Gorenje liesi

Pettynyt kokkailija

Ostimme alle kolme vuotta sitten Gorenje lieden..
Käytämme hellaa noin 2-3 kertaa viikossa ja se on ihan ok,mutta UUNI !!!! Käytämme ranskalaisten lämmitykseen ehkä kerran kahdessa viikossa
ja kerran toki joulukinkun olemme siellä paistaneet !! Nyt tietysti,kun takuuta ei enää jäljellä,niin uunista menee SARANAT!!!
Mihinkä tarkoitukseen tämä uuni on tehty? Aivan uskomatonta,ettei se ole meidän käyttöä kestänyt. Onko uunista mennyt sen vuoksi saranat,kun emme ole sitä käyttäneet??
Nyt kävin liikkeessä,josta sen ostimme,niin siellä "nostettiin kädet pystyyn" ja ohjattiin soittamaan korjaajaa.
Tottahan korjaaja tuli ja vaihtoi MOLEMMAT saranat.
EIKÄ MAKSANUT SARANAT KUIN VAIVAISET 70,48 KPL = 140,96
siihen sitten työ ja matkat,niin hintaa tuli = 267,15
Kumpa olisimme tienneet,mitä toi tulee maksamaan,niin emme olisi soittaneet korjaajaa!!
Olen ottanut sähköpostitse valmistajaa yhteyttä,mutta sieltä ei kukaan vaivaudu vastaamaan!
Onko muilla yhtä hyviä kokemuksia kyseisestä merkistä??

43

19119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vialliset saranatko

      Hep!

      Nyt teit virheen. Uunin saranat olisivat kuuluneet tuotevastuun piiriin, eli niistä ei sinun olisi tarvinnut maksaa mitään. Vaihtotyö on eri juttu, mutta todennäköisesti sekin olisi mennyt takuuseen.

      Millä kilellä lähetit sen viestin Slovenian taikka Tsekin tehtaalle (valmistajatehtaalle?) vai otitko yhteyttä kenties väärälle tehtaalle, oletan että valmistaja=tehdas...

    • Gorenje liesi

      Gorenjen sivuilla sähköpostiosoitteet ja paikkana Helsinki.
      Ei vaan kukaan suostunut korvauksesta edes puhumaankaan kun menin kodinkoneliikkeeseen,josta se ostettiin!
      Kotivakuutuksesta tiedustelin että korvaako ne niin ei...kiinteää irtaimistoa,jonka omavastuu 500 euroa!! Eli ei kannattanut sieltä apua ottaa!

    • Ei toiste kiitos

      Meillä on gorenjen uuni-hella ja emme ole siihen tyytyväisiä.

      Kyllähän tämä oli sieltä malliston halvimmasta päästä mutta silti. Uunin lämmitys kestää iäisyyden ja hellan levyissä on joku ihmeen "iso/pieni kattila" -toiminto jonka johdosta joutuu aina nostamaan kattilan ilmaan nähdäkseen lämpiääkö levyn koko ala vai ainoastaan keskusta (keraaminen hella).

      Sinällään uuni on kyllä toiminut nyt 2v ilman hajoamisia. Nuo mainitsemani puutteet kun eivät valitettavasti taida olla vikoja (jolloin niistä voisi reklamoida) vaan ominaisuuksia.

    • Gorenje liesi

      Meidän oma maksoi reilun 600,joten ei mielestäni halvimmasta päästä!

    • 19+17

      Ettei nyt olisi huoltomies vähän kusettanut?

      Nykyisin liesissä on irroitettavat luukut, ja jos se salpa jää väärään asentoon niin luukku ei toimi.

      JA helppo vaihtaa itsekin eikä saletisti maksa 70€/kpl.

      Nyt järki käteen jatkossa.

      • Gorenje

        Ei ollut mikään yksinkertainen juttu vaihtaa.Joutui ensin irrottamaan uunin luukussa olevan lasin,ennen kuin pääsi saranoihin käsiksi!
        Huoltomiehessä ei vikaa! Suosittu meillä päin ja hän ei määrää saranoiden hintaa,vaan joutui ne erikseen meille tilaamaan.


    • tyytyväinen käyttäjä

      Meillä on erittäin hyviä kokemuksia Gorenjen uuneista. Aikanaaan vuokra-asunnossa oli perinteinen liesi-uunimalli, jonka toiminnassa ei ollut moittimista. Nykyisessä kodissa on Gorenjen integroitu uuni, ja samanlainen tulee parhaillaan valmistumassa olevaan uuteen kotiin, johon valitsimme nyt myös Gorenjen keittotason ja integroidun mikron.

      Meidän Gorenje-uuni on ominaisuuksiltaan ja toiminnaltaan ollut ihan huippu. Leivon tosi paljon ja ruokaakin uunissa on valmistettu lähes päivittäin, eikä mulla ole mitään moitittavaa, vaan nimenomaan erityisesti kiitän uunin toimintaa. Ruoanlaittaja minussa kiittää uunia oikeastaan ihan kokonaisuutena, leipoja taas tykkää erityisesti isosta sisätilavuudesta (-> isoista pelleistä) ja tasaisesta paistotuloksesta.

      Ainoa lisä, jota toivoisin uuniin, on mahdollisuus teleskooppikiskoihin.

    • takuuhuollosta siia

      Uuniin saa teleskooppikiskot varaosamyynnistä.

    • tyytyväinen käyttäjä

      ^ Saako tosiaan? Tiedustelin tätä asiaa ihan hiljattain jälleenmyyjältä ja sain tiedon, ettei teleskooppeja ole Gorenjen uuneihin saatavilla. Huippua, jos tieto olikin väärä!

    • Gorenje

      Sinä tyytyväinen varmaan ymmärrät minut "v.....sen",sillä uuni ei kestänyt meidän vähäistä käyttöä:(

    • kodinkonekauppias999

      Ulosvedettävät kiskot: 3/4 ulostulevat, ovh 129,00 ja kokonaan ulosvedettävät ovh 169 euroa. Ovat kolmessa tasossa nämä kiskot. Pannaanko tulemaan? Voithan kysyä lähimmästä huoltoliikkeestä (upo) taikka upoja myyvästä kodinkoneliikkeestä.

      Hinnat noin vuoden vanhasta hinnastosta ;) mutta tuskin iso ero nykyisiin hintoihin. Eivät ole ihan ilmaiset, mutta saa kuitenkin.

      Saranat olisi kuulunut mennä tuotevastuun piiriin eli pyyhkeitä siitä huoltoliikkeelle.

    • Olen uusi Gorenje keraamisenlieden käyttäjä. Ohjekirjaa neuvotaan käyttämään paistoaikojen suhteen. Voiko olla totta , että pullia pitäisi paistaa 30-40 min. ylä-ja alalämmöllä tai kuumailmatoiminnolla samoin pitkoja 35-50 min. Taitaa tulla korppuja noilla ajoilla.

    • anoppi

      No joo, saranat meni meidänkin Gorenje- uunista. Pitänee vaihtaa uuteen mutta eri merkkiseen, jos korjaus noin kalliiksi tulee.

    • Kuutamolla

      Ostin Gorenje 87121AV uunin vuosi sitten. Levyt ovat toimineet moitteettomasti.
      UUNI ON SURKEA. Olen paistanut uunilla vain muutamia kertoja, mutta pomminvarma maman marjapiirakkakin jää raa´aksi
      , vaikka käyttöohjeissa olevaa lämpötilaa yms. on noudaettu.

      Nyt uunin lämpötila mitattu testatulla mittarilla uunin keskikohdalta.

      150 asteen lämpötilassa uunin lämpö vain 124 astetta
      200 asteen lämmössä uunin lämpö 165 astetta
      245 asteen lämmössä uunin lämpö 191 astetta (54astetta vähemmän kun pitäisi! )

      En enää ihmettele ettei paista.
      Tämän jälkeen mittasimme lämpötilan uunin pohjalta, jolloin lämpötila oli oikea, kas kummaa, mutta ei siellä saa mitään paistaa.

      ONKO KENELLÄKÄÄN SAMOJA ONGELMIA ???

      • sinttura68

        itselläni kyseinen uuni ollut käytössä 4 kk muutaessani nykyiseen asuntooni. En uskalla mitään ruokaa moisessa tehdä kun jo patonki ja pizzakin on palanut karrelle tai jäänyt löysäksi ohjeita noudattamalla. Käyttöohjeisiinkin pitää todella perehtyä jos meinaa niistä jotain ymmärtää.Itsellä mennyt vain hermot.


    • korjailija

      termostaattivika- korjataan takuuseen. Ota yhteys lähimpään huoltoliikkeeseen.

    • Huikea liesi!

      Gorenje keraaminen liesi sanoi vasemman puolen levyjen lämmitys toiminnon irti arvioisin n.20 käyttökerralla ja takuuaika ummessa. Viimeinen Gorenje meillä!

      • deerai

        Miksi ihmeessä ostatte tuon merkkisiä liesiä ja uuneja. Halvan hinnanko takia? Ostakaa laatua, niin kestää isältä pojalle!!!!


    • Gorenje

      Meillä ollut kyseisen valmistajan kalusteuuni jo 10v.
      Nyt hajosi saranat.. Soitto varaosamyyntiin, osat tilattu ja maksaa 19€ kpl.
      Sitten vaan kuusi ruuvia auki ja saranat on vaihdettu.

    • harjalintu

      Mulla sama vika kuin kuutamolla. Ruoka jää raaaksi, lämpö max 180 ja sitten katkeaa, termostaatti. Oliko kuutamolla kallis homma?

    • minävaan

      Mulla Gorenjen perusliesi pelittänyt vuodesta 2008..

    • Halpispaskanko ostin

      Ostin helmikuussa 2014 GORENJE EC9239W sähköhellan. ”Kiertilmauuni?”
      Ihmettelimme ruokien valmistuksessa, kun ei meinannut oikein onnistua mikään uuniruoka. Uuni poltti helposti ruoat. Viimein mitattiin lämpötila kahdella uuninlämpömittarilla ja todettiin uunin lämpötilan olevan 50C yli asetellun.
      Otin yhteyden asiakaspalveluunne 30.5.2014. Huoltoliike kävi 2.6.2014 vaihtamassa termostaatin. Muutosta tapahtui.
      Nyt lämpötila on 25C alhaisempi kuin uunin lämpöasetus. Soitin 10.6.2014 suoraa huoltoliikkeeseen ja kysyin mitä olisi tehtävissä. Täytyyhän todellisen lämmön olla lähempänä asetusta. Huoltotoimenpiteenä termostaatin säätely sisään / ulos liikuttelemalla. Ei satu lämmöt vieläkään oikeiksi. Uunia ei ole tullut paljon käytettyä lämpöjen epämääräisyyden vuoksi. Lämpöjen kanssa niin suuria vaikeuksia, että ei voi käyttää ohjeiden mukaisia asetuksia.
      Nyt tuota uuniamme on rempattu pariin kertaan ja näyttää siltä että vaimo passittaa minut hakemaan varastosta vanhan uunin takaisin. Uuni on hänen mielestään täysi ”PASKA!”. Kutsunpa taas tuon huoltajan. Tekis kyllä mieli hakea varastosta entinen (vakio ilman ilmapuhallinta) takaisin.

    • Susi syntyessä

      Ostin eilen gorenje ec87551 lieden gigantista. Hämmestelin heti ensimmäiseksi että mukana ei tule 3 vaihe liitäntä johtoa . No sain sen vanhasta liedestä otettua.
      Kun sitten piti asentaa liesi paikoilleen totesin että tehtävä on mahdoton koska liesi piti säätää 89cm korkeudelle. Liedessä on 2 sokkelia, 90 ja 85 cm. Takaosan korkeus ei ole säädettävissä ja kun käytti 85 cm sokkelia niin säätöjalat ei yllä 89cm.
      Mitä järkeä on olla säätöjalat vain etupuolella kun takaosa on kiinteä.
      Liesi on todella heppoisesta pellistä tehty ja laatu yleensäottaen surkea. Uunin luukku ei mene tiivisti kiinni, säädin nupit huteran tuntuisia.luukun saranat heikot.hipaisu koskettimet ei reagoi hipaisuihin...
      Ote käyttöohjeesta "Tätä laitetta voivat käyttää 8-vuotiaat tai sitä vanhemmat lapset sekä henkilöt, joilla on heikentyneet fyysiset, aistilliset tai henkiset kyvyt tai kokemuksen tai tiedon puutetta, jos heitä valvotaan tai jos heille on annettu laitteen turvalliseen käyttöön liittyviä ohjeita, ja jos he ymmärtävät käyttöön liittyvät riskit."
      Miksi terveet aikuiset ihmiset ei saa käyttää liettä??
      Ei hyvä.

    • Pettynyt..

      Justiin tein eka kerran ruokaa Corenje E54T3-E8 mallilla.
      Keraaminen liesi tosiaan ja keittolevyllä valmistin niin se termostaatin ääni! :d
      Napsuu 8-20s välein päälle ja pois, niin se ääni tyyliin yhtä iso kuin sormennapsautus!!!
      Eihän tuommosta helevetti kuuntele Erkkikään!/()/&%

    • THY

      Meillä 10 v.vanha Gorenje, jonka luukku/saranat alkoivat lonksua vuosi sitten. Muuten ollaan oltu tyytyväisiä laitteeseen. Yritin tuossa irroitella saranaosaa, mutta en kyllä saa näkyvillä olevista ruuveista saranoita irti. Nyt ei luukkua saa enää kiinni, koska toinen sarana jumittunut niin, että alaosa törröttää ulospäin. Mietin, kannattaako lähteä tilaamaan ja itse vaihtamaan, jos ei onnistukaan. Liesi toimii hyvin ja keraaminen pinta erittäin hyvässä kunnossa. Harmi!

    • deerai

      Outo merkki Suomen markkinoilla. Suomessa työn hinta noilla pikku korjausfirmoilla on tuplat siitä, miten muissa maissa on. Kun tavallinen duunari pääsee perustamaan firman, niin sitä ahnehditaan työn hinnoittelulla kaikki mahdollinen. Mutta itselle nämä firmat tekevät karhun palveluksen...loppuu ne vähäisetkin hommat, ja sitten itketään ja haukutaan että Suomi on paska maa.

    • velho1

      Uuni polttaa kaikki safkat mustaks vaik termari 50.

    • Leipurihiiva

      Olen uusi Gorenje-lieden käyttäjä ja täytyy sanoa että olen yllättäen ihan tyytyväinen kyseiseen laitteeseen, uuni on monipuolinen ja tehokas. En ollut koskaan aikaisemmin kuullutkaan tuon merkkisestä laitteesta, mutta edullinen hinta kallisti puoleensa.
      Kyllähän minun täytyy ihan rehellisyyden nimissä kertoa kommelluksistani ensimmäisistä leivontakerroiltani. Onneksi valmistin T-leipiä, laitoin kiertoimatoiminnon ihan pokkana päälle ja uunin lämmettyä leivinpelti uuniin. Kului muutama minuutti, leivonnaisen pinta alkaa tummua. Pienennän lämpöä, sipattelen ja vahtaan kelloa, vilkuilen uuniin...ei nouse, tummuu edelleen. Nippanappa aika umpeen ja leipäset uunista ulos, ei täysin kypsiä mutta melko syötäviä. Uhkaan ottaa yhteyttä huoltoliikkeeseen, mutta päätän kuitenkin vielä myöhemmin testata uunia uudelleen.

      Illemmalla tein sitten sämpylöitä. Kun uuni oli paistamiseen valmiina, lykkäsin kaksi peltiä kerrallaan uuniin. Ja jälleen sama ongelma, sämpylöiden pinta alkaa tummua ennen aikojaan! Alan taas ähkiä että uuni ei ole kunnossa, huoltoliikkeeseen on otettava yhteyttä heti huomenna ja uuni on korjattava tai minä perun koko kaupan!
      Mieheni sanoi siihen, että luitko varmasti ohjekirjan kunnolla läpi, pitäisikö se lukea vielä kertaalleen?
      No, otin ohjekirjasen vielä kerran tutkinnan alle, oikein taskulampun avulla. Luin tarkkaan symbolien merkitykset ja samalla katsoin kytkimen symbolit mitä mikäkin tarkoittaa. Ja kas kummaa, suurin syy olikin minussa itsessäni. Olin paistanut KIERTOILMAGRILLITOIMINNOLLA ! Ja tässäpä olisi laitteen valmistajalle vähän vinkkiä, miksi tavallinen kiertoilmatoimintio on vasta kuudennen napsautuksen päässä?? Minulla ei ole aiemmin ollut kiertoilmauunia, joten en tiedä onko kaikissa uuneissa samallatavalla.
      Eipä sitten auttanut muu kuin tee uusi taikina ja paista ihan oikealla kiertoilmalla. Ja ihmekyllä tälläkertaa kokeilu onnistui ! Sen jälkeen olen paistanut monet kerrat ja jopa kolme pellillistä kerrallaan, hyvin on onnistunut.
      Myös Gorenjen myyjille olisi palaute paikallaan, hekin voisivat kertoa toiminnoista pikkuisen paremmin. Säästyisi moni ongelmatilanne ja hermonpätkä.

      • Harmittaa2013

        Minä olen myös Gronjen onneton omistaja. Erehdyin ostamaan sen Gigantista - eikä ollut muuten halvimmasta päästä. Kun ihmettelin outoa merkkiä, niin Gigantin myyjä ihmetteli ja sanoi, että he ovat myyneet näitä jo 20 v. ja kukaan ei ole valittanut! Minä hölmö ostin. Ja toden totta, levyt toimivat, mutta uuni ei. Uuni polttaa kaikki pinnat, mutta eikä kypsennä keskeltä - näin kakkuja leipoessa. Jos ja kun tekee pikkuleipiä/kääretorttua, niin paistaa pellin epätasaisesti. Tämä sama ongelma on niin kiertoilmalla paistaessa kuin ilmankin. Uunilla ei todellakaan onnistu paistamaan mitään. Näistä kirjoituksista päätellen Gronjen laatu on todella epätasainen. Älkää siis ostako ko. merkkiä - on minun neuvoni!


    • Pullatuuniin

      Vit..u meidän uunin yläosa 300 astetta ja alaosa "jäässä". Uuni hankittu 2012 ja piti olla Gigantin myyjän mukaan laatu ostos - paskan myivät! Emme osta gigantista enää mitään!

    • xdcffvg

      Marenki sytty tuleen Gorenjen uunissa, palokunta vei lieden, se on niillä savupönttönä paloaseman pihassa.

    • Hellaton

      Asutaan vuokralla ja meillä on tuo gorenje E54T3-E8 malli ja siinä "poksahti" iso takalevy halki kun keitin perunoita ja nyt en uskalla sitä levyä käyttää. Hellan iästä ei minulla ole tietoa kun talo on kuitenkin n.15 vuotta vanha että liekö samaa ikäluokkaa tuo hellan. Tietääkö kukaan että korvaa joku tämän keraamiset levyn rikkoutuminen vai pitääkö hommata uusi hella?

    • Ei_enää_Gorenjea

      Pahus kun en tullut lukeneeksi näitä kommentteja täältä ennen Gorenjen hankintaa, Gigantista tietty. Meillä korjattiin heti uutena luukkua, se kun osui alalaatikkoon ja olisi syönyt sieltä maalipinnan ennen pitkää. Se mille ei voinut mitään on käyttökytkinten voimakas, mielestäni epänormaali lämpeneminen uunin käytön kanssa. Lämpö nousee kipukynnyksen tietämille, eli ei missään nimessä voi olla tarkoituksellista. Ja asennuskaan ei mennyt kuin Strömsössä. Laitoksen saa helposti kahteen ennalta määrättyyn korkoon, mutta niiden välillä on ikävä no-go alue. Meidän piti virittää sen alle vanerilevystä koroke, jotta homma onnistui. Asennusfirma yritti kiukutella, kun jouduin pyytämään heidän toistamiseen paikalle. Oli jo lähellä, ettei pinna palanut ja uuni lähtenyt asentajan kaulassa takaisin. Näin jälkeenpäin ajatellen olisi pitänyt. Ei enää Gorenjea ja Giganttiakin pitää miettiä todella tarkoin seuraavalla kerralla.

      • Anonyymi

        Jatkoa Gorenjemme tarinaan, eli takuuaikana (luojan kiitos) siitä hajosi kiertoilman vastus. Meni takuuseen, mutta huoltomies kyseli, käytättekö sitä paljonkin. Juu, lähes aina vastasin. No siinä se, oli kuitti takaisin. Eli ilmeisesti se ei kestä muutaman kerran viikossa käyttöä edes takuuaikaa (2v). Seuraavan rikon myötä lähtee romu ulos. Etenkin kun rouva ilmoitti, että sen keittotaso on nuhapumppu verrattuna aiempaan Electroluxukseen. Ei siis mitään hyvää sanottavaa tuosta. Tekisi mieleni käydä tuuppaamassa tuo myyjän hanuriin Gigantissa. Sen verran korpeaa tämä virheostos ja myyjän vakuutteluihin uskominen.


    • gjigaaant

      Mitä..??? Menevätkö Gorenjen Suomen valloitusaikeet myttyyn??
      Niin ja Gigantista ei sitten kannata ostaa kuin muovikassi ja omena, jos sen syö heti.
      Siis sen omenan...ei muovikassia.

    • Strömberginkäyttäjä

      Jopa on ongelmia. Meillä on yli 40 vuotias strömbergin liesi ja toimii edelleen kuin ajatus ja toimittaa ruuan kuin ruuan.
      On siinä vissiin grillikin mutta emme ole käyttäneet, mutta ajastinkello on oiva väline ja sitä olemme käyttäneet.
      Voisin kyllä suositella, jos olisi kaupan.

    • Patukka

      Ostin oikein Upon , valmistaja Gorenje !

    • Ruoanlaittaja

      Meillä sama ongelma!! Ei ikinä enää tuota merkkiä olevaa uunia!!

    • tyytymätön

      Ostimme Gorenjen induktiolieden maaliskuussa. Maksoi 700 euroa, Gigantista. Arveltiin, että sillä hinnalla pitää saada laatua, vaikka merkki oli outo.

      Noh, liesi pitää helvetillistä vinkunaa. On kuulemma ominaisuus induktioliesissä. Electroluxin induktiota päästiin myös kokeilemaan eräällä mökillä, eipä vinkunut. Uunin tavoille en ole vieläkään oppinut.

    • Anonyymi

      Ostin GORENJE WH5212 lieden gigantista,jo pakettia purkaessa tuli mieleen mitä tuli ostetttua.No asennuksen jälkeen tuli sellainen mieleen että kaikkia sitä tule ostettua ,liesi maksoi 700€.Kyllä olin pettynyt lieden laatuun ,oli kaikkia muuta kuin laadukas. Eikun soittamaan giganttin ja liesi vaihtoon,en suosittele kenellekkään,Tässsä ei kohtaa hinta laatu suhde millään lailla,laatu on just sitä mitä voi puolalaiselta hellalta odottaa,täys susi.Onneks on vaihto oikeus,Vaihdettiin Electrolux lieteen,ero kuin yöllä ja päivällä,toki laitettiin satanen lisää rahaa, mutta saatiin laatuliesi.

    • Anonyymi

      800€ Gorenje ja heti takuun jälkeen kiertoilmalmmitys hajalla.Paskaa tavaraa.Myyjät kehuu kun saavat varmaan kyseisestä tuotteesta hyvät Bonarit.

    • Anonyymi

      Täysin paska liesi ja uuni kestää iän kaiken että alkaa kiehumaan ja uunissa toimii vain ns kiertoilma aivan paska.

    • Anonyymi

      Olette ihmiset maksaneet kämpistä liikaa jos ei ole varaa kunnon uuniin..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe