kokemus rintojen suurennus omalla rasvalla

minun tarinani.

Oma kokemukseni Rintojen suurennus omalla rasvalla.

Lähtötilanne kesällä 2010:

-28 vuotias, 3 lasta imettänyt nuori nainen.
- 165cm.
- 60kg.
- kuppikoko DD. Kiinteys kadonnut/rintakudos riippuva.

Rasvaa otettiin sekä vatsasta, että takapuolesta, Vatsaan jäi ikäviä jälkiä, iho jäi ryppyiseksi ja löysäksi, mitä se ei ennen ollut!- ja takapuoleen muodostui muhkuroita, ja todellakin hoidin itseäni tarkasti saamieni jälkihoito-ohjeiden mukaan.

Operaatio on tehty Suomessa. Tiesin jo etukäteen ,että tämä toimenpide on monelle ollut pettymys ja tulokset eivät tahdo pysyä. Olin silti halukas kokeilemaan tätä ennemmin kuin leikkausta.

Tulos on se ,että rasvaa on siirretty jo 4 kertaa. Kuppikoko kasvaa aina sen 1/2 kuppikoon verran, mutta ikävä kyllä se on aika yhtä tyhjän kanssa, sen verran ryhdittömät rintani imetyksien jäljiltä ovat. Olisin kuitenkin ollut onnellinen edes tuosta muutoksesta, mutta aina n, 1kk rasvansiirron jälkeen kaikki siirretty rasva on poissa.

Enää en aio kokeilla uusia toimenpidettä, se on nyt 4 kertaa tehty ja ei se rasva kerta kaikkiaan minunkaan kropassani pysy, vaikka aina odoteltiin vähintään 3kk uuden siirron välillä.

Olenkin saanut kuulla kokemuksia muiltakin ja eipä heillekään se rasva ole rinnoissa pysynyt , paitsi harvoilla erittäin pieni rintaisilla. monet ovat olleet pettyneitä myös rasvansiirtoon, on jäänyt arpia, iho jäänyt kuopille ja joillekin se rasva palaa takaisin kyseisiin kohtiin.

Haluan kertoa tarinani, jos siitä jollekin olisi jotakin apua, vaikka itsekin toimenpiteeseen ryhdyin tietäen ,että rahat tod.näk menevät kuin roskakoriin ja niin kävikin. Oloni on todella pettynyt.

69

18034

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • haluaa silarit

      Harmi..etkös saisi edullisemmin silikoni-implanttioperaatiota kun tulos on yhtä tyhjän kanssa..Ehkä tarvistet jopa piennenyksen ja implantit...nahkarukkaset ei korjaanu rasvalla..Muitatteko miten terv.hoitjat äit.nloissa yhteen aikaan kehuivat että imetys kiinteyttää rintoja..:)

    • entisellään:(

      Häveten ilmoitan että täällä on yksi kohtalotoveri... Itsellä tosin järki voitti kolmannen siirtokerran ja 15 000 euron jälkeen. Minulla lähtötilanne oli roikkuva 75B ja rasvaa mistä ottaa, piti olla oikein ihannetapaus rasvansiirtoon. Vähän vajaa kolme desiä siirrettiin per puoli ja olin ihan haltioissani, kun sain ihanat täyteläiset luomurinnat! Mutta mutta, muutama kuukausi kului ja käytännössä tilanne palautui ennalleen. Nyt olen käynyt siis kolme kertaa siirrossa, ja samat liivit sopii edelleen, ehkä hieman ahtaammin kuin ennen yhtään siirtoa.

      Sehän rasvansiirrossa kuuluu oikeastaan asiaan, että sitä ottaa riskin ettei rasvaa jää välttämättä yhtään. Omalla kohdalla vaan harmittaa etten uskonut yhdestä tai viiemeistään kahdesta kerrasta ettei se minulla toimi. Kaikkia ohjeita noudatin, söin ubikinonit jne. Vaan kun ei pysy niin ei pysy.

      Tässä nyt sitten mietin, annanko rintojen olla vai otanko implantit. Sen verran on minulla tuota löysää nahkaa, että pitäisi tehdä samalla kohotus (joita arpia en halua) tai ottaa vähintään kolmen desin implantit, jolla tulisi vähintään D-kuppi (mitä en halua). Pieni riippuminen ei haittaa, sehän kuuluu vain asiaan kun on ikää 30 ja imetyksiä takana. Olisin vain halunnut hieman täyteläisemmät rinnat ilman rumia arpia ja rasvansiirto kuulosti juuri siltä. Näyttää kuitenkin siltä että jää kohdallani haaveeksi.

      • Anonyymi

        Älä otan silikonia kehoon, sairastut ja nekin pitää aikanaan poistaa.. Sitten ne rinnat vasta hirveät ovatkin


    • Kiitos

      Ikävää kuulla että olet joutunut pettymään :(

      Hienoa kuitenkin että avoimesti kerrot tästä täällä jotta muut operaatiota harkitsevat voisivat ehkä jättää menemättä kun tuloksia ei kerran synny.. Missä paikassa kävit operaatiossa? Ottiko paikka mitään vastuuta siitä ettei tulos ollutkaan sellainen kuin piti?

      Itse ainakaan en enää tahdo edes harkita moista jos kerran voi vielä jäädä jotain kuoppiakin kohtiin josta rasvaa poistettu.. Kerrottiinko sinulle edes etukäteen että tällaisia vaikutuksia voi olla?

    • entisellään:(

      Ei kuulu paikan vastuulle jos ei tuloksia synny, se epävarmuus kun kuuluu rasvansiirron luonteeseen ja jokaisen siihen ryhtyvän kuuluu ymmärtää että on riski ettei yhtään rasvaa tartu.
      Omalta kohdaltani en halua mainita nimiä, mutta sanon että paikka oli hyvä ja tekijä kokenut ja taitava, ei se vika siinä ollut. Syyttää en voi kuin itseäni siitä, että kolme kertaa piti siinä käydä!
      Ei sen pitäisi vaikuttaa päätökseen, onko jollakulla täällä ko toimenpide onnistunut vai ei, itsellä sitä ei voi tietää etukäteen. Jos naapuri on saanut puoli kuppia, itsellä voi tulla kuppi tai ei mitään. Jos haluaa varman muutoksen, pitää ottaa ne implantit.

    • face m

      Pysyykö siirretty rasva paremmin kasvoissa?

    • Suvi 29

      Helpottavaa kuulla ,että meitä on muitakin. Eli täällä yksi kyseisen operaation kokenut (3 kertaa) ja ei tuloksia minullakaan, rasva ei siis kertakaikkiaan pysynyt ja harmittaahan se, jos ihan siksi ,että olen maksanut kaikesta kovan hinnan.

      Minun lähtötilanne oli 2 lapsen imetys, jäljellä riippuvat c-kupit. Mitä sain on rasvansiirrosta arpia ja rasvaimu kohdissa todella karun näköistä ryppystä nahkaa, ja ei auta että olen koittanut kiinteyttää itseäni jälkeenpäin, semmonen se nyt sitten on.

      Uskaltauduin laitattaa silikonit, silläkin uhalla ,että komplikaatioiden vuoksi joutuisin ne poistattamaan joskus. Kaikki on mennyt hyvin ja lopputulon on TÄYDELLINEN. Olisimpa rohjennut laitattaa silikonit samantien. Rintojen alla on siistit pienet arvet, mutta rasvansiirrosta omalla rasvalla sain nyt toiseksi päänvaivakseni rasvaimun jättämän ruman ihon vatsan alueelle, mitä en todellakaan toivonut, kuvittelin ,että arpia/muita jälkiä ei jää, mutta ikävä kyllä minun kohdallani jäi, kaiken kukkuraksi sillä rahalla mitä laitoin rasvansiirto kokeiluihin olisin jo ottanut silikonit jos toisetkin!

    • entisellään:(

      Toisaalta moni meistä rasvansiirtoon lähtijöistä on sellaisia, jotka emme halua isoa muutosta (jonka silikoneilla saa väkisin) vaan pelkästään pientä täyttöä, ja joille luonnollisuus on hyvin tärkeää. Silikoneilla kun ei täysin luomua vastaavaa rintaa saa millään, sen on minulle kirurgitkin suoraan sanoneet. Ja faktahan on, että osallla tulosta ei synny ja osalla syntyy ja niillä joilla syntyy niin hyvin vaihtelevasti, molemmista olen kuullut. Vaan etukäteen ei kukaan sitä voi tietää.

      Eli, jos haluaa olla varma että rahalle saa vastinetta, ei rasvansiirtoon kannata ryhtyä, toisaalta jos sen riskin voi ottaa ja tavoitteena on nimenomaan saada täysin luonnolliset, hieman täydemmät rinnat, go for it! Mutta ei kannata lähteä toistamaan siirtoa montaa kertaa, kuten minä, ellei ensimmäisellä kerrallaa jää mitään. Omasta kokemuksestani sanoisin, ettei kannata lumoutua siitä miltä ne rinnat näyttää ensimmäiset viikot vaan malttaa odottaa muutama kuukausi, sillä se rasva jatkaa poissulamistaan kuukausia:(

      • Kustannuskysymys

        Eihän silikoneillakaan tule väkisin isoa muutosta jos ottaa pienet silikonit. Pienistä silikoneissa pelätään kiitorataa mutta kun valitsee matalimman profiilin, implantin pohja leviää riittävän laajalle eikä synny mandariinivaikutelmaa kiitoratoineen.

        Minulle rasvansiirto olisi ollut ihannetapaus koska omaa rasvaa ei ole rinnoissa. Mutta kun tiesin noista huonoista kokemuksista pysyvyydessä, halusin varmaa tulosta ja otin implantit.

        Eihän implanteilla saa täysin luonnollisen tuntuisia rintoja mutta kun rintani näyttävät luonnollisilta ulkopuolisten silmissä, se riittää minulle.



      • Mielenkiintoista!

      • Anonyymi

        Kyllä.. Ja silikonit voivat sairastuttaa vakavasti.. Kannattaa todella lukea rinta - implantti sairaudesta ennenkuin ryntää ne ottamaan... Voivat viedä terveyden ja koko elämön, niinkuin minulle kävi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä.. Ja silikonit voivat sairastuttaa vakavasti.. Kannattaa todella lukea rinta - implantti sairaudesta ennenkuin ryntää ne ottamaan... Voivat viedä terveyden ja koko elämön, niinkuin minulle kävi

        Voisitko kertoa, mitä kävi.


    • ...........

      Niin ja implanteissa on aina se komplikaatioriski. Joillakin menee kaikki hyvin, toisille tulee ongelmia. Eikä ne implantitkaan varmuudella loppuelämää kestä...aina voi tulla ongelmia. Rintojen tuntoherkkys voi kärsiä, kapseloituminen jossain vaiheessa mahdollista, uusintaleikkaukset jos jotain menee pieleen, implantin rikkoutuminen aikaa myöten (vaikkakin harvinaista uudentyyppisillä implanteilla, mutta kuka tietää miten ne käyttäytyy kehossa vaikka 20v:n jälkeeen???Ei ole ehditty niitä niin kauan tutkia) ja se vieraan esineen tuntu kehossa. Ei kaikki jaksa näitä ongelmia riippakivekseen ottaa..

    • ennallaan:(

      Olen kyllä tiedustellut implanttiasioitakin, ja kyllä kirurgien yksimielinen kanta on että hoikilla ne implantit yleensä erottaa silmämääräisestikin, että ei implanttirinnat ole täsmälleen sama kuin luomut. Eikä esim. minulle voisi ilman mastopeksiaa voi laittaa mitään 100cc implantteja (millä saisin sen kokoluokan muutoksen eli n puoli-yksi kuppia minkä haluaisin), kun on sitä tyhjää nahkaa kuitenkin on. Että kyllä se niin on että implanteilla muutos on väkisin huomattava, ja rasvansiirrossa taas liiankin huomaamaton, ellei peräti olematon jso huono tuuri käy:(

    • Siirtelijä_12

      Voi itku :(

      Itsellä rasvansiirrosta nyt kuukausi. Alunperin rinnanympärykseen tuli lisää n.7cm, nyt enää eroa lähtötilanteeseen n.4cm...Vieläköhän nämä siis tästä pienenee..?

      Ensimmäinen kerta oli itselläni, ajattelin kokeilla vielä toisenkin kerran, mutta jos kokemukset on noin huonoja, niin pitäisiköhän sittenkin vaan "alistua" niihin silikoneihin...

    • niin mutta....

      Vai "alistuisiko" sittenkin mielummin niihin omiin luomurintoihin, oli ne millaiset tahansa? Silikonitkin on jollain tapaa aina kompromissi kun on ne komplikaatioriskit ja ongelmia voi tulla. Voi myös tuntua tosi epäluonnollisilta varsinkin jos omaa rintaa vähän. Eli harkitse tarkkaan, mitä olet varmis ulkonäön takia kestämään...sanon tämän kaikella hyvällä:)

    • ennallaan:(

      Siirtelijä_12: minulla tapahtui vielä neljän viikon jälkeen aika merkittävääkin rasvan poissulamista vielä. Jossain 3kk kohdalla alkoi aina olla se tilanne että muutosta lähtötilanteeeseen saa hakea suurennuslasilla. Luulen että siinä piileekin se syy, miksi homman uusin kahdesti. Aina ensimmäiset viikot näyttää niin hyvältä että se herättää toivon, ja siinä vaiheessa kun tulos alkaa olla kadonnut olikin aina aika tehdä uusi siirto.
      Muista kuitenkin: mikä pätee minuun, ei välttämättä päde sinuun! Toivotaan että sinun rasvasolusi ovat sitkeämmät kuin minun;) Ehkä suosittelisin kuitenkin odottamaan muutaman kuukauden ennen kuin päätät menetkö uusintaan, ettei käy niin että tulos on ihan nolla ja rahat menee moneen kertaan hukkaan.

      • Siirtelijä_12

        Heh, itseasiassa oli tarkoitus kirjoittaa _altistua_ silikonille, ei alistua :)

        Toivon kovasti, että rasva pysyisi rinnoissa, mutta implantteja kyllä harkitsen. Siirron ensimmäisen viikon tulos näytti (ja tuntui) niin hyvälle, että vahvistui entisestään se päätös, että suuremmat rinnat haluan :) Ja ottokohdan ulkonäköön ja tuntuun olen kyllä tyytyväinen, että ainakin se muutos oli selkeästi parempaan :)

        Ehkä rasvansiirto sopii parhaiten niille, joille ensisijainen toimenpide on rasvaimu ja sitten tavallaan "ekstrana" rasvaa voi toiseen kohtaan siirtää.


    • ennallaan:(

      Ihan samoja ajatuksia täällä.
      Se rasvaimuhan siinä on joka ainakin toteutuu, tai siis sen ainakin saa vaikkei se rasva pysyisikään rinnoissa, eli paras varmaan olisikin tehdä rasvansiirto -imun bonuksena eikä niin että ensisijainen tavoite on kasvattaa rintoja.
      Rintojen kanssa se on niin katalaa, kun ensin kaikki näyttää niin pirun hyvälle mutta sitten se vaan pikkuhiljaa katoaa. Että sitä tavallaan pääsee uhkeamman poven makuun, ja sitä jää kaipaamaan. Että on ne implantit minullakin mielessä.

    • rasvansiirto

      Hei,
      Miten olette syönneet rasvansiirron jälkeen?? Itse olen kohta menossa ja mulle tähdennettiin että laiduttaa ei saa ja mielellään pitää syödä hiilaripitoista ruokaa.

      • hhhhhhhhkkkkkkk

        Käyttäkää tosi tilavia rintaliivejä siirron jälkeen, jos yleensä lainkaan liivejä vähään aikaan.
        Rinnat on pidettävä muuten hyvin lämpimänä, parasta suorastaan "hautoa" niitä, jotta rasvasolut pysyvät elossa.
        Runsas ravinto ylipäätään auttaa.
        Luontaistuote Ubikinoni auttaa rasvasoluja säilymään elossa.


      • rasvaaaaaaa
        hhhhhhhhkkkkkkk kirjoitti:

        Käyttäkää tosi tilavia rintaliivejä siirron jälkeen, jos yleensä lainkaan liivejä vähään aikaan.
        Rinnat on pidettävä muuten hyvin lämpimänä, parasta suorastaan "hautoa" niitä, jotta rasvasolut pysyvät elossa.
        Runsas ravinto ylipäätään auttaa.
        Luontaistuote Ubikinoni auttaa rasvasoluja säilymään elossa.

        Hei, oletko hhhhhhhhkkkkkkk käynyt operaatiossa? itse olen menossa ja olisi kiva kuulla että olisi edes yksi joka on vaikka vaan vähänkin tyytyväinen tulokseen?? eikö ketään?? itsellä ei odotuksen ole kovin suuret eli se puolikuppia olis ihan jees :-)


    • Siirtelijä_12

      Minulla nyt n.7vkoa operaatiosta, lähtötilanne oli rintojen alta 69, päältä 80, nyt alta sama, päältä 83. Aiemmin käytin 70 a/b, nyt 70b/c, muutos on kyllä hyvin pieni ja suhteutettuna suureen lantiooni, kaipailisin vielä enemmän volyymia..

      • siirrot 6 ja 12/11

        Varmaan ne tosta vielä vähän sulaa valitettavasti, eli luultavimmin sen puoli kuppia siitä tulee lopulliseksi mikä on ihan hyvä tulos! Itselläni tulos on sen puoli kuppia/kaksi siirtoa eli huonompi.

        Joku kysyi noista ravinnoista, liiveistä ym. Itse ainakin tein kaikki just kuin pitää, silti suurin osa lähti.


      • rasvaarasvaa

        Hei, Mistä sulta otettiin rasvaa ja tehtiinkö operaatio nukutuksessa vai epiduraalissa? kuinka kipeät rasvanottokohdat oli ja miten äkkiä voi palata normaaliin liikkumiseen? miten ottokohdat ovat 'tasoittuneet' ja oliko sulla tarpeeksi mistä ottaa....ja häiritseekö arvet sinua? Itsellä arpia muutenkin tosi paljon, että muutama lisää ei tee mitään....

        Oletko huomannut nyt 7 viikon jälkeen että olisi paljon *sulanut* pois? ja missä sairaalassa kävit? sori paljon kysymyksiä, mutta kamppailen tän kanssa varmaan nyt seuraavat kaksi viikkoa ja yritän etsiä kaikkea tietoa...

        Ja sitten vielä mikä on syynä että olette tehneet rasvansiirron rintoihin? olen ymmärtänyt että ne jotka haluavat reilusti kokoa lisää ovat pettyneempiä, itsellä toiset motiivit siis väheksymättä kenenkään motiivia ja ei haittaisi jos koko oleellisesti kasvaisi vaan uskon ettei niin käy...


      • siirrot 6 ja 12/11
        rasvaarasvaa kirjoitti:

        Hei, Mistä sulta otettiin rasvaa ja tehtiinkö operaatio nukutuksessa vai epiduraalissa? kuinka kipeät rasvanottokohdat oli ja miten äkkiä voi palata normaaliin liikkumiseen? miten ottokohdat ovat 'tasoittuneet' ja oliko sulla tarpeeksi mistä ottaa....ja häiritseekö arvet sinua? Itsellä arpia muutenkin tosi paljon, että muutama lisää ei tee mitään....

        Oletko huomannut nyt 7 viikon jälkeen että olisi paljon *sulanut* pois? ja missä sairaalassa kävit? sori paljon kysymyksiä, mutta kamppailen tän kanssa varmaan nyt seuraavat kaksi viikkoa ja yritän etsiä kaikkea tietoa...

        Ja sitten vielä mikä on syynä että olette tehneet rasvansiirron rintoihin? olen ymmärtänyt että ne jotka haluavat reilusti kokoa lisää ovat pettyneempiä, itsellä toiset motiivit siis väheksymättä kenenkään motiivia ja ei haittaisi jos koko oleellisesti kasvaisi vaan uskon ettei niin käy...

        En halua mainita nimiä, mutta tehtiin Hgissä hyvämaineisella klinikalla kokeneen kirurgin toimesta, ettei vika siinä ainakaan ollut.
        Rasvaa oli mistä ottaa, otettiin ensin mahamakkarasta ja sitten jenkkakahvoista. Arvet tosi pienet, tulos tasainen, kivut olemattomat ja paluu normielämään lähes samantien.
        Rasvan katoaminen oli mulla nopeinta ekat pari viikkoa, sen jälkeen hitaampaa. Ehkä tossa 3kk kohdalla ei enää pienentynyt.
        Tehtiin nukutuksessa, söin ubikinonit ja hiilihydraatit, pidin löysät liivit ja lämmintä ym ym.
        Mulla oli toiveissa saada vähän lisää täytettä imetyksestä väsähtäneisiin rintoihin. Jos olisin saanut sen kuppikoon per kaksi siirtoa, olisin ollut tyytyväinen, nyt tuli vain puolet siitä ja hinta kuitenkin viisinumeroinen. Eli jonkinverran pettynyt olen, hinta tuntuu kovalta suhteessa tulokseen. Toisaalta tähän ei tosiaan kovin suuren muutoksen toiveissa kannata edes lähteä!
        Tsemppiä sulle matkaan!!!


      • rasvaarasvaa
        siirrot 6 ja 12/11 kirjoitti:

        En halua mainita nimiä, mutta tehtiin Hgissä hyvämaineisella klinikalla kokeneen kirurgin toimesta, ettei vika siinä ainakaan ollut.
        Rasvaa oli mistä ottaa, otettiin ensin mahamakkarasta ja sitten jenkkakahvoista. Arvet tosi pienet, tulos tasainen, kivut olemattomat ja paluu normielämään lähes samantien.
        Rasvan katoaminen oli mulla nopeinta ekat pari viikkoa, sen jälkeen hitaampaa. Ehkä tossa 3kk kohdalla ei enää pienentynyt.
        Tehtiin nukutuksessa, söin ubikinonit ja hiilihydraatit, pidin löysät liivit ja lämmintä ym ym.
        Mulla oli toiveissa saada vähän lisää täytettä imetyksestä väsähtäneisiin rintoihin. Jos olisin saanut sen kuppikoon per kaksi siirtoa, olisin ollut tyytyväinen, nyt tuli vain puolet siitä ja hinta kuitenkin viisinumeroinen. Eli jonkinverran pettynyt olen, hinta tuntuu kovalta suhteessa tulokseen. Toisaalta tähän ei tosiaan kovin suuren muutoksen toiveissa kannata edes lähteä!
        Tsemppiä sulle matkaan!!!

        Kiitos:-)) vielä tuosta rasvanottokohdista...mulla ei kovin paljoa ylimääräistä ole ja rasvaa otettaisiin monesta eri paikasta....mietin kuinka 'näkyvä' rasvanottokohdasta tulee eli siis huomasitko helposti että sulta on otettu jostain paikasta ja olitko siihen asiaa tyytyväinen? Jotkut ovat täällä kirjoittaneet että jäljestä ei jää hyvä tai tasainen?


      • siirrot 6 ja 12/11
        rasvaarasvaa kirjoitti:

        Kiitos:-)) vielä tuosta rasvanottokohdista...mulla ei kovin paljoa ylimääräistä ole ja rasvaa otettaisiin monesta eri paikasta....mietin kuinka 'näkyvä' rasvanottokohdasta tulee eli siis huomasitko helposti että sulta on otettu jostain paikasta ja olitko siihen asiaa tyytyväinen? Jotkut ovat täällä kirjoittaneet että jäljestä ei jää hyvä tai tasainen?

        Oijoi, ei kuulosta hyvältä:( Kuulemma jos joutuu laajalti ottamaan niin rasvasolut siitä melkein aina kärsii eikä siirretty rasva pysy (koska vaurioituneet solut ei pysy hengissä siirrettyinä vaan hissukseen kuolee pois ts rasva "sulaa pois"), lisäksi tulos ottokohdissa helposti epätasainen varsinkin jos alakropasta otetaan. Mulla oli helpot pulleat höttöiset kohdat mistä ottaa, rasvan sai helposti ja silti jäi sen verran että tulos on tasainen. Oletko ihan varma että sun kannattaa tohon mennä? On aika tärkeää että on mistä ottaa eikä siltikään usein tule oikein tulosta. Jos et implantteja halua, miten olisi Macrolane?


      • rasvaarasvaa
        siirrot 6 ja 12/11 kirjoitti:

        Oijoi, ei kuulosta hyvältä:( Kuulemma jos joutuu laajalti ottamaan niin rasvasolut siitä melkein aina kärsii eikä siirretty rasva pysy (koska vaurioituneet solut ei pysy hengissä siirrettyinä vaan hissukseen kuolee pois ts rasva "sulaa pois"), lisäksi tulos ottokohdissa helposti epätasainen varsinkin jos alakropasta otetaan. Mulla oli helpot pulleat höttöiset kohdat mistä ottaa, rasvan sai helposti ja silti jäi sen verran että tulos on tasainen. Oletko ihan varma että sun kannattaa tohon mennä? On aika tärkeää että on mistä ottaa eikä siltikään usein tule oikein tulosta. Jos et implantteja halua, miten olisi Macrolane?

        Kiitos....sait mut tekemään sen mitä olen jo miettinyt. Otin uuden ajan konsultaatioon. Mulle ei valitettavasti käy sellainen väliaikainen vaihtoehto vaikka tuo Macrolane hyvältä kuulostaakin, haluan lopullisen pisteen tälle epäsuhdalle:-) olkoonkin että se ehkä tarkoittaa pieniä implantteja, täytyy miettiä vielä....


      • siirrot 6 ja 12/11
        rasvaarasvaa kirjoitti:

        Kiitos....sait mut tekemään sen mitä olen jo miettinyt. Otin uuden ajan konsultaatioon. Mulle ei valitettavasti käy sellainen väliaikainen vaihtoehto vaikka tuo Macrolane hyvältä kuulostaakin, haluan lopullisen pisteen tälle epäsuhdalle:-) olkoonkin että se ehkä tarkoittaa pieniä implantteja, täytyy miettiä vielä....

        Varmaan ihan hyvä niin. Jos tosiaan rasvaa joudutaan ottamaan laajalta alueelta, on tyydyttävä tulos aika epätodennäköinen ja pahimmassa tapauksessa ainoa tulos on kuoppaiset ottoalueet. En tiedä miten markkinahenkinen kirurgi sulla on, mutta vilpittömästi, ei kuulosta lupaavalta.
        Macrolane ei ole lopullinen, mutta monesti pitkäaikaisempi kuin siirretty rasva.
        Kannattaa varmaan pitää mieli avoimena implanttienkin suhteen.


    • Näin on

      Miksi omalla rasvalla? Silikonit on kuitenkin pitkäikäinen ja paras vaihtoehto!

    • voi voi

      No haloo...Silikoneissa on aina komplikaatiovaara ja kukaan ei tiedä, miten kauan ne lopulta psysyvät koko ajan muuttuvassa ja elävässä ihmiskehossa ehjinä/hyvässä kunnossa. Silikoneista aina joutuu jollain tapaa kantamaan huolta; tuleeko kapseloitumista jossain vaiheessa, kestääkö implantti (uusimpia implantteja pidetty kauimmillaan noin 15 v, mutta mitä sen jälkeen???), mahdolliset uusintaleikkaukset...huonoja puolia löytyy. Puhumattakaan siitä, että implantti ei kaikilla todellakaan tunnu luonnolliselta.

    • asfsgr

      Ottokohdat oli kipeät, mutta varovasti liikkuen ok ja töihin palasin toisena operaation jälkeisenä päivänä. Tukitekstiilit auttoi kivunhoidossa. Ottokohdat on siistit ja paremman näköiset kuin aiemmin :) Se onkin parasta tässä. Rinnoista sulanut varmaan n.puolet siirretystä rasvasta jo....

    • Kummallista

      Itse kyllä olen sitä mieltä että jos maksat 5 numeroisia summia operaatiosta niin kyllä klinikallakin on jokin vastuu jos et saa sitä lopputulosta joka sinulle luvattiin!!! Jos ostat auton, Mersun ja kuukauden päästä se tullaan vaihtamaan Ladaan niin eikö siinäkin olisi autokauppiaalla vähän selittämistä???

      Mielestäni on epäasiamukaista jos jokin klinikka tekee toimenpiteitä tietäen että niillä ei välttämättä saada vaikutusta joka on toivottu ja pahimmassa tapauksessa vielä huonontaa ulkonäköä rasvanotto kohdissa!!!

      Nyt naiset ryhdistäydyttävä ja VAADITTAVA ettei näin voi toimia! Vaikea kuvitella että monikaan mies hyväksyisi tällaista kusetusta joten miksi naiset vain ottavat syyt omille niskoilleen! Eihän kenelläkään voi olla oikeutta myydä sinulle tuotetta joka haihtuu savuna ilmaan ja rahat meni!!

    • besserwisser

      Väärässä olet. Rasvansiirtoon kuuluu tuloksen epävarmuus, ja kirurgin tulee siitä etukäteen potilasta infota. Vähän niinkuin joku lapsettomuushoito, ei voi luvata tulosta vaikka hoidot tehdään miten hyvin. Jos rasvansiirtoon lähtee, ottaa sen riskin ettei rahalle tule vastetta eikä se ole kenenkään vika, kukaan ei siinä lupaa yhtään mitään. Jos haluaa varmuudella muutosta, pitää ottaa implantit.

      Se on totta että klinikat eivät saa luvata että siirretty rasva pysyy, ihan vain koska sellaista ei voi luvata. Jos joku lupaa, siitä saa valittaa, ei siitä ettei tulosta tullut jos siitä riskistä on etukäteen kerrottu.

    • ennallaan:(

      Nimenomaan. Tosin mun mielestä monella klinikalla on tapana ainakin nettisivuillaan lupailla liikoja, kuten että siirretystä rasvasta ainakin puolet jää mikä on ihan huttua. Eikä kerrota siitä ettei monella jää mitään. Jää sitten liikaa yksittäisen kirurgin vastuulle kertoa asiakkaalle ettei tuloksista ole mitään takeita.

    • Liisukka hei

      Muistakaa myös se, että operaation jälkeen rinnoissa on paitsi sitä uutta rasvaa, myös paljon turvotusta, joten ne näyttävät siksikin isommilta. Rintojen pieneneminen myöhemmin ei siis ole pelkästään rasvan häviämistä, vaan etenkin aluksi turvotuksen poistumista.

    • lilo1

      Aika huonoja kokemuksia tuntuu rasvansiirrosta olevan. Toisaalta kyllä ihmettelen miksi niitä edes tehdään jos tulokset on suurimmalla osalla yhtä tyhjän kanssa. Minulle tehty vajaa viikko sitten rasvansiirto julkisella puolella (rintasyöpä). Tulen kertomaan muutaman kuukauden päästä kuinka kävi :)

      • Pieni korjausko?

        Tehtiinkö siirto ruiskeina mitä tässä ketjussa tarkoitetaan vai leikkauksella kudossiirtona?


      • Utelias rasvansiirto
        Pieni korjausko? kirjoitti:

        Tehtiinkö siirto ruiskeina mitä tässä ketjussa tarkoitetaan vai leikkauksella kudossiirtona?

        Rasvansiirrolla yleensä tarkoitetaan rasvan imua muualta kehosta joka siirretään ruiskeina rintoihin. En tiedä kuinka paljon tehdään noita leikkauksia, joissa rintasyöpäpotilaille otetaan mahalta ihoineen iso palanen josta muotoillaan rinta pois leikatun tilalle.

        Tule toki kertomaan kokemuksia, jolle rasvansiirto tehty.


    • 20+5

      http://www.realself.com/breast-fat-transfer

      Tuolla ihmisten kokemuksia joissa on kuvia prosessista.

      Saisikohan Suomeenkin tällaiset sivut ettei tarvitse kirurgia valita kuin sikaa säkissä...? Vai onko vain parempi jatkaa ulkomailla toimenpiteissä käyntiä...?

    • nyt 75C

      Aika monessa noista kuvat on otettu melko pian operaation jälkeen, ennenkuin sulamisprosessi on edennyt loppuun asti. Aika moni on tyytyväinen aluksi muttei enää lopuksi...
      T: Kahdessa siirrossa käynyt ja lopulta implantit ottanut

    • Onerva67

      Hei kaikille rasvansiirtoa ajatteleville! Onpa ikävää, että kovin monella on ollut huonoja kokemuksia rasvansiirrosta. Omat kokemukseni ovat selvästi rohkaisevammat; rasvansiirto rintoihin tehtiin reilu vuosi sitten suomalaisella klinikalla. Toki rinnat minullakin olivat pyöreät ja kauniit heti operaation jälkeen ja vuoden aikana jonkin verran rasvaa katosi, mutta edelleen rinnat ovat selvästi kauniimmat kuin lähtötilanteessa. Kävin vuositarkastuksessa n. kuukausi sitten, lääkäri oli oikein tyytyväinen tulokseen. Hän myös suositteli uutta toimenpidettä, jolla luonnollinen täyteläisyys palaisi. Hänen mielestään sitä kannattaisi harkita, koska ensimmäisen siirron jälkeen tulos oli varsin rohkaiseva. Eli rasvaa katosi odotettua vähemmän. Itse pidän tästä korjaustavasta, koska komplikaatiovaara on pieni ja lopputulos kaunis ja luonnollinen. Harkitsen uutta toimenpidettä ).

      • Ei_mahdollisuuksia

        Minulta puuttuu rinnoista omaa rasvaa runsaasti, joten rasvansiirto olisi ihannetapaus. Mutta minulla ei ole niin suuria vuosituloja että voisin edes vuoden välein sijoittaa useampaa tonnia rasvansiirtoon. Piti siis tyytyä samaan summaan ja laitattaa implantit, jotka pysyvät sentään varmuudella vuosikausia, ellei satu kapseloitumista.


      • Anonyymi

        Voitko kertoa enemmän siitä miten paljon rintoja täytettiin leikkauksessa ja mikä oli lähtötilanteesi kuppikoossa?


    • Expl

      Tästä keskustelusta huomaa miten paljon leikkauksen tulos riippuu muusta, kuin käytetystä hoitomenetelmästä.
      Kun aikoinaan 90- luvulla rasvansiirtoa menetelmänä alettiin käyttää Suomessa esteettisen plastiikkakirurgian klinikassa, oli se vaikea rekonstruktiivisen plastiikkakirurgiankaan hyväksyä, koska tulokset olivat epävarmoja. Niiltä alkuajoiltakin on edelleen säilyneitä hyviä tuloksia varsinkin kasvojen alueen tapauksia.
      Rintojen muotoilu rasvansiirrolla tuli myöhemmin ja sen ensimmäiset hyvät tulokset näytti italialainen plastiikkakirurgi Rigotti, joka muuten kävi Suomessa meitä kouluttamassa. Hänen hoitotekniikkassaan potilaan rasvimulla otettua rasvaa lisätään pieniä määriä usean vuoden aikana.
      Hänen jälkeensä usalaiset alkoivat käyttää rasvansiirtoa "Brava " rinnan vakuumilaajentamisen yhteydessä. Tämä toimi hyvin. Sitä kautta opittiin mihin ja millä keinoin rasvasiirre pitää laittaa ja johtuen rinnan kudoksen erilaisuudesta kasvojen hyvin verisuuonitettuihin alueisiin. Rinnan rasvansiirrossa tarvittavan rasvan saaminen on usein haasteellista. Nämä potilaat ovat usein muutenkin laihoja. Eri kehitysvaiheiden jälkeen olemme tilanteessa, että rasvansiirtoa voidaan tarjota kasvojen, vartalon ja rintojen muohon korjaukseen, mutta emme pysty vielä erottamaan niitä potilaita etukäteen, joilla tulos jää vaatimattomaksi. Siksi toimenpide on tuloksen suhteen edelleen epävarma, mutta koska toimenpiteestä hyvin harvoin tulee mitään muita komplikaatioit, se voidaan uusia niin monta kertaa kunnes tulos saavutetaan. Joillekin tulos on kertahoidolla hyvä. Rasvansiirron tulos on ns. pysyvä useiden vuosien ajan.

    • luonttoosaastuttaa

      miksi rinnat pitää suurentaa,omaksi iloksi,miestentakia,et ois muka kauniimpi.en ymmärrä.pinentämise kylläki terveyssyistä,mut et pitää turhia leikkauksia tehä.maatuuko ne ku on 2m multaa pääl.nehä pitää jo kiinteistöverolle laittaa,silkoonit?saastuttaa luontoo ja mies pussaa silkoonia,auts ja yök.

      • Tyhmää_arvostelua

        Tuollaista on helppoa sanoa syvällä rintaäänellä omien normaalikokoisten tai jättilollojen takaa. Mutta tilanne on aivan toinen kun on saanut aina kuulla olevansa lauta tai lasten imettäminen on tehnyt rinnoista rukkaset.

        Muuten, hanki parempi puhelin joka osaa laittaa automaattisesti välimerkkien jälkeen välilyönnin ja aloittaa lauseen isolla kirjaimella. Älä vaan väitä että kirjoitat tietokoneella noin törkyistä tekstiä.


    • enolerobotti17

      Onko tuoreita kokemuksia rasvansiirrosta rintoihin?

      • gfdhdghgfjhhg

        Siluetin televisiosarjassa lääkäri kertoi potilaalle että siirretty rasva ei ehkä pysy rinnoissa ja tarvitaan jopa useampi uusintakäsittely.


      • Onerva67

        Sairaala Siluettin lääkärit kertovat mielestäni oikein asiallisesti onnistumisen mahdollisuudet potilaille. Rasvansiirto tosiaan on toimenpide, jonka tuloksia lääkäri ei takaa, mutta ensimmäisen vuoden jälkeen uutta siirtoa on helpompi harkita yhdessä lääkärin kanssa, kun on nähtävillä edellisen siirron vaikutus. Omat kokemukseni ovat hyvät ja harkitsen uusintasiirtoa lähiaikoina juuri Siluettissa.


      • eisilikoniaaa

        Parempi kuin implantointi. siinä vieras esine voi aiheuttaa monia ikäviä yllätyksiä. Itsellä kivut ovat jatkuva osa elämää.


      • Ei_köyhille
        Onerva67 kirjoitti:

        Sairaala Siluettin lääkärit kertovat mielestäni oikein asiallisesti onnistumisen mahdollisuudet potilaille. Rasvansiirto tosiaan on toimenpide, jonka tuloksia lääkäri ei takaa, mutta ensimmäisen vuoden jälkeen uutta siirtoa on helpompi harkita yhdessä lääkärin kanssa, kun on nähtävillä edellisen siirron vaikutus. Omat kokemukseni ovat hyvät ja harkitsen uusintasiirtoa lähiaikoina juuri Siluettissa.

        Ihan hyvä menetelmä jos on riittävästi rahaa käytettävissä jatkohoitoihinkin. Yksi siirto maksaa suunnilleen saman verran kuin suurennus silikoni-implanteilla.


      • Anonyymi
        Ei_köyhille kirjoitti:

        Ihan hyvä menetelmä jos on riittävästi rahaa käytettävissä jatkohoitoihinkin. Yksi siirto maksaa suunnilleen saman verran kuin suurennus silikoni-implanteilla.

        Onko viimeaikaisia kokemuksia rasvansiirrosta rintoihin ja tulosten pysyvyydestä? Haluaisin n. puoli kuppikokoa lisää volyymia (pienestä b-kupista täyteen beehen, muoto nytkin hyvä, ei roiku) ja lukemani perusteella rasvansiirto olisi hyvä vaihtoehto. Harkinnassa Tallinnan joko Artia Clinic tai Christina’s. Olen itse jo yli 40 ja luin, että ikä vaikuttaa rasvan pysymiseen - vanhemmilla pysyy paremmin. Mutta mikä on vanha? :D Onko muita joilla samat ”speksit” ja suurennus tehty?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko viimeaikaisia kokemuksia rasvansiirrosta rintoihin ja tulosten pysyvyydestä? Haluaisin n. puoli kuppikokoa lisää volyymia (pienestä b-kupista täyteen beehen, muoto nytkin hyvä, ei roiku) ja lukemani perusteella rasvansiirto olisi hyvä vaihtoehto. Harkinnassa Tallinnan joko Artia Clinic tai Christina’s. Olen itse jo yli 40 ja luin, että ikä vaikuttaa rasvan pysymiseen - vanhemmilla pysyy paremmin. Mutta mikä on vanha? :D Onko muita joilla samat ”speksit” ja suurennus tehty?

        Hei! Mulle tehty 15.3 mastopexia ja rasvansiirto rintoihin. Rinnat olivat roikkuvat ja tyhjät rasvasta 3 lasten imetyksen jälkeen. Itse 41v. Harkitsin tarkkaan kenet valitsin kirurgiksi, ja kyseinen kirurgi olikin vanha työkaveri jonka tiesin osaavan asian. Mulla ei valitettavasti ollut kovin paljon rasvaa missään joten jouduttiin ottamaan selästä, lonkkien, vähän ulkoreisistä ja polvien sisäsyrjästä polvien päältä. Kuulemma paras "pysyvä" rasva löytyy kirurgin mukaan selkä, lonkkien ja polvien sisäsyrjästä. Mulla oli sen verran niukasti rasvaa että sitä saatiin vain n 1,5dl per rinta. Nyt siis juuri mennyt 4vko leikkauksesta ja rintojen alkuturvotus lähtenyt. Muoto rinnoissa erittäin kaunis ja vielä täyteläinen, mutta saa nähdä kuinka pysyvä rasva on loppupeleissä? Rasvanottokohdista sen verran että mulla kun oli vuototaipumus niin hematoomat oli myös isot, ja varsinkin vas .polvi oli erittäin turvonnut ja kipeä. Selkä ja polvien rasvanotto kohdat olivat todella kipeät n viikon verran. Tämän jälkeen tuli ongelma polvien kanssa, alkoivat kerätä nestettä vaikka tukiliivit käytössä. Nyt 4 vko jälkeen oik polvi ei liiku kunnolla, kovettumia ihon sisällä, kerää pussin nestettä polven päältä ja vaikea taivuttaa yli 90 asteen kulmaan. Nyt siis pakko käydä lymfaterapiassa (LPG ), polven paranemisesta ei tietoa, jääkö turvotus ikuiseksi ongelmaksi vai toipuuko. Ainakaan polvi ei lupaile mitään vielä vaikka kaikki konstit tehdään joka päivä, jalat ylös seinälle, kotilymfahoitoa, kompressiosukat ym. Eli en suosittele polvien rasvanottoa jos tällaiseen toimeenpiteeseen lähtee, on paha paikka jos alkaa keräämään nestettä ja sitä ei millään tahdo saada kuriin kun lymfa valuu alaspäin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei! Mulle tehty 15.3 mastopexia ja rasvansiirto rintoihin. Rinnat olivat roikkuvat ja tyhjät rasvasta 3 lasten imetyksen jälkeen. Itse 41v. Harkitsin tarkkaan kenet valitsin kirurgiksi, ja kyseinen kirurgi olikin vanha työkaveri jonka tiesin osaavan asian. Mulla ei valitettavasti ollut kovin paljon rasvaa missään joten jouduttiin ottamaan selästä, lonkkien, vähän ulkoreisistä ja polvien sisäsyrjästä polvien päältä. Kuulemma paras "pysyvä" rasva löytyy kirurgin mukaan selkä, lonkkien ja polvien sisäsyrjästä. Mulla oli sen verran niukasti rasvaa että sitä saatiin vain n 1,5dl per rinta. Nyt siis juuri mennyt 4vko leikkauksesta ja rintojen alkuturvotus lähtenyt. Muoto rinnoissa erittäin kaunis ja vielä täyteläinen, mutta saa nähdä kuinka pysyvä rasva on loppupeleissä? Rasvanottokohdista sen verran että mulla kun oli vuototaipumus niin hematoomat oli myös isot, ja varsinkin vas .polvi oli erittäin turvonnut ja kipeä. Selkä ja polvien rasvanotto kohdat olivat todella kipeät n viikon verran. Tämän jälkeen tuli ongelma polvien kanssa, alkoivat kerätä nestettä vaikka tukiliivit käytössä. Nyt 4 vko jälkeen oik polvi ei liiku kunnolla, kovettumia ihon sisällä, kerää pussin nestettä polven päältä ja vaikea taivuttaa yli 90 asteen kulmaan. Nyt siis pakko käydä lymfaterapiassa (LPG ), polven paranemisesta ei tietoa, jääkö turvotus ikuiseksi ongelmaksi vai toipuuko. Ainakaan polvi ei lupaile mitään vielä vaikka kaikki konstit tehdään joka päivä, jalat ylös seinälle, kotilymfahoitoa, kompressiosukat ym. Eli en suosittele polvien rasvanottoa jos tällaiseen toimeenpiteeseen lähtee, on paha paikka jos alkaa keräämään nestettä ja sitä ei millään tahdo saada kuriin kun lymfa valuu alaspäin.

        Jatkoa edeltävään kirjoitukseen (mastopexia rasvansiirto), kuppikoko aikaisemmin B75, nyt ehkä n C80. Mutta todennäköisesti pienenee vielä. Ja leikkaus tehty Helsingissä, Aava kamppi. Ja kylläkin hintava leikkaus! Saa nähdä oliko se hinnan ja kärsimyksen arvoinen loppupeleissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkoa edeltävään kirjoitukseen (mastopexia rasvansiirto), kuppikoko aikaisemmin B75, nyt ehkä n C80. Mutta todennäköisesti pienenee vielä. Ja leikkaus tehty Helsingissä, Aava kamppi. Ja kylläkin hintava leikkaus! Saa nähdä oliko se hinnan ja kärsimyksen arvoinen loppupeleissä.

        Millainen lopputulos jäi sinulle, joka viimeksi kävit rintojen rasvansiirrossa? Itsekin tätä harkitsen vai että otanko suosiolla silarit. Tilanne kahden imetyksen jälkeen pieni a80 ja ikää yli 40v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei! Mulle tehty 15.3 mastopexia ja rasvansiirto rintoihin. Rinnat olivat roikkuvat ja tyhjät rasvasta 3 lasten imetyksen jälkeen. Itse 41v. Harkitsin tarkkaan kenet valitsin kirurgiksi, ja kyseinen kirurgi olikin vanha työkaveri jonka tiesin osaavan asian. Mulla ei valitettavasti ollut kovin paljon rasvaa missään joten jouduttiin ottamaan selästä, lonkkien, vähän ulkoreisistä ja polvien sisäsyrjästä polvien päältä. Kuulemma paras "pysyvä" rasva löytyy kirurgin mukaan selkä, lonkkien ja polvien sisäsyrjästä. Mulla oli sen verran niukasti rasvaa että sitä saatiin vain n 1,5dl per rinta. Nyt siis juuri mennyt 4vko leikkauksesta ja rintojen alkuturvotus lähtenyt. Muoto rinnoissa erittäin kaunis ja vielä täyteläinen, mutta saa nähdä kuinka pysyvä rasva on loppupeleissä? Rasvanottokohdista sen verran että mulla kun oli vuototaipumus niin hematoomat oli myös isot, ja varsinkin vas .polvi oli erittäin turvonnut ja kipeä. Selkä ja polvien rasvanotto kohdat olivat todella kipeät n viikon verran. Tämän jälkeen tuli ongelma polvien kanssa, alkoivat kerätä nestettä vaikka tukiliivit käytössä. Nyt 4 vko jälkeen oik polvi ei liiku kunnolla, kovettumia ihon sisällä, kerää pussin nestettä polven päältä ja vaikea taivuttaa yli 90 asteen kulmaan. Nyt siis pakko käydä lymfaterapiassa (LPG ), polven paranemisesta ei tietoa, jääkö turvotus ikuiseksi ongelmaksi vai toipuuko. Ainakaan polvi ei lupaile mitään vielä vaikka kaikki konstit tehdään joka päivä, jalat ylös seinälle, kotilymfahoitoa, kompressiosukat ym. Eli en suosittele polvien rasvanottoa jos tällaiseen toimeenpiteeseen lähtee, on paha paikka jos alkaa keräämään nestettä ja sitä ei millään tahdo saada kuriin kun lymfa valuu alaspäin.

        Kuulostaa todella ikävältä ja pelottavalta. Olin hetki sitten rasvansiirrossa ja rasvaa otettiin mm. polvien sisäsyrjistä. Mustelmat ovat valtavat ja turvotusta todella paljon, vaikea koukistaa jalkoja, joten kävelykin hankalaa. Miten sulla lopulta kävi polvien/polven kanssa? Pystytkö jo koukistamaan normaalisti ja elää normaalia elämää? Pelottaa että itsellekin käy noin.


    • Anonyymi

      Nyt 3kk leikkauksesta (mastopexia rasvansiirto) ja rinnat vielä aika täyteläiset. Jonkun verran rasvaa on sulanut pois, mutta yllättävän hyvä lopputulos on vielä. Vasen rinta on ehkä vähän pienempi kuin oikea, mutta niinhän se monesti on muutenkin, ihminen harvoin on täysin symmetrinen. Mainittakoon että vasen rinta kihelmöi toista rintaa enemmän (mahd.rasva suli silloin pois?) Mutta kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen toistaiseksi, enkä tarvitse lisätoimeenpidettä jollei rasva jatka sulamistaan. Arpia olen teipannut 3 kk jo, ja aion jatkaa vielä 1-2kk jotta arvista tulisi mahdollisimman näkymättömät.

    • Anonyymi

      Hei! Kysyisin teiltä, jotka olette pettyneet rasvansiirtoon, että milloin huomasitte ettei rasva pysy rinnoissa? Alussahan turvotus häviää. Onko ketään, jolla siirretty rasva suli pois vielä puolen vuoden tai vuoden parin kuluttua?

    • Anonyymi

      Tuli mieleeni, tehtiinkö kenellekään rintojen kohotusleikkaus rasvansiirron yhteydessä tai ennen sitä? Olisiko sillä vaikutusta rasvan pysymiseen.

      • Anonyymi

        Anteeksi, olihan täällä puhetta mastopexiasta siirron yhteydessä! Kuinka rasva teillä on pysynyt?


    • Anonyymi

      Hei, olisiko täällä kokemusta myös nuoremmilta? Itse olen 21v, todella pienet rinnat ja aika hoikka. Implantit ei tunnu itselle sopivalta ratkaisulta, niin oon miettinyt rasvan siirtoa.

      • Anonyymi

        Jos olet hoikka, onko sinulla riittävästi rasvaa siirtoon? Ehkä tarvitaan useampi siirtokerta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos olet hoikka, onko sinulla riittävästi rasvaa siirtoon? Ehkä tarvitaan useampi siirtokerta?

        Tuota olen miettinyt, konsultaatiossa se varmasti selviää onko tarpeeksi rasvaa.


    • Anonyymi

      Minulle on tehty rintojen kohotus ja nännejä siirrettiin ylemmäksi n. 10 v sitten. On edelleen tosi hyvät. Kirurgina toimi Hilkka Peltoniemi KL:ssä. Hyvä ja asiantunteva kirurgi.

    • Anonyymi

      Olen harkinnut rintojen fixausta rasvansiirrolla, mutta tämän ketjun kommenttien jälkeen päällimmäinen ajatus on, että mikä vedätys!
      Olen laihtunut parin viime vuoden aikana 15 kg ja kuppikoko pienentynyt 2-3 kokoa. Tämä sai minut harkitsemaan rintojen korjausta ylipäätään. Tarkoitus on kuitenkin jatkaa liikunnallista elämää ja olla tarkkana ruokavalion suhteen, joten rasvakudosta tulee jatkossakin vähenemään tämän myötä --> kiinteytyminen ja omasta hyvinvoinnistani huolehtiminen on ensisijaista.
      Rintojen omaa rasvaa on kadonnut painonpudotuksen myötä (sehän tulee sinne viimeisenä ja lähtee ensimmäisen, kuten me kaikki tiedämme :D) , joten en näe uskottavana, että se siirron myötä pysyisi siellä sen kummemmin. Kuinka harmillista! Ideanahan tämä on todella houkutteleva ja kuulostaa hyvältä, mutta tässä myytävä tuote on kuin lunta: talvella sitä on paljon ja näyttää hienolta, mutta kevään tullessa siitä ei näy jälkeäkään. Mutta hei, on aina uusi talvi ostettavissa! x) Kaupan päälle saat pahimmillaan vielä möykkyisen / kurttuisen / arpisen nahan rasvanottopaikkaan.
      Tämä on mielestäni realismia tässä kohtaa, vaikka toivoin todella tämän olevan pysyvä ja hintansa arvoinen vaihtoehto silikonille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      76
      3496
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      565
      3287
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      3004
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2092
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1911
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1888
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1865
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      143
      1506
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1301
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1282
    Aihe