Blue Star – Flower Garden -kokemuksia

skljkds

Millaiset sängyt? Onko norm suihku vai suihkukaappi? Mihin kannattaa satsata, kokemisen arvoisia paikkoja/ hyviä ruokapaikkoja? Kerro mahd. paljon kohteesta! Lähdössä 21.4.-12 ja kahdeksi viikoksi.
Kiitos jo etukäteen kaikille vastanneille!

33

3290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • _Meku_
    • Perhelomalainen

      Matka näyttää kovaa kyytiä aloittajalla lähestyä, meillä on vielä syksyyn aikaa odotella. Samaan hotelliin ollaan mekin menossa sitten ja ekaa kertaa menossa Alanyaan. Joten kerro itse kuulumisia kun pääsette takas kotiin :)
      Hyvää lomaa teille!

    • Paikkaan tutustunut

      Flower Gardenissa oli hieno Hamam ja hieronta, paikat hienot mutta.... tarjoilijat turkkilaisen illan juomalaskuissa tosi härskejä. Kurssia euron ja liiran välillä yritettiin häikäilemättä käyttää hyväksi. 72 liiraa oli muka 38 euroa vaikka se sitten kyllä korjattiin( asiakaspa huomasi fuskun) 31 euroksi. Esim. n 164 liiran laskua liiroilla maksaneelta asiakkalta tivattiin härskisti 200:n liiran seteleistä liiraa tippinä. Asiakas suostui mutta lentokoneessa kirosi tarjoilijat. Ja hotelli on Finnmatkojen pääpaikka! Finnmatkojen pitäisi kyllä puuttuua tuohon!

      • Paikkaan tutustunut

        Piti sanoa 200 liiran seteleistä 36 liiraa tipiksi!


    • annama1

      Voisiko joku, esim. aloittaja kertoa niistä sängyistä, oliko pehmeät patjat ja tyynyt? Entä onko kokemusta aamiaispöydästä, kannattaisiko tilata ennakkoon, eli mitä leikkeleitä tms. kuuluu? Ja hyviä ruokapaikkoja lähistöllä? Kaksi "huonojalkaista" lähdössä 14.4.2013 lähdöllä tähän hotelliin.

      • huhtikuussa ollut

        Oltiin kyseisessä hotellissa mieheni kanssa viime huhtikuussa. Huoneet olivat tilavia, mutta ainakin oma sänky oli aika kova ja laittelinkin patjan ja lakanan väliin viltin pehmikkeeksi. Tyynyt olivat ihan ok. Vieressä sijaitsi myös moskeija, jonka ääneen heräsimme joka aamu klo 5.00. Altaat olivat vielä kylmähköjä, mutta kyllä siellä uimaan pystyi. Yleiset tilat oikein siistit ja viihtyisät. Rantaan kävelimme vajaa 10min. Samoin alanyan pääkatu monine ravintoloineen sijaitsee aivan lähellä, tosin vähän syrjempään kun viitsii kävellä, niin ruokien hinnat tippuu alaspäin. Hotellin lähellä sijaitsee myös tansas market, josta saa ostettua elintarvikkeita jos itse haluaa vaikka aamupalaa kokkailla.


      • annama1
        huhtikuussa ollut kirjoitti:

        Oltiin kyseisessä hotellissa mieheni kanssa viime huhtikuussa. Huoneet olivat tilavia, mutta ainakin oma sänky oli aika kova ja laittelinkin patjan ja lakanan väliin viltin pehmikkeeksi. Tyynyt olivat ihan ok. Vieressä sijaitsi myös moskeija, jonka ääneen heräsimme joka aamu klo 5.00. Altaat olivat vielä kylmähköjä, mutta kyllä siellä uimaan pystyi. Yleiset tilat oikein siistit ja viihtyisät. Rantaan kävelimme vajaa 10min. Samoin alanyan pääkatu monine ravintoloineen sijaitsee aivan lähellä, tosin vähän syrjempään kun viitsii kävellä, niin ruokien hinnat tippuu alaspäin. Hotellin lähellä sijaitsee myös tansas market, josta saa ostettua elintarvikkeita jos itse haluaa vaikka aamupalaa kokkailla.

        Oliko viime huhtikuussa päivisin lämmintä, paistiko, satoiko? Iltaisin arvelenkin olevan viileää. Uimiset jää kyllä toiseen kertaan. Kova sänky kyllä vähän jo ennalta harmittaa, aamun rukouskutsu ei niinkään, sehän kestää kai vain muutaman minuutin. Kävittekö hotellin hamamissa, joku oli kyllä haukkunut sitä. Olikohan vain yksittäistapaus?


      • kokemusta on.

        Olemme olleet perheen ( teini-ikäisiä) kanssa Flower Gardenissa useana syyslomana. Hotelli on meille sopiva, kaikki lähellä.
        Aamupala on hyvä; erilaisia sämpylöitä, pullaa,pikkuleipiä, munakasta, munia, nakkeja, lettuja, makkaraa/kinkkua, juustoja, tomaatti/kurkku/salaatti, hilloja, jogurttia, hedelmiä, mysliä,muroja, maitoa, kahvia, teetä....mahan sai täyteen!

        Joka kerta on syöty pari kertaa myös päivällisaikaan listalta ruokaa, paljon erilaisia vaihtoehtoja, ja hyvää!

        Turkkilaisessa illassa on paljon ruokaa tarjolla - hyvää! Esityksiä mm. shamaani tulishow, kansantanssia, nahkavaate-esittely, napatanssija..kannattaa käydä, on hintansa väärti ruuan suhteen. ( me niin ejo show nähty, että ei mitään uutta).

        Hotelli on siisti, palveluhenkisiä ovat kaikki. Osa tarjoilijoista odotaa enemmän tippiä...kyllä te ne havaitsette malko pian. Olemma asuneet sekä A että B-rakennuksessa - A rak. kuuluu moskeijan äänet huonommin! Huoneiden varustetasoissa pineiä eroja jo tilatessa voi valita varustetason. Sängyt ok, hieman kovia ovat, peitot ohuet..lisäpeittoja ja tyynyjä olemme saaneet aina pyydettäessä!!!

        Altailla emme ole aikaa viettäneet, kun rannalle niin lyhyt matka- ranta on ihana! Kaupunki on iso, paljon erilaisia ostos- ja ruokapaikkoja... käykää Ataturkin kadulla sekä 25metrin kadulla ja basaareissa....taksi on edullinen vaihtoehto liikkua samoin bussi.

        Mukavaa lomaa - memenemme taas lokakuussa :)


    • huhtkikuussa ollut

      Lämpötila oli siinä 20-26 asteen hujakoilla päivisin, heti auringon laskettua villeni huimasti.. Meidän aikana satoi 2 päivänä ja muut päivät oli sellaista aurinkoista / puolipilvisiä. Hotellin hamamissa emme käyneet, vaikka sitä kovin mainostivatkin. Rukouskutsu kestää siihen aikaan aamusta hiukan pidempään kuin muulloin. Monta kertaa Alanyassa käyneenä voin sanoa, että kyseisessä hotellissa on nin hyvät kuin huonotkin puolensa. Ollaan jo suunniteltu seuraavaa reissua syyskuulle ja silloin suuntaamme hiukan kauaemmas keskustan vilinästä, mutta ihan rannan viereen.
      Niin monella miehellä tuntuu olevan ennakkoluuloja Turkkia kohtaan, mutta omani suunnastaan haluaa sinne kanssani yhä uudelleen ja uudelleen, niin paljon ollaan hyviä muistoja sieltä haalittu, ettei niitä voi pois viedä :)

    • annama1

      Kiitokset asiallisista vastauksista. Ainakin otetaan korvatulpat mukaan. Ja luultavasti tilaamme myös aamiaispöydän, koska se on noin monipuolinen. Toki keittelemme varmaan kahvia/teetä omassa keittotilassakin päivemmällä. Ratkaisemattomaksi taitaa jäädä, miten sängyn saisi pehmeämmäksi. Tuskin auttaa toivomus Finnmatkoille, kun vielä tuli varattua ale-hintainen matka. Selkä on vähän kenkkuileva, siitä tämä sänkyhuoli.

    • 5jäbää

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11246424

      Viisi 25-vuotiasta jäbää ois lähdössä Alanyaan 19.5 ja olisi mukava tietää, jos samaan aikaan olisi lähdössä muitakin nuoria sinne? Kaivattaisiin naispuolista bileseuraa. Eli ottakaa ihmeessä yhteyttä naiset, jos olette lähdössä samaan aikaan Alanyaan ja haluatte hyvää,mukavaa ja komeeta bileseuraa. :)

    • annama1

      Nosto. Joku oli äsken kiinnostunut tästä hotellista ja itseäkin kiinnostaa kuulla lisää...

    • Omaloma

      Omaan makuuni patjat ovat ihanat, juuri sopivan napakat. Meidän huoneemme B-talossa oli hyvä. Keittiön varustus on erinomainen. Siistiä. Kylppäri ihan ok kokoinen sisältäen kylpyammeen. jSiivous toimi moitteetta. MUTTA siihen se jääkin se kehuminen. Hotellissa on meluisaa, seinät ovat ohuita ja lasten rääkymiset ja juoksentelut kaikuvat kaikkialla kerroksissa ja altailla. Eli ei sellaiselle sopiva joka haluaa nukkua yönsä rauhassa. Moskeija ei meitä haitannut. Alakerran parturi-kampaamo-kosmetologi on 5 kertaa kalliimmaat palvalut kuin lähikadun liikkeissä eli sitä kannattaa välttää vaikka ne sisäänheittäjät onkin ensin niin ystävällisiä mutta kun työ on tehty niin sitten ei ole enää mitään väliä. t karvaasti ja kalliisti kokenut

    • Flowergarden

      Kiva hotelli ja mukava sijainti eli rantaan noin 600 m ja basaareihin saman verran. Lähellä on myös ruokapaikkoja ja voihan hotellissa syödä. Emme tosin syöneet kun hinnat näyttivät kalliilta.

      Oltiin juuri a-talon kaksiossa. Aurinko paistoi mukavasti koko päivän parvekkeelle (normaali ei iso). Siivous oli hyvä ja huoneen varustelu mainio. Seinät todellakin ovat pahvia, joten naapuri puheen erottaa kyllä. Olin yksi ilta suihkussa ja ihmettelin etä kuka tuli huoneistoomme ja puhuu englantia miehelleni? No ei siellä ketään ollut...ääni kuului käytävästä!

    • W EVO

      OLAAN MENOSSA FLOWER GARDENIIN KAUHEE MATKAKUUME XD

    • kukkakeppi11

      Meidän huoneeseen ei kuulunut moskeijan ääntä kuin vaimeasti. Ei häirinnyt yhtään. Aamiainen kannattaa ottaa, valikoimassa on kaikenlaista. Mysliä, munia, munakasta, leikkeleitä, juustoja, vihanneksia, sämpylöitä ja leipiä. Tuoreita hedelmiä.. jne. Huonessamme, kaksiossa oli kylpyamme. Hotelli veloittaa erikseen ilmastoinnista, ja ilman sitä ei kesällä pärjää..

      • I ♥ ALANYA

        Ilmastoinnistahan veloitetaan nykyään hyvin monissa hotelleissa.


    • kaikki ok

      Oltiin hotellissa 21.7.2013. Huone oli siisti. Parivuode oli melko pieni, ehkä 120 tai 140 cm leveä. Ilmastoinnista maksu oli 60 euroa viikolta, mikä oli melko paljon. Ilmastointi oli lähes välttämätön heinäkuun 34 säillä. Turkkilainen ilta kerran viikossa tiistaisin, hinta 19 euroa. Turkkilaisen illan ohjelma oli laadukas, illan kruunasi huikea afrikkalaisten tarjoama akrobaattishow. Moskeijan äänet kuuluivat selvästi ja herättivät yleensä aamuisin Muutenkin äänieristys oli puutteellinen.. Se ei sinänsä häirinnyt. Sijainti oli hyvä, keskustaan pääkadulle ja basaareille 5-10 minuutin kävelymatka. Kävelymatka Kleopatran rannalle oli ok. Kleopatran ranta oli pettymys, sillä aallot olivat todella korkeita. Ranta myös syveni nopeasti, joten lasten tai huonon uimataidon kanssa rannalle ei ole asiaa. Hotellin uima-altaalla oli runsaasti lapsia, joten tietty melun ja häiriön sietokyky on tarpeen. Meitä se ei haitannut.

      • Eli kunhan

        saa munaa, niin mikään ei häiritse.


    • Pääsiäistytöt

      Olimme Flower Gardenissa pääsiäisenä 2014. A-rakennuksen huone oli siisti, mutta parveke moskeijaan päin joten herätys oli joka aamu klo 5.00. Korvatulpatkaan eivät auttaneet tähän ongelmaan. Kylppärissä ilmastointikanavan kautta äänet kuuluivat naapurikylppäristä niin kuin se olisi ollut samaa huonetta. Muuten oli rauhallista eikä liikenteen melu kuulunut. Sänky oli kovahko mutta ainakin minulle henk.koht patja oli hyvä. Keittiössä oli hyvä valikoima astioita ja ruuanvalmistusvälineitä. Parveke oli normaalikokoisenakin melko iso ja hyvä. Kylppärissä hyvä suihkuseinä, joten lattia ei kastunut. Palvelu oli hyvää ja englanninkielitaitoista, saatavilla oli myös ilmainen Wifi. Miinuksena voisi mainita jatkuvan sauna-, illanvietto ja kauneushoitolapalvelujen tyrkyttämisen.

    • syksyllekö matka

      Millainen (mitä tarjolla, laatu ym. ) oli aamupala, jos sellainen teillä oli? tai all inc/puolihoito? Tai muuten ruoat tuolla hotellissa, jos osti erikseen?

    • aurinko5

      Onko nyt Flower Gardenissa lähiaikoina olleita? Meillä Huomen illalla lähtö.. Kokemuksia kuulisin mielellään? :)

    • Pettynyt asiakas

      Flower Gardenin parturi/kampaajamies, joka on omistaja on kusettaja. Sovin leikkauksesta ja värjäyksestä tingittyyn hintaa, niin rahat piti antaa käteen ennen työtä ja väri oli ihan eri mitä oltiin sovittu. Todella tympeä ja inhottava mies, kun oli saanut rahat käteensä. En missään nimessä suosittele. Käykää jossain muualla mielummin. Tämä tapahtui siis 2014 keväällä.

      • Lomallee

        Hei! Minkä hintainen on ilmastointi kyseisessä hotellissa jos siellä viikon majailee?


    • flowergarden23

      Hei! Muistaakseni ilmastoinnin hinta oli 60e viikko.

    • tykkään turkista

      Olemme olleet kaksi kertaa kysesessä hotellissa eikä valittamista. Aamupala on hyvä ei tosin niin runsas kuin täyden palvelun hotelleissa,mutta riittävä. Paljon hedelmiä ja marjoja. Uima-allasalueella on kattoterssi jossa on rauhallista ottaa aurinkoa. Viereisessä huoneistossa oli nuorisoporukka joka metelöi ja paukutteli ovia,mutta sanottiin respassa niin se loppui heti. Minusta minareetin ääni kuuluu Turkkiin eikä se häiritse päinvastoin tuntuu että olen lomalla.Ilmastointia ei olla otettu,kun olimme toukokuussa eikä silloin tarvitse.Se on kallis jos on 60 viikko,koska yleensä se on noin 38 euroa.

    • toisenlaista

      Miehen kanssa kaksin voisimme mennä uudelleen, mutta nyt kun on lapsia niin valmistemme kyllä toisen hotellin.

      • ottopoika2

        Me ajattelimme mennä kolmen lapsen kanssa (3,13,16 v.) ja eläkeläisen (75 v.). Olemme tosin matkustelleet paljon aiemminkin, jopa tuo kolmevuotiaammekin. Isälleni alkaa Thaimaa olla liian kaukana, jossa kävimme reilu vuosi sitten. Turkissa olemme käyneet pari kertaa. Vaikuttaa hyvältä hotellilta halvaksi paikaksi. Jos olen väärässä, korjatkaa.


    • Kahvinarkkari

      Onko huoneistoissa kahvinkeitin?

    • shortsit

      Joo olen ollu kyseisessä hotskussa ja otin munat aamiaiselta mukaan niin voi syödä päivän mittaan munia et se siitä heh heh muuten alanya siedettävä paikka mutta parempiakin on nähty

    • myöhässä

      oot sitten ajantasalla kommentties kanssa

    • MinniLiisi

      Mäkin otan aina retkieväiksi aamiaiselta munia ja makkaroita mukaan.
      Meillä oli huoneessa oikein parvekekin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4779
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1652
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      256
      1509
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1264
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe