AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Kolikkopelit.com/Ilmaisraha.com - huijausta

Kolikkopelit.com/Ilmaisraha.com - huijausta

30 Vastausta 2 710 Lukukertaa
Hiukan vaikuttaa roskapostilta, jossa kerrotaan "Ystäväsi Mikko on valinnut sinut lahjansa saajaksi. Saat 15 ilmaista pelirahaa..."

Minulla ei tietääkseni ole yhtään Mikko-nimistä ystävää. Onneksi olen jo oppinut , että ihan joka linkkiä ei kannata klikkailla.
Minullekin tuli viesti samanlaisella tekstillä, jossa ystävän nimenä oli myös Mikko. Lienee huijausta. Viestissä on myös upotettuna ulkopuolisesta lähteestä ladattavia kuvia, joten jos sähköpostin asetuksissa ei ole ulkopuolisten kuvien estoa, viestin lähettäjä voi saada tietoonsa, että sähköpostiosoite on toimiva. Thunderbirdin oletusasetuksissa ei ladata ulkopuolista sisältöä.
Huijausta on. Kaikilla ystävänä joko Mikko tai Pasi. Riittäähän noita nimiä, joten "mainoskampanja" tuskin ihan heti loppuu.
Niinpä, onko nämä osoitteet ongittu niistä viime vuotisista vuodoista, vai onko niiden vuotojen seurauksena vuodettu muualtakin näitä osotteita?? (eli myity)
Mulle ei ole ikinä tullut roskapostia, ja nyt 15.11.-11 lähtien on tullut n. 30 viestiä, vaikkei osoitteeni mielestäni ollut missään niistä vuotaneista sivustoista.
En ikinä reakoi, kuin poistamalla outot viestit
Luultavasti osoitteita on kerätty netistä tai arvottu satunnaisia osoitteita, joista osa toimii, ja jos vastaanottajan asetukset sallivat ulkoiset upotetut kuvat, saadaan myös selville, mitkä osoitteet arvotuista toimivat. En ole pelannut mitään uhkapelejä netissä, mutta silti tuli tuollainen mainos. Nettirahapelien pelaajat ovat kommentoineet omilla foorumeillaan, että ko. sivustoilta on vaikea saada kotiutettua voittoja. En tiedä, onko sieltä kukaan pelaaja saanut mitään, mutta ilmeisesti jotkut ovat kyllä maksaneet sinne.
Olisiko Sveamamman puolelta myös saatu osoitteita, koska 93 vuotias äitini sai myös tällaisen houkutuskirjeen. Äitini ei ole eläissään asioinut netissä eikä tilaile postimyynnin kautta mitään mutta on jo vuosia tilannut erään ruotsinkielisen viikkolehden.
Mulle alkoi tulla näitä roskia justiin marraskuussa 2011 sen jälkeen kun Helistin/Verkkoklinikka.fi-tunnarivuoto sattui :(

Sen osoitelistan on voinut tietty kuka tahansa ladata itselleen. Mä muuten löysin sen edelleen netistä. Kun kerran saa nimensä/osoitteensa Googlaustuloksiin, on todnäk tulevaisuudessakin aina mukana.
Juu meille tuli postissa sama juttu mutta ilman ystävän nimeä kirje alkaa näin...Ystäväsi pyysi lähettämään sinulle 15e...jnejne kolikkopelit.com..
Eipä kannata kirjautua eikä etenkään sivuille missä kysytään henkilötunnusta...varokaa ihmiset etenkin pelisivuilla saat tai tulet saamaan roskapostia tai joku aamu kun klikkaa tietsikan auki niin törkyinen naama nauraa päin näköä...
facebookissa minulle tuli linkki jollekkin pelisivuille ja klikkasin sitä onneksi oli hyvä virustorjunta ja suojat joten minulle tuli näyttöön iso punainen huutomerkki ja teksti...että sivusto on riskialtis..jne jne..klikkasin sivun nopeasti pois ja pyysin ystäviä ettei enää laittele linkkejä minulle moisista pelisivuista..edellisen koneen kanssa tein monet virheet ja kun aina avasin tietsikan niin ensin tuli sen seitsemän pelisivua joita sai klikkailla pois ja vasta sitten pääsi omiin haluttuihin ja turvallisiin sivuille..nyt onneksi ei ole ongelmia kun en onneksi pelaa ja tietsikka näyttää heti onko sivut turvallisia jos ei ole niin tuloo iso punainen huutomerkki...Olkaa aina varovaisia tietsikan kanssa :)
Onnekseni luin nämä edelliset viestit, tuli postissa myös minulle, jätän väliin.
Väliin jätän minäkin. Postissa tuli "ystävä-Mikan" 15 euron lahjakortti.
Minun "ystäväni" nimi oli Tapani ja kirjeen lähetuspaikkana Tallinna. Taidanpa jättää Tallinnan Tapanin lahjan käyttämättä!
myös anneli nimisenä saanu jo 2kpl...onneksi myös luin nät juttuja..ei mennä halpaan.....
Sama posti myös tänne. Helena nimistä ystävää ei ole joten heitin heti roskiin.
Voin veikata omalla rahalla turvallisesta.
Sama täällä, ilman 'ystävän' nimeä, perinteisen postin kautta tänään. Jos olisi niin paljon 15 euroisia jakaa tietyllä takaisinsaanti todennäköisyydellä niin taitaisi olla epäilyttävän paljon rahaa liikenteessä. Rahanpesua vähintään tai muuta rikollista.
.com loppuiset yhdistän nykyään vilunkiin useimmiten.. eipä ollu .fi, miksihän??
Minäkin sain15 euroa Erkin toiveesta.Kummallista Erkki on kuollut aikapäiviä sitten...Taitaa olla virolaisten venkoilua koko touhu.Roskiin vaan tollaset setelit..
Minulle tuli ystävän ja ystäväMikaelin pyytämänä kaksi kirjettä.
Ja minun ystäväni on "Johanna"
. Minullakin Tallinassa Mikko ystävä! Eipä ole Mikko yhteyttä pitänyt!
Joku kampanja niillä on menossa,minäkin ,71 vuotias ukki sain tänään postia Virosta.
Taidan panna roskakoriin!
Mikon kikkeli tahkon päälle ja 10 ilmaista pyöritystä. Pikavoitto heti.
Tällaiset mainosilmaiset pitäisi kieltää.
Hyvä että luin vähän että joku muukin on saanut kolikkopeli kirjeitä ,empä taida vastata,koska on nekatiivisia juttuja.kiitos kaikille teille hyvistä nevoista
Minäkin sain eilen ko. kirjeen, heti tuli itsellekin mieleen että ehkäpä Playstation Networkin jne. tietomurroissa varastettuja henkilötietoja on alettu käyttämään hyväksi.
Nyt pitäisi viranomaisten ryhdistäytyä ja tehdä jonkinlainen rynnäkkö noita roskapostittajia vastaan, kuulusteltavaksi koko porukka mistä on osoitetiedot hankittu!
Muistaakseni Playstation Networkin tietomurtoa oli vai lie vieläkin FBI tutkimassa, ehkä heitä saattaisi kiinnostaa tämä roskapostitapaus. Toivottavasti veisivät vaikka Quantanamoon kuulusteltavaksi...
ja kolikkopelien käyttäjäehdoista luin, että firman kotipaikkana on Costa Rica ja mm. tämä teksti löytyy sieltä;

Kaikki Käyttäjäehtoihin liittyvät epäselvyydet ratkaistaan Costa Rican lakien mukaisesti Costa Rican tuomioistuimessa.

..että ei muuta, kuin pelaamaan!!!! paitsi juuri nyt sivuilla on suuren suosion johdosta ruuhkaa.
Minunkin YSTÄVÄ, oli valinnut minut lahjan saajaksi. Vieläpä tuplasti. Onneksi silmiini osui sana HUIJAUS.
mitä ,jos ostaisin kaikkii käyttämättömät etusetelit... niin olisi ainakin peliaikaa.
Viranomaiset vain levittelevät käsiään että ei tälle mitään voi koska on suljettu kirjekuori.
Nimien- ja osoitetietojen hankinnasta ei olla kommentoitu oikein mitenkään, tämä juuri on kaikkein pahin asia että mistä kyseinen yritys on onkinut ihmisten yhteystiedot puhelinnumeroita myöten? Tähän pitäisi poliisin puuttua, kolikkopelit.comilla on vähintäänkin laiton "asiakas" rekisteri.
Oliskohan tietoja kaiveltu netin syövereistä? Googlattu nimiä ja sen jälkeen tsekattu osoitteita ja puhelinnumeroita vaikkapa Fonectan/Eniron hakupalveluista? Mulle tuli oikealla osoitteella, mutta pelkällä sukunimellä. Ihmeellistä, ettei ne olleet etunimeä löytäneet.

On tullut sähköpostillakin samoja tarjouksia, mutta nimen perusteellahan niitä on helppo veikkailla: etunimi.sukunimi@ ja perään gmail.com hotmail.com pp.inet.fi pp1.inet.fi suomi24.fi luukku.com jne. Roskapostiohjelmilla varmaan helppoa ja nopeaa yhdisteleminen, aina joku osoite osuu oikeaan...

Mulle on tullut vastaavanlaisia sähköposteja myös huippuedut.com nimisestä firmasta, sama porukka ehkä sen takana?
Onkohan Jussi Vares = Antti Reini oikeasti suositellut Kolikkopelit.comia niinkuin etusivulla kerrotaan?

Sivuja kehuu myös "PeliMIEHEN unelmaksi" joku HANNA.
No niin, nyt kun kolikkopelit.com sai suurta julkisuutta, alkaako sama huijaus pyöriä taas uudella nimellä. Mä sain tarjousmeiliä leijonakasino.com palvelusta...
Tuli minullekkin tänään 15e kolikkopeliraha.Ei ollut "ystävän" nimeä,mutta ei myöskään kirjeessä minun nimeä,pelkkä osoite.Heti epäilys heräsi.Roskakoriin meni!
Kolikkopelit tarjoaa kuitenkin vieläkin 5€ ilmaista pelirahaa, sen ja muut ilmaisrahan löydät täältä

http://www.parhaatbonukset.net/ilmaista-pelirahaa/
 /   /  /  / Kolikkopelit.com/Ilmaisraha.com - huijausta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta