AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Evlut suuntauksen uskonto manipulaatio

Evlut suuntauksen uskonto manipulaatio

15 Vastausta 86 Lukukertaa
Kristillinen Radio Dei käsittelee tänään 11.4.2012 manipulaatiota kristillisessä kasvatuksessa.
Huomattavaa on tämä, evlut suuntauksen kristillinen kasvastus on manipulaatiota tämänpäivän evlut suuntaukseen! Tämä alkaa vauvakasteella jolla rikotaan vauvan uskonnonvapautta ja rikotaan vauvan ja ihmisen minuutta ja sen kehitystä.

Tänään evlut suuntaus ei ole sitä mitä se oli Lutherin eläessä! Saatika mitä Herran Jeesuksen Kristuksen (Adonai Jeshua HaMashiach) seuraaminen on ollut Apostolien eläessä kun Raamatun kirjeet on kirjoitettu.

Evlut suuntauksella ja sen palkkapaimen kirkkoruhtinailla on ollut ja oleva halu norsunluutorneistaan halllita hengellisesti ja maallisesti jäseniään. Käyttää jäseniään ja muuta kansaa "karjana ja lampaina" (haalien valtaapitäville lampaiden villat)!

Jumalan lapsella on vapaa puheoikeus Abba Jahven talossa! Mutta evlut suuntauksen kirkoissa ja täällä netissä ei saa keskustella siten että kriittisesti arvostelee evlut suuntausta, johon kuuluu noin 70€ kansalaisista. (Raamattu kehoittaa tutkimaan kaikkea Raamatun sanalla).

Miten ja miksi tämä on mahdollista?

Evlut kirkkolaitos instituutiota ohjaa okkultistiset loosit ja lahkot, vapaamuurarit ja temppelinherrat! He puolustaa menestysteologista norsunluutorni hierarkiaansa oman edun ja katovan ihmiskunnian tähden (arkkipiispan ja piispan tulot yli 100.000€/vuosi).
http://www.radiodei.fi/

TV7 Isännän pöydässä - Haastateltavana entinen vapaamuurari Juhani Julin
Ohjelma nauhoitettiin kesäkuun 6. päivänä 2011 ja Jumala kutsui Juhani Julinin Taivaan kotiin kesäkuun 23. päivänä.
http://www.tv7.fi/vod/player.html?id=15677
Tietoisesti taikka tietämättään antikristusta palvovat Vapaamuurarit tuovat ja saavat aikaan looseihinsa, seurakuntiin ja kirkkolaitos instituutioihin hengellisen kuoleman.

Heitä on tänään EU-suomessa noin 8000 (piispoja, pappeja ja vanhemmistoa).
Armon vuonna 1986 75% heistä kuului myös evlut suuntaukseen kertoi tutkija Harri Heino kirjassaan vuonna 1986 .

Hymy-lehdissä 6/2008 ja 7/2008 julkaistut vapaamuurari-listat
http://vaparit.blogspot.com/2008/10/vapaamuurarit-eli-vaparit.html

Vapaamuurarius ja Kristinusko
- Suomalaisen vapaamuurariliikkeen uskonnollisuuden ja etiikan tarkastelu
kirj; Harri Heino
ISBN 951-693-115-4
ISSN 0781-898-x
Kirkontutkimuskeskus sarja A 46. 1986

Tuossa videossa Juhani Julin kertoo tästä kirjasta

Vapaamuurarien salaiset opit
kirj; John Ankerberg ja John Weldon
kirj suomalaisen liiteosasto; Kuva ja Sana Leo Meller 1995
suomalainen kustantaja: Kuva ja Sana 1995
ISBN 951-585-013-4
alkuperäisteos; The Secret Teachings of The Masonic Lodge 1990

Ekumeenisen evlut suuntauksen tutkimuslaitos hyväksyi okkultistisen vapaamuurariuden kristinuskoksi Kertoo Harri Veijonen .

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/usko/349/vapaamuurareissa_jasenina_kymmenia_kirkon_tyontekijoita

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/vapaamuurareiden-uusin-jasenluettelo-salatut-nimet

http://markkupapinniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/54138-ei-todellista-itsenaisyytta-ilman-demokratiaa-hyva-veli-seurat-demokratian-jarruna

http://www.facebook.com/notes/eero-kavasto/rukous-vapaamuurariudesta-hvapautumiseksi/148104305253343
Kirkkolaitos

Dan tuo kirjassaan esille sen kuinka ennen kirkon aikaa oli vallalla perinteinen jumalattarien palvonta; kuinka Konstantinus käännytti maailman matriarkaalisesta pakanuudesta patriarkaaliseen kristinuskoon ja leimasi pyhän naiseuden saatanalliseksi. Samoin Dan kirjoitti, että kirkon kampanja naiseutta vastaan oli kestänyt kolmesataa vuotta.

Todellisuudessa kirkko luopui osaksi pakanuudesta, mutta säilytti osan pakanuudesta sen tähden, koska he toimivat siten kuin piru lukee Raamattua, ja sen tähden koska he perustivat uskonnollisen instituutio uskonnon eikä seurakuntaa. Kirkko ei ole Jumalan seurakunta, siksi kirkko todellakin ajautui sortamaan naisia.

Kun Rooman valtakunta syntyi ja kehittyi niin Rooman uskonnollista elämää johti ylipappi (Pontifex Maximus). Rooman valtakunnan laajentuessa, roomalaiset alkoivat palvomaan valloitettujen kansojen jumalia. Roomalaisten uskonto sekoittui kreikkalaisten, egyptiläisten, syyrialaisten, persialaisten ja babylonialaisten uskontojen kanssa. Rooman valtakuntaan syntyi täydellinen uskontojen sekoitus (synkretismi). Uskonnollisen elämän ollessa niin monen kirjavaa, roomalaiset järjestivät pakolliseksi keisarinpalvonnan, joka teki keisarista jumalallisen ja näin Roomaankin tuli sakraalinen kuninkuus (keisarius).

Roomalaiset uskoivat jumalien vaikuttavan ja hallitsevan Rooman seitsemällä kukkulalla ”De septem montibus virum”. Tästä muodostui roomalaisille käsite; ylhäinen seitsemän kukkulan kaupunki, joka hallitsee koko maailmaa. Roomalaiset uskoivat, että heidän tuli hallita koko maailmaa Jupiterin ylipapin (Pontifex Maximus) johdolla. Symmachus, joka oli Rooman ylipappi (Pontifex Maximus) kutsui itseään seitsemän vuoren mieheksi. Tämä nimitys seitsemän vuoren miehestä on jäänyt historiankirjoihin sen tähden, kun sen aikaisista kirjeistä on löydetty ylipappia (Pontifex maximus) kutsuttavan tällaisella nimellä. Roomalaisten mielestä maailmaa voi vain johtaa se, joka hallitsee Roomassa, seitsemän kukkulan kaupungissa. Julius Caesar sai Pontifex Maximus arvonimen ja näin keisarit alkoivat myös käyttää itsestään tätä arvonimeä. Keisarit johtivat valtiota ja myös Rooman uskonnollista elämää, olihan keisari uskonnon päämies, ylipappi (Pontifex Maximus).

Konstantinus suuri ”kääntyi” kristinuskoon v. 312jkr ja hän ylipappina (Pontifex Maximum) otti käyttöön nimen Vicarius Christi (Kristuksen sijainen). Konstantinuksen uudesta uskonnosta tuli Rooman katolinen (yhteinen, yleinen) kirkko. Rooman kansalaisista tehtiin kristittyjä ilman katumusta ja kääntymystä. Osa alkuseurakunnastakin eksyi mukaan tähän katoliseen uskontoon, josta tuli Rooman uusi uskonto. Kirkon johtajana Konstantinus rakennutti ”kristityille” kirkkoja, mutta samalla hän myös toimitti vihkimyksiä pakanatemppeleille. Konstantinuksen katolisessa uskonnossa oli aluksi paljon vapautta ja se hyväksyi paljon erilaisuutta, mutta pikku hiljaa katolinen kirkko ujutti yhä enemmän pakanallisia oppeja ja riittejä ns. Rooman katoliseen kristinuskoon. Rooman katolinen kirkko syntyi siis kolmesataa vuotta myöhemmin kun alkuseurakunta näki päivänvalon. Rooman katolinen kirkko on surkeast ja läpinäkyvästi toteutettu valhejäljitelmä Jumalan seurakunnasta. Mikä olisikaan saatanalle mieluisampaan kun luoda oma kirkko, jonka sanoo olevan Jumalan seurakunta, vaikka todellisuudessa se on kirkkoinstituutio pakanuuden asuun puettuna, joka on vääristänyt totuuden ja tehnyt totuudesta valheen ja valheesta "totuuden". Eikö tällainen suunnitelma ja toteutus olisi saatanallinen "mestariteos", joka eksyttäisi paljon ihmisiä kadotukseen? Kyllä olisi ja on, sillä juuri tuollainen instituutio on katolinen kirkko. Kirkkolaitos toteutti aikoinaan ristiretkiä tappaen ihmisiä. Koska monet ihmiset luulevat kirkon olevan Raamatun ilmoittama seurakunta, niin he virheellisesti luulivat Jeesuksen opetuslasten suorittavan nuo hirmuteot. Mutta noiden hirmutekojen takana olivat uskonnolliset pyövelit, eli Jumalan seurakuntaa jäljittelevä kirkkolaitos. Todellinen Jeesuksen opetuslapsi ei osallistu miekkalähetyksen kaltaisiin veritöihin.
http://koti.phnet.fi/petripaavola/DaVincikoodinsanoma3.html
jatkoa...

Kun maailma valheellisesti luulee katolisen kirkon olevan Jumalan seurakunta, niin katolisen kirkon todellinen isäntä saa kaikella valheen voimalla mellastaa kirkossa vaikuttaen sen papeissa pedofiliaa ja muita seksiskandaaleja ym. Maailma osoittaa sormeaan ja sanoo, että vai uskovia, hyi, hyi. saatana myhäilee saadessaan kaiken kirkossa tapahtuvan perversion ja synnin kautta maailman ihmiset karttelemaan uskoa ja Jumalaa. Mutta nämä karttelevat ihmiset eivät tajua, että kirkko onkin kuin Babylonialaisen pakanuuden museo, joka tarjoaa kirkon jäsenille pakanuuden riittejä kirkkoveroja vastaan. Se on surullista, että joku maksaa pääsystä kadotukseen, yhtä surullista on se, että iso joukko on menossa sinne ilman veromaksuja.

Seurakunta vai kirkko? Kreikankielen seurakunta sana ekklesia merkitsee ulos kutsuttuja sekä seurakuntaa. Jeesus sanoi tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi. Tässä on kutsu tulla ulos pimeydestä ja synnin orjuudesta ja Jumalan armosta syntyä uudestiylhäältä Jumalan seurakuntaan, ekklesiaan. Kyriakos, Kyriakon merkitsee Herraa. Kirkkoinstituutio opettaa, että sanasta Kyriakos, Kyriakon tulee kirkko sana, joka tarkoittaa seurakuntaa, Herran omia.

Uskonnollinen kirkkolaitosinstituutio ei kutsu ulos ihmisiä maailmasta, vaan ilman parannusta vesikasteella toimittavat sisään kutsun kirkkoonsa. Seurakunta sana on Raamatussa ekklesia, joka tarkoittaa seurakuntaa. Kyriakon tarkoittaa Herraa, ei seurakuntaa, jolla on oma sana ekklesia. Sana Kyriakos esiintyy kahdesti UT:ssa:

1 Kor 11:20 Kun te näin kokoonnutte yhteen, niin ei se ole Herran (Kyriakon) aterian nauttimista,

Kyriakon sana esiintyy sanana Herran, joka tarkoittaa Jeesus Kristusta ei seurakuntaa.

Ilm 1:10 Minä olin hengessä Herran (Kyriake) päivänä, ja kuulin takaani suuren äänen, ikäänkuin pasunan äänen,

Sana Kyriake tarkoittaa Herraa eli Jeesusta Kristusta ei seurakuntaa. Rooman katolisen kirkon opettama kirkko käsite, jolla se tarkoittaa seurakuntaa on siis täysin tuulesta temmattu eikä se siis tarkoita seurakuntaa eikä Herran omaa, vaan sana Kyriakos tarkoittaa Herraa kahdessa kohdin Uudessa Testamentissa. Kun UT puhuu seurakunnasta silloin UT käyttää sanaa ekklesia, ei Kyriakos.
http://koti.phnet.fi/petripaavola/DaVincikoodinsanoma3.html
jatkoa...

Katolinen katekismus opettaa kirkosta seuraavaa;
http://koti.phnet.fi/petripaavola/DaVincikoodinsanoma3.html
”Jeesus Kristus perusti maailmaan, katolisen apostolisen Rooman kirkon. Kirkko on näkyväinen yhteys, johon kuuluvat kaikki oikeauskoiset kristityt maan päällä yhden ainoan päämiehen, Rooman paavin ja häneen yhdistettyjen piispojen alaisina. Rooman piispa on Jeesuksen Kristuksen maallinen sijainen, koko kirkon näkyväinen ylin pää, joka erehtymättömästi opettaa uskottavat ja tehtävät.”

Raamatussa ei ole ollenkaan tuollaista opetusta, eikä katolisen kirkon kirkko käsitettä löydy hebr. tai kreik. teksteistä. Raamattu opettaa Jumalan seurakunnan olevan Jeesukseen Kristukseen uskovien joukko, jotka kokoontuvat yhteen, rakentumaan yhteisestä uskosta. Kirkkolaitos on taas sellainen, johon liitetään ihmistekoisen lapsikasterituaalin kautta. Kirkkolaitos alkoi muodostumaan kun Konstantinus Suuri sekoitti Roomassa vaikuttaneet uskonnot ja kristinuskon keskenään. Kirkko ja seurakunta ovat kaksi eri asiaa, joita ei saa sekoittaa toisiinsa. Rooma julisti kristinuskon vuonna 381 Rooman valtion viralliseksi uskonnoksi. Rooman uusi uskonto sai nimekseen Rooman katolinen kirkko. Kun taas Uuden Liiton Jumalan seurakunta syntyi helluntaipäivänä yli kolmesataa vuotta aikaisemmin ennen Rooman kirkkoa.

Baabelin torni ja nykyinen luopumus

Dan Brown korostaa kirjassaan pyhää naiseutta sekä naisjumalatarta. Danin kirjan sanoma pyhästä naiseudesta sekä jumalattaresta on se sama julistus, jota muinaisessa Babyloniassa julistettiin.

Baabelin tornia rakennettiin Sinearin maassa, kun kaikessa maassa oli yksi kieli. Baabelin tornin ja tämän ympärillä pyörineen uskonnon tarkoituksena oli saada koko maailma mukaan tähän epäjumalanpalvelukseen. Baabelin uskonto oli vedenpaisumuksen jälkeen maailman pääuskonto ja se onkin maailmassa olevien väärien uskontojen alkuperäinen alkulähde. Sen tähden Jumala sekoitti kansojen kielet ja hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, ettei koko maailma saastuisi tästä saatanan uskonnosta. Baabelin torni oli omistettu epäjumalan palvonnalle. Baabelin tornissa harjoitettiin uskontoa, jossa palvottiin aurinkoa. Nimrod oli Baabelin valtias ja hänen kuolemansa jälkeen hänen äitinsä alkoi johtamaan Baabelin uskontoa. Babylonialaiset harrastivat innokkaasti tähtitiedettä ja he pyhittivät sunnuntain auringonpäiväksi i(sunday) ja maanantain kuunpäiväksi ja muut viisi päivää he pyhittivät muille kiertotähdille. Semiramuksen johtaessa Baabelin uskontoa hän alkoi opettamaan, että Nimrodista oli tullut auringon jumala eli Baal. Semiramuksen tullessa raskaaksi hän synnytti pojan, jolle hän antoi nimen Tammus, jota palvottiin auringon jumalana. Semiramus alkoi myös opettamaan, että hän oli neitsyt. Tämän seurauksena Semiramis kehitti äiti-lapsi kultin, jonka symboliksi tuli äiti (Semiramis), jolla oli käsivarsillaan lapsi (Tammus). Äidin pään päälle asetettiin kuu ja lapsen pään päälle auringon sädekehä. Semiramis korotti itsensä tässä Baabelin uskonnossa taivaan kuningattareksi ja häntä tuli rukoilla ja palvoa taivaan kuningattarena, jonka kautta ihmiset pelastuivat.

Babyloniassa siis palvottiin äitijumalatarta ja taivaan kuningatarta, joka oli kapinaa Jumalaa vastaan. Jumala on ilmoittanut itsensä Isänä sanassaan, myös Jeesus puhui Jumalasta Isänä. saatana käänsi asiat päälaelleen Babyloniassa (tietysti ensimmäiseksi saatana eksytti paratiisissa langettaen ihmisen syntiin), jossa hän eksytti ihmiskunnan palvomaan äitijumalatarta Isä Jumalan sijasta. Tämä on saatanan taktiikka ja metodi, eli kääntää asiat päälaelleen ja tehdä valheesta "totta" ja totuudesta valheen. Ihmiskunnan ensimmäinen uskonto, jolla saatana eksytti ihmiskunnan oli äitikuningatar uskonto (taivaan kuningatar). Raamattu profetoi Jeesuksen tulevan takaisin, jolloin Hän hakee oman kansansa pois maan päältä, jonka jälkeisissä mainingeissa tämä nykyinen maapallo tuhoutuu. Ihmiskunnan viimeinen eksytys tulee olemaan myös äitikuningatar uskonnon nouseminen maailmanlaajuisesti eksyttämään ihmiskuntaa. Tätä taustaa vasten Dan Brownin kirja oli kuin syvyyden ja pahuuden painosta tilattu juuri nykyiseen maailmanaikaan. Minä en usko sattumaan, vaan siihen että Da Vinci-koodi kirja toimii omalla tavallaan luopumuksen ja pahuuden äänitorvena tässä syntisessä maailmassa.
jatkoa...

LUTERILAINEN KIRKKO
http://koti.phnet.fi/petripaavola/Luterilainen_kirkko

Suomen väkiluvusta n. 80 prosenttia on luterilaisen kirkon jäseniä. Tässä kirjoituksessa käsittelemme lut.kirkon oppia Raamatun opetuksen valossa. Laitan tähän kirjoitukseen kursiiviin lut.kirkon opetuksen, jota voit verrata Raamatun opetukseen.

Lut. Kirkko: Opetusta Jumalan sanasta

- Luterilaisen Maailmanliiton opillisena perustana ovat Raamatun lisäksi Augsburgin uskontunnustus, Lutherin Iso ja Vähä katekismus.

- Luterilaisen kirkon raamattuperiaate, jonka mukaan Raamattu on kristillisen opin ylin ja ainoa ohje, käsitetään usein tietyllä tavalla liian ahtaasti, absoluuttisesti ja yksilökeskeisesti. Sillä ei ole koskaan tarkoitettu sitä, ettei voisi ja saisi olla olemassa raamatun käyttöä ohjaavaa kirkollista perimätietoa ja sitä tulkitsevaa opetusvirkaa.

Luterilainen kirkko sanoo kirkkonsa opin perustuvan Raamattuun, mutta kuitenkin lut. kirkko tulkitsee oppinsa lut. kirkon tunnustuskirjoilla, Lutherin katekismuksella sekä kirkollisella perimätiedolla. Jumalan sanan yksinään tulee olla uskon ja opin ainoa luotettava tulkitsija. Uskova ei tarvitse muita tulkitsijoita Raamatun rinnalle.

Joh 7:38 Joka uskoo minuun (Jeesukseen), , niinkuin Raamattu sanoo, hänen sisimmästään on juokseva elävän veden virrat." (alkutekstin mukainen sanajärjestys)

2 Tim 3:15 ja koska jo lapsuudestasi saakka tunnet pyhät kirjoitukset, jotka voivat tehdä sinut viisaaksi, niin että pelastut uskon kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.

Raamattu ei tunne käsitettä kirkollinen perimätieto eikä opeta mitään siitä. Uskovan opillisena perustana on Raamatun opetuksen mukaan vain ja ainoastaan Raamattu eli Jumalan sana.

Lut. kirkko: Kaste

- Kasteessa ja ehtoollisessa Kristus on todellisella ja havaittavalla tavalla meidän keskellämme. Kastevesi on tavallista puhdasta vettä. Jumalan sanaan liitettynä se on pelastavaa vettä, sillä se pesee meidät puhtaaksi kaikesta synnistä. Lähetyskäskyssään Kristus kehottaa tekemään kaikki kansat opetuslapsikseen kastamalla ja opettamalla. Kaste toimitetaan kolmiyhteisen Jumalan nimeen. Pappi valaa kastettavan päähän vettä kolme kertaa ja lausuu: Minä kastan sinut Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.

- Kasteen sakramentissa Jumala kutsuu jokaisen nimeltä omakseen. Tämä armo annetaan kaikille, myös lapsille. Jeesus käski tuomaan lapsia luokseen, koska Jumalan valtakunta kuuluu heidän kaltaisilleen. Vanhemmat tuovat lapsen kasteelle ja rukoilevat yhdessä kummien kanssa hänen puolestaan. Kaste tekee meistä Kristuksen opetuslapsia ja kristillisen kirkon jäseniä. Vaikka olemme syntymästämme saakka ihmiskunnan yhteisen syyllisyyden alaisia, kasteessa meille annetaan kaikki anteeksi ja meidät puetaan Kristuksen puhtauteen. Pyhä Henki synnyttää meidät uudesti ja lahjoittaa meille uskon, jolla voimme tarttua kasteen lupauksiin.

- Kasteessa Jumala liittää meidät Kristuksen kuolemaan ja ylösnousemukseen. Jumalan poika on kuollut puolestamme, ja hänen voittonsa kuolemasta antaa meille osallisuuden uuteen elämään. Kaste velvoittaa luottamaan yksin Kristukseen ja elämään hänen esimerkkinsä mukaisesti. Joudumme kuitenkin joka päivä tunnustamaan, että uuden ihmisen rinnalla meissä elää itsekäs, vanha ihminen, joka vetää meitä pois Jumalan luota. Kerran saatu kaste kantaa koko läpi elämän. Kasteen liitto on varma silloinkin, kun uskomme horjuu. Kun turvaamme kasteen armoon, meidän ei tarvitse omin voimin tehdä parannusta. Pyhä Henki kitkee meistä joka päivä itsekkyyttämme ja herättää meissä uutta uskoa ja rakkautta. Kaste antaa meille rohkeuden sekä elää että kuolla.

Luterilainen kirkko perustaa uskon elämän alun ja pelastuksen kasteeseen. Tämä onkin ensimmäinen pelastustie luterilaisen kirkon opin mukaan. Tällainen opetus on toista evankeliumia.

Raamatussa ei ole kummioppia eikä Raamatussa ole edes koko kummi sanaa. Raamattu ei opeta, että kastevesi Jumalan sanaan liitettynä on pelastavaa vettä. Kristuksen vanhurskauden tähden ja lunastusuhrin kautta tarjotaan ihmiselle syntien anteeksiantamusta. Syntien anteeksiantamus luetaan niiden hyväksi, jotka Jumalan armovaikutuksen kautta tekevät parannuksen ja vastaanottavat Jeesuksen elämänsä Herraksi ja Vapahtajaksi. Uskon kautta pelastuksen evankeliumin vastaanottaminen synnyttää uskon ja aikaansaa Jumalan armosta pelastuksen. Ja jo pelastunut vastaanottaa vesikasteen ei pelastuakseen, vaan siksi kun on pelastunut.

Eph 1:13 Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan, pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti,

Room 10:17 Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.
Lut. kirkko: Piispojen lausuntoja

Piispa Wille Riekkinen; ”Toivon, että homot ja lesbot voisivat osallistua kirkon työhön jäseninä, tekijöinä ja päättäjinäkin.” Karjalainen, 14. 2 2002, s. 9

Piispa Juha Pihkala: ”Minusta olisi parempi, jos homot ja lesbot toteuttaisivat seksuaalista taipumustaan pysyvässä parisuhteessa.” Etelä-Suomen Sanomat, 6.2.1999

Raamattu:
1 Kor 6:9: Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa. Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.

Tekstissä esiintyvä sana miehimykset on kreik. arsenokoiteen - arsenokoites = homoseksuaali. Jumalan sana opettaa selvästi, että homoseksuaalisuus on synti, jonka harjoittajat eivät peri Jumalan valtakuntaa elleivät tule uskoon ja tee parannusta synnistään eli luopuvat homoseksuaalisuudestaan. Piispojen lausunnot ovat pahassa ristiriidassa Jumalan sanan kanssa. Kirkon kanta homoseksuaalisuuden syntiin on järkyttävä.

Lut. kirkko: Luterilaisen kirkon juuret

- Olemme aina erityissuhteessa roomalaiskatoliseen kirkkoon, joka on – tahdoimme tai emme – meille eräänlainen äiti-kirkko.

- Kirkkomme juuret ovat läntisessä kristikunnassa roomalaiskatolisuudessa.

- Augsburgin tunnustuksen alkuosa (artiklat 1-21) esittää luterilaisen opin summan osoitukseksi, ettei siinä voi nähdä olevan mitään, joka olisi vastoin Raamattua tai katolista kirkkoa tai roomalaista kirkkoa.

Jokaisen uskovan tulee kuulua seurakuntaan, joka on Jumalan seurakunta eikä ihmisten rakentama uskonnollinen-instituutio. Luterilaisen kirkon virallinen oppi on siis aika tavalla epäraamatullinen. Sen tähden jokaisen Jeesusta rakastavan tulisi kuulua Raamatulliseen seurakuntaan. Tämän kirjoituksen tarkoitus on rakastaa Jumalan sanan totuutta sekä Jumalaa.

Luterilaisuuden juuret ovat katolisuudessa ja katolisuuden juuret ovat pakanauskonnoissa. Jokaisen joka rakastaa enemmän Jumalaa kuin ihmistä on tehtävä oikea johtopäätös luterilaisen kirkon virallisesta opista, ettei se ole Raamatun evankeliumia. Toki sekin on totta, että luterilaisessa kirkossa on uudestisyntyneitä Jeesukseen Kristukseen uskovia, joita rakastan sisarina ja veljinäni, mutta en kuitenkaan voi vaieta lut. kirkon selkeistä ja monista epäraamatullisista aineksista.

Jokaisen uskovan myös minun tulee Raamatun opetuksen mukaan pitää toista uskovaa itseään parempana ja näin haluan myös toimia suhteessa luterilaisen kirkon sisällä oleviin Herran Jeesuksen opetuslapsiin. Tarkoitukseni ei ole ollut halveksua kenenkään uskoa, vaan tuoda esille se mitä Jumalan sana opettaa ja mikä on Jumalan tahto. Toivon että ymmärtäisit ettei minun motiivini ole halu lyödä, satuttaa, tai nousta toisen yläpuolelle, vaan tuoda esille sitä mitä Jumalan sana opettaa. Me itse kukin jokainen myös minä olemme erehtyneet monessakin kohden ymmärtämään väärin sitä mitä Raamattu opettaa. Olkoon Jumala meille armollinen, että voimme nöyrtyä parannukseen silloin kun siihen on aihetta. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan todistuksen kautta, rakas uskon ystäväni.

http://koti.phnet.fi/petripaavola/Luterilainen_kirkko
Kiitos runsaasta ja polveilevasta aloituksesta ja lisäkommenteista, mutta mikä olikaan pääpointti?

Kirkko ei varmaan kaikkia miellytä ja on tehnyt hstoriansa aikana virheitä, mutta ihan kaikkeen pahaan se ei varmaankaan ole syyllistynyt.

Antti-pappi
Ei ekumeeniset kirkkolaitos instituutiot ole yksin kaikkeen pahaan syylistynyt mutta, sen verran kauheisiin synteihin he ja heidän jäsenet on syylistynyt että heidän syntiensä mitta ulottuu taivaaseen asti sanoo Abba Jahve!

Ilm.18:2
Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: "Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi.
3 Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta."
4 Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.
http://eroakirkosta.fi/
http://wwnet.fi/users/veijone/kirkko.htm
5 Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Ilm.+18%3A1&rnd=1334175326483

Kirkko on rakennus ja evlut suuntaus vain yksi suuntaus Babylonin sisällä!

Tässä selkeä kuva aikajanalla, joka kertoo menestysteologisen ja okkultistien ohjaaman evlut lahkon olevan vain yksi lahko muiden joukossa!
http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Kristitytkaavio-uusi.png
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kristinusko
Evlut suuntaus on porton tyttäriä! Tästä voitte te jotka uskotte vielä Raamattuun lukea useista eri kohdista.... jer.51:6-9, room.1, juud, 2.kor.6:14-18, ilm.17-18

Evlut suuntaus, evlut suuntauksen maailmanliittoa, taikka koko ekumeenista portto Babylonia (ekumenia) ei pysty parantamaan sanoo Herra Adonai Jeshua HaMashiach HaNostri !

ps.saako teidän jäsenet vielä polttaa ihmisiä noitina, tehdä ristiretkiä lähi-itään, tappaa köyhällistö sisaria ja veljiä kun he haluaa määräosan leipää, sotia maailmansotia, tappaa ihmisiä jos ei lähde rintamalle sotimaan uskonsa ja omantuntoonsa vedoten, tai sotia 30.vuotisen sodan uskontähden? Koska esivalta EU-suomessa ja maailmalla niin käskee. Kumpaa Jeshuan seuraajien pitää kuunnella Jumalaa vai ihmisiä? (ef.6:12, joh.18:36)
Viimeinen tilaisuus osallistua pahan maailmanvallan toteuttamien pyrkimysten tukemiseen oli toinen maailmansota, jolloin Suomenkin Evankelis-luterilainen kirkko teki yhteistyötä saksalaisen äitikirkkonsa kanssa, vaikka natsit olivat sen meihittäneet, - toteuttaakseen, alkaen Kristalliyöstä 9-10.11.1938; kirjaimellisesti Martti Lutherin syntymäpäivän kunniaksi hänen luomana juutalaisten hävitttämisohjelman ensimmäistä kohtaa, jota seurasi kansanmurha.
Raamatun sanaa tuntemattomien Manipulaatio ja ihmisten hyväksikäyttö (hengellisesti ja maallisesti) alkaa evlut suuntauksen vauvakasteella!

VAUVAKASTE ON INITAATIO RIITTI EVLUT SUUNTAUKSEEN!
Initiaatio viittaa alkuun. Yleensä termiä käytetään kun yhteisöön liitetään eli initioidaan uusi henkilö, ja tälle määrätään oma asema yhteisössä. Tällaiseen liittyy läheisesti siirtymäriitti. Initiaatio voi tarkoittaa myös vihkiytymistä jollekin tiedolle tai salaisuutena pidetylle asialle. Initiaation kohdehenkilöstä käytetään nimitystä initiaatti.

Initiaatti voi tarkoittaa myös yksilöä, joka pyrkii tietoisesti itsekehitykseen. Initiaation voi ajatella tällöin tarkoittavan, että yksilö itse vahvistaa omaa asemaansa tai itsetuntemustaan.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Initiaatio

MIKVE UPOTUSKASTE!

Juutalaisilla oli Jerusalemin Temppelin palveluksen aikana käytössä Mikve puhdistautumis kaste! Tässä Mikve kasteessa upottauduttiin altaassa kokonaan veden alle. Jeshua otti itse täydellä ymmärryksellä täysiikäisenä upotuskasteen Jordan virrassa!

http://fi.wikipedia.org/wiki/Mikve

http://koti.phnet.fi/petripaavola/vesikaste2d.html

Lutherilaisessa vauvakasteessa on kysessää Initaatio riitti evlut suuntaukseen ja kiltiksi kirkollisveron maksajaksi joka ei saa kriittisesti arvostella kirkkoruhtinaiden, arkkipiispojenpiispojen, pappien ja papittarien opetusta koska.... AINAHAN OLLAAN NÄIN TEHTY LUTHERISTA LÄHTIEN

VT:n Mikve upotus kaste
Kirjoittanut: Yeshuanveljet / 15.9.10 / klo 13:16
VT:n Mikve upotus kaste

On esimerkki UT:n kristittyjen siis Yeshuaan uskovien oikeasta kasteesta, upotus kasteesta !
Yeshua HaMashiach otti omasta tahdostaan täydellä ymmärryksellä upotus kasteen olleessa aikuinen !

Mikve on juutalaisuudessa rituaalikylpy. Tooran käskyn mukaisesti uskova juutalainen pariskunta noudattaa ns. perhepuhtauslakeja (taharat mišpaha), jotka koskevat naisen kuukautiskiertoa ja sukupuolikontaktia. Miehen ja vaimon fyysinen yhteys kuukautisvuodon aikana on ehdottomasti kielletty. Vuodon päätyttyä nainen laskee seitsemän "puhdasta" päivää ja kastautuu niiden päätteeksi rituaalikylpyyn eli mikveen. Vedessä ollessa luetaan tevillaa eri rituaalikastautumista koskeva siunaus ja veteen upottaudutaan kolmesti niin, että viimeisetkin hiukset ovat pinnan alla.

Mikveen upottautuu myös juutalaisuuteen kääntyvä henkilö. Juutalaisen lain mukaan mikven vesi pesee kääntyvän entisestä elämästä ja vedestä noustessaan hän on "kuin vastasyntynyt lapsi".

Mikven perusvaatimus on se, että sen vesi on kosketuksissa jonkin luonnollisen vedenlähteen, kuten sadeveden, sulaneen lumen, joen, järven tai meren kanssa. Paras rituaalikylpypaikka olisikin luonnossa oleva vesiallas, mutta käytännön syistä useimmat uskovat juutalaisnaiset käyttävät synagogien yhteyteen rakennettuja mikvejä.

Mikven vieressä on säiliö, johon kertyy katolta valuvaa sadevettä. Säiliö on yhteydessä itse mikve-altaaseen putken välityksellä ja kun allas täytetään, on sen vesi siis kosketuksissa luonnonveden kanssa. Tämän mallin mukaan rakennettu mikve on kosher eli kelvollinen.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Mikve

Uudestisyntyneiden kaste, raamatullinen uskovien upotuskaste | Facebook
http://www.facebook.com/group.php?gid=129814760363863&ref=share#!/group.php?gid=129814760363863&v=wall&ref=share

VT:n Mikve upotus kaste
http://www.facebook.com/topic.php?uid=369311148074&topic=12488

Kerro yhteystietosi niin sovitaan aika tavataan minun kotikaupungissa ja mennään kadulle kysymään lapsikastetuilta onko Yehuan HaMashiach sinun Herrasi ? Mitä ilosanoma evankeliumi tarkoitta sinun elämässäsi ?

ps.jostain syystä sivut eivät aukea oikein ja kone alkoi tökiin pahasti! :(
Ennen Kristalliyön tapahtumia Saksassa tapahtui talonpoikais kapina 1524-25!

Saksan talonpojat oli saanut saksankielisen Raamatun ja Raamatun sanasta ymmärsi että heille kuuluu vapaus ja määräosan leipää. Eikä aatelisto, hallitsijat ja ruhtinaat saisi sortaa köyhällistöä ja viedän heidän perheiden elämisen mahdollisuudet toimeentulon suurilla veroilla ja hallitsijat ei saisi varastaa peltomaat itselleen (papisto kuului rikkaisiin sortajiin).

Tällöin Saksan talonpojat nousi ensin ääneen ja pinnan tullessa täyteen he nousi "kapinaan" aatelistoa ja hallitsijoita vastaan. Luther kertoi köyhällistön tappamisen olevan heidän Jumalan tahtoa (olisi pysynyt puoluettomana).

Aivan kuin Suomessa "armonvuosina 1917-18" kun silloinen evlut suuntauksen arkkpiispa sanoi köyhälistö jäsenien ja suuntauksen kuulumattomien tappamisen olevan heidän jumalan tahtoa kun köyhällistö ja köyhällistö evlut suuntauksesta halusi pois orjuudesta, halusi vapauteen, halusi inhimillisen työajan (8h/tuntiseen työpäivää siirryttiin vasta tämän sodanjälkeen), köyhällistö kristityt pyysi määräosan leipää!
Suomen sisällissota
http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_sis%C3%A4llissota

ISÄMEIDÄN JOKA OLET TAIVAASSA
http://fi.wikipedia.org/wiki/Is%C3%A4_meid%C3%A4n
ANNA MEILLE MEIDÄN JOKAPÄIVÄINEN LEIPÄMME.... ANNA HUOMATKAA ANNA!! (ei tuossa kerrota työntekemisestä yhtään mitään, ihmiset olisi oikeutettua saada määräosan leipää vaikka olisi työtön)
VOI VOI HALLITSIJAA JOKA PIDTÄÄ VILJAN ITSELLÄÄN! VANHURSKAUS KANSAKUNNAN NOSTAA SYNTI JA RAKKAUDETTOMUUS SEN TUHOAA!

Saksan talonpoikaissodassa 1524-25
http://www.greywolves.org/artikkelit/2001-11-01-Talonpoikaiskapinat_keskiajalla_%28A_1_00%29.html
http://fi.wikipedia.org/wiki/Talonpoikainen_vapaus
http://fi.wikipedia.org/wiki/Hussilaissodat

Miik.3:9-12
Kuulkaa tämä, Jaakobin heimon päämiehet ja Israelin heimon ruhtinaat, te, jotka halveksitte oikeutta ja vääristätte kaiken suoran,
10 rakennatte Siionia veritöillä ja Jerusalemia vääryydellä.
11 Sen päämiehet jakavat oikeutta lahjuksia vastaan, sen papit opettavat maksusta, ja sen profeetat ennustelevat rahasta. Mutta Herraan he turvautuvat, sanoen: "Eikö Herra ole meidän keskellämme? Ei tule meille onnettomuutta."
12 Siitä syystä, teidän tähtenne, Siion kynnetään pelloksi, Jerusalem tulee kiviraunioksi ja temppelivuori metsäkukkulaksi.

ÄLKÄÄ ALISTUKO MINKÄÄNLAISEN ORJUUDEN IKESEEN OPETTAA HERRA JESHUA (huom; ei minkäälaisen orjuuden)

Ei uutta auringon alla rikkaat sortaa köyhiä. Aina on oleva sortajia ja köyhällistöä mutta. Aina on ollut Abba Jahven tahtoa että köyhistä ja heikoimista pidetäisiin huolta, ja hankittaisiin sorretuille oikeutta. Te ollette maan suola ja valo, jos ette ole ette te kelpaa muuhun kuin pois heitettäväksi!
Neh.5
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Neh.+5%3A1&rnd=1259265917357
Hes.34
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Hes.+34%3A1&rnd=1279658645282

Mal.3:5
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Mal.+3%3A1&rnd=1334219364706
Ja minä lähestyn teitä pitääkseni tuomion ja tulen kiiruusti todistajaksi velhoja ja avionrikkojia ja väärinvannojia vastaan ja niitä vastaan, jotka sortavat palkkalaista palkanmaksussa, leskeä ja orpoa ja vääntävät vääräksi muukalaisen asian eivätkä pelkää minua, sanoo Herra Sebaot.
Kuka näistä yllä olevista kirjoittajista on oikeasti uskossa. Tunnustaa Jeesuksen Kristuksen Jumalan pojaksi, joka ihmisten syntien takia kärsi ristinkuoleman.

8 Mutta te älkää antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä yksi on teidän opettajanne, ja te olette kaikki veljiä.

11 Vaan joka teistä on suurin, se olkoon teidän palvelijanne.

12 Mutta joka itsensä ylentää, se alennetaan; ja joka itsensä alentaa, se ylennetään.

13 ¶ Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun suljette taivasten valtakunnan ihmisiltä! Sillä itse te ette mene sisälle, ettekä salli meneväisten sisälle mennä.

Herra Jeesus tarttui tässä erittäin tärkeään aiheeseen. Fariseukset ja kirjanoppineet olivat rasittaneet kansaa vaikeilla taakoilla, eli omilla väärillä opetuksillaan. Tämä tulee esille siitä, että heidän opetuksensa kautta he itse sekä heitä kuulevat olivat matkalla kadotukseen.
Tämänpäivän fariseukset on palkkapaimen papisto ja norsunluutorneissa olevat kirkkoruhtinaat ja arkkipiispat! Heistä Herra Jeshua varoitti!

Kirkkolaitos instituutiot vie lavealla tiellä ihmisiä kadotukseen!

Room.1:16
Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.
17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta".
18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Room.+1%3A1&rnd=1334217468426

Lopunajalla ihmiset hukkuvat kun ei tunne kirjoituksia ja Abba Jahven voimaa!

Tämä ekumeeninen portto Babylonin hapatus on vuosisatojen ja tuhansien ajalla tehnyt niin paljon pahaa että Marttyyrien ja Pyhien veri huutaa taivaassa koska kostat meidän veremme! (ilm)

Jokainen Jahven sana on hyväksi opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi ja tietenkin elämän evääksi! :)

ps.minä tunnusta Herrakseni Adonai Jeshua HaMashiach HaNostrin joka on Abba Jahven ainutsyntyinen Poika ja syntiensovittaja! Halleluujah kiitos Jeshuaa :)))
Sinulle nim; kristinusko! Armolaulu! Sanoitus pohjautuu Raamatunkohtiin: 2. Kor. 12:9-10 ja Ef. 2:8-9.

Armolaulu
(sanat Kari Tikka)

Minun armossani on sulle kylliksi,
sillä voimani tulee täyteen
heikkoudessani.
Se on Jumalan suuri lahja. Amen.

Sillä armosta me olemme pelastetut,
emme tekojemme kautta,
ettei kukaan kerskaisi.
Se on Jumalan suuri lahja. Amen.

Olen mielistynyt heikkouteen, hätään,
vainoihin,
sillä kun mä olen heikko, silloin olen
väkevin.
Se on Jumalan suuri lahja. Amen.

Sillä armosta me olemme pelastetut,
emme tekojemme kautta,
ettei kukaan kerskaisi.
Se on Jumalan suuri lahja. Amen.

Virtenä sama laulu
http://www.youtube.com/watch?v=9S_Z_SxsoH4

TÄMÄN KANNATAA KUUNNELLA JA JOPA LADATA OMALLE KONEELLE!
Pasi julistaa Cafe Javan edessä sanomaa kansalle (11.min)
http://www.youtube.com/watch?v=-d0-teHpgr0&lr=1
Ai jumalauta, että säkin jaksat väsätä näitä sonnanhajuisia aloituksiasi. Ainoa mikä sinut erottaa Mirkasta on se, että kulutat näihin huomattavasti enemmän aikaa joka sekin kannattaisi käyttää vaikka työntämällä tikkuja kynsien alle, joten ajankäytöstä ei välttämättä tule positiivista peukkua :O

Voin sieluni silmin nähdä sinut istumassa foliohattu päässä kuuntelemassa uhkaavia radioaaltoja perunakellarissa ja pläräämässä raamattua kalpea hiki otsalla ja sormenpäät rakoilla.

Pointti on kuitenkin se, että aloituksesi aina tästä samasta aiheesta haisevat niin siankuselle, että lukijalla melkeen maku suussa tuntuu ja koko palsta haiskahtaa Elmerin urealle.
Adonai Jeshua HaMashiach HaNostri on Herrani! Entä kuka on siunun Herrasi?

Kumpi sinulle kelpaa....?

MAKEA VALHE VAI KARVAS TOTUUS ! ?

Sinulle ja monelle tällä palstalla kirjoittajista ja arkielämässä totuutta puhuvat ja kirjoitajat on kauhistus!

ps.kaameeta tekstiä kirjoitit! Harmittaako että ette vielä pääse ihmisiä vielä julkisesti noitina ja kerettiläisinä polttamaan, siitähän teillä on historiallisesti vuosisatojen kokemusta!
http://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
http://www.elisanet.fi/liukkohistoria/artikkelit/Noitavainot-Suomessa-ja-Puhdasoppisuuden-aika-Seppo-Liukko.htm
Suomi oli osa Ruotsinvaltakuntaa! (Ruotsin evlut suuntausta)
http://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot_Ruotsin_valtakunnassa

Ekumenian portto Babylonin ja sen tyttärien jäsenet (ilm.17-18) on tehnyt ja tekevä Herranpäivään asti paljon pahaa, he erottaa joukostaan Raamattuun uskovat ja Raamatun sanaan vetovat!
Keitä he ovat ja miksi he näin ovat tehneet jo vuosisatoja?

Herra Jeshua vastaa....

Joh.16:1-3
"Tämän minä olen teille puhunut, ettette loukkaantuisi.
2 He erottavat teidät synagoogasta; ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle.
3 Ja sen he tekevät teille, koska he eivät tunne Isää eivätkä minua.
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Joh.+16%3A1&rnd=1334216567938
 /   /  /  / Evlut suuntauksen uskonto manipulaatio

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku
Hae Raamatusta
Loading

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta