Partasuu ei saa naista?

b a r b e

Ja'hams, osuipa silmiin jännä artikkeli, jonka mkaan partasuiden suosio naisten silmissä on parrattomaan nähden vähemmän vetovoimainen, jopa päinvastoin.

Entä palstan neitojen maku, parta miehellä vai ei ja jos niin millainen?

Olisi kiinnostava nähdä millaisia partakuontaloita ko. kokeessa neidoille esiteltiin. Toki "kullankaivaja-karvaturpa-looki" voi ymmärrettävästi olla suorastaan luontaantyötävä. Toisaalta ympäristössäni monikin nainen on sanonut lyhyen, siistin ja hoidetun parran tai osaparan olevan ihan ok tai jopa wow. Makuja on monia. Tietysti on oleellista millanen on itse parran kantaja ;-)

"Tutkijat Paul Vasey Lethbridgen yliopistosta Kanadasta ja Barnaby Dixson Victorian yliopistosta Uudesta-Seelannista näyttivät 200 naiselle kuvia kokopartaisista miehistä. Sen jälkeen parrat ajeltiin ja naiset arvioivat miehet uudelleen."

Koko artikkeli:

- http://www.iltalehti.fi/seksuaalisuusjasuhteet/2012031015304819_se.shtml

Sitten taasen toisten "tilastojen" mukaan oheisen herran parta ei naisia haittaa, päinvastoin:

- http://www.7sur7.be/7s7/fr/1527/People/article/detail/1402155/2012/03/01/Brad-Pitt-delaisse-sa-grand-mere.dhtml

Ranskalaiset feministiti tekivät taannoin 'parta-protesti-iskuja' eri valuustojen kokouksissa joihin yleisöllä on pääsy ja kesken istunnon pukivat tekoparrat päälle protestiksi ko. intituutioiden miesvaltaisuudesta.

Olisivat kieltämättä nätimpiä ilman partaa ;-)

- http://www.lavoixdunord.fr/Region/actualite/Secteur_Region/2012/03/08/article_des-femmes-a-barbe-pour-une-vraie-parite.shtml

.

64

2962

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei partafani

      Siisti sänkiparta on ihan ok, muotoiltu lyhyt suun ympärillä ja leuan alueella on ihan hyviä.

      Itse en pidä lainkaan esim. leuan kärjessä olevasta pujosta tai tuuheammastakaan parrasta, saati joulupukkiparroista.

      syyt: parran omaava mies usein hivelee sitä huomaamattaan, tavaksi muodostuneena, joka ei ole mukavaa katseltavaa. Parrassa on lounaalta jäänyt ruoanmuru. Parta haisee (varsinkin jos tupakoi), tuntuu suudellessa kauhealta, rikkoo ihon jos on vähänkin herkempi iho. Suuhun taittuvat partakarvat on ehkä ällöttävimpiä asioita mitä tiedän.


      Siinä varmaan tuli mun mielipide selväksi, kun kerta kysyit.

      • b a r b e

        >> Siisti sänkiparta on ihan ok, muotoiltu lyhyt suun ympärillä ja leuan alueella on ihan hyviä.

        >> Itse en pidä lainkaan esim. leuan kärjessä olevasta pujosta tai tuuheammastakaan parrasta, saati joulupukkiparroista.

        Yes, tuossa varmaankin on tiivistettynä useiden naisten aivan ymmärrettävä fiilis partojen suhteen. Siisti mies ja jos parta, niin siisti, mutta _ l y h y t _ ja huolliteltu parta tai osasellainen.

        ZZ Top herrojen suuntaan menevällä parta-lookilla sitten lienee vähemmän kannatusta vaikka olisikin huoliteltu, puhumattakaan jos on reuhka-sellainen. Mitä paksun-tuuheampi ja pidempi parta, vaikka olisikin siisti ja huoliteltu, sitä enempi se jakaa mielipiteitä ja tykkääjättäret harvemmassa.


    • Karvaturpa

      Hehe, taas tämäkin paskatutkimus on kumottu mun kohdalta. Tyttöystäväni tykkää mun parta/viiksistä.

      Miks pitää aina yrittää mielyttää monia naisia. Naiset ei tykkää sitä ja tätä. Prkl, riittää kun se yks nainen kiinnostuu ja tykkää niin se riittää.

      • turpa karvat

        Samoin. Mulle riittää se yksi nainen. Jä _hän_ halusi että kasvatan vähän enemmän partaa kuin minulla tavatessamme oli. Mikäs siinä.

        Yleensä yhteiselon ei pitäisi olla yhdestä yksityiskohdasta kiinni. Paitsi jos treffeillä huomio kiinnittyy johonki asiaan, jota selvästi ei voi toisessa sietää. Toista ei voi muuttaa, itseäänkin vain vähän. Siksi on muistettava että yksi sietämätön piirre voi ehkä mennä. Kaksi on ehdottomasti merkki siitä että jatka seuraavien treffikumppanien suuntaan.


    • rebellious

      Parta on aivan parasta!mikä sen miehekkäämpää!toki ei saa joulupukiltakaan näyttää:)

      • puunkarahka

        Tommonen.


      • Tukka täytyy olla
        puunkarahka kirjoitti:

        Tommonen.

        Muuten kävis mut yläpäässä liian vähän karvaa


      • yyk

        Parta-jeesus pieree pönttöön.


    • sjtstj

      Pukinparta on kamala ja kaikki Esko Valtaoja-tyyliset myöskin, aivan oksettavia. Sen sijaan siistitty, esim. pelkästään leuan/suun alueella oleva tai sitten perusparta ovat hyviä ja miehekkäitä.

      • Hyvä ihminen

        "Pukinparta on kamala ja kaikki Esko Valtaoja-tyyliset myöskin, aivan oksettavia."

        Kelpaako Valtaoja sitten ilman partaa naisille, jos vain parta on noin käsittämätömän oksettava?
        Pystyykö arvon neidit näkemään mihen parran takana toisin sanoen? Poppaako, poppaako??


    • testot -> parta

      kokeile itse. itselläni on parta ja kyllä naiset tuntuvat tykkäävän. jos nainen ei tykkää, niin hetken kanssani hengailtuaan hän alkaa jopa vaatia partaa muiltakin miehiltä. :)

      että jättäkää kyselyt omaan arvoonsa ja eläkää elämää! :)

      parrankasvu muuten liittyy testosteronitasoihin joten ei se ainakaan epämiehekäs ominaisuus ole.

      • Neeno

        Minulla on luontaisesti keskimääräistä matalammat testot, mutta parta silti keskivertoa vahvempi.


    • N 27

      Sänki on seksikäs, vaikkakin raapii. Liian pitkä leukaparta tai varsinkaan kokoparta ei niinkään innosta, toki sekin joillakin rokkarihenkisillä voi toimia. Lyhyt/lyhyehkö leukaparta sopii monelle miehelle. :) Toki riippuu paljon myös miehen kasvonpiirteistä, toisille parta vaan sopii paremmin kuin toisille. Jos pitäisi valita, niin ehkä enemmän miellyttää vähän "rosoinen" partalook kuin joka päivä sliipattu siloposki. Mutta tosiaan, kokonaisuus ratkaisee. :)

      • b a r b e

        Oheisen herran parta-looki mielyttänee useampaakin naista:

        - http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1232269/George-Clooney-shows-hes-getting-Elisabetta-Canalis-meets-mum-Nina.html

        - http://www.dailymail.co.uk/debate/article-2116046/George-Clooney-arrested-Saviour-starving-Nuba-tribesmen-Sudan.html

        Sitten sänkipää ja lyhyt leukapartalooki kuten ohesella kiekkoilijalla:

        - http://www.image.fi/artikkelit/jere-karalahti-tahtivaeltaja

        Richard Branson nuoruudessaan lahjakas koululintsari ja aina vain lookilleen uskollinen, joka on luonut omin avuin ja lahjakkuudellaan mittavan talousimperiuumin:

        - http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Branson

        Kaiken kaikkiaan makuja on monia, mutta siisteys keskeisellä sijalla. Tässä avauksessa luonnollisestikin vain lookit ei vakavamielisesti kyseessä, yhteiset kemiat ovatkin sitten aivan oma lukunsa ;-)


      • samaa mieltä olen..

        jeps, sänki paras. silonen babyface on turnoff....mutta liikakin on liikaa


    • ffsdfdsd

      Sänkiparta jees mut sellanen prätkä äijien parrat, hyi helkuta.

      • b a r b e

        Naisten mieltymyksistä partojen suhteen on tehty jopa tutukimuksiakin, joskin erilaiset kulttuuriympäristöt saattaisivat antaa eriviä vastauksia:

        Naiset: Sänki on seksikkäin:

        - http://www.uusisuomi.fi/viihde/28598-naiset-sanki-on-seksikkain

        Oheisessa linkissä oikein kavalkadi eri tyylejä eri henkilöllä joista varmasti löytyy useita suosikkeja ja sitten vähemmän ( toivottavasti linkki toimii ):

        - http://kuvaton.com/u/ykS

        Niin, mites se sanonta kuuluikaan: ei parta pahoille kasva ;-)


    • Mel

      Totta. Parta on ruma.

    • pilluparta

      parrasta tykätään ja ei tykätä, kun kyseessä on tavikset. Kun amerikkalainen supertähti kasvattaa parran, niin klitoris on pitkällä kehutaan ja ihastellaan.

    • 16

      Itse parrakkaana sanoisin, että kahtia näyttää jakautuvan. Ehkä enemmistö on silopeppuposkien kannalla, mutta riittävän moni nainen sitten toisaalta on sitä mieltä, että parta PITÄÄ olla.

    • saku sammakko

      mulla on aina ollut parta, koska ilman partaa näytän sammakolta. Parta saa kasvoni näyttämään miehekkäämältä.

      • Hyvä ihminen

        Jos on tuplaleuka sitäkin varmaan tahtoo peitellä sillä muhkealla parralla?


    • edtrfgyukh.pö

      parta näyttää rumalta ja tuntuu vielä ikävämmältä suudellessa. jos on muuten tosi hyvännäkönen mies, niin ei parta hänestä rumilusta tee, mutta paremmalta näyttäisi ilman.

    • gserg

      Sänki on mielestäni ihan jees, vaikka tuntuukin ikävältä suudellessa, koska ihoni on todella herkkä. En minä kuitenkaan poikaystävältänikään vaadi, että hän joka aamu partansa ajaisi: kyllä pari tai kolme kertaa viikossa riittää, kun ei se sänki minua haittaa ja näyttää aamu-unisella miehekkeellä seksikkäältä :)

      Pitkä parta ja viikset taas lähinnä ällöttävät minua. Voisin kuitenkin ainakin teoriassa kiinnostua parrakkaasta miehestä, mutta haluaisin myös tietää, että olisiko hän valmis ajamaan partansa pois vuokseni. Tämä siksi, että kumppanin täytyy tosiaan miellyttää edes joissain määrin silmää ja sänkeä pidempi parta vain on minulle hyvin paha turn off. Haisee pahalle ja siihen voi jäädä ruuan muruja. Ja vaikka olisikin siisti ja neutraalihajuinen, niin se silti häiritsisi minua.

      • Shole

        "mutta haluaisin myös tietää, että olisiko hän valmis ajamaan partansa pois vuokseni"

        Mitäpä itse olisit valmis miehen vuoksi tekemään? Leikkauttamaan lyhyet hiukset/kasvattamaan pitkät, meikkaamaan enemmän tai vähemmän, pukeutumaan kuten mies haluaa, jne jne.


      • gserg
        Shole kirjoitti:

        "mutta haluaisin myös tietää, että olisiko hän valmis ajamaan partansa pois vuokseni"

        Mitäpä itse olisit valmis miehen vuoksi tekemään? Leikkauttamaan lyhyet hiukset/kasvattamaan pitkät, meikkaamaan enemmän tai vähemmän, pukeutumaan kuten mies haluaa, jne jne.

        Olisin kyllä valmis leikkaamaan hiukseni lyhyiksi miehen takia, pitkät hiukset minulla on, mutta kyllä niistä miehen vuoksi luopuisin. Voisin myös meikata enemmän tai vähemmän ja ainakin muokata pukeutumistani joissain määrin, liiallisuuksiin en ehkä menisi.

        Kyse on kuitenkin vain parrasta. Mielestäni se vain tuntuu epämukavalta ja on minulle suuri turn off. Aivan kuin pitkät tai lyhyet hiukset voivat olla jollekin miehelle suuri turn off. En ymmärrä, että miksi tästä pitää tehdä niin suuri haloo. Pidän mistä pidän, aivan kuten sinullakin on mieltymyksesi naisten ulkonäön suhteen.


      • Shole
        gserg kirjoitti:

        Olisin kyllä valmis leikkaamaan hiukseni lyhyiksi miehen takia, pitkät hiukset minulla on, mutta kyllä niistä miehen vuoksi luopuisin. Voisin myös meikata enemmän tai vähemmän ja ainakin muokata pukeutumistani joissain määrin, liiallisuuksiin en ehkä menisi.

        Kyse on kuitenkin vain parrasta. Mielestäni se vain tuntuu epämukavalta ja on minulle suuri turn off. Aivan kuin pitkät tai lyhyet hiukset voivat olla jollekin miehelle suuri turn off. En ymmärrä, että miksi tästä pitää tehdä niin suuri haloo. Pidän mistä pidän, aivan kuten sinullakin on mieltymyksesi naisten ulkonäön suhteen.

        Sitä vaan että joskus rakkauden sokaisemana olen yrittänyt olla erinäköinen kuin olen. Ei ulkonäköni suhdetta pelastanut, jos ei kyllä pilannutkaan :)


      • Shole
        Shole kirjoitti:

        Sitä vaan että joskus rakkauden sokaisemana olen yrittänyt olla erinäköinen kuin olen. Ei ulkonäköni suhdetta pelastanut, jos ei kyllä pilannutkaan :)

        lisäys

        että kannattaa valita siedettävän näköinen kumppani joka viihtyy sennäköisenä kuin on :)

        sekavasti sanottu tämäkin :)


      • Hyvä ihminen

        Repesin tolle!


    • tilastollisesti ok

      Tilastot sikseen. Minulla on ollut vaihtelevasti parta, viikset, ei partaa eikä viiksiä. Naisia minulle riittää yksi kerrallaan, koko ajan on ollut jonkinlainen. Nykyinen pyysi kasvattamaan parran kun oltiin oltu jonkin aikaa yhdessä. Kasvatin. Ollaan edelleen yhdessä. ;-)

    • ..partaapukkaa...
    • skpp

      Mun mielestä siistitty parta on paras. Kaikista luotaantyöntävin on siistimätön puskaparta.

      • Puskajorle

        Tarkoitatko jotakin Valtaojapusikkoa tai sinne päin?


      • skpp
        Puskajorle kirjoitti:

        Tarkoitatko jotakin Valtaojapusikkoa tai sinne päin?

        Esim. semmosta joo.


    • Kalle Pöppötossu

      28v mies. Tykkään pitää lyhyttä sänkeä/partaa. Leikkaan viikottain 4mm mittaiseksi. Olin vuosia siloposki mutta hollywood urosten kokeilut saivat minutkin innostumaan. Omasta mielestäni olen paljon paremman näköinen parran kanssa kuin ilman.

      Tässä esimerkki eräästä esikuvanani toimineesta parrakkaasta näyttelijästä joka ulkonäkönsä puolesta on "naisen märkä uni" tyyppiä:
      http://www.imdb.com/name/nm0542133/

    • fas_man_86

      - Nainen joka julkisesti haukkuu miehen penistä on tasa-arvoa.
      - Nainen joka kieltäytyy seksistä kun miehelle on parta, se on normaalia.
      - Mies joka tykkää että naiselle on posliini on pedofiili.
      - Mies joka sanoo että naiselle kuuluu olla kiinteät/isot rinnat on sovinistisika.

    • Mun mielipide on se, että kyllä parrakas mies on paljon enemmän puoleensavetävä, kun parraton :)

    • pitkätukkahevari

      Mulla on ainakin pitkät hiukset, pukin parta ja viikset, jotka suun reuna pitkin yhdistyvät partaan. Tiedä sitten haittaako se naisia, mutta en kyllä sen takia ala leikkaamaan hiuksia, partaa ja viiksiä. Miehen/naisen on kelvattava sellaisenaan, teeskentely ja väkinäinen miellyttäminen (parran ajaminen, hiusten leikkaaminen) on huono pohja parisuhteelle.

    • suomen rumin ämmä

      Parta saa ja pitää olla, olkoon sitten poskia myöten tai vaan leuka/suu alueella.
      Ei tietysti parta kaikille miehille sovi :)

      Näyttää nuo uroot sitten enemmän miehiltä ja miten ihanaa kun se kutittelloo kaulaa kun mies pusuttelee :)

      Ja vittuako parrasta itkisin kun en osaa nalkuttaa muutenkaan :D

    • 19+6

      Kuten on jo monta kertaa sanottu, myös minä pidän enemmän parrakkaista miehistä, kunhan parta on siisti eikä kovin pitkä. Sänki on myös mielestäni hyvin seksikäs miehellä. ;)

    • Niin siinä käy

      Tämän keskustelun perusteella trimmaan seksikkään sänkeni vappukuntoon, koska posliinina olen siloposki babyface. Ja noi hymykuopat korostuu sängen ja kevyen kevätrusketuksen kanssa kivasti. Tänään käännetään tyttärien päät! (Koska olen oksentamassa lampputolpalla tjsp..)

    • Treemountain

      Sänkiparta sattuu naiseen, kun mies nuolee naista.

    • Twomountain

      No eihän nyt kukaan täysjärkinen sillä sängellä naista nuole! :D

    • 2756784

      Sänki tai muutaman millin siisti koko parta on monella miehellä aivan järjettömän hyvännäköinen, mutta toki tämä riippuu jonkin verran kasvojen muodosta ynnä muusta sellaisesta. Mutta jos siis valittavana olisi kaksi komeaa miestä, sängellä ja ilman, valitsisin ilman muuta sängellisen! Ja hieman paradoksaalisesti myös sheivaava mies on todella seksikäs näky... Siinä vain on jotain niin miehekästä - minä olen pienempi, hennompi ja karvattomampi, joten hänen vahvuutensa ja kyllä, myös ne naamasta kasvavat karvat, ovat jotain käsittämättömän ihmeellistä minulle ;).

      • Sänkimies

        Millainen miehen pitäisi muuten olla? Minulla on jo sänkiparta, se sopii minulle oikein hyvin. Ja hiukset on tosi lyhyet. Millainen pitäisi muuten olla?

        En kylläkään sheivaa, mutta en kyllä ole muuten kovin karvainen. Karvainen rinta ja mahassa hiukan, mutta esim selässä ei yhtään. Mutta tuo parta on melko siisti koko leuan parta :)


      • 2756784
        Sänkimies kirjoitti:

        Millainen miehen pitäisi muuten olla? Minulla on jo sänkiparta, se sopii minulle oikein hyvin. Ja hiukset on tosi lyhyet. Millainen pitäisi muuten olla?

        En kylläkään sheivaa, mutta en kyllä ole muuten kovin karvainen. Karvainen rinta ja mahassa hiukan, mutta esim selässä ei yhtään. Mutta tuo parta on melko siisti koko leuan parta :)

        No, kokonaisuus tietenkin ratkaisee. Mutta henkilökohtaisesti tykkään lyhyistä sporttisista miehistä (175 cm tai alle), kun itsekin olen lyhyt. Mutta ei se pituus ole ratkaisevaa; mies joka huolehtii itsestään on yleensä hyvännäköinen tyylistä riippumatta, eli puhtaat ja siistit vaatteet, hiukset hoidettu (tosi lyhyetkin on erinomainen vaihtoehto, itsellä hiukset alaselkään joten taas se kontrasti vetoaa) jne. Jokainen on omanlaisensa ja suuri osa miehistä on todella ihania - sitä kaikkein ihaninta vaan etsin vielä :).


      • Sänkimies
        2756784 kirjoitti:

        No, kokonaisuus tietenkin ratkaisee. Mutta henkilökohtaisesti tykkään lyhyistä sporttisista miehistä (175 cm tai alle), kun itsekin olen lyhyt. Mutta ei se pituus ole ratkaisevaa; mies joka huolehtii itsestään on yleensä hyvännäköinen tyylistä riippumatta, eli puhtaat ja siistit vaatteet, hiukset hoidettu (tosi lyhyetkin on erinomainen vaihtoehto, itsellä hiukset alaselkään joten taas se kontrasti vetoaa) jne. Jokainen on omanlaisensa ja suuri osa miehistä on todella ihania - sitä kaikkein ihaninta vaan etsin vielä :).

        He, hee, olen kyllä sporttinen, mutta pikkasen yli 180cm :)

        Ja samaa mieltä, että siitä saa vetoavan kontrastin, kun naisella on oikein pitkät hiukset ja miehellä lyhyet / oikein lyhyet. Itse olen päätynyt siihen, että kerran viikossa lyhennys 3mm:iin on sopiva itselleni. Vielä lyhyempi alkaa ihmisten mielissä johtamaan arvomaailmaltaan kyseenalaisiin johtopäätöksiin ja en haluaisi sellaisia tehtävän itsestäni :)

        Vaatteet ovat tilanteen mukaan: töissä usein miten puku päällä, vapaalla farkut / lökärit tms, urheillessa tietysti lajin mukaisesti ja ulkotöissä niin, että vaatteet saa sotkeutua :)


      • 2756784
        Sänkimies kirjoitti:

        He, hee, olen kyllä sporttinen, mutta pikkasen yli 180cm :)

        Ja samaa mieltä, että siitä saa vetoavan kontrastin, kun naisella on oikein pitkät hiukset ja miehellä lyhyet / oikein lyhyet. Itse olen päätynyt siihen, että kerran viikossa lyhennys 3mm:iin on sopiva itselleni. Vielä lyhyempi alkaa ihmisten mielissä johtamaan arvomaailmaltaan kyseenalaisiin johtopäätöksiin ja en haluaisi sellaisia tehtävän itsestäni :)

        Vaatteet ovat tilanteen mukaan: töissä usein miten puku päällä, vapaalla farkut / lökärit tms, urheillessa tietysti lajin mukaisesti ja ulkotöissä niin, että vaatteet saa sotkeutua :)

        Hyi kauheeta, ei sais kyllä olla noin pitkä!! ;)

        No juu, näillä asioilla ei loppupeleissa ole merkitystä, ja harvempi nainen pituudesta kuitenkaan valittaa.. En määkään vaikka hukkapätkä olenkin.

        Ihmisten ulkonäössä on se hieno juttu, että hyvinkin erilaiset ihmiset ovat viehättäviä juuri siksi, että olemme pienten osien summia. Kukaan ei ole pelkkä parta tai silmät tai pituus tai hiukset, ja näistä löytyy se muutama miljardi komeaa yhdistelmää. Harmi vain, että tosiaan usein tuomitaan ensivaikutelman perustella, kuten esim. sen että kuinka lyhyt siili on.

        Mutta mää en tuollaista muutaman millin siiliä syrjisi, koska sitä on just kiva silittää! Kuten sitä sänkeäkin ;).


      • Sänkimies
        2756784 kirjoitti:

        Hyi kauheeta, ei sais kyllä olla noin pitkä!! ;)

        No juu, näillä asioilla ei loppupeleissa ole merkitystä, ja harvempi nainen pituudesta kuitenkaan valittaa.. En määkään vaikka hukkapätkä olenkin.

        Ihmisten ulkonäössä on se hieno juttu, että hyvinkin erilaiset ihmiset ovat viehättäviä juuri siksi, että olemme pienten osien summia. Kukaan ei ole pelkkä parta tai silmät tai pituus tai hiukset, ja näistä löytyy se muutama miljardi komeaa yhdistelmää. Harmi vain, että tosiaan usein tuomitaan ensivaikutelman perustella, kuten esim. sen että kuinka lyhyt siili on.

        Mutta mää en tuollaista muutaman millin siiliä syrjisi, koska sitä on just kiva silittää! Kuten sitä sänkeäkin ;).

        Hukkapätkä? Eli siis minkä mittainen nainen oikein olet? :)

        Kerroit jo aiemmin, että sinun hiukset on mukavan pitkät, minkä väriset ne oikein on? :) Ja mitä mahdat noin muuten tehdä?

        Mutta samaa mieltä, useimmat ihmiset ovat oikein viehättäviä ja mielenkiintoisia, kukin omalla tavallaan, kunhan vaan malttaa heihin tutustua :)

        Itselläni on siis tummat / harmaat hiukset, löytyykö siitäkin kontrastia? Nuo kontrastit nimittäin tekevät olemisesti paljon mielenkiintoisempaa :)


      • 2756784
        Sänkimies kirjoitti:

        Hukkapätkä? Eli siis minkä mittainen nainen oikein olet? :)

        Kerroit jo aiemmin, että sinun hiukset on mukavan pitkät, minkä väriset ne oikein on? :) Ja mitä mahdat noin muuten tehdä?

        Mutta samaa mieltä, useimmat ihmiset ovat oikein viehättäviä ja mielenkiintoisia, kukin omalla tavallaan, kunhan vaan malttaa heihin tutustua :)

        Itselläni on siis tummat / harmaat hiukset, löytyykö siitäkin kontrastia? Nuo kontrastit nimittäin tekevät olemisesti paljon mielenkiintoisempaa :)

        Noooh, taidan olla jopa 160 senttiä kengät jalassa... Ja hiukset ovat vaaleanruskeat. Blondiksi haukkuvat täällä Keski-Euroopassa, missä vielä melko mitäänsanomatonta uraani teen, mutta mitään en tunnusta! Ja mitäs muuta... Tykkään seikkailuista ja todella huonoista vitseistä.

        Ja sitten jatkokysymysten klassikko: entäs sä? Vaikutat ihan fiksulta tyypiltä siihen nähden millä sivustolla ollaan. Niin, mitä itsekään täällä teen? No en todellakaan tiedä! Saikkupäivänä tylsyys yllätti. Ehkä se annetaan anteeksi!


      • 2756784
        2756784 kirjoitti:

        Noooh, taidan olla jopa 160 senttiä kengät jalassa... Ja hiukset ovat vaaleanruskeat. Blondiksi haukkuvat täällä Keski-Euroopassa, missä vielä melko mitäänsanomatonta uraani teen, mutta mitään en tunnusta! Ja mitäs muuta... Tykkään seikkailuista ja todella huonoista vitseistä.

        Ja sitten jatkokysymysten klassikko: entäs sä? Vaikutat ihan fiksulta tyypiltä siihen nähden millä sivustolla ollaan. Niin, mitä itsekään täällä teen? No en todellakaan tiedä! Saikkupäivänä tylsyys yllätti. Ehkä se annetaan anteeksi!

        Ja siis elintärkeä tarkennus: seikkailuilla tarkoitan siis reissaamista, vaikkapa viikonloppupatikointia vuoristossa tai mysteerijunaan hyppäämistä --- en mitään suomi24-hehheh-tykkäiskö-tyttö-vähän-seikkailuista-seikkailuja!! Jösses, pitää todellakin muistaa missä ollaan... :)


      • Sänkimies
        2756784 kirjoitti:

        Ja siis elintärkeä tarkennus: seikkailuilla tarkoitan siis reissaamista, vaikkapa viikonloppupatikointia vuoristossa tai mysteerijunaan hyppäämistä --- en mitään suomi24-hehheh-tykkäiskö-tyttö-vähän-seikkailuista-seikkailuja!! Jösses, pitää todellakin muistaa missä ollaan... :)

        Nooh, tämä taitaa olla yksi ajanvietetapa. Mutta samaa mieltä, luvattoman matalatasoisia juttuja ihmisillä, Surullista, että kun saa anonyyminä sanoa asioita, niin sitten sanotaan ihan mitä vaan. Haluaisin kuitenkin voittopuolisesti olla ystävällinen ja avulias, vaikka anonyyminä. Se ei tarkoita, että olisin jonkunmoinen lassukka, päinvastoin .

        Keski-Euroopan ura, kuulostaa hienolta! Ei vaan, sen verran olen tehnyt ja nähnyt ja tein itsekin pari vuotta keski-eurooppalaista roolia, että tiedän sen olevan aika raskasta, töitä tupataan tekemään selvästi enemmän kuin Suomessa.

        Ja tuskin mikään ura on mitäänsanomaton! Eteenpäin se vie joka tapauksessa - tavalla tai toisella. Ja tuottaa kokemuksia!

        Mutta kohta saadaan noottia, että ollaan ihan offtopic, joten laita jatkoja osoitteeseen [email protected] :)


      • 2756784
        Sänkimies kirjoitti:

        Nooh, tämä taitaa olla yksi ajanvietetapa. Mutta samaa mieltä, luvattoman matalatasoisia juttuja ihmisillä, Surullista, että kun saa anonyyminä sanoa asioita, niin sitten sanotaan ihan mitä vaan. Haluaisin kuitenkin voittopuolisesti olla ystävällinen ja avulias, vaikka anonyyminä. Se ei tarkoita, että olisin jonkunmoinen lassukka, päinvastoin .

        Keski-Euroopan ura, kuulostaa hienolta! Ei vaan, sen verran olen tehnyt ja nähnyt ja tein itsekin pari vuotta keski-eurooppalaista roolia, että tiedän sen olevan aika raskasta, töitä tupataan tekemään selvästi enemmän kuin Suomessa.

        Ja tuskin mikään ura on mitäänsanomaton! Eteenpäin se vie joka tapauksessa - tavalla tai toisella. Ja tuottaa kokemuksia!

        Mutta kohta saadaan noottia, että ollaan ihan offtopic, joten laita jatkoja osoitteeseen [email protected] :)

        Hmmm, nyt heitit pahan, en nimittäin ole ikinä netissä viestitellyt tätä enempää. Pahastutko jos jänistän?


      • Sänkimies
        2756784 kirjoitti:

        Hmmm, nyt heitit pahan, en nimittäin ole ikinä netissä viestitellyt tätä enempää. Pahastutko jos jänistän?

        Haha, mikä muuta tämmöinen kirjeenvaihto on kuin hyppy tuntemattomaan ja pieni seikkailu ? Eihän se johda mihinkään sellaiseen mihin et haluaisi joutua. Enkä tietenkään voi luvata mitään, korkeintaa sen, että takuuvarmasti vastaan :)

        Enemmänkin olen yllättynyt jos jänistät ja siinä mielessä tarjoan haastetta!


    • :) :) :)

      Mites Jouni Hynynen iskee teihin sillä hoodee parrallaan :)

      • siira

        Hynynen on epäsiisti känniääliö. YÄK!


    • parta1

      Jos se on yhtä siisti kun euroviisu voittajalla niin mikä ettei. Se on style;)

    • Rohvessoori

      Tutkimusten mukaan nainen tykkää parrattomista miehistä silloin, kun hänellä ei ole kuukautisia. Jos menkat on päällä, niin miehen kannattaa varautua siihen sängen kanssa!

      • .................

        Saisikohan tähän tutkimukseen linkin?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1535
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1354
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1267
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1146
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe