Ps3 -> Nhl 12 -> Online peli ongelma

Epätoivoinen

Nyt jumaliste menee hermot. Olen varmaan kaikki mahdolliset keskustelu palstat käynyt läpi ja mistään ei saa suoraa vastausta mitä pitäisi oikeasti tehdä.
Eli yritän mahdollisimman tarkkaan selittää mikä laajakaista minulla on ja mikä on ongelmani ja kaikki mahdolliset tiedot mitä vain voin/keksin ja olisin hyvin kiitollinen jos joku minua täällä osaisi auttaa.

Otin käyttööni SONERAN laajakaistan 8 megaa ja ajattelin että jospa nyt Nhl 12 toimisi Ps3, mutta ei kunnolla. Melkein aina kun otan Online - ottelun ja peli on alkamassa tulee ``YHTEYS MUIHIN PELAAJIN ON KATKENNUT`` tämä on varmasti tuttua monelle. Noin kymmenestä kaksi peliä pystyn pelaamaan ja joukkue peliä voin taas pelata aivan moiteetta.

Modeemina minulla on ZyXEL705ope jossa on 4 enthernet porttia ja WLAN. Läppäri toimii Wlanilla jossa on windows vista. Pöytäkone on kaapelilla jossa on windows 7 (en juuri käytä pöytäkonetta) ja PS3 on kaapelilla. Modeemi on puhelinverkossa.

Nyt toivoisin että joku joka tietää voisi kenties kertoa miten tämän saisi täydellisesti toimimaan. Annoin varmaan tietoakin josta ei ole edes hyötyä mutta samapa tuo en ole mikään expertti näissä asioissa muutenkaan.

9

748

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pannikaali

      ei sekää oo mailma loppu hanki saunalahti tai jos riippuu tietokoneest nii windows xb tai windows media player tai tai windows 4 taii jaiii tota windows 4 player tai wondows 4 mediaplauer

    • En tiedä..

      Google ei tunne tuollaista boxia :ZyXEL705ope.

      Koska Pleikkarissa näkyy olevan RJ45-liitin,niin vedä piuha modeemilta Pleikkariin,niin selviää,että johtuuko vika langattomuudesta.
      Eli modeemin tyhjästä liittimestä samanlainen piuha,joka menee pöytäkoneen verkkokorttiin liitetään Pleikkarin liittimeen.

      Jos kerran läppärin netti toimii,niin hinaa se läppäri sen Pleikkarin viereen,ja lataa vaikka tuota :ftp://ftp.funet.fi/dev/1GBnull

      Tuo on gigan paketti,eikä sitä ole tarkoitus ladata kokonaan omalle koneelle muutakuin kokeilumielessä sen verran,että näkee latausnopeuden.

      Kasimegasella latausnopeuden pitää olla yli 500KB/sek.

      Erittäin oleellinen asia on,että se läppäri on todellakin sen Pleikkarin vieressä,koska saattaahan olla,että juuri siinä on se katvealue.

    • Mitä ylipäätään saat tietokoneellasi esim.
      speedtest.net tulokseksi verkon nopeudesta.

      Ping on myös aika oleellinen tulos erityisesti kun pelaa verkossa. Pelkät megat kun ei kerro välttämättä koko totuutta. Jos ping on todella suuri katkeaa pelaamisetkin helpommin.

      Itsellä adsl eli langallinen verkko, ping 16ms lataus 2.38mb/s lähetys 2.17mg/s.
      Eikä ole kertaakaan yhteys katkennut pleikkarilla pelattaessa. Lukuunottamatta vastustajia jotka luovuttaa kun ei pärjää.

    • Jylppy122

      Moro!
      Onko muilla ilmenny ongelmia online peleis kuten ettei kaverin kanssa voi pelata ollenkaan? Kutsu menee perille, mutta kun yrittää liittyä peliin katkeaa yhteys kyseiseen pelaajaan...

      • SharkMachinen

        Joo sama vika täällä, ollu jo useamman kuukauden... Osaako kukaan auttaa???


      • Jylppy122

    • VaiveFani

      Itellä sama ongelma NHL15:ssä toista, ollu siitä asti ku ostin sen, elikkäs 1-3 Kuukautta.....NHL14:ssä toista peli toimi normisti (Vaikka kännykän wifi tukiasema).

    • Ongelma saattaa olla itse palvelussa, eli siellä EA:n päädyssä. Vika voi myös olla niissä muissa online pelaajissa. Onko muita verkkopelejä jotka verkkopelissä tekisi samaa, vai ainoastaan EA:n NHL pelit.

      Mikään ihme ei ole, jos tuhat konetta peilaa bittiavaruutta samassa palvelimessa ja seuraava tapahtuu https://www.youtube.com/watch?v=jSa6Zl8fcyo =)
      Koneet, portit, palvelimet tms. Alkaa suunnattomasti vain skannailemaan kaikkea liikennettä, joten välttämättä ei ole ihme, mikäli mahdollisesti oma modeemi estää verkkoliikenteen.

    • hermot piukalla

      Meillä kans tökkii Ps3 nettipelit. Välilä on yhteys..sitten yhtäkkiäkatkee. Ja katkee myös muista koneista..paitsi pääkoneesta. Meillä on langaton yhteys ja on DNA welho. Et en tie onko vika sitten modeemissa, sillä bna palvelu neuvojan mukaan yhteys on heen mukaan normaali. Ja kaikki niksit ollan tehty mutta einole auttanut. Taitaa sitten vika olla modemissa tai meidän omassa pömpelissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe