia. Ei myöskään kikkailleet millään ensimmäisten kuukausien täkytarjouksilla. Firman nimi on 20jalkaa.com
      Itse vuokrasin 15 neliön varaston alle 150:n kuussa.

      • kiinnitti huomiota

        Tais olla firman oma mainos :-)


      • PL605

        www.varastoni.fi kannattaa vilkaista sivuja. Tarvitsen itse työnipuolesta varastotilaa. Tilat on uudehkoja, lämpimiä ja siistejä. Autolla suoraan sisään, ovi aukeaa puhelimella. Kyseisessä paikassa ollut varasto nyt noin vuoden verran!
        Asiakaspalvelussa mukava henkilökunta! Vararastot sijaitsevat osoitteessa: Ormuspellontie 2 Malmi


    • Ansku_A

      Aika pieni ero edullisen läpimän ja kylmän kontin välillä. Ymmärrän jos säilytät
      betonimyllyä kontissa, mutta en jos säilytät siellä huonekaluja tai vaatteita.

    • kyselenpähänvaan

      Eikös vaatteita pidetä sen vuoksi ettei tule kylmä...???? Mitä merkitystä sillä on missä itse vaatteita SÄILYTETÄÄN :D

      • home_sweet_home

        Eihän sillä mitään merkitystä ole, jos homehtuminen ei haittaa...

        Nuukapetteri lie jo hajuun tottunut omassa asunnossaan.


      • Sopuleillekyytiä

        eihän nuo kuteet nyt missään kontissa homehdu...höpöhöpö....meillä ennen vanhaan kotona säilytettiin kesät-talvet kaikennäköisiä vaatteita ullakon nurkassa ja ne oli varmana paremmassa kunnossa kuin mitä tänä päivänä ahtaista komeroista revityt kledjut pitäskö kaikesta maksaa takamuksensa ruvelle vaan sen takia, että sais edes jostain tyydytystä?


      • tuupovaara1

        Jos jengi tahtoo välttämättä säilöä omaisuutensa noihin perunakellareihin niin senkun vaan. Hinnat on etukäteen kaikilla tiedossa joten jos kukkaro kestää niin työnnetään fyrkkaa sitten surutta noihin neliöihin.


    • varastoarska
    • Tuulitunneli

      Kaikki varastofirmat Pelican Selfstoragesta Cityvarastoon ovat amatöörimäisiä toimijoita. Hyötyvät tavarapaljoudesta, ihmisten avioeroista kun osapuolet muuttavat erilleen, myös vuokrakodista häädetyistä ihmisistä ja sosiaalitukien saajista, joiden varastoinnin Kela maksaa. Kiskovat järjetöntä kuukausivuokraa pienestä tilasta eivätkä maksa työntekijöilleenkään kovinkaan hyvää palkkaa. Lisäksi lisähintaa tulee vakuutuksista joita myyvät (kamoja ei korvata jos tiloissa esimerkiksi syttyy tulipalo tai vesiputki halkeaa ja tavarat tuhoutuvat) kaikki on omalla vastuulla. Kysymyksiä herättää myös turvallisuus ylipäätään. Tiloissa tavarat voivat mennä pilalle monella tapaa, kuten tuholaisien syöminä. Kannattaa olla tarkkana tällaisten bisneksien kanssa.

      • Hinnoissaan

        Joo, varmaan ymmärrät ettei vuokrafirmat sinne mitään tuholaisia halua. Kuitenkin jos ihmiset tuo sinne vanhoja tavaroitaan niin niiden mukana voi kulkeutua kaikenlaista elävää, pitäisikö vuokrafirman olla kaikkien asiakkaiden tavaroista vastuussa? Varmaan normaali kiinteistövakuutukset noilla kuitenkin kunnossa.


      • Anonyymi
        Hinnoissaan kirjoitti:

        Joo, varmaan ymmärrät ettei vuokrafirmat sinne mitään tuholaisia halua. Kuitenkin jos ihmiset tuo sinne vanhoja tavaroitaan niin niiden mukana voi kulkeutua kaikenlaista elävää, pitäisikö vuokrafirman olla kaikkien asiakkaiden tavaroista vastuussa? Varmaan normaali kiinteistövakuutukset noilla kuitenkin kunnossa.

        Niin eivät varmasti halua, mutta niin se vain on, että sitä tapahtuu ja paljon. Varastofirmoilla on kiinteistövakuutuksia, mutta eivät halua korvata sen kautta asiakkaille mitään vaan maksattavat vakuutusmaksunsa asiakkailla tai jos asiakas ei ota ylimääräistä vakuutusta vuokran päälle, niin tavarat ovat käytännössä mennyttä vahingon sattuessa vaikka vääntäisit kuinka pitkään kättä korvausten saamiseksi. Näin ainakin Cityvarastolla. Cityvarasto muuten on tunnettu huonoista palkoistaan, korkeista vuokristaan tai toimimattomasta palvelustaan.


    • sitjuuur

      Älkää missään nimessä vuokratte tältä Pelican self storagelta mitään, uhkailevat oman käden oikeudella realisoida kuluttajan tavaroita, perivät lainvastaisia korkoja ja lisäksi eivät ilmoita kuluttajalle sitä että asiakaspalvelunumeronsa on maksullinen. Lain mukaan puhelun alussa täytyisi olla ilmoitus jos puhelu on normaalia kalliimpi

      Tämä numero siis esimerkiksi 0207 007 700 on maksaa siis aivan jotain muuta kuin normaali puhelumaksu älk

      • Anonyymi

        Ehkä se oikeus realisoida tietyn ajan jälkeen on kirjattu ihan sopimukseen. Suomessa on sopimusvapaus, tämä ei ole Neuvostoliitto. Voit ajatella että ne sun roinasi ovat vuokran vakuutena.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä se oikeus realisoida tietyn ajan jälkeen on kirjattu ihan sopimukseen. Suomessa on sopimusvapaus, tämä ei ole Neuvostoliitto. Voit ajatella että ne sun roinasi ovat vuokran vakuutena.

        "Ehkä se oikeus realisoida tietyn ajan jälkeen on kirjattu ihan sopimukseen. Suomessa on sopimusvapaus, "

        Ja mistähän hevosmiesten tietotoimistosta taas tollo on tietonsa ammentanut

        Suomessa on sopimusvapaus, toki mutta on myös kuluttajansuoja. Jos uhkaa kuluttajaa sellaisella sopimuksella joka ei perustu Suomen lakiin niin siitä tulee lähtö linnaan. Jos lisäksi on käytetty hyväksi kuluttajan ymmärtämättömyyttä niin rikosnimikkeisiin tulee helposti myös lisä törkeä kiskonta

        Lisäksi uhkailu tavaroiden realisoinnilla, lähtökohta on se että tälläinen Pelican self storage ei ole mikään ulosottoviranomainen. jos Pelican self storage kajoaa asiakkaan omaisuuteen rikosnimike on ensisijaisesti "hallinnan loukkaus" RL 28 11 pykälä toissijaisesti törkeä kavallus RL 28 4 pykälä, mistä lähtee suorilta jaloilta lusimaan. Jos joku on tältä kioskilta saanut ukaasin tavaroiden realisoinnista se sellainen ukaasi täytyy toimittaa heti keskusrikospoliisille sekä toissijaisesti käräjäoikeudelle. Informoikaa myös laajalti tiedotusvälineitä, toimittajat seuraavat mielellään tälläisiä "yrittäjiä" joten eiköhän uutiskynnyksetkin ylity jossain äärivaiheessa.

        Jos siis Pelican Self Storage oman käden oikeudella on käyttänyt hyväksi asiakkaan ymmärtämättömyyttä ja anastaa tämän omaisuuden on tuomio vähintään 2 vuotta vankeutta.

        Tässä Pelican Self Storagen vastuuhenkilöt, tässä prosessitiedot poliisia varten jos joudutte näiden uhriksi. Yritys ilmoittaa käyntiosoitteekseen Mäkelänkatu 62,
        hämärää alkoi heti paljastua postiosoitteeksi on merkitty Ruotsi ja viralliseksi osoitteeksi Seinäjoki Suomi katsokaas


        https://tietopalvelu.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=2183209&tarkiste=B243C15743F08CF144C6F7422097580F5DB74ACE

        vastuuhenkilötkin piilottelevat, lopulta ne googlettamalla tarkasti myös löytyivät kauppalehdestä:

        https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/pelican finland holding oy/22496633

        toimitusjohtaja: Franz Willfried Burkhart

        Koska kyseinen herra päleksii ilmeisesti Suomen rajojen ulkopuolella on prosessointi KRP:n kontolla


    • Vr605

      www.varastoni.fi kannattaa vilkaista sivuja. Tarvitsen itse työnipuolesta varastotilaa. Tilat on uudehkoja, lämpimiä ja siistejä. Autolla suoraan sisään, ovi aukeaa puhelimella. Kyseisessä paikassa ollut varasto nyt noin vuoden verran!
      Asiakaspalvelussa mukava henkilökunta! Vararastot sijaitsevat osoitteessa: Ormuspellontie 2 Malmi

      Ps. Laitoin aikaisemman viestin väärään kohtaan:)

    • Anonyymi

      Tein kuluttaja viranomaiselle ilmoituksen pelican self storagesta. Väittää netissä hinnaksi 85€ jota se ei olekaan, kun paikan päälle pääsin. Hinta olikin 165€ tota joo en enää mene sinne uudestaan vaikka onkin hyvät tilat. Sama juttu jos nyt meet ostaa vaikka kaupasta maitoo hintalapussa lukee 1,90 mutta kassalla sanotaanki että hei se onkin 3,80€ koska jos haluat maidon sinun on ostettava myös siihen sopiva kannu .. :D

    • Anonyymi

      Pelican self storage ei ole viranomainen eikä ulosottomies
      Hallinnan loukkaus on rikos josta on säädetty vankeutta
      Hallinnan loukkaus täyttyy silloin jos pelican self storage käyttää oman käden oikeutta
      ja kajoaa asiakkaan omaisuuteen ja piste


      Välttäkää tätä huijarisakkia!!!

      • Anonyymi

        Kannattaisi ottaa asioista selvää ennen kun rupeaa vuokraamaan ja aukomaan päätä täällä. Pelicanin yleisissä ehdoissa asiakas suostuu siihen että tavarat realisoidaan jos laskut on maksamatta. Lisäksi jos realisointiuhkaus tulee niin asiakkaalla on mahdollisuus hakea ne pois jolloin niitä ei realisoida


    • Anonyymi

      Pelican self storage vedättää puhelimessa
      lain mukaan puhelinkeskustelun alussa täytyisi ilmoittaa normaalia kalliimpi puhelunkustannus tätä eivät tee

      tarkoituksella niiden linjat ei jatkuvasti vastaa tai linjat on tarkoituksella tukossa, eräälle tuttavalleni tuli 17 euron puhelinkulut asioidessa kolme minuuttia näiden roistojen kanssa

      kokemus välttäkää näitä huijareita"!!!

    • Anonyymi

      Suomalaisilla on kaksi pahaa tapaa, jotka eivät pahassa maailmassa ole hyväksi.
      1. sopimusehtoja ei lueta sopimusta tehdessä
      2. mainoksiin ja myyjän puheisiin luotetaan enemmän kuin sopimukseen, vaikka vain sopimuksesta jää jälki. "suulliseen sopimukseen" sitten vedotaan, vaikka allekirjoitetussa lukee ihan muuta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe