Tuohi Mastercard tuli otettua vahingossa

Tietämätön tyhmä

Tuli tehtyä kk sitten Maskusta komero-kaupat, joka oli kampanjassa. Myyjä selitti että jos ei halua maksaa käteisellä, voin saada 2kk korotonta maksuaikaa ja lasku tulee sitten. Kaapin saimme sovittua niin, että saamme hakea ne sitten kun tarvii, koska komero tulisi vasta uuteen taloomme joka vielä kesken.

No tänään tulikin sitten Nordealta Tuohi Mastercardin tunnusluku ja ihmettelin etten ole hakenut mitään luottokorttia eikä mulla ole edes tiliäkään Nordeassa!
Sitten tajusinkin kauppasopimusta tutkiessani, että olinkin tehnyt myyjän kanssa tälläisen luottokorttihakemuksen..kylläpäs harmitti. Ja myyjä ei ollut maininnut mistään kortin hakemisesta mitään, tosin ihmettelin, miksi piti kysyä tulojani ym.
Oma vikani kyllä, koska olin katsonut kaikki muut myyjän näyttämät kohdat paitsi ison otsikon luottohakemuksesta.. Mutta ihmettelin kun ei sanaakaan luoton hakemisesta myyjä maininnut. Kieroa. Ja tyhmä minä.

Olen nyt ottanut selville mikä tämä Tuohi Mastercard on, mutta en oikein ymmärrä, kun ei mainintaa että onko mulla nyt joku tili Nordeassa vai mitä ihmettä?? Ja laskuhan tulee perässä kun pitää kaappi maksaa, niin pakkohan mun on oltava nyt tiliasiakas, jota en todellakaan halua. olen eri pankin asiakas, ja mulla on VISA, eli en todellakaan tarvi muita luottokortteja!

Eli kysymys vielä että onko tätä Tuohea helppo irtisanoa ja mitä kuluja siitä menee? En todellakaan aio jatkaa tätä korttia kunhan maksan tämän laskun kokonaan. Ärsyttää vaan, että jotain kuluja tästäkin nyt koitui ja nyt musta tuntuu siltä, ettei tuota kampanjahintaa olisi muuten saanutkaan kuin että myyjä tyrkyttää tätä korttia. Jotain keskusteluja tästä Tuohesta olen lukenut ja jotain ongelmia on ilmennyt joillakin. Onko nyt sitten vaarana, etten nyt saakaan kaappiani, varsinkin kun sitä säilötään varastolla muutamankin kuukauden. Ainakin asian varmistin myyjältä, että onhan nyt varmasti oikean värinen kaappi jne. Jotkut kun ovat kertoneet, että tuotetta ei ole koskaan saapunut tai tullut väärä tuote, tai jopa ettei laskua koskaan tullutkaan!

36

15671

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kk

      "eikä mulla ole edes tiliäkään Nordeassa! "

      ei yleensä tarvitse olla tiliä jos kortin ottaa, lasku maksetaan siitä pankista jossa on tili, aivan kuten muutkin laskut.

      se on helppo irtisanoa, älä sitä murehdi.
      mutta silloin kun irtisanoo, ei saa olla maksamatonta, eli ostokset pitää olla maksettuna.

    • turhakekierre

      Eihän tuossa mitää, jos sinulla on rahaa ostos, niin maksat sen laskun saatuasi ja jätär kortin käyttämättä kunne saat ns. nollalaskun nordea rahoitukselta. Jope ruonansuun verbaliikalla sanon, nordean rahoitus.. roskarahoitus.

      Kun olet saanut tuon nollalaskuksi mainitsemani laskun, niin siitä selvii kortin kulut. Asia on ok, jos ne on nolla. Tämän jälkee menet sitten ruon roskapankin kanikonttoriin ja viet sen viimeisen laskun ja kortin sinne. Sanot suoraa, että et tarvitsesitä ja pyydät heitä katkaisemaan kortin.

      Usein nimittäin on niin, että se kortti alkaa kuumottaa siellä laatikon pohjalla ja jos telkkarin tai muun laitteen päällä on pölyä, niin sitä kovin helposti vaihtaa ja ostaa uutta tavaraa vaikka se vanhakin toimisi tai sitten sitä ilmankin pärjäisi. Tulee turhakekierre

    • Professori%

      Vaikka maksaa koko laskun Tuohi on ja pysyy. Kerran siirsin Tuohi tililtä 100€ omalle tilille. Takaisin piti maksaa 150€. Kallis kortti ei kannata käyttää.

      • turhakekierre

        Yks asia!

        Miksi valitat että tuli otettua luottokortti ja siitä ei pääse eroon, jos olet kuitenkin tehnyt sieltä tilisiirtoja pankkitilillesi.

        Kyllä se kortti jatkuu jos sitä käytetään. Ja kyllä se loppuu eikä kuluja tule, jos se maksetaan loppuun ja ei käytetä. Ja siitä pääsee eroon kun sen palauttaa ja antaa samlla kaikki tunnukset pois.

        Itseasiassa se saattaa jäädä henkiin, mutta kun sitä ei käytä niin se ei juoksuta enää kuluja - vaatii kuitenkin ettei niitä tunnuksia pidä enää tallessa!


    • turhakekierre

      ei mikää ole ikuista....

      Siis kyllä kortti pitää voida palauttaa sinne mistä se on lähetetty kun on olet vain ensin hoitanut asian kuntoon, eikä ole enää maksuja saajalle.

      Eli siis vaikka 1.4. maksat saldon loppuu, niin viimeistään jo 15.5. sinun pitää saada kuitti jossa on tiedos suoritukista ja selvitys kortin käytöstö.

      Tämän ns. nollakuitin ja kortin kanssa menet sitten nordean konttoriin ja annat kuitin ja kortin sinne. Katsot, että kortti leikataan kahtia ja asia on ok!

      Jos sinulla ei ole nordean kanssa tiliä, niin ei sitten ole myöskää esim. verkkopankkia eikä yhteyttä jolla olet kosketuksissa ko. tiliin. Kortti on toki voimassa sen 3 v, mutta ei sitä ole pakko käyttää....

      Asia on sit myös kiinni sinusta, jos sinä ostat jotain isoa, niin pyri käyttämään vain käteistä. Jos joku konekauppa tarjoaa luottoa, niin muista se puollustuis, että käteinen raha on aina edullisempi. Jos ostat vaikka 350e telkkarin ja sinulle tarjotaan sitä Kortilla vaikka hintaan 299,nii aivan perusteltua on sanoa sille myyjälle, että ennenkuin se luotto on maksettu, niin hinta tulee aivan satasella vähintään 500e.

      Asia tietty muuttuu, jos laite luvataan vaikka 24 kk erässä ilman mitää korkoja ja tilinhoitomaksuja.... Mutta se ei ole riittävä syy, että laite luvataan kortilla korottomalla maksuajalla 1 tai 2 kk maksuajalle.

      Sitä on aika moni ihmetelly miksi vaikka 500 euron ostoa ei voi tehdä luotolla ilman 5000e luottokorttikytykä. Asiassa on pointtina se, että tuo kodinkoneliikkeen kortti kun käy sitten ruokakaupassa ja kioskilla ja se raha ei näy siinä ostohetkellä jolloin muutaman kymmeneuron oston jälkeen on helppo tehdä toinen ja kolmas osto eikä ongelma selviä kortin käyttäjälle ennen kuin sitten vasta kuin on vaikak 300e lasku maksettavissa tai kortti menee tappiin ja sitä aletaan jyystään alas sitten seuraavien vuosien ajan.

      Ihmisiähän ne kodinkonemyyjätkin on, mutta ne saa provikat onnistuneesta korttisopimukseta ja ovat ehkä itsekkin antaneet sielunsa tuolla pahalle muovinpallle.

      • Ei_niin_tyhmä_kuin_muut

        Aikamoista BS:ää (lue bullshittiä, lue paskaa)

        Ei se 300 euroa miksikään 500 euroksi muutu. Luottokorttien korot ovat hyvin maltillisia. En sillä korolla mitään asuntoa ostaisi, mutta kulutusluottona ovat kyllä todella halpoja. Jos olet niin äärimätä surkea ihmisolento, ettet pysty hillitsemään kulutustasi, kun kortti on taskussa, niin se on täysin sinun oma mokasi. Itselläni on luottokortti, ja jokainen ostos on hallittu. Kertaakaan en ole joutunut vielä luottoa käyttämään 15 vuoden aikana. Jos joutuisin, niin muutamassa kuukaudessa kun maksaa, niin kulut ovat varsin pienet.


      • Anonyymi
        Ei_niin_tyhmä_kuin_muut kirjoitti:

        Aikamoista BS:ää (lue bullshittiä, lue paskaa)

        Ei se 300 euroa miksikään 500 euroksi muutu. Luottokorttien korot ovat hyvin maltillisia. En sillä korolla mitään asuntoa ostaisi, mutta kulutusluottona ovat kyllä todella halpoja. Jos olet niin äärimätä surkea ihmisolento, ettet pysty hillitsemään kulutustasi, kun kortti on taskussa, niin se on täysin sinun oma mokasi. Itselläni on luottokortti, ja jokainen ostos on hallittu. Kertaakaan en ole joutunut vielä luottoa käyttämään 15 vuoden aikana. Jos joutuisin, niin muutamassa kuukaudessa kun maksaa, niin kulut ovat varsin pienet.

        Tuohikortin korko todellinen Nordean sivuilta katsottu 27% ei taida olla kohtuullinen.


    • Kimppakivaa maskujap

      Ihme kusetusta, meillä kävi sama juttu. Täysin turha kortti ja vielä pitäisi käydä viemässä kortti konttoriin, että siitä pääsee eroon. Kiitos vaan. Loppui asiointi Maskun kanssa tähän. Köyhällä ei ole varaa ostaa muulla rahalla, kuin sillä mikä on tilillä.

    • Pena53

      Sama ongelma mutta Gigantin kanssa, AIGn hintaturva osottautui huijaukseksi, yritän päästä eroon pikimiten.

      Hintaturvavedätyksestä sen verran että
      A) tavattoman primitiivinen lomake täytettävä, ei voi suoraan täyttää eikä tallentaa
      B) sit piti skannata erikseen
      C) hautoivat hakemusta niin kauan ettei nettilinkkinä annettu toisen liikkeen alennus enää ollut voimassa ja rupesivat kuukauden päästä kyselemään paperiversiota

      En halua kuullakaan koko skeidakolmikosta enää, siis Gigantti, AIG ja Nordea

      • Timi6

        Samoja kokemuksia tuosta Tuohi-kortin ja AIG:n hintaturvasta, käytännössä sen kautta on äärimmäisen hankala saada mitään korvauksia. Tarjouksessa pitää olla prikulleen sama tuote, eikä mukaan saa tulla mitään kaupanpäällisiä.

        "Vakuutusehtojen kohdan 5 (Korvausrajoitukset) mukaan vakuutuksesta ei korvata hyödykkeitä, joita tarjottaessa viitataan tuotteen poistumiseen myynnistä, saatavuuteen vain käteisellä tai loppuunmyyntiin, pakettitarjouksiin perustuvia säästömahdollisuuksia, valmistajan tarjouskuponkeja tai ilmaistuotteita, tai tarjottuja hintoja, joihin sisältyy bonus- tai ilmaistuotteita, saatavissa oleva erityisrahoitus, asennus tai alennus, tai yksittäistuotteita tai rajoitettuja tarjouksia"

        Aika halvan oppitunnin sain AIG:n ja Norean tuotteista.


      • Tarkkana_olla_pitää
        Timi6 kirjoitti:

        Samoja kokemuksia tuosta Tuohi-kortin ja AIG:n hintaturvasta, käytännössä sen kautta on äärimmäisen hankala saada mitään korvauksia. Tarjouksessa pitää olla prikulleen sama tuote, eikä mukaan saa tulla mitään kaupanpäällisiä.

        "Vakuutusehtojen kohdan 5 (Korvausrajoitukset) mukaan vakuutuksesta ei korvata hyödykkeitä, joita tarjottaessa viitataan tuotteen poistumiseen myynnistä, saatavuuteen vain käteisellä tai loppuunmyyntiin, pakettitarjouksiin perustuvia säästömahdollisuuksia, valmistajan tarjouskuponkeja tai ilmaistuotteita, tai tarjottuja hintoja, joihin sisältyy bonus- tai ilmaistuotteita, saatavissa oleva erityisrahoitus, asennus tai alennus, tai yksittäistuotteita tai rajoitettuja tarjouksia"

        Aika halvan oppitunnin sain AIG:n ja Norean tuotteista.

        Lisäksi viimeisen n. vuoden aikana (2015) on tullut ehto, jossa sanotaan että on oikeutettu korvaukseen, jos: "tuote on ostettu Suomesta ja maksettu kokonaan TUOHI MasterCard -kortilla, eikä osto ole luoton myöntämisen yhteydessä kyseisessä liikkeessä tehty osto"

        Toisin sanoen vasta toisesta ostoksesta ja siitä eteenpäin voi mitään saada hintaturvavakuutuksesta. Tällä varmaan taklataan n. 98% Tuohi-kortin asiakkaista ulos vakuutusturvan piiristä. Moni nimittäin tuskin tulee korttia käyttämään kuin vain sen ensimmäisen kerran. Eipä 'muistanut' myyjä itselleni mainita tästä ehdosta, kun mainosti kortin loistavia ominaisuuksia.


    • nbv3

      Minulle kävi juuri noin myöskin - ja kyllä harmitti. Nyt olen leikannut Tuohi Mastercardin pieniksi palasiksi!

    • ei koskaa sinne

      Sen kortin pystyy palauttamaan nordealle, ja pyytää niitä katkomaan sen, soitto nordea rahoitukseen pyyntö laittaa tili käyttökieltoon ja "katkaista" kortti sieltä.

      Jos sitä ei ole käytetty paljoa, niin sen kyllä saa maksettua takaisin, ja tappiin vietynäkin, niin sen saa maksettua takaisin ajallaan.

      Nordea on aivan paska pankki

    • Tyhmyys maksaa

      Avainturvakin pelkkää turhaa paperisotaa ja ajanhukkaa. Lähetin kaikki paperit ja kuitit. Palautteena hylkäävä päätös. Se on uusittava vuosittain. Mielestäni se oli voimassa, mutta hylky tuli silti.

      Maksoin tonnin luotosta noin 35 euroa kuussa. Katsoin saldoa vajaan vuoden päästä. Velka oli lyhentynyt reilu pari sataa.

      Tuhosin kortin ja maksan velan nopeammin pois. Kallis kortti en suosittele kun itseni kaltaisille, hetken mielijohteessa velan ottajille.

    • Ei maksuaikaa kiitos

      Vieläkö jossain liikkeessä on noita korttikieroiluja? Minusta mainoksessa ei saisi lukea "3 kk korotonta maksuaikaa", jos se todellisuudessa tarkoittaa jonkun luoton hakemista toiselta yhtiöltä. Saavat varmaan hyvät provikat per otettu kortti, kun ovat niin kierot keinot treenanneet niiden livauttamiseksi asiakkaalle.

      Älkääkä sanoko, että älä osta maksuajalla - en enää ostakaan. Muistan vain tuon Tuohi-episodin ajalta kun olin nuori ja naiivi.

    • Torvi42

      Minulle eräs huonekaluliike lupasi sohvan ja ruokaryhmän halvemmalla, jos otan kortin. Käteisellä maksettaessa hinta olisi ollut kovempi. Myyjä selitti että Nordea maksaa provikat joka kortista, jolloin he voivat puristaa katteensa nollille.

    • luotto1

      Silloin kun itse kävin ostamassa pöydän ja sängyn, niin huonekaluliike ei ainakaan mulle puhunut sanallakaan luottokortista tai koittanut myydä sellaista. Onkohan noilla huonekaluliikkeillä "ylihintaa" tuotteissa, että ihmiset pakotetaan hankkimaan kortti? Ilmeisesti.

      Hyvä juttu työttämällä, joka menee ostamaan huonekaluliikkeissä tuotteita, myyjä ei taida pystyä myymään korttia.

    • auttakee!

      Tuleeko se lasku sitten ihan postitse vai mitenkä? Varmaan kohta kuukaus jo menny kun tuli kortti ja tunnukset mutta laskua ei näy eikä kuulu...

      • Näin se on

        Kyllä se lasku sieltä tulee.
        taitaa olla ekassa ostoksessa maksuaika 2- tai 3 kuukautta.
        Laskussa ei ole muita kuluja, kuin se 5€ korttimaksu, joka luultavasti alennettiin ostamastasi tuotteesta. (Näin siinä tapauksessa, että maksat koko velan pois)
        Jos maksat vain osan, niin sitten alkaa maksut pyöriä.


    • nomorecash

      kaikki pankit näkyy olevan samalaisia. PAnkilta lähtee vahingossa kirjeitä joissa on myönnetty kortti vaikka on selviäkin asioita joiden perusteella sitä korttia ei myönnettäisi. Kirjeessä lukee, että kortti on noudettavissa pankista ja edes siellä pankissa se virkailija ei kiinnitä huomiota tai mainitse, että pankille on tullut moka.
      Tää on sellainen juttu, että jos ihminen itse on vastuussa asioitten sujumisesta, niin se on sit syyllinenkin siihen että se kortti tulee ja sit tapahtuu mitä tapahtuu... pankin mokasta sit maksetaan sen mukaan.... Asia on tietenkin eri, jos asioita hoitaa joku toinen, niin sen mokan voi korjata. Ei muuta ku pankin verkkosivulla kirjautuneena sit viesti pankille ja pankki sit neuvottelee sen luottokorttiyhtiön kanssa.... tämä tietenkin edellyttää sitä ettei sitäkorttia ole käytetty.....

      Mut on niitä selityksiäkin pankilla miksi joku kortti on päässyt heidän seulastaan läpi... ja kaikki pankit on siinä mielessä paskoja.

      • Passiiviraha

        Tuohi-kortista ei sentään mene vuosimaksua.
        Jos otat Aktiiviraha-kortin, niin siitä menee 34€ vuodessa maksua Handelsbankenille, vaikka et sitä käyttäisikään.
        Varmaankin monilta jää kortti peruuttamatta, joten hyvä bisnes on tyhjästä.


    • tuohiton

      sama juttu omituista touhua kieroa kun mikä !ennen tehtiin kaupan kanssa sopimus ei ollu pankki välissä .mun mielestä ei tuohessa ole kun se summa mitä tuote maksaa itse voi kyllä luottoa nostaa ei kai niin ole että menet rahaa nostaa sillä se pitää korottaa luottorajaa pankin kanssa näin ymmärsin ? eli mitä sillä kortilla tekee turha kortti eihän ole sillon jos liikkeen kanssa tehny 7 ? on eri asia jos pankin kanssa teny sopimuksen en voi nyt mennä vaan ostaa tai nostaa rahaa sillä helvetin tuohella??taas pitäisi uusi hakemus luottorajan nostolle ihme kortteja ihmisiä vaan luototetaan onneks ei pysty nostaa rahaa ilman toista sopimusta tosta noin !!

      • Välimerkki

        No tuosta ei kyllä tajunnut mitään. Takaisin peruskouluun, kiitos.


    • Enjaksaedessanoamuutaku

      Idiootit. Älykääpiöt.

      • PaziPa

        hölmöläiset, siipirikot, tsemabalot, sittisontiaiset,turpajullit, kasiaiset, jne jne jne.....


      • PAZIPAalkper
        PaziPa kirjoitti:

        hölmöläiset, siipirikot, tsemabalot, sittisontiaiset,turpajullit, kasiaiset, jne jne jne.....

        et viitsisi käyttää omaa nimimerkkiä, kiitos!


    • Anonyymi

      Outoa puhetta jos ei halua käyttää maksa kortti ja palauta kortti niin yksinkertaista !!

      Minulla on ihan hyvä kokemus kun otin kortin nyt kun luotto on maksettu takaisin niin pidän kortin mutta en käytä enään koska nyt se ei ole halpa enään😊👍

    • Anonyymi

      Juu tuohikortin todellinen vuosikorko on vähän yli 27% että ei mun mielestä ole kohtuullinen ja tämä tieto löytyy Nordean sivuilta.

      • Anonyymi

        vahingossa otetun kortin voi katkaista keskellä, niin ei tule käytettyä.

        Se olis fiksua, että luottoa ei oteta penniäkään enempää kuin se osto on. Jos osto on 200e, niin se luotto ei saa olla 500e enempää.

        Se on paska kierre että kortti alkaa vinkumaan paikoissa joissa on käytettävä maksukorttia eikä siihen 20e/kg kalaan ole varaa jos normaalisti syödään vitosen kalaa!


    • Anonyymi

      Miksi minulle lähetettiin TUOHI pyytämättä? Samalla käskettiin pilkkoa Master-Cart. Tällä Tuohisella ei saa nostettua automaatista käteistä. Lähettäkää minulle uusi/toimiva pankkikortti pikaisesti! Terv. Jorma Turpeine

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pakosta! Tuossahan ei ole muuta pakkoa kuin maksaa käytetty luotto. Soita Nordean asiakaspalveluun ja kiellä kortin uusiminen ja maksa velka pois!

      • Anonyymi

        Nordeaan kun soitat, kuulet ne samat liirumlaarumit niikuin muualtakin asiakaspalveluista! Huijasivat maskussa Nordean asiakkaaksi. Nordean kirjeet silppuriin ja siinä se! Masku ja Nordea saavat haistaa pitkän paskan kumpikin!


    • Anonyymi

      Minulla on OP Credit kortissa 10.000€ raja.

      Tyhmä saa olla jos ottaa toisen kortin vielä rinnalle vaikka voi maksaa nykyisellä kortilla. Mikä järki? Ei niitä kortteja ole pakko alkaa hyväksymään vaikka niitä tyrkytetäänkin liikkeissä.

    • Anonyymi

      Maskusta petikon.ostin tilasin sohvan. Samaan nordean kortti kusetukseen sai myyjä puhuttua. Vaikka käteitä riittää. Nyt pelkään vaivannäköä miten pääsen tästä eroon. Kortti tulossa sohva pohjanmaalla valmistuu kunhan saavat sen lehmän kii josta nahat pintaan.

    • Anonyymi

      Minulle ainakin tuli selväksi tämän tuohi hässäkän myötä mistä EN osta enää huonekalujani ja minkä pankin kanssa EN halua olla tekemisissä!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe