AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / TUPAKKAHINNASTO 2012 !

TUPAKKAHINNASTO 2012 !

104 Vastausta 21 684 Lukukertaa
Kertokaas mulle tän vuoden uutta hinnastoa tupakka-askeista! Elikkä kiinnostais lähinä L&M punasen MAX askin hinta?
Hmm.. PallMall vihreän, 3,40 yleensä, kaupassa tietävät että mitä polttaa, eli 1 vai... no laita 2.. pussissa tietysti, askissa tulee aina kuivaa tupakkaa yleensä. PallMall:n pusseissa on vielä oma sulkemisjuttunsa, jotta säilyy tuoreena.

Hyvä kun myyjä jo melkein alkavat avaamaan siinä tupakkakaappia eli paljon muuta tarvitse sanoa kuin että tupakkaa, kun tietävät että mitä pitää olla.
5 eurolla kohti keuhkosyöpää!
Olen pelle.
L&M full flavor max 5.80€
Onx tääl ketää,jolt sais pimperoo?
vittu sä olet säälittävä noitten kommentties kanssa. Seurannu jonku aikaa typeriä juttujas. Jos joku haluaa vittu sen syövän saaha tupakasta, entä sitte. Jokaisen oma asia. Siulta joutas vehkeet repii irti ja laittaa saatana ruuvveilla kiinne seinää. Tollai 20 senti huora voi olla hiljaa jos ei osaa olla hiljaa ja olla kaikkien erilaisia! Ja eiköhän äitis anna siulle pillua ku kiltisti pyyät!!!! KIITOS!
nimenomaan, itte en polta mutta vittu se on kaikkien oma asia jos polttaa!!
Minulta vaikka heti
Multa saa koska vaan .Esa-.
Osta kumipimppi.
Vedä käteen!
Ei tule mitään, sillä kivekseni ovat kutistuneet olemattomiksi vuosia kestäneen röökaamisen seurauksena.
Kuinka paljo maksaa pall mall tumman vihree normi tai maxi?
4.20€ / 5.70€
4,50€/5.80€* :D
chessu ja bonus o 4,20€/5.50€
muita en muista:D
Voitte käydä ihan kaupassa kattomassa..
kaupassa ei hinnastoa enää nää? vai mite se oli?
pitää vaan kysyä myyjältä, riippuen myyjän tupakka-suvaitsevuudesta
Pall Mall 4,20/5,50 samote bonus ja chessu, west 4,20 L&M 4,50/5,80 Smart 4,50/5,80, Marlboro 4,50(musta)-5,00/en muista maxin hintaa :DD kent 5,50
Mallun maxit 6.40e edelleen. Nortti ynnä muut porvariröökit on 5.50e aski.
Paljonko Camel ja Lucky Strike maksavat nykyään?
Vähä tupakka on kallista sillee, ku kaikki köyhät polttaa & tuhlaa kaikki rahansa siihen, et saa pitää suussa jtn palavaa paperipuru juttua.... ei herrajestas, tupakka on huonoin keksintö ikinä ! Tiesittekö et Suomesta tulee savuton maa, oliko se vuosi 2014..? :o no se on ihan hyvä juttu ! >:>
tupakka on jtn niin turhaa, ja vähä noloo siinä muitten ihmisten seurassa kysyy myyjältä "saanko tupakkaa?!! " XD
Syötkö makeisia,entä käytätkö rasvaa ruuassa,miten mahtaa olla alkoholin käyttö??Entä ajatko autolla,käveletkö??
Vai istutko vaan päivät pitkät sohvalla ja katsot telkkaria???
No niin,onnea nyt sitten vaan,tulet tulevaisuudessa kuolemaan....Miksikö??
Kukaan ei elä ikuisesti,joten lakkaa kirjoittelemasta tänne,mene ulos ja HOMMAA ELÄMÄ!!
Niin ja tupakoimattomien pitää tunkea ittesän joka paikkaan. Ei riitä, että meille on määrätty tietyt paikat missä saa polttaa. Kotonakaan ei saa polttaa enää sisällä tai parvekkeella. Täytyy mennä ulos tupakalle ja sinnekin joku tupakoimaton sitten vetää luusan päivittelemään savua. Ei me olla teitä pyydetty tupakkapaikalle, voitte kyllä mennä kotiinne ja jättää meidät rauhaan ja kiertää kaukaa tupakointipaikat.
samaa mieltä, mutta seinät kellastuu sisällä polltaessa.
otatko poskeen??? <3
oleksä joku stanan pissis? :D
Venäjältä alle 1€ aski.
Epäaidoista savukkeista löytyi mm. ulosteita, asbestia ja kuolleita kärpäsiä. Nämä on niitä Tallinnasta tuotuja tai venäjältä. Brittitutkimus
ei se oli 2030 ja se juttu kusee ja pahasti
Mikä on halvin sätkätupakka tällä hetkellä.
Kai se pallmall on, ei maksa ku muistaakseni 3,20€ toppa
Maksaa nykyjään 3,95e toppa
Sininen ja punainen Bonus on tällä hetkellä 3,25 €
kun taas esim. Pall Mall on 3,95 € ja Smart 4,50 €
Se on kuulkaas aika iso säästö vuositasolla, joten
suosittelen merkin vaihtamista
Pall Mall nykyää 4,95 ja Bonus 3,25

Niin ne hinnat vaan vittu muuttuu :D
Mitäs maksaa malboron blue fresh aski ja l&m extra menthol? ja mitä meester hans sikarit mahtavat maksaa? onko mallu viellä 5e ja lämä 4,5e? vai onko nekin kallistuneet samalla kun muut?:D
L&M MAXIT = 6,10€
L&M Maxit on kylläkin 6,30 €
L&M pehmeät askit 10snt halvempia eli 4,40
juu en tarvittee enää mttään vastauksia koska kävin kaupasta hakemassa jo, tosin extra mentholia ei ollut.. saako sitä joka kaupasta?:o
LM red Label 4,50€ ja Venäjältä saan bon tupakkaa . Se on parasta :D
Ja voisiko joku muuten laittaa sätkätupakkien hintoja?tartten vaan purujen hintoja ja mielipiteitä eri puruista. Onko Aroma golf purui vieläkin
Aroma gold siis
L&M hinta näköjään noussu taas, 4,90 tällä hetkellä.
tällaisena sunnuntaipolttelijana ei noi hinnat niin kirpaise, mutta miettikää te pahasti riippuvaiset ja paljon polttavat että kannattaako enää maksaa moisia hintoja savukkeista.
Aiheeseen liittyen, paljonko perus pitkät filtterit maksaa? Ku en tahdo muistaa. Polttanu yleensä askiröökii.
SMART 20-askit maksaa jo 4,80 kun vielä alkuvuonna ostin niitä hintaan 4,40
Helkkari kun alan kattoon näitä hintoja alan tajuaan että voi perkele on kallista touhua! Täytyis varmaan ensimmäisen kerran ihan tosissaan aatellaa tupakin polton lopettamista. Hinnat nousee ja nousee ja nousee ja nousee ja nousee ja nousee. Että "Haistakaa paska koko valtiovalta, jotka nostatte verotusta ja teette kaikkea älyttömyyksiä, sillä teistä ei raha lopu vaikka alv olis 100%..." Että tämmöstä tänää!
hae virosta kartsoja niin samalla vittuilua valtiolle :DD
hakekaa laivalta 2 kartonkia maksaa 20-30 €
l&m normi 4,90 (20)
l&m max 6,30 (27)
chesterfield max 6,10 (27)
smart max 6,20 (27)
pall mall normi 4,60 (20) (oli ainaki tossa maanantaina, hinta kuulostais kyllä vanhalta)
ja pall mall max kuulemma 5,40 (27)

muita ei nytte muistu mielee
pall mall max nyt 5.90
Tänään kävin ostamassa Smart sätkätupakkatopan joka maksaa jo 4.70! ja siinä on 30 grammaa tupakkaa!

Bonuksen toppa maxina maksaa 5.70 ja siinä on 47g purua, ennen sai topan hintaan 2.50 sillon kymmenen vuotta sitten! nyt tuo bonuksen toppa maksaa 3.50

perkele kun nousee hinta kokoajan! lähden kohta vittuun koko suomesta ja muutan turkkiin missä tupakka maksaa sen 1.5 euroa aski ja kuolen keuhkosyöpään siellä!
Bonuksen toppa maksaa kylläkin 4.20e
Haluaisin tietäää mikä on aloittelijalla hyvä pall mall vaalevihreä kuulistaaa hyvältä? Ja haluan sellasen vähän nikotoiini pitoisen?
Tässä muutamia tuoreimpia hintoja. Kaikki siis normiaskeja (20 kpl) : Marlboro 5.40€ Kent 5.50€ North State 5.50€ Ajatelkaa, että muutaman vuoden päästä normaali Malluaski voi maksaa yli 6€. Ja valtio saa entistä enemmän tupakkaveroa, joka ei tosin riitä tupakkasairauksien maksamiseen.
kannattaa alottaa punasella joshaluaa loppujen lopuks polttaa punast mikä kannattaaki
Voisiko täällä joku ystävällisesti kertoa, paljonko käärimätupakka nykyään maksaa? siis tokkien hintoja tässä kyselen.
Samaa kyselen.
Olisin ikionnellinen jos joku vastaa :) Mutta myydäänkö siis Suomessa nykyään kartonkitupakkaa? ja missä ja paljonkohan maksaa kun ei nyt ulkomaan matkoja tule tehtyä eikä kaupassa jaksas juosta tuon tuosta.
Eiköhän joka kaupasta saa jos kysyy..R-kioski on paras paikka kyllä tähän...Kerrot vain askin hinnan kymmenellä ni saat kartsan hinnan..Ja jos ostat maxi kartongin jossa on siis näitä isompia askeja niin kerro maxin hinta kahdeksalla..
nössöt röökienne kanssa................mulla menee 4-6 jointtia päivään
itse tykkkään hiivapillun karvoja bongissa. Ai että niitä pössiksiä
Vihaan tupakoitsijoita. Asunnossani löyhkää parhaillaankin tupakansavu, joka tulee jostain tämän surkeasti rakennetun vuokratalon raoista. Pilaatte elämänlaatuani, joudun takianne hengittämään myrkkyänne eli olemaan passiivinen tupakoitsija kotonani. Vihaan teitä, jokaista addiktipaskiaista, jonka käryjä joudun hengittämään.
Tämä postaus on kirjoitettu vastaukseksi ketjussa tupakoinnista kättä vääntäville offtopic-kirjoittelijoille/trolleille/muille. Pyydän anteeksi omaa ketjun aiheesta harhailuani, mutta toivon jonkun saavan tekstistä jotakin irti ja siksi sen kirjoitinkin, vaikka kritisoinkin tyhjänpäiväistä nettimutinaa: Pellet, minkäköhän takia tästä pitää edes jauhaa? Tupakoiminen on vitun tyhmää hommaa, sen tietää suurin osa tupakoitsijoistakin, minä mukaan lukien. Jos kukaan tähän ketjuun kirjoittaneista on edes lain puitteissa luvallinen tupakoimaan (siis 18 vuotias tai yli), saa kyllä mun mielestä miettiä elämäänsä ja sitä mitä ihmettä tekee internetissä itkemässä ja vinkumassa MIELIPIDEASIASTA (joka tupakointi on, ollessaan lain mukaan sallittua). Keksikää keino vaikuttaa, jolla tyhmää lakia saataisiin ehkä joskus muutettua, jos se niin kovasti kiristää. Menkää kouluun, maalatkaa vaikka joku hemmetin taulu tai ruvetkaa keräämään adressia asian puolesta. Täällä ruikuttamalla te saastutatte internettiä (joka on meidän kaikkien yhteinen) turhalla sonnalla, kirjotelkaa näistä asioista sitten vaikka facebookkiin, tai vielä parempi; puhukaa oikeasti jonkun ihmisen kanssa, ketä teidän mielipiteenne saattaa kenties kiinnostaa. Te valittajat, kyräilijät, kiusaajat, ja tyhjästä vit-tuilijat ootte sitä sakkaa, joka pilaa netin samalla tavalla, miten pilasitte jo konkreettisen maailmammekin. Tai siis teidän mielestännehän on tietenkin täysin oikein, jos muissa maissa nähdään nälkää, soditaan ja/tai eletään muutenkin ihmisen perustarpeita tyydyttämättömässä ja epäkelvossa (risassa) järjestelmässä. Tai ainakin sellainen viesti välittyy, kun oletettavasti aikuiset ihmiset käyttävät aikansa KINASTELLEN niinkin mitättömästä asiasta kuin tupakointi, sen sijaan että tekisivät jotakin sen oikaisemiseksi. Asiat perspektiiviin ja mittasuhteet kuntoon! Tarkoitukseni ei ollut suinkaan loukata ketään, vaikka syyllistynkin viestissäni provosointiin ja maailmantila -kohdassa täydelliseen kärjistämiseen. Kappalejaonkin jätin pois, koska käsittääkseni ihminen tajuaa parhaiten kun hänelle puhutaan hänen omalla kielellään :D Jos olet lukenut tämän postauksen tähän asti ja otsassa sykkii jo omaa isompi, niin suosittelen kyseenalaistamaan oman käsityksesi älykkyydestäsi, missasit pointin. Muille hyvää jatkoa ja alkavaa talvea! Terveisin 22-vuotias, omassa elämässään hyviin ja merkityksellisiin valintoihin keskittyvä, menestyvä ja kaiken kukkuraksi komea nuori mies. Ps: en ole hippi.
juu tälläse on kyl ihan turhii palstoja netissä et mikä hinta ja tälläi.. menee ostamaan kaupasta vaan niin hinnan tietää, jos ei ole rahaa nii ottaa toista merkkiä! ja jos ei tiedä mitään merkkejä niin turha aloittakkaan polttamaan:)
mitä ihmeen takia te luette näitä jos pitää valittaa.... v---u maailman rauhaa kaikille :)
Kuinka paljon maksaa chesterfieldin punanen maxi aski?
Ja kuinka monta tupakkia se sisältää :D
6,10 ja 27 mut etkö sää ny vaan voi men kauppaa ostaa sitä
miettikää ny vittu et ne on nostamas niit hintoi 10 e aski tammikuu jälkeee nii ne ainaki on puhunu
Se on vaan jonkun valopään ehdotus. Ei mene läpi. Suomi ei Natsi-Saksa.
ketä oikeesti tosissaan kysyy askin hintaa netissä jos voi men vaan ostaan sen niin se lukee siinä askissa että 6,30 ainakin lämärin maxi
Mutta pitää tietää paljonko aski maksaa. Että rahat riittää siihen.
Jos se on 6 tai 7 eurosta kiini, niin lopeta tupakointi. Tulee halvemmaksikin...
Sininen Chessu on nykyään aika ''kallista''
alkaa olla saman hintasta kun muutkin :D taino kaikkihan ne nousee..
Kävin tänään ostamassa sinisen chesterfieldin normi ja maxi askin.. ja hämmästyin kun hinnat olivat 4.70 / 6.20
Saatanan Suomen Puolustusvoimat saisivat maksaa minulle loppuiäksi tupakat kun kerran pakottivat aloittamaan
chessut 4,70, lm 5e marlboro 5,40(viimeks kun ostin), pall mall 4,90e jottain siihen suuntaan, north state 5,50, maksit 5,80-7,20 siihen väliin,
topat/massit: pall mall 4,10, lm 3,95, bonus 4,20 + kamat: filtterit 0.50-1,50 ja rizzlat 1.40
Savukehinnasto on näköjää palannu

http://pena.dy.fi/savukehinnasto/
paljo L&M toppa?
L&M toppa ainakin etelä-suomessa 4.10
monta siitä käärii?
kertokaa meitsille paljo rizzlat maksaa ???!!!
hyvä kun pistit tänne,pistäkää vaan kaikki omia hintojanne tuonne ni saadaan täydennettyä
Yeshhh savukehinnaston paluulle! Harmi vaan että aika vajaa vielä.. Aikanaan, aikanaan.
Yeah hyvä sivu. Mikä teidän mielest se parhaimman makune savuke?
Pall mallin keski vihree ja muute paljo nykyää maksaa toi pall mallin keski vihree max aski???
onko tuo venäläinen punainen lm tarkoituksella jätetty vajaaksi.filtteri?vai onko kyseessä virhetuotantoerä?
Jep havainnu venäläisessä sinisessä lämässä saman jutun ^^^ :D
Onko jollain myydä venäläista tupakkaa jos niin lähetä viestiä! n_t_p1@luukku.com
Ootte jonnei, poltan poskareita koska hauun näyttää kovalt. Syön purut ja pureskelen filtterit!
itekki oot siin iäs...jonne
Mitä Lidlin goldfield maksaa nykyään?
Tänä päivänä punane LM maxi aski on 6.40e
Ostakaa luomusätkätupakkaa, niin pääsette vähemmän epäterveellisesti eteenpäin.

Manitou vihreä (luomu), erittäin vahva: 30g 12€
Eri sätkäpapereita 1.10-1.30 / 50kpl tai virosta 10snt / 60kpl
Filtterit 70snt / 100kpl

Hinnaksi tulee noin 20snt/savuke, eli halvempi kuin askiröökit, mutta samalla saa aitoa tupakkaa ja ilman mitään lisäaineita tai kemikaaleja (ei edes hyönteismyrkkyjä)

Manitouta saa mm. Stockmanneista ja tupakkakaupoista, muttei tavallisista ruokakaupoista.
Manitou sätkästä impotenssia ja syöpä erittäin nopeasti!
ok...
Ainakin tänä päivänä lämän punanen normi aski on 5 euroa ja maxi 6.40e
Suosittelen vaihtamaan Pall Malliin, maxi askilla hintaa vain 5.90e ja sisältää sen 27 savuketta niin ku maxi askit yleensäkkin :D Mutta parempaa ja halvempaa.. taino säästää siinä ainakin sen 50 senttiä :D
Ni je ju satan sjuk i höve! Kva fan pratar ni fö jävla språk?
tietäskö joku et paljoko vihree chesterfield maksais ja et onko siinä normi askissa 20 kpl niitä ??
Kaikki chessut (sinine,punane,vihree) sen 4,80€ aski (20kpl) ja maxi 6,30€ (27kpl)
Paras punane ryssä lämä 5e
sain pari päivää sitten punast smarttia(hyi viddu) 2,50/kpl
paljonko bonuksen punane maksi maksaa nykyää?
6,20€
 /   /  /  / TUPAKKAHINNASTO 2012 !

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta